עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, יום חמישי שעבר שכחתי את המטען של הנייד באונ' למחרת הוא כבר לא היה שם עכשיו אני תקוע בלי מטען לנייד LG ls55 מה שדי משבית אותו יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות יד שניה/מוזל/חלופה??? או שהוא הצליח להכין תחלופה ועובד איתה? המחיר הרשמי הוא 370 ש"ח וזה עוד לפני משלוח אז ככה שאני נדפקתי רציני אשמח לתגובה ביי עדיאל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, בעכבר אחורי יש שלושה שכבות קטנים על מנת שגוף אחורי לא יתקרב לשולחן ובשביל החלקה חלקה. אחרי שנתיים השכבות כבר לא חלקות ופחות דיוקים בתזוזה. אני מעוניין לקנות שכבות לעכבר עם תמיכה למדבקות (איזור ת"א) ואשמח להמלצות על מוצר או שם של מוצר לשכבות לעכבר. למי שלא מבין את כוונותי לשכבות אני מראה את תמונה. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by guy94,

רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ? נ.ב יש מה ההבדל בין ALTEC לבין ALTEC LANSING?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by x2x,

שלום לכולם! יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/hardware/mice/intexplorer3/images/MS%20IntelliMouse%20Explorer.gif ואני מחפש משהו בסגנון למחשב נייד. אשמח אם תעזרו לי,תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Guy950,

המליצו לי בעבר בפורום על פד לעכבר אבל לא יצא לי לרכוש, הזמן עבר והפד הנוכחי שלי רק נשחק עוד יותר והגיע הזמן להחליף. את הנושא אני לא מצליח למצוא אז החלטתי לפתוח מחדש. אז אני מחפש פד לעכבר עם עדיפות לSteelSeries, העכבר שאני משתמש בו הוא G700. בנוסף הסוללה הנטענת שהגיעה עם העכבר די נשחקה ואני נאלץ להטעין את העכבר פעמיים שלוש ביום. האם מישהו יודע איזו סוללה כדאי לי לרכוש במקום הנוכחית? (התקציב של הסוללה אגב זה בנפרד, אני לא יודע כמה להקציב לזה) לגבי מיקום וזה לא ממש משנה לי, אני מעדיף להזמין באינטרנט עם משלוח רשום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by josef19,

1. תקציב עבור מקלדת ועכבר:500 ש'ח סך הכל, 300 עכבר-200 מקלדת או 500 ס'כ אם סט שאפשר לקנות ביחד 2.חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):בלי חריגות בבקשה 3.מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. משחקי מחשב \ עבודה משרדית - שימושים עקריים 4. בקשות מיוחדות - עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז עוד יותר טוב. סופג זעה זה מצויין, שמעתי שיש כאלה שגם מאווררים את היד או משהו כזה, לא משנה לי שתהיה רק לימיני[כי אני ימיני] חשוב גם שלא יהיה SENSIVITY גבוה מידי, מעצבן אותי שעכבר זז מהר מידי. תמליצו לי גם על מקלדת : שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ממה שראיתי מארזי עץ לא יהיה להם ביקוש רב מדי מה לגבי מארזי אלומיניום בעבודת יד? האם לדעתכם יהיה ביקוש? [בהזמנה אישית, החל משלב הסקיצה והרעיונות] במחיר של כ-500 עד 1500 ש"ח למארז? [תלוי בגודל, כמות החומרים והצורה הכללית]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, חיפשתי קצת בפורום אבל לא הצלחתי למצוא מידע על אל פסק פשוט למחשב. בזמן האחרון יש בעיות חשמל אצלי בבית ולפעמים הוא קופץ. הייתי רוצה אלפסק בסיסי שיתן לי לפחות דקה לסגור את המחשב בצורה מסודרת או שיעשה את זה בעצמו אם אני לא שם. אם הוא יוכל גם לשמור על אספקת מתח יציבה, טוב שכך. המחשב הוא פנטיום 4 רגיל, הארדיסק אחד וכונן CD אחד. אני מניח שספק הכוח הוא סטנדרטי. המסך הינו גם 17 סטנדרטי לא מסך דק. עדיף אלפסק שידע גם לכבות את המחשב לבד אם אני לא לידו. שוב, אני מחפש משהו פשוט וזול שרק ישמור לי על המחשב. מה אתם ממליצים? כמה זה אמור לעלות לי? תודה, אורן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by L.I.C,

מה המחיר של מעבד האתלון XP של AMD, ועד לאיזה מהירויות הוא יכול להגיע? מה המחיר הכי נמוך? (תודה...)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ThE_BesT,

asus v7100 geforce2 mx 32MB VS elsa 311 geforce2 mx200 32 mb מה ההבדל בינהם? ההבדל בין הציפ'? ומי יותר טוב מבינהם? ובכמה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by itamar88,

אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג חדש, לשימוש כללי ולגיימינג בכללי היה לי פעם Deathadder של Razer ומאוד אהבתי אותו, אבל העכבר היה קצת גדול מידי לידיים שלי. הידיים שלי בגודל בינוני, ואני משתמש באחיזת Claw ולפעמים גם Palm בקטעים אינטסיביים במשחקים, אבל 95 אחוז מהזמן Claw אני מאוד אוהב את רייזר וחשבתי לקנות Imperetor, כתוב באתר שהוא מתאים לאחיזת Palm/Claw והוא מעוצב ארגונומית (חצי ירח) כך שזה כביכול אמור להתאים. אבל זה עדיין עכבר גדול, אמנם יותר קטן מה Dathadder אבל עדיין. מכיוון שיש הרבה עכברים, ואין מקומות באמת לבדוק אם הם נוחים, אשמח להמלצות על דגמים ודעה על ה- Imperetor.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת מסוג בראדר mfc215c שיחסית עובדת בסדר. המיכלי דיו שלה סבירים אך נוצרת בה בעיה. עקב אי שימוש מרובה בהדפסות צבעוניות נסתמו המזרקים שמהם בעצם יוצא הצבע מהמיכלים. על פי הסבר שקיבלתי שלא כל כך ברור לי שבדגמי בראדר קיימת בעיה מסוג זה. האם זה נכון? ניסיתי לתקנה אך נאמר לי שזה אבוד ואין מצב לתקן אותה. אשמח לקבל הסבר מקצועי השאלה שלי היא כזאת: אני מחפשת מדפסת שתוכל לשמש אותי לבית כמובן עבוד ילדיי לצורך הכנת עבודות, ברכות למיניהם, הדפסות וצילומי תמונות מספרים וכדומה. כמות ההדפסות השבועית אינה גדולה ולכן איני רוצה להגיע למצב דומה כמו בבראדר. האם קיימת מדפסת שיכולה לענות על הדרישות האלה? וכמובן שכול מיכל יהיה בנפרד. בבראדר למשל גם אם נשאר צבע אדום או כחול …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by מiכaל,

בכל כמה זמן (דקה/שתיים) יש לי קפיצות בעכבר... הוא פשוט קופץ לנק' מסויימת ואז ממשיך כרגיל... זה קורה גם אם אני לא מזיז אותו בכלל. יש איזשהו פתרון..? אם זה רלוונטי.. העכבר הוא SteelSeries Ikari

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Regev,

האם שילוב זה יהיה מוצלח ויציג ביצועים טובים? [glow=Aqua, 2, 300] Intel Pentium 4 2.2A Ghz, MSI 645E Max2 (ATA133, USB2.0), OC System 256MB DDR PC-2700 UnBufferd (With Heat Spreader), MSI GeForce 4 Ti4200 128MB + TV , Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133, MSI 32X12X40, MSI 16X48, Phoebe TV Tuner + Video Capture + Remote, Logitech MouseMan Dual Optical, UMAX ASTRAPIX 380, Microsoft GamePad Pro, Volcano 7+ (Socket 478) / Arctic Silver 2 / 2 Midi ATX Fans, Matav Cable Modem (750KB Per Sec), Lexmark Z23 Full, PROVIEW PK-986 19", Midi ATX for Pentium 4 Pro [/glow]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lior47,

שלום לכולם! אני משתמש כרגע בעכבר DeathAdder של RAZER והוא מתחיל לזייף לי לאחר כמעט שנה וחצי.. חשבתי לקנות או את ה-DeathAdder החדש של 2013 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10034 או את ה- Lachesis http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8381 יש איזו סיבה קריטית להוציא עוד כמעט 100 שקל על ה- DEATHADDER החדש או שהשני גם מוצלח? יש לכם המלצה לעכבר מסוים שטוב יותר משניהם וקרוב במחיר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מעוניין להפוך את המחשב HTPC שלי למחשב לשימוש רגיל + HTPC. כרגע יש לי שלט של MCE שאיתו בעיקרון אני עובד. המקדלת והעכבר שיש לי עכשיו בקושי עובדים למרחק של חצי מטר. אז אני צריך סט חדש. עכשיו אני רוצה לחבר מסך מחשב ולהפוך אותו במקביל גם למחשב סלוני רגיל. אני צריך מקלדת ועכבר בסיסיים שיעבדו למרחק של כ2מ' בצורה תקינה. העכבר אם אפשר שיהיה מספיק למרחק גדול יותר - כ4מ', כי יכול להיות שישתמשו בו למשחקים פשוטים של FLASH באינטרנט מהספה. אני עשיתי חיפוש וקראתי כאן את השרשורים הרלוונטים אבל לא בדיוק הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות. כמובן ייתרון למקלדת\עכבר נטענים, אבל לא חובה, יש לי מטען לסוללות אז אין עם זה בעיה. מה לגבי הסט החדש הזה של TEAC? הוא נראה (מבחינת עיצוב ומחיר) לא רע בכלל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by YuvalGov,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי למחשב חדש שאני קונה. תקציב - עד 1,000 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. הציוד ההיקפי שאני צריך: עכבר - אני מעוניין בעכבר כבד יחסית, כפתורים לאגודל ואחיזה נוחה באחיזה שבין claw grip ל-palm grip. חשוב שיהיה חוטי, אבל לא חוט פלסטיק שמסתבך כל הזמן. מקלדת - כמה שיותר גדולה עדיף, רצוי מאוד מוארת. עברית חשוב, אבל לא מאוד. אוזניות + מיקרופון - העיקר שיהיו נוחות לשימוש במשך הרבה זמן, עדיף שיסנן רעשים מבחוץ. לא צריך משהו מקצועי ויקר. אם נישאר תקציב, אז אני גם רוצה פד לעכבר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ra1n,

אני רוצה לקנות גיים פאד למחשב שלי כי נמאס לי מהעכבר והמקלדת. מצאתי שלוש אפשרויות: הראשונה היא הגיים-פאד הרגיל של מיקרוסופט (של Xbox) השני הוא Razer Onza. והשלישי הוא: Razer Onza Tournament Edition. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקחת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רשום שזה מציל לי את החיים במשחקים (WTF) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6526&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אני נראה לי יקנה 2 כאלו (אין כמו לשחק NBA וFIFA כמו בקונסולה), הם עשויים מחומר כזה נוחחחחחח, אבל הTURBO BUTTON הזה זה מסתורין

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הספק הזה - FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ואיך הוא יחזיק את המערכת הזאת - Conroe - Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1280 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 תודה מראש =]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מה כדאי לקנות מבחינת עלות המכשיר + עלויות דיו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Xilver,

מה אני עושה איתו? הוא לא בא עם איזה משחק שמדמה נהיגה? הרי לא קונים אותו כדי לשחק NFS

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי כבר המון זמן עכבר MX1000 של לוגיטק,בבוקר לפני בצפר שמתי כמה דברים להורדה והכול היה סבבה...עכשיו אני חוזר בצהריים והעכבר סיים להטען אני מוריד אותו מהמטען (יש אורות של הבטריה והכל) והוא פשוט לא מגיב...ניסיתי את הריסט שלו ושל הבית שלו מליון פעם וכלום לא עוזר.. מישהו יודע מה עושים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Animor,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג, בעיקר עבור משחקי FPS. דרישות: 1. אלחוטי. 2. עם סוללה פנימית נטענת, או לפחות לא עכבר מעיק שצריכים להחליף לו סוללות כל יום. 3. עם יותר כפתורים מה-3 שיש בכל עכבר רגיל. 4. משקולות - לא חושב שזה משמעותי עבורי, למרות שמעולם לא ניסיתי. 5. נוח. 6. תקציב: עד 300 ש"ח. אשמח לקבל המלצות!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sgsg,

חשבתי לקנות צורב חדש (צריך להחליף מה- x4 כבר ), התחלתי לבדוק מחירים, וראיתי משהו מוזר יש הבדלים די גדולים במחירים בין הצורבים במהירות x40, במיוחד עם הפלקסטור שעולה בערך 200 שקל מעל הממוצע :-\ למה זה קורה ? בכל, מקרה חשבתי על כמה צורבים ואני צריך עזרה, בבקשה, להחליט איזה הכי משתלם: Plextor - 808 ש"ח (פנדה) Asus - 559 ש"ח (פלונטר) Liteon -508 ש"ח (פלונטר) בדקתי בזאפ את המחירים הכי זולים, אני יודע שלחלק מהדברים יש גם יותר זול בחנויות שלא מופיעות, אבל זה היה רק כדי להראות את ההבדלים - 808 מול 559 ??? איזה מאלה הכי מומלץ ? אם יש אחר שלא כתבתי פה אבל אתם ממליצים עליו יותר, אני אשמח אם תגידו לי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים