עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חשוב גם שיהיה לה מזין למכונת צילום, קניתי לפני כמה ימים את ה-Lexmark X7350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=416819 ועכשיו גיליתי שהמזין הוא רק לפקס, שגם זה חשוב לי, אבל פחות מהמזין למכונת צילום. גם חשוב לי שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי וזול. בגלל זה נראה לי שאני אחזיר את ה-Lexmark X7350 ואקנה את ה-Lexmark X5470. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=479100 אבל סתם למקרה שגם לה אין מזין למכונת צילום, מה אתם אומרים על Brother MFC5440CN http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=126763 Brother MFC3240C http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=377161# חוץ מזה, למישהו יש המלצות או משהו שמתאים ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה ... אני יודע שהצקתי קצת בפורום לגבי ספק ומארז ומי יודע מה .. אני פשוט מקבל את המחשב עוד שבוע מהיום ו ..אני עדיין לא סגור על מה אני לוקח .. אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט(שנמצא בפרטים שלי בצד) ושיחזיק לי יום אחד עוד כרטיס מסך ati x1900xt נוסף .. בנתיים חשבתי על הספק Hec Ace580W ... אבל לגבי מארז .. אני ממש לא יודע מה לחפש בכלל ... (וגם לגבי הספק אני לא סגור) .. חשבתי על הSunbeam transformer אבל .. כמו שאמרתי .. לא מבין מספיק . אם הצלחתם לקרוא את כל זה ולא לאבד קור רוח .. אז ככה : אני מחפש המלצה לספק + מארז עד 1000 שקל .. תודה מראש ! (מעדיף מארז "נקי" יותר .. פחות קשקושים .. אבל שיראה איכותי ...הטרנספורמר נראה נחמד .. אבל הייתי מעדיף משהו שנראה פחות מצועצע..וצבע…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shlomibandit,

האם הups הזה ?ADVICE P700? יחזיק לי את המערכת.. יש לי מחשב חדש עם ספק 400 hec ו7800 gt ועוד.. והאם גם יחזיק לי את המסך? יש לי מסך 19 אינג' שטוח של ויוסוניק.. הוא עולה לי 470 שווה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב. אני מחפש לקנות מחשב פנטיום 4 1.6 ממוצע לבית במחיר כולל של 4000 ש"ח (כולל מסך), אבל שגם יתמוך בסורק, צורב וכל מיני תוכנות להקלטות מוזיקה, מידי וכו', כך שיהיה טוב ולא יקרוס !! הבעיה היחידה שלי היא בלוח אם !! אני לא מבין בזה כלום וצריך המלצה ממישהו שמבין. המחיר אמור להיות ממוצע, אבל אין לי מושג איזה סוג ודגם כדאי ומה שווה או לא . בחנויות כולם אומרים שהכל אצלם מעולה אבל אני מניח שהם סתם מבלבלים ת'שכל. עזרה בבקשה !!!! ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by inspire2006,

ספק זמני עד ליציאת כרטיסי D3D10. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by togogoto,

אני צריך עכבר לגיימינג שיש לו לפחות 2 כפתורי מאקרו חשבתי על ה Razer Imperator כי הוא נוח ויש לו חיישן טוב מקלדת: אני יכול להתפשר על משהו לא יקר מידי אבל שתהיה בעברית ופאד אני חושב על ה4D כי הוא דו צדדי ואין לי כוח לבחור עם אני רוצה Speed או Control

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by elibugi12,

היי. יש לי ווינדוס 8.1 ויש לי בעיה במשחקים מסוימים כשאני לוחץ הרבה זמן ברצף על מקש מסוים [לדוגמה הליכה ] אני שומע צליל והשחקן שבמשחק ממשיך ללכת למרות שאני לא נוגע במקלדת. לפי מה שבדקתי בהגדרות צלילים של המחשב הצליל הזה אומר device disconnect אשמח אם ישהו יוכל לעזור תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Sven,

אהלן, כרגע יש לי מקלדת מאד ישנה של Quantum (לבנה כזו) ששרתה אותי נאמנה עוד מימי ה- 486. לפני כשבוע מקשים התחילו להתקע ובכללי חווית הכתיבה עם המקלדת הדרדרה, לכן אני מחפש מקלדת חדשה. עיקר השימוש שלי הוא הקלדה ומשחקים. הייתי מעדיף מקלדת לא כמו בלפטופ אלא עם מקשים שאפשר להרגיש שלוחצים עליהם. כמו כן, אני מחפש פד לעכבר, כרגע אני משתמש בעכבר (zowie am) ישירות על השולחן וכל הזמן מצטבר לכלוך גם על השולחן וגם על העכבר (שמפריע לתנועה שלו) - הייתי רוצה שפד יפתור את זה, אלא אם כן הפתרון היחיד הוא ניקוי יומי של משטח העבודה. התקציב הכולל הוא אזור ה- 200-250 שקלים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yotamoo,

יש לי מחשב, מערכת וטלוויזיה שמחוברים בינהם, ויוצרים סבך חוטים מכוער ומתקל שפרוס על חלק נכבד מהקיר. עלה בדעתי שאיזו חברה חשבה על זה (הגיוני, לא) והמציאה פתרון טוב יותר מקשירתם באזיקונים. מישהו מכיר פטנט כזה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by נומאד,

