ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיופ 3 800mhz וישנם 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט בינתיים (אתם יכולים להוסיף על כרטיסים שלא שמעתי) אז ככה...... Asus v7700 gts 32 ddr deluxe VS Hercules 3D Prophet 4500 מה אתם אומרים????????????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008747930&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר יחסית ותיק, אומנם לא כבד מאד אבל כן משחק הרבה ובהרבה משחקים חדשים. תמיד עד היום השתמשתי בעכבר חוטי רגיל (עלות של 50 ש"ח גג) עד שלפני כמה ימים חבר הציע לי לנסות עכבר גיימינג. אז יש לי 2 שאלות : א. האם שווה לעבור לעכבר גיימינג? האם חווית המשחק שונה כל כך מעכבר רגיל? ב. במידה וכן, איזה עכבר הייתם ממליצים לי בטווח מחירים של עד 200 ש"ח? תודה מראש לכל העונים (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, יש לחבר שלי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. עד עכשי והכל היה טוב ופתאום רק כפתורי המולטימדיה (אינטרנט,חיפוש,ווליום וגם כפתורי ה-F לבחירה..) עובדים... אותיות,מספרים לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לשאול אם מישהו יודע מה ההבדלים בין הפדים האלה? האם הNP עבה יותר מהQCK? אני יודע לגבי הWATER RESISTANCE שקיים בNP. מעבר לזה? על מה הייתם הולכים? יש לי QCK כבר 5 שנים שנקרע ואני חייב להחליף אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת, ברשותי 2 ספקי ATX המחוברים למחשב. כרגע, באופן זמני, חיברתי את הספק החדש למפסק נפרד, כך שאני צריך להפעילו ידנית ולכבותו ידנית - לעומת הספק הישן, שמחובר ללוח, שנכבה אוטומטית ונדלק דרך מתג ההפעלה של המחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגרום ל-2 הספקים להידלק ע"י מתג הפעלה אחד אך שהם גם יתכבו יחדיו כאשר אני מבצע כיבוי למחשב. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1008427831&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת שהיא גם סורק וגם פקס , מן הסתם חשוב שתהיה מדפסת צבעונית ועם חיבור לרשת וגם חשוב שלא תיהיה בזבזנית בדיו מה עדיף, דיו או לייזר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אבא שלי החליט שהוא רוצה להחליף את מדפסת ה-Lexmark Z34 העתיקה בעלת יעילות הדיו המזעזעת שלנו, והוא רוצה מדפסת משולבת (פקס, סורק, מכונת צילום) בתקציב של עד 700 ש"ח. כמו כן, אלחוט מהווה יתרון. הוא התעניין בשני דגמים של HP להלן: HP Officejet J4580 (עולה 444 ש"ח) HP Officejet 6500 Wireless (עולה 699 ש"ח) מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע/ראה מקלדת כזו בארץ, או בכלל? קטנה=אותה צורה של המקלדת בניידים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר הזה ב 198 שקל מאייבורי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול שלט אלחוטי של אקס בוקס למחשב(כולל מתאם כמובן) ואני מעוניין להשתמש בחצים כמקשי כיוון במשחקים. משום מה החצים לא עובדים כמקשי כיוון בתוך המשחק(fifa 12 ) ,אלא רק בתפריט. ניסיתי לשנות דברים בכל מיני תפריטים למיניהם מחוץ ובתוך המשחק, אבל החצים עדיין לא עובדים. לפני השלט הזה היה לי שלט של לוגיטק שבלחיצת כפתור העביר את השליטה מהג'ויסטיק לחצים. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GF2 MX400 איזה חברה אתם ממליצים לי? elsa,hercules,msi,innovision?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני די חדש פה אז ככה שהשאלה שלי מוזרה אני מחפש עכבר אופטי (לא אלחוטי) שטוב למשחקים ועבודה משרדית ב50 שקל פלוס מינוס איזה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-7IXE4 של GIGABYTE שקניתי לפני 6 חודשים.(AMD) לפני כמה זמן גיליתי שללוח אם זה יש רק חיבור AGP x 2 ולא AGP x 4 שמתאים לרוב כרטיסי המסך. השאלה:איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות ב 500 ש"ח (חדש) שיש לו חיבור AGP x 2?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהמנקה דפקה לי את העכבר שקניתי בזמנו ב 120 שקל בתור סט מקלדת וערכר אלחוטיים של מייקרוסופט הכפתור ימני בקושי מגיב וזה מעצבן אותי מאוד אני צריך המלצה לאיזה עכב טוב לגיימינג כבד מאוד או סט מקלדת + עכבר (המקלדת ישיש לי בסדר ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה אתר שבודק את גיפורס 4 מול גיפורס 3 TI200 לחץ כאן לאתר מה שלא הבנתי זה מה אומרות הבדיקות בעמוד החמישי.... בעמוד הבא ניתן לראות השוואות ב 3D MARK וב QUAKE ושם רואים שאין הבדל גדול אבל בעמוד 5 רואים שיש הבדל עצום לטובת GF3 TI200 מישהו יודע מה הבדיקות ההן אומרות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך PCI . באיזו חנות אפשר לקנות כרטיסים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בעיקר תאימות למשחקים השונים ודילאיי שאני מפחד שיש בשלט של מיקרוסופט כי הוא אלחוטי למרות שבאקסבוקס הוא סבבה... אזמה לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימינג אלחוטיות עם מקרופון תודה רבה על העזרה FP581
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי מעצב בפוטושופ ובפלאש, והוא ביקש שאני אחפש לו לוח כתיבה אלקטרוני. התקציב הוא 300-400 ש"ח. (אפשר לחרוג, אבל לא להגזים). צריך משהו כמה שיותר מקצועי בגדר התקציב, לא ל"ילדים קטנים". זה לשירטוטים, ציורים מקצועיים, לא שטויות של ילדים קטנים. תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב? הג'י פורס 3 טיטניום 200 או ג'י פורס 4 mx הכי טוב??? ??? ??? ??? ??? ??? :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-