ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לפחות 5 פורטים. קיניתי אחת זולה בebay, והיא ממש איכזבה אותי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום נסעתי לטייל והשארתי את המחשב פועל. שחזרתי היה קצר בבית. לאחר מספר נסיונות כושלים לחדש את זרם החשמל גיליתי שמקור הבעיה במחשב. ניתקתי את כל ההתקנים במארז ועדיין ספק הכח ANTEC 380 W (בן 3 שנים ושבועיים) גורם לקצר חשמלי בבית שאני מחבר אותו לחשמל. האם ניתן לתקן את הבעיה לבד ? אם לא - האם כדאי לתקן ואצל מי ? כמה זה עולה ? האם זה הימור לקנות ספק חדש מכיוון שייתכן שכל המחשב נשרף ? מה אתם ממליצים לעשות ? תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק מיועד למערכת הזו: A64 3000+ epox 8KDA3J 512MB GF6800GT תקציב: 400 ש"ח עדיף פחות ושיהיה מזיגזג...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז גדול FULL TOWER איפה אני יכול לקנות משהו טוב זול ועם הרבה מאוורים וגם ספק טוב??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה http://english.aopen.com.tw/products/housing/h700-series.htm שווה משהו? ראיתי שמוכרים אותו עם ספק 350 וואט ובמראה חיצוני שלו הוא מזכיר קצת את הצ'יפטקים נ.ב. שחכתי לציין שיש לו מגש נשלף ללוח האם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל על ההתראה המאוחרת אבל לצערי הופנתי לכתבה רק לפני זמן מה לכן לא יכלתי להגיב עליה לפני כן - בד"כ אני נוטה לחשוב שסיקורים הם סובייקטיבים ומהווים הבעת דיעה אישית של הכותב אבל כאשר נתקלתי בכתבה הנ"ל המשווה בין שני העכברים פשוט שלא יכלתי להתעלם מכמות הטעויות וחוסר הדיוקים שמצויים בה, כתבה זו לא רק שאינה ממצה, לא מקצועית ואינה מדוייקת, עושה את הגרוע מכל ומטעה את הצרכנים שסומכים על האתר הזה בתור איזשהו מדד לאיכות של מוצרי חומרה וציוד היקפי. נראה כי אדון דן מרחסין לא יודע משחק מחשב מהו, וכי נטה "לבחור צד" עוד לפני שהתחיל בעלק "סיקור" של שני העכברים, כתבה זו היא בושה לאתר שמתיימר להיות אתר חומרה רציני, לא ייתכן שכתבה באתר כמו Hwzone תהיה כל כך לא מדוייקת מבח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה רכשתי לאחרונה razer kraken 7.1 , מבסוט מהם עד לשמיים לשימושים שלי. יום בהיר אחד אני מוציא את הכבל usb מהמחשב והופ החלק הפנימי של הUsb נשאר בפני והפלסטיק מסביבו אצלי ביד ..... יש עדיין אחריות למוצר מKSP , אני יודע שזה נשמע הזויי אבל לכם אין לי סיבה לשקר תמיד הUsb היה קצת חזק והיה קשה להוציא אותו אבל לא חשבתי שהגיע למצב כזה. מבחינה טכנית האחריות תקפה למצב כזה? , בכל מקרה אני ילך אליהם לברר פשוט אני רוצה להיות מוכן עם תשובה במידה וינסו לשכנע אותי לקנות אוזניות חדשות. וניתן לתקן את הפגם עצמו או שיחליפו לחדשות ? האוזניות עצמן במצב ממש מעולה ורואים שהן שמורות (מן הסתם הן גם חדשות ), אולי יחליפו את הכבל זה נראה לכם אפשרי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה.אני רוצה ליקנות את mx518 מצאתי חנות ...אז אנני רוצה לישאול אם הם בסדר,לא רמאים וכו.... noacomp.co.il 310 שקל עולה אצלהם. וmx510 עולה 190 שקל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר לאחיזת Claw שישמש אותי במשחקים, התקציב שלי הוא בין 300-450 ש"ח. אני מחפש עכבר בעל איכות בנייה גבוה, DPI טוב, ושיהיו לו כפתורי מאקרו מהצדדים. אשמח לקבל המלצות! בנוסף אני רוצה לדעת אם העכברים האלו טובים לשימושים שלי: Razer Deathadder 4G (2013) Mad Catz Cyborg R.A.T 7 Roccat Kone XTD (אפילו שהוא חיישן לייזר ועולה קצת יותר) תודה ושנה טובה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
60% משחקים ו40% שירים D: אוזניות עם מיקרופון בבקשה איך ה Logitech Precision ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבל כזה ואני לא מוצא. אשמח אם משהו יעזור לי לחפש באיביי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את הגייםפאד של ה PS2 וחשבתי על אופציה לשחק איתם ב PC. לפי מה שבדקתי קיים דבר כזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2939586,00.html אך אני לא מוצא בשום מקום היכן ניתן לרכוש דבר כזה... ואם זה מתאים לשני גיים פאד במקביל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.skak.co.il/skshop/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=MDB&ProductID=9196721 תכונות המוצר ChipSet DDR 266A ChipSet Intel 815 מממממממממה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רכשתי לאחרונה סט אלחוטי של מקלדת ועכבר (דגם 601) וממש התאכזבתי! הקליטה הייתה מזוויעה- קפיצות בעכבר וטווח קצר של קליטה. חזרתי לחנות החלפתי לדגם חדש יותר (702) עם טווח קליטה גדול יותר (2.4 Ghz) וגם בדגם הנ"ל היו קפיצות בעכבר והקליטה הייתה אומנם יותר מוצלחת מקודמו אבל עדיין לא טובה מספיק. אלו לא הדגמים הזולים של החברה- בשביל 250 ש"ח אתה מצפה למוצר ראוי. זה סתם ביש מזל או שגם לכם יצא להתאכזב מחברה זו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לרכוש את BROTHER MFC-J430W כשהתקשרתי המוכר ניסה לשכנע אותי לרכוש את הגרסה החדשה של המדפסת : BROTHER MFC-J470DW חוץ מההבדל במחיר( כ40 ש"ח יותר ב470), הצבעים לפי מה שראיתי יותר יקרים ב470 . אז האם כדאי לי בכל זאת לרכוש אותה במקום 430? השימושים שלי צנועים למדי, מדי פעם לסרוק/להדפיס משהו... פשוט מבחינת תמיכה באתר של בראדר אפילו לא מצאתי את המודל 430.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון העכבר שלי התחיל להכבות לשבריר שנייה ולהדלק שוב עם הגדרות DPI מאופסות (העכבר נכבה במלואו, שום אור לא דולק.) הדבר הנ"ל קורה יותר כשהמחשב עמוס (פוטושופ או משחק) אך קורה גם כשאני גולש באינטרנט. ניסיתי לחבר את העכבר לחיבור USB אחר והבעייה לא נפתרה. הכבל ניראה "בריא" העכבר עצמו בן שנה ללא עבר פלילי. חיפוש בגוגל העלה לי יותר מידי גרסאות, החל מלוח אם תקול וכלה בדברים יותר מפחידים. אשמח לעזרה בהקדם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת AIO שתשמש את הבית. אנחנו מדפיסים בסביבות ה-20 דפים בחודש (צבעוני / שחור). ייעודה היותר רציני של המדפסת הוא לשליחת פקסים ולעיתים רחוקות מאוד לסריקה (נשלחים בסביבות ה-10-15 פקסים בשבוע). השאלה אם כדאי לקנות מדפסת בנפרד ופקס בנפרד או שמומלץ להתסכל על פתרון All in one? אני חייב שלציין שעד כה היו לנו 2 מדפסות HP כאלו ששבקו חיים אחרי מס' חודשים, המדפסות היותר זולות של HP הן פלסטיות, לא עובדות טוב עם ראשי דיו חליפיים (מעצבן), ואורך החיים שלהן קצר, מה גם ש-HP לא נראה שמאמינה במוצרים שלה ונותנת רק שנה אחריות. הסתכלתי על ה-Canon mx360, שנמכרת במס' חנויות ב-300~ ש"ח, נראה שהיא ממש פשוטה ואיטית (מביקורות ברשת). בגזרת ה-HP יש את ה-officejet 4500/6500 שברוב הביקורות באמז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בחיפושי עכבר אלחוטי מתאים לנייד שלי הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש את ה LOGITECH Anywhere Mouse MX .בשיטוטי באתרי המכירות שמתי לב שיש מספור שונה לדגמים . יש למשל : LOGITECH 910-002898 Anywhere Mouse MX שהוא הכי "חדש" שיש מבחינת המספר ויש גם : 910-000872 910-000873 ועוד מה ההבדל בניהם ?? האים הוא משמעותי ?? תודה מראש לעונים .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כמו רבים וטובים, גם אני שמאלי אשר משתמש בעכבר ביד ימין עקב המבחר והמגוון של העכברים הללו (כרגע MX1100, לפני כן MX620). לעתים אני משתמש בעכברים אמבידקסטורסים, כאשר אני לא בבית, הן ביד ימין והן ביד שמאל, וללא ספק הנוחות והדיוק גדולים ביד שמאל. לאחרונה ראיתי כי רייזר הוציאו עכבר deathadder לשמאליים, ורציתי לדעת האם יש מישהו שהתנסה בעכבר הזה ועבר חזרה ליד הדומיננטית? אני שוקל לקנות אחד כזה, מה גם שה MX1100 ספציפית מאוד לא נוח לי (גבוה וקמור מדי במרכז) למרות כל הפיצ'רים שיש לו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פיצול כבל רשת אודיו ומקלדת ועכבר אלחוטיים שבאים עם דונגל אחד? עדיף מישראל אבל אני מוכן גם לשקול משהו מאיביי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1)במה (בדיוק) הספק - Enermax Liberty 400W טוב יותר מהספק - FSP 400W GLN ? 2) עד כמה גדול ההבדל ביניהם/היתרון של ה - Enermax Liberty ? והאם הוא שווה 115 ש"ח? ( FSP 400W GLN עולה 380 ש"ח בנועה ו - Enermax Liberty 400W עולה 495 ש"ח בפנדה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקליד הרבה ובזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים באצבעות. המקלדת שלי עכשיו - Logitech K350. אחרי שניסיתי מקלדת אחרת זולה הבנתי שממש קשה ללחוץ על המקשים במקלדת הנוכחית. (המקלדת שניסיתי הייתה הייתה מהסט עכבר ומקלדת אלחוטיים של Logitech MK270) אם הרבה יותר קל להקליד על מקלדת כזאת זולה וזה ממש על האצבעות, אולי יש משהו קצת יוצר ברמה שאפילו יקל יותר? למשל אף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית, יש מקלדות מכניות שטובות יותר מה-MK270? או אפילו משהו אחר לא מכני? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-