עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yamamoto,

מה משמעות תוספת האותיות למספרי הדגמים בhp למשל C J או M וגם officejet deskjet

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by zachbachar,

כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר טוב למשחקים... אי ממש מעדיף שהוא יהיה אלחוטי ואם אפשר גם נטען... תודה רבה לעוזרים..!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני צריך לקנות בשעות הקרובות עכבר אלחוטי, לא יותר מ50$-60$, העכבר ישמש גם למשחקים אבל יותר לשימוש כללי, משהו בסגנון ה MX1000 יהיה מצויין (אותו אני לא יכול להשיג בחנות שאני קונה ממנה לצערי)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. NOVINT FALCON .... http://www.coolest-gadgets.com/wp-content/uploads/2007/01/2007_01_11img_7641.jpg אני חייב אחד כזה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  5. איך הוא לעבודה משרדית נטו? לא משחקים ולא בטיח.. אני כעיקרון לא מתלהב מאלחוטיות אבל הוא נראה לי מאוד נוח ואני אשתמש איתו בסוללות נטענות שיש לי בין כה וכה. היד שלי גדולה,מישהו יודע איך אני אסתדר עם העניין? והאם אתם חושבים שזה דיל טוב לשלם עליו 199 ש"ח כשהוא ב-OEM בלי כלום? (דרייברים אפשר להוריד מהאתר הרשמי של MS,אני כמעט משוכנע)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. קניתי PS2 נקבה לUSB זכר יש לי מקלדת בחיבור PS2 שאני רוצה לחבר למחשב בUSB כי יש לי מחשב נייד ואין לי חיבור PS2 במחשב אני מחבר את המקלדת (מיקרוסופט מולטימדיה לא זוכר דגם מדויק המקלדת לא פה ליידי) בכל מיקרה כשאני מחבר את המתאם עם המקלדת המחשב הוא רושם לי התקן לא מזוהה לא קיבלתי דיסק עם המתאם הזה (זה מתאם פשוט שעלה לי 9 שקל ) אני אשמח לרעיון אני יודע שלא סיפקתי דגם ספציפי של המקלדת גם ככה הדריבר של המקלדת לא עוזר לי כי זאת מקלדת PS2 ואני צריך להתחבר בUSB תודה רבה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Ferrari599,

אפשר לעשות שכפתור בו יפתח לי את ה switch between screens? כלומר שבויסטה כשאני אלחץ על כפתור, זה יראה לי תצוגה תלת מימדית של החלונות הפתוחים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dani2k,

טוב אחרי שרשמתי בפורום משחקים אמרו לי שהנושא לא כל כך קשור לשם(חשבתי שמן הסתם על עכבר משחקים צריך לרשום בפורום משחקים), אני רושם פה, על איזה עכבר כדאי לי ללכת ?! אם יש אחד אחר בטווח המחירים של אלו - אני פתוח להמלצות. תודה

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. שלום, אני שוקל לקנות את העכבר הזה ללפטופ שלי, יש לציין כי איני גיימר או משהו בסגנון אלא פשוט מחפש עכבר נייד טוב, אמין וכמה שפחות מסורבל [מחפש להמנע מדונגלים בולטים על הלפטופ או כבלים מיותרים] ולכן מצאתי את העכבר בלותות' הזה כאופציה ראויה, רציתי לדעת האם אכן כך הדבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  10. שלום יש לי מדפסת מהדגם הנ"ל לאחרונה עברתי לויסטה ושרציתי להוריד דרייבר באתר של HP רשום שהמערכת הפעלה כבר כווללת דרייבר ואין צורך באחד חיצוני שאני מדפיס האיכות ממש גרועה אין איזון בצבעים יש פסים לאורך הדף כל מינ אפקטים שמתראימים לחוסר בדרייבר.שהייתי עם XP ודרייבר לא היו שום בעיות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  11. שלום. אני לפני קנית מדפסת עד 500 ש"ח. אני כמעט ולא מדפיס אבל רצוי שתהיה בבית אחת. הסתכלתי בהמלצות שלכם ואבקש את דעתכם מי מהשלוש הכי אמינה/חסכונית ורצוי קטנה מבין שלושת הדגמים הבאים. HP5610 HP,Photosmart C4283 (אולי לפעמים נדפיס גם תמונות ?) או Brother, DCP-540CN תודה מראש לעוזרים. תומר.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  12. לא אכפת לי אם היא איטית מה נחשב לאיכות סבירה במחיר הזה + חסכוני בדיו + רצוי שקטה + מאיפה לקנות? מדפסת לסטודנט כמה דפים ביום לא יותר כמובן צבעוני משולב אבקש המלצות עד טווח המחיר הנ"ל + אם יש משהו ממש מדהים עם קצת חריגה בתקציב נגיד 400 ש"ח אני מוכן לשקול

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. משהו כמו זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15450 זה מומלץ? זה עובד כמו שצריך? הכי מציק זה שנראה לי שצריך לשים את המסך מחשב נמוך יותר, כי הכיסא נמוך. זה דבר נחוץ כי לנהוג על כיסא מנהלים שהפדלים שטוחים על הריצפה זה ממש לא עובד...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by kindermaN,

היי, רציתי לשאול האם הוא תומך בעברית, זאת אומרת גם במסך אלסידי שלו וגם באותיות על המקלדת. דבר נוסף, האם הוא נמכר בארץ בגרסתו הישנה או החדשה ? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. 3M Ergonomic Optical Mouse EM500 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  16. שלום אנשים, לפני חצי שנה בערך רכשתי את האוזניות + מיקרופון של לוגי'טק. הדגם המדויק הוא: Logitech 350 . המוצר בתקלל בערך, האוזניות עצמם עובדות אבל המיקרופון לא. הבעיה היא עם המגעים של החוט, מידי מעם מזיזים את זה וזה מסתדר לרגע. אני קניתי את זה באופיס דיפו, ואני לא כל כך בטוח אם יש לי אחריות. האם יש אפשרות לתקן את הבעיה הזאתי? והאם בכלל יש אחריות לאוזניות? תודה, שרון.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by motogt,

קניתי לא מזמן עכבר של מיקרוסופט אלחוטי בטכנולוגיית בלוטות' 8800 עבד אצלי בסדר גמור שבוע. כעבור שבוע לא נגעתי במחשב למשך שבוע. כשחזרתי והתחלתי לשחק COD 4 נהיו לי תקיעות בעכבר. כשאני יוצא מהמשחק לוקח לו כמה שניות לחזור לעצמו והוא מתחיל לעבוד בסדר. האם מדובר בעכבר תקול? או מה הבעיה? כי העכבר עבד בסדר גמור. נ.ב 1 הסוללה מלאה נ.ב 2 תאריך היצור של העכבר ספטמבר 06. ואני קניתי אותו בפברואר 08

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. כמו שאמרתי, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח אך גמיש. אשמח לעזרה ממבינים, תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 17:59:11 למבינים בבקשה תעזרו לי אני צריך את המדפסת הזו בדחיפותתודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by wooper,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת שקטה במיוחד ומעונין בהמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by Pavius,

כרגע הצרכים שלי לעכבר הם שניים: בקרוב (ברגע שיצא כבר ה- E8200 המיוחל ) קונה HTPC לסלון וידרש עכבר לתפעל אותו וכן ללאפטופ החדש והמהמם (Dell m1530) אותו אני מפעיל לרוב במיטה. עשיתי חיפושון (בפורום, בזאפ, בזיגזג) וראיתי שאין את ה- MX Air בארץ. אחיו הקטן והמוגבל אווירית, ה- MX Revolution, מתומחר היום באיזור ה- 500 ש"ח בעוד שחברינו ה- Air נמכר באמאזון ב- 132 דולר אמריקאיים נמושתיים. יחד עם שילוח דרך מאסטופ (שחלילה לא נאלץ להתחכך עם הפרולטריון בדואר ישראל) זה יעלה כ- 155$ (558 ש"ח לפי שער של 3.6 [ + מע"מ]). נשמע לי no brainer. דעות?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. נשקלו שתי אופציות - HP 3055 הלייזרית ו- HP 7680 מבוססת הדיו. כרגע מאוד נוטה לכיוון 7680. דרישות חובה: - חיבור רשת - סורק flatbed (כזה שמרימים וסוגרים על הדף) ולא feeder ללא צורך בתוכנה - מעט הדפסות יחסית לחודש - לא יותר ממאה, מאה חמישים - אין צורך בהדפסה בצבע - פקס מאוד מאוד חשוב לי מדפסת אמינה - כשארצה להדפיס, שתדפיס. אין לי כוח להתעסק בתיקונים וכאלה ומוכן לשלם יותר בשביל לקבל את זה. ה- 3055 נראית לי מיושנת מדי והמחליפה, ה- M2727, יקרה מדי ו- underfeatured (לא זכתה לביקורות מהללות. ה- 7680 כן דווקא). האם יש אלטרנטיבות שאני מפספס או האם אוכל להזמין בשקט את ה- 7680 (שמחירה 1800 ש"ח)? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by zelig192,

שלום לכולם. הייתי מעוניין בהמלצות במצלמת WEB במחיר של עד 250 ש"ח. המטרה שיחות בSKYPE. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מדפסת, בגדול לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו,מה שחשוב זה שהיא תתאים לצרכים: -אני לא מדפיס הרבה.100 דף בשבוע גג. -שלא אצטרך כל חודש להחליף דיו או טונרים. -אם אני לא מדפיס זמן מה,הדיו מתייבש?והטונר לא? -שיהיה ניתן להגדיר אותה לשמוש רשתי. -רצוי שתיהיה עם סורק.פקס לא חשוב. מחיר.....מחיר עד 1000 ש"ח... אני יודע שיש את כל המשולבות האלה ב 400 ש"ח אבל הבנתי שהן לא מספיק טובות,הרבה סיפורים עם החלפות דיו,שזה כאב ראש וכסף וכו'.... מה יהיה הכי כדאי ומשתלם לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rsagy,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה בזמן הקרוב, וכחלק ממנה, אני רוצה לבחור עכבר חדש. למרות שלא קניתי עכבר "מיוחד" בעבר, אני מחשיב את עצמי כגיימר, והפעם אני מתכוון לבחור עכבר מתאים יותר לכך. אחרי הסתכלות בכמה חנויות בארץ וכל מיני המלצות סותרות, הגעתי לבחירה בין כמה דגמים: DeathAdder Diamondback Diamondback 3G Krait כאשר הנטיה כרגע היא לכיוון הראשון ברשימה. הייתי מעוניין לדעת איזה דגם אתם מעדיפים ומאילו סיבות. תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מצלם הרבה ועובד הרבה על התמונות בפוטושופ, משחק קצת וכמובן גולש\עובד באופיס. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי\אלחוטי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים