עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום ברצוני לקנות מדפסת משולבת שיהיה בה פקס סורק וכמובן מדפסת עד 500 ש"ח מה אפשר להציע לי בבקשה? תודה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  2. אמור להיות משהו בסיסי וזול לסטודנטים, שנית להשיג לו דיו זול ויש פידר לדפים. יש המלצות בסביבות המחיר הנ"ל ? אין לי ממש קנה מידה במחירים אז אם זה מחיר מגוכך תקנו אותי ותנו לי המלצה לפי מחיר הגיוני יותר. תודה וסופ"ש מוצלח

3. Started by oba3k,

אחרי שהעכבר הישן שלי התחיל לחסל סוללות בקצב מטורף ו/וא לא לעבוד לפרקים החלטתי לזנוח את WIRELESS OPTICAL MOUSE 2 היקר שלי ולחפש מחליף. לא ממש מעניין אותי הDPI שלו - אני לא ממש גיימר. הבנתי שכרגע הכי טוב שיש לשוק להציע זה הMX REVELOUTION - רציתי לדעת האם אני טועה?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. איפה בארץ ניתן להשיג צמידים ומשטחים מרחיקי חשמל סטטי, כגון: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=188581&SRCCODE=WEBINKPLP&CMP=OTC-INKTOMI ו- http://www.matdepot.com/ProductDetails.cfm?&DID=1&Product_ID=2&CATID=2&objectgroup_id=2 ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לא ממש בעניין ורציתי לדעת מה זה בדיוק 4 ראשים למדפסת דיו אני יודע יש שני סוגי דיו : שחור וציבעוני אז מה זה בעצם 4 ראשים נפרדים? ועוד שאלה בקשר לדיו (נראה לי למדפסת לייזר צבעונית) ראיתי בחנויות רשום טונר ציאן, טונר מג'נטה, טונר צהוב.... מה זה בדיוק? הבנתי שלמדפסת לייזר שחורה צריך רק טונר שחור אז לצבעונית אני חייב 4 טונרים? אני מודה אם תסבירו לי פה בתרד איך זה הולך בעצם כול העניין במדפסות... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  6. שאלה בשביל חבר, האם העכבר הזה מומלץ?הוא אומר שזה לא בדיוק G5 אלא אחד טוב יותר. האם בהשוואה ל MS518 הוא עדיף? (תקציב עד 300 שח) תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכם!!! יש לי מדפסת מסוג hp. רציתי לדעת אם יש הבדל כל כך גדול בין דיו מקורי שאני קונה לדיו לא מקורי (מילוי). מה עדיף לקנות? ומה זה בעצם דיו שממלאים אותו? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. איפה ניתן להשיג בארץ ממיר מחיבור ג'וסטיק אנאלוגי(gameport) ל- Usb כמו זה שכאן: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=23256&&source=14&doy=search תודה, ארז.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, צריך המלצה למדפסת משולבת אמינה הכוללת סורק+פקס. דבר חשוב מאוד הוא שהמדפסת תיהיה חסכונית בצבע ולא תזרוק יותר מידיי על כל הדפסה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  10. שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט שנה ראשונה ואני בעיה ולכן זקוק עזרה דחוף (התפטרתי מעבודה ועכשיו אין לי איפה להדפיס עבודות ללימודים ) אני צריך מדפסת למטרות הבאות : 95% להדפסת עבודות ושעיורי בית (בין 5-7 דפים (TEXT צבעוני) + 5-10 דפים(TEXT) ש"ל בשבוע) ואולי לעתים רחוקות להדפיס כמה תמונות בודדות כמו כן רצוי שיהיה גם סורק . חבר המליץ לי על BROTHER MFC240 או משהו כזה ,וראיתי בפורום שממליצים גם על HP 5610 מבקש את עזרתכם כי אני חייב לקנות את המכשיר במיידי כדי להתחיל להדפיס כבר בסופ"ש תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את העכבר MX610 [כותרת] ויש לי 2 שאלות... 1) כמה DPI יש בעכבר? כי אני זוכר שקניתי אותו על הקופסא היה רשום 1600 ועכשיו שאני מחפש באינטרנט אני מוצא רק גירסא ליד שמאל עם 800DPI... 2) מה קרה לגירסא ליד ימין? למה אני רואה ברוב החנויות רק ליד שמאל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השאלה בנושא. מיועד להורים שלי למשרד ביתי,אך שימוש לא אינטנסיבי במיוחד. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shlomom,

שלום. מעונין במדפסת להדפסת תמונות צבע שהמטרה המרכזית היא איכות ההדפסה. כמובן שחסכון בדיו יתקבל בברכה. כמו כן מעוניין גם בסורק. כאן הבעיה אם ניתן להשיג מדפסת איכותית משולבת סורק במחיר הזה או שצריך לשקול סורק נפרד. האם קפיצה קטנה במחיר (יחסית) תניב מדפסת משולבת סורק טובה? שאר הפונקציות של מכשיר משולב לא חשובות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bono_71,

אנשים יקרים. עכבר מדהים!!!!! מהיר,נוח,מדוייק,נעים למגע,וגם יפה. מומלץ ביותר. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לצערי אין דרייבר מעודכן לויסטה באתר של אינטל המערכת הפעלה מזהה אתהמצלמה ואומרת שהיא מתקינה מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא עובדת

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  16. רציתי לשאול אם אני קונה אחד מהם זה יהיה מחייב לקנות גם פאד? ואם בכלל מי משניהם עדיף מהבחינות האילו תודה... ד"א אמרו לי שהסוג חיישן הזה לא מחייב פאד ואפילו גורם לו לזוז שונה..

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות..... יש …

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. 1.הייתי רוצה לדעת מה המשמעות של ההגדרות INVERT MOUSE במשחקים? 2.מה דעתכם על משחקי מלחמה עם גו'יסטיק?האם אפשרי?נוח? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by SheZiF,

בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. מחפש משטח לעכבר G5 של לוגיטק. אני ממש לא לא יודע מה טוב ומה לא אבל אמרו לי שבד יותר טוב. בכל מיקרה אני צריך משטח כי השולחן הורס את החולדה. ;D

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. טוב המדפסת שלנו הלכה אחרי 10 שנים בערך וצריך לקנות אחת חדשה התקציב למדפסת+Postscript זה 2000 שקל יש בבית שבב של POST הבעיה שהוא SIMM ולכן כנראה לא יתאים לשום מדפסת שנקנה כיום (אלה אם יש אחת טובה שכן תואמת לשבבים האלה?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by missT,

מעוניינת לקנות אולי את הדגם הנ"ל. ממליצים? חסרונות, יתרונות....

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. יש לי 6 חיבורי USB במחשב, 2 מקדימה שלא נוח להשתמש בהם, ו 4 מאחורה תפוסים כולם, אני זקוק לעוד. 1. האם כאשר מחשבים USB HUB, זה מעמיס בצורה כלשהי על המחשב (לא בביצועים), כמו שכאשר מחברים מפצל גדול לשקע חשמלי, ואז מחברים מוצרים רבים לחשמל, זה יכול לגרום לעומס חשמל ובעיות, ברור לי שכאן זה לא חשמל, אבל עדיין, האם יש בעיה לחבר מפצל, ואליו מכשירי USB נוספים ? 2. ראיתי שיש USB HUB שכתוב עליהם באתר "ללא חיבור לחשמל", האם יש כאלה עם חיבור לחשמל ? מדוע ? מה עדיף ? 3. פרט לכך שחשוב שהמוצר יהיה USB 2.0, מה עוד חשוב לדעת/לשים לב ? 4. אשמח לקבל המלצה למוצר ספציפי. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אני סטודנטית נשארה לי עוד שנה אחת והלכה לי המדפסת קפוט. אני לא משתמשת בצבעוני, אולי לעיתים נדירות וזה ממש לא קריטי מבחינתי הצבעוניות. אני צריכה מדפסת חדשה ומתלבטת האם לקנות משולבת כדי שיהיה לי גם סורק או לקנות כבר לייזר כגון Xerox 3117 או brother HL-2030 או HP 1018? אני לא משתמשת הרבה בסורק, אבל זה טוב שיש בבית וגם אני לא מדפיסה כמויות אבל שונאת להתקמצן בהדפסה. עוד דבר שרציתי לשאול - אם אני לא משתמשת בצבעוני כמעט, הצבע יכול להתייבש או שיקרה לו משהו שיגרום איזשהו נזק למדפסת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ^ אם צריך למתוח תקציב- אחשוב על כך. אך עד אז, אעדיף לחפור במסגרת ה-800 ומטה. תודה מראש. .swg

דיונים חדשים בפורומים