עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Haflo,

מאיזה גודל התחילו לסובב דיסקים IDE ב 7200RPM ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ההורים שלי היו בח'ול ביקשתי מהם שיקנו לי פד נורמלי לעכבר בקיצור קיבלתי את הפד של RAZER EXACMAT עם השני צדדים D: והגיעה יחד עם כרית כזאת ליד של RAZER (מן הסתם..) .. (40 יורו בערך כמו בארץ..) לא נורא.. בקיצור פד ענק אני לא משתמש בכולו כי אני עובד על מהירות גבוהה( עם G7) ועל הצד המהיר .. ניסיתי לעבוד גם על הצד השני על הדיוק ויש הבדל ענק בין שני הצדדים בינתעיים אני יתרגל לצד של המהירות (SPEED) בקיצור פד ענק עם גימור יפה (צבע שחור) ומסביב כמו כסף כזה ולא עשוי מפלסטיק שאחרי יומיים יהרס.. תמונה של הפד (מגוגל) אין לי כח לצלם ולהעביר למחשב חח עריכה: עריכה: אגב הכרית הזאת היא מגיעה כמו פד עם כרית (זה לא באמת פד) שנכנס מתחת למשטח (המשטח של העכבר) כדי שלא תחליק ותזוז מהמשטח..…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט מדגם עלית.ידוע לי שהמקלט שלה מזהה עכברים של מיקרוסופט.קניתי את העכבר לייזר לשמאלים מדגם 5000. ולפני קניתי עכבר גם לשמאליים.אני יודע שהלייזר צריך את התוכנה הכי חדשה שיש (6.3) ובכן התקנתי את התכונה והמחשב מתעקש לעבוד עם העכבר הישן. את ה 5000 הוא לא רוצה לזהות למרות שהגדרתי בתוכנה של מיקרוסופט במפורש את ה 5000. סוללות בדקתי עם הישן הוא עובד במלוא המרץ.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by asili,

ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שלי השאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח? אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב לי האם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DoR,

יש לי V8200 Deluxe. לפני כמה שבועות הורדתי והתקנתי את הדרייורים מגרסה 21.81. החלפתי את הגרסה 12.60. עד ההתקנה המחשב היה יציב לגמרי. אבל אחרי ההתקנה המחשב קופא עם העלייה של חלונות. הוא תמיד קופא באותה נקודה, אחרי מספר מסויים של שניות. היום הורדתי את הדרייורים 21.85 אבל יש איתם בדיוק אותה בעיה. לא יודע אם זה התחממות. אני לא עושה לכרטיס אוברקלוקינג.

6. שלום רב, אחרי קריאה מרובה באינטרנט אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה שלי ואולי מישהו פה יוכל לתת לי רעיון. יש לי סט מקלדת ועכבר בלוטות' של מייקרוסופט ומערכת הפעלה Win7, אני עובד עם הסט הזה כבר כשנתיים שלוש. לפני כמספר ימים (פתאום - אולי בעקבות עדכון מייקרוסופט, או סתם בלי סיבה), הם הפסיקו לעבוד. זה כבר קרה לי מספר פעמים אך בסופו של דבר תמיד הצלחתי לסדר את זה ע"י התקנה מחדש של דרייבר הבלוטות', אתחול המחשב וכו', אך הפעם זה לא עבד. ניסיתי כבר הכל, מהסרת הדרייברים, התקנה מחדש, windows update ומה לא, אני כבר משתגע ושוקל להתקין את חלונות מחדש. עד כמה שאני זוכר, לא היו לי בעיות כאלה ב-Win XP וגם ראיתי בגוגל שיש באמת איזה שהם בעיות עם בלוטות' וחלונות 7. למישהו יש רעיון? בתודה מרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Haflo,

התקנתי על שתי תחנות WinXP ובשניהם הוא לא מזהה את הצורב (אין צורך ביותר פירוט!) מופיעה הודעת שגיאה Win Aspi32 is not found ... איזו תוכנה מתקינה את הדריבריים האלו? [WinOnCD היא התוכנת צריבה שמותקנת על המחשבים]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ttwow,

שלום קניתי FIREWIRE של PCI ואין לי מושג איך לחבר אותו למחשב-הכוונה את הדרייבר אין לי בעיה לחבר אבל מצורף לזה חוט שמורכב מ4 חוטים(2 שחורים אחד צהוב ואחד אדום) שיש להם 3 בסיסים לבנים-בסיס לבן אחד מתחבר לFIREWIRE אבל לאן מחברים את שני הבסיסים הלבנים האחרים? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by demultiplexer,

pentium 3-500 asus geforce 3 intel lx mb agpx2 256 mb pc133@75 cel 800 asus cusl2-c agpx4 256 mb pc 133 geforce 2 gts אל תמליצו לי על איי אם די כי את האינטלים האלו אני יכול לקבל בחינם אני יצטרך לקנות רק לוח וכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Classify,

יש לי כבר כמה שנים את העכבר הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=099&active_tab=systemRequirements הכפתור האמצעי התחיל לעשות בעיות אז חשבתי אולי להחליף את העכבר ורציתי לשמוע קצת על הדגם הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=007&active_tab=systemRequirements קודם כל יש לBLUETRACK יתרון כלשהו על העכבר שלי? (או שעדיף BT+LASER) קצת קשה לראות את גודל המשדר מהתמונה, הוא בגודל של DOK או שהוא ממש קטן ואפשר השאיר אותו מחובר תמיד למחשב? ובכללי אם יש למישהו נסיון איתו אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yanivnn,

שלום יש לי מדפסת של קנון IP2700 ווינדוס 7 לא מזהה אותה...הורדתי מאתר היצרן דרייבר ועדיין גורנישט אשמח לעזרה :s05: :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elekamit,

מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד AMD 1800 XP מארז ATX לוח ASUS A7M 266 זיכרון DDR 512 כרטיס מסך GEFORCE 64 MB ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by unknown,

micron הם בסדר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. HW ZONE אני חושב שכדאי לכם לעשות מפרטים גם ב12,000 כדי שעוד כמה פריטים חשובים כמו זה למשל יוכלו להכנס בלי לפגוע בביצועי המחשב. 2990 ש"ח המסך הזה סך הכל..... הידד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TheGM2005,

אני בקרוב מאוד, כמה ימים, קונה את מצלמת הרשת logitech C270. רק יש לי שאלה: שאני שם אותה על המסך אני יכול לכופף אותה ממש למטה שיראו את המקלדת והשולחן במצלמה?? תודה למי שעונה ועוזר !! נ.ב מצלמה זו מתאימה לwindows 10 נכון??

16. Started by The Grey Matter,

המארזים של cooler master היו אמורים כבר להגיע לארץ? לא? מתי הם אמורים להגיע?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Motix,

יhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2958 יש לי לוח אם שתומך רק בusb 2.0 (בקישור למעלה). שמתי את המחשב מחוץ לחדר דרך חור בקיר ואני צריך usb מפצל כזה. השאלה האם כבר כדאי לקנות משהו עם usb 3? האם חייב שהמכשיר שיגרום למחשב לתמוך בusb יהיה בתוך המחשב? יעבוד בכלל usb 3 בלוח אם שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by NIR36,

מה דעתכם על הרמקולים האלה? תודה מראש לעונים ניר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by !elad!,

קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד זה גם בנוגע למיקרופון אחר שהיה עובד ופתאום לא עובד איפה בהגדרות נמצאת הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. חבר שלי רוצה לקנות צורב, והוא אמר לי שהוא ישקיע על זה סכום של עד 500 ש"ח.. איזה צורב הכי טוב אפשר לקנות בסכום כזה? תודה בן-אור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש עוד הבדל חוץ מהמחיר בין כבלי HDMI שכולם ב1080P ? כי ראיתי כמה מחברות שונות שכולם תומכים ב 1080P עם אותו אורך אבל במחיר שונה לחלוטין. יש אחד עם זהב והשני לא יודע מה. הזהב מביניהם באמת יותר טוב או שזה סתם חארטה כולם אותו דבר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by henz12345,

אז ככה , א) אני קורא עכשיו תגובות שMX518 יותר טוב , למה ? איך העכבר הזה בכללי ? למישהו יש תעכבר הזה ויכול להגיד לי אם הוא שם לו תמשקולות ואת ההגדרות DPI ואת המנורות האלו וכו' .. ? תודה [אני חדש עם העכברים המקצועיים האלו ^^ , היה לי עכבר מירקוסופט ישן למשך 7 שנים , והוא התחיל לעשות בעיות ]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Shmoe,

מהסקר שבעמוד הראשי מתברר שהפנטיום 3 הוא המעבד הכי נפוץ בין משתמשי הפורום, ובהפרש ניכר. מעניין לראות שעל כל בעל AMD Duron (כמוני למשל) ישנם תשעה בעלי פנטיום 3, היחס המדויק הוא 4% מול 36%. לא ברורה לי הסיבה שגרמה לרבים כל כך לבחור במעבד יקר משמעותית שמספק בסה"כ ביצועים דומים מאוד ל-Duron. בחלק מהאפליקציות הוא עולה על המעבד של AMD, אבל באחרות הוא נותר הרחק מאחור (כמו 3D-Studio Max). באופן כללי הוא ממש לא מציע יתרון מוחשי. אלא אם כן, פיספסתי איזשהו פרט חשוב ובעצם עשיתי טעות בבחירה שלי ??? Enlight me... Prog.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Hagaix,

צריך רמקולים פשוטים של 100 שקל בשביל אבא שלי. יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן העכבר שלי (Microsoft Explorer v3) מראה סימני גסיסה, ואני חושב להוציא אותו לפנסיה אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה... אני מאוד אוהב אותו ת'אמת וחבל לי להחליף אבל גם מעכברים צריך להפרד מתישהו. :'( בכל מקרה, אני די מבסוט על הסידור כפתורים שלו , במיוחד על ה Back ו Forward שהם באותו הצד ולא בצדדים שונים כמו בלוג'יטקים למיניהם. יש איזה עכבר שיכול להחליף אותו מבחינת נוחות? אני לא צריך 20,000 DPI ובלה בלה. רק שיהיה נוח ושישתווה לפחות למייקרוסופט שלי. גלילה צידית תהיה בונוס חמוד אבל ממש זניח... תקציב..... הממממ...... לא יותר מ 200. Fewer is better. טנקס ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים