ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לפני חדשיים שלושה עכבר G9 וחפני כ חודש כנראה הלייזר הפסיק לעבוד אני לא מבין למה זה קרה העכבר לא רץ על המסך אבל המקשים ימין ושמאל עובדים מה זה יכול להיות שלחתי אותו בחזרה לחנות ממנו קניתי ועד עכשיו לא קיבלתי אותו רציתי לדעת מה יכל לגרום לבעיה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי בבית כבל USB למדפסת שאינני זוכר מאיפה הוא ואני לא בטוח אם הוא USB1.1 או 2.0. איך אוכל לבדוק את התקן שלו? והאם זה באמת רלוונטי בחיבור מדפסת...? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני צריך המלצה לפד בשביל חבר (ילדון FXP שכמותו) בתקציב של עד 90 ש"ח. הוא הולך להשתמש בעכבר רייזר DA 2013. חנות מועדפת היא אייבורי או KSP, הוא יסתדר עם TMS אם לא תהיה ברירה. המלצתי לו על ה-QCK, אבל נראה כאילו כבר לא מוכרים אותו בארץ (חוץ מכל מיני גרסאות לא נפוצות). ובכן, מה מומלץ היום? חשבתי על הרייזר goliathus או הקורסאיר MM200 אבל אני לא ממש מבין בפדים. :\
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התקציב הוא 400 שקלים, וחשוב שהיא תהיה אמינה ושהדיו יהיה זול. איכות ההדפסה חשובה פחות. תודה, עדי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להדפיס בעיקר מסמכים, והבנתי שמדפסות לייזר הרבה יותר משתלמות, וחסכוניות בדיו, ורציתי לברר אם זה נכון הציעו לי lexmark E120 ב380 שח לטענתם דיו שמספיק ל 2500 דפים. אם שמעתם עליה משהו אני אשמח לדעת! הרזולוציה שלה היא רק 600X600 זה אמור להפריע לי באיזושהיא צורה?? או שזה רלוונטי רק להדפסת תמונות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים יקרים. עכבר מדהים!!!!! מהיר,נוח,מדוייק,נעים למגע,וגם יפה. מומלץ ביותר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מתעניין ברכישת מקלדת לוג'יטק K810. האם האותיות בעברית מוארות ? התקשרתי לברר ב- KSP, אך משומה רוצים שאגיע לסניף כדי לברר... אשמח אם מישהו יוכל עזור, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים . רציתי לדעת מי יותר טוב משתי המדפסות ומי היא הכי כידאית . ויש לי עוד שאלה :- כמה עולה טוניר להדפסה בכל אחת מהן( שחור כמובן )? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל.... זה בגלל שNVIDIA השתמשו בטכנולוגיה של 3DFX כאשר הם רכשו אותם?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. המקלדת שברשותי עושה לי בושות והגיע הזמן להחליף (thermaltake meka g-unit) נקנתה בערך לפני 5 שנים.. צריך מקלדת טובה ומדוייקת ל WoW בלבד - כל לחיצת כפתור חייבת להיות בצורה מדויקת ומיידית -לפעמים גם שילובי כפתורים. אשמח להמלצה על מקדלת שתספק את הסחורה - לא אכפת לי אם היא תהיה מכנית או לא העיקר שתספק את הסחורה ובטווח מחירים של עד 400 שקל. בנוסף אם המחירים פה בארץ מופקעים ועדיף להזמין מחו"ל אין לי בעיה להמתין קצת. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע רכשתי מדפסת CANON PIXMA IP3000 דרך אגב מה דעתכם עליה?!?! אבל קודם כל לעניינו אני מעוניין לרכוש נייר מיוחד ליצירת עטיפות לDVD ...השתמשתי בכמה סוגי נייר והתוצאות פשוט מזעזעות!!! בנייר רגיל התמונה לא חדה! בנייר 160 גרם לא הצלחתי להדפיס וכל הדיו נמרח כי התברר לי שהוא לא מתאים להזרקת דיו בנייר 90 גרם מט התוצאות לא היו משהו בכלל רזולוציה מזעזעת!!! אני רוצה לדעת על איזה נייר הכי כדאי לי להדפיס עטיפה לDVD כדי לקבל את התמונה החדה הטובה והיפה ביותר!?!?! ואם אפשר אז גם לינק בבקשה מאיפה אפשר לרכוש נייר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים, אלו שיש לי עשו את שלהם.החלטתי לבחור באלחוטי.... מה דעתכם על הדגם הזה: Cordless Desktop EX110-Logitech http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=372065 אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שמבינים, או אולי כאלו שרכשו את הדגם הנ"ל רב תודות,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הדיל שמציעים בלייזרליין. להוסיף עוד 300. http://www.laserline.co.il/pl_product~1640~2~3.htm דעת נגד אמרה לי שאין הבדל ניכר במחיר בין טונר סטרטר לטונר מלא. ושלדרוש אחריות של 300 שקל למוצר שעולה 300 שקל זה קצת מוגזם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי היום סט מקלדת ועכבר Microsoft wireless keyboard 1000, העכבר שהגיע כחלק מהסט משום מה רשום Microsoft wireless optical mouse 2000 בכל מקרה, הסט עצמו די אחלה בשבילי - חוץ מדבר אחד.. אם אני משתמש בו למשחקי מחשב, המקלדת לא מצליחה ממש להתמודד עם כמה מקשים שנלחצים בו-זמנית. נגיד לחיצה על shift ועוד מקש... זה מג'עג'ע מאוד ולפעמים נקלט הshift, לרוב לא.. ובכלל לרוב לחיצה על שני מקשים בו-זמנית אפילו מבטלים אחד את השני ואף אחד כאילו לא נלחץ.. זה די מתסכל.. נסיתי להחליף סוללות במקלדת, זה לא ממש עזר וגם התוכנה של המקלדת והעכבר אומרת שמצב הסוללות טוב בשניהם. אז אני צריך מקלדת קצת יותר נורמלית ברמת השידור. הייתי מעדיף כבר אולי לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטיים כי זה …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Logitech Cordless Desktop Wave http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 315 ש"ח עם חמש שנים אחריות בIQPC מקווה שזה יהיה הנסיון האחרון עם אלחוטי מוצלח ולא מה שהיה עד עכשיו! האם הסט מומלץ יש הצעות אחרות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר חוטי הדומה לעכבר לוגיטק M305, מאפיינים חשובים: - משקל דומה - גלגלת עם קליקים - גלגלת עם כפתורים הצידה(ימינה\שמאלה, קדימה\אחורה) - גודל וצורה דומים תקציב עד 250 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803 מעוניין לקנות אותה לדעת עם זה שווה או לא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,מחפש המלצה לשולחן מחשב גדול. רמות מחיר עד 1000 ש"ח פלוס מינוס. עדיפות לצבע לבן.מידות: רוחב - 150 -140 ס"מ.עומק- 80 ס"מ. גובה- 75 ס"מ. תודה רבה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בוקר טוב... אני מחפש אחר ג'ויסטיק יחסית פשוט בטווח מחיר ...לא מוגזם בשביל ג'ויסטיק.....לא יודע ממש מה טווח המחירים. אני מחפש משהו שלא יהיה מסורבל מדי, גדול ומגושם מדי.. שיהיה קל אם אפשר, ו..איזה חברה מומלצת לג'ויסטיקים? אני לא מתכוון לבזבז יותר מ 200~שקל.. ראיתי את הLogitech Freedom 2.4 Cordless Joystick הג'ויסטיק האלחוטי של לוג'יטק, נראה ממש מתאים לצרכים שכתבתי, אין לו חוטים בכלל...הוא נראה ממש קטן (הבסיס), יש בו איזה 5כפתורים . . . והוא נראה טוב.. אבל הוא קצת חורג מהטווח אבל לא כלכך נורא.. האם הוא טוב? יש לכם אולי ביקורות על מספר ג'ויסטיקים ומה כדאי ? העובדה שהג'ויסטיק אלחוטי יוצרת בעיות כלשהם? אני לא רוצה להתקע באמצע שפתאום הוא לא מגיב וכאלה... תודה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כמה ימים מצאתי בבית שרת הדפסת ורציתי להתמש בו. השרת הוא של EDIMAX הדגם אני חושב הוא printsir plus ps901 ככה הוא נראה: http://img265.imageshack.us/my.php?image=1203hh0.gif שאני מחבר אותו למדפסת ואז לרשת האורות בסוויץ נדלקים ונכבים כמה שניות ואז המדפסת מוציאה דף , ניסיתי להוסיף אדפסת רשת דרך הוינדואז אבל המחשב אומר לי שהוא לא מוצא. מה אני צריך לעשות כדי להגדיר אותה/להתקין האם יש למכשיר IP מסויים? בקיצור מה אני עושה כדי לגרום לו לעבוד! בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לעדכן את ה BIOS במחשב פנטיום 3 450 מה"צ, הביוס הוא של Award ומספר הזיהוי שלו הוא: 08/12/1999-693-596-8671-2A6LGV3AC-00 באתר של Award מצאתי רק bios upgrade בתשלום וזאת רק בשיחה טלפונית לארה"ב, עם מס' שיחת חינם שמימלא אי אפשר להתקשר אליו מהארץ. מאחר ואני מעוניין ב update ולא ב upgrade ומאחר ואני מחפש פיתרון זול יותר להצעותיכם הבונות אודה יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי משומה עוצמת הרטט בבקר נחלשה,האם ישנה דרך להגבירה? לא נגעתי בבקר כחודשיים והיום לראשונה הבעיה החלה. בברכה,
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו קנה את העכבר הזה? כתוב שהוא ממציאון ושיש עליו שריטות מישהו יכול לומר לי כמה זה מורגש..? עריכה: קישור לעכבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6892
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-