ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
המדפסת עובדת מצוין אך כנראה יש בעיה בהגדרות של הפקס נראה לי שיש להגדיר זה בתוך החון של המדפסת עצמה כנראה אולי לא במחשב אולי מהירות השידור או לא יודע מה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! האם בדיסקים לצריבה יש הבדלי איכות בין החברות, או שכולם אותו דבר? פעם נסיתי לצרוב על דיסק של TAKE X52 והצורב לא נתן לי אופציה לצרוב במהירות 52, האם זה בגלל איכות ירודה, או סתם תקלה חד פעמית? ואם יש הבדלי איכות בדיסקים, אשמח לדעת איזה יותר מומלצים. (CD/DVD). תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי שני סוגי זיכרונות בנפחים שונים אשר עובדים על תדרים שונים, מהו התדר שעליו יעבוד המחשב..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית בתחום מחירים של 3000 ש"ח (600$) ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה..החלטתי לפתוח כאן אשכול, אני יודע כמה אנשים מומחים כאן וכו' ואני רציתי לשאול משהו. לפני איזה שבוע היה לי יום הולדת וקבלתי כסף.., לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות איתו כל כך לאחר שבזבזתי על בגדים וכל הדברים החיונים האלה, ראיתי שאין כל כך מה לעשות והבנתי שגם ככה אני צריך לשדרג ורוצה לשדרג עכבר, עכבר לא רע אבל ממש לא גיימר(המייקרוסופט הלבן) סבבה, בהתחלה תכננתי לקנות ת' G500, לא הייתי שלם עם עצמי כי אני לא ממש גיימר, משחק במשחקים ובמשחקי רשת זה ברור אבל עדיין לא גיימר או גיימר גדול חח, בכל אופן הבנתי שזה הרבה כסף ולא נראלי שהייתי מאושר לאחר הקנייה עצם הבזבוז..אז בדקתי ובררתי אודות העכבר X518,הבנתי שהוא גם גיימר, לא ברמה של G500 אבל עכבר מצויין ושהרבה מרוצים ממנו. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברוב הסטים שאני רואה בתקציבים האלה הטווח המירבי קצר מדי, כ-2 מטר. אני מחפש מוצר שיספק טווח של לפחות 5 מטר ושלא ידרוש קשר ישיר (כלומר יעקוף קירות). זה אומר ש-IR הוא לא אופציה, אבל ברוב המקרים גם מוצרים שעובדים עם RF לא מגיעים לטווח שאני מחפש. הסטים של לוג'יטק ומיקרוסופט שמבוססים על Bluetooth עולים מעל 900 ש"ח. אני לא מתכוון להוציא סכום כזה, במיוחד כשברור לי שהמחירים האלה לא-מוצדקים לחלוטין ויתחילו לצנוח מתישהו (מתי זאת שאלה טובה). מצאתי סט של Epox שמבוסס על Bluetooth ונמכר בקצת יותר מ-500 ש"ח. הבעיה שלו היא שסידור המקשים לא סטנדרטי. יש משהו דומה במחיר הזה עם סידור מקשים יותר נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח את המחשב אני שומע רעשים מתוך המארז זה לא ממש תקתוק זה .... לא יודע רעש מכני פתחתי אותו ושמתי לב שזה מהחלק הקידמי של המארז שם הארדיסקיפ ונראה לי שמתוך ההארדיסק מה שעוד יותר מפחיד אותי שכשהסתכלתי בפנים שמתי לב שההארדיסק שלי הוא .......WD ??? : :-X ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות אנטנה נורמלית לכרטיס רדיו? הכניסה בכרטיס היא ל-"בננה" כמו של אוזניות. אני מעוניין באנטנה רצינית ולא סתם כבל...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עכבר בלוטוס מהדגם BlueTooth NoteBook Laser Mouse 5000 אני מחבר אותו והבלוטוס קולט אותו יש לו סוללות חדשות והבעיה היא כזו: העכבר לא זז כמו שצריך אין לי מה להסביר בדיוק אבל הדיוק שלו גרוע ביותר נגיד אני זז לצדדים או למעלה ואני רוצה ללחוץ על נקודה קטנה במדוייק ייקח לי שענה לעמוד עליה או שאני מזיז אותו לצד או למעלה הוא זז נגיד 10 ס"מ נתקע ס"מ ואז ממשיך כלומר הוא לא זורם עם תנועת היד שלי, הבעייה העיקרית היא חוסר זרימה עם תנועת היד. העכבר חדש ולא נראה לי שיש לו בעייה תכנית עכשיו נכנסתי לאתר של מייקרוסופט רציתי להוריד לו תוכנה אבל הדבר המוזר הוא שיש להם דרייבר שתומך בכל עכברי מייקרוסופט ומשום מה אין את העכבר הזה שם זה ממש מוזר כל העניין הזה, והורדתי את הדרייב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות כרטיס מסך 7800GT (ב1200 יד ראשונה) ואני תוהה אם אני צריך ספק כוח חדש...