עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מיועד לשימוש על מחשב נייד. צריך שיהיה אמין, פשוט בגלל מקור הקנייה, ועדיף קטן, אבל לא על חשבון נוחות שימוש. חשבתי על החמוד הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=4962 יש אופציות עדיפות עליו? הערות \ הארות וכל דבר שאולי יעזור לי?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by coolmeen,

טוב אני רוצה לקנות עכבר, יש לי את העכבר האלחוטי של מיקרוסופט אבל הגירסא הישנה ואני משתגע ממנו הוא פשוט גרוע, אני חייב עכבר חדש ב 150 שקל, תודה נ.ב : לא צריך אלחוטי לא חייב

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by Semyon171,

ערב/לילה טוב לכולם, קודם כל רציתי לשאול מה יותר טוב - עכבר לייזר או אופטי? וכמו כן רציתי לבקש הצעה לעכבר עד 350 שקל שיתאים למשחקים ולשימוש רגיל - עדיף חוטי,אבל אם יש משהו אלחוטי ששווה את הכסף אז אפשר גם אותו. תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות עכבר חדש...חשבתי ללכת על MX518 יש עכבר יותר טוב בטווח המחירים של הזה?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by LIDOR_13,

יש ללוגיטק עכברים שמעוצבים לאחיזת CLAW? אם לא אז על איזה אתם ממליצים של חברות אחרות?[לא יותר מ300ש"ח] תודה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש עכבר גיימינג. היה לי לאורך הרבה שנים Razer Imperator והייתי מבסוט ממנו מאוד, עד שהקליק השמאלי התחיל להלחץ פעמיים וקשה מאוד להשתמש כעת בעכבר. אז בגלל שלא החלפתי עכבר שנים, אני לא כל כך מכיר את השוק עכשיו והייתי שמח אם תמליצו לי על עכבר טוב. (אני משתמש בעכבר ביד ימין ומעדיף צורה כמו שיש ל-Razer Imperator) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by andrei21,

מבקש המלצה לעכבר גיימינג טוב רצוי אלחוטי , או לגיימינג מומלץ רק חוטי? לא גיימר מקצועי תקציב לא מוגבל יחס עלות תועלת חשוב

8. Started by l_messi,

היי, העכבר שלי deathadder black מתחיל לשבוק חיים אז אני מחפש עכבר להחלפה חשבתי על Razer DeathAdder Elite בעיקר בגלל שהוא מאוד נוח לי וגם לא כזה יקר וגם קראתי עליו ביקורות טובות או G903 VS G900 ראיתי שזה עכבר מושלם גמעט בכל הביקורות שקראתי מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין ה900 ל903? ראיתי שרק משקל וזמן הבטריה יש עוד הבדלים? ומאיפה אפשר לקנות בזול יחסית + משלוח ומכס ומה שכלול בזה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nazgull,

שלום אנשים כמו שהכותרת אומרת אני צריך עכבר גיימינג חדש, גם לעבודה כללית וגם למשחקים fps mmo וכו' תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by gtrippleg,

מחפש עכבר שמתאים לאחיזת fingertip, למשחקי FPS בעיקר. הבעיה אצלי היא שעכבר עם פרופיל רגיל מכאיב לי בזרת+קמיצה כי הם סוגרות עליו מהצד וזה מפעיל לחץ על המפרקים. אז אני מחפש משהו שבצד ימין אפשר להניח את האצבעות בצורה יותר נוחה. ראיתי את הCoolerMaster CM Storm Spawn נראה חמוד - האם יש המלצות מניסיון אישי? (כן, אני יודע שהוא מופיע ב"ציוד מומלץ") האם יש למישהו המלצה אחרת? תקציב: עד 200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hadarK,

שלום לכולם, אז ככה יש ברשותי את ה logitech g500 שכבר לא עובד כמו שצריך, אז אני זקוק לעכבר גיימינג חדש. התקציב הוא כ300 ש"ח ומעוניין לחסוך כמה שאפשר, קנייה מחו"ל אפשרית אבל רק עם משלוח ישיר לארץ מהחנות. האחיזה היא palm, יש לי יד די גדולה אם זה רלוונטי (יכול להחזיק כדור כדורסל ביד אחת) וdpi יגיע לאיזור ה4K חובה בנוסף מעוניין באפשרות לשנות dpi מכפתורים פיזיים (כמו ב g500). תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 11GnR,

מה העכבר הכי מומלץ עד 160-170 שקל ? אם יש משהו שעדיף בהרבה בעוד קצת כסף אז תאמרו לי גם עליו... עכשיו אני עם העכבר הזה http://www.parisiconsulting.com/computer/mouse_l.jpg אני משחק בFPS, לפעמים כסנייפר גם, אז אני חושב שיהיה לי שיפור משמעותי עם עכבר טוב. אני באמת ארגיש שיפור משמעותי או שאני זורק כסף ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, כרגע אני משתמש ב-Steelseries Qck Heavy ובעכבר Logitech MX518. העכבר כבר עומד למות(כל כמה זמן מתנתק ומתחבר לבד) והפאד כבר שחוק. חשבתי לקנות פאד חדש(אותו האחד - qck heavy מאייבורי) ולגבי עכבר אני מתלבט בין: G400 Deathadder 2013. בגלל שאני משתמש ב-MX518 אני מפחד לקנות את ה-razer ולגלות שהוא לא מתאים ליד שלי, השתמשתי ב-MX518 כבר המון שנים. מה אתם אומרים על הכברים ועל הפאד? הם יתאימו? דרך אגב, ראיתי של-Deathadder יש רגליות מאוד קטנות, לא תהיה בעיה עם זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ColorPencils,

טוב המצב הוא כזה, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אבל לצערי הרב לאחרונה הוא לא מתפקד ביעילות והגיע זמנו. הדרישות שלי הם די פשוטות: הG9 למי שלא יודע הוא עכבר די קטן, ומתאים מאוד לידיים קטנות כמו שלי. אז יש לי העדפה ברורה לעכבר שלא יהיה גדול מאוד או מסורבל. רמת דיוק גבוהה ככל האפשר, וDPI גבוה. הוא אמור לשרת למטרת משחקי FPS בקצב מאוד מהיר, אז חשוב שהוא יהיה עמיד ואמין ככל האפשר. וכמובן שאני אעדיף עד כמה שניתן שלא לרדת ברמה מהעכבר שהיה לי עד כה. שימו את נושא הכסף בצד, אני רוצה לשמוע על ביצועים. עכשיו, המליצו לי גם על הG500 של לוג'יטק ורציתי לשמוע מה רמת הדיוק שלו ביחס לG9? המון תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by sha-256,

יש לי עכבר Razer Diamondback שהתחיל לעשות בעיות, ואני מחפש תחליף ראוי שאינו אלחוטי. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה למחיר. ראיתי את ה- Logitech G400s מהסדרה החדשה, או את ה- G500 מהסידרה הישנה. מה אתם אומרים? או אולי להמשיך את המסורת עם Razer, השאלה על מה אתם ממליצים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ablabl,

עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט,מסמכים וכד' אבל אני גם משחק ככה שהתקצי בנראה לי סביר+ תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג (בעיקר משחקים יריות כמו CS, DOD,CSS). אני צריך המלצה לגבי עכבר גיימינג שיהיה מאוד נוח לשלוט בו במשחקי הFPS האלה. לגבי הפד, שיהיה מאוד נוח וחלק ויתאים כמובן לעכבר. שמעתי מחברים שכדאי לקנות את הRAZER DEATH ANNER או את הG5 של LOGITEC, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על שני העכברים האלה או אם הם לא כלכך טובים אז עכברי גיימינג אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בהמשך לדיונים (המרתקים) האלה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525162.20 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525886.msg4491204#msg4491204 אני מחפש מחליפים ל-MX518 וה-MX1000 האלמותיים שלי. מעדיף אלחוטי ללא עריסה אבל אם ממש ממש כדאי אני מוכן להחליף אחד מהם בעכבר חוטי בלית ברירה. השימושים לעבודת הנדסה, תכנות, מסמכים וגלישה אינטנסיביים וגיימינג מזדמן (מה לעשות, לא נשאר זמן). אני בעל ידיים גדולות ומעדיף בהרבה Palm Grip כשכל היד מונחת על העכבר במלואה. שני הדגמים הנ"ל מצויינים אבל כבר מקרטעים בגלל גילם המתקדם. בגודל הם בסדר גמור ונוחים אבל אני מחפש משהו מעט גדול ומאסיבי יותר. מצאתי את זה: http://www.squidoo.com/palm-grip-mouse מחיר גמיש אבל לא לה…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by lior777,

שלום רב, לאחרונה התחלתי לשחק במשחקי יריות כגון MOH, COD וכדומה... אני מחפש עכבר שיהיה נוח מאוד ליד ולאצבעות, גם לזמן ממושך וגם ומדוייק. תקציב עד 250 גג תודה!

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. מחפש עכבר גימנייג בסיסי ,טוב וזול. מקווה שמישהו יכול ל המליץ לי על משהו טוב שנמכר עכשיו בזול ב BF (KSP או אמזון או מקום אחר) מצאתי האמזון את ה Razer DeathAdder Elite ב 30$ https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Elite-Mechanical-Ergonomic/dp/B01LXC1QL0/ref=zg_bs_402052011_1?_encoding=UTF8&refRID=9W80F5QHX7D3YHG24AY8&th=1 בארץ נראה שהוא עולה הרבה יותר , שווה את הכסף? יכולים להמליץ על משהו אחר אולי?

21. Started by TMJ,

המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב עד 400 שח למחשב נייד!!! תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, מבקש המלצה לעכבר חוטי שיתאים לעבודה גם ביד ימין וגם שמאל. לא יודע אם הוא חייב להיות סימטרי לחלוטין,העיקר שיתאים לשתי הידיים. יש חיה כזו? אני לא משחק במשחקים ,הוא צריך להתאים לשימוש כללי. מידי פעם אני עורך תמונות בפוטושופ אז עדיין רצוי שיהיה מדוייק. תודה.

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by yosi yosef,

חברה מישהוא מכיר סט אלחוטי עם עכבר ניטען ושמגיע לפחות ל3 מטר במחיר של 550

24. Started by vmaddog,

מחפש סט עכבר ומקלדת עד 300 שקל עדיפות למשלוח עד הבית או איבורי אפשר משומש (כל עוד חדש יחסית . עד שנה של שימוש) עדיפות למכני/דמוי מכני) עכבר אלחוטי.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  25. מבקש המלצות לעכבר ומקלדת אלחוטיים, לאו דווקא סט: תקציב - 600-800 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. צבע בסיסי שחור (הן המארז והן המסך שלי שחורים). נוחות ובריאות הנם מילת המפתח - בייחוד לגבי העכבר אשר חשוב מאוד שיהיה מומלץ מבחינת נוחות לכף היד. עכבר מתאים לשמאליים. כולל בסיס טעינה. מדויק מאוד (לגרפיקה לא למשחקים). מקלדת כאמור, בראש ובראשונה נוחה בריאותית. כיתוב בעברית על המקשים לא בצבע שחור (יש לי כיום מקלדת כזו כאשר הכיתוב בעברית הנו בצבע שחור, זהה לצבע המקשים. פשוט לא ניתן להבחין בו). במידה ולא קיימת בעיית תאימות של המוצרים בעת הזמנה מחו"ל (התאמה לרשת החשמל הישראלית, מקלדת המותאמת גם לעברית) אין לי שום בעיה לבצע את ההזמנה מחו"ל, דרך Ebay וכד'. מקווה שאני לא דורש יותר מדי. תודה…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים