ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית בתחום מחירים של 3000 ש"ח (600$) ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004469508&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה לכבל Micro USB MHL 2.0 To HDMI עבור SAMSUNG TAB 3 כמו כן , מקלדת ועכבר נפרד bluetoth בחו"ל או בארץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר בעיקר לעבודות CAD וגרפיקה. כרגע אני משתמש ב G500 שהוא עכבר מצוין, אבל כנראה קצת רחב ליד שלי. האחיזה שלי היא Claw שטוח יחסית (מתקרב לPalm ). חשבתי בכוון ה Zowie EC2 EVO, או SS Kinzu2 PRO. על משטח QCK מיני. חשוב לי שתהיה גלגלת קלה ללחיצה ולסיבוב כמו ב G500 וללא הרבה קשקושים כמו אורות, משקולות וכפתורים נוספים. אין הגבלה בתקציב, מחפש את הטוב ביותר. תודה למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד בעיקר לעבודות שרטוט באוטוקאד. למישהו יש ניסיון עם logitech mx performance ? איך הוא מבחינת דיוק? ולכמה זמן מחזיקה הסוללה עד טעינה ? תודה! http://www.logitech.com/en-us/product/performance-mouse-mx
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשלוחץ על הסורק בתוכנה של HP אפשר לבחור בשני סורקים שניהם HP... אבל לפני אחד מהם כתוב WIA, אם לוחץ עליו לא קורה כלום, אם לוחץ על השני אז מופיעה הודעת שגיאה כמו בקובץ המצורף. זה לאחר שהורדתי את הדרייבר מהאתר של HP. אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ההורים שלי עכשיו בהולנד וממה שביררתי המחירים שם יותר זולים, יש לי כרגע הארד דיסק 60GXP בנפח 40 ג'יגה שמתפוצץ כל פעם עד אפס מקום, ואני בתור אדם ששונא צריבות החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף, חשבתי על משהו בסביבות ה60-80 ג'יגה, בהתחלה חשבתי על ה120GXP, אבל ממה שכולנו קראנו, האמינות שלו בספק, נשארו לי בעצם 2 אופציות (מכיוון שסיגייט עם ביצועים נחותים ורעש מעצבן לא בא בחשבון...) : MAXTOR D740X-6L080J3-60GB או WD600BB-A WD 60GB אנא עיזרו לי להחליט תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קשה למצוא את הדרייברים ברשת ככלל. אז לטובת הציבור גולשי גוגל אני מעלה לכאן NCF-402.rar
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי שאלתי היא כזאת איזה מסך חזק יותר מבחינת ביצועים IIYAMA 451 PRO IIYAMA 454 PRO ?????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה שמישהו כתב שיש יותר פילטרים לכרטיס מסך הזה??? מה זה בכלל פילטרים של כרטיס מסך??? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריכה סורק רציני למשרד הביתי, אבל אם אני כבר קונה סורק, עדיף שיהיה משולב עם מדפסת צבעונית. הפקס לא מעניין אותי ומחירי דיו פחות מדאיגים אותי, כי תמיד יש חלופי זול זמין. האם יש מדפסת משולבת שהדגש בה הוא דווקא על הסורק ולא המדפסת? לא איכפת לי שתדפיס לאט אם היא סורקת באיכות גבוהה. כל מי ששאלתי אותו עונה לי רק על האיכויות של המדפסת, ואפילו בחיפושים שעשיתי און ליין כמעט כל הביקורות מתמקדות בהדפסה של מוצר (בארץ ובחו"ל). אין לי הרבה כסף להשקיע כרגע, אז הייתי מעדיפה עד 500 ש"ח, אבל אני יכולה לעשות מאמצים להתגמש אם מישהו יודע על משהו שבאמת יענה על הצרכים שלי. תודה! יעל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל כשיש שאלה ברור למי פונים🙂 אני בעבודתי מנהל בארגון גדול (מגזר שלישי) ובמקביל עובד כמרצה. מטבע הדברים אני מבלה שעות רבות בשבוע ב'זום'. עד כה השתמשתי במצלמה המובנית במחשב שלי, וללא תאורה נלווית. אך ברצוני להשתדרג. הצרכים שלי הם 1. מצלמה איכותית (לאו דווקא ברזלוציה מטורפת : אני מניח ש4K ממילא לא יוזרם בזום למשתמש הסביר) מבחינת הצבעים עומק התמונה וכאלה, 2. תאורה טובה (אולי פתרון לד כלשהוא) 3. מיקרופון איכותי. 4. המלצה לרקע (יש איזשהוא מרקם או גוון שמומלץ?) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז אחרי כמה שנים(לא יותר מידי, ואני די מאוכזב מהעובדה הזאת) של שימוש ב-G5, לא נותרה לי ברירה אלא להחליפו. כבר מספר חודשים דבק הסלוטייפ מציל אותי מהסיבה הפשוטה שהבד, הפלסטיק או הוואטאבר שעוטף את החוטים הפנימיים של העכבר "נשבר" והחוטים יצאו מעט וגורמים לעכבר כל הזמן להתנתק. בכל אופן, אני לא גיימר מטורף(אבל משחק פה ושם) ואני לא צריך את הבלאק ממבה, אבל מצד שני אחרי השימוש ב-G5 אני פשוט לא מסוגל לחזור לעכבר מיקרוסופט BASIC ודומיו... התקציב שלי הוא פחות או יותר 200 שקל, גמיש לשני הצדדים. כמו כן, יש התלבטות, בטח אחרי המקרה עם ה-G5 לגבי קניית עכבר אל-חוטי, כדאי? תודה מראש על ההמלצות והעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון, באמת שאין לי מושג בכל התחום הזה של מדפסות וכל זה אין לי תקציב מדויק, אבל אני צריך בערך מדפסת,סורק וכל הדברים האלו במכונה אחת..ורצוי גם פקס עכשיו, בנוגע לפקס.. אפשר לחבר את כל זה למחשב ועוד לשלוח פקס דרך האינטרנט? אם לא, איך אפשר לשלוח בכלל פקס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שחנויות התחילו להביא אותו, והמחיר דווקא יחסית סביר ( 950~). בהתחשב שרק העכבר עולה בסביבות ה-500, זה לא כזה רע... כבר מזמן רציתי לפנק את עצמי עם סט אלחוטי, והעכבר והמקלדת שלי כבר מתפוררים לצערי. ( MX518 ומקלדת MUTLI PRO של MS ). מישהו קנה? או יש למישהו המלצות אחרות? את העכבר בסה"כ נראה לי שמאוד אהבתי, מצד שני, זה יוצא עוד 450 למקלדת, שאפשר לקנות כל מקלדת כמעט במחיר הזה... וזה לא ככככככזההה קריטי לי אלחוטי... ה-G15 כבר נראית לי קצת מיושנת והיא סתם גדולה לי מדי, אז אל תמליצו עליה. תיקון, היה לי בראש מקלדת אחרת שחשבתי על ה-G15, היא לא מחוץ לתמונה :] תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שלא מבין על מה אני מדבר מוזמן להסתכל באשכול הקודם עליו שלי. אז לפי בקשתכם - דעתי: טוב מאוד!! מאוד התרשמתי וקיבלתי יותר ממה שיכולתי לצפות קודם כל המארז בא עם רגליות בדומה לאילו של HEC - טובות ויציבות מאוד !! הוא בא עם שתי מאווררי EVERCOOL שהם שקטים מאוד ויחסית למאוורר ג'נרי הם חזקים בטירוף! באמת מכניסים הרבה מאוד אוויר יחסית לג'נרי. יש גם במארז מגש נשלף להתקנת לוח האם - FEATURE שאפילו במארזי AA אין לפעמים (כמו ה CHIEFTECH למיניהם). חורי אוורר קיימים: אחד מקדימה למטה עם מאוורר מכניס איתו אחד מאחורה ליד המעבד עם מאוורר מוציא איתו אחד ריק כ 7 ס"מ מעלה הספק. הגודל שלו (גובהXעומקXרוחב) הוא 62X39X19. ללא הרגליות כמובן שמגביהות אותו ב 3 ס"מ נוספים מה שקצת היה לי מוזר הוא העומק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי ב-power manegment את האפשרות amp
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי מקלדת מאד ישנה של Quantum (לבנה כזו) ששרתה אותי נאמנה עוד מימי ה- 486. לפני כשבוע מקשים התחילו להתקע ובכללי חווית הכתיבה עם המקלדת הדרדרה, לכן אני מחפש מקלדת חדשה. עיקר השימוש שלי הוא הקלדה ומשחקים. הייתי מעדיף מקלדת לא כמו בלפטופ אלא עם מקשים שאפשר להרגיש שלוחצים עליהם. כמו כן, אני מחפש פד לעכבר, כרגע אני משתמש בעכבר (zowie am) ישירות על השולחן וכל הזמן מצטבר לכלוך גם על השולחן וגם על העכבר (שמפריע לתנועה שלו) - הייתי רוצה שפד יפתור את זה, אלא אם כן הפתרון היחיד הוא ניקוי יומי של משטח העבודה. התקציב הכולל הוא אזור ה- 200-250 שקלים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם הדגם הזה נעלם או עדיין מוכרים אותו ? אל תמליצו על דגם A
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על הפורום השימושי ! אני מעוניינת לקנות מדפסת לייזר אלחוטית עם סורק . מה יותר מומלץ ברדר או HP. לברדר נתונים יותר טובים גם בא עם טונר התחלתי יותר גדול. אבל הפרש של 300 שקל (!) מה יותר טוב מבחינת עלות תחזוקה (טונרים וכו') מה יותר מומלץ? הדגמים עליהם חשבתי הם עלות 1299 ₪ ומקבלים מדפסת קטנה נוספת מתנה. כולל הדפסה דו צדדית טונר ראשוני 1200 דף . המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי המפרט הנ"ל: WD 40GB 7200RPM X16 ASUS DVD 17" SAMSUNG SM757DFX SAMSUNG 256MB RDRAM 800Mhz P-4 1.7Ghz 478pin ASUS P4T-E GAINWARD Geforce III TI/200 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת סמסונג ml1915 , מדפסת מעולה אבל תופסת המון מקום על שולחן העבודה שאני צריך . רציתי להעביר אותה למקום אחר שבו יש לי מקום ותקע חשמל וכמו כן שתהייה זמינה לכל המחשבים בבית (ניידים) , לנתב שלי אין כניסת USB האם מתאם מסוג כזה : http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10528 יעשה את העבודה ? האם ברגע שאני מחבר למדפסת את הדונגל הזה כל המחשבים שיש להם שן-כחולה יכולים לראות אותה ? למה אני לא מוצא מוצרים כאלה של חברות בעלות שם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי המפורסמת Cherry מציגה את העתיד של התחום, מנקודת המבט האישית שלה: עכבר שיאפשר לכם כניסה ביומטרית מאובטחת למערכת ללא צורך באמצעים חיצוניים נוספים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-