ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי כבר כמה USB HUBS מהונג קונג ואף אחד לא היה באמת USB 2 כמו שרשום ... מעביר לי ב50 קיי מDOK .. האבים שנראים די טוב בין 5-15 שקל .. אפשר לינק איביי להאב שהזמנתם ונמצא אצלכם ובטוח מעביר בUSB 2 ?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, יש לי פאד מצוין של steelSeries, אני לא כל כך זוכר את הדגם שלו אבל. אחרי שנים של שימוש הוא כבר נשחק לגמרי ובצד אחד הוא נעשה חלקלק לחלוטין לעומת הצד השני אז אני רוצה להחליף לאחד חדש, ומתלבט. לקנות קשיח. גמיש? מה הם היתרונות והחסרונות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (מכשיר משולב). טווח מחיר עד 2,000 ש"ח. נפח הפעילות שלי עם המכשיר הוא כ- 100 הדפסות ליום. אשמח להמלצות על דגמים. תודה, מיקו
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח פנטיום 2 חדש למדי הייתי רוצה להוסיף זיכרון כיצד אדע באיזה זיכרון בלוך משתמש 100 או 133(sdram) והאם אפשר להישתמש בזיכרון 133 בלוח של 100 וכמה עולה זיכרון מכל סוג
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין מחדש את הווינדוס (דרך דיסק בעת הפעלת המחשב) אך מכיוון שהמקלדת והעכבר אל-חוטיים הם לא מתפקדים מחוץ לווינדוס, כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של ווינדוס ומפעיל מחדש את המחשב המקלדת איננה מגיבה ולכן אני לא יכול לפנות לדיסק ההפעלה (ללחוץ על מקש כלשהו, אגב גם ל BIOS אני לא יכול להגיע), בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את הווינדוס המקלדת והעכבר האלחוטיים לא עבדו מכיוון שהתקני ה- USB עדיין לא הותקנו, יש פיתרון ? מקלדת : Logitech deluxe 650. תודה מראש.. עדי
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
עזרה | מחפש המלצות לוח גרפי לעבודה עם PHOTOSHOP תווך מחיר שאני מוכן לשם זה מקסימום 400 שקל
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Microsoft-SideWinder-X4-Keyboard-/360809666014?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item5401ee95de רציתי לדעת אם המחיר משתלם עבור המקלדת? מצד אחד בא לי מקלדת איכותית ומצד שני אני קצר בכסף(תקציב באזור ה250 ש"ח) האם יש מקלדת יקרה יותר(עד 250 ש"ח) שיותר ממולצת מזאת?(רצוי עם מקשים מוארים) בנוסף-לא הבנתי אם עלי לשלם מיסים על המקלדת אם אני מזמין מEBAY ואם כן, כמה זה יעלה? עריכה:עכשיו נזכרתי שהמקלדת לא תומכת בעברית.. אז אם ידוע לכם על מקום שיכול לחרוט\חנות שמוכרת את המקלדת הנ"ל עם חריטה? תודה על העזרה (:
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כותרת. מתלבט בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטי. לשימושי אינטרנט, משחקים, מדיה. ראיתי את הסט של מיקרוסופט שמצא חן בעיניי מאוד ונראה מאוד נוח, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2403&CatCode=415 האם קיים סט אחר מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת עם התכונות הבאות: כולל פקס, הדפסה על דיסקים, חיבור אלחוטי, מזין נייר, כניסה לכרטיס זכרון, מסך מגע וצג צבעוני. ראיתי מדפסת כזו בארה"ב (epson artisar 835) אבל לא מצאתי בארץ. יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כמה דפים יש בטונר של hp 1010 וכמה בזירוקס? ראיתי דעות שונות מ 2000-5000 מישהו יודע את האמת?דדד
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי. הייתי רוצה לרכוש מקלדת חדשה, המקלדת שיש לי כרגע (logiech media keyboard 800) עבדה מצוין מבחינתי עד שהחלטתי לנקות אותה, הוצאתי את כל המקשים, ועכשיו יש כמה מקשים שהמערכת שמחזיקה אותם במקום נשברה והם כל הזמן יוצאים החוצה. אני בכוונה לא מציין פה תקציב כרגע, כי אני בכלל לא יודע האם כדאי לי מקלדת רגילה או מכנית? כעיקרון, הייתי מרוצה מהמקלדת הזו שהיא כמובן לא מכנית, מבחינת הרעש שהיא עושה היא הייתה דיי רועשת בשבילי והבעיה היא ששמעתי שמקלדות מכניות הן הרבה יותר רועשות, אז זה משהו שיכול להפריע לי. מצד שני, הבנתי גם שמקלדות מכניות הרבה יותר נוחות. יש לציין לא הרגשתי באי נוחות מסוימת עם המקלדת שלי. אז מה אתם ממליצים? האם כדאי לי בכל זאת לנסות מכנית? האם יש מכניות שלא יותר רועשות…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק ל UPS לשימוש ביתי עבור המחשב, מסך + הגנה על קו טלפון ורשת. דרישות נוספות, תקשורת עם המחשב. ורצוי שיגיע עם הכבל במחיר. תקציב עד 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות מנסיונכם תודה עמיר וינשטיין
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם מקום למאוורר 120 בצד שיכניס אוויר ושכמובן גם יהיה בו מאווררים קדמי ואחורי 120.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בדקתי באינטרנט וזה קורה לעוד אנשים, השכבה מתקלפת Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת על HP C3183 ואיך היא במחיר של 500 ש"ח, יש לה מתחרים בטווח מחירים הזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק כוח עד 160ש"ח, (אני יודע שבכזה מחיר אני מקבל את הספק הכי פשוט, אבל עדיין יש כל מיני חברות, למישהו יש המלצה?) תודה מראש, גונזילה ---------------------- ואני מצטער על הכותרת הלא עניינית שלי מההודעה הקודמת
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שאלה בכותרת אני חושב. אם אפשר גם את הlayout של החוטים (כלומר מה כל חוט מוביל) זה יהיה ממש נחמד
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למכונה משולבת עם סורק הכי מהיר שיתקרב לסורקי מסמכים ייעודיים במהירותו. לא משנה אם המכונה צדפיס בצבע או בשחור לבן. לא משנה אם הזרקת דיו או לייזר. כל הדגש הוא על מהירות הסריקה למסמכים. באתרים כמו זאפ הנתון של מהירות הסריקה לא מפורסם. במפרטים של המדפסות ככלל הנתון של מהירות הסריקה לא מופיע ! בתודה
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אוקי תשמעו אני רוצה לקנות עכבר יש לי תקציב של 400 שקל גג 450 תמליצו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את ה- G5 מנועה אבל זה ממש רחוק לי ואין סיכוי שאני אגיע לשם. מה גם שההורים שלי לא אוהבים לתת את המספר כרטיס אשראי והם לא סומכים עליהם... יש פה מישהו שקנה את ה G5 או כל מוצר אחר מנועה ונתן להם את מספר כרטיס האשראי שלו ?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בעקרון אני והשותפה שלי (סטודנטים) רוצים לקנות מדפסת שתעבוד ברשת (עדיפות לאחת שמתחברת לרשת עצמאית ולא זקוקה למחשב שיעבוד בזמן ההדפסה), ואני מאמין שנלך על שחור לבן כדי לחסוך קצת כסף וזיהום לעולם, וגם כי הן יותר מהירות. לפי מה שהבנתי רוב המדפסות שעונות להגדרות האלה הן משולבות סורק ופקס, אז אין לי בעיה כי אני מאמין שבסורק נוכל למצוא שימוש. כמו כן, חשוב שהמדפסת תדע לעבוד טוב עם ויסטה. התקציב, כמובן, סטודנטיאלי. עדיפות לכמה שפחות אבל לפי דעתי לא נמצא משהו מתחת ל 500 ש"ח (שיתחלקו בינינו כך שנוכל לחיות עם זה). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת נוחה לשימוש שקל ללחוץ על המקשים ושהמקשים לא יהרסו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהגה SideWinder של מיקרוסופט. כשאני משחק בNFS:Carbon ההגה נוטה שמאלה. מה אני יכל לעשות ? ניסיתי לשחק בהגדרות בבלוח הבקרה אבל זה או שהוא נוטה שמאלה או שדוושה של הreverse לא עובדת.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-