ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ספק איכותי ורציתי לדעת על מה כדאי לשים לב, מה צריך לחפש בספק? אילו חברות נחשבות לטובות? מחשב סטנדרטי, לא למטרות אוברקלוקינג... כנארה מערכת קונרו עם כ. מסך בינוני/גבוה
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
עומד בדרישה הזאת? A minimum recommended 400W system power supply with 12V current rating of 27A
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי את העכבר והוא מעולה, אחיזה ומקשים נוחים, הכל סבבה. אבל עדיין מאוד לא נוח לי לשחק במקרן Full HD 80 אינטש שלי, כאשר אני משחק במסך 22 אינטש ברזולוצייה 1680X1050 אני משחק ממש מעולה אפילו ב 4000DPI . שיחקתי ב Battlefield 3 . אני מיואש, אני לא מאמין שזה הרזולוציה אבל יכול להיות, אוליי צריך לכוון איזשהם הגדרות, השארתי הכל Deafult ב Razer . אוליי בגלל שמסך 80 אינטש זה מטשטש לי איכשהו את תחושת המרחק או משהו עזרה אנשים...
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לפורום. אחרי שימוש של כמה שנים הG500 עומד לפוח את נשמתו, אז אשמח להמלצות על עכבר שיעלה בין 200 ל300 שקלים ושיהיה אמין לאורך זמן כמו העכבר הנוכחי -אחיזת PALM -שימוש אפשרי לגיימינג (כרגע בחוסר זמן, אולי בעתיד אחזור לשחק. בכל מקרה לא אונליין תחרותי) -אפשרויות קסטומיזציה בDPI (הG500 נוח בקטע הזה) -כרגע עם פאד ג'נרי של steelseries. יודע שהנושא נטחן למוות, אבל כל הת'רדים מ2015. בנוסף, אני זוכר שקראתי דיון על מישהו שהזמין את הdeathadder chroma מאיביי (דיון של כמה עמודים) וזה בהחלט אופציה מבחינתי. השאלה היא האם הDA לא מצועצע מדי ונותן תמורה למחיר (ואשמח אם פותח הדיון יוכל להגיב פה על העכבר שהזמין). אין בעיה עם הזמנה מחו''ל\ לא לחוץ בזמ…
-
- 21 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לא משנה לי אלחוטי או לא....מחפש למשחקי מרוצים, כדורגל, פעולה. על אתם יכולים להמליץ? תקציב - עד 300
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר שלי מתלבט בין כמה מארזים, בסביבות ה500 ש"ח. הוא מחפש את השילוב המושלם של עיצוב (הוא לא יעשה מודינג) וקירור. הוא מתלבט בין הסאנבים טרנספורמר לאנטק 1000AMG. אני מאמין שהאנטק הרבה יותר איכותי ומקצועי, אבל מהסאנבים הוא יכול יותר להנות מהעיצוב וסה"כ הוא בא עם 4 (!) מאווררים במקומות מאוד אסטרטגים! -הוא לא עושה אוברקלוק אבל לא רוצה מחשב חם. -הוא לא ימצא את האיכות והפוטנציאל של האנטק. -אבל אולי עדיף מצד שני להשקיע במארז אמיתי ולא מצועצע?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מקלדת הG510 שלי החזירה נשמתה לבורא אחרי שנתיים של עבודה, ועליי לקנות חדשה . אשמח לקבל המלצות למקלדת טובה ואלחוטית הפעם (אני מזיז הרבה את המקדלת ומושך אותה אליי, וזה מה שדפק את הקודמת שלי - לכן הפעם אנסה אלחוטית) כאשר התקציב הוא 500 שקל, כשאפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים ... השימוש בה יהיה למטרות גיימיינג למשחקים כמו BF3 וכדומה, וכתיבת קוד בפלטפורמות שונות ... תודה מראש, חיים
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
צריך מצלמת אינטרנט איכותית יחסית עד 100 ש"ח.. לשיחות במסנג'ר בעיקר.. יש לי אור די חלש בחדר אז צריך אחת שיראו טוב ולא תזייף צבעים ;]
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, המלצתכם למדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס, וחיוג חוזר אוטומטי באם תפוס. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל עזרה שתתקבל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי תשתית בכל הבית עם כבל קואקסי של RG59 ואני מעוניין לחבר אותם לDVR (מכשיר ההקלטה של מצלמות האבטחה) איך אני יכול לעשות את זה? אין לי בעיה לקנות מכשיר אם צריך העיקר שאני אוכל לצפות במצלמות אבטחה מכל נקודה בבית (8 נקודות) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קיים מתאם כזה בכלל? אם כן אפשר קישור לאתר שמוכר כזה פשוט חיפשתי ולא מצאתי. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מפעיל אותו ומנסה להתקין את מה שצריך וזה רושם לי ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mdlo5ljdzzjm.jpg שם השלט : dual rumble pro usb controller אפשר את הדרייבר או מה שצריך כדיי שזה יעבודד?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכוונה היא ל Mechanical switch keyboard. אלה שהצלחתי למצוא שנמכרות בארץ הן ה BLACKWIDOW של רזר וה G7 (ןה G6V2) של STEELSERIES מישהו מכיר או משתמש במקלדת מכנית ויכול להגיב? איפה קניתם ואיך השימוש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הפדלים הבאים: http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html ואני מעוניין לחבר אותם לבד למחשב, לא ביחד עם התקן גיימפורט אחר כגון הגה או יוק כמו שנהוג לעשות (כי יש לי יוק USB). הבעיה היא, שלפי ה-FAQ באתר החברה, ולפי הדרייברים שקיבלתי עם המוצר, לא ניתן לעשות זאת. אולי בכל זאת יש דרך? כי לפני שקניתי שאלתי בפירוש את החברה האם זה יוכל להתחבר בצורה הזו והם ענו לי בחיוב. תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המדפסת הנ"ל ובימים האחרונים אני לא מצליח להדפיס ממנה מהמחשב, ז"א לצלם ולפקסס אפשר אבל להדפיס מוורד וכו' אי אפשר. תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לא הכותרת הכי ברורה, נכון? ישנם שני סידורי מקלדות כשזה נוגע לכפתור ה- Enter: מקלדות שבהן ה- Enter נמצא בצידה הימני של שורת המקשים השלישית מלמטה ומעליו כפתור ה- backslash (ככל הנראה הסידור הנפוץ יותר) ומקלדות שבהן ה- Enter קצר יותר, אבל בגובה שתי שורות, גם השלישית וגם הרביעית, כשה- backslash נמצא לשמאלו. אני לא מסתדר עם הסידור הראשון וכשאני נאלץ להשתמש במקלדת שכזו, מגלה כל הזמן שלחצתי על ה- backslash כשרציתי ללחוץ על ה- Enter, אז אני מקפיד לקנות מקלדות מהסוג השני. באני-לא-זוכר-כמה השנים האחרונות, השתמשתי במקלדת Logitech Wave K350 שהיתה לי מאוד נוחה, אבל הגיל נושא בה את אותותיו: הכיתוב על חלק מהמקשים נשחק מרוב שימוש, אחרים נתקעים לפעמים והגומי שעליו …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יכול להשיג את האנטק true power 430WATT ב99 דולר ואת ה Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan ב110 דולר על איזה ללכת? לפי מה שהבנתי לאנטק יש יותר יציבות במתחים (מיועד לאוברקלוק +6800U/GT הארדיסק אחד ולפחות 4-6 מאוררי מארז) [אגב אני דיי נעול על השנים האלה - לפחות על האנטק) [glow=red,2,300]עריכה : רעש הוא גורם מ-א-ד חשוב לי P:[/glow]
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן הזה בקרוב. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. האם אפשר בכלל לעדכן את הקושחה?
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007921428&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK ויש לי כמה שאלות: 1.האם המארז גדול כמו שהוא נראה? 2.האם הוא איכותי? למישהו יש נסיון איתו? האם הוא נוח? 3. האם אני אוכל להשתמש בספק הכוח שלי שבא עם המארז הנוכחי שלי - Compucase-HEC CI-6A19? 4. מה גודל המאווררים שלו? תודה, דניאל
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי! קניתי את הדיוידי של אסוס במהירות 16.. מישהו יודע איך אפשר לבטל לו את נעילת האיזורים? שמעתי שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-