עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ibrow-Now,

לADSL כל אחד חייב לשלם 299 ש"ח על השירות... תמורת הסכום הנ"ל, בא טכנאי מתקין לך מודם ADSL במחשב. באשר לכרטיס רשת, הם לוקחים עוד 171 ש"ח למי שיש כבר כרטיס רשת. אבל במידה וכבר יש לי כרטיס רשת במחשב, אני יכול פשוט להתקשר לתמיכה של הספק אינטרנט שלי והם כבר יגידו לי איך להגדיר חשבון אינטרנט וכל זה... לא ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BONO,

אני רוצה לקנות מארז למחשב ואני לא יודע איזה חשבתי על המארז החדש הצבעוני הזה או המארז הזה או המארז הזה אם איזה מארז שתחליטו תרשמו לי גם איזה מאווררים לקנות וכמה מאווררים אפשר לשים בו. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by white_rider,

שלום לחברה שיש להם את המקלדת הזאת, האם זה נכון שאין לה רגליים לכיוון הזווית?? היא שטוחה לגמרי או שיש לה זווית נטיה אפילו ללא הרגליים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Krazy-Hawk,

לא יודע אם זה קשור לפה אבל... איזה מארז אתם ממליצים ? COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE [6a21] 497.87 ש"ח מארז איכותי מאושר וממלץ לשימוש עם מעבדי AMD ו- INTEL. המארז עשוי פח מכופף בעובי 0.8 מ"מ. ישנם 4 מקומות ליחידות "5.25 (סידי רום / צורב). ישנם 2/5 מקומות ליחידות "3.5 ( כונן 1.44 ודיסקים קשיחים ). מאורר 120 מ"מ באחורי המארז שואב את האוויר החם החוצה. * אפשרות לחבר מאורר 120 מ"מ בחלקו בקידמי של המארז. * פתח איוורור מול המעבד הכולל שרוול להולכת האוויר, ולפיכך מתאים במיוחד עבור מעבדיי הפרסקוט החדשים של אינטל. כולל חיבור USB בחלקו הקידמי של המארז. כולל ספק כח HEC-400W LDT בעל 2 מאוררים. או הCI-6a19 הרגיל אבל עם 400 W ועוד שאלה 400 W יספיק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב, אני בעליה הגאה של מדפסת hp920c, קניתי אותה לפני מספר שנים (2-3 שנים, לא זוכר בדיוק) ועד עכשיו עבדה בנאמנות. העניין הוא שעכשיו נגמר לה הדיו ואני גם בתקופה זו עומד לקנות סורק, הדיו למדפסת (שחור + צבעוני) נע מסביב ל-200+ שקלים, מחיר של סורק נע סביב ה-300+ שקלים, האם כדאי לי לזרוק את המדפסת הנוכחית שלי לכל הרוחות (למכור, ואם כן, בכמה אני יכול למכור אותה? -היא מדפסת ממש נאמנה, אני חייב לציין.) ופשוט לקנות מדפסת + סורק משולב + דיו כמובן ב-500+ ואת המדפסת שלי הנוכחית אני אמכור, וכך אני אצא מורווח, לא? (אם לא הבנתם, תקראו שוב. קצת מסובך. : ) מה אתם אומרים ? מהי הערכת המחיר לגבי המדפסת שלי אם אני אציע אותה למכירה? (אגב, יש כאן מישהו מעוניין לקנות? ) וגם שיקול נו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ^Z^,

:s05: תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני בשלבי חיפוש מדפסת משולבת סורק (פקס לא משנה לי אם יהיה או לא, אין לי שימוש בזה). התקציב שלי הוא עד 500-600 ש"ח (עם ההעדפה לכמה שיותר נמוך, אם יש גם פחות מזה שתתן את מה שאני מחפש אז עדיף). השימוש שלי הוא ללימודים (סטודנט), בעיקר הדפסה של טקסטים אך כן ארצה שתהיה צבעונית למידי פעם אם אצטרך להדפיס ברכה או משהו בסגנון. חשוב לי שראשי הדיו לא יהיו יקרים במידת האפשר (אני לא ממש מבין במחירים של ראשי דיו). חשוב לי שהיא תדפיס דו"צ. עשיתי חיפוש פה בפורום עבור מה שאני רוצה וראיתי המלצות אבל ללא דו"צ. מה דעתכם על הדגמים: HP Officejet 8600 , HP Officejet 6700, בחלק מהמקומות (כולל זאפ) קראתי שהן "טוחנות" דיו.. בחלק אמרו שהן טובות. אשמח לשמוע חוות דעת אובייקטיבית. תודה רבה רבה על …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by THL,

יש לי AMD 800 לוח של GIGABYTE GA-7IXE ומודם ESS 56 יש לי שני HD במגירות שאני מחליף לפי הצורך. באחד מותקן WIN98 SE ובשני WIN ME אבל משום מה WIN ME לא מזהה את המודם ניסיתי למצוא דרייברים מתאימים ללא הצלחה הוא פשוט לא מזהה את המודם אלא סתם כרטיס PCI

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. סתם שתדעו. המתיחת פנים ממש הולמת אותם...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by T-boon,

הי, מבקש המלצה למכשיר פקס עד 1000 ש"ח מה עדיף, משולב עם מדפסת? ליזר, צבעוני או שחור לבן? חיבור רשת קווי / אלחוטי? שימוש משרדי בעיקר, אך לא ממש יום יומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shark,

מה עדיף LG X32 או PLEXTOR X24 בלי תוספות זה או זה ראש בראש מה יותר טוב ? : :smoke:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by KoM,

או במילים אחרות, האם כאשר קניתם את המחשב המארז היה בכלל במחשבותיכם? [poll] [opt] כן, יש לי אנטק\אנרמקס איכותיים[/opt] [opt] כן, אין לי מארז מיוחד אבל השקעתי בו את נשמתי[/opt] [opt] לא, מה איכפת לי מפח יקר?[/opt] [/poll]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אליין וואר באזור הקריות חיפה והאם אתם יודעים מה המחירים שלהם האם הם זולים או יקרים והאם שווה להתחל להתעסק עם מארז חדש כול עוד המחשב הנוכחי טפו טפו טפו (Knock the wood) עובד מצויין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by -Cyber-Tek-,

שלום ברצונני לקנות גויסטיק ואני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יותר אמין הכסף פה זה לא הבעיה אני מוכן להשקיע בזה איזה גויסטיק מבין השניים יותר טוב SideWinder Force Feeddback 2.0 או Logitech WingMan® Strike Force 3D בברכה -Cyber-Tek-

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. באיזה פאד אתם משתמשים? פשוט יש לי מאותם העכברים שלא אוהבים שולחנות. צריך אחד טוב. האם יש פאד עם תעודות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by efee123,

שלום ברשותי יש האב שמתחבר למחשב דרך usb ומפצל לי את הכניסה ל 8 כניסות. עכשיו אני קונה מחשב חדש עם usb3+2 . שאלתי היא, האם כשאני מחבר את ה"האב" למחשב כל הכניסות הופכות לusb3 לדוגמא? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה כמו לשים פנטיום 3 (באס 133MHz) עם זכרון RDRAM (באס 800MHz). שום תועלת. הבאס של Athlon XP הוא 266MHz לכן הוא יעבוד מעולה עם זכרונות PC2100 שגם עובדים בבאס הזה, בזכרונות החדשים של PC2700 הזיכרון סתם ישב שם ולא ינצל את עצמו. אז אל תמהרו להציע לאנשים PC 2700 כי זה לא ממש ייתן להם הרבה... תחקו לT-bred או לHammer.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by BeBest,

אני מתלבט בין 2 מדפסות לייזר. HP P1102 (הבנתי שהיא תומכת ברשת אלחוטית?) לבין Samsung ML-1660/1670 מבחינת המחיר הן די זהות עם יתרון לסמסונג. מבחינת טיונר גם.. אז מה עדיף? אני לא מדפיס הרבה (גג 100 דפים בשנה) נמאס לי ממדפסות הזרקת דיו שגוזלות את הדיו בכל פעם שמפעילים אותן רק בשביל שלא יתייבש. מחפש מדפסת אמינה, שתעשה את העבודה בלי יותר מידי התעסקויות עם העדפה לאפשרות הדפסה מהרשת. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mp91,

אהלן, יש לי מדפסת מסוג EPSON 305 משולבת. החלק בו אני שם את הדפים הוא עקום ולכן אלמלא אני מחזיק את הדף באוויר ומיישר אותו הוא יוצא עקום בהדפסה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת משולבת במחיר הנ''ל אשמח להמלצות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

ושוב מתעלולי מיקרוסופט. נמעס לי מהעכבר הישן שלי שעבד בPS2 עם כדור צובר אבק ואז נזכרתי בעכבר של אח שלי ששוכב במגירה. לקחתי אותו, חיברתי אותו לUSנ ואפילו הורדתי לו את הוכנה מהאתר של ממיקוסופט. והוא עובד אחלה עד שהוא נתקע. ואז צריך לנתק אותו מהUSB ולחבר מחדש. ואז הוא עובד שוב. אני רק אוסיף ואומר שהלד האדום לא נכבה בשום זמן, ושמערכת ההפעלה היא XP יום כיפור שמח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אבקש את המלצתכם ל 2 גייםפאד למשחקים ב PC,משהו שישמש גם במשחקים אחד על אחד (מכוניות כדורגל) וגם באחד נגד המחשב. התקציב עבור שניהם 300~. אודה מאוד לעיצתכם!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן לפני כמה ימים המקלדת שלי הפסיקה לעבוד (סט עם עכבר לוגיטק) החלפתי סוללות והיא עדיין לא עבדה חיברתי למחשב עכבר רגיל באותה יציאת יו אס בי והיציאה עובדת..לקחתי סט אחר (מייקרוסופט דגם 1014) וגם הוא לא עובד על המחשב למרות שעל המחשב השני הוא עובד...השאלה אם כיחחביתי בטעות איזו הגדרה או משהו נלחץ?? יש אופציה להגיע לאיזשהו כלי מערכת שקשור בעניין אולי?? כשאני נכנס לחומרה ומשם למקלדת הוא לא מזהה שום מקלדת .. אשמח לקבל עזרה בהקדם..ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ממה שראיתי פה בפורום המשולבת הזו היא מומלצת ביותר. רציתי לשאול כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. לפי מה שהבנתי הראשי דיו שלה מופרדים, ז"א אם רק מחסנית אחת נגמרה אפשר להחליף רק אותה,נכון? 2.כרגע אין לי רשת אלחוטית(אבל בעתיד מתוכננת) ואני יודע שהמדפסת היא אלחוטית, אז יש מצב שהיא לא תעבוד אצלי? 3. יש מדפסת משולבת יותר מומלצת ממנה? 4.האם מישהו שמע על איזה פאק שיש לה? כמו כן, אם אפשר בבקשה המלצה על מדפסת פשוטה בשביל תלמיד כיתה ו', כמה שיותר זולה אבל שתהיה אמינה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי לכולם, בדיוק מחפש את Sculpt Ergonomic שלא התחברתי לבמנה שלו, אלב מאוד התחברתי למשטח שיש לו מטה תקציב לא מוגבל, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים