ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
אחים שלי קיבלתי עוד קצת כסף ועכשיו יש לי משהו כמו 200 (חח תפרן שכמוני) עכשיו ראיתי מארז בזיגזג שמאוד אהבתי והמחיר לא היה כלכך בעייתי הייתי אומר. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 עכשיו הוא נראה ממש יפה ומיוחד,הוא כבר מגיע עם חלון וקתודה. מאווררים יש ביית ובנתיים נמצא עוד כסף לשידרוגים של הביפנוכו כמו עוד מאווררים בצבעים שונים,אולי קתודה אולטרה,אולי כל מיני דברים זה כבר יש זמן. עכשיו לי יש מחשב כבר ככה שרק צריך להחליף תמארז וזה הכל. יאללה תגובות האם שווה במחיר הזה תמארז הזה והאם זה מארז הגיוני שבאמת שווה לקחת. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בסך הכל מה שעולה משם שIIYAMA 454 PRO הוא הבחירה שלהם לאנשים שמשתמשים ברזולוציה עד 1600*1200 כי הם אומרים שאחרי זה IIYAMA מתחיל לתת תמונה לא חדה לחלוטין, ובEIZO הם בוחרים בעצם מקום שני בגלל כמה "פגמים"...... גם סוני זוכה למקום השלישי או הרביעי המכובד.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
המאוורר של ספק הכוח שלי בזמן האחרון דיי מפסיק לפעול אז החלטתי שאני יקנה ספק חדש אין לי משהו מיוחד על המחשב יש לי כרגע ספק (לא יודע איזה-קיבלתי עם המחשב אותו..) של 230V ואני רוצה לקנות את זה http://pch.co.il/docs/pd-1535756386.htm חוות דעת תעזור...
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מחפש רמקולים למחשב 5.1 עד 550 שקל חשבתי על Z506 איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
קניתי בשעה טובה מחשב,עםמסך דל 23,רציתי מצלמה אינטרנט מעולה יש המלצות? שתשב על המסך למעלה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הספק אמור להחזיק E6300, 7600GS, לא מתכנן OC עתידי, ייתכן שדרוג ל-Quad Core. מעיון בפורום נראה כי ממליצים על FSP. 1. האם 400W יספיקו לי? 2. האם זהו ספק שקט? 3. מה ההבדל בין PA, 60GN, 60THA, ו-PAF? 4. האם יש לכם המלצה אחרת בתקציב הנ"ל? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג מספר רכיבים- מעבד,לוח אם, כרטיס מס,כרטיס קול וזכרון המפרט שאני הרכבתי והייתי שמח לקבל המלצות או תיקונים לגביו: מעבד- amd xp1800+ מחיר-790 ש"ח לוח אם- Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD מחיר-580 ש"ח כולל כרטיס קול ורשת זכרון- 128MB DDR2100 כרטיס מסך- Radeon 8500le עדיין מתלבט בין הרקולס לגיגהבייט עקב הפרשי המחיר ??? מחיר- 930-1050 ש"ח סה"כ כ2600 ש"ח מה אתם אומרים??!!
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מסוג logitech mx700 מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי פירמטתי את המחשב היום והתקנתי הכל, הבעיה שהכפתורים במקלדת לא עובדים כמו שצריך.... למי שמכיר, יש את כפתור ה-f-lock והוא לא ממש עובד, לעומת זאת, כפתור ה-Mute בעצם הפך להיות ה-f-lock שאני ממש לא מבין איך כי זה לא אחד הכפתורים שאפשר לשנות, אלא מותקן ככה.... יש הצעות? יש כמובן עוד כפתורים שלא עובדים...... פחות או יותר כל הכפתורים שכשורים לסאונד למניהם עושים משהו אחר בכלל...... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למדפסת AIO (לא חובה דופלקס) צבעונית לשימוש ביתי מינימלי בלבד על מחשב עם windows 10. משהו זול ואמין. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את 2 המחשבים שלי עם KVM. המקלדת היא PS2 והעכבר הוא USB. יש לי מתאם USB לPS2. לאחד מהמחשבים יש 2 כניסות PS2 - גם למקלדת וגם לעכבר, ולמחשב השני יש כניסה רק למקלדת. הבנתי שאפשר לקנות מפצל PS2. אתמול עשיתי ניסוי וחיברתי את העכבר לפורט של המקלדת עם מתאם PS2 והוא לא עבד. יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי השילוב המושלם בין עכבר ומקלדת בסט למשחקים לא ? http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677&cl=US,EN שמעתי שהMX1100 עכבר מצוין לפחות כמו הMX1000 ולWAVE יצא שם מצוין בפורום כאן. מישהו יודע כמה זה צפוי לעלות בארץ ? לא מצאתי את הסט הספציפי בשום חנות באינטרנט, רק את הסט WAVE הקודם.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים לגיימר. ואני לא יודע מה לקחת.. בעכברים: ראיתי שיש את ה-G5 אבל חברים אמרו לי שהוא לא טוב ונתקע מלא פעמים.. ראיתי MX518 ולא אמרו עליו שום דבר רע.. (אבל הוא אופטי.. אז אני מפחד שלא יהיה מדוייק..) וראיתי שיש עוד כמה של חברות אחרות ואני לא יודע מה לקחת... מקלדות: יש G15 (הישן- הכחול) שניראת לי מצויין יש 2 מקלדות של microsoft שאני לא זוכר איך קוראים להם. אשמח אם תגידו לי מה העכבר והמקלדת הכי מומלצים,אמינים,נוחים,מדוייקים לגיימרים. התקציב הוא לא מוגבל.. (אבל אל תציעו לי למשל עכבר שעולה 900 שקל..).. משהו סביר..