ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

מבקש המלצה לסט אלחוטי למטרת עבודה חייב טווח גדול של בין 5 ל7 מטר המחשב יוצב בארון עם דלת פתוחה. **בנוסף מבקש המלצה לסט מקלדת עכבר bluetooth הסט חייב להיות מקצועי. בתודה מראש
- 

- 3 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך USB. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין RAT 7 ל- RAT 9. כי הסתכלתי באתר הרשמי וראיתי שהמפרט הטכני של השניים זהה לחלוטין, למעשה ההבדל היחיד שראיתי הוא שה- RAT 9 הוא אלחוטי, אבל זה נראה מוזר שעכבר זהה לחלוטין יעלה 230 שקל יותר רק בגלל שהוא אלחוטי. אז האם יש הבדלים בין שני העכברים חוץ מהעובדה ש- RAT 9 הוא אלחוטי? דבר נוסף לפי תגובות שראיתי כאן באתר הבנתי שרובכם מעדיפים את Razer Mamba 4G 2012 על פני RAT 9, האם תוכלו לפרט מדוע? מכיוון שאני מתלבט אם לבחור ב- Mamba או ב- RAT (אני נוטה לצד ה- RAT בגלל הפונקציונליות שלו - יותר פקודות אפשריות + כפתור Precision Aim + משקולות). תודה מראש!
- 

- 10 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

Intel Pentium D805 2.66Ghz Dual Core Glacaialtech 5700 HSF Asus P5LD2 945P Twinmos DDR-II 512mb PC4200 x 2 Albatron GeForce TC6200Q-128 2 x WD 160GB Raid Edition - in raid mirror NEC DVDRW 3550 Compucase 6a19 black - 2 x 120mm Fans Enermax Noisetaker-II 420W מסך לא בטוח יחובר למחשב הזה שיתפקד כשרת איכסון.. אם כן זה יהיה או LCD או CRT 17 כלשהו. האל פסק הזה בערך בטווח מחירים שחשבנו עליו: ?Gamatronic SmartCompact 750VA ראיתי ביקורות דיי חיוביות ב-ZAP על הדגם הנ"ל. אין צורך שהוא יחזיק את המחשב עובד ל-20 דק' אלא רק שיאפשרת יציאה מסודרת מה-WINDOWS ללא סכנה למידע על הכוננים הקשיחים. האם יש צורך באחד של 1000VA או שהדגם הפשוט יותר הזה מספיק?
- 

- 1 תגובה
 - 619 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי בעיה עם הגלגלת בעכבר Wireless Mouse 5000 (Blue-Track)- כשאני רוצה להגדיל תמונה ב-Windows Photo Viewer, אני מסובב את הגלגלת אבל לא קורה כלום. רק כשאני גולל מהר מאוד העכבר מגיב, אבל אז אין לי שליטה כמה זום הוא יעשה. התקשרתי לתמיכה של Microsoft וטכנאי אמר לי שככה העכבר אמור להתנהג, והדבר הכי קרוב לפתרון שהוא הציע זה להגדיר את העכבר בתור עכבר אחר. זה נתן פתרון צולע, שכן עכשיו כל תנועה קטנה בגלגלת מגדילה פי כמה את התמונה. מישהו נתקל בתופעה ומצא פתרון טוב יותר? רקע כללי: יש לי Windows 7 Home Premium, והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר מהאתר של Microsoft. הגלגלת של העכבר חלקה (אין קליקים). כשחיפשתי פתרון ראיתי בפורומים אחרים שהבעיה קיימת אבל לא מצאתי פתרון (בעיה עם …
- 

- 0 תגובות
 - 967 צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
 - 469 צפיות

- 

- 

אני מעוניין במדפסת לייזר משולבת צבעונית. אשמח לקבל ביקורת על מדפסת סמסונג CLX3175FN או כל מדפסת אחרת. התקציב עד 1600 ש"ח. אם יש מדפסת יותר טובה מCLX3175FN במחיר זול יותר אשמח לדעת. תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 958 צפיות

- 

- 

רציתי לשאול מה אתם חושבים על עכבר SteelSeries Rival Optical ? ועל מקלדת SpeedLink Parthica Core?
- 

- 2 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

מחשב ספק בערך ברמה של FBS 400W אבל בחונות GOLD-TOP, מפרט זה בערך 805+1800GTO+667DDR2+5מאווררים עם לידים תקציב: מינימום עושה OC
- 

- 7 תגובות
 - 627 צפיות

- 

- 

משלשום לאח שלי גם יש מחשב והבעיה שאין לו עכבר ורמקולים, בגלל שאני יצרתי את הבעיה (קצת קולה עם קרח עושה את העבודה תאמינו לי...) אז אני צריך לקנות לו עכבר ורמקולים! אז ככה:א. יש לי 200 שקל (עדיף שהמאתיים יספיקו גם למשלוח!) ב. העכבר צריך להיות אופטי אבל בלי כפתורים בצד.... זהו... תודה רבה למי שימצא לי את הדברים האלה... אם אתם לא רוצים לפרסם שם של חנות בת'רד אז תשלחו לי בפרטי... תודה רבה
- 

- 5 תגובות
 - 705 צפיות

- 

- 

קניתי מחשב חדש עם המארז שלעיל ויש לי כמה שאלות : (למי שקנה גם מארז כזה) 1. מהספק שלו יוצא כבל המכיל 2 חוטים בלבד של שחור ולבן משיהו יודע למה זה מיועד? 2. מדוע אין רמקול פנימי או שגנבו לי אותו? 3. האם בכוונה יש מקום למאוור קדמי אבל לא שמו אותו (מאוור אחורי יש)? תודה, למי שקנה מארז כזה אני מניח שידע את התשובות...
- 

- 4 תגובות
 - 638 צפיות

- 

- 

א. מהי החשיבות של המארז? מהם תפקידיו? ב. אם יש לי את אותו מפרט בשני מארזים שונים האם זה ישפיע על הביצועים? (אם לא אז אני לא מבין למה לקנות מארז יקר). ג. האם כשאומרים מארז מתכוונים גם לספק או שספק קונים בנפרד? ד. כשקונים מחשב חדש (ללא מסך) שמיועד למשחקים כבדים בסביבות 5000 ש"ח. איזה סכום יהיה נכון להשקיע במארז מתוך התקציב הנ"ל? *אם יש לכם עוד משהו חשוב להוסיף על מארזים אז בשמחה. תודה, רועי.
- 

- 8 תגובות
 - 716 צפיות

- 

- 

אני צריך עזרה בקניית מדפסת חדשה לחבר. אין לי עדיפות לחברה מסויימת, אבל שתיהיה אמינה, ושהדיו שלה לא יהיה יקר מידי. אם יש לכם את המדפסת שאתם ממליצים עליה, אם תוכלו בבקשה להוסיף את המחיר שאתם קניתם אותה. תודה מראש...
- 

- 2 תגובות
 - 560 צפיות

- 

- 

יש מבצע בבאג ב225 ש"ח. יש למישהו חו"ד או הצעות יותר שוות במחיר הנמוך הזה? http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=071&active_tab=overview המצחיקים האלה פרסמו את המוצר בקטלוג לפני שהאספקה הגיעה לסניפים! עדין שום מידע? ??? המוצר לא הגיע לחנויות. יש למישהו מושג על סניף שיש בו?
- 

- 0 תגובות
 - 643 צפיות

- 

- 

היי 8)!!! קניתי די וי די נייד של Apex דגם JDP-707 עכשיו התרגום שאני שם ביחד עם הסרט בתור Data רואים אותו הפוך על המסך ... הבנתי שיש צורך בתוכנה שהופכת בחזרה את התרגום (לפני שאני שם את הסרט על דיסק) וניתן לצפות ללא בעיה מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה שם התוכנה ??? בבקשה בבבקשהה תודה רבה
- 

- 3 תגובות
 - 727 צפיות

- 

- 

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=11369
- 

- 3 תגובות
 - 585 צפיות

- 

- 

היי חברים- מחפש דרייברים למדפסת Xerox Workcentre 120I. לא מצאתי באתר הרשמי (כנראה המודל לא מיוצר יותר?) יש למישהו במקרה או קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו? תודה
- 

- 2 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב נייד. נתקלתי באינטרנט סני סוגים: 1) מקלט -משדר. 2) בלוטות. - מה עדיף? מה נחשב טוב יותר? נוח יותר? מסורבל פחות? - אשמח אם גם תוסיפו המלצה לעכבר. המון תודה.
- 

- 5 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום חברים, יש לי תקלה במדפסת משולבת HP 6213. בזמן הסריקה יש פס כזה מעצבן , וזה הורס את מה שנסרק מצורפות 2 תמונות .. אחת עם המכסה של הסריקה קצת פתוח (איפה שהמצית) והשניה שמתי דף , עם מכסה סגור , אפשר לראות את הפס לפי השינוי צבע בתמונה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אולי תקלה ידועה של HP ? ואחריות כבר אין , זה קרה בדיוק חודשיים בערך אחרי סוף האחריות - בתמונה הזאת אפשר לראות את הפס , שינוי צבע בתמונה - וזה מה שקורה שהמכסה של הסריקה קצת פתוח ... תודה !
- 

