עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לו מושג איפה לקנות, שיאמר לי בבקשה. . אוקיי, מצאתי אצל פנדה, של "Icemat": http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1302 הם שווים משהו? ואיזה עדיפים? גבריאל.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. ראיתי אותו בכמה מקומות אך ללא כרית.למשל בBIGBOX.כרגע אני אם פד גנרי (עכבר G5) אם כרית ופשוט לא מסוגל להיפרד ממנה.אני יודע שהיא מפריעה במשחקים אך אני כמעט לא משחק.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  3. Started by domuzy,

יש לי מארז בן 3 +- (בלי USB מקדימה) ואני רוצה (מטעמי חיסכון נטו) להלביש עליו את המפרט הבא: Sempron 2500+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 60GB (8MB) SATA +צורב. זה יכול לשנות לי במשהו קריטי או רק להזהר מהספק? כי אני ממש בלחץ כספי ומנסה לחסוך איפה שאפשר. חשוב להבהיר- זה לא מחשב שהולך להתאמץ יותר מדי (כפי שניתן להבין מהחלקים)- בעיקר אינטרנט, משחקים מעפנים ואופיס. תודה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  4. אני מיואש , דבר ראשון : WIN XP SP3 2048MB DDR2 GEFORCE 8400GS 512MB יש לי בעיה , המחשב עושה לופים של : ניתוק עכבר > החזרת עכבר > ניתוק עכבר > החזרת עכבר [אגב , לא ישר אחד אחרי השני , הוא מחכה מעט , אבל הוא עושה] , מה משגע אותי , למשל במשחקים אתה בא לירות על מישו אבל הוא ניתק תעכבר ... ואז מחזיר אותו . לפעמים הוא מנתק אבל לא מחזיר . למישהו קרה את זה פעם ? מה הפעולות שננקטו ? תודה , חן .

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by dror_l,

ללא ספק כוח. 300 ש"ח (ל- P4 ללוח - abit- IC7, אם זה חשוב). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  6. מחפש מארז למחשב כולל ספק ב400ש"ח המחשב מבוסס AMD 3000+ כולל כרטיס מסך x800xl 256 עם 1G זיכרון האם המארז compucase ci-6a21 הוא טוב? ומה ההבדל בין שני אלה? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ? HEC Compucase CI-6919 400W? התחתון יקר יותר, האם עדיף? ראיתי אותם ב KSP

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  7. אני מעוניין בעכבר שלא צריך לחבר לו bluetooth משלו לusb שהוא ידע להתחבר לbluetooth של המחשב אני מעוניין גם בעכבר שיהיה נוח וטוב מישהו יכול להגיד לי דגמים פשוט שמסתכלים באתרים לא כתוב עם צריך לחבר usb או לא תודה יואב

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. דרישות: צבעונית סורק חיבור רשת (לא USB) טונר עם יחס עלות / תפוקה משתלם חברה מוכרת עם תמיכה מסודרת בארץ תקציב: מוכן להשקיע גם 2000 ומעלה בהנחה שהיא חסכונית. עדיפות: כוללת פקס וסורק כוללת WIFI בנוסף - אשמח לקבל המלצות לאתרים בהם ניתן לברר פרטים טכניים של טונרים כולל מס' דפים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. Started by ConRoe X Fire,

טוב אז יש לי את הסורק הזה ולא השתמשתי בו איזה שנתיים (מעט מאוד סריקות אם בכלל) ועכשיו חשבתי לסרוק את כל התמונות שיש לי בבית ולשים אותם במחשב אבל אני רואה שהזכוכית של הסורק נורא מלוכלכת מבפנים (!), יש כמו אובך כזה מבפנים אז התקשרתי ל-HP ודיברתי איתם ומישהו שם אמר שאני יכול לבוא לפ"ת משהו והם ינקו את זה מבפנים ב-180 ש"ח וזה לא מתאים לי אז בקיצור, איך פותחים את הדבר הזה? אין ברגים אין כלום, איך אני אמור לפתוח את זה? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה. הנה הסורק:

10. שניהם פחות או יותר באותו טווח מחיר, הצורך שלי בעכבר לשימושים כלליים, 80% עבודה/גלישה באינטרנט, 20% משחקים. מה אתם אומרים? חובה לייזר אלחוטי, היתרון ברייזר שהוא יכול לעבוד גם עם חוט וגם ללא.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by menis,

v1.03 for Plextor PX-W2410A | D/L Mirror - | Flash Utility - Mirror - -------------------------------------------------------------------------------- What's New: 1. The occasion where it returns from stand-by mode of the Windows2000, correction of the trouble which transfer mode from the DMA is modified to the PIO 2. With the WinXP, correspondence to the problem where the disk of the AutoRun is not automatically executed after the first initializing the after the power source throwing. 3. When the packet format it does the CD-R disk with WinXp environment, after ejecting that media, it inserts, the Audio CD and misconception recognition correction of the trouble whic…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Haflo,

איך המסך iiyama Vision Master 411Pro?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  13. Started by d3vil,

כדי לאפשר פול-דופלקס צריך שכל 8 הגידים יהיו מחוברים? או שזה מצריץ אפשרות בדריברים? ובנוסף האם ההדבל בין פולס דופלקס להף(חצי) דופלקס משמעותי ומורגש? נא לענות מהר בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by TNT,

לפי מה נקבעת איכות המדיה לצריבה? מה אומרים צבעי הדיסק בחלק התחתון(הכחול, כסף, זהב....וכל אלה)?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, קניתי היום מחסנית חדשה עקב זה שהקודם התייבש לי, אם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי שהחדשה לא תתייבש אני .

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  16. מה דעתכם על אתר ישראלי שיביא רמה של תוכן כמו שעושה אתר anandTech.כלומר שיביא כתבות רציניות עם התיחסות מפורטת לארכיטקטורה וטכנולוגיות חדשות ברמה הגבוה ביותר.אתר שיוכל לעשות כתבה על איכותית על ה Hammer למשל (לפי הידוע על המעבד) כפי ש anandTech עשואו כתבה על ה Radeon 8500 ברמה הטכנולוגית ולאו דווקא רק בנצ'ים... אתם מבינים את הכיוון הכלליועם פורמים ברמה של anandTech (כנסו לפורם הטכני שם... לא תמצאו את עצמכם).* את המילה anandTech אתם יכולים להחליף בעוד אתרי חומרה רציניים כמו Toms Hardware Guide.האם לדעתכם יש סיכוי שאתר ברמה הזאת אי פעם יעלה בארץ?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by poop,

שלום לכולם! ראיתי מספר פעמים שכאן בפורום הרבה ממליצים על הפד הנ"ל, וקניתי אותו. אבל, בימים הראשונים הוא עובד באמת מאוד טוב, והעכבר ממש טס על המשטח, והייתי מאוד מרוצה, אבל לאחר כמה ימים או שבועות, זה מקבל אבק, והעכבר מתחיל לזוז לאט וצריך הרבה לגרור את העכבר עד שהוא זז. ראיתי שכאן מישהו בפורום כתב שהוא מנקה את הפד עם מטלית לחה, ניסיתי לעשות את זה, וזה נהיה עוד פעם חלק, אבל לא כמו בימים הראשונים שלאחר הרכישה. זה כבר פד שני שלהם. וראיתי שיש כאן אנשים שכתבו שמשתמשים עם הפד הזה כבר 3 שנים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מדוע זה כך, אולי יש המלצה על פד אחר? תודה רבה לכולם מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by se7en,

יש לחבר שלי מודם שכל פעם שהוא מדליק את המחשב ומנסה להתחבר הוא מקבל הודעה שהיציאה כבר פתוחה. כל פעם מחדש הוא מסיר אותו ומתקין מחדש והבעיה נפתרת. אבל אחרי כיבוי הבעיה חוזרת. ניסיתי לאלץ אותו בביוס על קום קבוע. לא עזר ניסיתי לבדוק אולי תוכנה אחרת משתמשת בו. לא עזר ניסיתי מדוס. לא עזר כי זה מודם תוכנה מסריח ניסיתי להחזיר הגדרות ביוס ל-DEFAULT. לא עזר אי אפשר להחליף סלוט כי זה ON BOARD. יש למישהו עוד רעיון לפני שאני אומר לו לקנות מודם חדש ומבטל את ה-ON BOARD.(ולא הוא לא יכול להתחבר ל-ADSL). ד"א הוא משתמש ב-WIN98. תודה מראש :-/

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Ronll,

יש לי שני מחבים מחוברים למסך DELL 2007WFP , אני רוצה לישלוט בשני החשבים בעזרת מיקלדת USB 1 יש איזשהו מתאם עם מתג שאני יכול להחליף בינהם בקלות ועוד משהו, מהו הדגם הכי טוב ללא קשר למחיר , במצלמת אינטרנט לוגיטק

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  20. Started by kakolokia,

מישהו יכול להביא לי מדריך שיסביר לי איך לנקות את המראות של המדפסת ?? בנוסף זה יהיה נחמד אם תוכלו להסביר לי איפה בכלל נמצאות המראות האלה ?? עריכה: אהה שכחתי לומר שיש לי מדפסת לייזר צבעונית מדגם HP 1600 laserjet

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by CraZy,

פנטיום 3 1000 זכרון PC133 256MB האם יש הבדל משמעותי בעבודה עם זכרון CL3 או CL2 כלומר האם ההבדל בביצועים במעבר מ3 ל2 יהיה משמעותי

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Johnny,

שלום מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ? (אסוס V8200 TI2). תודה. (אל תעבירו את הת'רד למדור תוכנה כי הוא כבר נמצא שם ואף אחד לא התייחס, אולי כאן אקבל תשובות. תודה.)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מחפש המלצה מדפסת +סורק +מכןנת צילום +פקס כולם ביחד תקציב 800

24. Started by PeaS,

הAAx2 שמופיע בחלק מהדגמים של GF4 הוא פשוט Anti-Aliasing (מקווה שכתבתי נכון) "חזק" יותר? באיזה דמים הוא קיים? רק בTi 4600 ובMX460 או שגם בדגמים אחרים? זה משפר את איכות התמונה בהרבה או שלא ממש שמים לב להבדל? ושאלה אחרת, מה זה HW monitoring? זאת אפשרות שתופיע בגרסאות הבאות של כרטיסי הGF4 של לידטק, ומעניין אותי מה זה.. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by bobby323,

האם כל שלט של ה 360 תואם ל PC, גם כאלו של צד שלישי, האם ניתן לקנות אותו בארץ כבר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.