עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כרגע אני עם BlackWidow בת בערך 4 שנים, וחברה שלי לא יכולה לישון כשאני במחשב (מקלדת רועשת ממש) האם יש מקלדת מכנית שקטנה בלי כל מני "תוספות" של גיימרים? בלי מקשי מקרו, ואורות וכו', נטו מקלדת איכותית.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני זקוק להמלצה לשלט לHTPC או מקלדת משולבת Trackball בתקציב של 250 ש"ח. אני יודע שרובם זהים, אבל תהיתי אם בכל זאת יש הבדל בין השלטים השונים ובנוסף מניסיון של אנשים רציתי לדעת מה עדיף, שלט או מקלדת? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני רוצה ספק כח שיהיה לו את הפיצ'רים הבאים Active PFC - שישמור מעליות\ירידות מתח כדי שלא ישרף לי המחשב\הספק ATX 24pin - חיבור שמתאים ללוחות NFORCE4 עד 400 שקל, ושיהיה יחסית שקט. חשבתי על כיוון ה TT silent purepower 430W שעונה על כל הדרישות שלי ועולה רק 350 מה דעתכם עליו, או שיש הצעות אחרות?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  4. יש לי מדפסת hp5550. אתמול המדפסת הפסיקה להדפיס בשחור לבן. החלפתי היום גם את הראש השחור וגם הצבעוני, אבל עדיין הראשו השחור לא מדפיס כלום (יוצא דף חלק). הראש הצבעוני דווקא כן מדפיס. בתמיכה הטענית של דיו-סנטר אומרים שהראש נראה להם תקין יכולה להיות בעיה במדפסת?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by M07,

כבר תקופה שאני מעוניין לקנות רכז USB למחשב נייח אז חיפשתי ומצאתי את הרכז הבא : http://www.ebay.com/itm/HIGH-SPEED-USB-7-PORT-HUB-POWERED-AC-ADAPTER-CABLE-/130500609168?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3274wt_1344 אני יודע שהוא מגיע עם חיבור לחשמל והבנתי שאלה הרכזים המומלצים. מישהו מכיר רכז יותר אמין מבחינתי גם בעל 4 יציאות בלבד, העיקר שיעבוד טוב.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  6. אני גר בעיר רחובות ובכל מה שנוגע למחשבים, יש לי הרגשה שאני פשוט חי בעולם השלישי. אני לא פגשתי חנות אחת ברחובות שמוכרת מארזים או ספקי כוח לא גנריים. כשאני אומר להם את המילה "גנרי" לגבי ספק של "500 וואט" כביכול- אין להם מושג על מה אני מדבר, המילה הזאת אפילו זרה להם, מרוב שהם לא מכירים משהו אחר. החנויות האלו אפילו לא יודעות את המידות של מאווררים למארז(60, 80 ,120...) פשוט בלתי אפשרי למצוא בעיר הזאת מותגים, כמו ספק של TT או מארז של ANTEC. מה דעתכם על הנושא??? מישהו עוד שם לב ל"תופעה"? או שזה רק ברחובות.......

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by x-dude,

חבר שלי קנה לפני איזה שנתיים שלוש מחשב ב KSP וקיבל ספק כח codegen cb ce pfc 480W האם הספק הזה הוא ג'נרי?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by mega1234,

חשבתי לקנות את ה CHIEFTEC DRAGON DA-01BLD , ניסיתי להזמין אותו משלושה אתרים (פנדה , פוינט , למיר ) כולם אמרו ש CHIEFTEC לא מייצאת מוצרים לישראל יותר, למישהו יש מושג אם זה נכון ???? , המקום היחיד שנשאר להשיג את המארז הזה הוא PCH ואני צריך לבדוק אם להם יש אותו במלאי בכל מקרה מישהו יודע משהו על המארזים של AOPEN ? :'(

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by AMIT_MEG,

קניתי dvd divx, וכשאני שם לו תרגום ,אני רואה את התרגום בצד השני (כמו אנגלית) אמרו לי שאני צריך להוריד מקודד, ואני לא יודע מאיפה אני יכול להוריד. הדגם או pilot dvd divx565 תודה לעוזרים (לא ידעתי איפה לעשים את זה כול כך)

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by ofir_16,

יש לי מחשב יחסית ישן שאין לו תקן של usb 2.0. לאחרונה קניתי צורב חיצוני שיש לו גם חיבור של usb 2.0 וגם חיבור של firewire. רציתי לדעת אם יש איזשהוא כרטיס שיכול לשדרג לי את התקן ל- usb 2 או ל- firewire. ואם כן, מה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. Started by ykg,

היי, מחפש המלצה לרמקולים שיהיה אפשר לחבר ללא USB (חיבור לחשמל ו-audio in) שיהיו כפתורי ווליום פיזיים גדולים ונוחים ללא סאב וופר, קטנים ופשוטים.

12. שלום לכולם ! אני מחפש מחשב כף יד לשימוש מישרדי, אני לא מחפש Palm שיריץ HL 2 או Far Cry או משהו בסיגנון.. השימוש העיקרי שלו יהיה לשימוש מישרדי, מעין "יומן חשבונות" / "יומן לקוחות" שבו אוכל להכניס מידע בכמות גדולה של לקוחות ופרטים אודותם (בסביבות ה-300 +) וכמו כן אוכל לנהל את חשבונותי באופן מסודר וקל לשימוש, בכדי שאוכל לעקוב אחר כל הנעשה עם הלקוחות שלי ובאותו הזמן לעקוב אחר החשבון שלי (אשר תלוי בלקוחות..) תחום הPalm אינו מוכר לי לכן אשמח לעזרתכם בנושא. אם תוכלו לפרט קצת על איך בידיוק כל עיניין ה Palm עובד זה יהיה נהדר (אפשר לכתוב שם עם עט אלקטרוני ממש כמו שכותבים על דף נייר עם עט רגיל נכון?) תודה מראש לעזרתכם ** אני מאד מצטער שפירסמתי את זה בפורום כללי, לא ידעתי אי…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by sherlock1212,

סורק מדפסת ומכונת צילום(צבעוני+שחור לבן) חסכונית בדיו וקלה להפעלה. אני לא מבין במחיר אז תציעו אבל לא בשמים. תודה.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by daniking,

היי אני החלטתי לקנות את הk70 של corsair . עכשיו יש 2 גרסאות שאני לא מוצא ממש מקום שמסביר על ההבדלים ה rapid fire mx speed rgb לעומת הrgb lux עם Mx red . ברור לי שה rapid fire זה עם מקשים עם מרחק יותר קטן (במקום 2 ממ ). השאלה אם זהו ההבדל היחידי בינו לבין הlux ? אין עוד פיצ'רים שמייחדים את הlux ? ואשמח להמלצה לעכבר בסביבות ה60 דולר מארהב שמומלץ למשחקי moba בעיקר . תודה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. איך זה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22623

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  16. העט הוא מתוצרת pegasus - החברה הישראלית שהמציאה את העט הראשון מסוגו. מדובר בסט של עט אלקטרוני (עם ראש של דיו רגיל ) ומקלט. את המקלט מחברים למחברת ואז ניתן ל"הקליט" כל דבר שרושמים אל המקלט, ואח"כ להעביר את זה למחשב via usb זה פתרון מצויין לסטודנטים כמוני, ולכן אני מארגן קנייה מרוכזת כדי לנסות ולהשיג מחיר טוב (מחיר לבודד לפי היבואן הרשמי הוא 499, אחריות לשנה) אני בונה רשימה של אנשים שמעוניינים כדי שאוכל לבוא ליבואן עם כמות בטוחה של אנשים. מי שמעוניין שישלח לי מייל ל oded1983@walla.com

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by arkzai,

היי אני מעצב גרפי שמחפש לקנות סורק טוב לסריקת איורים ועבודות חשבתי להוציא באזור ה-400 ש"ח. כעקרון אני חשבתי על Epson V33 או על אחיו הגדול Epson V330. אשמח לחוות דעתכםץ תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by guyshsh,

שניהם חוטיים (USB), מקלדת מולטימדיה, עכבר עדיפות ללייזר אבל אם לא נכנס בתקציב אז אופטי, חשוב לי שהמקלדת תיהיה ישרה ולא מעוגלת כמו המקלדת הזאת: אין לי חברות עדיפות, תמליצו לי אתם, תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  19. שלום לכולם. הגעתי להחלטה להחליף את ה-WAVE המזדקנת שלי במקלדת מכנית איכותית. אחרי שחרשתי את כל 67 עמודים "מקלדות מכניות -- ריכוז מידע" פלוס מדריכים ו-OCN הגיע זמן לתכל"ס - בחירת המקלדת. מחיר - 0-700 קצת גמיש אם זה שווה. תאורה אחורית - רצוי אבל לא חייב. מקלדת FULL SIZE. שימושים -בעיקר הקלדה. מקשי MACRO - תוספת נחמדה, אבל לא חייב. מקשי MEDIA - חייב! חשובה שליטה בווליום אפשר גם עם מקש FN. סוויצ'ים - הזמנתי Sampler Kit מ-WASD, פסלתי את הכחולים ושחורים. כנראה אלך על חומים, עדיין לא סגור עם אדומים. ממה שבדקתי עד היום: סוויצ'ים חומים Logitech G710 Ducky Shine 2 Ducky DK9008G2 PRO Camo Filco Majestouch-2 (בגלל מקשי מדייה, למרות שלא מת על צבע) Rosewill RK-9100BR…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Zeev86,

היי אני צריך המלצה לג'ויסטיק חדש. יש לי אחד ממש ישן של מיקרוסופט בשם sidewinder, ולרגל יציאת IL-2 Sturmovik בסוף השבוע אני רוצה להתכונן ולהתחדש בג'ויסטיק חדש. הצלצות? (:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. דרישות: שיחזיקו מעמד לפחות 3 שעות ללא טעינה, שיהיה מיקרופון ושיהיו נוחות. בעיזור 150-300 שח. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by argorny,

יש לי מערכת 5.1 jbl 135 scs, טיפה מיושן כן. הבעיה היא ב2 רמקולים שבזמנים שיש באס גבוהה בשילוב עם ווליום גבוהה נוצר לא יודע איך להגידר את זה רעשי "שלג כאלה" כמו זעזועיים שפשוט מלכלכים את האיכות של השמע. יש מה לעשות נגד זה?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by ABL,

אתם מכירים מקום לחריטת עברית בלייזר איכותית מלבד פיסיגרף (שלוקחים 150 שקל)? משהו עד 100 שקל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by y_i_c,

בחיים שלי לא עבדתי עם סלרון אני לי אפילו מושג איך הוא נראה!.למישהו יש מושג על איזה סוקט הוא יושב ואיזה לוחות מתאימים לו???? אני משער שזה לא כמו AMD שהכול יושב על אותו סוקט (Socket A)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. בכל המפרטים של המשחקים, יש מעבדי AMD חזקים. וכמו שכולנו יודעים המאוורר שבא עם המעבד לא בדיוק מספיק, ובמקרים מסוימים המעבד יכול להשרף. זה קרה להרבה מעבדות (שלא מבינות בנושא) שלא יודעים שצריך לשים למעבדים האלה מאוורר נפרד. אני לא מדבר על מעבדי DURON כי הם ממש לא צריכים את זה. אבל במעבדים כמו Athlon XP, אפילו שהם מתחממים פחות מקודמיהם, כדאי להוסיף מאוורר כמו Volcano 6 למפרט או מאוורר טוב ושקט אחר שיעשה את העבודה בלי להרעיש יותר מידי. המאוורר זה חלק חשוב מאוד כשמדובר במערכת של AMD.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.