ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך לחבר את הDVD ( לא כונן ) למחשב, אבל לא דרך הצג? ( דרך S-Video למשל ) הכוונה לראות את הסרט על הצג, אבל שהכבל יעבור דרך הכרטיס מסך ( לDVD שלי אין יציאת VGA ) אני חיברתי בכבל RCA פשוט ליציאת S-video שב- nvidia 5700le שלי, ופה אני נתקע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב P-3 700MHZ עם Windows 2000 Pro וכרטיס מסך Voodow 3 3000. לאחרונה המחשב נתקע לחלוטין או שהתמונה מתחילה להשתבש ואז הוא נתקע. :'( זה לא נראה לי בעיה בדרייברים כי הם הכי מעודכנים. האם יש למישהו מושג למה התופעה מהמעצבנת הזאת, איך אפשר לפתור אותה? ??? האם זה בעיה בכרטיס מסך או במשהו אחר? ??? תודה רבה. דורון.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש גיים פאד שיתאים בעיקר למשחקי אקשן מגוף ראשון ושלישי ומשחקי מכוניות. חשבתי על האפשרויות הבאות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/287&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/264&cl=us,en מה הכי מתאים והאם יש אופציות נוספות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי רק קניתי Thermal Take 360W ואני מרוצה עד השמיים!!!! אחלה של ספק בלי קפיצות מתח מחזיק את המחשב מעולה וכו.. עכשיו ראיתי ספק ג'נרי של 400W ...האם הוא היה עדיף על הTT360W???? הרי הוא 400W זה יותר חזק לא.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו בבית מחשב אחד עם מארז של CHENBRO עם ספק ג'נרי, בהחלט מארז מסיבי ודי שקט אבל קולט המון אבק אני מחפש כרגע למחשב שאני קונה מארז יפה וסימפטי בעל חוש הומור ;D , הכי חשוב שיהיה יציב ושקט ונוח לפירוק והרכבה וכמו כן שיהיה בעל ספק שיהיה מסוגל להחזיק כונן קשיח + 2 מאווררים + INTEL P4 וכו'... מה אתם אומרים על זה אגב http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1861&CatCode=91
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה משטח עכבר מומלץ לעכבר אופטי? M200 או M400? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, רציתי לדעת אם הסט mk260 של לוגיטק יכול גם לעבוד עם רסיבר unifying. (ברור לי שמקבלים רסיבר בסט עצמו, ובכל זאת הייתי רוצה שהם יעבדו מול רסיבר של unifying) אם לא, אשמח להמלצה על מקלדת אלחוטית של לוגיטק, לשימוש ביתי, שתעבוד מול רסיבר uinfying, במחיר של עד 150 ש"ח. (ראיתי את ה k360, אך לפי תגובות שקראתי אני חושש שהמקשים נהרסים מהר יחסית עם הזמן, שלא נדבר על זה שהיא קטנה יחסית) תודה רבה אסף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ספק ThermalTake W0088 430W +PCI-E+SATA+24/20PIN BULK http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2878 ב-258 ש"ח. ספק זה יספיק בשביל מערכת עם מעבד AMD 3800x2 וכרטיס מסך 7600GS?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהסקר שבעמוד הראשי מתברר שהפנטיום 3 הוא המעבד הכי נפוץ בין משתמשי הפורום, ובהפרש ניכר. מעניין לראות שעל כל בעל AMD Duron (כמוני למשל) ישנם תשעה בעלי פנטיום 3, היחס המדויק הוא 4% מול 36%. לא ברורה לי הסיבה שגרמה לרבים כל כך לבחור במעבד יקר משמעותית שמספק בסה"כ ביצועים דומים מאוד ל-Duron. בחלק מהאפליקציות הוא עולה על המעבד של AMD, אבל באחרות הוא נותר הרחק מאחור (כמו 3D-Studio Max). באופן כללי הוא ממש לא מציע יתרון מוחשי. אלא אם כן, פיספסתי איזשהו פרט חשוב ובעצם עשיתי טעות בבחירה שלי ??? Enlight me... Prog.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמת אינטרנט שימוש עיקרי - Skype וכד' בקשות מיוחדות - לא צריך משו יקר מדי, צריך משו משתלם מספיק לשימוש ביתי לטווח הארוך רצוי שיהיה כולל מיקרופון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. היום התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft Wireless Optical 1000 ושמתי לב שהמחשב לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות שהגדרתי לו להכבות אחרי חוסר פעילות. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש המלצה מיוחדת איזו מצלמה לקנות/להימנע בתקציב של 100 ש"ח. אין לי ציפיות ממש גבוהות מהמצלמה רק שיראו נורמלי. כיום אני משתמש במצלמה ג'נרית שקיבלתי חינם ובקושי רואים בה משהו מרוב טשטוש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל גם (איביי, DX). תודה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לחבר את המצלמת הוידאו שלי למחשב עזרוווו לי בבקשה פרטים:: ===== כרטיס מסך - Asus GeForce 1 V6800 Deluxe --------- מצלמת וידאו - משהו של שארפ קנינו לפני שנתיים אין לי מושג מה הדגם עזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המארזים של cooler master היו אמורים כבר להגיע לארץ? לא? מתי הם אמורים להגיע?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי את המדפסת HL2030, אמרו שנגמר המלאי ויש דגם חדש - 2035. למישהו יש נסיון איתו ? יודע אולי מה ההבדלים ? כמובן שרצו כמה גרושים יותר.. במקום 275 - 300. שווה עדיין ? תודה למגיבים/יועצים !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם מצאתי מקלדת אלחוטית וחסר לי הדונגל שלה , יענו החלק שמתחבר למחשב , יש אפשרות להשיג כזה \להתאים לה איזה משו כזה ? המקלדת היא logitech cordless desktop ex110
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קבלתי את מחשבי הנייד החדש מחו"ל ואני מחפש מקום שאפשר לקנות או להדפיס (דפוס משי או משהו דומה) אותיות בעברית על המקלדת אני מעדיף את זה מאשר ללכת ולחרוט על המקלדת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשביל מערכת כזו.: AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket 939 Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro DFI Infinity nForce4 G.Skill ZX 2x512MB PC3200 DDR400 2-3-3-6 1T TCCD Sapphire Radeon X800 GTO2 256MB GDDR3 PCIe Samsung 200GB 7200rpm 8mb Buffer SATA II Floppy Black 1.44MB 3,5` NEC ND-3550A Black Bulk DVD±R/RW או שעדיף סנטוריון 5 עם FSP350W? תודה, ירון
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על העכבר LX5? בכללי מה דעתכם עליו? ומי מבין השלושה הכי טוב? 1) LX5 2)G5 3)MX518 תודה מראש ויום טוב!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ההורים שלי הסכימו לקנות לי כרטיס ב-900 ש"ח(אחרי כמה שכנועים) אז החלטתי ללכת על: innovision geforce 2 ti200 64mb ddr, הוא אמור לעלות פה בערך 900 ש"ח, יש אותו כבר? עזבו את החברה, טוב? אם לא כנראה שבכסף הזה את יקנה geforce 2 ti 64mb ddr של leadtek.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק מחנויות בעלות סניף בחדרה (לא בהזמנה אונליין, עדיפות ל KSP או אייבורי) תקציב באזור ה 100 שקל, חובה מיקרופון. האוזניות הן לסרטים, מוזיקה ומשחקים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה ל"אלפסק" למחשב הביתי בד"כ בחורף רב הזמן יש הפסקות חשמל וזה דופק לי הורדות ונתונים שונים., לכן החלטתי לקנות אל פסק, אני לא מבין בזה ממש, אני יודע שזה סוגר את המחשב בצורה מסודרת דרך המצבר. שאלתי היא איזה כדי לקנות? איזה חברה? בתודה manorking
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-