חלק אמרו לי שכן וחלק אמרו לי שלא הספק שלי הוא ספק ג'נרי של 400W והמערכת שלי היא P4 3.0GHZ 64BIT 1024 RAM בשני כרטיסים של 512 צורב DVD בכל מקרה האם ספק כוח של 400W ג'נרי יספיק לי לכרטיס 7800GT *כאשר המסך הוא מסך CRT 17 אבל הוא לא מחובר למחשב(הוא מחובר ישירות לחשמל) ואם אתם דואגים בקשר לנפילות מתח וכאלה אז יש לי UPS מצויין של חברת GAMATRONIC נגד כל הבעיות חשמל למיניהן אז אני מניח שהספק שלי יוכל להחזיק את הכרטיס אבל אני צריך את דעתכם-המומחים תודה מראש לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לעבוד במשהו שדורש פרסום נרחב, אני מדריך אומנות לחימה באיזור המגורים שלי, ותהיתי לגביי מדפסת שתוכל להדפיס לי דפי A4 ואולי אפילו גם A3 אבל לא חובה, ובכמויות שהם לא כל כך בייתיות, לגבי צבעוני אני עדיין מתלבט, הייתי רוצה שיהיו לי עותקים צבעוניים אבל אני לא יודע מה העלויות של הדבר ומה ההבדל בין מדפסת שיש בה צבעוני לבין כזו שאין בה (מבחינת אמינות, הבדלי מחירים וכדומה) חשוב לציין שכבר המליצו לי על מדפסת לייזר של Brother, אבל לא נתנו לי איזשהו דגם שאוכל להסתכל עליו ולהציג פה בשביל לקבל ביקורת. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה פשוטה (ומסובכת) האים מישהוא הצליח לבצע לכידת וידאו או כול דבר אחר עם כניסת הוידאו על ה ASUS 7700 DELUXE , על חלונות XP ? למרות שהתקנתי את הגירסה האחרונה של ASUS WDM Capture Drive גירסאה מספר 1.04 ל XP , עדיין אני מקבל הודעת שגיאה " capture device was not detected " , יש לציין שבמנהל ההתקנים מופיע התקן זה תחת השם של MICROSFT MDW IMAGE CAPTURE ולא תחת השם ASUS או NVIDIA . גירסאת הדריברים לכרטיס המסך היא 21.88E (למרות שזה לא ניראה לי קשור , כי כרטיס מסך עצמו פועל נהדר) כמו כן בזמנו , תחת 98 SE פעל התקן זה בצורה מושלמת . אנא עזרו. דרור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עכבר אלחוטי עד 150 למתנה אז ממקום כמו באג או משהו נורמלי. הוא ישמש בעיקר לשימוש משרדי ולא משחקים. חשוב שיהיה של חברה נורמלית. תודה ניצן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה-שנתיים רכשתי משולב וידאו+dvd של lg (דגם LG V782NWK). בתקופה של הכמה חודשים האחרונים לא השתמשתי בו כלל, ובחלק מן הזמן הוא גם היה מנותק מהחשמל. הבעיה שלו היא בניגון קלטות שהוא לא מראה את תכולת הוידאו של הקלטת, אלא רק משמיע את פס הקול שלה. ניסיתי להריץ עליו מגוון רחב של קלטות, ניסיתי להקליט ולהריץ, כלום לא עבד. כשלוחצים play הוא נותן הודעה על המכשיר עצמו "A-Er" (אם זה זה) ונשאר בפריז על הרגע אחרון בו הוא קלט תמונה מה AV in. (בטלווזיה, כשלוחצים play, מופיע המסך "שלג" - כמו שמחליפים לערוץ שלא מוגדר על תחנה). עוד לא ניסיתי קלטת לניקוי ראש כי בתפריט של הוידאו רשום שמצב הראש תקין. הdvd אגב עובד מצוין אין איתו בעיות. קובץ וידאו שצילמתי לכם מה שתיארתי: http://rapidshare.de…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההודעה נערכה וצונזרה מכיוון שהפורום אינו מקום לפרסם מוצרי יד-שנייה לקנייה או מכירה, לשם כך קיים ה-TradeZone.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירת סורק משרד שעונה לתכונות הבאות: סריקה בשחור לבן מהירות על חשבון איכות, חשוב מאוד שהסורק יהיה כמה שיותר מהיר מיועד לסריקת כמות גדולה של מסמכים. מגש מזין לסריקה מהירה (feeder). כמה שפחות תקלות בעת הריקה. תוכנה ידידותית למשתמש, עם אפשרות לשליחה לאימייל דרך הרשת. איכות התמונה פחות חשובה (סריקה רק בשחור לבן). תקציב עד 700 דולר בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel P4 1.8a לוח אם:Epox 4g4a+ זיכרון: CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 או Mushkin 256mb DDR 3000 אני יותר נוטה לכיוון של הCorsair אבל הייתי רוצה לראות ביקורת שבודקת את שניהם כי אני פשוט חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי מארז: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver או שאני יקח את ה Dragon DA-01BLD Full Tower במבצע של פנדה כי הוא עולה שמה פחות זה עדיין לא סופי. ספק כוח : כנראה את Aopen PSU 300Watt עוד לא החלטתי אני צריך לקרוא כמה ביקורות ולבדוק מה לקחת רמקולים: Logitech DXR-100 כבר קניתי וזהו בעיקרון נשאר לי לבחור עוד כרטיס קול? ובבקשה תעזרו לי במציאת ביקורת לגבי הזיכרונות זה נורא חשוב לי! תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות איזה ארבעה ג'ויסטיקים למחשב ולחבר אותם עם מפצל\מאריך מה אתם אומרים? המפצל הזה בכלל שווה משהו? יש לו חיסרונות? יש איזה שהם ג'ויסטיקים זולים שאתה ממליצים עליהם? או מפצל? ויש איזה שהם קריטריונים שאני צריך לבדוק בחיפוש אחר מפצל\ג'ויסטיק? מה אתם אומרים על זה? מפצלים: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usb2&Cat2Cat1ID=3277&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=uh88&Cat2Cat1ID=3277&Cat2ID=0 ראיתי אפילו את זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8513996 *את כל אלה מצאתי בזאפ כמובן תחת הכותרת כרטיסי USB ג'ויסטיק: וחשבתי אולי אפילו לקנות 4 כאלה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=gamepadnew&am…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העתקתי קטע שכתב פה אחד מחברינו: "כמו SAFE DISC 2. לכן, אני מעדיף את LITE ON, ...... אין שום דיסק שאי-אפשר לשכפל עם הצורבים שלהם, ועוד במחיר שלהם, אני אעדיף לקנות צורב שלהם כל שנה וחצי, במקום צורב יקר פעם בשנה." מה זו ההגנה הזו? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ההגה הנ''ל כשאני משחק ב NFS Pro Street ההגה עובד וכשאני משחק ב Test Drive ההגה לא עובד למה זה ככה..? היתקנתי דרייברים חדשים וכו'...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכלליות איזה חברה מיצרת עכברים טובים יותר, כי ראיתי את הנושא שפתחו פה, ויש אנשים שאומרים כך ויש אנשים שאונרים אחרת... אז הינה סקר שיראה (אולי) מי היא היצרנית הכי טובה של עכברים. אני אישית עם לוגיטק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה ראיתי שני ספקי כח שנראים לי טובים ורציתי לדעת איזה מהם עדיף גם מבחינת איכות וגם מבחינת מחיר 1) FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4015 380 ש"ח 2) ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 470 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רוכשים טריים של הLogitech G5 מתלוננים על-גבי פורומים שונים שהעכבר אינו עובד עם הפאדים המקצועיים שלהם (בין השאר הS&S, הX-ray Thuner 9, הIcemat, הfUnc הכהה, ובפועל הרוב המוחלט של המשטחים המקצועיים הקשיחים שגיימרים משתמשים בהם). ממה שנאמר על-ידי גיימרים שרכשו את העכבר המתקדם, הוא אינו עובד עם משטחי הפלסטיק, המתכת והזכוכית שלהם. ונראה שהוא מסתדר אך ורק עם פאדים העשויים מבד (QcK, DKT, Qpad וכן-הלאה)... איני יודע אם יש לכך אישור מLogitech, שלא הודיעו על אף בעית אי-תאימות (ודווקא הדגישו את העובדה שהעכבר יעבוד על יותר משטחים מבעבר), אבל כדאי להמנע מרכישת הG5 אם יש לכם פאד קשיח מקצועי. או לחלופין לרכוש עמו פאד העשוי בד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש. מצד אחד ננעלתי על הG5, מצד שני יש לי קריטריון מאד ספציפי לגבי העכבר, אני רוצה שיהיו לו שני כפתורים בצד לאגודל, כמו שיש לעכבר שלי היום. הדגם היחיד של ה-G5 עם 2 כפתורים בצד הוא גרסאת ה-2007, גם הצבע שלו נראה טוב יותר מהגרסאות הישנות יותר. אני מבקש במפורש לא להציע לי תחלופות. אני מודע לMX518. כרגע את הG5 האפור, בחבילת RETAIL אפשר להשיג בכ-240-250 ש"ח כולל משלוח. אני מקווה שאת ה2007 יהיה ניתן להשיג באותה רמת מחיר. למישהו יש מושג איפה או אם בכלל אפשר להשיג בארץ את גרסאת ה-2007? אני חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו. אם עדיין אין בארץ אני אחכה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-