עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Weihenstephan,

מה ההבדלים בין הסטים? למה יש הבדל של איזה 300 שקל בינהם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הי, קניתי מדפסת חדשה WIFI של HP, דגם 4500 התקנתי בשלוחני שלי ובלפטופ של ג'יגהבייט, עובד סבבה אין בעיות. ואז התקנתי על המחשבים של אמא שלי, אחד דל שני פוג'יקום ושניהם לא מוכנים להדפיס. את ההתקנה ביצעתי בדיוק אותו דבר מהדיסק שהגיע עם המדפסת. בדל אני מנסה להדפיס מוורד ומקבל הודעה שלא ניתן להדפיס כי לא הותקנה מדפסת, אם אני מנסה להדפיס דף נסיון של ווינדוס אני מקבל הודעה שההדפסה נכשלה והאם אני מעוניין לפתור את הבעייה. בפוג'יקום אם אני מדפיס בוורד אז כלום לא קורה, הסמל של המדפסת כן מופיע לפחות משנייה למטה אבל זהו, חוצמזה כלום, ואם אני מנסה דף נסיון של ווינדוס אז אותה שגיאה כמו בדל. אין בעייה תקשורת, המדפסת מגיבה לפינג. נסיתי לחבר את המדפסת לפוג'יקום עם הכבל עדיין אותה שגיאה. נסית…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

יש לי סורק 1200 USB של Mustek וגם אני, כמו כולם מאוכזב מהחברה ומתוסכל מהעובדה שלמרות ששילמתי כסף על הסורק שלי, הוא פשוט לא קיים. כרגע אני שוקל אפשרות לקנות סורק חדש, חשוב מאוד שהוא לא יהיה עבה כמו הסורק שלי, הוא צריך להיות USB והכי חשוב שהוא יפעל בXP. אני לא מחפש איכות ממעלה ראשונה וגם לא מחיר בשמיים. הצעות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו רוצה לקנות את שלי? ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Hello there,

כאלה שאפשר לטייל איתם בבית. אני לא כל כך רואה שזה קיים. מישהו מתמצא?

5. Started by House M.D.,

אני מעוניין בעכבר + מקלדת ביחד 300 ש"ח. אני לא צריך עכבר עם DPI גבוה וכל זה, אני מעוניין במשהו שיהיה נוח ליד להחזיק בו. מומלץ שיהיה חוטי, יש לי עכשיו סט אלחוטי והקליטה ממש גרועה. כמו כן אני צריך מקשים בעברית במקלדת. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Xmen,

ה- MP

7. היי, למישהו כאן יש את העכבר הנל ויכול לספק חוות דעת אמיתית ממשתמש ביתי ? אני לא ממש סומך על כל הביקורות.. אם מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שלילית על העכבר, שיש בה תגובות [לבדוק אם הקוראים סותרים]. בעיקרון הכף יד שלי : [צולם ב5800 ] http://img46.imageshack.us/i/28122009016.jpg/ אז אני מחפש עכבר גדול ואלחוטי עם חיישן טוב [בכלל לא אכפת לי מDPI].

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by fx-57,

טוב זו מדפסת שבקושי הייתה בשימוש.. חבר שלי ניסה לצלם משהו והוא אמר שזה לא הצליח. הלכתי אליו וניסיתי אני בעצמי לצלם משהו. הדבר בלתי אפשרי מסיבה אחת - המנורות מתריעות על כך שיש בעיה בנייר או עם מחסניות ההדפסה. בדקתי האם יש דפי נייר תקועים, וכמובן התשובה היא : לא! מה שכן, ראשי הדיו לא זזים באופן חופשי וכאשר הם כן זזים, הם עושים רעש נורא ונותנים מכות בצדדים של המדפסת, אי אפשר גם להחליף את הראשים באופן נורמלי, צריך לעשות זאת בכוח. עכשיו אני שואל אתכם - מה הבעיה ומה כדאי לעשות? חשוב לציין כי אני לא מתכוון להתעסק עם המדפסת יותר מדי כדי שלא אואשם אחר כך שהרסתי אותה. האם לשלוח את המדפסת לתיקון או להגיד לו לקנות חדשה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by jackass,

רציתי לקנות את COMPUCASE CI-6A19 אבל ראיתי שיש יותר זולים של SIMBADDA שנראים טוב ובאים גם עם 2 מאווררים וספק 400W... מה אתם אומרים עדיף? או שיש מארז אחר? כאילו אין לי בעייה לקנות את הCOMPUCASE אבל אני מעדיף לחסוך... ד"א הוא בא עם מאווררים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ibrow-Now,

מי יותר שקט, Seagate או IBM ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מקלדת למחשב נייח. חשוב לי שתהיה מוארת, אני יכול להגדיר את "גיימר" בזמני הפנוי (כשיש זמן והאישה לא מציקה). לאחר בדיקה ברשת ובפורום כאן ההתלבטות שלי היא בין razer blackwidow לבין coolermaster quick fire? כמה שאלות ברשותכם.. 1. שניהם מוארות? או אחת מהן? 2. הן מגיעות בעברית? 3. שמתי לב שבאשכול הראשון שנעוץ מדובר על הרעש שהן עושות, מי עושה יותר רעש והאם זה סטנדרטי למקלדות מכניות? תודה

12. יש לי מדפסת אפסון R270, אני מדפיס המון, על דיסקים בעיקר. בהדפסה הוא כותב לי: parts inside your printer are at the end of their service life. see your printer documentation והיה מדפיס פה ושם- עכשיו 2 הנורות האדומות מהבהבות והמדפסת לא מגיבה. זו כבר מדפסת שנייה שלי, היה לי אותו דגם לפני כשנה וגם לה קרה אותו דבר עד שהשגתי עוד אחת דומה. מקריאה רבה הבנתי שהבעיה ב"מיכל פדים" שמתמלא, כשהדיו נזרק בניקויים. לא חייב להחליף,אבל יש פיצר שמאפס את מונה ההדפסות (בגלל המונה הגובהה זה קורה). הורדתי את ה SSC SERVICE וניסיתי לאפס- אך שום כלום, לא עזר. אין יותר את הדגם הזה,חישפתי גם יד שנייה- ולא מצאתי. כיוון שיש לי ארגז ,וכמות גדולה של דיו חלופי לדגם הזה ספציפי- אני זקוק למדפסת דומה/תיקון. מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Boomer,

לפני מספר ימים גיליתי שההארדיסק בין השנה של Western Digital במחשב הישן שלי פועל רק על PIO ולא על DMA למרות שהוא מוגדר לפעול על DMA אם אפשר. הוא 30GB ו-ATA 66 אני חושב. לפני זה הוא היה על Ultra DMA Mode 2 או 3 אני לא זוכר. מה זה אומר? שההארדיסק גוסס? גם משחקים לא זזים שם כמו שצריך עכשיו.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קניתי אתמול את המדפסת הזאת,היא לא מדפיסה לי את הדפים בצורה ישרה,הם יוצאים לי עקום. עשיתי משהו שנקרא HEAD ALIGNMENT שבוחרים שם את הצבעים הכי חזקים, עשיתי את זה וזה עדיין עקום או שאין קשר בכלל. מה לעשות? המדפסת פגומה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים! רציתי לדעת איזה עכבר כדאי לי להביא (בעיקר בישביל מישחקים מגוף ראישון לדוגמא:battelfield 3,mw3,ואולי rage חח...אבל לא רק...) יש לי 4 אופציות : Cyborg R.A.T 3 Razer DeathAdder 3500 (Razer DeathAdder 3.5) SteelSeries Xai RUSE Edition עם תוכלו לעזור אני אשמח וגם אם אפשר לדעת מה ההעדפה השניה שלכם למקרה שלא יהיה להם במלאי. וגם אם אפשר ייעוץ לגביי רמקולים למחשב במחיר עד 500 שח למטרת מישחקי מחשב וסרטים חשוב שיהיה 4 רמקולים כי אני תולה אותם ועוד יותר חשוב זה שהסאב יהיה חזק בישביל החוויה של המישחקי מחשב... מה שעוד חשוב לציין זה שאת העכבר אני קונה ברשת pcgames ואת הרמקולים בדיוטי פרי יש שם חנות של באג עם אני לא טועה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by abnir12,

לא להתייחס למחירים! מעבד: AMD Athlon Xp 1800Plus + Fan מאוורר כמה שיותר גדול על המעבד ... +2 של מארז. לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-H זכרון פנימי: $Micron 256Mb DDR 266Mhz 2100 91 דיסק קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200 RPM = 7200 סל"ד ... מחיר : 111$ כונן תקליטורים: X52 חברה נורמלית... מחיר עד 32$ כונן דיסקטים: TEAC 12$ כרטיס מסך: GeForce 3 Ti200 DDR 32-64MB כרטיס קול: בא על הלוח אם! כרטיס רשת: בא על הלוח אם - רילטק מודם: לא צריך! רמקולים: 300W מארז: מארז שאני אראה בעיניים! עם 2 מאווררים לא כולל מאוור של המעבד. מקלדת: Generic 10$ עכבר: Logitech Pilot -PS2 16 $ מסך: 17" די פשוט בשביל אופיר (אח שלי) . תגיבו בבקשה, זה חשוב. תודה רבה רבה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי אני מעוניין לקנות בKSP מצלמה כזו ,ראיתי שיש 2 חברות טובות , השאלה איזה מהם באמת טוב למערכת WIN7 64 ביט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hen1235,

מדפסת למורה. 5-10 דפים ביום. הדפסה מהירה. חשיבות להדפסת תמונות באיכות גבוהה. המלצה בבקשה...

19. Started by izotop66,

היי לכולם. המקלדת שברשותי עושה לי בושות והגיע הזמן להחליף (thermaltake meka g-unit) נקנתה בערך לפני 5 שנים.. צריך מקלדת טובה ומדוייקת ל WoW בלבד - כל לחיצת כפתור חייבת להיות בצורה מדויקת ומיידית -לפעמים גם שילובי כפתורים. אשמח להמלצה על מקדלת שתספק את הסחורה - לא אכפת לי אם היא תהיה מכנית או לא העיקר שתספק את הסחורה ובטווח מחירים של עד 400 שקל. בנוסף אם המחירים פה בארץ מופקעים ועדיף להזמין מחו"ל אין לי בעיה להמתין קצת. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gadhaw,

היי! אני מתכנן בימים אלו רכישה של מדפסת פוטו בשביל המצלמה הדיגיטלית שלי (Olympus C-740) המדפסת צריכה להיות באיכות סטנדרטית ולהדפיס תמונות בגודל מקס' של A4. אין לי מושג כמה מדפסת כזו אמורה לעלות ולכן אני לא מגדיר תקציב אבל שתהיה מדפסת טובה (לא מקצועית, אבל שלא יתביישו בתוצאות) ובתקציב ממוצע. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by J0n1,

אני צריך למצוא מדפסת לסטודנטית. אני חושב שעדיף לייזר, אבל אני מתאר לעצמי שיש פה אנשים שמבינים יותר טוב... הדרישות: 1. אין צורך בצבעוני 2. אורך חיים ארוך 3. אחזקה זולה 4. המדפסת תתדפיס כ1600 דפים בסימסטר 5. אם אפשר, אפשרות לחבר שני מחשבים (יש ראוטר אם זה משנה) מה לדעתכם צריך? אני חושב שלייזר. יש לכם הצעות למדפסת טובה? אשמח למדפסות מתחת ל500 שקל. תודה :]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by God4U2,

אנשים סוף סוף סיימתי עם ההתעסקות של החומרה בבית בזאת שקיבלתי סוף סוף את ה 3D Prophet FDX 8500LE של הרקולס כמובן סיממתי את מערכת האופטימלית לדעתי (אחרי כל כך הרבה תכנון...) המערכת שנותנת את היחס של העלות\ביצועים הכי טוב : XP1600 Asus Av7266E (עם RAID כמובן ...) 256 DRR Game Theater (כנראה הקנייה הכי טובה בכל העולם ) מארז ENERMAX נפלא... מודם 56K (לצורכי גיבוי בלבד) שני כרטיסי רשת של Genius SWITCH של Genius אינטרנט - By ADSL :smoke: (שלושה מחשבים יושבים על הרשת ... עם אינטרנט) מערכת קולנוע ביתית מגבר 400W של AIWA סט של 5 רמקולים למערכת (חסר לי עדיין SUB :-/ ) (הנ"ל האחרונים משלימים את ה XP בצורה נפלאה...) DVD - ASUS *16 Aopen CDWriter 24*12*40…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם כן בכל כמה זמן (כל יום, כל שבוע...)? יש לי מדפסת הזרקת דיו CANON MP160.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by אה אה אה,

כחלק מקניית מחשב ומסך חדשים אני מעוניינצ להחליף גם את כל הציוד ההקפי שכולל בחלקו מקלדת ועכבר. השאלה היא האם כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים או לא? שמעתי מכמה אנשים שלפעמים האלחוטיים עושים בעיות ו"נתקעים". חשוב לציין שאין לי צורך מוכח באלחוטיים פשוט הרבה יותר נוח וכיף שאין כ"כ הרבה חוטים לכאן או לכאן - זקוקה להמלצה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.