ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
המלצה למארז פול טוואר שיהיה אפילו גנרי. המחיר לא גבוה מ300-350 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא עד 250 שקל לרכישה בארץ(איזור חיפה\קריות\נהריה). חשבתי על האוזניות האלו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12112 אם יש לכם הצעות טובות יותר, אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי מצטער לשגע את השכל שוב ושוב אבל הבעיה האחרונה שלי היא מארז! האנרמקס הוא גדול מדי עבור המקום שיש לי בשבילו וגם קצת יקר... אני צריך מארז טוב למחשב שלי החדש שלי: http://www.pcpro.co.il/userprofiles/puNanispecs.txt בבקשה זה ממש חשוב... אה, ושהמארז יהיה בזיגזג גם, תמליצו לי על משהו משם כי אני קונה הכל משם ואני לא רוצה להתחיל לקנות ממקומות אחרים.. אז מה כדאי? עזרה ודחוף! :'(
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר של לוג'יטק שבא בזמנו בסט MX5000. את המקלדת זרקתי כי היא הייתה טוחנת סוללות אבל את העכבר השארתי כי עכבר אלחוטי מאוד נוח. לאחרונה העברתי את המחשב לחיבור אלחוטי וכאשר אני מעמיס מאוד על החיבור, לדוגמא מעתיק קבצים העכבר נהיה איטי מאוד ואי אפשר להשתמש בו בכלל. רציתי לדעת האם זה קורה עם עכברי BT בלבד או גם מבוססי RF? או שאולי זה רק בעכבר שלי? הדרייברים הכי מעודכנים אבל בכל מקרה לוג'יטק הורידה את התמיכה בעכבר לפני יותר משנה לדעתי. בנוסף, המקלט BT קרוב מאוד לעכבר. אם אין ברירה ואני צריך להחליף את העכבר, אשמח לדעת האם קיים עכבר אלחוטי שאין לו בעיה כזו. דגם ספציפי פחות חשוב כי אני אחפש כבר לבד רק חשוב לי לדעת שזה לא יקרה ב-RF. ה-BT לא ממש חשוב לי כבר, יש דרופבוקס. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בארץ או ב-Amazon (עם משלוח לישראל) אוזניות Over-ear גיימינג עם מיקרופון מובנה, שמתחברות למחשב עם USB. מעדיף שהשליטה של הווליום תהיה מהאוזניות עצמן. אני גם מעדיף שהמירופון יושתק על-ידי הרמתו כלפי מעלה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההגה בכותרת היה נוטה לי שמאלה במשחקים..פירקתי אותו לגמרי..זה קונקטורים..ופירקתי תצינור שההגה מתחבר איליו..הוא היה מחובר לקופסא עגולה שבתוכה יש קפיץ שתפקידו להחזיר תהגה ולתת קושי..אבל איך מחזירים אותה?? ההגה אלחוטי.. בבקשה כל מי שחושב שיכוללתת רעיון..אני כבר שעתיים מנסה כל מיני דרכים.. תמונות: המחשה לניראה ''שלם'' חלקים:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במדפסת HP 5550,והסיפור הוא שכל פעם שהמחשב מופעל או מאותחל המדפסת מתחילה ב"תהליך" הדפסה,ויורקת דף עם האות U בשחור עליו,ולאחר מכן מתנהגת כמו שכל מדפסת אמורה להתנהג. השאלה שלי היא האם המדפסת אמורה לעשות את כל התהליך הזה באתחול או בהפעלת המחשב? כי עם ה-HP 720 שלי נתקלתי אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת... ואיך אפשר לטפל בבעיה? *סוף-סוף בארץ שוב !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הספק הרשום בכותרת לפני יומיים, ואני תוהה אם הוא יוכל להחזיק את המערכת שלי (אחרי הכל הוא רק 400W). המערכת: p4 4.0ghz 2*512mb ram 79gt (under oc) mobo: 925xe 2*80gb sata 2*dvdrom 6 system fans 2 cathodes floppy ומצלמת אינטרנט וכל מיני קשקושים כאלה יחזיק?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שני הספקים הבאים : Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מע' AMD 3200 64bit כרטיס מסך של ספיר X800 GTO2 ( בקיצור מע' למשחקים ) חשוב מאוד האמינות והשקט.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש את Razer Copperhead Laser Tempest Blue ב-390 שקל ויש את Logitech® G5 Laser Mouse ב-380 שקל איזה מהם עדיף? או שעדיף בכלל עכבר אחר לגמרי? תנו דעות =] יש לי יומולדת ובא לי משהו מגניב כי אף פעם לא היה לי עכבר טוב ואני לא רוצה אלחוטי X:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלתי היא מהו שרות האיידיאסאל הכי חזק כיום? באיזו חברה אני בבזק בין לאומי ואני מאוד מאוכז רוב הזמן אני בכלל מנותק בגלל כל מיני תקלות שיש להם למשל כרגע הם הודיעו לי שיש להם תקלה שתיקח מספר שבועות לתקן ובינתיים מהירות הגלישה תהיה בין 10-15kb ש"א שאני משלם לאינטרנט מהיר ומקבל אינטרנט רגיל, לא??? ברצוני לעבור לחברה אחרת, לאיזו חברה עלי לעבור??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נאמר שאני קונה מחשב האם לקנות כונן CD רגיל או לקנות DVD? ואם כדאי יותר DVD, אז איזה?
-
ביום יומיים האחרונים המקלדת מתחילה לגמגם לי לסרוגין. היא יכולה לעבוד חלק ואז באופן פתאומי לקבל "lag" רציני (שניה שתיים בין ההקשה עד שהאות נכתבת) למשך כדקה (לא הספקתי למדוד זמנים). אציין שהמקלדת כבר כמה חודשים ברשותי ולא עשתה שום בעיות עד עכשיו, אני גם לא יכול לזכור שינוי מהותי כל שהוא בסביבת העבודה שלי שהיה יכול להשפיע. אני לא יודע איזה מידע צריך לתת כדי לאבחן את הבעיה אז בתור התחלה: יש לי מקלדת k360 ועכבר g700, שניהם נמצאים במרחק של כמטר מהמארז, המשדרים מחוברים לUsb אחורים במארז (צמודים אחד לשני) מבחינת תוכנה יש לי setpoint עדכני למקלדת 6.51.8 וlgs לעכבר 8.4 אני מריץ win 7 64bit ע"פ הsetpoint הסוללה של המקלדת עוד מלאה (אותן סוללות מהחנות) אבל לא בדקתי באמצעים נוספים אם ז…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע, ספק כח טוב חשוב מאוד ליציבות הרכיבים במיוחד כאשר ממהירים את הרכיבים. מעניין אותי לדעת מה מחיר המקסימום שהייתם מוכנים להשקיע עבור ספק 350W טוב עבור מערכת האוברקלוקינג שלכם (נניח שהספק ברמה גבוהה יותר מאנטק ואנרמסק).
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מקלדת ,עד היום הייתה לי רגילה בחמישים שקל ,אבל היא נשברה אז אני צריך לקנות אחת חדשה . יש לי חבר שנמצא עכשיו ברומא אז חשבתי אולי המחירים שם יותר זולים ,אז אני יכול לבקש ממנו שיביא לי . אני צריך מקלדת קטנה שלא תופסת את כל השולחן, ושכפתור הshift לא יהיה קטן (אם אתם לא מבינים יש מקלדות שהכפתור בו הוא בגדול של מקש "רגיל" וזה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה ) מה אתה אומרים על ה logitech g105 ? ויש סיכוי שיעשו עם זה בעיות במכס ??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בא לי להחליף מחסניות דיו כל יומיים. אין דרישות מיוחדות כמו איכות פוטו או לייזר. תקציב גמיש בין 250-500 שקל ושוב, דגש על חסכונית בדיו (שזה אומר מחסניות דיו גדולות ולא פיצפוניות כמו שיש ברוב המדפסות הזולות)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת מוצרי הגיימינג הפופולרית פלשה לתערוכת CES 2018 עם שלל מוצריה המעודכנים - ומקלדת אחת בגודל מפלצתי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כבל מעריך למחשב 3 מטר ועכשיו אני רואה כול דבר במחשב שלי כפול, כלומר עם כתובה מילה כולשהיא אז היא כתובה בערך 3 פעמים ב FADE OUT חזק מאוד, אני משאר שזה בגלל הכבל מאריך ובגלל זה שהכבל מעריך הוא הרבה יותר דק מהרגיל, אבל מה אני יכול לעשות לתקן את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה מאוררים 4 כונני IDE - צורב של TEAC, סידירום של SONY, הארדיסקים של 80GB ו40GB של MAXTOR ו WD כונן דיסקטים, צג טמפרטורה וכרטיס מסך שצריך גם כן חיבור לחשמל RADEON 9500 PRO אז שמתי לב שהדברים לא עובדים כשורה והספק 350W שלי לא מספיק כבר, האם הספק הזה של HEC הוא טוב? ולמה הוסיפו לו DVD, מה הקשר? HEC 475DVD WATT PSU האם ENERMAX וANTEC הרבה יותר טובים? האם אני ארגיש בהבדל? אם יש לכם המלצות משלכם בבקשה, אני רוצה בעיקרון ספק טוב ויציב של 450W.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו בבית מחשב אחד עם מארז של CHENBRO עם ספק ג'נרי, בהחלט מארז מסיבי ודי שקט אבל קולט המון אבק אני מחפש כרגע למחשב שאני קונה מארז יפה וסימפטי בעל חוש הומור ;D , הכי חשוב שיהיה יציב ושקט ונוח לפירוק והרכבה וכמו כן שיהיה בעל ספק שיהיה מסוגל להחזיק כונן קשיח + 2 מאווררים + INTEL P4 וכו'... מה אתם אומרים על זה אגב http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1861&CatCode=91
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם מחשב טאבלט של HP, יש לי צורך לעשות הקלטות של סאונד ביחד עם התוכן שאני כותב על המחשב. יש לציין שאני בפועל צריך לראות את מה שקורה על המסך (שם מצגת ועליה מצייר ומדבר). לא הבנתי אם כל לוח גרפי שנמכר הוא גם מסך שמקרין מה שקורה במחשב או שהוא רק מעביר את מה שאנ כותב למסך.. אני מחפש משהו בגודל של 12-13 אינץ במחיר סביר (1000 ש"ח נשמע לי הגיוני) שיצליח להחליף בכבוד את מחשב הטאבלט שלי. אני ממש לא מבין בתחום הזה ואשמח להסברים נוספים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה מקלדת אלחוטית עם תאורה? הסתכלתי באתר של KSP ואייבורי ולא מצאתי משהו בסיגנון (זה לא בשבילי אגב זה אח שלי מחפש ללפטופ שלו) אם מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת אלחוטית שיש בה תאורה ? (לא משהו יקר מידי)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת של brother יש דיו מלא גם של שחור וגם צבעוני , אבל זה מראה לי שהדיו הצבעוני ריק למרות שהם מלאים לגמרי ולא נעשה בהם שימוש, הוצאתי והכנסתי ועדיין אותו דבר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: קניתי Rio 500 שזה ממש אחלה מכשיר ויש בו 64 מגה זיכרון מובנה. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון בשבילו. בחוברת שלו כתוב שאפשר להכניס בו כל כרטיס זיכרון עד 32 מגה. למזלי מצאתי באתר החברה עדכון Firmware שמאפשר לי כרטיסים עד 64 מגה. עכשיו נשארה לי רק השאלה איזה סוג אני צריך. הבנתי שיש שני סוגים: LEAD DATA 64MB COMPACT FLASH CARD MEMORY שעולה 58 דולר. 64MB Smart Media גם של Lead Data שעולה 54 דולר. האם שני הכרטיסים האלו מתאימים לי, או שאני צריך לקנות משהו מיוחד בשביל הריו? ההפרש במחירים קטן במיוחד, אז מבחינה זו זה לא משנה ממש. תודה תודה ותודה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-