ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי חברים זקוק לעזרה בדיוק כמו שבכותרת מקלדת אלחוטית עד 200 ש"ח רמקולים למשחקים וסרטים עד 300 ש"ח (אם יש בטיפה יותר כסף אז אפשר לתת גם) מדפסת הכי קטנה שיש אבל שתדפיס בצורה טובה ואיכותית (תקציב לא ידוע תתנו הצעות מחיר ולפי זה אקבע.) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה XEROX 3117 איך אני יכול לדעת לכמה דפים בערך הטונר וכמה נותרו לי כל פעם? מעבר להצהרות היבואן והחנות... תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
בניגוד לקודם, הפעם זה גם עובד כמו שצריך..... אוקיי, אז לחוות הדעת- המקלדת- מה שלא רואים בתמונות זה שהמקשים בצבע כחול שקוף, מאוד נחמד ויפה. המשקל של המקשים קל בהרבה מהמקלדות של לוג'יטק והם גם עושים קצת יותר רעש בלחיצות, אבל לא משהו רציני. מדובר בפלסטיק איכותי בכל מקרה הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שנראה לי שמדובר בהדפסת עברית ולא חריטה, אני מקווה שאני אתבדה בעניין הזה..... המקלדת די גדולה (פחות מהקודמת, אבל עדיין) ה Layout שלה רגיל לחלוטין, והיא לא מתיימרת להיות ארגונומית או משהו (למרות שגם פה יש פד גומי מוקשח להנחת פרק כף היד. לא רע.) בנוסף אפשר למצוא פה- 5 מקשי פייבוריט, מקש Show favourites, מקשי מדיה סנטר, מקש לתמונות, למסמכים ולמוזיקה (3 נפרדים), מייל, אינטרנט, ומסנג'ר. בצ…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 350שקל ואני רוצה ליקנות עכבר של גימרים .. חשבתי על mx518 , mx510 , G5 מה הכי כדי לי ליקנות?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איך העכבר הזה בכלל (לעומת אחיו הגדול MX למשל) ובתור עכבר נייד ? למישהו יש אותו התרשמות ?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל זה הפורום הנכון o,0 ? רציתי לקבל קצת חוות דעת על אוזניות ה Creative Ftal1ty Headset והמקלדת (Logitech g15 gaming keyboard (2007 תודה רבה למי שעוזר =]
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כותרת^^^^^ ^.^ ^.^ &.& אם הוא לא אז תנו לי אכברים אחרים עד 300 ש"ח שתובים לגיימרים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היתחדשתי ב g5 אם מישהוא יודע איל החי כדי להסים את המישקולות שיגיד לי כי קרגע אמי לא יודע אני סמתי את כול השחורים אבל אים יש שילוב טוב יותר אז תגידו
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את כל המקלדות שיש להן תאורה אחורית. כי למשל ה 2 הטובות שזה ה G15 של לוג'יטק והאיך שקוראים לה של REZOR, אני לא אקנה ב 500 שקל, גם כי יש שם דברים שאני בכלל לא צריך. אני רוצה משהו פשוט +כמה כפתורי קיצור בסיסים (שליטה בנגן, מחשב שלי, דף בית וכאלה) ושיהיה מואר, כי זה מעבצן לשחק בחושך בלי לראות את המלקדת. אני רוצה למצוא משהו עד 150 ש"ח. (אבל תביאו לי כל מה שאתם מקירים) תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
חלק מהאנשים טוענים שהוא מאוד מהיר וטוב, וחלק ממש לא התלהבו ממנו. מישהו מוכן להסביר לי אחד ולתמיד אם הוא טוב או לא? (בלי קשר למחיר כרגע - להשאיר את זה מחוץ למשוואה).