- 1 תגובה
 - 883 צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני רוצה להחליף את המארז והספק שלי..... שניהם יעבדו עם מערכת מבוססת A64 עם NF4U , זיכרון 1 GB , כרטיס מסך X800XL או GF 6800GT. אני לא מתכוון לעשות OC גדול והוא יהיה רק למעבד. בעתיד בטח תיהיה גם מערכת יותר חדשה שגם אותה הספק צריך להחזיק. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז RAIDMAX Scorpio 868 עם הספק 420WATT שבא איתו, אבל אחרי התקלה עם הספק הנוכחי שלי שדפק לוח אם וכרטיס מסך החלטתי ללכת על ספק איכותי של ANTEC , ENERMAX, OCZ או TAGAN. החלטתי לקנות את המארז ההוא וגם ספק 430WATT (פחות או יותר) של אחת מהחברות שציינתי. רציתי בהתחלה TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC אבל המחיר שלו בפנדה עלה בזמן האחרון ועכשיו הוא יקר לי מידי. גם המחירים של OCZ ModStream Power Sup…
- 

- 24 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

יש לי גם מקלדת וגם עכבר שאני מאוד מרוצה מהם אבל הם מחוברים למחשב ואני רוצה משהו שאני יכול להפעיל מהמיטה (2 מטר) אני מחפש מקלדת קטנה מאוד משהו כמו שיש בניידים הקטנים (EEE למיניהם) אבל שתהיה עליה שליטה על העכבר כמו שיש ל lenovo (או משהו בסגנון) אם יש לכם איזו אלטרנטיבה אחרת אני גם אשמח לשמוע תודה מראש טדי.
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום, לאחר קניית העכבר razer abyssus ואכזבה גדולה החזרתי אותו, והסיבה שלעכבר יש צורה מוזרה שאי אפשר להחזיק אותו עם claw, העבר גבוה מאחורה ודק מקדימה שיותר מתאים לאחיזת palm. אז אני מעוניין בעכבר עבור אחיזת claw וחשוב לציין שנוח לי מאוד עם הכבר logitech m705 שהבעיה היחידה שלו שהוא אלחוטי ולכן קצת כבד. לא חשוב לי כפתורים נוספים- מספיק לי 3 הכפתורים שמגיעים עם כל עכבר רגיל. אז מה אתם ממליצים? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 809 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, מחפש מקלדת ועכבר (לא ב-סט) לשימוש מסיבי, כלומר שעות ארוכות של ישיבה מול המחשב. רצוי אלחוטיים. לגבי המקלדת אחרי הרבה שנים עם מקלדות רגילות נראה לי שהגיע הזמן לעבור למכנית. כמובן שמתאימה ונוחה להקלדה. אין לי צורך במקשים מיוחדים. חשוב שכל מקשי ה-F יהיו סטנדרטיים, וכל שאר המקשים. (היום אני עם ה logitech wave ואני עוד שניה מתחרפן ממנה) לגבי העכבר חשוב שיהיה נוח, חיישן לייזר, dpi גבוה (עבודה עם 2 מסכים) מדוייק, רצוי לחצני קדימה אחורה. היום אני עם ה logitech mx 1100 ולטעמי הוא גבוה מידי מה שיוצר עומס על פרק היד. גם לא מרגיש לי הכי מדוייק. תודה רבה לכולם!
- 

- 5 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אשמח לדעת האם מישהו חיבר והצליח ולפרט קצת... אני לא אפרט כי מי שלא הרכיב קשה להאמין שיבין מה לעזאזל אני רוצה.... תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 597 צפיות

- 

- 

מצטער מראש על הפגנת הבורות האפשרית. אני אפילו לא בטוח בעצם ההגדרה - 'מצלמת רשת', כי תכל'ס - כל מצלמה (דיגיטלית) יכולה להיות מצלמת רשת.. בכל אופן - אני מדבר על מצלמה שלא אמורה לעשות הרבה יותר משיחות וידאו במסנג'ר/סקייפ. אחת שנשארת מחוברת למחשב כל הזמן. השאלה היא בנוגע למושג "מעקב פנים" שמופיע לעתים במפרטים. ממה שאני יודע, מדובר בתוכנה שמזהה את הפנים ומשתמשת בזום הדיגיטלי של המצלמה כדי להשאיר תמיד את הפנים בפוקוס, גם אם הראש זז. האם מדובר רק בתוכנה? האם זה יכול להתבצע בעזרת כל מצלמה עם זום דיגיטלי? האם המונח "מעקב פנים" קשור למושג "זיהוי פנים"? בהנחה שמדובר בפיצ'ר של המצלמה עצמה (לא בתוכנה) - איזה מצלמה זולה ומומלצת כוללת את התכונה הזאת? המון תודה מראש!
- 

- 0 תגובות
 - 743 צפיות

-