עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין בתוכנה בתוכנה לGPS למחשב כף יד או מהיכן אפשר להוריד את התוכנה. אם תוכלו לתת שם מסויים של תוכנה, זה גם יהיה בסדר... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

אוקיי, אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש וזה יוצא קצת יקר ואני לא רוצה לעבור את סביבות ה 9 אלף (בסביבות) אני אראה את המפרט ואני מקווה שאתם יכולים לעזור לי מה כדי לשנות (אבל שיהיה עדיין משהו טוב ויותר זול.. הנה המפרט: מעבד: AMD Athlon XP 1900+ 1.6 GHz לוח אם: GA-7VTXH GigaByte כרטיס מסך: hercules 3D prophet III Titanium 500 (חלק הקשה, מתלבט אם לבחור ti 200 או להשאיר) זכרון: Mushkin 256 MB DDR 2100 Basic כרטיס קול: CrativeLIVE PLATINUM AUDIGY EX (גם כאן אני מאוד מעוניין להפחית) מסך: FLATRON 17 795 FT LG מארז: Antec Performance SX + Enermarx 350W הרדיסק: seagate 60gb 7200RPM תודה

• 78 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by Guymz,

אהלן חברה, יש לי עכבר logitech performance mx אני כבר שנתיים משתמש ב SteelSeries QcK כיף לי איתו מאוד, הכל חלק ונעים. הבעיה היא שהוא מתלכלך לי נורא מהר ואני כל כמה חודשים בודדים קונה חדש כי זה מגעיל אותי. האם אתם מכירים פד לעכבר שיחזיק לי הרבה זמן אבל שיהיה גם נעים? לא כמו המשטחי זכוכית הקשים האלה... אשמח להצעות מעניינות.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by ThE_BesT,

חברה החלטתי ללכת על ה- GeForce 3 Ti200 אבל נוצרה לי בעייה חדשה!! של איזה חברה??!?!? ומה אתם אומרים על ה"אסוס" בדגם הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שמתי לב שבמפרטים המומלצים של האתר יש מגמה ברורה להמנע ממותגים גדולים... 1. אף אחת מהמערכות לא רצה על מעבד INTEL כאילו שהם לא קיימים בכלל... אם כבר אובייקטיביות למה לא להציע שתי מפרטים כשאחד מבוסס AMD והשני INTEL 2. איפה כרטיסי ה-GeForce ? החברה שכרגע מובילה את שוק המעבדים הגרפיים היא NVIDIA אבל למרות זאת ATI היא זו שבמפרטים (הצעלמות אפילו יותר חמורה מההתעלמות מ-INTEL) 3. מישהוא מכם ניסה את Intellimouse Explorer של MS ? כי הוא הרבה הרבה יותר נוח מהעכבר של לוגיטק (מבחינת צורה ועיצוב) בקיצור, מזל שאין שם המלצה למערכת הפעלה כי אז בטח היה רשום שם RedHat Linux או משהו כזה...

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1265679&page=22 MX500 הוותיק מפתיע לטובה וכך גם MX518 וה-X7 של A4TECH. לפי הסקירה, עכברים אופטיים איכותיים פשוט טובים יותר מעכברי הלייזר... מעניין לקרוא (22 עמודים)

7. שלום. מחשב Zenbook עם יציאת MicroHDMI אשר רוצים לחבר ל Apple Thunderbolt Display. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, ברשותי העכבר הזה : http://www.claygatecomputers.co.uk/images/shop/microsoft_mouse_wh.jpg ואני לא סובל אותו ! הבעיה שאין לי כל כך תקציב לקנות עכבר חדש ואני חושב איכשהו לשפץ את הנוכחי, יש אפשרות לעשות את זה ? הבעיה העיקרית היא השחורים האלא מתחת לעכבר http://www.edinformatics.com/inventions_inventors/300px-Optical_Mouse.jpg למעלה בצד שמאל, למטה, למעלה בצד ימין ויש אחד שלא רואים. הבעיה שניכנס בהם מלא ליכלוך וזה מבעס כל כמה זמן לנקות אותו ואפילו אחרי שאני מנקה אותם התנועה של העבר לא חלקה (אני לא מתכוון לתנועה של העכבר על המסך אלא פזית). יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by izikd,

מה ההבדל בין שני המעבדים: Intel Celeron 1000 Mhz המחיר:79$ (445ש"ח) ו Pentium III 1GHZ- FC-PGA 133MHZ המחיר: 158$ (889ש"ח) ולמה יש שוני במחירים כל כך גדול

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. כאשר העכבר טעון במלואו, לכמה זמן עבודה מספיקה הסוללה עד שצריך לטעון שוב ? אני מתלבט אם לקנות אחד העכברים האלו לעבודה (את הרבולושן כבר קשה להשיג) והבעיה היא כזו: אני עובד בערך 80% מהזמן במשרד ואז אין שום בעיות של טעינה. אבל בשאר 20% מהזמן אני מסתובב בין לקוחות ולפעמים יכול להיות יום או יומיים שלמים שבהם אני לא אוכל לטעון את העכבר. האם הוא יעמוד בזה ? כי הרי עכברים רגילים שעובדים על סוללות יכולים להחזיק חודשים ללא החלפת סוללות... ועוד משהו: האם ניתן פיזית להחליף את הסוללה (כי לסוללות כאלו יש נטיה "להתעייף" עם הזמן) ? תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  11. Started by Or ei,

ATHLON XP 1600+ DDR 256MB 266MHz transecond GA-7VTXH+ 40GB 7200RPM IDE maxstor dxl VIRGO P-3 300WATT CD-S520(asus 52) FLOPPY 1.44 Pilot Wheel Mouse Optical KB-16 PINE ROCKWELL 56K ATP3 leadteak gf3 ti 200 זה יוצא 4671¤ יש מה לשפר??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zohar678,

יש ברשותי מדפסת מסוג HP דגם Offcejet j4580 בזמן האחרון בכול פעם שאני מדליק אותה יש רעשים חזקים כמו של תרקטור. רעשים אלו חולפים אחרי חצי דקה לערך. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לתקן דבר כזה לבד? האם שווה לתקן דבר כזה במעבדה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של 400 שייח .. ומה יותר כדאי לקנות סט מקלד ועכבר או לקנות כל אחד לבדו?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. Started by TscR,

שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה במדפסת והוא ביקש שאני אכתוב אותה כאן כדי לקבל עזרה. אז הינה היא: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ddvash,

שלום רב, יש לי אפסון משולבת cx4300. להפתעתי גיליתי שאם נגמר ראש דיו אחד - המדפסת לא תשתמש עם יתרת הדיו שיש לה.... היא פשוט תפסיק להדפיס. אני מעוניין להדפיס רק בשחור לבן.נגמרו לי כל הצבעים. קניתי ראש דיו שחור בלבד ואמרתי למדפסת להדפיס רק בשחור. אבל היא לא נותנת - אני עכשיו חייב!!! לקנות דיו כחול, צהוב ואדום ולהוציא 200 ש"ח כדי להדפיס בשחור. זה נראה לי כמו מודל עסקי חזירי וגובל בגניבה. בכל מקרה, היה משהו שיכול לעזור לי - כיצד עוקפים את הסיפור הזה? אני רוצה להדפיס רק עם צבע שחור ומעוניין לעקוף את יתר הצבעים ככה שהמדפסת תחשוב שיש שם צבע... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / - נו, שמישהו יעזור בבקשה... אני מחכה כבר יומיים לתשובה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. לא רוצה להתפשר על שום דבר מהם בבקשה אל תמליצו לי על דברים לא קשורים או סיבות למה זה לא הכרחי, אם קיים דבר כזה במחיר כזה בארץ, אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by yamedi,

שלום אנשים, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על שני המארזים האלה, מי לדעתכם יותר טוב, מבחינת איורור, מבחינת מה מקבלים עם המארז, אופציות שדרוג בעתיד, כמה כוננים אפשר להכניס שם (מקסימום). כחו בחשבון את כל הדברים שציינתי למעלה, וכמובן אם יש עוד דברים, אז גם בהם. תודה

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by nirgilad1,

קניתי המחשב AMD 64 3500 ALBATRON 6800GT בקיצור מחשב כבד. קניתי איתו ספק כח 420 w Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 הספק נשרף לא אפרט למה בוא נגיד שבאשמתי ולא בגלל איזשהו עומס בכל מקרה אני צריך לבחור ספק חדש מכיוון שבחנות אין עוד את הספק הזה. למישהו יש המלצה לספק יציב מחברה טובה באותו סדר כח במחיר של מקסימום 400 שקל ? תודה רבה ניר.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש סורק טוב ומהיר עם פידר אוטומטי (יתרון גדול מאד). צריך שיעבוד גם על win XP וגם על win7 . תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  21. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני לא יודע למה זה קשור... ונראה לי שזה הכי מתאים לפה... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין מארז מאלומניום לבין מארז רגיל..? עריכת המודר: הכותרת.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  22. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=90&SCID=92&MNO=NB-30&ovmkt=23G00LDM1H7ECL769S263G78OO קראו את "How It Works", ואני חושב שתבינו לבד....

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  23. שלום! אני צריך המלצה ל-KVM עם תמיכה במסך LCD עם יציאת DVI, מקלדת ועכבר USB, ויציאות PL לרמקולים ומקרופון. אני רוצה של-KVM תהיה תמיכה ב-2 מחשבים (או 4), שהוא יהיה מחברה מוכרת ואמינה, ורצוי שיהיה לו עיצוב יפה (הנדסת אנוש טובה). לגבי התקציב, מאחר ואני לא מכיר שום KVM עם תמיכה ב-DVI, אני משאיר את התקציב פתוח. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. היי, מעוניין להזמין מאמזון מקלדת G915 TKL ולבצע בארץ חריטת עברית, מישהו מכיר מקום טוב באיזור הצפון? אם אין בנמצא ויש מקום ממש טוב שמבצע את החריטה במרכז אגיע לשם. תודה מראש

25. Started by Holy,

מה קורה שמקצרים את הספק?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.