ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, מחר אני טסה לפריז וחשבתי אולי לקנות שם לוח אם, הבעיה היא שאני לא יודעת איזה הכי כדאי יש לי AMD tbird 1.4ghz יש לכם המלצות ? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לפתוח את העכבר של מייקרוסופט בלי לשבור אותו?........ עכבר לייזר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הםא הספק hec300 שמגיע במארז של קומפיוקייס CI-6A19 (ד"א הוא מגיע עם הספק בksp נכון ?) יסתדר עם המפלצת הבאה ? Price list updated 19-07-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1340 1 1340 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,VIVO 1850 1 1850 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 יש שם ge-force 6800 a643000 512ram ... מחשב חזק מאוד האם הספק יצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה ? ועוד שאלה קטנה הכרט…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול להיות שיש תכונה כזאת בתוכנה של המדפסת ולא ידעתי? למשל אם אני רוצה לדעת כמה הדפסתי בחודש ינואר לעומת אוגוסט...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אוזניית בלוטוט' iqua BHS-603 יש אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה בתור אוזנייה לסקייפ ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר כלי שמאפשר *קשר עין* בשיחת וידאו? פירוט: בשיחות וידאו בסקייפ נומר, יש אפקט שאתה מסתכל על האדם שאתו אתה מדבר - שמופיע על המסך שלך. אבל המצלמה של המחשב ממוקמת מעל המסך, וכשאתה עושה את זה אתה לא מסתכל למצלמה. ואז בצד השני אתה מופיע כמסתכל מטה. מישהו מכיר כלי, חומרה או תוכנה, שמוצא דרך מסביב לנקודה הזו? ומאפשר תחושה של קשר עין בשיחת וידאו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני זקוק להמלצה למארז full tower רצוי שיהיה מעל 60 ס"מ אחד ג'נרי ומעפן ,זה לא משנה לי כי הוא הולך לעבור מודינג מטורף. התקציב 350-400. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מדפסת טובה שהמידות רוחב שלה לא עולות על 310 מ"מ, לא משנה משולב או לא...העיקר שתהיה קומפקטית. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון ממה שהבנתי הוא חוטי אבל כשאני עושה חיפוש בזאפ הוא מכניס אותו לתוך הרשימה של האלחוטיים.. אז מה הוא בעצם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהיה GURU3D ידעתי איפה לחפש גרסאות סופר חדשות של סטי דרייברים, אבל עכשיו אין לי מושג איפה למצוא דרייברים לא רשמיים... איפה אני יכול למצוא רשימה שכזו, ואולי רשימת תוכנות עזר שונות לכרטיסי הג'י פורס השונים על כל גרסאותיהם ? תודה מראש... 8)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
ראיתי באתר של CHIEFTEC מארז שקוראים לו MATRIX. שנקרא שם חדש, למרות שהוא שם כבר הרבה זמן. יגיע? לכאן?
-
מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד בעיקר לעבודות שרטוט באוטוקאד. למישהו יש ניסיון עם logitech mx performance ? איך הוא מבחינת דיוק? ולכמה זמן מחזיקה הסוללה עד טעינה ? תודה! http://www.logitech.com/en-us/product/performance-mouse-mx
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי המפרט הנ"ל: WD 40GB 7200RPM X16 ASUS DVD 17" SAMSUNG SM757DFX SAMSUNG 256MB RDRAM 800Mhz P-4 1.7Ghz 478pin ASUS P4T-E GAINWARD Geforce III TI/200 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יכול להיות שמעבדי Pentium 3 יותר יקרים ממעבדי Pentium 4 במהירויות הרבה יותר גבוהות ??
-
הגיע הזנן לקנו מדפסת פעם אחרונה הייתה לפני 6 שנה (HP 695) התקציב עד 500 ש"ח חשבתי על HP5150 יש איזשהו הצעות אחרות? תודה מראש, אלכס
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מקלדת חדשה מכיוון ששלי ישנה מאוד ומרעישה מאוד. התקציב שלי בסה"כ הוא 250 ש"ח ואני מחפש מקלדת נוחה ולא מרעישה (לא חובה גיימינג, לא ממש משנה לי) ואשמח אם אזור הרכישה יהיה במרכז. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
as the topic sez i just want a silent comp יש לי רק שני מאוורירים generic וכמובן מאוורר של המעבד amd athlon 1800xp generic כל אלה יחד יוצרים רעש בדרגה מסויימת אבל לאחר מספר ניסויים . מצאתי שיהיה לי הרבה יותר יעיל למצוא דרכים להשתיק את ההארד דיסק ואת ספק הכוח ואם אפשר גם את הסידירום בשביל שקט. - אחר כך אפשר להתעסק במאווררים generic fans אז בקיצור אני מחפש המלצות ל - ספק כוח 350-400W שקט מאוד,זול,וניתן להשגה פה בארץ - מצאתי בפאנדאס ספק כוח של Antec SmartPower 300W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=3488 זה טוב ? או ש...(תגידו לי אם זה בכלל יעזור) חשבתי על אולי פשוט לקנות מאוורר שקט 60ממ או 80ממ של זאלמאן (קראתי שלהם יש …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקרה שעדכון BIOS נכשל (של לוח A7V133-C) יש איזו דרך להחזיר את הBIOS הישן?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט כבר הרבה זמן אם לקנות משהו כזה ( הכיוון כרגע הוא לבקר חוטי איכותי של לוג'יטק http://www.tms.co.il/product/10828 ). הרציונל - שולחן המחשב במרחק של פחות ממטר מהמיטה, ונראה לי שיהיה כיף לשכב במיטה עם בקר ולשחק. מצד שני, אין לי קונסולה ומעולם לא הייתה/תהייה - אין לי נסיון עם בקרים כאלה ואין לי מושג אם אני באמת אוהב לשחק עם בקר או לא. המשחקים היחידים ששחקתי על בקר בקונסולות של חברים הם משחקי מכות - והמשחקים שאני משחק במחשב הם RTS, RPG, FPS, מרוצים, ולמעשה כל דבר שהוא לא MMO. אשמח לשמוע דעותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז אחרי כמה שנים(לא יותר מידי, ואני די מאוכזב מהעובדה הזאת) של שימוש ב-G5, לא נותרה לי ברירה אלא להחליפו. כבר מספר חודשים דבק הסלוטייפ מציל אותי מהסיבה הפשוטה שהבד, הפלסטיק או הוואטאבר שעוטף את החוטים הפנימיים של העכבר "נשבר" והחוטים יצאו מעט וגורמים לעכבר כל הזמן להתנתק. בכל אופן, אני לא גיימר מטורף(אבל משחק פה ושם) ואני לא צריך את הבלאק ממבה, אבל מצד שני אחרי השימוש ב-G5 אני פשוט לא מסוגל לחזור לעכבר מיקרוסופט BASIC ודומיו... התקציב שלי הוא פחות או יותר 200 שקל, גמיש לשני הצדדים. כמו כן, יש התלבטות, בטח אחרי המקרה עם ה-G5 לגבי קניית עכבר אל-חוטי, כדאי? תודה מראש על ההמלצות והעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון, באמת שאין לי מושג בכל התחום הזה של מדפסות וכל זה אין לי תקציב מדויק, אבל אני צריך בערך מדפסת,סורק וכל הדברים האלו במכונה אחת..ורצוי גם פקס עכשיו, בנוגע לפקס.. אפשר לחבר את כל זה למחשב ועוד לשלוח פקס דרך האינטרנט? אם לא, איך אפשר לשלוח בכלל פקס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 6 GB של WD 1.5 GB במגירה של קוואנטום בזמן האחרון המחשב שלי נפתח עם רעש מנוע שכשפתחתי את המחשב נדמה לי שהוא היה מהכיוון של הWD לפני כמה ימים הווינדואז נפתח עם מסך כחול, וכשהפעלתי מחדש ראיתי כשהוא כותב את כל הIDE במקום הקוואנטום יש ג'יבריש ביטלתי את הכונן בביוס וחשבתי שהכל נפתר עכשיו שמתי לב שעדיין יש את הרעשים (שדרך הגב נפתרים אם מחכים כמה זמן אחרי שהווינדואז עולה או מרימים את החלק העליון של המארז) אז ניסיתי להחזיר בביוס את הקוואנטום ולראות אם זה סתם היה זמני אבל עכשיו כשהוא מעלה את המחשב הוא לא הראה ג'יבריש אלא עבד כדי לחפש אותו אני מתאר שהוא אבוד אבל מישהו לפחות יודע מה אפשר לעשות עם הרעשים ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-