ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אז ככה : אני לא לוקח על עצמי שום אחריות בקטע הזה , אצלי זה עבד , וזה עובד אצל עוד אנשים , וזה מיועד אך ורק לאנשים בעלי מודמים של ALCATEL לADSL . שוב פעם אני חוזר , אני !לא! לוקח על עצמי שום אחריות , מי שמעוניין לקבל את המידע איך עושים את זה , ורצוי נימוק גם כן , כי לא נשמע לי הגיוני שחבר'ה שלא יודעים מה זה ראוטר יעשו את זה , שישאיר לי או הודעה פרטית , או שיגיב עם האימייל שלו , ויקבל את ההסבר בדואל . אני אהיה פה במחצית השנייה של היום , לשאלות וכל מיני כאלה .
-
שלום! יש לי מיני דיסק מסוג סוניMZ-N707 ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו... התקנתי את התוכנות והכל (אין לי דיסק אז מה שמצאתי באינטרנט) ועדין אין שום תגובה... אשמח אם מישהו יעזור לי אשמח עוד יותר אם מישהו ישלח לי דריבר שלו כי אני כבר מאסתי מחיפושים... ... המון תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=466758 אין לי מילים... איפה הסמיילי מזיל ריר??? אההה! הנה הוא
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לבקר משחקים / Gaming Controller - למחשב - מחיר של 200~ שקל. חשבתי על זה: Razer Onza Controller http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=nesher מה דעתכם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כמו לשים פנטיום 3 (באס 133MHz) עם זכרון RDRAM (באס 800MHz). שום תועלת. הבאס של Athlon XP הוא 266MHz לכן הוא יעבוד מעולה עם זכרונות PC2100 שגם עובדים בבאס הזה, בזכרונות החדשים של PC2700 הזיכרון סתם ישב שם ולא ינצל את עצמו. אז אל תמהרו להציע לאנשים PC 2700 כי זה לא ממש ייתן להם הרבה... תחקו לT-bred או לHammer.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הדונגל מEBAY ועובד יופי עם VLC WMC וBLAZE עם הדונגל מגיע שלט אבל אני לא יודע להגדיר אותו באף אחת מתוכנות, אשמח אם תעזרו לי להגדיר לWMC
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ? נ.ב יש מה ההבדל בין ALTEC לבין ALTEC LANSING?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד הביתי.חשוב לי מהמדפסת תהייה איכותית ופונקציונלית. כיוון שהיא מיועדת לנישה מסויימת, עוד נתון שחשוב לי הוא המידות שלה. עומק : 35 - 40 ס"מ רוחב : 60 MAX גובה : 60 MAX תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסוללה של הלפטופ שלי מקרטעת ואני רוצה לקנות סוללה חדשה Lenovo G550 עכשיו הבנתי שיש מקוריות ולא מקוריות בתכלס לא ממש משנה לי, כל עוד הסוללה עושה את העבודה ולא נדפקת אחרי יומיים. כמובן שהמחיר משחק תפקיד, אני לא יודע מה המחירים של סוללות ולכן אין לי תקציב, בואו נגיד שאני רוצה להוציא כמה שיותר בכמה שפחות כסף. ומצד שני שאני לא "אקנה משהו בזול ושזה יעלה לי ביוקר" כמובן שאיביי וחבריו תקפים וקבילים. המון המון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב!!!! פירמטתי את הדיסק! וכשאני מתקין מחדש את חלונות 98 המחשב מסיים את ההתקנה בסבבה!! אבל נתקע אחרי האיתחול הראשון ואומר שיש בעיה בזיכרון! או משהו כזה אני לא זוכר ההודעה בידיוק! משהו עם karnel32.dll. עכשיו אני לא יודע אם זו בעיה בלוח או בזיכרון!! למרות ששוה לבדוק! להשיג זיכרון אחר למרות שאני חושב שהבעיה בלוח! מישהו חושב אחרת????????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתעניין בדגם לטובת הקלדה ממושכת. אהבתי שיש לה משענת גדולה יחסית. יש שלושה דגמים שמתאימים לרמת המחיר שלי- כחולים שחורים וחומים. איזה לדעתכם עדיפים להקלדה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות גיימינג עד 650 שקל? אני רוצה headset נוחות עם רמקול, בעלות איכות שמיעה הכי טובה שאפשר למחיר. הלוח אם הוא Gigabyte X79-UD3 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אליין וואר באזור הקריות חיפה והאם אתם יודעים מה המחירים שלהם האם הם זולים או יקרים והאם שווה להתחל להתעסק עם מארז חדש כול עוד המחשב הנוכחי טפו טפו טפו (Knock the wood) עובד מצויין
