עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ttwow,

שלום קניתי FIREWIRE של PCI ואין לי מושג איך לחבר אותו למחשב-הכוונה את הדרייבר אין לי בעיה לחבר אבל מצורף לזה חוט שמורכב מ4 חוטים(2 שחורים אחד צהוב ואחד אדום) שיש להם 3 בסיסים לבנים-בסיס לבן אחד מתחבר לFIREWIRE אבל לאן מחברים את שני הבסיסים הלבנים האחרים? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tronado,

מישהו שמע/ראה מקלדת כזו בארץ, או בכלל? קטנה=אותה צורה של המקלדת בניידים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ZigZag,

http://www.skak.co.il/skshop/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=MDB&ProductID=9196721 תכונות המוצר ChipSet DDR 266A ChipSet Intel 815 מממממממממה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש עוד הבדל חוץ מהמחיר בין כבלי HDMI שכולם ב1080P ? כי ראיתי כמה מחברות שונות שכולם תומכים ב 1080P עם אותו אורך אבל במחיר שונה לחלוטין. יש אחד עם זהב והשני לא יודע מה. הזהב מביניהם באמת יותר טוב או שזה סתם חארטה כולם אותו דבר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dennis14,

1)במה (בדיוק) הספק - Enermax Liberty 400W טוב יותר מהספק - FSP 400W GLN ? 2) עד כמה גדול ההבדל ביניהם/היתרון של ה - Enermax Liberty ? והאם הוא שווה 115 ש"ח? ( FSP 400W GLN עולה 380 ש"ח בנועה ו - Enermax Liberty 400W עולה 495 ש"ח בפנדה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי חברים, אני צריך לקנות מצלמה להורים שלי שעובדים עם XP וגם בשבילי אך חשוב שתהיה תמיכה מלאה בוינדוס 7 64 ביט שמותקנת אצלי.מדובר על המצלמה הכי פשוטה לשימוש בסקייפ ושתהיה גם הכי זולה מצידי. יש המלצות? תודה מראש גל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני גיימר יחסית ותיק, אומנם לא כבד מאד אבל כן משחק הרבה ובהרבה משחקים חדשים. תמיד עד היום השתמשתי בעכבר חוטי רגיל (עלות של 50 ש"ח גג) עד שלפני כמה ימים חבר הציע לי לנסות עכבר גיימינג. אז יש לי 2 שאלות : א. האם שווה לעבור לעכבר גיימינג? האם חווית המשחק שונה כל כך מעכבר רגיל? ב. במידה וכן, איזה עכבר הייתם ממליצים לי בטווח מחירים של עד 200 ש"ח? תודה מראש לכל העונים (:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Component,

היי אני מחפש כרטיס מסך PCI . באיזו חנות אפשר לקנות כרטיסים כאלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Avivo,

אני לא ממש יודע אם זה הפורום הנכון- אם לא תגידו... בכל מקרה אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול את הדברים הבאים: 1. מדפסת 2. סורק 3. מכונת צילום 4. פקס (לא מאוד עקרוני לי אבל יהיה נחמד) 5. הכי חשוב הוצאות הדפסה זולות בשחור לבן!!! (בצבע פשוט הולכים לקופימדיה שני מטר מהבית.....) הכוונה למעלה היא למחירי צבע זולים ותצרוכת צבע נמוכה תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות.... אז בתודה מראש שלחו הצעות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yanivnn,

