עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kaisman,

חברה תודה על התשובות על השאלות הקודמות אבל יש לי עוד כמה: 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן? תענו לי זה דחוף אני מתעניין עכשיו למחשב חדש

2. Started by MasterYoda,

האם נדמה לי או שכל מי שיש לו geforce3 64mb צריך בביוס להקטין את הagp aperture size ל4 או 8 mb ? ואם הוא לא משנה אז יש לו בעיות מגוונות בתצוגה ובמשחקים. מישהו שמע משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by jj516,

קניתי מצלמת LOGITECH QUICKCAM 3000 אני משתמש ב WINDOWS XP וכמובן שהמצלמה היא עם חיבור USB הבעיה שלי היא שהכול עובד אבל אני לא יכול להשאיר את המצלמה מחוברת למחשב כמו העכבר המסך וכו' אני חייב לחבר אותה רק כש WINDOWS נדלק ולנתק אותה מהמחשב כשאני מכבה אותו, וכן הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מ LOGITECH עם למישהוא יש פתרון בשבילי או ידע בנושא שיצור איתי קשר בבקשה כי זה ממש מעצבן לחבר אותה IN & OUT כול הזמן...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Regev,

האם אפשר לקנות לכרטיס מסך יציאת TV בנפרד. ואם כן, היכן וכמה??? (המחיר)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by denis20,

צריץ המלצה לאל פסק , יש לי הפסקות חשמל בחורף ולכן כדי להגן אל המחשבאני צריך אל פסק טו בסביבות 300 עד 500 ש"ח החומרה שלי : Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 asus dvdrw lg cdrom x52 תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by domuzy,

יש לי מדפסת 5610 (ALL IN ONE) אשר מחוברת למחשב נייח עם XP PRO. אין רשת בבית. יש מודם אלחוטי (אם זה משנה). המדפסת מחוברת בכבל USB. הבעיה היא שההדפסות מבוצעות לסירוגין- מתי שבא לה היא מוציאה ומתי שלא אז לא, ללא עקביות מסודרת שיכולתי לשים אליה לב. תיאור מצבים: בתצוגת המדפסת (הקלקה על האייקון התחתון של המדפסת ליד השעון) רואים את המסמך כאילו בהדפסה. לא ממתין. לא תקוע ולא כלום. גם אם אני עושה לו ריסטרט או ביטול הדפסה, ההדפסה לא יוצאת וגם לא מבוטלת. הוא פשוט מראה לי PRINTING/DELETING ולא עושה כלום בפועל. רק כשאני עושה ריסטרט למחשב, הכל מסתדר- הווינדוס עולה ואז אוטומטית הוא מוציא את כל ההדפסות שהצטברו ולא הודפסו. אחרי שעולה הווינדוס, אפשר יהיה להדפיס די בוודאות, אבל אז משהו יקרה,…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש מקלדת ועכבר בערך עד 500 ש"ח .. אני הרבה משחק (כולל משחקי FPS) וחדשים שיוצאים,רואה הרבה סרטים ומוזיקה בעיקר (אני אוהב את לחצני המדיה פלייר במקלדת.) חשבתי לקחת את המקלדת Logitech Wave (בלי העכבר ) ועכבר Logitech G5 הגירסא החדשה (הכחולה הזאת) יש לכם הצעה אחרת יותר טובה בסביבות 500 ש"ח ? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם מאחר והעכבר הזה מתחיל לגסוס אחרי ששירת אותי נאמנה 5 שנים, אני מחפש להחליף אותו. הדרישות מאוד ספציפיות ובררניות, אבל לא נראה לי שהן מוגזמות לאור העובדה שהעכבר הנ"ל קיים את כולן מלבד היותו חוטי: 1) אלחוטי: פה המפתח בעצם לכל הפוסט שפתחתי. אם הייתי מעוניין בעכבר חוטי, הייתי כנראה קונה שוב בדיוק אותו עכבר ב 50 ש"ח (לפני שאתם מעירים, ראו נספח למטה) 2) קשור ל 1: משקל - קל כמה שיותר, בסדר גודל של העכבר הישן. עכבר כבד לא ישרת אותי כמו שצריך, ברוב תהליך העבודות הגראפיות עם העכבר אני מזיז אותו בעיקר עם האצבעות וככה אני משיג עדינות ודיוק מירביים. אני מתאר לעצמי שרוב העכברים האלחוטיים הם כבדים יחסית, אז אם ההבדלים הם משמעותיים כנראה שאלך על עכבר חוטי. 3) חשוב שיהיה סימט…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי את המקלדת http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=529e6bca-e6cf-46de-90b0-fa958a1dace8&crumb=catpage&catid=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698#Overview משנה לי החיבור ??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי mx510. אני כבר שנים מחבר אותו דרך הPS2. אם אני מחבר את העכבר לUSB אמור להיות הבדל כלשהו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ובכלל איך BROTHER במכשירים האלו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי ויסטה 64. לפי האתר של HP, אני לא צריך דרייבר, אלא המחשב צריך לזהות לבד את המדפסת (840C) אבל זה לא קורה. מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by viperch1x,

