עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by cerfus,

אני קונה מחשב חדש ב KSP עם מעבד AMD X2 3800, שאמור לשמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטים. כולם אמרו לי לא לקנות את כל אותם מארזים ג'נריים פשוטים שיש שם, אבל אני לא רוצה להשקיע 450 ש"ח במארז Compucase + ספק 400W. יש למישהו הצעה למארז שם שיספיק למה שאני צריך? אם החיסכון ב 200 ש"ח האלה הוא קריטי אני יכול לוותר על זה ולהשקיע 450 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. השאלה בכותרת , הזמנתי סט מקלדת ועכבר אלחוטי של CREATIVE שהטווח קליטה הוא 1.8 M . בעל משדר RF . בגדול המשדר יהיה ממש קרוב לעכבר בזמן משחקים . השאלה : האם יש DELAY ואם כן עד כמה הוא מורגש ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מדפסת לייזר, בעלת המאפיינים הבאים: דופלקס מובנה - חובה! טונר חלופי או מקורי במחיר הגיוני (באיזור ה-100 ש"ח לכ-3000 דף) בעקרון התפקסתי על מספר דגמים: brother 2250DN brother 2240 D brother 7060 משולבת מ.צילום וסורק קודם שאלה עקרונית - עד כמה חשוב שהמדפסת תהיה מדפסת רשת? כלומר, חשוב לי שבעתיד תהיה לי אפשרות לחבר עוד מחשבים לאותה מדפסת. השאלה היא האם לצורך כך המדפסת חייבת להיות מדפסת רשת? או שמספיק שמחשב אחד יהיה מחובר למדפסת ושאר המחשבים יתקשרו ביניהם ב-WIFI? אשמח להבהרה של הנושא הזה כי אני יכולה לחסוך כמה שקלים ולרכוש את ה- 2240 של ברודר או את המשולבת באותו מחיר של ה-2250 בחנתי גם את סדרת 400 (401,411,431) של OKI, אבל ירדתי מזה בגלל מחיר הטונר הל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, מסיבה לא ברורה ההודעה נשלחה מקודם ללא התוכן לאחר שהדף ביצע ריענון אוטומטי. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט מדגם WIRELESS OPTICAL 2000 שאני מעוניין להחליף. מה שחשוב לי בעכבר זה: שיהיה בגודל סטנדרטי ולא מיני לניידים, טווח קליטה גדול- 3.5 מטר בערך, מקלט USB ללא חוטים וכפתור on/off. מצאתי כמה אופציות בבאג והייתי שמח לשמוע מאנשים עם ניסיון עליהם: 1. Logitech M305 2. Logitech M180 3. Microsoft optical wireless 3000 הנה קישור לאתר של באג:http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=201&t=9 ממש לא חובה משם ואם יש עכברים אחרים שהייתם ממליצים עליהם אני רוצה לשמוע. תודה מראש לעוזרים! זאב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברים! רציתי לדעת איזה עכבר כדאי לי להביא (בעיקר בישביל מישחקים מגוף ראישון לדוגמא:battelfield 3,mw3,ואולי rage חח...אבל לא רק...) יש לי 4 אופציות : Cyborg R.A.T 3 Razer DeathAdder 3500 (Razer DeathAdder 3.5) SteelSeries Xai RUSE Edition עם תוכלו לעזור אני אשמח וגם אם אפשר לדעת מה ההעדפה השניה שלכם למקרה שלא יהיה להם במלאי. וגם אם אפשר ייעוץ לגביי רמקולים למחשב במחיר עד 500 שח למטרת מישחקי מחשב וסרטים חשוב שיהיה 4 רמקולים כי אני תולה אותם ועוד יותר חשוב זה שהסאב יהיה חזק בישביל החוויה של המישחקי מחשב... מה שעוד חשוב לציין זה שאת העכבר אני קונה ברשת pcgames ואת הרמקולים בדיוטי פרי יש שם חנות של באג עם אני לא טועה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dw,

הי, אני בטוח שאתם רואים את הנושא הזה כמה פעמים ביום, אבל אני ממש צריך עזרה בנושא: המחשב צריך לכלול: מעבד ~ 1700MHZ 256 MB זיכרון פנימי HD 40 GB כרטיס מסך סביר (לא יקר מדי) מסך 17 שטוח הצעות (PENTIUM או AMD) יתקבלו בברכה :

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מתכוון להזמין את הכרטיס הנ"ל , מישהו מכיר אתר טוב עם הכרטיס או חנות\אתר בארץ ? תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by אה אה אה,

כחלק מקניית מחשב ומסך חדשים אני מעוניינצ להחליף גם את כל הציוד ההקפי שכולל בחלקו מקלדת ועכבר. השאלה היא האם כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים או לא? שמעתי מכמה אנשים שלפעמים האלחוטיים עושים בעיות ו"נתקעים". חשוב לציין שאין לי צורך מוכח באלחוטיים פשוט הרבה יותר נוח וכיף שאין כ"כ הרבה חוטים לכאן או לכאן - זקוקה להמלצה!

9. Started by WizMaster,

מישהו יכול לומר לי איפה אני יכול למצוא פרטים על הלוח הזה: (MS-6154VA (MICRO ATX VIA MAINBORD? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185 העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולב המקלדת בסדר ולא עושה כל בעיות יש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותר כשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה. אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורה גם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בו אני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתו מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by esaly,

שאלה.. האם ה COOLER MASTER Centurion 532 מגיע עם פתח איוורור מלמעלה? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ThE_BesT,

asus v7100 geforce2 mx 32MB VS elsa 311 geforce2 mx200 32 mb מה ההבדל בינהם? ההבדל בין הציפ'? ומי יותר טוב מבינהם? ובכמה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by קובי עבאס,

איזה רמקולים הכי טובים ומומלצים של חברת logitech?? מתלבט בין z333, z506 או z623??

14. כמו שהכותרת אומרת.. אני לא באמת יודע לבחור בין הMX518 לבין הRAZER המקביל לו. וגם מצאתי את העכבר הזה ואמרו לי שהוא טוב.. מה אתם חושבים? http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=133

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eyal,

קיבלתי עם הכרטיס מסך של MSI משקפי 3D ואני לא מוצא את הדרייוורים לXP ומה אפשר לעשות איתם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום קניתי את המחשב לפני כשבועיים כבר קיבלתי את כל החלקים חץ מהכרטיס מסך והמארז שאותם קניתי בפנדה. בפנדה אמרו לי שיש להם את הכרטיס מסך וקר אתה מארז אין וזה יגיע תוך שבועיים.. אמרו שבועיים והתקשרתי אליהם, עכשיו הם אומרים שזה יגיע בסוף החודש בערך וכבר נמאס לי.. כמה זמן אפשר לחכות?! אז יש לי 2 אפשרויות עכשיו: 1. לבטל את הזמנה ולהזמין מחנות אחרת 2. לקחת מהם מארז אחר אז יש לי בערך 570 שקל שזה המחיר של המארז הזה + סםק 400 וואט של HEC.. אני רוצה הצעות נוספות למארז + סםק איכותי 400W מינימום וכדאי שהמארז יהיה יפה תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת לייזר לשימוש אינטנסיבי. שימוש רק בדפי A4 שחור לבן. מעוניין במדפסת אמינה, עם טיונר זול ככל האפשר ונגיש לקניה. מעדיף עם חיבור לרשת אבל לא חובה. אם התקציב נמוך מדי נא לציין ואראה אם אוכל להוסיף. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מומלצת ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714577

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by assaf8888,

אני יודע שאחד זה לייזר והשני בלו טוט' אבל איזה יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yoni1234,

שלום בערך מאתמול אחר הצוהרים יש לי בעיה מוזרה ביותר. איכשהו המקלדת לא מגיבה לשתי לחצנים שאני מקיש פעמים. אני אתן דוגמא זה בא לידי ביטוי בעיקר במשחקים שאני צריך ללחוץ על שתי מקשים כדי ליצור מצב כלשהו אך בלתי אפשרי והמקלדת מגיבה לי רק למקש אחד. אם לדוגמא אני צריך C+D אז זה יגיב רק לאחד. ניסיתי לשים מקלדת אחרת אך ישנה אותה הבעיה. נסיתי להסיר את המקלדת לחבר מחדש , להתקין .. ממש הכל. אך ללא פתרון. אני חייב גם לציין שעוד באותו יום הכל עבד מצויין ולא התקנתי או הסרתי שום דבר. אם מישהו יודע אולי מה צריך לעשות אני ממש יעריך את זה. תודה [br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 17:22:46 עוד משהו גם תמיד יכלתי ללחוץ על ה NUM LOCK בלי שום קשר ל F LOCKאבל עכשיו כדי ללחוץ עליו אני חייב …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GODFATHER4,

אממ יהיה אפשר לעשות איתו שדרוגים עתידיים נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון אני יוכל להוסיף עוד שתיים ועוד דברים כאלה?..........תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MisterL,

קניתי מדפסת כזאת היום והתקנתי את הדרייברים, המדפסת מדפיסה אבל איך אני משתמש בסורק? צריך תוכנה מיוחדת? יש כזה כפתור במדפסת עם ציור של סורק אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום... :\ תודה לעוזרים :>

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח !! אז ככה יש לי מחשב שיושב בסלון עם שולחן מחשב מסך מקלדת ועכבר, אז חיברתי גם אותו לטלוויזיה שבסלון. והמרחק בין המחשב לסלון עצמו סביבות 3-4 מטר. רציתי לשמוע מכם המלצות לכבי סט מקלדת ועכבר אלחוטי. אופן השימוש הוא באמת יהיה אולי פעם בשבוע... לגלישה אולי באינטרנט ככה, או לאיזה משחק נחמד. אני מחפש סט לא יקר , ובעיקר שיהיה 2.4GHZ, כי להבנתי הקליטה שלהם מצויינת ולא בא לי שזה יקרטע... 1. איך דעתכם על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJV8AKB01 2. ומה אתם ממליצים, טווח מחיר עד 350 בערך... אופן השימוש באמת לא צריך משהו יקר.. 3. תודה !.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי BROTHER DCP 130C. חשבתי אולי לקנות בקבוק גדול של דיו שחור ולמלא את המיכל דיו המקורי שלי ע"י מזרק. חשבתי לקדוח חור ולמלא ולסתום אותו בסיליקון או סלוטייפ. מישהו ניסה דבר כזה? תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום. יש לי מחשב ביתי רגיל שהספק שלו הוא 500W אני רוצה להזמין UPS אבל אני לא יודע איזה אני צריך ??? ראיתי שיש מייצב חשמל ויש אל-פסק רגיל מה ההבדל? מישהו יכול להמליץ לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים