ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין לקנות ג'ויסטיק, במטרה עיקרית למשחקי יריות וכאלה, בסגנון COUNTER STRIKE , AMRICAN ARMY ועוד. אתם מכירים את זה שבמשחק יש מקשים להסתכל למעלה למטה ימנה ושמאלה ובנוסף מקשים לתזוזה לכל הכיוונים האלה, וכן צריך לירות, להחליף נשקים, ועוד מלא פרטים כאלה. במקלדת זה עומס קשה עלי חח. המליצו לי בבקשה על סוג גויסטיק או רכיבים או דברים מסוימים שאברר לפני שקונה שיועיל לי ליעוד הזה בעיקר. כי אני ממש חדש בגויסטיק, אז תפרטו לי בזה כמה שתוכלו מה אני צריך . תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת שקטה שכמובן תהיה גם נוחה...לא ממש משנה לי אם זה סיליקון או פלסטיק הכי חשוב שתהיה שקטה ונוחה... טווח מחירים- עד 150 נניח.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים אני מתלבט בין XEROX PE16 או BROTHER MFC7420 או משהו אחר באותו מחיר . חשוב הלייזר והפקס לקו אחד בייתי .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לעכבר טוב+ מבין הMICROSOFT X3 ל KINZU מה עדיף? והאם יש לכם המלצות לאחרים אני מחפש משהו ממש נוח להחזיק מבלי שיהיו כפתורים בצדדים תקציב 150-300 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי אתמול את ההגה, והוא פשוט מדהים. שיחקתי ב-DIRT, ובRACE CATERHAM, והתחושה שלי היא שההגה לא ממש פועל כמו הגה של מכונית אמיתית... אני משער שזה בגלל ההגדרות. אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו להגה (הספציפי הזה, כן? ), ופירוט קצר על אפשרויות הכוונון אני מאוד אעריך את זה. אגב, משחקים שונים - הגדרות שונות? או שהבסיס של ההגדרות נשאר אותו הדבר? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך סט אלחוטי ולא מחפש משהו יקר, פלוס מינוס באזור ה200 ש"ח. מה שחשוב לי שלא יהיה DELAY מורגש ושיהיה אפשר לשחק FPS פעם ב... (אני לא משחק יותר מדי לאחרונה). יצא לי להשתמש קצת בעכבר בלוטוט אלחוטי שהיה לו DELAY נוראי ומאז אני חושש מזה בסטים אלחוטיים, ואני מדבר גם על שימוש WIN רגיל ולא משחקים (אני ממש מרגיש את הDELAY הזה). ראיתי את הסט האלחוטי של מייקרוסופט בלוטרק 3000 ב185 ש"ח. נראה יפה מינוס (גם קצת גדול) ועם כפתורים נוספים שצריך, איך הוא לצרכים שהצגתי? יש גם את הMK520 של לוגיטק בקצת יותר אבל נראה שחסרים לו המון כפתורים בעכבר ובמקלדת, מה שחשוב זה הDELAY.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצת גויסטיק חשבתי על logitech force 3d שאני יכול להשיג ב175-200 ש"ח אבל אני חושש מקילקולים בגלל המנגנון למישהו יש ניסיון איתו? לאורך זמן מסויים? אופציה אחרת היא logitech extreme 3d הרגיל שמתומחר ב150 ב ksp תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק מחנויות בעלות סניף בחדרה (לא בהזמנה אונליין, עדיפות ל KSP או אייבורי) תקציב באזור ה 100 שקל, חובה מיקרופון. האוזניות הן לסרטים, מוזיקה ומשחקים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי איזה עכבר בחמישים שקל לא יודע איזה חברה אבל העיקר שהיה כתוב "PRO MOUSE". בכל מיקרה אחרי הפעם האחרונה שהוא לא דייק לי BF3 לא נשארתי חייב ואחרי טיפול נשלח לפח. אז אני מחפש בעיקר ל-BF3 בקודם הדיוק היה על 800 ו1600. כאשר בגבוה השתמשתי רק לטיסות. ב 800 במשחק רגיל וסנייפר הוא פשוט לא מדייק את המילימטרים. לגבי אחיזה אני לא יודע אם יש לי אחיזה ספציפית כי עד עכשיו כל העכברים היו קטנים על יד פשוט אז לכן CLAW. יש במוצרים מומלצים את M518. איך הוא? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6283 לא מחפש משהו יקר אבל יותר איכותי ומדויק. לא משתמש בפדים כי זה מגביל אותי ולכן העכבר יעבוד על שולחן מעץ כמו שיש ל99% מאיתנו. ואם כבר פדים באמת משנים משהו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק למדפסת צבעונית All in one (צריך שיהיה גם פקס ומכונת צילום). 1)לא מדפיס תמונות. 2)אני צריך לשים את זה על מדף ספרים אז אם יש כזה בלי מדף נשלף/קומפקטיות-ייתרון עצום. העומק של המדף הוא כ23 ס"מ (זה יכול לגלוש קצת),רוחב וגובה זה פחות בעייה (גובה עד 35-40). 3)שתהיה משתלמת מבחינת צריכת דיו-לכן התקציב פתוח (אני מניח שתקרת הזכוכית היא 700-800 ש"ח). 4)לא מדפיס יותר מדי,אני מניח 30-50 הדפסות בחודש (אולי 100 בחודשי עומס) שימוש ביתי. 5)הכי חשוב-אם יש מדפסת אלחוטית שגם מתחברת אלחוטית לפקס בדרך כלשהיא (יש לי ראוטר)-ייתרון עצום. זה הפרמטר מאוד מאוד חשוב!.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצה למדפסתסו אלחוטיוהמלצות על מדפסת שכוללת את הדברים הבאים: 1. סורק+פקס 2. אלחוטית 3. איכות הדפסה טובה גם בש.ל. וגם בצבע 4. אמינות 5. אופציה לראשי דיו חלופיים אחד הדגמים שמצאתי: Canon Pixma MX715 אני לא נעול עליו ואשמח לחוו"ד של אנשים שמכירים את הדגמים האלו ויכולים להגיד אם שווה או לא. לגבי המדפסת הנ"ל, הבנתי שאיכות ההדפסה בש.ל. לא נחשבת להכי טובה אבל אני לא באמת יודע מה המשמעות כי לא ראיתי תוצאות. ההדפסה שלה לא מהירה כ"כ אבל מצד שני אני לא בית דפוס אז אין לי בעיה עם מדפסת במהירות רגילה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו כרטיס זיכרון וכבלים שונים. אשמח לקבל המלצה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לקנות לילד (כיתה ב') ולאישתי (ביטוח) מדפסת לייזר, כי האפסון 640 הישנה כבר לא עובדת (הדיו התייבש מזמן) ולא נראה לי להוציא הרבה כסף על דיו שמתייבש והורס רק בשביל להדפיס פעם ב.... הבנתי שעדיף לייזר, גם אם הילד ידפיס עבודות בשחור לבן. אחרי לימוד וסינון נותרתי עם שניים: זירוקס 3121 ולקסמרק E232. ראיתי אותם באופיס דיפו אבל לא ראיתי או שמעתי איך הם מדפיסות. פרמטרים כגון מהירות הדפסה או כמה זמן לוקח לדף הראשון לצאת הם ממש לא חשובים מבחינתי. מה שחשוב: איכות. שאלות לבעלי המדפסות האלה: 1. הציעו לי בעבודה לרכוש לקסמרק עם טונר ל-6000 דף ב-585 שקל? שווה ללכת על לקסמרק בגלל זה? 2. הסתבר שהזירוקס למעשה הוא סמסונג בתחפושת (דגם ML-1740 או 1750). שווה? 3. איך איכות ההדפסה ב- 60…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההורים שלי הסכימו לקנות לי כרטיס ב-900 ש"ח(אחרי כמה שכנועים) אז החלטתי ללכת על: innovision geforce 2 ti200 64mb ddr, הוא אמור לעלות פה בערך 900 ש"ח, יש אותו כבר? עזבו את החברה, טוב? אם לא כנראה שבכסף הזה את יקנה geforce 2 ti 64mb ddr של leadtek.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני מתכנן לעשות עליו OC עכשיו, השאלה שלי היא אם הספק HEC 300W יספיק לי (גם לOC) הנה המערכת: AMD 2500 epox 8rda twinmos 512mb 400/3200 (tmd) radeon 9600pro wd 60 gb 8mb floppy 3 generic fans תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הפרופט 2 טיטניום המבוסס על מעבג ג'י פורס 2 טיטניום ו64 מגה DDR ואין לי אפשרות עבודה ב CLONE ואין בכלל תפריט TWIN VIEW (אני יכול להציג או בטלביזיה או במסך לא בשניהם) עיזרו לי זה חשוב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה. התוכנה של המדפסת שמראה את מצב הדיו שבמיכלים, היא מראה מצב מדוייק, או רק שהם מתרוקנים היא מראה משהו. כי אצלי שום מיכל כבר לא מלא, ויש כמה שמתחילים להיגמר, והתוכנה מראה לי שהם מלאים. הבעיה אצלי? או ככה זה וזה אמור להודיע שממש יש קצת דיו? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול להקליט סרט וידיאו אל תוך המחשב? וזה עוד לפני שהזכרתי את נושא האיכות.....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
will make the Yamaha 3200 look like an old 2x writer... (it's also pretty cheap!) here is some more info: Plextor rises up the writing speed up to 40x presenting the fastest ever CD-RW drive! The new PX-W4012TA promises ultimate performance among with improved writing quality! The drive is expected to ship at the end of February for $190. The drive supports 40x writing, 12x re-writing and 40x reading speed. The 4MB of buffer and BURN-Proof eliminates buffer underruns. Plextor uses again Zone-CLV as the main recording technology and at the maximum 40x speed, with the use of 80min CD, the total recording time drops down to 179sec! The 40x recording speed is reached by 4 …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך דרייברים לווינדוס אקס פי לכרטיס טלויזיה שאני לא יודע בדיוק איזה הוא הדיסק עם הדרייברים הישנים הוא דיסק של חברת chronos ועל הכטיס עצמו ישנו מפענח של חברת lg למישהוא יש מושג איך אפשר להשיג תדרייברים לדעתי זה fky video או משהוא דומה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות משחב חדש. 1. האם שווה לחכות לכרטיס ה-Geforce 4Ti4400 או לקנות את ה-Geforce 3 זה יספיק? 2. שווה לקנות כרטיס מסך בארה"ב ? מחיר ה-Geforce4 Ti 4400 זהה למחיר ה-Geforce 3 (Asus v8200) בישראל. יש איזשהוא סיכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר את הDVD ( לא כונן ) למחשב, אבל לא דרך הצג? ( דרך S-Video למשל ) הכוונה לראות את הסרט על הצג, אבל שהכבל יעבור דרך הכרטיס מסך ( לDVD שלי אין יציאת VGA ) אני חיברתי בכבל RCA פשוט ליציאת S-video שב- nvidia 5700le שלי, ופה אני נתקע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז טוב לפנטיום 4 האם יש המלצות ? מחפש הרכבה נוחה ומספיק מקום ל- 3 דיסקים קשיחים (לא בצפיפות) + 2 כונני סידי + פלופי 3.5 בנוסף 2 USB בחזית מעדיף מארז בלי ברגים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-