הי. יש לי כרגע בבית עכבר razer cooperhead ופד לעכבר 5L steelseries. עכשיו בעקרון אני לא כל כך מרוצה מהפד הזה הוא לא עובד מושלם עם העכבר ואני מעוניין לקנות פד חדש.(חוץ מזה שהוא קצת מתקלף ועוד כל מיני שטויות). רציתי לדעת על מה אתם ממלצים ולמה.(בבקשה רק אם יש לכם נסיון עם הציוד או התנסתם איתו בעבר באיזשהו אופן). אני אישית מתלבטת בין 3 פדים עקריים steelseries qck לבין razer golaitus לבין razer mantis. נא לזכור שיש לי עכבר razer copperhead. עכשיו השימוש העקרי בעכבר +פד זה משחקי רשת first person shooting and 3rd person shooting מה שזה אומר שאני צריך דיוק מירבי.(שמתי לב של כל גרסא של פד יש ספיד וקנוטרול). זה לגבי העכבר. לגבי האוזניות אני רוצה לקנות את steelsound 5hv2. עכשיו שתי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by prxc,

ואני לא מצליח להפעיל את הפקס איך להפעיל הוא לא פועל אפילו שהרכבתי את התוכנה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by #ELad#,

שלום! אני רוצה לקנות פד לעכבר שלי. אני מחפש שיהיה כמה שיותר גדול. מה שנראה לי עד עכשיו זה Razer Destructor. כדאי? יש למישהו ניסיון עם משטח אחר? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yuraxp,

שלום יש לי אוזניות שאורך הכבל שלהם הוא 3 מטר. שאלתי היא כזאת,האם קיצור הכבל לאורך יותר קטן(ע"י חיתוך) לא יפגע באוזניות? תודה יורה..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by T-Flash,

מה זה ה DPI שיש בעכבר לייזר? על מה הוא משפיע? האם יש לשים לב אליו כשקונים אכבר? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ibrow-Now,

לADSL כל אחד חייב לשלם 299 ש"ח על השירות... תמורת הסכום הנ"ל, בא טכנאי מתקין לך מודם ADSL במחשב. באשר לכרטיס רשת, הם לוקחים עוד 171 ש"ח למי שיש כבר כרטיס רשת. אבל במידה וכבר יש לי כרטיס רשת במחשב, אני יכול פשוט להתקשר לתמיכה של הספק אינטרנט שלי והם כבר יגידו לי איך להגדיר חשבון אינטרנט וכל זה... לא ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by vizido,

שלום חברים, אני מחפש מצלמה שיכולה לעקוב אחר התנועות שלי בצורה הטובה ביותר. כלומר, נניח אני זז ימינה, שהמצלמה תזוז יחד איתי ותדע להתפקס באופן אוטומטי. מה קורה אם יש מספר אנשים בחדר, איך היא יודעת על מי להתמקד? יש אפשרות לתכנת משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hagay,

;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zoloboy,

אני מחפש ספק 350watt vb המטרה שלי זה שקט אופטימלי ושלא יעבור את ה 300 שקל מישהו מכיר את ה ספק של thermaltake ואו יכול להמליץ על משהו שקט שלא יעבור את ה 26 dba thanks

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Raiden,

שלום אני מחפש מארז איכותי וספק חזק (380 -420 W ) בסכום כולל של 500 - 600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by AdiR^SiNaI,

מזה הכבל הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by _idank_,

איך המארז הזה(הספק שלו וכו'...) http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7234 תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. :AR15: אני מצטער מראש על זה שאני משגע אותכם אבל ממש אין לי מושג בזה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.