עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by demultiplexer,

מי יודע איפה אפשר לקנות אותו ומה המחיר שלו בערך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mor_anter,

יש לlg ספקים??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itzikg83,

מתלבט בין 360 של מיקרוסופט לאחר מהדגמים של לוג'יטק. מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). http://techgage.com/reviews/logitech/chillstream/logitech_chillstream_07_thumb.jpg' alt='logitech_chillstream_07_thumb.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by wons,

היי חבר'ה אני מחפש מצלמת אינטרנט עבור צילום סירטונים בשביל היוטיוב. המחיר הוא לא קריטי אומנם אני מעדיף לעלות איתו כמה שפחות. והשאלות שלי הן: כמה תמונות בשנייה הייתם ממליצים למטרה הזאת כדי שיצא סירטון טוב ולא מהסוג ה"נתקעים" שניתן לראות בכל מיני וידאו בלוגים ? רזולוציה אני משאר שהיא לא כל כך חשובה לי כי בכל מיקרה הסירטונים יעברו הקטנה ל 640*480 עבור תצוגה ביוטיוב אומנם נחמד היה אם תהיה יותר עבור עריכה. בהרבה מצלמות אינטרנט התמונה יוצאת די חשוכה או לחלופין מסונוורת, חדות התמונה מזעזעת והפרדת הצבעים גרועה. מצד שני ברוב מצלמות כיס (וידאו) HD שאנשים מצלמים עבור הבלוגים שלהם יוצאים סירטונים שבהחלט נעים להסתכל עליהם - יש מצלמות אינטרנט ספציפיות שהייתם ממליצים ע"מ לקבל אפק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ענבל ז.,

בעת צילום מסמך או סריקתו דרך המגש העליון החיצוני במדפסת המשולבת HP OFFICEJET4500, מופיע בצילום או בסריקה פס לאורך המסמך. מה ניתן לעשות כדי שהמסמך יצטלם וייסרק באופן נקי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אז ככה : אני לא לוקח על עצמי שום אחריות בקטע הזה , אצלי זה עבד , וזה עובד אצל עוד אנשים , וזה מיועד אך ורק לאנשים בעלי מודמים של ALCATEL לADSL . שוב פעם אני חוזר , אני !לא! לוקח על עצמי שום אחריות , מי שמעוניין לקבל את המידע איך עושים את זה , ורצוי נימוק גם כן , כי לא נשמע לי הגיוני שחבר'ה שלא יודעים מה זה ראוטר יעשו את זה , שישאיר לי או הודעה פרטית , או שיגיב עם האימייל שלו , ויקבל את ההסבר בדואל . אני אהיה פה במחצית השנייה של היום , לשאלות וכל מיני כאלה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני עם הQCK MASS כבר שנה והוא מתחיל להיות מגעיל והוא לא מרגיש כמו פעם, למרות שאני מנקה כל שבוע שבועיים עם מטלית לחה. אני רוצה פאד חדש, ופשוט קשה לי לבחור ולהגיד איזה הכי מתאים לי, אני מחפש בן אדם עם ניסיון. העכברים שלי: Ninox aurora Mionix Naos 7000 SteelSeries Rival Logitech G502 SteelSeries Kana (את שלושת האחרונים אני מחפש למכור אבל לא התעסקתי עם זה כל כך עדיין) מחפש פאד גדול (משחק על DPI נמוך ולעיתים העכבר נתקע במקלדת או נופל מהפאד על הMASS), מתלבט אם רך או קשיח ומתלבט אם עבה או דק. לא אכפת לי חברה ולא אכפת לי מאיפה, אני אמצא דרך לרכוש אותו. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Royz,

היי אני צריך לקנות פאד רציני לעכבר שלי . אתם יכולים לתת לי רשימה של מקומות שניתן לקנות בהם פאדים טובים? (בישראל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בוקר טוב. אני מחפש עכבר כזה שיבצע את הפעולה הזו בעצמו כי אני צריך להשתמש איתו לא עם מערכת מחשב ולא עם ווינדווס או MAC, זה עם מכשיר עצמאי לחלוטין, לכן אני צריך שהוא ישמור את הפעולות וההקלקות בזיכרון שלו (אם קיים דבר כזה) ולא דרך תוכנה כלשהי. מחפש מחפש ולא מוצא.... אשמח לכיוון כלשהו. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. השאלה בכותרת, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ההורים שלי נוסעים לארה"ב עוד שבוע ובקשו ממני שאני אמליץ להם על מצלמה בסכום הנ"ל לי אין שמץ במצלמות סטילס. אני חושב ש3-4 מגה-פיקסל יהיה טוב אז אם תוכלו להמליץ לי בבקשה אני אודה מאוד נ.ב. קובי, ראיתי תמונות מהמצלמה שלך בביקרות, והיא נראת לי איכותית. איזה מצלמה זאת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tal daniel,

אני קונה את העכבר razer deathadder אבל ההתלבטות היא שיוצא עוד מעט המחודש וקצת מבאס לקנות ישן.. וגם אני יקנה את המקלדת sidewinder X6 ככה רושמים אותה נכון? מה אתם אומרים?

13. Started by k_700,

איזה מדפסת יותר שווה לקנות Epson CX3500 או Brother MFC210 הברודר מתחיל ממחיר של 685 שקל הכי זול בזאפ. והאפסון מתחילה ממחיר של 486 שקל. הצרכים של המדספת הם ביתיים בלבד, מדי פעם לקבל פקס, מדי פעם לצלם, להדפיס לבית ספר ולסרוק לבית ספר לא דברים מיוחדים. מhp אני מעדיף לברוח. הכי הכי חשוב שיצא כמה שיותר זול מבחינת דיו. עכשיו קראתי שבברודר יש 4 ראשי דיו, עכשיו חייבים כל פעם שכל ה4 יהיו מלאים? או שאפשר לקנות נכון מיכל אחד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעוניין להפוך את המחשב HTPC שלי למחשב לשימוש רגיל + HTPC. כרגע יש לי שלט של MCE שאיתו בעיקרון אני עובד. המקדלת והעכבר שיש לי עכשיו בקושי עובדים למרחק של חצי מטר. אז אני צריך סט חדש. עכשיו אני רוצה לחבר מסך מחשב ולהפוך אותו במקביל גם למחשב סלוני רגיל. אני צריך מקלדת ועכבר בסיסיים שיעבדו למרחק של כ2מ' בצורה תקינה. העכבר אם אפשר שיהיה מספיק למרחק גדול יותר - כ4מ', כי יכול להיות שישתמשו בו למשחקים פשוטים של FLASH באינטרנט מהספה. אני עשיתי חיפוש וקראתי כאן את השרשורים הרלוונטים אבל לא בדיוק הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות. כמובן ייתרון למקלדת\עכבר נטענים, אבל לא חובה, יש לי מטען לסוללות אז אין עם זה בעיה. מה לגבי הסט החדש הזה של TEAC? הוא נראה (מבחינת עיצוב ומחיר) לא רע בכלל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הסוללה של הלפטופ שלי מקרטעת ואני רוצה לקנות סוללה חדשה Lenovo G550 עכשיו הבנתי שיש מקוריות ולא מקוריות בתכלס לא ממש משנה לי, כל עוד הסוללה עושה את העבודה ולא נדפקת אחרי יומיים. כמובן שהמחיר משחק תפקיד, אני לא יודע מה המחירים של סוללות ולכן אין לי תקציב, בואו נגיד שאני רוצה להוציא כמה שיותר בכמה שפחות כסף. ומצד שני שאני לא "אקנה משהו בזול ושזה יעלה לי ביוקר" כמובן שאיביי וחבריו תקפים וקבילים. המון המון תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני צריך בבקשה המלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. ויש לי אפשרות להזמין גם מאתרים בחו"ל. בינתיים חשבתי על אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7782&perur=2&t=9&c=201 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3315 מה אתם אומרים?? אגב מחו"ל הם עולים הרבה פחות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכם הביאו לי Bluetooth (USB כמובן) מסלקום ואני כבר חודש לא מוצא פתרון אליו. זה לא ניראה לי קשור אבל יכול להיות בגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 2003SERVER ? בכל קרה אשמח לקבל עזרה בהתקנה מה שיש בחוברת הוראות זה מתקדם טוב עד לקטע שזה אמור לעבוד ואז רואים שזה בכלל לא עובד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Devil Servant,

יש לי כבל USB ששתי היציאות שלו זכר וליד יציאה אחת יש מן עיגול כזה בולט (נראה לי מגנט) קיצר זה אמור להיות כבל שאמור להעביר מידע בין שני מחשבים אבל שאני מחבר אותו שום מחשב לא מגיב אולי הוא מקולקל? או שצריך לעשות משהו לפני זה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Xilver,

מה אני עושה איתו? הוא לא בא עם איזה משחק שמדמה נהיגה? הרי לא קונים אותו כדי לשחק NFS

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by VegansXe,

שלום, אשמח לדעת למה עדיף לי לרכוש עכבר אופטי ולא לייזר (לפי מה שהבנתי זה עדיף) העכבר משמש לעבודה רגילה עם המחשב, לא לגיימינג אבל לשעות מרובות. בנוסף ראיתי את הwireless performance mouse mx ולא הבנתי למה הוא יקר משמעותית משאר העכברים שנעים בין 60 ל300 ש"ח תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shmulik_miata,

ראיתי את המקלדת של לוג'יטק מדגם K400 פלוס והוא דיי מצא חן בעיניי. הבעיה היא שהיא קצת יקרה כי יש חלופות זולות כגון זו של מיקרוסופט וזו של מיקרוסופט היא ארוכה יותר. האם יש אלטרנטיבות לשניים ? המקלדת אמורה לשמש אותי בעמדת הנהיגה שבניתי, לכן אני צריך משהו קומפקטי וטוב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Elad Cohen,

היי,מחפש המלצה לשולחן מחשב גדול. רמות מחיר עד 1000 ש"ח פלוס מינוס. עדיפות לצבע לבן.מידות: רוחב - 150 -140 ס"מ.עומק- 80 ס"מ. גובה- 75 ס"מ. תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Tomersoni,

שלום לכולם! הייתי מאוד סגור על הwave לשימושים כללים ולמשחקים עד ששמעתי את השמועה המפורסמת על המעגלים המשותפים.. מישהו למשל אמר שכאשר לוחצים למשל shift ו Z ולמעלה והצידה ביחד זה לא פועל.. מבחינתי, שילוב כזה הוא קריטי מאוד למשחקים שאני משחק( כמו nba 2k9 לדוגמא).. מישהו יודע מה נסגר עם העניין הזה או יכול להגיד שאין בעייה? יש לציין שיש לי בבית אחר Logitech Media Elite ונדמה לי שלא עשתה שום בעיות במשחק 2k9 למרות שבת'רד על מעגלים משותפים קיבלה ציון גרוע מאוד, הרבה יותר גרוע מהwave. אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

איך אפשר לדעת בקיצור איזה זיכרון מתאים ללוח אם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.