עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Neo810,

היי, אשמח לעזרה, האם קיימת מצלמת רשת אלחוטית? כזאת המיועדת לשיחות סקייפ וכו'... פשוט המחשב ממוקם רחוק מהיכן שהמצלמה תמוקם ואני לא רוצה חוטים. לא מצאתי דבר כזה... אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SharP,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008747930&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Matrix2002,

1 האם זה לוח טוב? 2 האם הוא תומך בT-BIRD 1.4 וב-XP 3 ואיזה מארז טוב ומתאים לו FULL TOWE? 4 והאם הGA-7VXT-P יותר טוב ממנו אני צריך תשובה דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עכשיו אני סתם שולף אותו שמעתי שיש דרך יותר בטוחה לעשות את זה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by y_i_c,

הנה אתר שבודק את גיפורס 4 מול גיפורס 3 TI200 לחץ כאן לאתר מה שלא הבנתי זה מה אומרות הבדיקות בעמוד החמישי.... בעמוד הבא ניתן לראות השוואות ב 3D MARK וב QUAKE ושם רואים שאין הבדל גדול אבל בעמוד 5 רואים שיש הבדל עצום לטובת GF3 TI200 מישהו יודע מה הבדיקות ההן אומרות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך עזרה, אני קונה בקרוב מחשב חדש, יש לי כרגע 1 נייח ולפטופ. שאני יקנה יהיה לי 2 נייחים והלפטופ, עכשיו את הנוכחי אני יהפוך למחשב גיבויים ואינטרנט, והחדש לעבודה. עכשיו אני רוצה לחבר למסך 1 (שזה המסך המרכזי בשולחן) את 3 המחשבים, ככה שאם אני צריך משהו מהלפטופ אני לא צריך להזיז את המסך לשים אותו, כנ"ל לגבי המחשב האחר. הבנתי שצריך קופסת מיתוג משהו כזה.. מצאתי באתרים ישראלים קופסאות של 4-6 יציאות (4 זה מספיק לי) השאלה שלי זה קודם כל יש דרישה מסויימת מהמסך שתהיה יציאה מיוחדת או משהו? או שפשוט מחברים וזהו? והנושא של ההעברת השליטה, אני יוכל בלחיצת כפתור לעבור ממחשב למחשב או שזה שונה? ונניח אני עובד על מחשב X ועובר למחשב Y המחשב X לא נכבה או משהו כזה נכון? כאילו הכל נשאר שמה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני מחפש עכבר לאחיזת Claw שישמש אותי במשחקים, התקציב שלי הוא בין 300-450 ש"ח. אני מחפש עכבר בעל איכות בנייה גבוה, DPI טוב, ושיהיו לו כפתורי מאקרו מהצדדים. אשמח לקבל המלצות! בנוסף אני רוצה לדעת אם העכברים האלו טובים לשימושים שלי: Razer Deathadder 4G (2013) Mad Catz Cyborg R.A.T 7 Roccat Kone XTD (אפילו שהוא חיישן לייזר ועולה קצת יותר) תודה ושנה טובה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Haflo,

התקנתי על שתי תחנות WinXP ובשניהם הוא לא מזהה את הצורב (אין צורך ביותר פירוט!) מופיעה הודעת שגיאה Win Aspi32 is not found ... איזו תוכנה מתקינה את הדריבריים האלו? [WinOnCD היא התוכנת צריבה שמותקנת על המחשבים]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AndreY`,

60% משחקים ו40% שירים D: אוזניות עם מיקרופון בבקשה איך ה Logitech Precision ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. צריך המלצה למארז ב400 ש"ח גג ללא ספק למעבד אינטל עדיף מידי אבל לא חובה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש אוזניות גיימינג אלחוטיות עם מקרופון תודה רבה על העזרה FP581

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה - הוא עלה בדיוק 600 דולר ו-50 סנט מ-[glow=Green, 2, 300]NEWEGG [/glow] כולל דמי משלוח: [glow=Red, 2, 300]CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$[/glow] [glow=Red, 2, 300]CDRW: Liteon 40x12x48 69$[/glow] [glow=Red, 2, 300]DVD-ROM: Microtek 16x48[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mouse: Pine Optical Mouse 7$[/glow] [glo…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cyb3r,

שלום, לאחרונה אבא שלי החליט שהוא רוצה להחליף את מדפסת ה-Lexmark Z34 העתיקה בעלת יעילות הדיו המזעזעת שלנו, והוא רוצה מדפסת משולבת (פקס, סורק, מכונת צילום) בתקציב של עד 700 ש"ח. כמו כן, אלחוט מהווה יתרון. הוא התעניין בשני דגמים של HP להלן: HP Officejet J4580 (עולה 444 ש"ח) HP Officejet 6500 Wireless (עולה 699 ש"ח) מה דעתכם?

14. Started by Tea-1000,

שלום יש לי מחשב נייח המחובר לרשת אלחוטית ואני מעוניין לעבוד איתו גם מהטלוויזיה בסלון (כתחליף למסך + רמקולים). יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים אבל הטווח שלהם לא מספיק גדול ולכן חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר אותם גם בסלון. באינטרנט מצאתי רק מוצר אחד שנראה לי מתאים - PC2TVWiFi של חברת Ruby Electronics : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD3A5D3766 מפרט בקישור הבא: http://www.tietofriikki.fi/pdf/PC2TVWIFI.pdf האם מישהו מכיר את המוצר או ממליץ על משהו אחר? בתודה מראש, ליאור נ.ב מצאתי באינטרנט כמה משדרים אחרים עם חיבור USB אבל נראה שהם מיועדים לחיבור התקני מדיה / אכסון, ולא לעכבר ומקלדת אלחוטיים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש אולי איזה אתר שעוזר לחשב ממש לפי רכיב רכיב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ttwow,

שלום קניתי FIREWIRE של PCI ואין לי מושג איך לחבר אותו למחשב-הכוונה את הדרייבר אין לי בעיה לחבר אבל מצורף לזה חוט שמורכב מ4 חוטים(2 שחורים אחד צהוב ואחד אדום) שיש להם 3 בסיסים לבנים-בסיס לבן אחד מתחבר לFIREWIRE אבל לאן מחברים את שני הבסיסים הלבנים האחרים? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by roma,

שלום רב! יש לי כמה רכיבים (ספק כוח, סורק ורמקולים) שעובדים בסתנדרטים אמריקאיים כלומר עם תקע שונה וב110 וולט. יש לי שנאי אחד שהבאתי מאמריקה אבל אני צריך להביא לאמי את המשב עם הספק כח ולהשאיר את הרמקולים והסורק אצלי. כך שאני זקוק לשנאי נוסף שמחליף מ220 ל110. היכן אני מסיג כזה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yarin153,

לא ידעתי לאן לשייך את הנושא באיזה פורום אז אני שואל פה: שמתי לב שהרעיון של WIDI נעלם לגמרי אני כבר לא מוצא את זה בחנויות או פרסום על זה בכלל.. מישהו יכול לעזור ולהסביר לי למה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ewingum,

במילה אחת: מגניב! http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/020319/168/19xte.html

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ההורים שלי היו בח'ול ביקשתי מהם שיקנו לי פד נורמלי לעכבר בקיצור קיבלתי את הפד של RAZER EXACMAT עם השני צדדים D: והגיעה יחד עם כרית כזאת ליד של RAZER (מן הסתם..) .. (40 יורו בערך כמו בארץ..) לא נורא.. בקיצור פד ענק אני לא משתמש בכולו כי אני עובד על מהירות גבוהה( עם G7) ועל הצד המהיר .. ניסיתי לעבוד גם על הצד השני על הדיוק ויש הבדל ענק בין שני הצדדים בינתעיים אני יתרגל לצד של המהירות (SPEED) בקיצור פד ענק עם גימור יפה (צבע שחור) ומסביב כמו כסף כזה ולא עשוי מפלסטיק שאחרי יומיים יהרס.. תמונה של הפד (מגוגל) אין לי כח לצלם ולהעביר למחשב חח עריכה: עריכה: אגב הכרית הזאת היא מגיעה כמו פד עם כרית (זה לא באמת פד) שנכנס מתחת למשטח (המשטח של העכבר) כדי שלא תחליק ותזוז מהמשטח..…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AK,

יש לי לוח אם GA-7IXE4 של GIGABYTE שקניתי לפני 6 חודשים.(AMD) לפני כמה זמן גיליתי שללוח אם זה יש רק חיבור AGP x 2 ולא AGP x 4 שמתאים לרוב כרטיסי המסך. השאלה:איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות ב 500 ש"ח (חדש) שיש לו חיבור AGP x 2?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב, מחפש מדפסת ALL-IN-ONE השוק מוצף בשלל מדפסות מסוג זה - אבל אני בטוח שיש כמה דגמים שהם הכי פופולריים ומוצלחים ביחס איכות עלות ביצועים. פירוט צרכים: צבעונית, סורק, יכולת שכפול, פקס על קו טלפון, רשת קווית (וכדאי אלחוטית WIFI), תמיכה בפיסי ומק. אני לא מדפיס הרבה ככה שקצב ההדפסה לא חשוב כל כך. האיכות יותר חשובה. יש לי גם מק וגם פיסי אז היה כדאי שתתמוך בשניהם. ושתהיה מדפסת רשת ככה אוכל לגשת אליה מהמק ומהפיסי. אני גם מדפיס על דיסקים בשביל לקוחות. יש לי כרגע מדפסת CANON PIXEMA IP4200 שמאפשרת הדפסה על PRINTABLE DVD היה נחמד אם המדפסת הזו תוכל גם להדפיס על דיסקים - אבל לפי מה שהבנתי אין כאלה שהם גם ALL-IN-ONE וגם מדפיסות על דיסקים. אני יכול להשתמש בקנון בשביל הדפסת דיסקים -…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gation,

תקשיבו יש לי בעיה יש לי עכבר בסדר של apple אני משחק איתו אני בסדר אבל יש את העכבר של הגיימרים שמשנה את המהירות אבל אני לא יודע עם כדאי לקנות עכבר כזה כי עם העכבר שיש לי אני משחק איתו במשחקי מחשב ואני נורא טוב איתו אבל אני חושב שעם העכבר לגיימרים אני יהיה יותר אבל אני לא בטוח אז בקשה תנו לי עצות .. תודה לעוזרים מראש !!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום! בזמן האחרון העכבר שלי התחיל להכבות לשבריר שנייה ולהדלק שוב עם הגדרות DPI מאופסות (העכבר נכבה במלואו, שום אור לא דולק.) הדבר הנ"ל קורה יותר כשהמחשב עמוס (פוטושופ או משחק) אך קורה גם כשאני גולש באינטרנט. ניסיתי לחבר את העכבר לחיבור USB אחר והבעייה לא נפתרה. הכבל ניראה "בריא" העכבר עצמו בן שנה ללא עבר פלילי. חיפוש בגוגל העלה לי יותר מידי גרסאות, החל מלוח אם תקול וכלה בדברים יותר מפחידים. אשמח לעזרה בהקדם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי. אני בדיוק בשלבי שידרוג של המחשב (ASUS P4P800 Deluxe, P4 2.8, 1GB DDR, 9600xt+VIVO). הכוונה היא לקנות 6600GT (בחיבור AGP) שיחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו. הבעיה - הספק של סנשיין, 480W (בשאיפה יש לנתון הזה גם איזושהי אחיזה במציאות). ברמה העובדתית, הספק עובד כבר 3 שנים ללא שום בעיה, דרך UPS ולכן אני חייב לשאול, אני באמת צריך להיות מוטרד פתאום עכשיו? (אני יודע שהיה עדיף לי ספק נורמלי, אבל תכלס אין לי כסף גם לספק חדש וגם לכרטיס מסך חדש, אז השאלה היא - בגלל זה שווה לי לוותר על הכרטיס?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים