עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם וחג שמח !! אז ככה יש לי מחשב שיושב בסלון עם שולחן מחשב מסך מקלדת ועכבר, אז חיברתי גם אותו לטלוויזיה שבסלון. והמרחק בין המחשב לסלון עצמו סביבות 3-4 מטר. רציתי לשמוע מכם המלצות לכבי סט מקלדת ועכבר אלחוטי. אופן השימוש הוא באמת יהיה אולי פעם בשבוע... לגלישה אולי באינטרנט ככה, או לאיזה משחק נחמד. אני מחפש סט לא יקר , ובעיקר שיהיה 2.4GHZ, כי להבנתי הקליטה שלהם מצויינת ולא בא לי שזה יקרטע... 1. איך דעתכם על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJV8AKB01 2. ומה אתם ממליצים, טווח מחיר עד 350 בערך... אופן השימוש באמת לא צריך משהו יקר.. 3. תודה !.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום התקנתי מחדש את הווינדוס, והגלגלת של העכבר לא עובדת כלומר, הלחצן עצמו פועל, אך לא מאפשר לגלגל דפים הן באינטרנט והן במחשב עצמו למטה ולמעלה יש פתרון לזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alexrta,

ערב טוב לכולם! בעוד זמן קצר מגיעים אלינו אורחים מארה"ב והם מביאים לנו מצלמה דיגיטלית... את פרטי המצלמה ניתן למצוא כאן: http://www.imaging-resource.com/PRODS/A303/A303A.HTM אני לא מבין כלום במצלמות ולכן אני צריך לדעת האם מצלמה זאת טובה והאם היא שווה את מחירה : 250$ תודה מראש שנה טובה!!! נ.ב אני לא בטוח שהפורום ( חומרה אחרת וציוד הקפי ) הוא המתאים לנושא זה אם לא אז אני מצטער... :-\

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש דיסק קשיח בנפח של 40G .כמעט כל יום ישנן הודעות בפורום הממליצות או &quotקוטלות&quot את כל הדיסקים הקשיחים הנ&quotל.מכיוון שזה המבחר שממנו חייבים לרכוש ,אז על מה באמת אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Syrex,

שלום לכולם בהמלצת הפורום בזמנו , (שנה וחצי פלוס מינוס ) קניתי את הסט הנ"ל. אני מאוד מרוצה , נוח, נראה טוב , והכי חשוב חסכוני מאוד בסוללות. התחילו בעיות בקליטה , כבר זה לא קולט מרחוק ורק שאני מקריב זה עובד כראוי. החלפתי סוללות (למרות שהם עוד מלאות). האם יש דרך לפתור? האם מישהו נתקל בתופעה דומה? טנקס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Hello there,

כאלה שאפשר לטייל איתם בבית. אני לא כל כך רואה שזה קיים. מישהו מתמצא?

7. שלום לכולם, מסיבה לא ברורה ההודעה נשלחה מקודם ללא התוכן לאחר שהדף ביצע ריענון אוטומטי. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט מדגם WIRELESS OPTICAL 2000 שאני מעוניין להחליף. מה שחשוב לי בעכבר זה: שיהיה בגודל סטנדרטי ולא מיני לניידים, טווח קליטה גדול- 3.5 מטר בערך, מקלט USB ללא חוטים וכפתור on/off. מצאתי כמה אופציות בבאג והייתי שמח לשמוע מאנשים עם ניסיון עליהם: 1. Logitech M305 2. Logitech M180 3. Microsoft optical wireless 3000 הנה קישור לאתר של באג:http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=201&t=9 ממש לא חובה משם ואם יש עכברים אחרים שהייתם ממליצים עליהם אני רוצה לשמוע. תודה מראש לעוזרים! זאב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני מתכוון להזמין את הכרטיס הנ"ל , מישהו מכיר אתר טוב עם הכרטיס או חנות\אתר בארץ ? תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Dolev Binness,

שלום, מחפש מדפסת לייזר שמדפיסה רק שחור-לבן. בשביל סבא שלי. חשוב לו שחיצונית היא תהיה בצבע שחור ושתהיה אמינה אבל פשוטה לתפעול. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

איך הם המדפסות המושלבות שיש כיום בשוק? למשל ניקח לדוגמא את EPSON Stylus CX3200 - USB איך היא? למישהו יש ניסיון איתה או ביקורת? והאם כדאי לקנות תחליפי דיו למדפסות? או לקנות ראשיי דיו מקוריים? והאם תחליפים פוגעים במדפסת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. רציתי לשאול אתכם המומחים....... קיבלתי גיימקיוב מארה"ב ורשום על האריזה שהוא עובד ב-120V. מה אני אמור לעשות? איזה סוג של שנאי אני אמור לקנות? אני יודע שצריך שנאי שמעביר ממתח של 110V ל-220V....אבל האם אמור להיות לו הספק ספציפי? האם ניתן לחבר שנאי שכזה למפצל שקע החשמל? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by denis20,

צריץ המלצה לאל פסק , יש לי הפסקות חשמל בחורף ולכן כדי להגן אל המחשבאני צריך אל פסק טו בסביבות 300 עד 500 ש"ח החומרה שלי : Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 asus dvdrw lg cdrom x52 תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי משומה עוצמת הרטט בבקר נחלשה,האם ישנה דרך להגבירה? לא נגעתי בבקר כחודשיים והיום לראשונה הבעיה החלה. בברכה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zagreb,

על איזה מארז אתם ממליצים +PS 400W או אחר אבל יותר מ-300? אין לי יותר מדי תקציב לזה ואני לא יודע במה עדיף להשקיע יותר במארז או בספק.. אז מה אתם מציעים במחיר שסימנתי? המחשב לא מיועד ל-OC, אולי ממש קל אבל לא משהו רציני.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. המצב היום: שני מחשבים מופעלים. למניעת סירבול: רק לאחד יש רמקולים כניסה: 3.5 איך אפשר לשמוע מהשני? 1. מיתוג. האם אפשר לעשות מיתוג לרמקולים בלבד? אני צריך את שני המחשבים פתוחים. 2. האם אפשר ששני המחשבים ישדרו על אותם רמקולים?

16. Started by MYST,

חשבתי אולי על אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=10178 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3429&catcode=183 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 הדרישות שלי הם: 1.טווח מחירים בין 800 ל1200 2.מארז+ספק איכותי 3.שטח עבודה ענק בתוך הספק. מה אתם אומרים? :hi:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ben_amitai,

אני מחפש מפצל למחשב לUSB נהסו לי שתי היציאות מקדימה ואני צריך מפצל לUSB של איזה 4 יציאות. רצוי שיהיה עם כבל כדי שאוכל להניח אותו מקדימה. רצוי שיהיה כמה שיותר זול (אין לי מושג מה המחירים של הדברים האלה) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. יש לי מחשב ביתי רגיל שהספק שלו הוא 500W אני רוצה להזמין UPS אבל אני לא יודע איזה אני צריך ??? ראיתי שיש מייצב חשמל ויש אל-פסק רגיל מה ההבדל? מישהו יכול להמליץ לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם נכון שכל המעבדים של איי אם די הם על אותה תושבת ? ואם כן האם ניתן לחבר מעבד חדש חדש על לוח ישן יחסית ? עד איזו מהירות תומך הלוח asus av7133

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים! רציתי לדעת איזה עכבר כדאי לי להביא (בעיקר בישביל מישחקים מגוף ראישון לדוגמא:battelfield 3,mw3,ואולי rage חח...אבל לא רק...) יש לי 4 אופציות : Cyborg R.A.T 3 Razer DeathAdder 3500 (Razer DeathAdder 3.5) SteelSeries Xai RUSE Edition עם תוכלו לעזור אני אשמח וגם אם אפשר לדעת מה ההעדפה השניה שלכם למקרה שלא יהיה להם במלאי. וגם אם אפשר ייעוץ לגביי רמקולים למחשב במחיר עד 500 שח למטרת מישחקי מחשב וסרטים חשוב שיהיה 4 רמקולים כי אני תולה אותם ועוד יותר חשוב זה שהסאב יהיה חזק בישביל החוויה של המישחקי מחשב... מה שעוד חשוב לציין זה שאת העכבר אני קונה ברשת pcgames ואת הרמקולים בדיוטי פרי יש שם חנות של באג עם אני לא טועה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shmulike,

אני צריך מדפסת משולבת עם סורק. אין לי צורך בWIFI או פקס, רק משהו פשוט לסטודנט. תקציב עד 300 שקלים. יש לי התלבטות בין 2 מדפסות: [TABLE=class: grid, width: 500] [TR] [TD]דגם[/TD] [TD]Canon mp 235[/TD] [TD]HP deskjet ink advantage 2515[/TD] [/TR] [TR] [TD]מחיר מדפסת[/TD] [TD]189[/TD] [TD]255[/TD] [/TR] [TR] [TD]מחיר דיו[/TD] [TD]45- גודל רגיל[/TD] [TD]66 - גודל רגיל[/TD] [/TR] [TR] [TD]כמות דפים לראש דיו[/TD] [TD]?[/TD] [TD]220[/TD] [/TR] [/TABLE] ה-Canon היא יותר זולה מבחינת מספסת אבל הHP כמו שהסבירו לי היא יותר חסכונית בדיו כי היא מסוג INK ADVaNTAGE... לא כ"כ יודע אם זה באמת נכון. ניסיתי למצוא מידי לגבי כמה דפים היא מדפיסה אבל לא מצאתי אפילו לא באתר שלהם. הסיבה שבחרתי בדגם…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dw,

הי, אני בטוח שאתם רואים את הנושא הזה כמה פעמים ביום, אבל אני ממש צריך עזרה בנושא: המחשב צריך לכלול: מעבד ~ 1700MHZ 256 MB זיכרון פנימי HD 40 GB כרטיס מסך סביר (לא יקר מדי) מסך 17 שטוח הצעות (PENTIUM או AMD) יתקבלו בברכה :

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מחפש מקלדת למשחקים, חשוב לי שהמקשים יהיו שקטים ומוארים. וכמו כן חשוב עברית במקלדת. כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה300 תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sagim194,

אני רוצה להריץ תוכנה יחסית כבדה מדיסק און קי בגלל שחסמו את האפשרות בבית ספר להתקין קבצים על המחשב. האם כל דיסק און קי יאפשר זאת?? אם צריך משהו מיוחד תוכלו להמליץ לי על משהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by niv0us,

אני מעוניין לקנות מחשב כף יד עם מערכת GPS. אני לא בטוח מה לקנות. אנשים מסויימים המליצו לי על חברות שונות (MIO, PALM וASUS). שני המכשירים שהכי נראו לי עד עכשיו היו: PALM Tungsten TX/T5. יש באפשרותי לקנות את המכשיר בארה"ב. כעת יש ברשותי PALM M130 שבו בעיות רבות כמו עיבוד המידע כאשר נגמר לא החשמל... אשמח לקבל הצעות למחשבי כיף יד, והאם כדי לקנות אותם בארץ או בארה"ב. אין צורך בטלפון במכשיר. בתודה מראש... ניב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים