ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, Long time.. לאחרונה התחדשתי ב-עכבר Logitech G7 במטרה עיקרית אחת - משחקים. לא אהבתי ועושה לי דיי הרבה בעיות. הייתי רוצה ללכת לכיוון אחר. בנוגע לעכבר: Razer DeathAdder, שמעתי שאין לו מתחרים בתחום הגיימינג. האם יש לו גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות?(עכברים אחרים) בנוגע למקלדת: יש לי כרגע משהו שבכלל לא לגיימינג אבל היא לא רעה האמת, הייתי שמח להחליף אותה האם יש ל-G15 של Logitech מתחרים? חוץ מ-Razer Tarntula שלא בא בחשבון בגלל המחיר. שוב גם כאן, האם יש לה גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות? (מקלדות אחרות) נראה אתכם במשחק? תודה רבה, יותם.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחפש סוללה למחשב שקבלתי במתנה http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_LiteLine_Plus_325A__5374564 לעזרתכם אודה 0547976794
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות הגה רציני למשחקי מירוצים, לכן אני זקוק להמלצה וכל חוות דעת שיש למישו לתת.. אז ככה, מאוד הייתי רוצה לקנות את הG25 של לוג'יטק שהוא ממש מושלם אבל לצערי יקר לי מדי... בנתיים שמתי עין על ההגה הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379773 זה אומנם לPS2 אבל הבנתי שהוא פועל מצויין על המחשב.. אני רוצה אותו כי יש לו את האפשרות להסתובב כמו במכונית מרוץ (חצי סיבוב לכל צד) וגם כמו במכונית רגילה (2 או 3 וחצי סיבובים, 900 מעלות בערך) האופציה הזו חשובה לי... הילוכים לא ממש חשוב כי לא ראיתי הגה חוץ מG25 שיש לו קלאץ ותיבת הילוכים H אז אני פשוט יאלץ לוותר על זה... וזהו... האמת הלוגיטק מומו נראה ממש טוב אבל לצערי הוא לא יכול לדמות מספר סיבובים כמו במכונית רגילה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה עכברים למחשב והייתי רוצה לקבל המלצה על אחד מהם אז מי שיש לו את אחד מהם אשמח לקבל המלצה כולם של logitech g7 lx8 mx620 mx1000 mx revolition אני מחפש עכבר אלחוטי שיכול להתאים גם למשחקים אבל זה לא העיקר חשוב שיהיו לחצני קדימה אחורה למעבר בין עמודים בדפי אינטרנט
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי. אשמח להמלצה לעכבר איכותי בעל תחנת טעינה (שאפשר לשים עליו את העכבר שיטען ולא להחליף סוללות) 200 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את המחשב HTPC שלי למחשב לשימוש רגיל + HTPC. כרגע יש לי שלט של MCE שאיתו בעיקרון אני עובד. המקדלת והעכבר שיש לי עכשיו בקושי עובדים למרחק של חצי מטר. אז אני צריך סט חדש. עכשיו אני רוצה לחבר מסך מחשב ולהפוך אותו במקביל גם למחשב סלוני רגיל. אני צריך מקלדת ועכבר בסיסיים שיעבדו למרחק של כ2מ' בצורה תקינה. העכבר אם אפשר שיהיה מספיק למרחק גדול יותר - כ4מ', כי יכול להיות שישתמשו בו למשחקים פשוטים של FLASH באינטרנט מהספה. אני עשיתי חיפוש וקראתי כאן את השרשורים הרלוונטים אבל לא בדיוק הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות. כמובן ייתרון למקלדת\עכבר נטענים, אבל לא חובה, יש לי מטען לסוללות אז אין עם זה בעיה. מה לגבי הסט החדש הזה של TEAC? הוא נראה (מבחינת עיצוב ומחיר) לא רע בכלל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אח שלי לומד אנימציה בבצלאל והמדפסת המשולבת הביתית לא מספיק טובה בשביל לעבוד איתה [= אז הוא צריך סורק טוב ומדפסת איכותית השאלה אם לקחת משהו משולב או מדפסת לבד וסורק לבד שיהיה כמה שיותר איכותי וכמובן חסכוני בדיו אין תקציב מוגדר תודה מראש [=
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת לייזר פשוטה ש/ל לשימוש בייתי. חשוב שתהיה כמה שיותר זולה לקניה אך יותר חשוב שתהיה זולה לאחזקה מבחינת תקלות ועלות של טונרים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז איזה משטח מעדיפים, משהו שהוא יותר פד בד שהוא "רך", או משהו כמו ICEMET וכו', שבנוים על בסיס זכוכית, או ברזל או כל מיני דברים כאלו וקשים. ואם בחרתם בסוג מסויים, אז תגידו גם למה, ועם איזה עכבר מוציאים ממנו מקסימום תוצאות.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום! אני משחק ב hitman שיחקתי פעם עם המקלדת 6000 של מיקרוסופט וכול פעם יש תקיעות,הבעיה היא אצל המקלדת או בחיבור של המקלדת בלוח אם?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כותרת... ראיתי מקלדות של Saitek, של Logitech ושל Razer יש עוד אופציות ? לי כרגע יש G5 ולכן אני צריך מקלדת, מ Amazon יהיה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מדפסת Canon IP4200 שנמצאת בתקופה האחריות - התקלקלה, נשלחה לתיקון, ובמעבדה אמרו שראש המדפסת התקלקל, יש להחליפו (בעלות של המדפסת כולה, כמעט), ושהנ"ל לא מכוסה באחריות. אין ממש איך לבדוק האם המעבדה לא משקרת, אבל בכל מקרה - האם יתכן / מקובל / הגיוני שהחלק העיקרי במדפסת אינו מכוסה באחריות ? (קשה לי להאמין שכן, וגם אם כן - האם זה מחובתם לציין נתון חשוב זה, כאשר "מעניקים" אחריות ?)
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כזה למחשב, אבל איך האלחוטי עובד? יש חיישן שמתחבר ל USB וקולט את אותות השלט? ואיפה כדאי לקנות, בישראל או בחו"ל? אם אפשר תוסיפו לינק לקנייה. והוא עובד במשחקים שתומכים בו בלבד או ברוב המשחקים? פעולה\ספורט וכו'.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה האוזניות הכי טובות במחיר הזה? למשחקי FPS (Counter Strike) עד עכשיו הייתי עם אוזניות TEAC פשוטות אבל בא לי לשנות למשהו טיפה יותר איכותי. מה אתם ממליצים? בתודה, נבו.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ראיתי אותו בכמה מקומות אך ללא כרית.למשל בBIGBOX.כרגע אני אם פד גנרי (עכבר G5) אם כרית ופשוט לא מסוגל להיפרד ממנה.אני יודע שהיא מפריעה במשחקים אך אני כמעט לא משחק.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אני חייב שולחן חדש למחשב השלחן העכשיוי שלי ממש מעיק עלי אין מקום למקלדת ולעכבר על המשטח הזה היוצא מהשולחן .. אני מחפש משהו שיכול לאפשר לי שטח עבודה טוב וגם שהמסך המפלצתי שלי יוכל לעמוד עליו (22CRT ) ואולי גם המארז (אם לא אפשרי אז על הרצפה) בנוסף הייתי רוצה שתמליצו לי על עכבר טוב למשחקים וגם מקלדת. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 11:00:46 תעשו טובה תענומה אני צריך להקפיץ בשביל זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שלטים למחשב עם חיבור USB וכשאני מחבר אחד מהם הם לא עובדים. כל דבר אחר שאני מחבר לUSB במחשב עובד חוץ מהשלטים מה לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר שאני פותח מספר קישורים זא"ז או לאחר תזוזה מהירה. קודם היה לי עכבר MICROSOFT ישן (9 שנים) אז לזה אני משווה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות שלט רחוק לשימוש ב HTPC חשבתי שבמקום לקנות שלט בנפרד לקנות איתו כרטיס טלויזיה פשוט שאיתו מקבלים גם שלט בנוסף אני לא כלכך מכיר את הנושא של שלטים לכן אני רוצה לוודא שאפשר לעשות לשלט הסבה לשימוש כולל במחשב .... לדוגמא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי אני משתמש עם עכבר אלחוטי של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop 660 על משטח שיש בו כרית ג'ל (משהו סטנדרטי לגמרי). הבעיה שמדי פעם יש בריחה של הסמן של העכבר על המסך בלי שאני מזיז את העכבר. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להמליץ מניסיון על חנות בחו"ל ששולחת מוצרים ישירות לישראל? בדקתי באמזון אבל אין משלוחים לישראל למעט ספרים/סרטים וכיוצ"ב..
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוג'יטק mx510 והוא קצת מתקלקל כרגע [אחרי כמה שנים טובות..] עכשיו אני מחפש אחד כמוהו עם הדרישות האלה- שלא יהיה אלחוטי ולא יקר שיהיה נוח ואיכותי והכי חשוב שיהיה לו את אותה פונקציה כמו ה510- שיש שני כפתורים קטנים מעל ומתחת לגלילה שמאפשרים לגלול מהר [אחרי שמתרגלים בלתי אפשרי לחזור אחורה] בתודה
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-