ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לקנות עכבר חדש אחרי מקרה לא נעים עם העכבר הקודם אני רוצה לדעת מה דעתכם על העכבר Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 ובנוסף אשמח לקבל הצלצות לעכברים דומים בלא יותר מ200-220 שכן את העכבר הזה אני מצאתי ב160 שח תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 17:17:44 אף אחד לא מכיר את העכבר הזה?אז לפחות תתנו לי עכברים בסביבות ה200 שח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על המוצרים האיכותיים,ואני מתלבט מאוד מה להזמין: SteelSeries 5H v2 USB - כולל כרטיס קול USB חיצוני.נע בן ה 590-625 ש"ח או SteelSeries Siberia Full-Size USB Headset - כולל כרטיס קול USB חיצוני. נע בן ה 580-600 ש"ח או SteelSeries SteelSeries 4H - ללא כרטיס קול.נע בן ה 320-400 ש"ח 1.מה יותר איכותי למשחקים למשל כמו cs ? 2.איפה אני יכול למצוא חנות עם מחירים שפויים ? 3.אם יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה שתומך 7.1,יש מצב שהאוזניות עם הכרטיס מיותרות ? יש לי לוח אם asus P5Q. 4.אם אני קונה את ה H4 ומחבר לו כרטיס קול שתומך 7.1,יש מצב שאני מקבל את הביצועים של הH5 v2 ? תודה מראש ויום מצויין לכולם !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה שלום הייתי באיזה משרד וראיתי של כל הכבלים וחוטי החשמל היוצאים מהמחשב עד נקודת החיבור נמצאים במארז /שרוול פלסטי זה פיתרון נחמד ולדעתי גם פותר בעיות של הסתבכות הרגלים לפעמים עם הכבלים מי יודע איך קוראים לצארז/ שרוול הזה ואיפה ניתן לרכוש ל6א מצאתי בזאפ בציוד הקפי בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו אני קורא על ה-IPC rating של AMD ואני רואה שמעבדי AXP =9IPC ן-p4=6IPC אז הנה כמה חישובים: הנה המעבד שהולך להיות ספינת הדגל של AMD: ה-2800+ שירוץ במהירות של 2.2Ghz 2200*9=19800 נחלק את זה ב-6 ונרא מה הפנטיום 4 המקביל לו : 19800/6=3300, שתבינו באיזה מהירות הפנטיום 4 צריך כדי להתחרות ב-2800+, AMD עוד מורידם מהקצב..... זה בעצם שווה ל-3300+ אבל שיהיה....(או שאני טועה פה...) נ.ב זהו אין סיכוי שהמעבד הבא שלי יהיה p4... בקשר לסלרון אני לא ידוע אני חושב עכשיו על ה-Duron החדש אם הוא יהיה טוב ל-O/C או על איזה 2000+..... אני יודע שזה לא חדש לחלק מכם.... ואני גם מבין עכשיו למה כולם הולכים אחרי AMD... ;D אני חוזר בי על כל דבר טוב שאמרתי על ה-p4 חוץ מיכולות ההמהרה שלו(Northwood)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקרה שעדכון BIOS נכשל (של לוח A7V133-C) יש איזו דרך להחזיר את הBIOS הישן?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי תוכלו בבקשה להמליץ לי על מפרט במגבלה של בערך 3000-3500 שקל, אבל לא כמו אצלכם, מפרט מומלץ לבן אדם שלא שלא זקוק לכונן תקליטורים חדש לא לכונן דיסקטים חדש לא למודם ולא לרמקולים וגם לא למקלדת
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו אני סתם שולף אותו שמעתי שיש דרך יותר בטוחה לעשות את זה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PowerStrip "Designed to compliment the native Windows Display Properties sheet under Microsoft Windows 95/98/NT, the PowerStrip combines advanced, multi-monitor API support with extensive programmable hardware support. A simple toolbar and menu that pops up from the system tray provides configuration and fast access to your favorite display settings, incremental enlargement and reduction of desktop size, comprehensive color calibration controls with gamma hotheys, the ability to associate specific applications with custom display settings, graphics system diagnostics, flexible font controls, extensive hotkey and screen saver support, a database of over 1000 monitors, and …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 6 GB של WD 1.5 GB במגירה של קוואנטום בזמן האחרון המחשב שלי נפתח עם רעש מנוע שכשפתחתי את המחשב נדמה לי שהוא היה מהכיוון של הWD לפני כמה ימים הווינדואז נפתח עם מסך כחול, וכשהפעלתי מחדש ראיתי כשהוא כותב את כל הIDE במקום הקוואנטום יש ג'יבריש ביטלתי את הכונן בביוס וחשבתי שהכל נפתר עכשיו שמתי לב שעדיין יש את הרעשים (שדרך הגב נפתרים אם מחכים כמה זמן אחרי שהווינדואז עולה או מרימים את החלק העליון של המארז) אז ניסיתי להחזיר בביוס את הקוואנטום ולראות אם זה סתם היה זמני אבל עכשיו כשהוא מעלה את המחשב הוא לא הראה ג'יבריש אלא עבד כדי לחפש אותו אני מתאר שהוא אבוד אבל מישהו לפחות יודע מה אפשר לעשות עם הרעשים ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הups הזה ?ADVICE P700? יחזיק לי את המערכת.. יש לי מחשב חדש עם ספק 400 hec ו7800 gt ועוד.. והאם גם יחזיק לי את המסך? יש לי מסך 19 אינג' שטוח של ויוסוניק.. הוא עולה לי 470 שווה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מיקלדת ועכבר לגיימר עד 300 שקל אם חריגה של עד 100 בתמורה למשהו טוב ואיכותי עד היום היה לי את זה http://www.tms.co.il/product/2331 ועכבר של point of view של גימר אבל קניתי אותו ב2007 והוא כבר ישן ועושה לחיצה כפולה כל פעם וזה מציק.. אני מתלבט בין הדגמיםhttp://ksp.co.il/?uin=16970 http://ksp.co.il/?uin=13375 http://ksp.co.il/?uin=16970 http://ksp.co.il/?uin=15663
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב ! אני כרגע מחפש מכשיר לייזר משולב צבעוני , אני סטודנט ואמא מורה , התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח לא יותר , חשוב שתהיה אמינה ומחיר הגיוני עבור הטיונרים , מחיפוש קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים : מדפסת לייזר HP CM1415NFW מדפסת לייזר HP LaserJet Pro CM1415FN מדפסת לייזר Samsung CLX3185 מישהו מכיר אותם , או אולי יכול להמליץ על דגם אחר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות אל פסק של אדוויס E-COM 750 שלמיטב הבנתי יהיה מספק ביותר עבור AMD 2400 ATHLON + מסך 15" CRT (בקרוב LCD 17") , רציתי לשאול- אם החיבור הזה, RS 232, שאמור לדאוג לכיבוי האוטומטי-נכון??? , זה חיבור והולך ונעלם? כלומר האם בעוד שנתיים למשל- אם אני אקנה מחשב חדש- האם גם אז כנראה שיהיה לי חיבור תואם שכזה למחשב? או שבעוד שנתיים שלוש- סביר להניח שיהיו רק כניסות אחרות ללוח(למשל USB)? ת'כלס!! - האם האל פסק הזה יוכל לשרת אותי ב-נניח- 5 שנים הבאות? האם אתם ממליצים מאוד על דגם אחר בסכום זה? אדוויס רשמו באתר : " לצורך חישוב, מחברים את סך כל הצרכנים: דוגמא: מחשב פנטיום 4 , 150 וואט מסך 17", 75 וואט סורק : 20 10 וואט מדפסות : בכל דגם זה משתנה, ככלל מומלץ שלא לחב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רכשתי את העכבר הזה ואני מאוד מרוצה. שמתי לב כי הנורה שמראה את עוצמת הסוללה(הירוקה שבצד)אינה דולקת באופן קבוע. האם זה ככה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הבא HEC 400W HEC-400TRT יחזיק את המערכת P4 2.8ghz presscot 800mhz Samsung 1024DDR 400mhz Asus P4P800-SE GF6800GT 256MB DDR3 - 256BIT תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מארז איכותי (היופי פחות חשוב) ב300 שקל ללא ספק ועדיף גדול. בהתחלה רציתי את COMPUCASE - HEC Super Midi Tower CI-6919 אבל לא מצאתי אותו בשום חנות חוץ מלוג'יק (ואם מצאתי הוא היה עם ספק). אני צריך אותו משלושת החנויות הבאות: KSP סקייפ פלונטר תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רקע: עד לא מזמן השתמשתי במקלדת מולטימדיה כזאת של Genius. בתור מקלדת רגילה יחסית היתי מאוד מרוצה מרכות הכפתורים וכו'... עד שנשברה לי המשענת יד, סיגרות צרבו בה חורים ורק אלוהים יודע מה היה שם מתחת לכפתורים. החלפתי אותה במקלדת פשוטה של Logitech ב-70ש"ח. אחלה מקלדת, קטנה יחסית - בלי שום לחצני מולטימדיה... התבאסתי לגלות שפתאום לחיצה על מס' כפתורים (תלוי איזה - לכל כפתור יש "ערך" שונה) "תוקעת" את המקלדת - יענו אי אפשר ללחוץ על עוד כפתורים בנוסף - מה שלא קרה במקלדת הקודמת, בלחיצה על אותם הכפתורים במקביל. 2 המקלדות באו בחיבור PS2. נמאס לי מכל זה, אני לא רוצה שום הגבלות מצד המקלדת. אך מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי על מקלדת. המלצה: - אני צריך מקלדת קטנה ככל האפשר (אין…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עכבר שמתאים לגיימרים בתקציב של לא יותר מ300 ((עדיף פחות!!)) אם אפשרי- שיהיה אלחוטי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום נסעתי לטייל והשארתי את המחשב פועל. שחזרתי היה קצר בבית. לאחר מספר נסיונות כושלים לחדש את זרם החשמל גיליתי שמקור הבעיה במחשב. ניתקתי את כל ההתקנים במארז ועדיין ספק הכח ANTEC 380 W (בן 3 שנים ושבועיים) גורם לקצר חשמלי בבית שאני מחבר אותו לחשמל. האם ניתן לתקן את הבעיה לבד ? אם לא - האם כדאי לתקן ואצל מי ? כמה זה עולה ? האם זה הימור לקנות ספק חדש מכיוון שייתכן שכל המחשב נשרף ? מה אתם ממליצים לעשות ? תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לחבר שלי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. עד עכשי והכל היה טוב ופתאום רק כפתורי המולטימדיה (אינטרנט,חיפוש,ווליום וגם כפתורי ה-F לבחירה..) עובדים... אותיות,מספרים לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד זה גם בנוגע למיקרופון אחר שהיה עובד ופתאום לא עובד איפה בהגדרות נמצאת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש. מצד אחד ננעלתי על הG5, מצד שני יש לי קריטריון מאד ספציפי לגבי העכבר, אני רוצה שיהיו לו שני כפתורים בצד לאגודל, כמו שיש לעכבר שלי היום. הדגם היחיד של ה-G5 עם 2 כפתורים בצד הוא גרסאת ה-2007, גם הצבע שלו נראה טוב יותר מהגרסאות הישנות יותר. אני מבקש במפורש לא להציע לי תחלופות. אני מודע לMX518. כרגע את הG5 האפור, בחבילת RETAIL אפשר להשיג בכ-240-250 ש"ח כולל משלוח. אני מקווה שאת ה2007 יהיה ניתן להשיג באותה רמת מחיר. למישהו יש מושג איפה או אם בכלל אפשר להשיג בארץ את גרסאת ה-2007? אני חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו. אם עדיין אין בארץ אני אחכה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-