עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך להדפיס כמויות גדולות של תמונות על גבי A4 רגילים. מהי המדפסת שתעשה לי את זה במקסימום איכות ובמינימום דיו? - לכמה הדפסות ניתן לצפות ממחסנית דיו אחת? *כרגע, יש לי את המשולבת של HP, דגם PSC 1315. האם כדאי להשאיר אותה ולקנות פשוט מחסניות דיו חדשות? מאיפה הכי זול לקנות? תודה רבה, ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by godisme171,

מישהו מכיר יבואן שאני יכול לקנות ממנו בזול זכרון 128/256 SDRAM PC 133 באזור ירושלים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני עומד לקנות מחר מחשב ולא ממש ברור לי מה החשיבות של לוח האם ? ועל מה זה משפיע ? מהירות ? מה עוד ? מצאתי אחלה דיל למחשב ורק אני לא יודע איזה לוח לבחור . (מדובר על בסיס של P1.6 SDRAM256 ) אמרו לי ש ASUS טובים אבל מאוד יקרים. האם 500 שקל זה מספיק ללוח אם עם SB לא הכי טוב אבל די טוב? מה איכות ה Sound Blaster בלוחות אם ? מה אתם חושבים שעדיף ? elite - p4s5a +sb pc partner - i845 sdram +sb pc chip - +sb + ln +vga +modem intel winnepeg i845+sb ---> זה הכי יקר . asus tusl2c i815ep +sb asus tuv x 4e +sb תודה על תשובה מהירה... דין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by the t man,

אני רוצה לקנות את המארז הזה והספק הזה מה אתם אומרים: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) Stylish front panel w/ blue and red LED lights. See-through clear window with 1 x 80mm RGB tri-color LED case fans. 2 x in-take temperature control fans. USB 2.0 Front / Material: 0.7mm SECC / Dimension(WxDxH): 200 x 450 x 430 mm והספק כוח: HEC (Heroichi) 300ER Power Supply NIS 145.38 או זה HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply 300W - TUV/UL/CE Certificated מה ההבדלים בניהם

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by OR2OOO,

איך האוזניות האלו? החברה מוכרת? http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/#crb_1 מה צורת החיבור למחשב? אשמח לתשובות. לא משנה, כבר מצאתי את המידע.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Noririco,

מתעניין בלוח גרפי לצרכי כתיבה יומיומית כסטודנט מתמטיקה ז ראיתי קצת על bamboo 3 של walcom.. יש המלצות ?...... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mp91,

אהלן, יש לי מדפסת מסוג EPSON 305 משולבת. החלק בו אני שם את הדפים הוא עקום ולכן אלמלא אני מחזיק את הדף באוויר ומיישר אותו הוא יוצא עקום בהדפסה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by do_k,

הי יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. ציוד סטנדרתי שעושה את העבודה. הבעיה מתחילה כשאני מתרחק מהמחשב ( מרחק של 3 מ' בערך ), אז אין קליטה.. שמעתי שטכנולוגית 2.4G פותרת את הבעיה הזו. אפשר לקבל המלצה לדגם מסוים, שאוכל להשתמש במקלדת ובעכבר מרחוק יותר ( בערך 3 מ' )? לא חייב להיות 2.4G. כל פתרון יתקבל בברכה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NIVTAL,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ra1n,

אני רוצה לקנות גיים פאד למחשב שלי כי נמאס לי מהעכבר והמקלדת. מצאתי שלוש אפשרויות: הראשונה היא הגיים-פאד הרגיל של מיקרוסופט (של Xbox) השני הוא Razer Onza. והשלישי הוא: Razer Onza Tournament Edition. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקחת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ענבל ז.,

בעת צילום מסמך או סריקתו דרך המגש העליון החיצוני במדפסת המשולבת HP OFFICEJET4500, מופיע בצילום או בסריקה פס לאורך המסמך. מה ניתן לעשות כדי שהמסמך יצטלם וייסרק באופן נקי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Shasoosh,

עד היום, נראה לי בשבע השנים האחרונות הייתי עם המקלדת הפשוטה הזאת של מיקרוסופט: חשבתי אולי לקנות עוד אחת כזאת אבל היא מתלכלכת מהר והקטע עם ה FLOCK מעצבן אותי. אני לא מחפש איזה משהו בומבסטי, מקדלת פשוטה, זולה, שיהיה נוח להקליד בה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב, קיבלתי מתנה מארה"ב מדפסת HP דגם 7283 ALL IN ONE. למדפסת 6 ראשי דיו, 5 צבעוניים ושחור. המדפסת הגיעה עם ראשי דיו שהמספר הטבוע עליהן הוא 02. שני צבעים נגמרו וקניתי באופיס דיפו שני ראשי דיו מקוריים של HP אך מספרם 177(לא קיימים 02) עפ"י מה שהצלחתי לקרוא ברשת גם 177 אמור להתאים למדפסת זו וזה המספר של הראשים שמתאימים לאזור שלנו ואילו 02 זה מה שנמכר בארה"ב. האם מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות של המדפסת כדי שתעבוד עם הראשים החדשים כי כרגע יש לי הודעה שהראשים שהחלפתי אינם מתאימים למדפסת זו... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. לחבר שלי יש בעיה במחשב!!!! פירמטתי את הדיסק! וכשאני מתקין מחדש את חלונות 98 המחשב מסיים את ההתקנה בסבבה!! אבל נתקע אחרי האיתחול הראשון ואומר שיש בעיה בזיכרון! או משהו כזה אני לא זוכר ההודעה בידיוק! משהו עם karnel32.dll. עכשיו אני לא יודע אם זו בעיה בלוח או בזיכרון!! למרות ששוה לבדוק! להשיג זיכרון אחר למרות שאני חושב שהבעיה בלוח! מישהו חושב אחרת????????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by someone,

בביקורת כתבת "מיד הוצגו מספר הספריות עם שמן. " אצלי מופיע רק D1, D2, D3.... לזה התכוונת בשם הספרייה?.. כי אני די התאכזבתי מזה וגם כתבת איזה משהו שאפשר לעדכן מהאתר של החברה, מה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by z17,

מה ההבדל בין WOW מוגבל ולבין WOW לא מוגבל בתודה מראש Z!7

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GiDo,

יש לי 2 מקסטור - כל אחד 40GB - 7200 RPM. אבל זה לא מספיק, כי אני מפעיל FTP גדול וחביב על אחד מהם ולא נשאר מקום ליתר. חבר שלי - בעל חברה לשיווק מחשבים שמע על הבעיה והציע לי לקבל מקסטור 120 ג'יגה בתמורה לשניים שיש לי כרגע, בלי תוספת מחיר. העניין הוא שההארד דיסק שהוא מציע לי פועל ב- 5400 RPM... האם שווה לי לקבל "תוספת" של 40 ג'יגה בתמורה לוויתור על מהירות הפעולה? ובכלל מה ההבדל במהירות בביצועים ואיך בדיוק אני ארגיש בהבדל הזה ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

הלוח אם שלי תומך ATA100 ואני קונה דיסק קשיח ATA133 יהיה בעיה בזיהוי הכונן? ועוד שאלה הלוח שלי הוא VIA CA64-TC הוא יכול לתמוך בדיסק קשיח של 40גיגה נכון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז קודם כל סליחה על הבעיה שהייית לי עם הודעות לא הבנתי איך זה הפך לשלוש ונסיתי למחוק אותם והיה לי שגיאה במחשב אז אני מבקש סליחה לחברי האתר. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :( :(

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the_saint,

הרצית אתמול 3dmark על המחשב שלי והתוצאה היתה 2811 דבר ראשון..זה ציון נורמלי למערכת שלי דבר שני הבנתי שיש פאטץ לכרטיס מסך שלי כדאי שיסדר את המבחן בגלל השיטת רינדור עוד מישהו שמע על זה? המחשב.. athlon 1.4 hercules prophet 4500 512 mushkin basic ddr asus a7v266 philips seismic edge 5.1 וכל השאר...לא משהו מיוחד..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mikichi,

שלום, יש לי מדפסת משולבת מסוג samsung SCX-4623F. המדפסת מחוברת למחשב ע"י סופר בוקס של 012 ע"י קו טלפון פשוט(2 גידים). 1.האם ניתן לקבל/לשלוח פקסים מהמחשב? 2.האם ניתן לשלוח הדפסות מהמחשב? תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sroh,

היי, לפני כשנה קניתי מחשב נייד Dell XPS 15, עכשיו המעבר אליו יצר כמה בעיות עם הסאונד, ולאחר חיפוש גיליתי שהכרטיס קול שלו של Realtek בעייתי (היה הד למשל.. בין היתר). עכשיו לפני מספר ימים קניתי אוזניות HyperX Cloud ll (גם כי האוזניות הקודמות התחילו להתפרק) , בתקווה שהכרטיס קול החיצוני (נראה לי) יפתור את הבעיה. עכשיו הסאונד הוא מאוד טוב, אך למשל כשאני משחק באיזשהו משחק (כל אחד, בין אם זה pubg לcs) אז אני לא מצליח להבחין מאיפה יש צעדים, יריות וכו'. כלומר אם לדוגמא יש ירי מימין, אני שומע את זה ב2 האוזניות אותו דבר. עשיתי ניסיון והלכתי לסרטוני יוטיוב שאמור להיות סאונד מימין ומשמאל ובשניהם אני שומע אותו דבר, את שני הצדדים. אציין שבמחשב הנייח, עם כמה שהוא ישן, הא…

23. אהלן לפני כמה ימים המקלדת שלי הפסיקה לעבוד (סט עם עכבר לוגיטק) החלפתי סוללות והיא עדיין לא עבדה חיברתי למחשב עכבר רגיל באותה יציאת יו אס בי והיציאה עובדת..לקחתי סט אחר (מייקרוסופט דגם 1014) וגם הוא לא עובד על המחשב למרות שעל המחשב השני הוא עובד...השאלה אם כיחחביתי בטעות איזו הגדרה או משהו נלחץ?? יש אופציה להגיע לאיזשהו כלי מערכת שקשור בעניין אולי?? כשאני נכנס לחומרה ומשם למקלדת הוא לא מזהה שום מקלדת .. אשמח לקבל עזרה בהקדם..ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by arie2006,

ברשותי מדפסת חדשה HP D1663 . כאשר אני מבצע התקנה , בסיומה , כבר בהדפסת דף נסיון אני מקבל הודעת שגיאה :" spooler subsystem app נתקל בבעיה ועליו להיסגר". עשיתי התקנה חוזרת וקיבלתי אותה שגיאה. התקנה על מחשב אחר נותנת אותן תוצאות. ההתקנה נעשתה במחשבים עם מע' WIN XP PRO . מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה מראש על התשובות והפתרונות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת משולבת במחיר הנ''ל אשמח להמלצות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.