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אממ, אני משחק רק משחקי , FSP בעיקר עבודה משרדית. לא צריך אלחוטי. ללא חריגה של שקל בודד, זה מוגזם להוציא יותר מזה על עכבר..... (לפי דעתי) יש בחירה יותר טובה? (אפשר גם בפחות כסף) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני צריך דע טובה יש שני עכברים שאני רוצה לדעת אם הם טובים לגיימינג 1 הוא של מיקרוסופט Habu Laser Gaming MouseוMicrosoft המחיר שלו 283 ש"ח והשני אני לא זוכר איך כורים לחברה אז אינה הדגםWolfking Trooper Gaming Mouse - Red המחיר שלו הוא 300 ש"ח ויש אותו רק בבאג
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעכבר למשחקים (בעיקר FPS). נחוצים דיוק מירבי, ונוחות שכן יש לי יד די גדולה - 20 סנטימטר מפרק כף היד ועד לקצה האמה. כמו כן אשמח לדעת למה עכבר לייזר הוא חסרוני. תודה. עריכה: זקוק גם לפד. תנועה הכי חלקה ומדוייקת שאפשר, רצוי שטח גדול. אני משחק בCS:S על sensitivity 8 ואני זז למרחקים די גדולים ואני שונא להרים את העכבר, לכן יש להימנע מכך על ידי הגדלת שטח הפד. תודה שוב.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברה מדפסת HP 840 מודיע לי שחסר נייר ולא מדפיסה. בפועל יש נייר במדפסת. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מחפש לקנות מדפסת או Wifi או Bluetooth בתקציב של בערך 500 שקל וחשוב מאוד שיהיה סורק המדפסת לא תשמש להרבה הדפסות השימוש העיקרי יהיה הסורק ואני אדפיס גג 15 דפים בשבוע.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הזמנתי את המקלדת באינטרנט. המקלדת הגיעה אחרי יומיים, ולמחרת נסעתי ל-PCgraph באיזור התעשייה חולון וחרטתי עליה אותיות בעברית (150 ש"ח). כפי שאתם יכולים לראות בתמונה, יש על המקשים מספיק מקום לחריטת עברית, וזה נראה מצויין. האותיות בעברית לא מוארות כמו האותיות באנגלית, אלא חרוטות בצבע כתום שמתאים בצורה מושלמת לצבע הכתום של ה-backlight של האותיות באנגלית. לגבי מגע, לא מרגישים את החריטה באצבע, אלא רק עם הציפורן. לסיכום, לכל מי שתהה אם אפשר לחרוט על המקלדת הזאת עברית, התשובה היא כן, וזה גם נראה מצויין. :jump1: [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר כמאת מינימום אם אין אז תנו אחר תיכון:זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר מקסימום 450 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין ליקנות פאד לעכבר מיקצועי למישחקים כי אילה שמקהלים מהבנק נימאסו עליי יש לי עכשיו עכבר לייזר (G5 לוגיטק הדגם החדש ) ועל המישטח שלי הוא ממש גרועע ועל השולחן הוא קצת יותר טוב אבל הורס את כול העכבר מיתחת * הגבול של המחיר שלי הוא 80 שקל שזה גם מוגזם מאוד * שלא היה לי על השולחן שטיח המליצו לי על Steelpad QCK איך הוא מה אתם אומרים עליו ..... ואם הוא ממולצ אתם יכולים להביא לי לינקים שלו בכול מיני חנויות תןדה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה אתם מציעים? מהו המשטח הטוב ביותר שיש לדעתכם?אני רוצה משהו לא ענק מידי בגודל, אבל נוח, ושיאפשר דיוק מירבי בתנועות הקטנות, אך גם לפתח קצת מהירות ומינימום קפיצות. חשבתי על ה RAZER EXACTMAT, אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אז אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
המדפסת החלה לגמגם לאחרונה, חירבשה צבעים. קניתי מילוי דיו, מלאתי והכול היה בסדר, הדפסתי דף אחד לבדיקה והיה בסדר. היום הדפסתי טקסט והוא לא יצא טוב בכלל: הוא הדפיס אולי 2-3 שורות ראשונות כמו שצריך ואחרי זה חצי שורה אולי ופחות, ממש חלש ולא תקין. נקיתי עכשיו את המיכל דיו כמו שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להצעות אבל שיכללו בתוכם למה אתם ממליצים על המוצר ואם יש לכם אותו או אם ראיתם איך היא עובדת. המצלמה מן הסתם בשבילי (:
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מחפש עכבר הכי הכי טוב שקיים כיום, מהיר,זריז, נוח לשימוש במשך שעות ארוכות וכו' יש למישהו המלצה על משהו מיוחד?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש המלצה למקלדת ועכבר זולים ופשוטים? לא משהו ג'נרי מצד אחד, אבל לא צריך גם משהו "מפואר" מידי. נגיד 150 ש"ח לשניהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב, ה - MX500 שלי בן ה - 5 שנים התחיל לעשות בעיות לאחרונה, מה שאומר שצריך להחליף אותו.. חלק נכבד מהזמן שלי על המחשב אני מעביר במשחקים (FPS בין היתר), ולכן אני רוצה עכבר אמין ומדוייק. עד היום עבדתי רק עם ה MX500, ואני ממש מרוצה ממנו. הבנתי שעכברים אלחוטיים הם ממש לא טובים למשחקים, אז כנראה שזה לא הכיוון. הקריירת CS שלי נגמרה לפני שנתיים בערך, אז אני לא צריך את העכבר הכי מדוייק בעולם.. אבל בכל זאת שיהיה יעיל. התקציב הוא בסביבות ה - 100-150 שקל. אני מודע ל - MX518 ב - 220 בקייאספי (ד"א, יש מקום יותר זול?), אבל זה קצת יקר לי.. יש מצב שיש משהו אחר אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר מה עדיף לייזר או אופטי לא רוצה אלחוטי מחפש לוג'יטק תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-