עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז ככה נגמרו הצבעים למדפסת וקנינו חדשים הצבעים תחליפיים הדפסנו איתם כמה זמן לאחר תקופה הפסקנו להדפיס ואז שבאנו להדפיס המדפסת אמרה שיש לנו בעייה במחסניות ההדפסה הלחנו והחלפנו את הצבעונית אבל יש את אותה בעייה ניקינו את הבית שלה עשינו הכל עדיין היא עושה בעיות..!? מה עוד יכול להיות..? תודה רן

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by spaltiel,

יש לי מדפסת זירוקס 3117 ואני רוצה למלא את הטונר. האם מישהו יכול להמליץ איפה ניתן לקנות אבקה למילוי והאם מישהו מכיר בעיות כלשהן בתהליך כזה. תודה מראש

3. מתאם 2.4 GHZ של MICROSOFT למחשב ? כזה - http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/

4. שלום, אני מחפש מדפסת לאחותי, המדפסת צריך לעמוד בדרישות הבאות - מדפסת צבעונית. מדפסת זולה (אני מניח שזה משאיר רק את האפשרות של מדפסת דיו). ראשי דיו זולים. מהירות הדפסה או איכות הם דבר שולי כיוון שהמדפסת מיועדת לשימוש של הילדים שלה (גילאי 7). ראיתי את המדפסת HP DeskJet D1560 ב 150 שקל, האם היא עונה על הדישות האלה (כולל הדרישה לראשי דיו זולים) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מדפסת מסוג BROTHER שהייתה אצלי התקלקלה לא מזמן, והאמת היא שגם ככה לא אהבתי אותה. בכל מקרה, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, עם התכונות הבאות: *חסכוני עד כמה שניתן (אני סטודנט ולצערי עבודות זה עניין שבשיגרה, כך שאני מעדיף להמנע מלקנות כל שבוע ראש דיו חדש, אפילו אם הוא מזוייף) *סורק *אני משער שברוב המדפסות המשולבות יש אופציה של "צילום", שזה בהחלט חוסך לי הרבה. *לא גדול מבחינה פיסית. אני צריך להניח את זה על השולחן שלי, כך שלעיצוב וקומפקטיות (יחסית) יהיה משקל רב בעת בחירת המדפסת. *אין ממש צורך בפקס, או בתכונות של מדפסת רשת . אבי הציע לי לקנות מדפסת לייזר בגלל החיסכון בטיונרים, אבל אז מדפסת משולבת עולה בסביבות 1000ש"ח (כגון Samsung SCX4500) , היא מוגבלת לשחור לבן, והבנתי שגם הרזולו…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. מחפש מכשיר קל לתפעול למשרד בינוני - שניתן יהיה להפעיל את הפקס שבו גם ללא חיבור למחשב (השימוש העיקרי בתקופה הקרובה) מכשיר הפקס הפשוט שברשותי זולל לי דפי קופי ללא הפסקה. לא מעוניין במכשיר בזבזני ולהוציא כל חודש מאות שקלים על מחסניות דיו - ולכן שוקל אולי לקחת מכשיר לייזר על בסיס טונר (שיש לו תחליפים בשוק ושלא מתייבש עקב אי שימוש) המליצו לי על HP LASERJET 2727NF (תמיכת HP בעייתית בארץ) - שוקל אולי גם חברות אחרות XEROX , BROTHER, CANON וכו'. תקציב 1500- 1000 ש"ח. מחפש מכשיר שכולל תמיכה טובה בארץ למקרה הצורך. אודה להמלצותיכם

7. Started by shahar07,

תקציב של עד 1000 ש"ח חשוב שיהיה סורק טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by asafgolan,

כאשר אני מתקין את הדרייברים של העכבר, הוא פשוט לא מגיב. ראיתי שבמנהל ההתקנים כתוב על ההתקן של העכבר שהוא לא מותקן כראוי (קוד 37). ניסתי להתקין אותו מחדש דרך מנהל ההתקנים וקיבלתי את אותה שגיאה. ניסתי להוריד דרייבר מעודכן מהאינטרנט וזה גם לא עזר. כאשר אני בוחר במנהל ההתקנים "עכבר תואם HID" במקום הדרייבר של הMX518, העכבר עובד כראוי. עוד אציין שמדובר בWINDOWS XP SP2 ושהדרייברים של הUSB מעודכנים. יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by moshe20,

לשימוש משחקים גלישה ויהיה לו קצת טווח ארוך עי אני אוהב לראות סרטים אז נוח שהעכבר ליד המיטה : ) הערה אם יש סט שיוצא יותר זול אז גם תגידו כי מקלדת אני לא ממש משתמש אבל אם יוצא זול אז שווה לי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם! התחלתי להסתכל היום קצת על עכברי RAZER ויש לי כמה שאלות: 1) בDIAMONDBACK כתוב שיש 7(!) כפתורים, אולם כשאני מסתכל על תמונות שלו אני רואה רק את ה2 הקדמיים, איפה יש עוד 5?? 2) האם ניתן לשנות את הDPI תוך כדי משחק או רק בעזרת התוכנה? 3) האם התוכנה תומכת בויסטה 64? 4) ושאלה אחרונות - מה ההבדל המהותי בין הDIAMONDBACK לDEATHADDER? בDEATHADDER אני כן רואה 2 כפתורים בצד, וכתוב שיש לו 5 כפתורים... מצטער על ההפצצה! תודה לכל העונים!

11. שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר שבהתחלה יעבוד עם העכבר של EX110 ולא מכן עם MX REVATION . יש לציין שאני לא גיימר אני מחפש נוחות. תודה...

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  12. כמובן שניתן לצרף אופציות של דגמים שיש בארץ (אני אבדוק אם יש דגמים תואמים בחו"ל) ... הנה מס' דגמים שמצאתי בחו"ל http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1070788&csid=ITD&body=REVIEWS http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2573083&CatId=141 http://www.directron.com/p990.html

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. תמיד אומרים שלא רואים אותי טוב ויש קוביות כאלה של טשטוש.. אבל אני רואה את עצמי פרפקט!! מה עושים? ;]

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by דנדן,

חיברתי מחשב מפורק יחסית לHUB שמקבל מתח ממקור חיצוני, והמחשב עצמו עדיין לא היה מחובר לחשמל, קיצר הנורה בלוח אם (המציינת שהמחשב מחובר לחשמל) נדלקה, המאוורר של המעבד התחיל להסתובב וגם המאורר של הספק, אבל לא במהירות גבוהה, והמחשב לא נדלק בכלל, כלומר המסך לא נדלק ולא כלום מישהו נוסף נתקל בתופעה הזאת? (לא מוגדר למחשב שום WAKE UP) זה בכלל בריא, שהמחשב מקבל מתח נוסף חוץ מהספק??

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by ElemenTal,

היי, יש לי את העכבר MX518, יש לי אותו יותר משנה בערך והוא התחיל להתנתק לי, פשוט מפסיק להגיב. בהתחלה זה היה פעם ב... וכאשר זה היה קורה האור של העכבר היה מתכבה, עכשיו זה קורה די הרבה כל כמה שעות והאור של העכבר לא מתכבה, ועכשיו באתי לשחק באיזה משחק והוא התחיל להתנתק כל איזה חצי דקה פשוט פעם אחר פעם הוא מתכבה !!! הוא מחובר אצלי ב USB, אז חברתי אותו עם מתאם לחיבור הרגיל של העכבר אבל הבעיה נמשכה. אני עוד לא בדקתי אותו על מחשבים אחרים או לנסות לחבר עכבר אחר למחשב שלי, אני אנסה את זה אבל בינתים רציתי לדעת אם משהו יודע מה זה יכול להיות ? עריכה: טוב בדקתי עכשיו עכבר אחר על המחשב שלי ואיתו לא היו שום בעיות גם לא במהל משחק !! ושלי במחשב אחר לאומת זאת בכלל לא עבד.. או שבכלל הוא לאהתחי…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  16. זאת אומרת שניהם יהיו מחוברים, אבל אני לא מעוניין כל פעם להחליף עכבר, אלא שאני אוכל לבחור באיזה להשתמש ושניהם יכולים לשלוט בו זמנית בעכבר. אם למישהו יש ברשותו שני עכברים ומוכן לנסות בשבילי , אני אשמח.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מאתמול זה התחיל, כל פעם שאני מנסה להדפיס מופיע ההודעה "cover open, please close cover". אבל המכסה כבר סגור. חיפשתי פתרונות ברשת וגיליתי שהתופעה די נפוצה. הבעיה שמצאתי פתרונות לדגמים אחרים אבל הפתרון שלהם לא מתאים לדגם שלי (המדפסות בנויות אחרת). ------------- מצאתי פתרון: http://www.fixya.com/support/t252447-cover_door_open זה אומנם כתוב לדגם אחר אבל זה בהחלט מתאים גם לשלי. אם מישהו מסתך וצריך עזרה, אני אשמח לעזור.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by Chymes,

רכשתי לאחי ליום הולדת G9. הבעיה שהוא לא מסתדר עם העכבר. לטענתו העכבר פשוט לא מדוייק, קשה לשימוש ואפילו עכבר אופטי של מיקרוסופט ב-80 ש"ח יותר נוח לשימוש ממנו. אני לא יודע אם מדובר בעכבר פגום או כיול גרוע או שפשוט העכבר לא בשבילו. אני מניח שיש בפורום בעלי G9. אודה מאד אם תרשמו את ההגדרות שלכם כדי שאוכל לבדוק אם המצב משתפר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by henz12345,

אז ככה , א) אני קורא עכשיו תגובות שMX518 יותר טוב , למה ? איך העכבר הזה בכללי ? למישהו יש תעכבר הזה ויכול להגיד לי אם הוא שם לו תמשקולות ואת ההגדרות DPI ואת המנורות האלו וכו' .. ? תודה [אני חדש עם העכברים המקצועיים האלו ^^ , היה לי עכבר מירקוסופט ישן למשך 7 שנים , והוא התחיל לעשות בעיות ]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 400 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה,גלישה באינטרנט ומשחקים מידיי פעם שיוצאים (crysis וכו ..אפילו CS ). לצערי לא היה באפשרותי לקנות את הסטים שהיו בבאג ואופיס דיפו במבצע (באסה \= ) בינתיים יש אפשרות אחת: Logitech Cordless Desktop LX710 או LogiTech CordLess DeskTop Wave מהחנות Saletech . מישהו מכיר את החנות הזאת? http://www.saletech.co.il קצת מוזר המחיר של הסט הזה בהתחשב שבנעה מוכרים אותו ב 1000 ש"ח. בכל אופן,יש הצעות? תגובות בנוגע למקלדות הנ"ל יתקבלו בשמחה:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, אחרי 6 שנים עם אותו עכבר הוא החליט היום לא לתפקד, למשל התחיל לעשות בעיות עם הכפתור הימני בחודשים האחרונים והיום הוא הגיע למצב שהכפתור השמאלי לא מגיב בכלל. זה העכבר שהייתי איתו: טוב ועכשיו הגעתי לקטע שאני מתלבט בין 2 עכברים הG5 והG9 את הG5 אני יכול להשיג ב175 ש"ח ואת הG9 אני יכול להשיג ב255 ש"ח עכשיו הG5 זה הדגם הכחול הזה: שלדעתי הוא מכוער לאללה ולא יפה בכלל אבל שמעתי שהביצועים שלו מעולים אבל מצד שני עומד העכבר G9 שנראה כך: שלדעתי הוא נראה מממש אבל ממש יפה אבל מצד שני הוא לא נראה כ"כ נוח אז מה שאני מבקש ממכם זה רק למי שיש אחד מהעכברים הללו אני אשמח אם תתנו חוות דעת על העכבר... כמובן אני אשמח ליותר תגובות מאנשים שיש להם את הG9 כי מהG5 שמעתי כבר ה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום חברים, המחשב שלי מחובר לLCD בסלון, אני עוד לא בטוח שהוא ישאר שם לכן המקלדות שאני מתלבט ביניהן הן לא מקלדות מדיה סנטר קלאסיות (אני מכין את הקרקע למצב שהמחשב יעבור חדר) to make a long story short - אלה 3 המקלדות שמצאו חן בעיני מבין מיליון המקלדות שיש בזאפ, אני יודע שאין ממש קשר בין אחת לשניה לכן בשלב זה אני צריך את עזרת המומחים אלו מביניהן המומלצת ביותר: לוג'יטק MX5000 לוג'יטק media remote S510 עם השלט MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP FINGERPRINT READER 3Y תודה רבה חברים

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. שלום, ברשותי מקלדת אלחוטית (מטורפת !!) של לוג'יטק אך לצערי היא התחילה לפקשש והוא מתנתקת מהרסיבר מתי שבא לה (זה לא קשור לסוללות) במקלדת יש שליטה על מוסיקה שכוללת קדימה\אחורה, מיוט, פליי, סטופ וגלגל סאונד. ועוד כל מיני פי'צרים שונים ומשונים אך הם פחות חשובים לי כרגע.. אני מחפש מקלדת באותו סגנון מעדיף של חברה מוכרת ואמינה בטווח מחיר של עד 170~ ש"ח יש העדפה טבעית לאלחוטית מכיוון שככה אני עובד כבר כ-5 שנים אך אשמח לשמוע המלצות אחרות.. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצה למקלדת באותו סגנון פחות או יותר !

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  24. שלום,שמעתי לא מזמן על העכבר האווירי של לוג'יטק MX Air ואין לי מושג עד כמה הוא נוח...למישהו יש ניסיון איתו? הוא תחליף טוב לגיימפאד? וגם למי שיש ניסיון בגיימפאד של XBOX360, הוא נוח גם בשליטת עכבר למשחקי אסטרטגיה וFPS? אולי מקלדת אלחוטית לבד עם עכבר מובנה הוא הדבר האלחוטי הכי נוח.. ואני מתכנן לקנות גם הגה והילוכים...יש דגמים מומלצים? אם למישהו יש ניסיון,דעות או הצעות אני אשמח לשמוע תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים