עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by A_D,

הייתי רוצה לייבא את המארז הזה http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 לארצ מישהוא יודע כמה זה אמור לעלות בהתחשב בעובדה שהמארז עולה 105 דולר ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  2. Started by benor,

ראיתי במפרט שלך שיש לך מסך בדיוק כמו שלי רק כשהמסך שלי ברזולוציה 1024X768 וקצב ריענון 85 הוא מרצד רציתי לדעת אם גם אצלך זה כך אתה יכול בבקשה לבדוק בשבילי?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  3. השאלה בכותרת

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. רציתי לדעת כמה זכרון sdram ו rdram אפשר לקנות ב200 שח או אפילו קצת יותר?

5. Started by yak2060,

מה ואיך יודע מה מספר הפקס לקבלה של פקסים במדפסת אלחוטית ביתית מותקנת ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eli33,

שלום לכולם .. מרוב החיפושים והבירורים על אל פסק התבלבלתי לגמרי קודם כל רציתי לדעת כמה VA שיהיה באל פסק? המערכת שלי היא AMD ATHLON 3000+ ?6600GT 128MB DVI, PCI-E? GIGABYTE 1GB זיכרון מסך samsung 17 710T והספק הוא 400W ועל איזה ספק אתם ממליצים ? ראיתי ספק של EVERPOWER 1000VA ב500 ש"ח האם זה ספק טוב? או שמספיק לקנות את הספק של Line Interactive ECOM700 Advice??

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  7. חבר שלי רוצה לקנות צורב, והוא אמר לי שהוא ישקיע על זה סכום של עד 500 ש"ח.. איזה צורב הכי טוב אפשר לקנות בסכום כזה? תודה בן-אור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AboveBeyond,

שלום , מחפש עכבר אלחוטי (לא קטן של לפטופים) למחשב הביתי השימוש זה הרבה אינטרנט וכו .. (לא משחק כלל) ראיתי את הlogitech performence אבל הצורה שלו בנויה לימניים יש משהו דומה לשמאליים ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. כמו בכותרת , אני מחפש מן ספריי לחץ שיעיף אבק .. אם יש לכם פתרון אחר על מנת לנקות אבק ומהר אשמח לשמוע ארצה לשמוע מחירים + חנויות לקנות מהם ! בתודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אחרי שקניתי לפני הרבה זמן מדפסת לייזר :חסכונית" בהמלצת מוכר "חביב" באופיס דיפו מדגם ML 1640 של SAMSUNG והיתאכזבתי קשות מהתפוקה הנמוכה שלה של 1500 דפים לטיונר, החלטתי לקנות מדפסת חדשה. אני סטודנט ומדפיס הרבה מאוד , אני מחפש מדפסת חסכונית כלומר שתיתן לי כמות מכובדת של דפים לטיונר. התקציב עד 1000 שקל למרות שהייתי מעדיף לא לעבור את ה600, אני מעדיף לשלם פעם אחת מחיר גבוהה בשביל המדפסת ולקבל תמורה מבחינת כמות ההדפסות. אני צריך שחור לבן בלבד ולא צריך שתעשה שום דבר מעבר להדפסה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by roy565,

צריך המלצה על גויסטיק עדיף עם feedback בסביבות 400-200 שקל עדיף של חברה מוכרת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. היי, אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים לגיימינג ותכנות, רצוי עד 250 ש"ח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני צריך מדפסת לייזר משולבת למשרד שישרת 2 אנשים... צריך שתכלול פונקציות הבאות: - מכונת צילום - מדפסת - פקס (כולל פקס לתיקיה במחשב ופקס למייל) - סריקה (כולל סריקה לתיקיה במחשב וסריקה למייל) ּּּ+חיבור WIFI חשוב שתהיה אמינה, בלי תקלות ובעיות אודה להצעותיכם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם הרבה זמן אני רואה את העולם של המקלדות המכניות (לא prebuild) ואני רוצה להכנס לזה אבל יש לי בעיה אחת, אני חייב מקלדת עם אותיות בעברית ובאנגלית ולפי מה שאני ראיתי כול הסטים של המקשים למקלדות רשומים רק באנגלית או שלא רשום עליהם כלום האופציה היחידה שאני רואה כרגע שיש לי זה לקנות מקלדת prebuild מחנות בארץ אבל אני ממש רוצה להכין מקלדת משל עצמי כמובן שיש את האופציה לקנות מדבקות כאלה אבל זה פשוט מגעיל והורס את כול הפואנטה והחוויה מישהו יודע על דרך טובה להשיג סטים של מקשים איכותיים עם רישום בעברית ובאנגלית למקלדת מכנית? מקשים שחורים למקלדת בגודל מלא, עדיפות לdouble shot PBT ועם אפשרות לאור לעבור דרכם לא משנה לי אם זה מהארץ או מחו"ל תודה…

15. שלום יש לי מצלמת אינטנרט i-cam gpt ומצלמה דיגטלית fuji finpix a205s ואני לא מצליח להתקין את שתיהם בגלל הוינדוס מה הפתרון???

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. שלום, איזה רמקולים כדאי יותר יותר למוזיקה ומשחקים מהמבחר הזה: 1. Microlab M-700U 2. Microlab M-940 3. altec lancing

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  18. היי יש לנו מחשב משפחתי משותף, אני רוצה להשתמש במקלדת רגילה ושקטה והילדים במקלדת מכאנית בשביל המשחקים אז האם אפשר לחבר למחשב 2 מקלדות עם איזה מתאם, ולבחור כל פעם עם מה עובדים ? אשמח ללינקים

19. Started by shayb19,

מה ההבדל בין DIGITAL8 MINIDV ו MICROMV מה יותר טוב ולמה ?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by xxxlr1,

היי אז מצטער אם זה לא שייך לפה אשמח אם תגיד לי איפה לשאול כדי לקבל עוד תגובות. בכל מקרה יש לי דיסק USB עם 8GB בערך, שמתי עליו 700 שירים אבל באוטו שאני מחבר לרדיו דיסק זה מציג לי רק איזה 400 בערך.. מישו יודע למה?

21. Started by AmirNadav,

שלום לכולם.. מישהו ביקש ממני שאני אברר אם ניתן לרכוש מדפסת שתואמת למחשב שלו. יש לו מחשב מאוד ישן (מעבד פנטיום 2 ) , וכן גם אותי זה הפתיע. אבל, יש מדפסות שתואמות למחשב הזה שניתן לרכוש כיום? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מגירת קירור להארד-דיסק חשבתי על ה-Enermax UC-106TMFA שעולה בסביבות ה-250ש"ח היא מציגה גם את הטמפרטורה של הכונן ועשויה מאלומיניום, והיא מעוצבת יפה מאוד, קישור לדף המוצר באתר של אנרמקס, מה אתם אומרים שווה לקנות אותה? ומישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מחברים את הארד-דיסק למגירה הזו? תודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מקבלים יחד עם המארז את הצג LCD, 2 חיבורי ה USB והשליטה על עוצמת המאוורר?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. רצוי אלחוטי עם wifi ,אבל גודל קטן בראש הרשימה שמעתי גם על מדפסת לייזר שחסכונית בדיו,אבל אין לי מושג מה החסרונות,לכן אשמח להמצתכם משהו כזה למשל http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=787382 חשבתי גם על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840350

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חברים, קראתי ביקורות עשיתי חושבים והמארז הנ"ל נראה לי. 120 מקדימה ומאחורה, אורור עליון, עיצוב חלון מעניין וכו... מישהו (ליאור) יודע איך הספק? מי ממליץ? מי לא? ולמה... תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.