שלום יש לי מדפסת של קנון IP2700 ווינדוס 7 לא מזהה אותה...הורדתי מאתר היצרן דרייבר ועדיין גורנישט אשמח לעזרה :s05: :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, מחפש מדפסת ALL-IN-ONE השוק מוצף בשלל מדפסות מסוג זה - אבל אני בטוח שיש כמה דגמים שהם הכי פופולריים ומוצלחים ביחס איכות עלות ביצועים. פירוט צרכים: צבעונית, סורק, יכולת שכפול, פקס על קו טלפון, רשת קווית (וכדאי אלחוטית WIFI), תמיכה בפיסי ומק. אני לא מדפיס הרבה ככה שקצב ההדפסה לא חשוב כל כך. האיכות יותר חשובה. יש לי גם מק וגם פיסי אז היה כדאי שתתמוך בשניהם. ושתהיה מדפסת רשת ככה אוכל לגשת אליה מהמק ומהפיסי. אני גם מדפיס על דיסקים בשביל לקוחות. יש לי כרגע מדפסת CANON PIXEMA IP4200 שמאפשרת הדפסה על PRINTABLE DVD היה נחמד אם המדפסת הזו תוכל גם להדפיס על דיסקים - אבל לפי מה שהבנתי אין כאלה שהם גם ALL-IN-ONE וגם מדפיסות על דיסקים. אני יכול להשתמש בקנון בשביל הדפסת דיסקים -…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DJO,

כמו שודאי שמתם לב אח שלי קונה מחשב חדש. המחשב הישן שלו (לוח אם שרץ ב 66MHZ עם סלרון 500) כנראה עובר לאחי, חשבתי אולי לקחת את הלוח והמעבד שלו אלי.. בעקרון המעבד רץ במהירות יותר גבוהה אבל הלוח ב 66 ולא ב 100 כמו שלי.. למרות שבעקרון עשיתי לאח שלי כרגע OC ל 75. אשמח אם תייעצו לי. אולי אפשר להשאיר את הלוח שלי ואת הסלרון? או שה P2 יותר טוב וחאלס על הת'רד?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ymac,

שלום, לפני שאתם רצים לכתוב QCK, אני אקדים ואומר שאני משתמש כרגע ב-QcK Heavy והוא באמת אחלה, אבל הוא פשוט מתקלף (הבד מתנתק מהגומי העבה) והצבע שלו דוהה ויש עליו כתמים. אני צריך פד: לעכבר לייזר (משתמש כרגע ב-G700S ועובר ל-MX Master) שיהיה גדול (אני כרגע עם פד של 450x400x6mm) עמיד (לא יתפורר, יתקלף או יקבל כתמים בקלות) ואם אפשר לא מקושקש מדי. הרבה דרישות אה? תודה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לא בא לי להחליף מחסניות דיו כל יומיים. אין דרישות מיוחדות כמו איכות פוטו או לייזר. תקציב גמיש בין 250-500 שקל ושוב, דגש על חסכונית בדיו (שזה אומר מחסניות דיו גדולות ולא פיצפוניות כמו שיש ברוב המדפסות הזולות)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת שהיא גם סורק וגם פקס , מן הסתם חשוב שתהיה מדפסת צבעונית ועם חיבור לרשת וגם חשוב שלא תיהיה בזבזנית בדיו מה עדיף, דיו או לייזר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש מדפסת AIO שתשמש את הבית. אנחנו מדפיסים בסביבות ה-20 דפים בחודש (צבעוני / שחור). ייעודה היותר רציני של המדפסת הוא לשליחת פקסים ולעיתים רחוקות מאוד לסריקה (נשלחים בסביבות ה-10-15 פקסים בשבוע). השאלה אם כדאי לקנות מדפסת בנפרד ופקס בנפרד או שמומלץ להתסכל על פתרון All in one? אני חייב שלציין שעד כה היו לנו 2 מדפסות HP כאלו ששבקו חיים אחרי מס' חודשים, המדפסות היותר זולות של HP הן פלסטיות, לא עובדות טוב עם ראשי דיו חליפיים (מעצבן), ואורך החיים שלהן קצר, מה גם ש-HP לא נראה שמאמינה במוצרים שלה ונותנת רק שנה אחריות. הסתכלתי על ה-Canon mx360, שנמכרת במס' חנויות ב-300~ ש"ח, נראה שהיא ממש פשוטה ואיטית (מביקורות ברשת). בגזרת ה-HP יש את ה-officejet 4500/6500 שברוב הביקורות באמז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by FeedMe,

שלום הזמנתי את הספק הרשום בכותרת לפני יומיים, ואני תוהה אם הוא יוכל להחזיק את המערכת שלי (אחרי הכל הוא רק 400W). המערכת: p4 4.0ghz 2*512mb ram 79gt (under oc) mobo: 925xe 2*80gb sata 2*dvdrom 6 system fans 2 cathodes floppy ומצלמת אינטרנט וכל מיני קשקושים כאלה יחזיק?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת שיכולה להדפיס על גבי דיסקים. לא מחפש את הכי יקר, אבל מוכן להשקיע באחת שתעבוד כמו שצריך ובאיכות טובה. אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח לכל הצעה והארה שיש לכם. עמית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roma,

שלום רב! יש לי כמה רכיבים (ספק כוח, סורק ורמקולים) שעובדים בסתנדרטים אמריקאיים כלומר עם תקע שונה וב110 וולט. יש לי שנאי אחד שהבאתי מאמריקה אבל אני צריך להביא לאמי את המשב עם הספק כח ולהשאיר את הרמקולים והסורק אצלי. כך שאני זקוק לשנאי נוסף שמחליף מ220 ל110. היכן אני מסיג כזה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by henz12345,

אז ככה , א) אני קורא עכשיו תגובות שMX518 יותר טוב , למה ? איך העכבר הזה בכללי ? למישהו יש תעכבר הזה ויכול להגיד לי אם הוא שם לו תמשקולות ואת ההגדרות DPI ואת המנורות האלו וכו' .. ? תודה [אני חדש עם העכברים המקצועיים האלו ^^ , היה לי עכבר מירקוסופט ישן למשך 7 שנים , והוא התחיל לעשות בעיות ]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 114508534,

אהלן ובוקר טוב יש ברשותנו , את המשולבת הנ"ל, אבא שלי ברוב חוכמתו החליט להחליף דיו ולא ידע כיצד לעשות את זה אז הוא הרים את המכסה חיכה שהראש יצא וניתק את החשמל וככה החליף ראש, מעכשיו המדפסת לא עובדת בכלל, איך אפשר לאתחל לה את ההגדרות, מדפסת חדשה וחבל לזרוק . תודה ושבת שלום לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לאחרונה סט אלחוטי של מקלדת ועכבר (דגם 601) וממש התאכזבתי! הקליטה הייתה מזוויעה- קפיצות בעכבר וטווח קצר של קליטה. חזרתי לחנות החלפתי לדגם חדש יותר (702) עם טווח קליטה גדול יותר (2.4 Ghz) וגם בדגם הנ"ל היו קפיצות בעכבר והקליטה הייתה אומנם יותר מוצלחת מקודמו אבל עדיין לא טובה מספיק. אלו לא הדגמים הזולים של החברה- בשביל 250 ש"ח אתה מצפה למוצר ראוי. זה סתם ביש מזל או שגם לכם יצא להתאכזב מחברה זו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן העכבר שלי (Microsoft Explorer v3) מראה סימני גסיסה, ואני חושב להוציא אותו לפנסיה אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה... אני מאוד אוהב אותו ת'אמת וחבל לי להחליף אבל גם מעכברים צריך להפרד מתישהו. :'( בכל מקרה, אני די מבסוט על הסידור כפתורים שלו , במיוחד על ה Back ו Forward שהם באותו הצד ולא בצדדים שונים כמו בלוג'יטקים למיניהם. יש איזה עכבר שיכול להחליף אותו מבחינת נוחות? אני לא צריך 20,000 DPI ובלה בלה. רק שיהיה נוח ושישתווה לפחות למייקרוסופט שלי. גלילה צידית תהיה בונוס חמוד אבל ממש זניח... תקציב..... הממממ...... לא יותר מ 200. Fewer is better. טנקס ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני יודע שקיים דבר כזה,מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד ואיפה אני יכול למצוא אחד (פשוט אבל טוב).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.