עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שיהיו בלוטוס...כלומר תואמים MEEGO T10 לא יודע מה הטווחי מחירים של הציוד הזה, ולכן תציעו מה שנראה לכם טוב לא עם מחיר מוגזם. ולא משולב, אני רוצה עכבר בנפרד ומקלדת בנפרד , תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hadarK,

היי, כמו שנאמר בכותרת יש לי בעיה עם העכבר לרוב קליק שמאלי לוחץ לחיצה כפולה, פגה האחריות (אם בכלל הדבר נכלל באחריות). ורציתי לדעת האם תיקון הבעיה עם המדריך: http://www.overclockers.com/mouse-clicking-troubles-diy-repair/ מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by com,

אחרי צפיה ממושכת, הATI REDEON 8500 הגיע! עכשיו הוא בארץ, הכרטיס אולי הכי טוב שיש כיום (TI500?) הגיע לארץ באריזת ריטאל מלאה בנוי ע"י ATI באופן כללי המחירים של החומרה בארץ, לא נוראים כל כך לעומת חול, המבחר ירוד הדולר + המכס עושה לנו חיים קשים אבל בדולרים זה לא יוצא כ כך הרבה. (למשל כרטיסי NVIDIA נמכרים במחירים הגיונים לחלוטין -כולנו רוצים עוד אבל זה מה יש) התמחור של ה8500 היה אמור להיות 100 דולר מה TI500, איזון מסוים שצריך להשמר, אבל היבואנים (כנראה) "ניצלו" את הדעה המפרגנת לכרטיס ודעתנו לביצועיו שתואמים את הTI500 והחליטו להפיץ אותו במחיר תואם לTI500. ולא 100 דולר פחות, הם בעצם משתמשים בATI ובתמחור הזול שלה. הכרטיס עולה329 דולר, לעומת כרטיס TI500 משובח של הרקולס אחד מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Animor,

שלום, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק, עמו אני משחק Call of Duty. יש לי פרופיל מיוחד למשחקים, שקבעתי בעזרת התוכנה, בו העכבר רגיש יותר. במשחק COD מיפיתי פעולה מסוימת ללחצן המיוחד של ה-G9, שנמצא בצד שמאל: לחצן ה-forward. בדרך כלל אין בעיה, אבל לפעמים כשאני משתמש בלחצן הנ"ל בעת המשחק, ה-DPI משתנה לי לבד. מבלי שאלחץ על כפתור הגדלת/הקטנת ה-DPI. בהתחלה חשבתי שאני לוחץ בטעות, אבל אני לא. זה פשוט קורה לבד. מישהו נתקל בתופעה הזו? מישהו יכול להמליץ לי איך לקבע את ה-DPI שלא ישתנה? שאלה נוספת: משום מה אני לא מצליח למפות ב-COD את לחצני הגלגלת המיוחדים (ימינה ושמאלה). מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Or ei,

אני מחפש מידע על דגמים של מסרטות/מצלמות דיגיטליות.... אתם יכולים לתת לי דגמים שאשפר למצוא בארץ באיכות טובה (מחיר לא משנה)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Or94,

לאחר שיש לי בעיות בגלגלת של העכבר שלי אז החלטתי להחליף את הסט שלי. אני מחפש סט אלחוטי בתקציב של עד 400 שקל שתהיה לו קליטה למרחק יחסית גדול ושיתאים גם למשחקים ואני לא מעוניין בסט חוטי. החנות שאני יקנה היא KSP כנראה. ואם לא אז חנות באיזור חיפה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, רכשתי עט אלקרוני למטרה כדי לחברו למחשב נייד, לכתיבה של שימוש בעט אלקטרוני כאילו בעט אמיתי וגם השאלה המרכזית שלי שתוך כדי שיחת וידאו אני אוכל לכתוב משהו עם עט על המשטח אלקרוני והוא (ידיד) יראה, בדיוק מה אני כותב. אין לי בעיה להוריד תוכנת צד שלישית כדי שתוכל ברשת לראות מה אני כותב או שהתוכנה שבאה עם המוצר יש לה אפשרות לשדר את מה שאני כותב? אני רוצה טלפון של תמיכה של חברת Genius כדי שאוכל לשאול אבל אני רוצה לשאול אתכם לגבי זה. העט האלקטרוני בעיקרון מיועד לכתיבה מהירה בלי צורך להשתמש במקלדת. אני מצרף קובץ של אריזה שלא פתחתי במקרה ואצטרך לחנות, ואמרו לי בתמיכה של מוצרים (אבל לא ספצפית מוצרי GENIUS) והם לא ממש ידעו לענות לי. אזי אני מצרף תמונה של מוצר. בתודה מראש ושבוע ט…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shahar0592,

לא ידעתי איפה לפרסם אז פרסמתי פה.. אני צריך את המתאם הזה לחיבור הממיר של הוט למסך מחשב (מסך T2333) ושאתה קטנה אם אני מחבר שני חיבורים למסך (גם VGA וגם DVI) איך אני מחליף בניהם? תודה על העזה האתר הטוב בעולם!!!!! (במקרה ואין יש מצב מישהו ממליץ לי על כרטיס TV שגם ניתן להקליט איתו בלא יותר מ-300 ש"ח עדיף כמה שפחות)

9. Started by mdmdmd,

שלום אני הולך לקנות כרטיס מסך 7800GT (ב1200 יד ראשונה) ואני תוהה אם אני צריך ספק כוח חדש...חלק אמרו לי שכן וחלק אמרו לי שלא הספק שלי הוא ספק ג'נרי של 400W והמערכת שלי היא P4 3.0GHZ 64BIT 1024 RAM בשני כרטיסים של 512 צורב DVD בכל מקרה האם ספק כוח של 400W ג'נרי יספיק לי לכרטיס 7800GT *כאשר המסך הוא מסך CRT 17 אבל הוא לא מחובר למחשב(הוא מחובר ישירות לחשמל) ואם אתם דואגים בקשר לנפילות מתח וכאלה אז יש לי UPS מצויין של חברת GAMATRONIC נגד כל הבעיות חשמל למיניהן אז אני מניח שהספק שלי יוכל להחזיק את הכרטיס אבל אני צריך את דעתכם-המומחים תודה מראש לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mp91,

אהלן, יש לי מדפסת מסוג EPSON 305 משולבת. החלק בו אני שם את הדפים הוא עקום ולכן אלמלא אני מחזיק את הדף באוויר ומיישר אותו הוא יוצא עקום בהדפסה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת משולבת במחיר הנ''ל אשמח להמלצות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

לADSL כל אחד חייב לשלם 299 ש"ח על השירות... תמורת הסכום הנ"ל, בא טכנאי מתקין לך מודם ADSL במחשב. באשר לכרטיס רשת, הם לוקחים עוד 171 ש"ח למי שיש כבר כרטיס רשת. אבל במידה וכבר יש לי כרטיס רשת במחשב, אני יכול פשוט להתקשר לתמיכה של הספק אינטרנט שלי והם כבר יגידו לי איך להגדיר חשבון אינטרנט וכל זה... לא ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BONO,

אני רוצה לקנות מארז למחשב ואני לא יודע איזה חשבתי על המארז החדש הצבעוני הזה או המארז הזה או המארז הזה אם איזה מארז שתחליטו תרשמו לי גם איזה מאווררים לקנות וכמה מאווררים אפשר לשים בו. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by white_rider,

שלום לחברה שיש להם את המקלדת הזאת, האם זה נכון שאין לה רגליים לכיוון הזווית?? היא שטוחה לגמרי או שיש לה זווית נטיה אפילו ללא הרגליים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by do_k,

הי יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. ציוד סטנדרתי שעושה את העבודה. הבעיה מתחילה כשאני מתרחק מהמחשב ( מרחק של 3 מ' בערך ), אז אין קליטה.. שמעתי שטכנולוגית 2.4G פותרת את הבעיה הזו. אפשר לקבל המלצה לדגם מסוים, שאוכל להשתמש במקלדת ובעכבר מרחוק יותר ( בערך 3 מ' )? לא חייב להיות 2.4G. כל פתרון יתקבל בברכה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי לכולם, בדיוק מחפש את Sculpt Ergonomic שלא התחברתי לבמנה שלו, אלב מאוד התחברתי למשטח שיש לו מטה תקציב לא מוגבל, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב, קיבלתי מתנה מארה"ב מדפסת HP דגם 7283 ALL IN ONE. למדפסת 6 ראשי דיו, 5 צבעוניים ושחור. המדפסת הגיעה עם ראשי דיו שהמספר הטבוע עליהן הוא 02. שני צבעים נגמרו וקניתי באופיס דיפו שני ראשי דיו מקוריים של HP אך מספרם 177(לא קיימים 02) עפ"י מה שהצלחתי לקרוא ברשת גם 177 אמור להתאים למדפסת זו וזה המספר של הראשים שמתאימים לאזור שלנו ואילו 02 זה מה שנמכר בארה"ב. האם מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות של המדפסת כדי שתעבוד עם הראשים החדשים כי כרגע יש לי הודעה שהראשים שהחלפתי אינם מתאימים למדפסת זו... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Iraqinator82,

אלחוטית עם אפשרות AIR PRINT.יש המלצות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by esaly,

מישהו מכיר את QcK של STEEL? איך הוא?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כמו שהבנתם מהכותרת אני סטודנט והחלטתי שאני זקוק למדפסת! איזה מדפסת מומלצת לשימוש לא רב יחסית (הדפסות מדי פעם של חומרי לימוד- עד 20 דפים בשבוע אני מעריך) האם כדאי ללכת על מדפסת לייזר (400-500 שקל) או מכשיר משולב עם סורק (גם בערך באותו מחיר) או אולי בכלל לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה (200-300 שקל) ?

21. איזה מארזים הכי כדאים \ הכי מקררים את המעבדים החדשים של AMD ATHLON XP או בלי קשר איזה מארזים הכי טובים בקירור מעבדים. (אני מתכוון בעיקר ל FULL TOWER) עדיף שיהיו זמינים גם בארץ אך לא הכרחי

22. Started by Symbore,

אני צריך מדפסת מאמין שעדיף לי הזרקת דיו, רוב ההדפסה היא בשחור לבן אבל לפעמים יש גם צבע. הדגשים שלי שתהיה אמינה, שקטה ולא תזלול דיו כמו מטורפת (אני מדפיס בחודש ממוצע כמאה דפים) חשובה לי בעיקר האופציה של סריקה. יש לי הנחות באופיס דיפו וקרביץ אז אני מתכוון לרכוש משם, אם ידוע לכם על מדפות מומלצות משם אני אשמח. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב, אני בעליה הגאה של מדפסת hp920c, קניתי אותה לפני מספר שנים (2-3 שנים, לא זוכר בדיוק) ועד עכשיו עבדה בנאמנות. העניין הוא שעכשיו נגמר לה הדיו ואני גם בתקופה זו עומד לקנות סורק, הדיו למדפסת (שחור + צבעוני) נע מסביב ל-200+ שקלים, מחיר של סורק נע סביב ה-300+ שקלים, האם כדאי לי לזרוק את המדפסת הנוכחית שלי לכל הרוחות (למכור, ואם כן, בכמה אני יכול למכור אותה? -היא מדפסת ממש נאמנה, אני חייב לציין.) ופשוט לקנות מדפסת + סורק משולב + דיו כמובן ב-500+ ואת המדפסת שלי הנוכחית אני אמכור, וכך אני אצא מורווח, לא? (אם לא הבנתם, תקראו שוב. קצת מסובך. : ) מה אתם אומרים ? מהי הערכת המחיר לגבי המדפסת שלי אם אני אציע אותה למכירה? (אגב, יש כאן מישהו מעוניין לקנות? ) וגם שיקול נו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני צריך בבקשה המלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. ויש לי אפשרות להזמין גם מאתרים בחו"ל. בינתיים חשבתי על אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7782&perur=2&t=9&c=201 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3315 מה אתם אומרים?? אגב מחו"ל הם עולים הרבה פחות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NIVTAL,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים