עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Buffer,

היי, אני מתבלט בין הדגמים של המקלדות של MS.. ראיתי באינטרנט 2 דגמים שמעניינים אותי ה-4000 וה-7000.. רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים חוצ'מזה שה-7 היא אלחוטית? תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. שלום אנו רוצה המלצה על עכבר (או סט מקלדת עכבר אם יש בתחום של 300 שח) למשחקים ועריכה גרפית. חשוב שהיה לו לפחות 5 כפתורים. חוטי אל חוטי? מה שיותר טוב ומדויק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by GGUUYY5,

רציתי לקבל פה את כל הפרטים האפשריים על הG5 ואיך הוא עובד במשחקים והפונקציות השונות שלו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Oranl,

אהלן, אני צריך המלצה לעכבר+מקלדת חדשים, שימוש עיקרי - גיימינג. האם אלחוטיים נחשבים טובים למטרה הזו? תקציב 300-400 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by ssib,

היי כולם קיבלתי היום סט לוג'טק 3200 שרכשתי התקנתי את הדיסק וניסיתי להתחיל לעבוד איתו 1. חיברתי את הקולט משדר למחשב וזוהתה חומרה חדשה 2. התקנתי את הדיסק ואישרתי לו עדכונים 3. לעכבר הכנסתי זוג סוללות חדשות מקופסה סגורה, הופיע אור ירוק מאוחור (הן עובדות) הבנתי שצריך ללחוץ על הכפתןר האדום כדי שישדר. לחצתי. - כלום! 4. ניסיתי להכניס סוללות למקלדת. זיהיתי את המקום אבל בשום אופן לא הצלחתי לפתוח אותו (דבר שמעולם לא קרה לי) חיפשתי הסברים הן על הקופסה, הן במעט היירות שצורפו הן בדיסק והן באתר - מסבירים רק כיצד לזהות מצב של low battery לא מסבירים כיצד להכניס אותן מישהו מכיר את הקיבורד הספציפית (או את ההסגנון של לוג'טק בהנחה שהוא קבוע) ויוכל להסביר לי? 5. בדרך אתחלתי את המחשב…

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  6. שלום אני מתלבט בין שלושת העכברים האלה: Logitech G5 Logitech G9 Microsoft Sidewinder לגיימינג כמובן.. עקב המחיר הגבוה של ה G9 אני לא בטוח לגביו, ואני חושב שההתלבטות העיקרית היא בין ה G5 וה sidewinder שהמחיר שלהם יותר הגיוני לעכבר.. מישהוא מכיר איזושהיא השוואה ביניהם באיזשהוא אתר? או יכול להמליץ לי איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  7. היי אנשים שבת שלום לא מצאתי נושא יותר נורמלי לרשום עלוי ואני מצטער אז כך יש לשכן שלי (שאני לא ממש מכיר כי איך שאני עברתי לגור אז הוא עבר דירה) בעוד מספר חודשים יום הולדת אז עכשו הוא גיימר אז אתם כתוך גיימרים מה אתם מעדיפים גיסטיק או עכבר ליזר תודה לכול העוזרים וכל מי שמגיב בבקשה תרשמו מה אתם מעדיפים ואיזה דגם ועדיפות שלי שיהיה של מותג חברת לוגיטאק תודה לכול העוזרים וסליחה עם עברתי על אחד החוקים

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים ארגונומיים. המקלט צריך להתחבר בUSB (בשביל שיתחבר גם לWii). בנתיים ראיתי את הדגם הזה: Logitech Cordless Desktop Comfort Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/167&cl=gb,en אבל הוא עולה באזור 550 שקל. האם הוא מומלץ? האם יש המלצה על סט ארגונומי אחר (בשאיפה יותר זול)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הגיע הזמן למקלדת ארגונומית חדשה ואני מתלבט בין שתי החברות הנ"ל. למיקרוסופט יש את דגם 4000 ב280 ש"ח בערך וזה של לוג'יטק (אלחוטי) בערך כפול במחיר. עכבר קניתי לא מזמן אז אין טעם לקנות סט. כדאי להשקיע באלחוטי?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  10. חבר'ה.. עכבר גיימינג חדש שבטח רובכם לא מכירים.. תירשמו את השם שלו בגוגל ותראו הרבה ביקורות חיוביות לעכבר הגיימינג המעולה הזה והוא עולה רק 207 שקלים http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_408&products_id=3837 לידיעתכם

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. אני מחפש עכבר אלחוטי לשמאליים. באתר של לוג'יטק מצאתי את הדגם הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/168&cl=us,en בארץ,מצאתי את הדגם הזה,אך בתמונה הוא נראה עכבר רגיל: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4287 מישהו יודע להסביר? יש דגם אחר שנמכר בארץ לשמאליים? תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. שלום לכולם. היום הגיע אלי סורק מדגם Canon CanoScan LiDE90, רציתי לשאול ראשית מה דעתכם עליו ? ושנית, הוא מתחבר למחשב עם USB2.0 Hi-Speed ואצלי כרגע רק הUSB 1.1 הרגיל עובד.. האם הסורק עדיין יעבוד בלי בעיות אם אני יחבר אותו ל- USB 1 ? אני די בטוח שהוא יהיה קצת יותר איטי בהעברת מידע אבל האם זה כל כך קריטי ? תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by netanel1,

אחותי באה היום להדפיס כמה קבצים במחשב ומשום מה המדפסת לא מדפיסה אותם, ניסיתי כמה דברים כמו לנתק את המדפסת מהחשמל ומהמחשב, ניסיתי להדפיס קבצים אחרים אבל פשוט המדפסת לא רוצה להדפיס. בדקתי גם בתפריט של המדפסות והיא מופיעה שם כלומר המחשב מזהה אותה אבל כשאני מדפיס הוא מציג תחת הקובץ שאני רוצה להדפיס שגיאה, מישהו מוכן לעזור? דגם המדפסת הוא lexmark z25

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by לוח שנה,

לצרכים משרדיים. אין צורך בפקס. בעיקר צילומים והדפסות. כ-250 בשבוע. אין תקציב - כמה שצריך לשלם. תודה מראש.

15. או שמה זה רק קיים בside winder? זה משגורם לי להתלבטות קשה בין השניים.. למען האמת העכבר של ממייקרוספוט דיי מכוער. אבל האופציה של היפוך 180 מעלות הוא די מגניב שרק זה משיקבע מה יהיה העכבר הבא שלי,אבל אם הG9 תומך אז ברור שאני לוקח אותו.. יש אנשים שיודעים אם הוא באמת תומך?

• 23 תגובות
    • 7.7k צפיות
  16. Started by eladhor7,

אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו?, והאם הגוסטיק שלו(המשמש כעכבר)הוא טוב? כדאי לקנות אותו? תודה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  17. היי כולם! אשמח אם תציעו לי מקלדת חוטית שחורה, בעלת Palm Rest - הכוונה היא משטח מובנה או מתפרק לפרקי הידיים. כמו כן היא חייבת להיות בעלת מקש Insert (משום מה לכל החדשות הסירו אותו והאריכו את מקש ה-Del.. למה?!) בחנתי כמה אופציות: 1) MS Comfort Curve 2000 למרות שאין לה משטח לפרקי הידיים והבנתי שיש איתה בעיות למניהן? אבל מישהו כאן קנה יחידה חדשה ורשם שהרווח יותר שקט. איך היא בסה"כ? 2) MS Ergonomic Keyboard 4000 - למי שיש אותה.. איך היא? לגבי עכבר.. גם הוא רצוי שיהיה כהה (שחור), לא חובה לייזר, אבל מעדיף חוטי (כי אני משחק הרבה) מה לגבי: 1) MS Laser Mouse 6000.. למי שיש אותו, איך הוא? 2) MS IntelliMouse Explorer החדש? ** מישהו יודע איפה אפשר להשיג את ה-IntelliMouse Explorer 3.0…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים לגיימר. ואני לא יודע מה לקחת.. בעכברים: ראיתי שיש את ה-G5 אבל חברים אמרו לי שהוא לא טוב ונתקע מלא פעמים.. ראיתי MX518 ולא אמרו עליו שום דבר רע.. (אבל הוא אופטי.. אז אני מפחד שלא יהיה מדוייק..) וראיתי שיש עוד כמה של חברות אחרות ואני לא יודע מה לקחת... מקלדות: יש G15 (הישן- הכחול) שניראת לי מצויין יש 2 מקלדות של microsoft שאני לא זוכר איך קוראים להם. אשמח אם תגידו לי מה העכבר והמקלדת הכי מומלצים,אמינים,נוחים,מדוייקים לגיימרים. התקציב הוא לא מוגבל.. (אבל אל תציעו לי למשל עכבר שעולה 900 שקל..).. משהו סביר..(במילא אני קונה אותם בחו"ל..) תודה.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by supercars,

אני המלצה למקלדת ועכבר, בעיקר בשביל משחקים. ומומלץ שהמקלדת לא תהיה גדולה במיוחד... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. אהלן, אני מעוניין להתחדש במקלדת למטרת גיימינג כך שלא תהיה בעיה על לחיצת 2 מקשים בו זמנית, שלא תהיה קשה מדי, נוחה כמה שיותר וכמובן יפה ליד ולעין. בסביבות 250 ש"ח! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. שלום לכולם ! התחלתי השנה לימודי הנדסת חשמל והחלטתי לקנות מדפסת לייזר (עקב המחירים הזולים והעלות הזולה יחסית של המחסניות) בשאיפה שתחזיק את כל הארבע שנים... הפרמטרים החשובים הם : 1. תחזיק 4 שנים. 2. שלא תמשוך 2 דפים אחרי חודשיים של עבודה (אני מתווכן להדפיס בעיקר דו"צ (דו צדדי)). 3. קטנה. 4. עלות זולה ככל האפשר. 5. אין צורך בסורק. אין לי השארה כמה אני אצטרך להדפיס, נניח בסביבות ה-60 עמודים בשבוע... תודה... עדי

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

מחפש מדפסת משולבת + פקס עד 450ש"ח מאיזורבת ים,חולון וראשל"צ

24. כמו שהבנתם מהכותרת אני סטודנט והחלטתי שאני זקוק למדפסת! איזה מדפסת מומלצת לשימוש לא רב יחסית (הדפסות מדי פעם של חומרי לימוד- עד 20 דפים בשבוע אני מעריך) האם כדאי ללכת על מדפסת לייזר (400-500 שקל) או מכשיר משולב עם סורק (גם בערך באותו מחיר) או אולי בכלל לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה (200-300 שקל) ?

25. Started by Splashy,

היי, כרגע יש לי Mx510 ואני מעוניינת לקנות חדש, עדיף של לוג'יטק כי יש לי ניסיון מצויין עם העכברים שלהם. אני עובדת הרבה עם פוטושופ וגולשת הרבה באינטרנט. אני מתלבטת בין G5 ל-mx518 של לוג'יטק. מצד אחד ה-mx518 יותר קרוב למה שיש לי עכשיו (mx510) רק יותר מדויק ויש לו שני כפתורים בצד שמאל לניווט באינטרנט, מה שאין ל-g5 שיש לו רק כפתור אחד. מצד שני קראתי בפורום של Hwzone שה-g5 מומלץ לעבודה עם פוטושופ כי הוא מאוד מדויק וגם אפשר לשחק עם המשקל. מה שכן, הוא יותר יקר. מה שהכי חשוב לי זה נוחות השימוש לאורך זמן והדיוק של העכבר. איזה מהם עדיף לצרכים שלי? רצוי גם שהעכבר יהיה קל עד כמה שניתן. היה לי עכבר אלחוטי (mx700) והוא היה כבד מדי לטעמי. ה-mx510 שיש לי עכשיו הרבה יותר קל והמשקל שלו פחות…

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים