ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
איזה מעבד של כרטיסי מסך יותר מהיר, טוב ושווה? GeForce 2 Titanium 32Mb + TV HERCULES 3DPROPHET-4500-32TV 32MB AGP - KYRO II 4500 - TV OUT
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל שלא רציתי לערבב בין הנושאים אז חשבתי שיהיה יותר כדאי לפתוח נושא חדש. בדיון הקודם על המשולבת נאמר שהיא זוללת צבע, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מדפסת טובה ואיכותית שלא זוללת צבע, ובנפרד לקנות פקס שהוא גם מכונת צילום וסורק.(כי השימוש במדפסת הוא יותר תדיר) אם כן אז יש המלצות על מכשיר פקס משולב כזה? וסליחה על כל הבלבול מוח, פשוט זה הוצאה די גדולה ואני לא רוצה להידפק בסוף....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
<פרסום אסור, ובכמויות> לא משקיע שקל מעל 320 שקל... הצעות למארזים אחרים? נימוק והסבר בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד לאחר שאני משחק הרבה ברשת, והמודם עובד נוןסטופ, כשאני יוצא מהירות הגלישה איטית יותר משהייתה לפני התחלת המשחק, איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את הגייםפאד של ה PS2 וחשבתי על אופציה לשחק איתם ב PC. לפי מה שבדקתי קיים דבר כזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2939586,00.html אך אני לא מוצא בשום מקום היכן ניתן לרכוש דבר כזה... ואם זה מתאים לשני גיים פאד במקביל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים את העכבר הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=099&active_tab=systemRequirements הכפתור האמצעי התחיל לעשות בעיות אז חשבתי אולי להחליף את העכבר ורציתי לשמוע קצת על הדגם הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=007&active_tab=systemRequirements קודם כל יש לBLUETRACK יתרון כלשהו על העכבר שלי? (או שעדיף BT+LASER) קצת קשה לראות את גודל המשדר מהתמונה, הוא בגודל של DOK או שהוא ממש קטן ואפשר השאיר אותו מחובר תמיד למחשב? ובכללי אם יש למישהו נסיון איתו אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז הגיע הזמן ואני רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אני רוצה על המלצה על אוזניית On Ear,עם הדגשים האלו: 1.תמיכה מלאה באנדוראיד ולא בתפוחים. 2.מקירופון יעזור. 3.עיצוב צעיר ויפה. תקציב עד כ - 600 שקלים. משהו כמו זה: https://www.pc365.co.il/product-5368-אוזניות_אלחוטיות_SMS_Audio_On_Ear_Wireless_Sport_כחול_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap רק כמה בעיות שאני חושב שיש לי פה: 1.תמיכה לאייפון 2.איכות שמע לא טובה מכיוון שזה מותג כמו Beats.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק מיועד למערכת הזו: A64 3000+ epox 8KDA3J 512MB GF6800GT תקציב: 400 ש"ח עדיף פחות ושיהיה מזיגזג...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מעוניין בראש ובראשונה בעכבר, חובה שיהיה בעל חיישן לייזר (צריך לעבוד על משטחים קשים - הספה/מיטה וכו'), בעל טווח קליטה טוב (לפחות 6-7 מטר בלי הפרעות), ובגודל סטנדרטי (כלומר עכברים לניידים לא באים בחשבון). עבור עכבר בלבד הייתי מעוניין לא להוציא מעבר ל200 ש"ח, אלא אם כן יש לכך סיבה מוצדקת מאוד. הרעיון להוסיף גם מקלדת בסט עלה מכך שראיתי כי המחירים של עכברים העונים לדרישות שלי גבוהים, ומתקרבים למחיר של סט הכולל מקלדת. ולכן, במידה ותגידו כי בהיצע הנוכחי של העכברים (שעונים על הדרישות) ובמחירים הנוכחיים, כדאי לקחת גם מקלדת, חשוב שהיא תיהיה דקה יחסית (אם כי על זה אני מוכן להתפשר), כמובן בעלת טווח קליטה טוב. אם קיים איזשהו דגם שכולל גם משטח מגע (כמו של מחשבים ניידי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר עם יצוב יפה כמו ה Razer Deathadder 3500 ורציתי לדעת עד כמה אמין העכבר הזה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, מחפש המלצה על Headset לעבודה מהבית - שיחות טלפון ארוכות. אפשר חוטי ואפשר אלחוטי. תודה, אשר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי עכבר של לוג'יטק שבא בזמנו בסט MX5000. את המקלדת זרקתי כי היא הייתה טוחנת סוללות אבל את העכבר השארתי כי עכבר אלחוטי מאוד נוח. לאחרונה העברתי את המחשב לחיבור אלחוטי וכאשר אני מעמיס מאוד על החיבור, לדוגמא מעתיק קבצים העכבר נהיה איטי מאוד ואי אפשר להשתמש בו בכלל. רציתי לדעת האם זה קורה עם עכברי BT בלבד או גם מבוססי RF? או שאולי זה רק בעכבר שלי? הדרייברים הכי מעודכנים אבל בכל מקרה לוג'יטק הורידה את התמיכה בעכבר לפני יותר משנה לדעתי. בנוסף, המקלט BT קרוב מאוד לעכבר. אם אין ברירה ואני צריך להחליף את העכבר, אשמח לדעת האם קיים עכבר אלחוטי שאין לו בעיה כזו. דגם ספציפי פחות חשוב כי אני אחפש כבר לבד רק חשוב לי לדעת שזה לא יקרה ב-RF. ה-BT לא ממש חשוב לי כבר, יש דרופבוקס. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר זה בארץ. בחו"ל הוא מגיע ב-2 גירסאות. השאלה שלי האם הוא קיים בארץ...? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. Samsung CSX-4300 בעת סריקה (בצייר של ווינדוס 7), הסורק תוקע את הדפים (בין הדף הראשון לשני). הדרייבר המותקן הוא המעודכן ביותר מהאתר של סמסונג עבור המדפסת. האם מישהו יכול לחשוב על סיבה כזאת? מצד שני, בשימוש בתוכנה שנקראת VueScan, הסריקה פועלת כראוי. כאשר התקנתי סורק אחר (Avision), הסריקה בצייר עבדה באופן תקין. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לחבר את המחשב שלי לTV באופן קבוע...ואני רוצה שלט למחשב... הקטע זה ככה....מהם התוכנות הדרושות??... ובערך כמה עולה שלט?..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חנות בארץ שמוכרת IR EMITTERS זה IR LEDשמתחבר בכבל פשוט לפלג בננה ומאפשר לשלוט על מכשירי וידאו ו DVD מהמחשב במקום ע"י השלט המקורי שלהם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מערכת all in one קומפקטית. יש לי היום את ה-t65 של hp ואני מחפש משהו קטן הרבה יותר שלא יתפוס חצי שולחן וגם צבעוני. מישהו מכיר אולי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות בארץ או בארה"ב, כרגע אני בארה"ב, מצד אחד המחירים יותר זולים, אבל אני צריך גם מקלדת אלחוטית ולא רק עכבר, והמקלדות לא מגיעות עם מקשים בעברית, אבל אולי אפשר להדביק ואז זה לא כזה עניין, אלא אם יש משהו אחר שלא חשבתי עליו... אני מניח שעכבר בלבד לא כדאי לי לקנות, כי אז יותר מאוחר אני אצטרך גם מקלדת וזה כבר יתפוס לי סתם שני חיבורי USB, שזה בערך כמעט כל החיבורים בלפטופ (אותו אני מתכוון לחבר למסך גדול בבית). אין לי מגבלת תקציב, אם זה משהו איכותי אני מוכן לשלם כי הרי בארה"ב זה גם ככה אמור להיות זול משמעותית. חשוב לי מאוד העכבר יתאים לעבודה ממושכת וגם המקלדת, ככה שלא יהיה לי כאבי פרקיםץ מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר הזה ב 198 שקל מאייבורי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה מאוררים 4 כונני IDE - צורב של TEAC, סידירום של SONY, הארדיסקים של 80GB ו40GB של MAXTOR ו WD כונן דיסקטים, צג טמפרטורה וכרטיס מסך שצריך גם כן חיבור לחשמל RADEON 9500 PRO אז שמתי לב שהדברים לא עובדים כשורה והספק 350W שלי לא מספיק כבר, האם הספק הזה של HEC הוא טוב? ולמה הוסיפו לו DVD, מה הקשר? HEC 475DVD WATT PSU האם ENERMAX וANTEC הרבה יותר טובים? האם אני ארגיש בהבדל? אם יש לכם המלצות משלכם בבקשה, אני רוצה בעיקרון ספק טוב ויציב של 450W.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם מחשב טאבלט של HP, יש לי צורך לעשות הקלטות של סאונד ביחד עם התוכן שאני כותב על המחשב. יש לציין שאני בפועל צריך לראות את מה שקורה על המסך (שם מצגת ועליה מצייר ומדבר). לא הבנתי אם כל לוח גרפי שנמכר הוא גם מסך שמקרין מה שקורה במחשב או שהוא רק מעביר את מה שאנ כותב למסך.. אני מחפש משהו בגודל של 12-13 אינץ במחיר סביר (1000 ש"ח נשמע לי הגיוני) שיצליח להחליף בכבוד את מחשב הטאבלט שלי. אני ממש לא מבין בתחום הזה ואשמח להסברים נוספים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט מדגם עלית.ידוע לי שהמקלט שלה מזהה עכברים של מיקרוסופט.קניתי את העכבר לייזר לשמאלים מדגם 5000. ולפני קניתי עכבר גם לשמאליים.אני יודע שהלייזר צריך את התוכנה הכי חדשה שיש (6.3) ובכן התקנתי את התכונה והמחשב מתעקש לעבוד עם העכבר הישן. את ה 5000 הוא לא רוצה לזהות למרות שהגדרתי בתוכנה של מיקרוסופט במפורש את ה 5000. סוללות בדקתי עם הישן הוא עובד במלוא המרץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה, הייתי נעול כבר על מצלמה מסויימת, ועכשיו אמרו לי שמוכנים לקנות לי מצלמה דיגיטלית במחיר גבוה יותר. הטווח מחירים הוא עד לסביבות 2000-2100 בדגש על ה עד, אני לא רוצה שיבואו וישר ימליצו לי על משהו ב 2200 או אפילו כמעט מאה ש"ח יותר סבא שלי טס בעוד כשבועיים אז הוא מוכן לרכוש מהדיוטי פרי מצלמה דיגיטלית בשבילי, אין לו ידע בנושא והוא לא ידע בדיוק מה להביא אם לא יהיה משהו אחד אז אני אמור להביא לו דף עם משהו כמו 3-5 מצלמות לפי סדר עדיפויות, אני גם רוצה לקחת שבב זכרון, כנראה ש 128 כמובן ;D אם מישהו גם יכול, אלה שיכתבו פה לפחות להסביר לי מה ההבדל בין שבבי זכרון מלבניים כאלה או מרובעים וגם להעביר לינק למידע על מצלמה ספציפית שהמליץ ומחיר שלה וגם אם יכולים לכתוב ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-