ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות סט של עכבר ומקלדת אל-חוטיים ורציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המקלדת הנ"ל ויכול לתת חוות דעת? מעבר לכך אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי בעל ביצועים דומים ל-G9 אך במחיר שלא עולה על 250 (עדיף פחות). בתודה ראש. *אשמח להצעות למקלדות אלחוטיות בסביבות ה200 ש"ח ומטה. **אין בעיה להזמין מחו"ל במידה וזה יוצא יותר משתלם. אופציות של עכברים שחשבתי עליהם: -Microsoft SideWinder X8 -Logitech Performance MX -Logitech G700 האם הלוג'יטק פרפורמנס שווה תוספת של 50 ש"ח על הX8 של מיקורוספט ? (240 במקום 190) או אפילו את ה-G700 של לוג'יטק ב-275.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רכשתי אתמול מקלדת ועכבר אלחוטי של מייקרוסופט זה אמור להיות פשוט לשים בטריות מקלדת +עכבר לשים את ה USB וזה אמור לעבוד מישום מה העכבר נדלק מה שאומר שהבטריות מלאות אבל אין תגובה מדוע ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זאת התוכנה או המדפסת אבל הכפתור (שבתוכנה) שבודק אילו מדבקות קיימות בפנים כבר לא קייים... לא יודע למה... העניין הוא שאני לא לידה אז אני לא יודע איזה דגם מדוייק זה כי שכחתי לבדוק שהייתי ליידה. אם מישהו מבין בזה אז אוכל להביא עוד פרטים... בעיקרון זה דגם שדומה ל-QL500 אבל זה דווקא כן חותך את ה"מדיה" התוכנה שאנו משתמשים בא זאת התוכנה הרשמית העיקרית שלהם... P TOUCH EDITOR אשמח לדעת מה לעשות ואם תרצו פרטים מדוייקים יותר תגידו לי... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז הסיפור הוא כזה: לפני מספר שנים(ליתר דיוק שסימולטור של מייקרוסופט FLIGHET SIMULATOR או בקיצור MSFS(אתם חייבים להודות שבעיברית זה נשמע נחמד ;D)) חבר שלי חשף אותי לנפלאות הFS (ויש לציין כי באמת הסימולטור המדובר התקדם רבות מאז...) אמרתי שאני חייב ג'ויסטיק טוב ונחמד ובזמנו קניתי את הCH F16 COMBATSTICK שהיה אז אחד הג'ויסטיקים המדהימים ביותר שראיתי (מבחינת העיצוב והנדסת האנוש) הקיצר הוא כבר התחיל לעשות לי בעיות והחלטתי לרכוש סטיק חדש, מכיוון שנחשפתי לג'ויסטיק מאוד דומה (לג'ויסטיק שבביקורת) של לוגיטק(כזה רק ללא הFF) אמרתי שזה מה שאני הולך לקנות. למרבה המזל ראיתי איזה פרסום של אופיס דיפו והיה ג'יסטיק כזה של LOGITECH בגרסת הFF במחיר נחמד והחלטתי שאני הולך על זה! אז קניתי! ו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת מוצרי הגיימינג הפופולרית פלשה לתערוכת CES 2018 עם שלל מוצריה המעודכנים - ומקלדת אחת בגודל מפלצתי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה בתקציב הנתון. רצוי מאוד שאני אוכל לקנות אותה מחנות באיזור ת"א (אני צריך די דחוף ואין לי זמן לחכות למשלוח) השימוש העיקרי של המצלמה יהיה לשיחות ווידאו באינטרנט (סקייפ, ג'ימייל , מסנג'ר וכד') תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה איזה ת'רד בנושא הזה, אבל לא כל כך הבנתי לגבי המחירים. יש לי נוקיה 6100 ואני רוצה להשתמש באופציה שלה לתקשורת נתונים עם המחשב. הבנתי שיש שני דרכים: USB וא"א. מה הדרך הזולה ביותר להתחבר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי איזה עכבר בחמישים שקל לא יודע איזה חברה אבל העיקר שהיה כתוב "PRO MOUSE". בכל מיקרה אחרי הפעם האחרונה שהוא לא דייק לי BF3 לא נשארתי חייב ואחרי טיפול נשלח לפח. אז אני מחפש בעיקר ל-BF3 בקודם הדיוק היה על 800 ו1600. כאשר בגבוה השתמשתי רק לטיסות. ב 800 במשחק רגיל וסנייפר הוא פשוט לא מדייק את המילימטרים. לגבי אחיזה אני לא יודע אם יש לי אחיזה ספציפית כי עד עכשיו כל העכברים היו קטנים על יד פשוט אז לכן CLAW. יש במוצרים מומלצים את M518. איך הוא? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6283 לא מחפש משהו יקר אבל יותר איכותי ומדויק. לא משתמש בפדים כי זה מגביל אותי ולכן העכבר יעבוד על שולחן מעץ כמו שיש ל99% מאיתנו. ואם כבר פדים באמת משנים משהו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש את Razer Copperhead Laser Tempest Blue ב-390 שקל ויש את Logitech® G5 Laser Mouse ב-380 שקל איזה מהם עדיף? או שעדיף בכלל עכבר אחר לגמרי? תנו דעות =] יש לי יומולדת ובא לי משהו מגניב כי אף פעם לא היה לי עכבר טוב ואני לא רוצה אלחוטי X:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חובה להשתמש בכל הכסף - אם אתם אומרים שמדפסת ב600 שקל תספיק אז סבבה, צריך שהמדפסת תהיה חסכונית כמה שאפשר בדיו - ראש נפרד לכל צבע (לא כל כך מבין בזה אבל הבנתי שזה עוזר לחסוך) צריך שאפשר יהיה לסרוק ולהדפיס ללא תלות במחשב, בנוסף לקבל פקסים ללא תלות הייתי באופיס דיפו המליצו לי את הHP OfficeJet 6413 , מה דעתכם? לא מבין בנושא, אז כל פיסת מידע תהיה מועילה, תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מההגאים עדיף למחשב[מתנה לבר מצווה D:]? הDFP מיועד לפלייסטיישן 2, אבל ראיתי שיש לו חיבור USB אז הוא פועל גם על המחשב, השאלה היא אם יש לו דרייברים רשמיים.. הMOMO Racing[לא הMomo Force] יותר חדש ומיועד למחשב, יש לו דרייברים רשמיים.. לDFP יש זווית סיבוב של 900 מעלות[2.5 סיבובים לכל צד] לעומת הMR עם 240[0.66 עד לנעילה].. בעקרון גם אין הרבה משחקי מחשב שינצלו את הזווית סיבוב שיש לDFP ואז אני אוכל להשתמש בו רק במצב של 200 מעלות[או שזה תקף רק לPS2?] * http://www.deafgamers.com/04_05reviews/logitech_drivingforcepro_ps2.htm בביקורת הזו על הDFP, כתוב שמאחר שזה הגה USB חיברו אותו למחשב והוא פעל במצב של 200 מעלות ובלי פורס פידבאק.. אני כנראה אלך על הMR, אבל אם למישהו יש חוות דעת ע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נאמר שאני קונה מחשב האם לקנות כונן CD רגיל או לקנות DVD? ואם כדאי יותר DVD, אז איזה?
-
הAAx2 שמופיע בחלק מהדגמים של GF4 הוא פשוט Anti-Aliasing (מקווה שכתבתי נכון) "חזק" יותר? באיזה דמים הוא קיים? רק בTi 4600 ובMX460 או שגם בדגמים אחרים? זה משפר את איכות התמונה בהרבה או שלא ממש שמים לב להבדל? ושאלה אחרת, מה זה HW monitoring? זאת אפשרות שתופיע בגרסאות הבאות של כרטיסי הGF4 של לידטק, ומעניין אותי מה זה.. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי שני מחשבים בעבודה ואני רוצה לחבר אותם למסך אחד, אני יכול להזמין מתג KVM אבל איך אני מחבר את שניהם לרשת דרך חיבור אחד? יש למישהו פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את כל הרכיבים למחשב, ועכשיו נותר לי רק להחליט על ספק כח, אני צריך יעוץ בעיקר ממי שמבין קצת מה OC עושה להספק. אני אריץ 3200+ עם זיכרון PC3200 ב - OC שיביא את המעבד מ - 2GH ל - 2.5GH דיסק - WD RAPTOR 10000 RPM ובעתיד דיסק SATA נוסף כרטיס מסך - R 9800 ובעתיד כרטיס כדוגמת ה - 6800 צורב DVD כונן DVD האם 380W יספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: קניתי Rio 500 שזה ממש אחלה מכשיר ויש בו 64 מגה זיכרון מובנה. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון בשבילו. בחוברת שלו כתוב שאפשר להכניס בו כל כרטיס זיכרון עד 32 מגה. למזלי מצאתי באתר החברה עדכון Firmware שמאפשר לי כרטיסים עד 64 מגה. עכשיו נשארה לי רק השאלה איזה סוג אני צריך. הבנתי שיש שני סוגים: LEAD DATA 64MB COMPACT FLASH CARD MEMORY שעולה 58 דולר. 64MB Smart Media גם של Lead Data שעולה 54 דולר. האם שני הכרטיסים האלו מתאימים לי, או שאני צריך לקנות משהו מיוחד בשביל הריו? ההפרש במחירים קטן במיוחד, אז מבחינה זו זה לא משנה ממש. תודה תודה ותודה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הפרופט 2 טיטניום המבוסס על מעבג ג'י פורס 2 טיטניום ו64 מגה DDR ואין לי אפשרות עבודה ב CLONE ואין בכלל תפריט TWIN VIEW (אני יכול להציג או בטלביזיה או במסך לא בשניהם) עיזרו לי זה חשוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרה בבחירת מארס למחשב חדש. חשבתי על המארז הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2578 - האם המאווררים שקטים? או אולי זה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7222 - האם המאווררים שקטים? אני לא חושב שאני אעשה oc אבל חשוב לי מאוד שהמארז יהיה איכותי, לא מרעיש ועם זרימת אוויר טובה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מערכת all in one קומפקטית. יש לי היום את ה-t65 של hp ואני מחפש משהו קטן הרבה יותר שלא יתפוס חצי שולחן וגם צבעוני. מישהו מכיר אולי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ואני יכול עד 350 בלי חריגות... חשבתי על הדגם HP, Photosmart C4343 ורציתי לדעת עם יש משהו יותר טוב..... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו בבית מחשב אחד עם מארז של CHENBRO עם ספק ג'נרי, בהחלט מארז מסיבי ודי שקט אבל קולט המון אבק אני מחפש כרגע למחשב שאני קונה מארז יפה וסימפטי בעל חוש הומור ;D , הכי חשוב שיהיה יציב ושקט ונוח לפירוק והרכבה וכמו כן שיהיה בעל ספק שיהיה מסוגל להחזיק כונן קשיח + 2 מאווררים + INTEL P4 וכו'... מה אתם אומרים על זה אגב http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1861&CatCode=91
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה קודם כל שפרסמתי בפורום הנכון.... המליצו לי על מצלמת אבטחה HD אלחוטית NETGEAR Arlo Pro VMS4130 מחפש מצלמת אבטחה ביתית ואם תהיה גם טובה לצילום בחוץ עוד יותר טוב, אולי יהיה לי שימוש לבחוץ בעתיד . חשוב שתהיה קלה לתפעול, בעברית וגיבוי בענן. עד 1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אני אחבר מודם ADSL ל HUB זה יעבוד?? או שאני צריך לחבר את ה ADSL ישירות למחשב....ועם כרטיס רשת נוסף לחבר את המחשב ל HUB ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-