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סט BLUETOOTH של עכבר ומקלדת של LOGITECH מדגם 5500MX קורה הרבה, שהעכבר מתחיל להגיב בעכוב לתזוזה וזה קורה, כשיש איזושהי פעולה נוספת באותו זמן (למשל אני פותח תיקיה ובה יש 10 סרטים, או מפעיל פוטושופ וכו') זה קרה גם ב-VISTA וקורה גם ב-7 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת מסוג בראדר mfc215c שיחסית עובדת בסדר. המיכלי דיו שלה סבירים אך נוצרת בה בעיה. עקב אי שימוש מרובה בהדפסות צבעוניות נסתמו המזרקים שמהם בעצם יוצא הצבע מהמיכלים. על פי הסבר שקיבלתי שלא כל כך ברור לי שבדגמי בראדר קיימת בעיה מסוג זה. האם זה נכון? ניסיתי לתקנה אך נאמר לי שזה אבוד ואין מצב לתקן אותה. אשמח לקבל הסבר מקצועי השאלה שלי היא כזאת: אני מחפשת מדפסת שתוכל לשמש אותי לבית כמובן עבוד ילדיי לצורך הכנת עבודות, ברכות למיניהם, הדפסות וצילומי תמונות מספרים וכדומה. כמות ההדפסות השבועית אינה גדולה ולכן איני רוצה להגיע למצב דומה כמו בבראדר. האם קיימת מדפסת שיכולה לענות על הדרישות האלה? וכמובן שכול מיכל יהיה בנפרד. בבראדר למשל גם אם נשאר צבע אדום או כחול …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום שני ג'ויסטקים כאלה http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=147044 התקנתי דרייברים (הסרתי והתקנתי כמה פעמים) מהדיסק המצורף. בלוח הבקרה-בקרי משחק רשום "התקן זה פועל כראוי". כשאני נכנס לסיטינג במשחק PRO 09 לכוון כפתורים הם לא מגיבים בכלל אבל הג'ויסטק דולק והמחשב מזהה אותו, בדקתי אצל חבר עובד חלק גם על אותו משחק. יש מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה למשהו שרכש בעבר. איך המוצר מגיע? הוא מגיע חדש, עם אריזתו המקורית?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על הA4tech 750F אבל לפי מה ששמעתי הוא מאוד "פושטי". MX518, שמעתי שטוב מאוד, הוא יותר כדאי מה750F? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מארז ומצאתי שתי דגמים שנכנסים בתקציב שלי בלי ספק כוח, יש את ה-Lian-Li PC65 ויש את ה-CoolerMaster 710, שתיהם עשויים אלומיניום, ה-LianLi מגיע גם עם חלון בצד ו-4 מאוררים של LianLi, ה-CoolerMaster מגיע עם 2 מאוררי CoolerMaster, בלי שום חלון, אבל לפי מה שראיתי הוא בנוי יותר טוב {בערך כמו מארזי אנרמקס וצ'יפטק}, השאלה עכשיו מי יותר איכותי ויותר טוב מבחינת כל התכונות שלהם, אז כאן אני צריך את עזרתכם. יש לכם המלצה למארז אחר עד 1000ש"ח? תודה מראש, Dino, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדפסת עובדת מצוין אך כנראה יש בעיה בהגדרות של הפקס נראה לי שיש להגדיר זה בתוך החון של המדפסת עצמה כנראה אולי לא במחשב אולי מהירות השידור או לא יודע מה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש כאן בפורומים העוסקים בחומרה, אבל אני די הרבה זמן מתעסק במחשבים. שאלתי היא, למה כולם ממליצים כל הזמן על מעבדי AMD ? מה רע בפנטיום 4 עם איזה לוח אם Asus P4T-E וחצי ג'יגה של זכרון RDRAM ? יכול להיות שישנתי ופספסתי משהו קריטי ? או שיכול להיות שממליצים על AMD בגלל (או בזכות) המחיר, אבל בעצם מערכת עם מעבד אינטל, זכרון RDRAM ולוח 850 טוב היא מערכת מצוינת ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/hardware/mice/intexplorer3/images/MS%20IntelliMouse%20Explorer.gif ואני מחפש משהו בסגנון למחשב נייד. אשמח אם תעזרו לי,תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי בעבר בפורום על פד לעכבר אבל לא יצא לי לרכוש, הזמן עבר והפד הנוכחי שלי רק נשחק עוד יותר והגיע הזמן להחליף. את הנושא אני לא מצליח למצוא אז החלטתי לפתוח מחדש. אז אני מחפש פד לעכבר עם עדיפות לSteelSeries, העכבר שאני משתמש בו הוא G700. בנוסף הסוללה הנטענת שהגיעה עם העכבר די נשחקה ואני נאלץ להטעין את העכבר פעמיים שלוש ביום. האם מישהו יודע איזו סוללה כדאי לי לרכוש במקום הנוכחית? (התקציב של הסוללה אגב זה בנפרד, אני לא יודע כמה להקציב לזה) לגבי מיקום וזה לא ממש משנה לי, אני מעדיף להזמין באינטרנט עם משלוח רשום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי מישהו יואיל בטובו לעזור ולהסביר אם יש דרך נוחה להחזיק אותו ואם הוא בכלל עכבר טוב. לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות עכבר. בסה"כ רציתי אלחוטי שיהיה לי נח אבל יש מיליון סוגים ו99% מהם לא נוחים לאחיזה. אולי צריך לפתוח חדר מדידות לעכברים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-