עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by No-One,

שלום לכולם לאחר שקניתי סט של Orico שהתברר כזבל סיני שכמעט כל ביט נהרס לפני שיצא הבורג הראשון, צריך המלצה לסט של מברג+ביטים. חשוב שיהיה חזק ובלתי נשחק עד מה שאפשר. שיעלה מה שיעלה. ובבקשה, אל תעשו גוגל ותמליצו על מה שנראה לכם אמין, תמליצו ממה שקניתם ועבדתם איתו ואתם מרוצים. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש סט של עכבר ומקלדת אלחוטי תקציב של 500-600 שקל . אני מתכנת ולכן מחפש נוחות . אשמח להמלצות . תודה מראש ,

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. שלום, אני צריך בבקשה המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. כרגע יש לי logitech media keyboard elite + G5. אני מרוצה מהם מאוד (חוץ מהגלגלת הנוראית של ה-G5), אבל הגיע הזמן להתנתק מהחוטים. גם כדי להפחית סרבול על השולחן, וגם כי אני רוצה להשתמש בהם לגלישה/משחקים מרחוק עם הטלוויזיה. הפסדים של חלקיקי שנייה בתגובה במשחקים לא מעניינים אותי - ככה שרוב הסטים יהיו בסדר. הדרישות שלי מהסט הן: 1. שיהיה של לוג'יטק 2. שהעכבר לא יהיה קטנטן 3. שיהיו במקלדת כפתורי זום (כמו במקלדת הקיימת שלי) 4. שהעכבר יעבוד טוב על מגוון משטחים 5. חסכוני בסוללה (עד כמה שניתן 6. עד 400 שקלים בהתחלה חשבתי על לוג'יטק MK520, אבל הם לא עונים כל הדרישות, אז חשבתי על הלוג'יטק WAVE שמופיעים באתר של אייבורי. אשמח לשמוע את ד…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  4. מה קורה חבר'ה? אז אני צריך עוד המלצה קטנה - אני מעוניין אחרי מלא זמן להשתדרג בעכבר ומקלדת, הפעם אלחוטיים. הבעיה העיקרית שאני רואה לזה - סוללות. עכשיו, אני זוכר שאצל חבר שלי ראיתי מקלדת ועכבר ממש ממש פשוטים ולא משהו רציני בכלל (זולים) של aOpen, אבל הקטע הגאוני בהם זה שהמקלט שלהם הכיל גם תא הטענה ל2 סוללות, וכל פעם שהיה נגמר לעכבר/מקלדת הסוללות - פשוט היית מחליף, שם במקלט להטענה וזהו. כמובן הסט מגיע עם 6 סוללות. 2 לעכבר, 2 למקלדת ו2 תמיד בהטענה. אם מישהו מוצא משהו כזה - זה גאוני! אני לא מחפש משהו רציני, הסתכלתי בנתיים על כמה המלצות כאן, חשבתי על הלוג'יטק EX110. מה אתם אומרים? עומד בתקציב, ונראת אחלה מקלדת. שמעתי שהעכבר לא משהו, אבל אני לא מחפש משהו להיט. אשמח להמלצות! תודה,…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. היי, העכבר והמקלדת שלי מתחילים לזייף (אחרי חמש שנים). הגיע הזמן להתחדש במקלדת ועכבר. ככה: 1. אני רוצה שיהיו אלחוטיים. 2. אני תוכניתן, ככה שאני בעיקר מקליד הרבה. מה שאומר שהמקלדת צריכה להיות נוחה להקלדה, מרווחת, ועם כל כפתורי הקיצורים לעריכה (HOME/END וכד') במיקום נוח. 3. אני לא משחק יותר מדי משחקים וממש לא משחקי יריות או כאלה, אז לא צריך איזה משהו מטורף מדי. 4. ארגונומיה די חשובה כי בכל זאת אני עובד עם המחשב כל הזמן. ולא בא לי להרוס את המפרקים.. 5. כפתורי מולטימדיה וכאלה זה נחמד.. אבל לא הכרחי. אני גם ככה משתמש בקיצורים משלי שאני בד"כ מגדיר לבד. מבחינת תקציב, יש כסף. אבל לא להסחף. נגיד עד איזור 500 שקל פלוס מינוס. אגב ממליצים על סט של מקלדת ועכבר או לקנות כל אחד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tomermu,

מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר לא יקרים במיוחד- זה לילד חשוב שיהיו בסטייל של גיימינג- מוארים וצבעוניים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. צריך להיות אלחוטי (לא IR) עכבר אופטי אחריות כמה שיותר ארוכה יש עדיפות ל Logitech שרק אחרי 7 שנים התחילה לזייף לי המקלדת שלהם.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by Michael999,

אני מחפש מקלדת ועכבר העדיפויות שלי הם ככה: קודם כל אני רוצה חברה טובה (LOGITECH,MICROSFT) ולא חברות מדבקה לדוגמא GPT TEAC וכו'... (גם תקופת אחריות סבירה שנתיים שלוש) אני מעוניין במקלדת והעכבר שיהיו עם הרגשה איכותית וסולידית ולא פלסיק מצועצע לגמרי.. עוד העדפה היא לסט אלחוטי בתור ניסיון להפחית כבלים ההיתי מעדיף שתיהיה קליטה של 2 שניים וחצי מטר לפחות הסט בין היתר מיועד למשחקים אבל זה לא סדר העדיפויות שלי אם יוצא שהעכבר לא ממש מתאים למשחקים אבל מדובר על עכבר סולידי ואלחוטי מחברה טובה אני מוכן להתפשר ואם יהיו עוד כמה כפתורים ניתנים לתכנות על העכבר יכול להיות נחמד כמו כן חייב מקלדת עם כל הכפתורים של הWMP ואינטרנט וכו'. החנות שממנה אני קונה אני גר במחרק הליכה מKSP OFFICE DEPOT …

9. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים ארגונומיים. המקלט צריך להתחבר בUSB (בשביל שיתחבר גם לWii). בנתיים ראיתי את הדגם הזה: Logitech Cordless Desktop Comfort Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/167&cl=gb,en אבל הוא עולה באזור 550 שקל. האם הוא מומלץ? האם יש המלצה על סט ארגונומי אחר (בשאיפה יותר זול)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bennyap,

מבקש המלצה לסט אלחוטי למטרת עבודה חייב טווח גדול של בין 5 ל7 מטר המחשב יוצב בארון עם דלת פתוחה. **בנוסף מבקש המלצה לסט מקלדת עכבר bluetooth הסט חייב להיות מקצועי. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי יש לי בסלון טלויזיה שמחוברת למחשב (שנמצא בחדר אחר והכבלים עוברים דרך חור בקיר, כולל דונגל BT לקליטה של המקלדת עכבר הנוכחיים שלי). הסט הנוכחי שלי הוא logitech dinovo media deskotp bt [ATTACH=CONFIG]9558[/ATTACH] הסט שירת אותי במשך שנים רבות. בעיות: גם בעכבר (MX1000 האדיר) וגם במקלדת בחלקה התחתון, יש חלקי גומי\סיליקון שפשוט בלתי אפשרי לנקות אם מנקים אותם הם הופכים להיות דביקים בצורה מגעילה לכמה ימים, עד שהם מתלכלכים שוב ואז הדביקות נעלמת. כמובן שרוב הזמן הטרייד אוף הוא לא לנקות אותם.... אגב, אם יש למישהו פתרון\עצה איך לנקות חלקי גומי שכאלה בלי שיהפכו לדביקים בצורה שכזו - אני אשמח לשמוע. הצרה השניה: טווח הקליטה (לפחות של העכבר) מזייף מדי פעם למרות שהמרחק בינו לבין הדונג…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by tamir245,

היי חבר'ה. שוב צריך קצת המלצות. ראיתי את הסט הנ"ל במחיר שנראה די סביר - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2944 האם יש איזשהוא מישהו עם הסט הנ"ל שיכול להמליץ בעד\נגד?האם יש המלצה לסט אחר בתקציב הנ"ל?כדאי ללכת על האלחוטי או לחפש סט חוטי?כמה זמן הסט עובד ללא טעינה?איך טוענים אותו אם צריך? סה"כ השימושים שלי הם די פשוטים - גלישה,סרטים,משחקים לא באדיקות רבה. עד עכשיו אני משתמש כבר 4+ שנים במקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט+עכבר אופטי GPT. הסט מיועד לשימוש בנייח ואולי בעתיד יעבור לתחנת עגינה של הלפטופ שלי. חוץ מזה גם ככה אני מתכנן לקנות לנייד את הV470 של לוג'יטק אז כרגע הסט מיועד בראש וראשונה לנייח.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. שלום לכולם, לפני רכישת HTPC ומתלבט לגבי סט אלחוטי טוב של מקלדת+עכבר בטווח המחירים של 250-300 ש"ח כאשר ההתמקדות העיקרית היא נוחות בגלישה,מקשים שקטים,עכבר ומקלדת עם טווח סוללה ארוכים ככל שניתן וטווח קליטה ארוך ככל שניתן.סטייה קלה תיתכן בהתאם לדרישות כמובן. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  14. הכותרת אומרת הכול מחפש להחליף את הסט המזדקן שלי (Logitech EK110) בסט דומה שתומך windows 10 כרגע הסט הנוכחי פשוט לא נתמך ולא מאפשר למערכת להכנס להשהייה תודה זיו

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי יש לי סט עכבר + מקלדת logitech cordless desktop ex110, עכשיו יש לי כמה בעיות איתו, האחת והעיקרית זה שהעכבר עכשיו סובל מרעידות כל הזמן שהוא פועל ומונח על כל משטח שהוא(גם אחרי שפתחתי אותו וניקיתי אותו) והשנייה היא שהזוג הזה אוכל סוללות פעם בשבועיים הייתי צריך להחליף בטריות בעכבר המקלדת הייתה פחות בעייתית בקטע הזה ועוד בעייה עם העכבר הזה זה שחסרים לי כפתורים בצדדים. בעיקרון אז אני מחשב עכבר בערך באותו הגדול, יותר גדול לא יפריע לי חשוב שהעכבר יתאים גם לימניים וגם לשמאליים השימוש הוא בעיקר לעבודה יומיומית של גלישה באינטרנט, תכנות סרטים ומשחקים. עכבר עם גלגלת לחיצה ושני כפתורים בצדדים לפחות, ובונוס ממש נחמדה תיהיה אופציה לכבות אותו, או שהוא יכבה אוטמטית עד שלוחצים על הגלגלת…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  16. אני מקווה שיש דבר כזה קיים או שכל דבר אלחוטי בעל זמן תגובה לא מספיק מהיר???אגב התקציב מוגבל ואין לי מספיק כסף ל-mx1000 או דבר כזה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. היי, אני מחפש עכבר ומקלדת איכותיים וחזקים לחדר ישיבות במשרד על המוצר לתפקד מכל פינה בחדר, החדר דיי גדול בסביבות ה- 25 מ"ר איזו טכנולוגיה מומלצת ? יש מוצר ספציפי מומלץ ? אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז כמו שכתוב בכותרת, סט אלחוטי, התקציב הוא 500שח בערך, אבל אני מוכן לחרוג אם זה שווה את זה. מה שחשוב לי בעיקר בסט, זה קודם כל שימוש לגיימינג. ככה שחשוב לי שהעכבר יהיה מאוד מדוייק ולא "יגמגם" פתאום באמצע משחקים או אפילו סתם בעבודה רגילה על המחשב. העכבר לא חייב להיות משהו מקצועי בטירוף שמדייק במיליונית הפיקסל, אלא שפשוט "יעשה את העבודה כמו שצריך". כרגע אני עובד עם עכבר G5 ואני מעדיף לפחות לא לרדת באיכות. דבר נוסף זה עדיפות לעכבר נטען בלי צורך להחליף בטריות, וכמה שיותר חיי בטריה בלי צורך להטעין כל חצי שעה. לגבי מקלדת אין לי שום דרישות מיוחדות, אני לא צריך גימיקים או מיליון כפתורים מיוחדים, רק שתעבוד כמו שצריך בלי בעיות, וכמובן עדיפות לחיי בטריה כמה שיותר ארוכים. כרגע אני מש…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by adirze,

מכווין שאני שוקל לקנות את המחשב החדש ב-ZIGZAG הייתי רוצה המלצה לספק מכווין שאין שם את ה-LIBERTY שעליו תכננתי ללכת. תקציב לא יודע כמה שצריך משהו שיחזיק טוב את המערכת שהיא עדיף שגם יהיה שקט E6600 X1800XT 256MB תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by RayZ,

צריך המלצה לספק (לא ג'נרי) מתחת ל 300 ש"ח או בדיוק. (אפשר להוסיף אולי איזה עוד כמה שקלים..)

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by yotam.m,

חבר שלי קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה ספק לפחות מומלץ כדי להחזיק את המערכת הבאה? 3800X2 LANPARTY PQI 512X2 6800GS HD 250GB צורב דיוידי רציתי לדעת איזה ספק מינימום דרוש בשביל המערכת הבאה כדי להחזיק אותה באופן יציב חשבתי על ה antec truepower 430W מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SAOD,

מתחיל להתארגן לקראת שדרוג ואני צריך ספק חזק. צריך להחזיק: 8800GTX X2 שאר המפרט: 3800X2 2G זכרון 3 דיסקים קשיחים צורב DVD התחשבות ב: יתכן הרכבת קרור מים בהמשך. יתכן שידרוג גם למערכת עצמה לאחר מ"ס חודשים. אין לי אפשרות קנייה מחו"ל. עריכה, טעיתי במקום, מנהלים להעביר בבקשה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by BINI,

בימים הקרובים (אם אקבל תשובה היום אז אולי אפילו מחר) אני קונה מחשב. הכל כבר סגור חוץ ממקלדת + עכבר וספק. מקלדת ועכבר אני רוצה אלחוטיים, וחשבתי על הסט Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM. אני משחק במחשב, אבל לא הייתי אומר על עצמי שאני "גיימר"...יענו משחק בשביל להעביר תזמן לפעמים אבל לא חורששש ימים שלמים...השאלה שלי אם כדאי להשקיע בסט מתקדם יותר שלא יהיה לי את הDelay הזה שמדברים עליו בסטים אלחוטיים וגם יש את הקטע הזה של רמת הדיוק אז רציתי לדעת אם זה קריטי בשבילי ואם אני יתאכזב מהסט ששמתי עליו עין? שאלה שנייה לגבי הספק. הבנתי שהאנרמקס מומלצים מאוד וכבר הייתי סגור על ה430 וואט שלהם. אלא שאז דיברתי עם כמה חנויות שציינו בפניי שהם כבר לא מוכרים אנרמקס בגלל בעיות עם היבואן ש…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  24. Started by roiroi2,

בבקשה תמליצו לי איזה ספק כדאי לי לקנות למחשב P4 1.7 GH עם כונן 160 GB ו2 כונני CD ROM ו 2 חיבורי USB. האם ספק של 350 W יעשזה את העבודה בלי בעיה או שכדאי ללכת בכל מקרה על 350W? כמו כן איזה חברות מומלצות לקניית ספקים? אם אתם יכולים להמליץ לי פשוט על דגם טוב בטווח מחירים של (150 - 200) אז זה יותר טוב. עוד משהו שאי רוצה להבין על צריכת חשמל: אם רשום על הספק 350W זה אומר שהוא תמיד מספק 350W (שזה בזבזני מאד מבחינת צריכת חשמל) או שהוא מתאים את עצמו לדרישת המחשב זאת אומרת ככל שאני יחבר יותר חומרה ככה ההספק יעלה עד גבול של 350W? תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by vacuuuum,

שלום, אני מחפש ספק זול (בסביבות 150ש"ח) למערכת הבאה: amd sempron 3200 socket 939 LEADTEK 7600GS WD 20GB IDE WD 160GB sata Albatron K8NF4X 512DDR עכשיו, שמתי עין על הספק: HEC 300AR-TF האם הוא יספיק? האם אפשר לקנות ספק יותר טוב באותו המחיר?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים