ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004469508&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי ב-power manegment את האפשרות amp
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות משחב חדש. 1. האם שווה לחכות לכרטיס ה-Geforce 4Ti4400 או לקנות את ה-Geforce 3 זה יספיק? 2. שווה לקנות כרטיס מסך בארה"ב ? מחיר ה-Geforce4 Ti 4400 זהה למחיר ה-Geforce 3 (Asus v8200) בישראל. יש איזשהוא סיכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נא להכיר: http://gizmodo.com/5047897/sidewinder-x8-wireless-gaming-mouse-has-ridiculous-4000dpi-still-designed- by-darth-nerd כמה דברים עליו: אלחוטי 2.4 GHz (כן, לגיימינג). 4000DPI Blue track- טכנולוגיה המאפשרת לעכבר לפעול על מגוון משטחים שעכברי לייזר מתקשים עימם. כל זה ב100$. תחרות בעיקר לG7 היישן של לוג'יטק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מבין שתי הסטים עדיף? שימוש-בעיקר משחקים,קצת מוזיקה קצת סרטים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש אולי דרייברים טובים ומעלה להציע לי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין למה הן יותר יקרות ולמה טוענים שהן יותר טובות. אשמח להסבר, תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כבר דיברתי עם התמיכה, שיניתי את ההגדרות לפי מה שהם אמרו (למרות שכבר השתמשתי בהגדרות אלו עוד לפני), העברתי את המדפסת מהחיבור למרכזיה לקו ישיר (בזק). הפקס של המדפסת הקודמת עבד כמו שצריך (במרכזיה), המדפסת הנוכחית 470MX CANON פשוט גיהנום, אחרי 20 דקות בשיחה נכנסת הפקס עולה על השיחה ומכריח אותך לסגור את הטלפון. המדפסת פגומה אני מניח, מה עושים אם בחנות ממנה המוצר נקנה יסרבו לתקן ויגידו שהכל בסדר? כבר ניסיתי הכל..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות עכבר חדש אחרי מקרה לא נעים עם העכבר הקודם אני רוצה לדעת מה דעתכם על העכבר Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 ובנוסף אשמח לקבל הצלצות לעכברים דומים בלא יותר מ200-220 שכן את העכבר הזה אני מצאתי ב160 שח תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 17:17:44 אף אחד לא מכיר את העכבר הזה?אז לפחות תתנו לי עכברים בסביבות ה200 שח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון ה-USB 3.1 Type C שיאפשר לכבל USB להתחבר בכל מצב מקבל עוד טוויסט, כש-VESA משנה לחלוטין את החיבור ואת הדרך בה הוא עובד לכתבה: http://hwzone.co.il/usb-3-1-%d7%99%d7%a2%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%95%d7%99%d7%93%d7%90%d7%95-%d7%95%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%95-%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%a2/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית בתחום מחירים של 3000 ש"ח (600$) ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברוב הסטים שאני רואה בתקציבים האלה הטווח המירבי קצר מדי, כ-2 מטר. אני מחפש מוצר שיספק טווח של לפחות 5 מטר ושלא ידרוש קשר ישיר (כלומר יעקוף קירות). זה אומר ש-IR הוא לא אופציה, אבל ברוב המקרים גם מוצרים שעובדים עם RF לא מגיעים לטווח שאני מחפש. הסטים של לוג'יטק ומיקרוסופט שמבוססים על Bluetooth עולים מעל 900 ש"ח. אני לא מתכוון להוציא סכום כזה, במיוחד כשברור לי שהמחירים האלה לא-מוצדקים לחלוטין ויתחילו לצנוח מתישהו (מתי זאת שאלה טובה). מצאתי סט של Epox שמבוסס על Bluetooth ונמכר בקצת יותר מ-500 ש"ח. הבעיה שלו היא שסידור המקשים לא סטנדרטי. יש משהו דומה במחיר הזה עם סידור מקשים יותר נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה עבור מקלדות למחשב מדיה. מקלדת אלחוטית, שמצד אחד תהיה קומפקטית אבל עדיין נוחה לשימוש. האם כדאי שתהיה משולבת עכבר\משטח מגע. או שעדיף להפריד בין השניים? בתודה מראש, פיני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה לכבל Micro USB MHL 2.0 To HDMI עבור SAMSUNG TAB 3 כמו כן , מקלדת ועכבר נפרד bluetoth בחו"ל או בארץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפעמים כשאני פותח את המחשב אני שומע רעשים מתוך המארז זה לא ממש תקתוק זה .... לא יודע רעש מכני פתחתי אותו ושמתי לב שזה מהחלק הקידמי של המארז שם הארדיסקיפ ונראה לי שמתוך ההארדיסק מה שעוד יותר מפחיד אותי שכשהסתכלתי בפנים שמתי לב שההארדיסק שלי הוא .......WD ??? : :-X ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי המפרט הנ"ל: WD 40GB 7200RPM X16 ASUS DVD 17" SAMSUNG SM757DFX SAMSUNG 256MB RDRAM 800Mhz P-4 1.7Ghz 478pin ASUS P4T-E GAINWARD Geforce III TI/200 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מדפסת חדשה (כרגע משתמש בHP Deskjet 959c) שהיא די זוללת דיו וכבר לא מדפיסה כראוי (עשתה את שלה לאחר 10 שנים +-) המדפסת הינה לשימוש ביתי בדגש על שליחה וקבלת פקסים. המאפיין הראשי שאני מחפש הוא חסכון תפעולי (עלות ראשי הדיו ומיקסום כמות הספק הדפים לראש) המאפיין השני הינו איכות כמובן התקציב למדפסת הוא עד 700 ש"ח כבר בחנתי מספר מדפסות בחנויות - HP 6500 ועוד כמה דגמים מסדרת ה-4000 (כרגע נוטה יותר ל6500) האם יש המלצות לדגמים / סדרות נוספות העומדות בקריטריונים ? בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט כבר הרבה זמן אם לקנות משהו כזה ( הכיוון כרגע הוא לבקר חוטי איכותי של לוג'יטק http://www.tms.co.il/product/10828 ). הרציונל - שולחן המחשב במרחק של פחות ממטר מהמיטה, ונראה לי שיהיה כיף לשכב במיטה עם בקר ולשחק. מצד שני, אין לי קונסולה ומעולם לא הייתה/תהייה - אין לי נסיון עם בקרים כאלה ואין לי מושג אם אני באמת אוהב לשחק עם בקר או לא. המשחקים היחידים ששחקתי על בקר בקונסולות של חברים הם משחקי מכות - והמשחקים שאני משחק במחשב הם RTS, RPG, FPS, מרוצים, ולמעשה כל דבר שהוא לא MMO. אשמח לשמוע דעותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההודעה נערכה וצונזרה מכיוון שהפורום אינו מקום לפרסם מוצרי יד-שנייה לקנייה או מכירה, לשם כך קיים ה-TradeZone.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז אחרי כמה שנים(לא יותר מידי, ואני די מאוכזב מהעובדה הזאת) של שימוש ב-G5, לא נותרה לי ברירה אלא להחליפו. כבר מספר חודשים דבק הסלוטייפ מציל אותי מהסיבה הפשוטה שהבד, הפלסטיק או הוואטאבר שעוטף את החוטים הפנימיים של העכבר "נשבר" והחוטים יצאו מעט וגורמים לעכבר כל הזמן להתנתק. בכל אופן, אני לא גיימר מטורף(אבל משחק פה ושם) ואני לא צריך את הבלאק ממבה, אבל מצד שני אחרי השימוש ב-G5 אני פשוט לא מסוגל לחזור לעכבר מיקרוסופט BASIC ודומיו... התקציב שלי הוא פחות או יותר 200 שקל, גמיש לשני הצדדים. כמו כן, יש התלבטות, בטח אחרי המקרה עם ה-G5 לגבי קניית עכבר אל-חוטי, כדאי? תודה מראש על ההמלצות והעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אולי תוכלו בבקשה להמליץ לי על מפרט במגבלה של בערך 3000-3500 שקל, אבל לא כמו אצלכם, מפרט מומלץ לבן אדם שלא שלא זקוק לכונן תקליטורים חדש לא לכונן דיסקטים חדש לא למודם ולא לרמקולים וגם לא למקלדת
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות שלט למחשב שיאפשר לי לשלוט על הווליום, WINAMP ושאר תוכנות. בעבר היה לי שלט במחשב פאקרד בל הישן שלי אבל אבד לי חלק והוא לא עובד. בכל אופן מי שיכול להמליץ לי על שלט למחשב לא יקר שיאפשר לי לשלוט ב WINAMP, כי אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט. מי שמכיר חנות שמוכרת שלט שכזה באיזור ראשון והמרכז שיגיב לי. בתודה, Obg1
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לעכבר טוב, לא משהו יקר, עד 50-60 שקל שיהיה נוח, יפה, אמין ואיכותי (למטרות משחקים) אלו האופציות שמצאתי עד עכשיו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=10186 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1617&products_id=9758 ומקלדת כמובן (הכי חשוב שתהיה ארגונומית ונוחה - עד 70 שקל) סליחה על ההטרדה ותודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ההגה הנ''ל כשאני משחק ב NFS Pro Street ההגה עובד וכשאני משחק ב Test Drive ההגה לא עובד למה זה ככה..? היתקנתי דרייברים חדשים וכו'...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-