פשוט אני לא יודע מה לעשות עוד חבר שלי קנה לוח אם לפנטיום 400 חיברנו הכל, כרטיס מסך ואת הכל, הכל חובר כמו שצריך וברגע שאנחנו מדליקים המחשב עובד אבל המסך לא נדלק! שברתי את האישונים בניסיון לפתור את הבעיה, אבל הכל דרעק, בדקתי שהכל יושב כמו שצריך הכל הכל, והמסך פשוט לא רוצה להידלק. אם מישהו מכיר את הבעיה באופן אישי שיעזור פליז, אם לא, אצטרך להתפלל על המחשב,חזק. הכרטיס מסך הוא f gorce 2mx יושב כמו שצריך, לא יכול לשבת יותר טוב. יש 256 זיכרון, ואת כל השאר. ברכה תבוא על העונה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ThE_BesT,

בין שני הציפסטים של VIA KT266 לבין ה- KT266A??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. wdc-wd400bb-00cfco :bash: מצאתי את המספר הסידורי הזה במנהל ההתקנים מישהו מכיר אותו??? :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קניתי לפני שנתיים בערך מקלדת של חברת KORIBO דגם VIVAR המקלדת עובדת אבל אני לא מרוצה מהאייכות שלה בלי להיכנס לפרטים הגלגלת הפסיקה לפעול ואני רוצה לקנות מקלדת אחרת (לא מתקרב לחברת KORIBO לעולם) אני מסתדר הרבה יותר טוב עם עכבר TRACKBALL ולכן מבקש המלצה למקלדת טובה ממישהו עם נסיון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by the_saint,

יש לי את ה RICHO mp7163a כלומר צורב שאמור לצרוב במהירות של כפול 16..אבל הוא לא מצליח עברתי כבר על שתי חבילות של דיסקים של סמסונג ושל אופיס דיפו..ושניהם אמורים לתת לצרוב ב X16 אבל אני פשוט לא מצליח.. יש למישהו רעיונת?? אני משתמש בנרו ומנסה להגדיר שם כפול 16 אבל האופציה לא קיימת...רק 4 8 ו 12

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyal491,

שלום לכם קהילת HWZONE. אני מתכנן לרכוש את העכבר DEATHADDER 3.5 אולי ! עכשיו רציתי להתייעץ אתכם , הוא שווה את המחיר? הוא איכותי? מחומרים איכותיים? ויש גם כמה דאגות לגביו, ראיתי אנשים שאמרו שלאחר שנה בערך הוא מת להם או שעושה בעיות חיישן/קליק ימני/ שמאלי/ או בעיות עם המגעים בכבל . ככה זה מה ששמעתי... אם אפשר חוות דעת עליו כולל הדברים הרעים ולא רק הטובים אני ישמח תודה רבה והמשך יום נעים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי לכולם, בדיוק מחפש את Sculpt Ergonomic שלא התחברתי לבמנה שלו, אלב מאוד התחברתי למשטח שיש לו מטה תקציב לא מוגבל, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by udi,

אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה כבר מאה פעמיים ואני מקווה שתוכלו לענות גם לי . אני מחפש מארז למחשב חדש שקניתי MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU AMD Athlon 64 3500+, 512K, L2 Cache, Socket 939 Windows Compatible 64-bit Processor-box Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology - Retail readon 9800 pro 128MB gigabyte עם קצת ניסיון עם מעבדי AMD שמתחממים הבנתי שצריך לשים במארז הרבה מאווררים.{ לפחות 3-4 } לא כל כך משנה לי אם היה במארז חולון או לא רק שיהיה גדול מספיק והבנתי שיש כאלה שגם בולמים את הזעזועים של המאווררים ובכך הרעש מופחת . כמו כן הספק שהמליצו לי לקנות הוא Thermaltake TT420APD 2-f…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yopser,

אני מחפש עכבר גיימינג לא יקר עברתי על כל מה שיש לksp להציע והגעתי לשתיים: http://ksp.co.il/?select=.1043..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16969&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1043..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14709&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בגלל שאין כל כך אפשרות לנסות את העכברים בארץ רציתי לשמוע דעות ממי שמכיר את העכברים? בנוסף אשמח להמלצה על מקלדת פרופיל נמוך /בינוני זולה- פחות ממאה אם יש דבר כזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shaks,

אנו מעוניין בעכבר BT. הדרישות הן: גודל בינוני (לא גדול מדי לא קטן מדי) כפתורי BACK/FORWARD עם עדיפות אפילו לעוד כפתורים. לא יקר מדי. בלי טאצ' ושטויות כאלה שלא רלבנטיות באמת לעכבר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by marinazl,

אני מעוניינת לקנות מצלמת רשת שתיתן את איכות הסקייפ הכי טובה. באתר של סקייפ יש רשימת מצלמות http://shop.skype.com/intl/en-il/webcams/ האם מצלמות אלו באמת הכי טובות לשיחות וידאו וכדאי לקנות משם? מחיר לא מהווה פקטור תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SunMen,

תגידו חברה איך הספק הזה Tsunami 350W תמורת 140 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אורח efi
    Started by אורח efi,

שלום, ברשותי מדפסת קנון 2450, כשעברתי דירה אבד לי הכבל חשמל של המדפסת, האם מישהו יודע אם ההזנה היא 220 וולט או דרך שנאי? תודה

23. Started by dante123,

מי לוקח?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני סטודנט למדעי מחשב. אני צריך מקלדת שנוח להקליד בה הרבה, כלומר , חשוב מאוד שיהיו מקשים רכים. אני שמתי עין על המקלדת הבאה: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2941&CatCode=397 האם מישהו התנסה בה, והאם יש מקלדת אחרת שמתאימה לי יותר? (יש לי העדפה למקלדות דקות). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי ב-power manegment את האפשרות amp

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.