עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by itamar88,

אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג חדש, לשימוש כללי ולגיימינג בכללי היה לי פעם Deathadder של Razer ומאוד אהבתי אותו, אבל העכבר היה קצת גדול מידי לידיים שלי. הידיים שלי בגודל בינוני, ואני משתמש באחיזת Claw ולפעמים גם Palm בקטעים אינטסיביים במשחקים, אבל 95 אחוז מהזמן Claw אני מאוד אוהב את רייזר וחשבתי לקנות Imperetor, כתוב באתר שהוא מתאים לאחיזת Palm/Claw והוא מעוצב ארגונומית (חצי ירח) כך שזה כביכול אמור להתאים. אבל זה עדיין עכבר גדול, אמנם יותר קטן מה Dathadder אבל עדיין. מכיוון שיש הרבה עכברים, ואין מקומות באמת לבדוק אם הם נוחים, אשמח להמלצות על דגמים ודעה על ה- Imperetor.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by VegansXe,

המלצה על משטח לעכבר? לא לגימינג תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

עכשיו לארץ גם הגיעו כרטיסי PCI שמכניסים למחשב והם נותנים יציאות USB 2.0 (זה תומך גם בUSB הראשון). בקיצור מה שרציתי לשאול אם הכרטיסים של זה אפשר לחבר אותם רק לחריץ PCI פנוי אם שגם צריך לחבר לכרטיסים האלה (שמוסיפים יציאות USB) איזה חוט קטן מלוח האם. ואם כן, איזה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זה די דחוף בבקשה. ואני יודע שיש פה תותחים. תודה 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מתכוון להזמין מחר מדפסת, שכבר המליצו לי עליה בפורום לפני שבועיים או שלוש, CANON IPXXXX (בנתיים, זה עומד על IP2200). הבעיה היא שמחיפוש בזאפ אני לא מוצא חנות שמוכרת אתהמדפסת עם שלוש שנות אחריות! לפחות לא חנות שאפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות. אז אם אפשר תביאו לי קישור לחנות אמינה שמוכרת את המדפסת, עם שלוש שנות אחריות, או לפחות שנתיים. תודה . במידה וזה עובר על החוקים, אז תגובות לפרטי יתקבלו בברכה .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, רכשתי עט אלקרוני למטרה כדי לחברו למחשב נייד, לכתיבה של שימוש בעט אלקטרוני כאילו בעט אמיתי וגם השאלה המרכזית שלי שתוך כדי שיחת וידאו אני אוכל לכתוב משהו עם עט על המשטח אלקרוני והוא (ידיד) יראה, בדיוק מה אני כותב. אין לי בעיה להוריד תוכנת צד שלישית כדי שתוכל ברשת לראות מה אני כותב או שהתוכנה שבאה עם המוצר יש לה אפשרות לשדר את מה שאני כותב? אני רוצה טלפון של תמיכה של חברת Genius כדי שאוכל לשאול אבל אני רוצה לשאול אתכם לגבי זה. העט האלקטרוני בעיקרון מיועד לכתיבה מהירה בלי צורך להשתמש במקלדת. אני מצרף קובץ של אריזה שלא פתחתי במקרה ואצטרך לחנות, ואמרו לי בתמיכה של מוצרים (אבל לא ספצפית מוצרי GENIUS) והם לא ממש ידעו לענות לי. אזי אני מצרף תמונה של מוצר. בתודה מראש ושבוע ט…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omrit,

שלום! אני צריך המלצה לספק+מארז במחיר של 600-700 שקל, המחשב מיועד למשחקים, ויריץ AMD64 3000, X800GT. כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. תודה!!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by menis,

ההשתתפות חובה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gaf,

שלום רב, איזה סורק כדי לי לקנות? אני מחפש סורק זול, שימושים - סריקת מסמכים, עבודות, תרגילים. משהו פשוט, לסטודנט. שימוש לפעמים (אולי פעם בשבוע), לא מסיבי. מחירים ראיתי בזאפ מתחילים מ- 300 בערך. יש משהו יותר זול וכדאי? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SeaMonster,

אני מחפש את המוצר הבא בארץ: http://www.ebay.com/itm/NEW-1-1-Mouse-Keyboard-Soft-Tender-Gel-Wrist-Rest-Pad-Comfort-Cushion-WP-03-/260888574006?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3018091122399680681%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D260888574006%26 מישהו מקיר חנות בארץ שמוכרת דברים דומים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by coolspot,

האם דרייברים ישפרו את ביצועי כרטים המסך ואם כן תנו לי לינק כי האתר של ניבדה הישתגע tnt 2 m64 32mb נ.ב תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by xena,

יש לי MX REV של לוג'יטק כבר זמן מה (כשנתיים) ובזמן האחרון הכפתור השמאלי שלו נותן דאבל קליקים בלחיצה אחת. כלומר, אני לוחץ פעם אחת אבל יוצאים שתי לחיצות. נרכש באופיס דיפו בזמנו. מה עושים? לא זוכר כמה זמן אחריות. אני חושב 5 שנים. גם אם 3, זה תופס לגביי. למי פונים?

13. Started by Newcomputer,

אהלן חברה, ברצוני לקנות אוזניות בעיקר לגיימינג (וגם קצת לסרטים ומוזיקה). עדיף שיהיה 7.1, סראונד, חובה מיקרופון. הלוח אם שלי זה h97 d3h. שתהיה חנות מהארץ, ksp או אייבורי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by saar,

היי לכולם! קיבלתי הארד דיסק של WD (כשנותנים לך תיקח ... ) 40 גיגה. הדיסק עדיין בתוך האריזה. הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לזהות אם הדיסק הוא 7200 או 5400. הדבר לא מוזכר על המוצר (כמובן שאני מעוניין לדעת מבלי לחבר את הדיסק למחשב )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום כולם. רציתי לבקש המלצה לעכבר אלחוטי. כרגע אין לי תקציב מוגדר - בסביבות 200 ש"ח עם חריגה קלה במידה ויש הצדקה. כאמור, העכבר חייב להיות בעל 5 מקשים. שישתמש בסוללות נטענות חיצוניות (AA או AAA). כמובן אופטי (לייזר - לא חובה). שישתמש במשדר זעיר (הכי קטן שיש). להמחשה http://img.zap.co.il/pics/1/5/3/0/23030351c.gif לא חשבתי על משהו אחר, שאלו אם יש קריטריונים נוספים עליהם לא חשבתי. תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Avivc4,

עכבר LogiTech G5 Laser Mouse או עכבר LogiTech MX518 אם למשל אני יכול להשיג את 2 העכברים באותו מחיר, איזה מהם עדיף למשחקים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Uzi Cohen,

היי חברים, אני ממש צריך לקנות מדפסת חדשה - הנוכחית (של brother) זוללת דיו בקצב מפחיד, היא מעלת מחסניות דיו קטנות שנגמרות ממש מהר, ובאופן כללי היא כבר ישנה. אני צריך מדפסת אמינה, חסכונית, כזו שיודעת להדפיס גם על A3 ושתיהיה אלחוטית. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gman_il,

האמת היא שאני כנראה אביא סט מחו"ל אז מחיר הוא פחות חשוב. אשמח לקבל המלצות לנ"ל. הכי חשוב שיוכל לתמוך במרחקים גדולים 5-8 מטר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by z17,

מה ההבדל בין WOW מוגבל ולבין WOW לא מוגבל בתודה מראש Z!7

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לחבר שלי יש בעיה במחשב!!!! פירמטתי את הדיסק! וכשאני מתקין מחדש את חלונות 98 המחשב מסיים את ההתקנה בסבבה!! אבל נתקע אחרי האיתחול הראשון ואומר שיש בעיה בזיכרון! או משהו כזה אני לא זוכר ההודעה בידיוק! משהו עם karnel32.dll. עכשיו אני לא יודע אם זו בעיה בלוח או בזיכרון!! למרות ששוה לבדוק! להשיג זיכרון אחר למרות שאני חושב שהבעיה בלוח! מישהו חושב אחרת????????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ra1n,

אני רוצה לקנות גיים פאד למחשב שלי כי נמאס לי מהעכבר והמקלדת. מצאתי שלוש אפשרויות: הראשונה היא הגיים-פאד הרגיל של מיקרוסופט (של Xbox) השני הוא Razer Onza. והשלישי הוא: Razer Onza Tournament Edition. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקחת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני שמאלי, אבל בכל שנותיי השתמשתי ביד ימין בכל מה שקשור לעכברים ומשחקים. אני רוצה להתנסות קצת עם היד החזקה יותר.. ואם לא יהיה נוח, אוכל פשוט לחזור לימין. אני מחפש עכבר גיימינג (קאונטר סטרייק, RTS, וכו') סימטרי עם כפתורי שליטה בDPI באיזור הגלגלת, ורצוי שיהיו כפתורים נוספים בצדדים למען binds במשחקים. כרגע יש לי logitech mx518, שאומנם העיצוב שלו נוח מאוד.. לעתים אחרי תקופה שאיני משחק, בחזרה ההתרגלות אליו קשה, והוא נהיה כבד או טיפה גדול (למרות שויזואלית היד מכסה את כולו ויושבת בצורה מושלמת). בכל מקרה, לא יודע להגדיר לכם אם היד שלי גדולה/בינונית/קטנה.. ופד tt ladon.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. כמו שהבנתם מהכותרת אני סטודנט והחלטתי שאני זקוק למדפסת! איזה מדפסת מומלצת לשימוש לא רב יחסית (הדפסות מדי פעם של חומרי לימוד- עד 20 דפים בשבוע אני מעריך) האם כדאי ללכת על מדפסת לייזר (400-500 שקל) או מכשיר משולב עם סורק (גם בערך באותו מחיר) או אולי בכלל לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה (200-300 שקל) ?

24. Started by uzi230,

אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shl122,

שלום אני מחפש אתר שממנו אוכל להוריד כל מיני סוגים של באנצמארקים וטוויקים.... אני זוכר שהיה איזה אתר ישראלי אחד ממש טוב, שממנו היה אפשר להוריד הרבה והוא היה מחולק לנושאים וכו".. אני אשמח אם תתנו לי את הכתובת שלו, ואם לא אסתפק במה שתתנו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.