ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מידע על דגמים של מסרטות/מצלמות דיגיטליות.... אתם יכולים לתת לי דגמים שאשפר למצוא בארץ באיכות טובה (מחיר לא משנה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי חבר המעוניין לרכוש את אחד מסורקי Avision וראה את הדגם הבא +Avision AV-220D2 כרגע הוא לומד באוניברסיטה ומעוניין להעביר את כל הסיכומים שלו לפורמט דיגיטלי (יש לו כבר ערמה של קלסרים) ובכך להיפטר מהם האם יש פה למישהו המלצה מאיכן לקנות את סורקי Avision במחיר סביר ? וכן האם יש דגם אחר מחברה זו שאתם ממליצים עליו עדיפות לסורק דו צדדי אך לא מחייב (הוא יעשה זאת ידנית ) או לסורק מחברה אחרת שיוכל להתמודד בעומס הדרוש ? בתודה [h=5]man-of-God[/h]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
logitech g600\razer naga, בשולחן העבודה לדוגמא, יש שימוש מועיל ל-12 הכפתורים האלה או שזה בסופו של דבר נוח רק ב-mmo ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר בעיקר לעבודות CAD וגרפיקה. כרגע אני משתמש ב G500 שהוא עכבר מצוין, אבל כנראה קצת רחב ליד שלי. האחיזה שלי היא Claw שטוח יחסית (מתקרב לPalm ). חשבתי בכוון ה Zowie EC2 EVO, או SS Kinzu2 PRO. על משטח QCK מיני. חשוב לי שתהיה גלגלת קלה ללחיצה ולסיבוב כמו ב G500 וללא הרבה קשקושים כמו אורות, משקולות וכפתורים נוספים. אין הגבלה בתקציב, מחפש את הטוב ביותר. תודה למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש מקלדת שקניתי ב 50 ש"ח כבר כמה שנים טובות שאני רוצה להחליפה (אותיות שחוקות על המקשים). אני רוצה לקנות משהו איכותי ומומלץ גם אלחוטי. יש למישהו ניסיון עם מקלדות אלחוטיות טובות שלא מצריכות החלפת סוללות כל שני וחמישי ? אם יש גם המלצות על מקלדת חוטית אשמח לשמוע. השימושים של המקלדת: - כתיבה מרובה (הרבה קוד). - גרפיקה. - משחקים. - אם זו אלחוטית אז שימוש מרחוק לצרכי מולטימדיה (טלוויזיה בעיקר). * לא לפחד מהמחיר אך גם לא להגזים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://phoon.us/mouse/ תגידו משהו??... 67 צפיות ואף אחד לא ניסה או ראה ויש לו איזה פידבק?[br]פורסם בתאריך: 24.09.2010 בשעה 05:23:50 מישהו ניסה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.antec-inc.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=81600# משהוא יודע אם יש את המארז הזה בארץ ? ואיפה ? הוא בדיוק מה שאני צריך :-[ Features: Stylish, durable 1.2mm anodized aluminum Swiveling front control panel - Swivels up to 45 degrees. - Connectors: 2 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394 (FireWire, i.Link) and 2 x audio jacks. - LED temperature display with two built-in sensors Removable motherboard tray. Accomodates any ATX12V power supply 10 drive bays - Color-coordinated CD-ROM & floppy drive covers a. 4 external 5.25" b. 2 external 3.5" c. 4 internal 3.5" - Rubber mounting grommets in hard drive trays Cooling capacity: a: 1 x 120mm low speed fan b: 1…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת סמסונג ml1915 , מדפסת מעולה אבל תופסת המון מקום על שולחן העבודה שאני צריך . רציתי להעביר אותה למקום אחר שבו יש לי מקום ותקע חשמל וכמו כן שתהייה זמינה לכל המחשבים בבית (ניידים) , לנתב שלי אין כניסת USB האם מתאם מסוג כזה : http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10528 יעשה את העבודה ? האם ברגע שאני מחבר למדפסת את הדונגל הזה כל המחשבים שיש להם שן-כחולה יכולים לראות אותה ? למה אני לא מוצא מוצרים כאלה של חברות בעלות שם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון, באמת שאין לי מושג בכל התחום הזה של מדפסות וכל זה אין לי תקציב מדויק, אבל אני צריך בערך מדפסת,סורק וכל הדברים האלו במכונה אחת..ורצוי גם פקס עכשיו, בנוגע לפקס.. אפשר לחבר את כל זה למחשב ועוד לשלוח פקס דרך האינטרנט? אם לא, איך אפשר לשלוח בכלל פקס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת קנון 2450, כשעברתי דירה אבד לי הכבל חשמל של המדפסת, האם מישהו יודע אם ההזנה היא 220 וולט או דרך שנאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שחנויות התחילו להביא אותו, והמחיר דווקא יחסית סביר ( 950~). בהתחשב שרק העכבר עולה בסביבות ה-500, זה לא כזה רע... כבר מזמן רציתי לפנק את עצמי עם סט אלחוטי, והעכבר והמקלדת שלי כבר מתפוררים לצערי. ( MX518 ומקלדת MUTLI PRO של MS ). מישהו קנה? או יש למישהו המלצות אחרות? את העכבר בסה"כ נראה לי שמאוד אהבתי, מצד שני, זה יוצא עוד 450 למקלדת, שאפשר לקנות כל מקלדת כמעט במחיר הזה... וזה לא ככככככזההה קריטי לי אלחוטי... ה-G15 כבר נראית לי קצת מיושנת והיא סתם גדולה לי מדי, אז אל תמליצו עליה. תיקון, היה לי בראש מקלדת אחרת שחשבתי על ה-G15, היא לא מחוץ לתמונה :] תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפחד לראות בעיתונים את הכרטיס שאני קניתי בחצי מחיר בגלל יציאת GF4 מישהו חושב שהמחיר של GF3 TI200 ירד בהרבה מהרגע שה GF4 יכנס לשוק כמה יעלה לי שידרוג??
-
-
שמעתי שבזמן הקרוב נכנסת לשוק מדפסת לייזרק צבעונית ב600 שקל האם זאת הייתה סתם שמועה או שיש פה מישהו שיודע על זה משהו.. הסיבה לפתיחת התרד היא מכיון שאני רוצה לדעת אם עלי להמתין קצת או ללכת ולהסתפק במדפסת הזרקת דיו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב שאני חושב עליו: לוח אם Asus P4T-E מעבד Intel 1.8 - 512k cache זיכרון 512M RdRAM כרטיס מסך Geforce 3 או 4 HD 80G מהירות של 7,200 - יש המלצות והעדפות לחברה ספציפית? תודה על העצות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מערכת מחשב חדשה ולא מזמן קניתי ספק חדש ואני לא מעוניין לקנות עוד אחד אם לא חייב ברשותי ספק פשוט של hec 400W הוא יחזיק את המערכת הנ"ל? ?P4 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? 512 x2 צורב דיוידי הרדדיסק 160 גיגה כרטיס מסך 6800 רגיל ושאלה נוספת אם תוכלו להמליץ לי על מארז איכותי (ללא ספק) שבא עם מאווררים בחבילה. בתקציב של 300 ש"ח, ניתן לחרוג במעט
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם הוא Sony DSC-P72 Cyber-Shot Digital Camera ואני לא יודע למה חלק מהתמונות מטושטשות. זה מוזר כי אם כל רעידה טנה הורסת את התמונה זה מוגזם לפי דעתי...מה אתם אומרים? (צילמתי את זה בגודל שלvga 640x480 כי לא היה לי באותו הרגע מספיק מקום בזיכרון בעע אז אולי זה גם קשור איכשהו?) רוב התמונות יוצאות חלקות וברורות בעיקר בבוקר אבל יש פה ושם ולפעמים לא קצת תמונות מטושטשות וזה דיי מעצבן ואני משדל כמה שיותר לא לרעוד עם הידיים הינה דוגמאות:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ההורים שלי עכשיו בהולנד וממה שביררתי המחירים שם יותר זולים, יש לי כרגע הארד דיסק 60GXP בנפח 40 ג'יגה שמתפוצץ כל פעם עד אפס מקום, ואני בתור אדם ששונא צריבות החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף, חשבתי על משהו בסביבות ה60-80 ג'יגה, בהתחלה חשבתי על ה120GXP, אבל ממה שכולנו קראנו, האמינות שלו בספק, נשארו לי בעצם 2 אופציות (מכיוון שסיגייט עם ביצועים נחותים ורעש מעצבן לא בא בחשבון...) : MAXTOR D740X-6L080J3-60GB או WD600BB-A WD 60GB אנא עיזרו לי להחליט תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
as the topic sez i just want a silent comp יש לי רק שני מאוורירים generic וכמובן מאוורר של המעבד amd athlon 1800xp generic כל אלה יחד יוצרים רעש בדרגה מסויימת אבל לאחר מספר ניסויים . מצאתי שיהיה לי הרבה יותר יעיל למצוא דרכים להשתיק את ההארד דיסק ואת ספק הכוח ואם אפשר גם את הסידירום בשביל שקט. - אחר כך אפשר להתעסק במאווררים generic fans אז בקיצור אני מחפש המלצות ל - ספק כוח 350-400W שקט מאוד,זול,וניתן להשגה פה בארץ - מצאתי בפאנדאס ספק כוח של Antec SmartPower 300W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=3488 זה טוב ? או ש...(תגידו לי אם זה בכלל יעזור) חשבתי על אולי פשוט לקנות מאוורר שקט 60ממ או 80ממ של זאלמאן (קראתי שלהם יש …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה שמישהו כתב שיש יותר פילטרים לכרטיס מסך הזה??? מה זה בכלל פילטרים של כרטיס מסך??? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 6 GB של WD 1.5 GB במגירה של קוואנטום בזמן האחרון המחשב שלי נפתח עם רעש מנוע שכשפתחתי את המחשב נדמה לי שהוא היה מהכיוון של הWD לפני כמה ימים הווינדואז נפתח עם מסך כחול, וכשהפעלתי מחדש ראיתי כשהוא כותב את כל הIDE במקום הקוואנטום יש ג'יבריש ביטלתי את הכונן בביוס וחשבתי שהכל נפתר עכשיו שמתי לב שעדיין יש את הרעשים (שדרך הגב נפתרים אם מחכים כמה זמן אחרי שהווינדואז עולה או מרימים את החלק העליון של המארז) אז ניסיתי להחזיר בביוס את הקוואנטום ולראות אם זה סתם היה זמני אבל עכשיו כשהוא מעלה את המחשב הוא לא הראה ג'יבריש אלא עבד כדי לחפש אותו אני מתאר שהוא אבוד אבל מישהו לפחות יודע מה אפשר לעשות עם הרעשים ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והפעם : על מעבדי הValue של שתי החברות המובילות בתחום : Duron "Morgan" Vs. Celeron "Tualatin" יש לפנינו שני מתחרים חזקים וטובים: דורון עם ליבת מורגן - ליבה חדישה בעלת ארכיטקטורה up-to-date (מה שלא בדיוק ניתן לומר על הסלרון...), לא פחות מ 200 מגה"צ של FSB ותג מחיר מפתה בעליל. זיווגו עם לוח אם ECS K7S5A מבוסס (SiS 735), נותן לנו פתרון מעולה : מעבד מהיר וחזק, ולוח עם צ'יפסט טוב, שלטעמי הוכיח את עצמו. הנה לנו "קומבו" שיכול לכרסם אף בפלח שוק גבוה יותר! סלרון עם ליבת טואלאטין- ע"י ציודו ב L2 גדול יותר, תג מחיר טוב, וייצור בליתוגרפיה קטנה יותר (שמאפשרת להפחית את הוולטאז' של המעבד ובכך לגרום לו לפלוט פחות חום ), הצליחה אינטל לשווק מעבד עם יכולות אוברקלוק לא פחות ממדהימות; זיוו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העתקתי קטע שכתב פה אחד מחברינו: "כמו SAFE DISC 2. לכן, אני מעדיף את LITE ON, ...... אין שום דיסק שאי-אפשר לשכפל עם הצורבים שלהם, ועוד במחיר שלהם, אני אעדיף לקנות צורב שלהם כל שנה וחצי, במקום צורב יקר פעם בשנה." מה זו ההגנה הזו? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-