(במילא אני קונה אותם בחו"ל..) תודה.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה.. אני צריך שהמתאם יהיה בעל תמיכה בתקן 1.2 ומעלה, שיהיה Class 1 (שזה אומר טווח קליטה של מאה מטר לפחות) ושיהיה במחיר שלא עולה על 200 שקל. מצאתי אחד בנעה אבל הם אמרו שאין להם במלאי ויש בעיות עם הספק. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1279 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רכשתי כבל hdmi באורך 10 מ לחיבור ביין המחשב לTV. לא מבין מדוע לא מצליח לקבל אות על מסך הTV. במחשב מותקן כרטיס מסך .חיבור ה HDMI אינו דרך כרטיס זה ,האם זו הבעיה? בכרטיס המסך אין כניסה לחיבור HDMI. יש רעיונות...? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מדפסת משולבת של LEXMARK הבעיה היא שהיא מדפיסה על ריק... יוצא תמיד דף לבן... התקנתי אותו שוב, הכל נקי וגם דריבר חדש מהאינטרנט ועדיין אין כלום... הוא אומר שנשאר עוד דיו... יש למשהו רעיונות? תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
בשביל 10 מאווררים בלי המאוורר של המעבד ו- נורת ניאון (כחולה) וכול הסידי רומים יש לי 3 ושהוא יהיה יציב כי אני רוצה לעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כיום אני משתמש בגלאקסי S לקרוא ספרים בפורמט PDF, אבל עם כמה שהמסך שלו גדול, זה לא מספיק גדול וזה דיי מציק אחרי קריאה ממושכת. אז אני מחפש לקנות קורא ספרים אלקטרוני או טאבלט מבוסס אנדרואיד. הדרישות שלי שיהיה לפחות 7" ומעלה (כמה שיותר יותר טוב), ומחיר כמה שיותר נמוך (יש תקציב, אבל מעדיף לחסוך). אם זה קורא ספרים אז שידע לקרוא טוב קבצי PDF מלאים בתמונות ואובייקטים שונים ולא רק מלל. ואם זה טאבלט אנדרואידי אז שיהיה דיי חדש ולא מיושן כדי שיקרא את הPDFים בצורה חלקה. אני מבין שיש את הקינדל של אמזון אבל יש לו כל מיני דגמים ואני גם לא יודע אם הוא יכול לקרוא PDF, אז אני מעדיך לקבל המלצות מהחבר'ה פה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
מעוניין במקלדת איכותית, מוארת ואלחוטית. מה ההמלצה ?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד שיכלול gps ו wi- fi עד 400 $ .אני לא כל כך מבין בסוגי המכשירים. את המחשב אני יכול לקנות בארה"ב. איזה מחשב כדי לקנות? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הי, אני צריכה מקלדת גם לגיימין וגם להקלדה. לפני הכל, ראיתי את פרוייקט החלפת סוויצ'ים במקלדת Blackwidow Ultimate וזה ממש מדאיג אותי לרכוש מקלדת שתרעיש. אז חשוב לי מאד הרעש. אני לא ממש מבינה בזה ומה שהבנתי מהפרוייקט, עדיף סוויטצ'ים בשחור? אני ממש לא מבינה בזה אז תעזרו לי בבקשה? דרושה מקלדת מכאנית שקטה שתהיה מוארת. _ (הייתה לי את LYCOSA והיא הייתה זוועה! היה לי מאד קשה להקליד עליה, מקלדת של 20ש"ח הייתה יותר טובה להקלדה) תקציב של 500 אפשר מעט יותר. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לזרוק כמה שפחות כסף אז תענו לי כמה שיותר ברצינות מה עדיף. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MOS&DRID=9201846 או http://www.starcom.co.il/product.asp?product=433 האם ההבדל בייניהם יהיה לי גדול? (אני גיימר לא קטן , אני יודע שהלוגיטק מצויין למשחקים אבל האם הוא שווה את זה?)
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמת רשת שיכולה לצלם באיכות טובה כולל סאונד על מנת להקליט שיעורים באוניברסיטה.. עדיפות למצלמה כמה שיותר קטנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ככה, מחר אני מתכנן לקנות את המצלמה הדיגיטלית של hp hp photosmart 720 דבר ראשון, למישו יש אותה? מה אתם אומרים עליה? והדבר החשוב, אני חדש לגמרי בתחום, אין לי שמץ של מושג בזה... רציתי שתמליצו לי על תוכנה להעברת התמונות מהמצלמה למחשב ועריכה, משו פשוט וממשחק נוח להפעלה... אני מניח שאם המצלמה אני יקבל תוכנה נחמדה אבל רציתי לדעת אם מישו יכול להמליץ לי על משו שהוא יודע שיותר טוב בתודה מראש יונתן
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לקנות מדפסת דיו משולבת, אני מחפש מדפסת שעלות מיכלי הדיו שלה (תחליפיים או עדיף מקוריים) נמוכה, וגם כמובן חסכונית בהדפסה עצמה. יש הצעות?
-
- 16 תגובות
- 6.8k צפיות
-