ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! עזרתם לי בעבר, מקווה שלא תעכזבו אותי בשנית. אבא שלי מחפש לקנות מדפסת משולבת - ונתקל ב-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35120 הוא אהב את ה"חבילה" והמחיר. רציתי לשמוע את דעתכם על המדפסת (עד כמה היא באמת חסכונית, שמעתי שהסוג הזול יכול לאכול אותך ב"דיו") מה היא באמת שווה, כי אין לי שמץ, ומצד שני עם אפשר למצוא איזה שהוא סוג באותו מחיר? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול. האם מכשירים לקריאת טביעת אצבע אשר יקרים יחסית כמו זה של מיקרוסופט שראיתי ב"באג" ומשמשים להקלדת סיסמא במקום הטביעה בתוכנות שונות האם זה מאובטח ומומלץ? תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני קונה מצלמה דיגיטלית, ומכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום החלטתי לשאול אותכם. התקציב הוא 1500-2000 שקל, אבל יש לציין שאני קונה בארה"ב ככה שהמחירים שםיותר זולים. אני מצלם כתחביב. חשבתי בעיקר על קנון אבל גם לאולימפוס ולמינלוטה יש אחלה דגמים. תודה מראש. נ.ב. זה די דחוף כי הנסיעה היא ביום ראשון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כולם, יש לי זוג רמקולים חזקים שמחוברים למחשב ולפני כמה ימים התחילו להוציא צליל ססטי קבוע. הצליל כמובן מתגבר ככל שמגבירים את הסאונד של המחשב. הנחתי שמדובר באחת משתי האופציות- * יש לי השראה של חוטי חשמל קרובים על החוטים של הרמקולים והם גורמים לצלילים. * הרמקולים התעייפו אחרי 8 שנים שהם איתי והגיע הזמן להחליפם. העניין הוא שעכשיו חיברתי אזניות (אזניות אולפן מוניטור איכותיות) והסאונד הסטטי נשמע גם בהן. מכאן אני מבין שהבעייה היא לא ברמקולים/אזניות, אלא במחשב. רעיון מה קרה/איך אפשר לפתור את העניין? רב תודות!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמת LOGITECH QUICKCAM 3000 אני משתמש ב WINDOWS XP וכמובן שהמצלמה היא עם חיבור USB הבעיה שלי היא שהכול עובד אבל אני לא יכול להשאיר את המצלמה מחוברת למחשב כמו העכבר המסך וכו' אני חייב לחבר אותה רק כש WINDOWS נדלק ולנתק אותה מהמחשב כשאני מכבה אותו, וכן הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מ LOGITECH עם למישהוא יש פתרון בשבילי או ידע בנושא שיצור איתי קשר בבקשה כי זה ממש מעצבן לחבר אותה IN & OUT כול הזמן...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מזה המוצר הזה ? DeckLink HD Extreme http://www.blackmagicdesign.com/products/decklink4kextreme מזה בדיוק?מזה עושה? מה ניתן לעשות עם זה? לאיזה קטגוריה זה ניחשב? תודה :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למוזיקה ומשחקים. רצוי עם מיקרופון ושיהיו אוזניות קשת. מחנות בבאר שבע. תודה רבה למגיבים! עריכה: אני צריך אוזניות סטריאופוניות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או במילים אחרות, האם כאשר קניתם את המחשב המארז היה בכלל במחשבותיכם? [poll] [opt] כן, יש לי אנטק\אנרמקס איכותיים[/opt] [opt] כן, אין לי מארז מיוחד אבל השקעתי בו את נשמתי[/opt] [opt] לא, מה איכפת לי מפח יקר?[/opt] [/poll]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לעדכן את ה BIOS במחשב פנטיום 3 450 מה"צ, הביוס הוא של Award ומספר הזיהוי שלו הוא: 08/12/1999-693-596-8671-2A6LGV3AC-00 באתר של Award מצאתי רק bios upgrade בתשלום וזאת רק בשיחה טלפונית לארה"ב, עם מס' שיחת חינם שמימלא אי אפשר להתקשר אליו מהארץ. מאחר ואני מעוניין ב update ולא ב upgrade ומאחר ואני מחפש פיתרון זול יותר להצעותיכם הבונות אודה יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר ואולי גם מקלדת לגיימינג. תקציב לעכבר 100-200 שח , תקציב למקלדת לא יודע גם מחיר סביר. יכול להתגמש על המחירים אם תמליצו לי על משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב די רשמתי הכל בכותרת. זה הדגמים שאני מתלבט בינהים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2343&products_id=15749 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2344&products_id=15829 עכשו אם יש עוד דגמים מומלצים - אשמח לשמוע! לגבי 2000A זה אומר שהוא יתן לי בין 1200 ל1400W ו1500 זה כבר 900W מקסימום שעבור מחשב כמו שלי עם ספק 1000W ועם כל מיני תוספות ומסך (גדול וצורך הרבה חשמל) וגם כנראה אפשרויות שדרוג בעתיד - אני רוצה משהו רציני שיחזיק יותר ממחשב אחד או אפילו שניים. אני מתלבט האם כדאי ON LINE שזה אומר שהוא מספק חשמל כל הזמן מן הסוללה (וכך מבטיח חשמל הרבה יותר איכותי ואמין) או האפשרות של אל פסק רגיל. וכמובן יש שאלה של רעש, חום, וכו'. …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז נידפק לי הסידי אז החלטתי כבר לקנות די וי די התקציב עומד על 300+- וזה יכול להיות גם או אי אמ כי יש לי תוכנה MSI DVD שווה משהו בכלל? המלצות בבקשה!!! האא ושהכונן יהיה מולטיזוiן או שיהיה אפשר לפרוץ אותו! תודה יובל!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מארז טוב יותר .....ומשתלם? 1.?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או 2.?Thermaltake SViking VA4000BWS?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כך שבלחיצת כפתור אוכל לעבור ממחשב אחד לשני האם התקן כזה הינו יקר? אני מקוה שזה הפורום הנכון אם לא סליחה תודה לעוזרים נעם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, יש לי שני מחשבים ראשיים בבית, ועכשיו נוסף גם מחשב נייד חמוד למשפחה... יש לי האב ובמחשב הראשי שני כרטיסי רשת, לכל שאר המחשבים כרטיס רשת אחד. איך אני מסדר שכל אחד מהם יוכל להתחבר ל-ADSL שיש לי ולרשת גדולה ? איך לחבר את החוטים ומה להגדיר ?
-
היי, אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית של הדפסה במדפסת BROTHER MFC 210C בחלונות XP. לאחר מספר נסיונות התקנה חוזרים של הדרייבר והתקנת המדפסת אני מקבל הודעה "Cannot communicate with the device" ואני לא מצליח להדפיס משום מקום, למרות שהיא מופיעה ב-Fax&Printers ונראה שהכל תקין. רק הוצאה והכנסה מחדש של כבל ה-USB למחשב "מפעילה" את המדפסת ואז אפשר להדפיס. ניסיתי כמה חריצי USB ובכולם זו אותה בעיה. ניסיתי מספר פעמים להתקין את הדרייבר מחדש (מדיסק ההתקנה המקורי של המדפסת) ובכל פעם הבעיה חוזרת. יש לכך פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או אחר... עזרו לי בבקשה להחליט... אם אתם יודעים הפרשי מחירים - אשמח. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת סבירה + העיקר שתהיה נוחה, רצוי אנטר גדול, ומקשים למעלה בשביל הוונאמפ (להעביר קדימה\אחורה\ להגביר להנמיך, MUTE) אני מאוד אוהב את זאת, והאמת שגם מנסיון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=873&catid=280 אבל אני לא מוצא אותה בשחור O_O ואני חייב שחור. יש גם ללוג'יטק מקלדת נחמדה שמאוד דומה למייקרוסופט. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12494&catid=294 והאמת שיש גם את זאת שנראת לי אחלה: (אבל כבר דיי יקרה 130 שקל) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12474&catid=294 אבל אני אוהב אותה דווקא נראית לי מגניבה בקיצור אם למישהו יש נסיון עם הלוג'טקס האלה אני ישמח אם הוא יגיד לי משהו עליהן ואם מישהו יודע מא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת 5610 (ALL IN ONE) אשר מחוברת למחשב נייח עם XP PRO. אין רשת בבית. יש מודם אלחוטי (אם זה משנה). המדפסת מחוברת בכבל USB. הבעיה היא שההדפסות מבוצעות לסירוגין- מתי שבא לה היא מוציאה ומתי שלא אז לא, ללא עקביות מסודרת שיכולתי לשים אליה לב. תיאור מצבים: בתצוגת המדפסת (הקלקה על האייקון התחתון של המדפסת ליד השעון) רואים את המסמך כאילו בהדפסה. לא ממתין. לא תקוע ולא כלום. גם אם אני עושה לו ריסטרט או ביטול הדפסה, ההדפסה לא יוצאת וגם לא מבוטלת. הוא פשוט מראה לי PRINTING/DELETING ולא עושה כלום בפועל. רק כשאני עושה ריסטרט למחשב, הכל מסתדר- הווינדוס עולה ואז אוטומטית הוא מוציא את כל ההדפסות שהצטברו ולא הודפסו. אחרי שעולה הווינדוס, אפשר יהיה להדפיס די בוודאות, אבל אז משהו יקרה,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original או אותו זיכרון של חברה טובה וידוע אחרת כמו: CORSAIR, TWINMOS, GEIL, KINGSTON, PQI. לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK או כל ח…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתכן?? אחרי סדרת אותות ומופתים ניסים ונפלאות במחשב השבוע הגיע תורה של המקלדת... ביצעתי מספר עבודות במחשב {לא משהו שהוא לא אמור להסתדר איתו בקלות...} כמו בדיקת וירוסים וסוסים במחשב ובמקביל שיחקתי בCS פתאום קיבלתי ריסט ומשם המחשב התחרפן.... בכניסה לווינדוס הוא לא נתן לי להקיש את הססמא וגם בביוס כל הזמן הופיעו חלונות כמו שמישהו לוחץ על המקדלת... בקיצור הגעתי למסקנה שזאת המקלדת ובאמת זאת הבעיה... גם בנייד שחיברתי אותה היא מייד מכניסה את המחשב למצב שינה {ובנייח גם עושה ריסטים}.... זאת מקלדת USB פשוטה שלא קיבלה מכה או משהו ובמצב טוב.. יכול להיות שהיא התקלקלה??{פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה}.... והאם יש דרך לאפס אותה או משהו. אפשר לנעול... כנראה שזה שבוע הניסים והנפלא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחשב Zenbook עם יציאת MicroHDMI אשר רוצים לחבר ל Apple Thunderbolt Display. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי את המדפסת הנ"ל ורציתי לדעת האם ניתן להגדיר משהו כך שיהיה ניתן להשתמש בה בלי שמוכנסת מחסנית צבעונית? כרגע המצב הוא שנורת הINFO מהבהבת באדום וטוענת שחסרה מחסנית ולכן לא ניתן להשתמש בה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הפאד של subeam מהזכוכית! והוא מכוספס... העכבר לא זז עלוי ובקיצור הוא עלה מי 95 ש"ח! זה אמור להיות פאד אמיתי או סתם ליופי? תמונות: http://img229.imageshack.us/my.php?image=12219tl.png http://img232.imageshack.us/my.php?image=lolfu7ii.png
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק 350watt vb המטרה שלי זה שקט אופטימלי ושלא יעבור את ה 300 שקל מישהו מכיר את ה ספק של thermaltake ואו יכול להמליץ על משהו שקט שלא יעבור את ה 26 dba thanks
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-