ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית RF לא אינפרה שיש לה עכבר משולב בה בצורה של פד מקשים או אולי כדור עקיבה.. יש למישהו המלצות לדבר כזה ויודע איפה מוכרים כי משיטוט באינטרנט לא מצאתי משהו כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות המלצה למקלדת אלחוטית נוחה, איכותית ובמחיר סביר. בדרך כלל אני כותב המון על המחשב (עברית ואנגלית) ולכן חשוב לי שתהיה נוחה ושהקלידים יתאימו להקלדה ממושכת. אני גם נהנה להניח את המקלדת עלי לפעמים ומכאן הרצון שתהיה אלחוטית, בתקווה שלא תזלול סוללות בקצב מסחרר. אין לי ידע בנוגע לאיכויות ועלויות. מבחינת תקציב נראה לי שאני באזור ה-200 ש"ח אבל מוכן גם להשקיע יותר אם הדבר מהותי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני יומיים נפל על המקלדת שלי קלסר עב קרס מגובה רב ושבר שתי מקשים כך שאני חייב להחליף מקלדת. יש לי צורך במקלדת עם קליטה חזקה כדי שיקלוט גם מהסלון (יש לי עכבר mx620 עם תדר 2.4gh והוא קולט מצויין מהסלון שבמרחק כ5 מטר מהמחשב) תודה , רותם. עריכה : 1)אין לי צורך במקשים עם כיתוב בעברית לכן אין לי בעיה להזמין מאיביי 2)אם יש סט משתלם שכולל מקלדת ועכבר במעבר לתקציב אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים. אני צריך מקלדת לסלון שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה דרך הקיר) אני צריך המלצה למקלדת טובה שתתאים לעבודה ממרחק רב (5 מ') תודה.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי אני צריך מקלדת אלחוטית עם עבר מובנה לשליטה על מדיה סנטר הייתי שמח אם היה עכבר מובנה בצורת סטיק קטן כמו בניידים של lenovo או לפחות טאץ פד קטן ... ממה שחיפשתי במקלדות של לוג'יטק ומקרוסופט אין דבר כזה .. למעט מקלדת אחת של לוג'יטק בסכום אסטרונומי עם עוד כמה פיצ'רים מיותרים.. התקציב הוא 400-500 שקל
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בדיוק קניתי מחשב קומפקטי לסלון, ואני צריך המלצה על מקלדת או סט עכבר ומקלדת, חובה אלחוטי. יש לי עכבר, אז אין לי בעיה לקנות רק מקלדת, אבל מצד שני, יש לי מעט חיבורי USB והייתי מעדיף לחסוך. חשוב לי שהמקלדת תהייה קטנה, אין לי בעיה גם בחצי מקלדת (כמו בניידים, בלי המספרים בצד ימין). מאוד חשוב לי העיצוב, עיצוב חלק ולא בולט, דומה למקלדות של Apple. ראיתי את זאת: היא עונה על הדרישות שלי, אבל היא עובדת ב-Bluetooth ולכן ירדתי מזה. בעיקרון אני פתוח להצעות לסט או רק למקלדת. התקציב עומד על 300 ש"ח, אבל עדיף לחסוך.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מקלדת אלחוטית חדשה בתקציב של עד 500 ש"ח. הבנתי שיש איזושהי בעיה קטנה של DELAY במקלדות אלחוטיות בכל הנוגע למשחקים וכו'.. זה נכון? תודה,
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס' למחשב עם עכבר מובנה (עדיף שיהיה בטראק-בול ולא טאצ') אני לא ממש יודע כמה זה עולה אבל נראה לי תקציב של 250 שקל זה מספיק לא אכפת לי המותג רק שתהיה פרקטית ונוחה לשליטה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת בסגנון הנ"ל רק בלי עכבר, אותו אני יקנה בנפרד. אני אשמח להמלצה גם על דגם אלחוטי וגם חוטי. וד.א איך המקלדות בסגנון הזה למשחקים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לשימוש כללי וקצת משחקים בצורה לא רצינית. תודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי X6 עשתה את שלה אני רוצ המלצה למקלדת גיימרים חדשה בתקציב 300-350 שקל חשו לי שהמקשים היו מוארים וכן אני רוצה מקלדת בעיצוב לא שיגרתי תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי, אני צריך מקלדית בתקציב של נגיד 100-150 ש"ח, שמרגישה טוב ולא כמו משהו שעומד להתפרק. יותר נוח לי כשיש איזה גומי מתחת למקשים. אני מבקש לא להציע לי משהו כמו Logitech G15 ולהגיד לי "זה טוב, זה שווה 100 דולר".. עד עכשיו "השקעתי" 50 ש"ח במקלדת שלי והיא שירתה אותי יפה מאוד. הסגנון הוא כזה, מקלדת פשוטה. בעקרון היא נועדה ל"גיימינג" אבל גם קוף יודע שיהודי המציא את המושג כדי להתעשר ביום. העיקר שלא יהיה אלחוטי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למקלדת טובה לגיימינג. יש לי תקציב אפילו עד 400 שקל, אבל עדיף לא לא לבזבז כ"כ הרבה, ואני לא מחפש איזה מותג מטורף או מקלדת מכנית. דבר נוסף - אני לא רוצה אלחוטית. תודה, אבי. עריכה: שכחתי כשכתבתי את הכותרת, אבל אני אוסיף את זה כאן. אני מתכוון לקנות את העכבר logitech g500, מה אתם אומרים עליו? האם זה overkill? במידה וכן, על איזה עכבר אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת למשחקים וכמובן לכל שאר השימושים, עכשיו יש לי המון התלבטויות בין מכנית או לא מכנית חשבת ילקחת את המקלדת G510 של לוג'יטק מה אתם אומרים?, או שעדיף מכנית? מה אתם ממליצים?
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת למשחקים וכמובן לכל שאר השימושים, עכשיו יש לי המון התלבטויות בין מכנית או לא מכנית חשבתי לקחת את המקלדת G510 של לוג'יטק מה אתם אומרים?, או שעדיף מכנית? מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשברה לי המקלדת והחלתתי שזו הפעם האחרונה שאני קונה מקלדת רגילה (למרות שהיא היתה דיי טובה) לכן אני רוצה המלצות למקלדת גיימינג אני משחק הרבה אבל ממש הרבה במחשב לרוב משחקי MMORPG (משחק תפקידים מרובה משתתפים) וMMOFPS (משחק יריות מרובה משתתפים) כנראה שזה מגיע לשורה תחתונה של LOGITECH VS. RAZER (כמו תמיד) אז הפעם זה Logitech G15 Gaming Keyboard Vs. Razer Lycosa Gaming Keyboard אז אם למישהו יש המלצות או חוות דעת אישיות אודה לכם מאוד בתודה, עמנואל.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של 200 ש''ח, מקסימום 300, לא חייבת להיות מכנית אבל עדיף שכן ,ורצוי שתהיה גם בעברית. יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למקלדת גיימינג עם עברית בתקציב של 350 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מקלדת גיימינג עם תאורה למקשים, ועם חיבור USB אחד לפחות. המקלדת הזאת הולכת למחשב של כל הבית אז אני צריך איזשהי דרך שעל המקשים יהיה גם עברית, אני לא יודע אם אפשרי לשים מדבקות על מקלדות גיימינג מכיוון שהעיצוב שלהן שונה וגם האותיות בדרך כלל ממוקמות במרכז המקש, אודה לכם על כל המלצה ופתרון לבעיית האותיות בעברית.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. כבר שנים אני משתמש במקלדת גנרית שעלתה לי איזה 70 ש"ח באייבורי. ברצוני להתחדש במקלדת איכותית, אך אין לי ניסיון עם כאלו יותר מדי. אחרי שיטוט לא קצר ברחבי המרשתת, הבנתי שאני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית, בעדיפות לכזו שאפשר לשלוט בעוצמת התאורה. בסוויצ'ים אין לי ניסיון. אני מחפש את התחושה של ההתנגדות הקלה אך חשוב לי גם שלא תהיה מקלדת רועשת. להבנתי סוויצ'ים חומים יתאימו לצרכי. חשוב לי שבמקלדת יהיו מקשים בעברית. מחסור בפקודות מאקרו לא יהרגו אותי, וגם לא מחסור במסך. אהבתי את המקלדת k95 rgb, אך בksp ניתן למצוא אותה רק עם סוויצ'ים אדומים. אם מישהו יודע היכן אוכל למצוא אותה עם חומים ומקשים בעברית (גם מחו"…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מקלדת גיימינג מוארת ועדיף עם כיתוב בעברית הטווח הוא בין 300 ל450. אני מתלבט האם לקנות מכנית או רגילה,אודה להסבר האם יש הבדל משמעותי בין השניים? המליצו לי על ה- Razer Lycosa שיש עליה ביקורות טובות. אך ראיתי שני דגמי של חברת טרמל טק, הראשונה Tt eSports Challenger Pro Gaming מוארת ולא מכנית וה-Tt eSports Meka G-UNIT Black שהיא מוארת חלקית אך היא כבר מכנית,האם מישהו מכיר את שני המקלדות הנ"ל? ועכשיו ייש מבצע של 20% הנחה על המוצרים של טרמל טק. אודה לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה עבור מקלדת גיימינג מוארת, תקציב 250 ש"ח. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה לקנות מקלדת לגיימינג עם תאורה אחורית בתקציב של עם 350-400 ש"ח. אם צריך לחרוג קצת אני אשקול אם המקלדת באמת תהיה שווה את ההשקעה עבורי. מקשי מולטימדיה וכפתורים הניתנים לתכנות זה חובה. רצוי שיהיו גם כפתורים להקלטת מאקרו. עברית זה חשוב כי אני לא המשתמש היחיד במחשב (אני יודע שזה מצמצם את המבחר בהרבה). שתהיה אפשרות לשלוט על עוצמת האור. נדמה לי שראיתי מקלדות שגם הרווחים בין המקשים זוהרים. אם יש כזו אני אעדיף אותה. ראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן בנושא אבל הוא לא פוגע בדיוק בדרישות שלי אז פתחתי אחד חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לשדרג את המקלדת מיקרוסופט ב70 שקל שברשותי כבר כ15 שנים. בגדול אני מחפש מקלדת גיימינג (שקטה) למשחקי FPS בסביבות ה300 שקל, אין בעיה לחרוג טיפה במחיר. הזמנתי מקלדת מכאנית של חברת redragon מאמזון בעלת כפתורים כחולים (לפני שהבנתי שכחולים פחות מתאימים לגיימינג אלא יותר לכתיבה) והיא רועשת נורא ולא נוחה לי לכן היא נחה לה בצד בזמן שאני ממשיך להשתמש במקלדת הישנה. כמו כן אני חייב לציין שאני לא רגיל למקלדות מכאניות כי מעולם לא השתמשתי באחת (חוץ מהמקלדת שציינתי שהזמנתי והיא לא הייתה לי נוחה). תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למקלדת גיימינג טובה עם תקציב של 300 ש"ח, עד עכשיו השתמשתי בMicrosoft Curve 2000 אבל נתקלתי בכל כך הרבה בעיות, אני חושב שאין משהו שקניתי וניצלתי את האחריות שלו בצורה שכזאת, תקלות עם המקשים מפה ועד הודעה חדשה, נמאס לKSP כבר לראות אותי חח, בכל אופן אני מחפש מקלדת שתעשה את העבודה, ושמעתי על מקלדות שאתה יכול ללחוץ על יותר מ3 מקשים באותו זמן בלי שהיא תיתקע זה אפשרי עם התקציב שלי?.
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-