ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מערכת של 5.1, שתשמש אותי למשחקים סרטים ומוזיקה, במחיר של עד 600 ש"ח. ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכות: Logitech X-540 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/234&cl=us,en Creative Inspire T6200 http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=17987&listby= הנתונים של שתיהן די דומים, וגם המחירים זהים, כך שלא ידעתי מה לבחור.. מה דעתכם? איזו מערכת עדיפה? האם יש מערכת 5.1 אחרת שאתם ממליצים עליה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון העכבר שלי התחיל להכבות לשבריר שנייה ולהדלק שוב עם הגדרות DPI מאופסות (העכבר נכבה במלואו, שום אור לא דולק.) הדבר הנ"ל קורה יותר כשהמחשב עמוס (פוטושופ או משחק) אך קורה גם כשאני גולש באינטרנט. ניסיתי לחבר את העכבר לחיבור USB אחר והבעייה לא נפתרה. הכבל ניראה "בריא" העכבר עצמו בן שנה ללא עבר פלילי. חיפוש בגוגל העלה לי יותר מידי גרסאות, החל מלוח אם תקול וכלה בדברים יותר מפחידים. אשמח לעזרה בהקדם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע: היכן ניתן לקנות בארץ אחת משתי המקלדות שכתבתי בכותרת ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את הגייםפאד של ה PS2 וחשבתי על אופציה לשחק איתם ב PC. לפי מה שבדקתי קיים דבר כזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2939586,00.html אך אני לא מוצא בשום מקום היכן ניתן לרכוש דבר כזה... ואם זה מתאים לשני גיים פאד במקביל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר הזה ב 198 שקל מאייבורי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר נוח ומשתלם? מתלבט בין שני המוצרים מאוד.. אני חושב יותר בכיוון החוטי בכדי להימנע מלהשים סוללות כל פעם או תקלות. אף פעם לא ההיה לי גיימפאד ורציתי לדעת מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כידוע, ספק כח טוב חשוב מאוד ליציבות הרכיבים במיוחד כאשר ממהירים את הרכיבים. מעניין אותי לדעת מה מחיר המקסימום שהייתם מוכנים להשקיע עבור ספק 350W טוב עבור מערכת האוברקלוקינג שלכם (נניח שהספק ברמה גבוהה יותר מאנטק ואנרמסק).
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר שלי עוד מעט טס לארצות הברית ורציתי לנצל אותו קצת ולהביא משם מצלמה דיגיטלית אני לא מבין במצלמות דיגיטליות לכן אני מפנה את השאלות אליכם ראשית התקציב שלי עומד על כ 400 דולר בערך אני מחפש מצלמה דיגיטלית בעלת איכות תמונה משובחת ובעלת 3.2 מגה פיקסל חשוב לציין אני לא צלם מקצועי לכן אני רוצה מצלמה קלה לשימוש ולתפעול אשמח לשמוע את המלצותיכם וגם אם אתם מכירים חנות מומלצת לקניית המצלמה בניו יורק תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאח שלי הייתה בר מצווה ביום שבת הוא קיבל המון כסף (משהו כמו 13K). אני עם הכסף בר מצווה שלי לפני 3 וחצי שנים (10K) קניתי את המחשב שיש לי עכשיו רק עם הארד דיסק 4גיגה, כרטיס מסך של ATI RAGE ומאיץ גרפי 3MB MONSTER3D. טוב דיי להתבייכנות שלי. בקיצור לאח שלי יש כרגע מחשב שנקנה לפני משהו כמו שנתיים אני מניח. סלרון 500 (עשיתי אוברקלוקינג הכי גדול שיכלתי ל 530 בערך משהו כזה אחרת המחשב לא נדלק.9 320 SDRAM RIVA TNT 2 אוקצור, משחקים רצים אצלו פחות או יותר אבל המשחקים הכי חדשים מאוד מאוד מקרטעים. מה אתם הייתם ממליצים לו לעשות? הוא מעדיף לא להוציא כמה אלפי שקלים על מחשב חדש אלא אם אפשר אז להסתפק בכרטיס מסך חדש. עכשיו השאלה שלי היא נניח הוא קונה את הכרטיס מסך הכי מתקדם שיש בשו…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במילה אחת: מגניב! http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/020319/168/19xte.html
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי מחשב אנא חוו דעה ואם אתם מזהים אי תאימות בין המעבד ללוח ולזיכרון תגידו לי בבקשה AMD 1900 Xp Msi KT3 Ultra2-R KT 333 NEW Micron 256MB 266Mhz Teac 1.44 Tsunami p4 350W
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ההתלבטות היא בעיקר תאימות למשחקים השונים ודילאיי שאני מפחד שיש בשלט של מיקרוסופט כי הוא אלחוטי למרות שבאקסבוקס הוא סבבה... אזמה לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצה לכבל Micro USB MHL 2.0 To HDMI עבור SAMSUNG TAB 3 כמו כן , מקלדת ועכבר נפרד bluetoth בחו"ל או בארץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את העכבר הנ"ל. אני מחפש עכבר אלחוטי פשוט שיזכיר בעיצוב את ה- MX510/518 המפורסמים שהיו לי ואהבתי מאוד, בעיקר עקב הנוחות - וה- M510 די מזכיר אותם במראה. יש לציין שאני משחק במחשב מדי פעם, אבל לא משהו תחרותי או אונליין כך שבמקרה זה עכבר אלחוטי טוב יעשה את העבודה. למישהו יש ניסיון עם העכבר? אם כן, האם הוא מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה בתקציב הנתון. רצוי מאוד שאני אוכל לקנות אותה מחנות באיזור ת"א (אני צריך די דחוף ואין לי זמן לחכות למשלוח) השימוש העיקרי של המצלמה יהיה לשיחות ווידאו באינטרנט (סקייפ, ג'ימייל , מסנג'ר וכד') תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1)במה (בדיוק) הספק - Enermax Liberty 400W טוב יותר מהספק - FSP 400W GLN ? 2) עד כמה גדול ההבדל ביניהם/היתרון של ה - Enermax Liberty ? והאם הוא שווה 115 ש"ח? ( FSP 400W GLN עולה 380 ש"ח בנועה ו - Enermax Liberty 400W עולה 495 ש"ח בפנדה)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה מניסיון על עכבר ומיקלדת (לאו דווקא סט), רצוי של לוג'יטק, עד 400 ש"ח, רצוי פחות. האיכות צריכה להיות טובה - לא מעבר.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה שאני שם שיר mp3 אז אני שומע אותו הכל טוב ויפה פתאום שאני שם שיר אחר אז לא שומעים כלום אני מעלה את ה play control ואני רואה שה wave מונמך עד הסוף אני מגביר ושומע ואז שוב שאני מחליף שיר זה קורה כל פעם יש לכם פיתרון? תודה מראש אלירן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במדפסת HP 5550,והסיפור הוא שכל פעם שהמחשב מופעל או מאותחל המדפסת מתחילה ב"תהליך" הדפסה,ויורקת דף עם האות U בשחור עליו,ולאחר מכן מתנהגת כמו שכל מדפסת אמורה להתנהג. השאלה שלי היא האם המדפסת אמורה לעשות את כל התהליך הזה באתחול או בהפעלת המחשב? כי עם ה-HP 720 שלי נתקלתי אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת... ואיך אפשר לטפל בבעיה? *סוף-סוף בארץ שוב !
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1008427831&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאוררים לקירור מחשב שלי. שני מאוררים לקירור מהארז ועוד אחד לקירור המעבד-יש לי פנטיום 3 1 גיגה הרץ. לא איכפת לי מרעש אבל אני רוצה להיות מסוגל לסגור את המארז ושבכל זאת המארז יהיה קר וגם המעבד.הטמפ של המעבד ב idle היא 42 מעלות ולוח אם 33 מעלות. בכל מקרה אני רוצה המלצות לקירור טוב של המחשב גם אם הטמפ נראות לכם סבירות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה לדעתכם השילוב הכי טוב לAMD דיורון? הכוונה שילוב במחיר זול, בסביבות ה180$ שיכלול מעבד ולוח, עדיפה תמיכה גם בSDRAM, יש מתמודדים שניתנים למציאה כאן בארץ??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במחשב מבוסס Athlon64 Radeon 9800Pro 2 דיסקים קשיחים IDE צורב DVD כונן CD רגיל 3 מאווררי מארז 80 מ"מ 3 לדים + צג טמפרטורה חשבתי בהתחלה על ה HEC300AR-T שאני מכיר ואוהב, אבל יכול להיות שהוא לא יספיק לזה ? נ.ב. לא מתוכנן שדרוג בשנתיים הקרובות אז צרכים עתידיים לא מהווים שיקול.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו איזה מארז הכי טוב ? ANTEC P180 coolermaster wavemaster lian-li pc V1000 THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK או מארש אחר במחיר 900-1100 שקל אז מה לקנות?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-