עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Hello there,

כאלה שאפשר לטייל איתם בבית. אני לא כל כך רואה שזה קיים. מישהו מתמצא?

2. Started by dean4199,

אני מחפש אוזניות לגיימינג כבר די הרבה זמן אבל בגלל שיש לי מספר דרישות אני לא מוצא משהו שמתאים לי בדיוק... אני רוצה אוזניות איכותיות בעיקר לגיימינג אבל אני רוצה להשתמש בהן גם עם הגלקסי שלי, הייתי רוצה שהכבל היה מתנתק מהאוזניות ולא יהיה מחובר בצורה קבועה והתקציב שלי הוא מתחת ל 150$. אז אם מישהו יכול לעזור עם זה אני מודה לו מראש ומקווה שתעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש המלצה לעכבר יש לי כבר 3 עכברים בבית שקניתי ולא טובים בשבילי, כרגע עדיין משתמש בישן שדי נהרס ונשבר הדרישות: שיעבוד חלק ללא קירטועים עם תגובה טובה על משטחים רבים אבל חשוב ביותר על משטח שנראה כמו עץ כלומר לא משטח מיוחד לעכבר ולא חלק 5 כפתורים (ימין, שמאל, קדימה אחורה, וגלגלת לחיצה) מבנה ארגונומי-רגיל ליד גדולה כמו הM705, לא מיני\לפטופ\מתקלפים למיניהם בלוטופ, ללא דונגל שיכבה אוטומטית מתי שהמחשב נכבה או לא בשימוש, נראה לי שכל החדשים עושים את זה מעדיף שהחיישן יהיה במרכז או מקסימום טיפה למעלה או למטה אבל לא בצד כרגע העכבר שאני משתמש בו נראה ככה כמו זה עם הגימור מט, אז קניתי אותו בפחות מ20$ באיביי ולא קיים שם יותר http://www.dhgate.com/product/usb-rechargeable-5d-wireles…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Speed Demon,

מחפש תיק איכותי למחשב נייד, לא גב(יכול להיות שאני טועה ומומלץ גב?). שיהיה מקום למחשב ולכבלים, אולי גם להארדיסק חיצוני בעתיד. כיסים לכל מיני שטויות-גם אופציה. חשוב שגם יראה טוב ואסטטי. לא רושם תקציב עדיין, כי יתכן שאזמין מחו"ל, משמע יותר זול. אשמח אם תציעו דגמים\חברות מומלצות של תיקים. תודה, שבת שלום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by דובי770,

אני מחפש מקלדת לגיימינג בתקציב הנ"ל. אין לי מושג בתחום כך שהתקציב טיפה גמיש אני מעדיף מקלדת מוארת בצבעים (אם יש אפשרות להחלפת צבעים כמו בalienware חשוב לי עברית על המקלדת. בנוגע לדרגת קושי: עד היום השתמשתי במקלדת של הasus g53j וזה היה לי ממש נוח למשחקים. כמו כן יש לי מקלדת microsoft kc-0405 קצת ישנה אבל סבירה אז זה הכיוון. אני יעדיף להרגיש קודם מקלדות טובות אבל אני לא יודע איפה, אם יש מקום באיזור רחובות זה יהיה מצוין, גם תל אביב טוב. דובי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Vlad3,

מאיפה הכי זול ואמין לקנות את ה - Filco הבאה http://www.diatec.co.jp/en/det.php?prod_c=763

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אה אה אה,

כחלק מקניית מחשב ומסך חדשים אני מעוניינצ להחליף גם את כל הציוד ההקפי שכולל בחלקו מקלדת ועכבר. השאלה היא האם כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים או לא? שמעתי מכמה אנשים שלפעמים האלחוטיים עושים בעיות ו"נתקעים". חשוב לציין שאין לי צורך מוכח באלחוטיים פשוט הרבה יותר נוח וכיף שאין כ"כ הרבה חוטים לכאן או לכאן - זקוקה להמלצה!

8. Started by 2Fluffy4U,

ראיתי בפורום פה שהמקלדת הזו מאד מומלצת ונוחה, ובאמת הצלחתי להניח את ידיי עליה בסניף של אופיס דיפו והתרשמתי מאד. שאלתי היא כזאת: המקלדת מגיעה בסט של מקלדת ועכבר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5660 במחיר של אזור ה - 350. לעומת זאת - אם אני רוצה לרכוש רק את המקלדת, ללא עכבר (לא סט) ובחיבור חוטי, אז אפשר למצוא אותה רק בחנויות יותר מפוקפקות ובמחיר של אזור ה - 290, 300. http://www.1pc.co.il/logitechwavecordedusbheb-p-6032.html. אם בכל זאת אני מתעקש ורוצה את המקלדת ללא העכבר - אבל עדיין אלחוטית - המחיר של מרקיע שחקים לאזור ה - 400 שקלים במקרה הטוב. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28945. לפי מה שהבנתי - יש שני גירסאו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך USB. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!

10. Started by nadavkr3,

Corsair K55 או Cougar 450K? אם יש לכם המלצות למקלדות דומות אז תציעו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני חייב את הדרייבר לכרטיס קול הבא: Sound Blaster PCI128 Software הוא של החברה: Creative!! דחוף אנשים !! שהדרייברים יתמכו בWinXp ואם אין את הדרייברים לאקספי אז ל Win2000 דחוף בבקשה אנשים !!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש מקלדת אלחוטית, אבל לא בסט. מסתבר שאין דבר כזה בארץ, מבקש עזרה!!! תודה, דור לוי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות מצלמת רשת זולה שתהיה באיכות סבירה, חשבתי על Logitech Webcam C200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741795 או Microsoft LifeCam VX3000 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=501066 מישהו מכיר את אחד הדגמים ויודע להגיד אם הוא טוב או לא? או יכול להמליץ על מצלמה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Pro_2004,

הי אני מעוניין להשלים את חווית המשחק שלי עם ג'ויסטיק לטיסה במקום המקלדת (אני מקווה שאיתו אני אצליח להטיס) אני יודע שLOGITECH הם הטובים בתחום אבל אשמח גם להיווכח אחרת התקציב כרגע פתוח ללא מגבלה, אם אפשר המלצות ממי שסימולטורים זה בנשמה אצלו -- אני פתוח גם להזמנות מחו"ל לדברים שאין בארץ תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני מחפש מקלדת נוחה וזולה,שתשמש אותי להרבה זמן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי אתמול את המדפסת הזאת,היא לא מדפיסה לי את הדפים בצורה ישרה,הם יוצאים לי עקום. עשיתי משהו שנקרא HEAD ALIGNMENT שבוחרים שם את הצבעים הכי חזקים, עשיתי את זה וזה עדיין עקום או שאין קשר בכלל. מה לעשות? המדפסת פגומה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shimronfio,

האם הפד והעכבר יעבדו טוב ביחד?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ArtCore17,

רציתי לדעת איך המקלדת והעכבר הבאים.. מקלדת --> Genius Ergo Media Keyboard עכבר --> Genius Ergo 525 Laser Mouse ראיתי שיש עליהם מבצעים בTMSFOX אז רציתי לדעת עליהם קצת יותר..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hen1235,

מדפסת למורה. 5-10 דפים ביום. הדפסה מהירה. חשיבות להדפסת תמונות באיכות גבוהה. המלצה בבקשה...

20. Started by oren6666,

פשוט יש ים דגמים ואני לא ממש מתמצא... חשבתי על mp610 אם מישהו מכיר את הדגם הזה (מניסיון אישי ולא ממפרט זה לא אומר לי כלום) אשמח אם הוא ימליץ לי עליו... הדרישות שלי: איכות הדפסה וסריקה מעולה, סריקה גם כשהדף אינו כתוב בעט(כתב עיפרון חלש ודהוי(לא מוגזם)). הדיו צריך להיות יחסית זול ואם קרה מצב שלא הדפסתי חצי שנה שלא יתיבש לי או משו. *עדיפות למדפסות בעלות מסך lcd. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BeN-T,

כשאני מכבה את המחשב האור של העכבר לא נכבה אולי מישהו יודע מה הבעיה? תודה. בן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Logitech MX-510 Performance Optical (red) Mouse - RETAIL Logitech® Media Keyboard Elite - PS2 איך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. או במילים אחרות כמה ואט צריך להיות הספק... הא, ואיך הספקים של TT ואיך הספק הזה ספציפית: ThermalTake TT-W0067RI THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dolev Binness,

שלום, מחפש מדפסת לייזר שמדפיסה רק שחור-לבן. בשביל סבא שלי. חשוב לו שחיצונית היא תהיה בצבע שחור ושתהיה אמינה אבל פשוטה לתפעול. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. מחשב נייח. חיברתי לחיבור המיקרופון אזניות Apple (מקוריות, אשר מגיעות עם האייפון. הלבנות המוכרות). המחשב אינו מזהה אותן כמיקורפון, ואיני יכול לבצע שיחה באופן הזה. האם יש פתרון לכך? אם מישהו יודע - אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.