ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אתר שמאגד ביקורות חומרה מכל חומרה מכל מיני אתרים. המידע ממויין לפי סוג החומרה. בקיצור: http://www.reviewbooth.com/hardware/reviews.htm המקיף ביותר שאני מכיר ברשת.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
1.מה זה הקפיצת מחירים העצבנית הזאת לזכרונות 2.מה דעתכם על הלוח epox 8kha? 3.מה דעתכם על הלוח msi kt266 pro? 4.מי לוח יותר טוב למחשב למשחקים ללא צורך ברכיבים מובנים וללא צורך ביכולות המהרה ?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי עכבר RAZER RZD-1600P-JP Diamondback Plasma Limited E שעד כמה שהבנתי אמור להיות עכבר מצויין. יש לי שאלה - אם אני לא טועה מדובר בעכבר שעובד על קרן לייזר - האם עכבר כזה זקוק לפד או שפשוט עובדים איתו ישירות על השולחן? תודה, רם
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 64 3000 X800 PRO 512 DDR GA-K8VT800 W.D 80 ג'יגה 8 בופר וגם צורב.. עכשיו קניתי את המארז http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 הזה יש שם ספק ג'נרי מעפן של 400 W אני בטוח ב-100 אחוז שהוא לא מחזיק טוב את המערכת שלי כי לפעמים זה עושה ריסטרט בלי קשר וכאלה.. אני צריך עזרה בקשר לבחירת ספק כוח טוב למחשב!!! תתנו לי פה הצעות לדברים איכותיים רצוי מחניות שיחזיקו טוב את המחשב תודה..
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי כל מיני סרטים שהייתי רוצה להעביר למחשב. לא חשוב לי ASF/MPG/AVI למרות שברור שהכי איכותי זה DIVX. למה אני זקוק? כבלים מיוחדים? כרטיס עם TV IN?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תגידו לי עם זה טוב בבקשה: bord : Gigabyte GA-7VTXE-PLUS cpu: AMD Athlon_XP_1800Plus ram: Kingston - KVR KVR266X64C25-256 (תיזכרו שאני גיימר כבד) ובבקשה תגיבו. יש לי gf-3 של אסוס.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן והוא נמצא בחנות (שכאן לא ממש ...) , לפי השוואה קצרה , הוא מכיל הרבה יותר פי'צרים מה- Gigabyte - 7VRX . מדהים וקצת יקר . מה דעתכם ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הי אני מעונין לקנות מדפסת משולבת לייזר עד 900 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל כרטיסי הGEFORCE4 4600 עובדים על 300 מגה"צ, למה ASUS יוצאת מן הכלל והכרטיס שלה יעבוד ב330 מגה"צ? איך יכול להיות? הרי כולם צריכים להיות אותו דבר, לא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות לטובת ביצוע שיחות בסקייפ. חשוב שזה יהיו אוזניות קשת. אני גם מוכן לקנות דרך EBAY. מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר לכל הכבלים שמקבלים איתו ואם הוא עושה עבודה כמו שצריך ? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הגיע הזמן למקלדת ארגונומית חדשה ואני מתלבט בין שתי החברות הנ"ל. למיקרוסופט יש את דגם 4000 ב280 ש"ח בערך וזה של לוג'יטק (אלחוטי) בערך כפול במחיר. עכבר קניתי לא מזמן אז אין טעם לקנות סט. כדאי להשקיע באלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשנו למשרד לפני זמן מה מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג, עם פקס וסורק כמובן. הדגם הוא CLX3175FN. היא לא גרועה כמובן, אבל היא אכזבה אותנו כי היא מעט איטית עד שהיא מוציאה את הדף הראשון (גם בשחור לבן!) ביחס למדפסת לייזר רגילה וישנה של brother שהיתה לנו, והטונר שלה נגמר יחסית מהר לפי התרשמותנו. 1. האם מישהו יכול להמליץ על מדפסת לייזר כלשהי איכותית, מהירה וחסכונית בטונר (עם סריקה, גם ל- PDF ופקס חובה)? בסדר הגדול הזה? גם אם המחיר גבוה יותר (נניח עד 2,000 + ש"ח) 2. הייתי מבקש גם המלצה על מדפסת הזרקת דיו מהירה וחסכונית, שתסרוק מסמכים מהר ובצורה איכותית - גם כאן, אפילו במחיר עלות גבוהה יותר (נניח עד 2,000 ש"ח). אולי יהיה עדיף לי ללכת על דיו מאשר לייזר. בכל מקרה אשמח גם …
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את המקלדות המוארות כמו זו למשל: ורציתי לדעת אם מוכרים בארץ מקלדת שבה גם המקשים בעברית מוארים ולא רק המקשים באנגלית?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נראה שכל הספקים הקיימים התיישנו בין לילה
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את ה SteelPad QcK mini מצאתי אותו רק בגולדטופ ופי סי גיימס האם אפשר למצוא אותו בעוד אתרים? תודה
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ניראה לי שזה שייך לפה אז אני מבקש מארז+ספק מKSP.. אז יש שם מארז הAntec ATX MIDI Super Lanboy שהוא מצוין לפי הביקורות..וגם HEC 475W שיש שמה מה אתם אומרים יש דרך לשפר? חסרונות בדברים שאמרתי? מה דעתכם?!
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטית שיהיה BlueTooth לא משנה איזה תנו הצעות עד 600 שקל ככה..
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... ואני מבקש בלי ספאמים, אם אתם מכירים כאלה שקנו אז תשאלו גם אותם! תודה על העזרה זה ממש חשוב!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ואם אפשר אז באיזה סוג זיכרון נ.ב למישהוא פה יש נסיון עם המצלמה הזאת?? איך היא ואיך איכות של התמונות שלה? וגם איך היא בתור מצלמת רשת? ואם למישהוא יש הצעה למצלמה אחר באיכות כזאת הסבובות ה-1000 שקל אני ישמח תודה מראש אור
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-