ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec PERFORMANCE TX640B Black Steel ATX Mini Tower Computer Case 400W Power Supply איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי HP 7260,והתקנתי את הדרייבר מהדיסק שבא איתה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול. האם מכשירים לקריאת טביעת אצבע אשר יקרים יחסית כמו זה של מיקרוסופט שראיתי ב"באג" ומשמשים להקלדת סיסמא במקום הטביעה בתוכנות שונות האם זה מאובטח ומומלץ? תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה הגה עדיף ולמה? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=R440_FORCE&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=413&aff=Zap〈=he http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=FORMULA&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=413&aff=Zap〈=he תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברי פורום "מפרטי מחשב" הרכיבו לי מפרט טוב שמתאים לי סבבה באמת תודה גדולה מגיעה להם על כול הידע והרצון שלהם לעזור... עכשיו, זה המפרט שהרכיבו לי והזמנתי אותו כבר : אבל אני לא כ"כ סומך על המוכר שהציע לי מארז אמנם יפה אבל עם ספק לא מוכר שלטענתו יעשה את העבודה טוב ויחזיק את המערכת. המארז שהוצע לי בחנות נקרא MACA דגם 2439-3 ככה הוא נראה: אשמח לשמוע הצעות למארזים עם ספקים יותר רציניים שיחזיקו את המערכת הזאת כמו שצריך (שיהיה אפשר בעתיד לעשות OC קליל) המארז - יש לי העדפה למארזים עם חלון צדדי ועדיף כמה שיותר גדול ואם יש מאוורר לדים אז בכלל פיצוץ התקציב די בעייתי - אני לא רוצה שתעברו את ה350 שקל כולל הכול. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בשימוש ב- logitech מדגמים C210, C310 או C510 ברזולוציית HD לשיחות וידאו באמצעות Skype ויכול לאשר ש- skype מסוגל לשדר ברזולוציית HD עם מצלמות אינטרנט אלו? מעוניין לרכוש מצלמה מדגמים אלו - והנקודה הנ"ל חשובה אך לא ברורה. במפרטים כתוב שזה עובד עם skype אך לא ברור האם ברזולוציית HD. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בגלל שהייתה הפסקת חשמל בבית , אבל המחשב לא עבד הוא היה מכובה איך זה יכול להיות שהוא נשרף שהמחשב כבוי? ???
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מעוניין בשלט רחוק למחשב בסלון, על השלט לתפקד גם כעכבר וחשוב שיהיה נוח. אודה לעזרתכם והמלצתכם. לגבי התקציב כרגע אני פתוח לשמוע את כל ההצעות אחר כך נעשה חושבין ונחליט.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה מארז שיהיה בצבע שחור אם אפשר כולל ספק ושיהיה מספיק קר או עם מאווררים ושלא יעבור את ה400 ש"ח תודההה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מכשיר משולב - מדפסת ,סורק ומכונת צילום של HP דגם 2100 וכאשר אני מצלם הוא מצלם הפוך יענו מראה ולא כמו שאמור לצאת ואני לא מבין מה הבעיה , חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי , זאתי לא בעיה בדרייברים כי הוא בכלל לא מחובר למחשב .
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי... סוף סוף קניתי את ה MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI וכתוב לי על האריזה בין הדרישות מינימום שהוא צריך ספק של מינימום 350 וואט ולי יש 300 וואט... האם אני יכול להתקין אותו והוא יפעל או לפחות לנסות להתקין אותו ולא יקרה לשום חלק במחשב שלי כלום?? בתודה...
-
היי אנשים, אני בניו יורק כרגע וחשבתי לשדרג עכבר למחשב שלי ואולי מקלדת ל-HTPC עם עכבר מובנה. לא משחק במחשב אבל כן מתעסק בגרפיקה ורוצה עכבר טוב. יש אלחוטי שבאמת עובד כמו שצריך ומדוייק? תקציב עד 100-150 דולר. באשר למקלדת HTPC - היה לי MINI DINOVO והיא לא נוחה בעליל. משהו יותר מוצלח? לא מעודכן מה הולך היום.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת ישנה עם הכבל הגדול,אם הווינדוס לא מוצא לי את הדריבר שלה אז איך להתקין?
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
היי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי להתחדש גם במקלדת ועכבר. אני ממש לא אוהבת שהעכבר כ\זה מגושים וכבד.. אני אוהבת אותם קלים כאלה.. אני לא משתמשת במקשי קיצור שבדרך כלל יש בקלדת (חוץ מ-MUTE) ככה שזה ממש לא חשוב לי. ולא בא לי להרגיש שאני מתאמצת אחרי הקלדה ארוכה. בא לי מקלדת שיהיה בא משהו מגניב כזה... חחח אממ.. אז מה יש לכם להציע בסכום כזה זול? איזה חברה עדיפה מיקרוסופט או לוגיטק ולמה? יש מקלדות עם אור במקשים בסכומים כאלה?.. תודה לעונים..
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, האם ניתן להשיג בארץ מקלדת בגודל מלא שמכילה MX GREENים? אם לא - כמה % זה מכס לקנות מחול? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150-170 ש"ח איזה חיבורים נחשבים היום להכי מתקדמים ויעילים ? חיבור USB , אינפרא אדום ? והאם העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות סט שבא יחד עם מטען ?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים , התחדשתי בDA חדש ואני רוצה לבחור לו פאד מתאים. אני שחקן CS כבר המון שנים לכן הייעוד של הפאד זה Counter Strike , תתחשבו בזה. אני יכול לקנות בגדול כל פאד שיש בפאנדס כי יש להם סניף קרוב לבית שלי (כסף לא כזה בעיה) . תודה לעוזרים !!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"
-
במנהל ההתקנים זה לא מראה אם אופצית ה-DMA מופעלת, הרצתי SiSoftware Sandra Professional ושם ראיתי שהוא נמצא על UDMA 2 , ויש לי IBM GXP60 שזה UDMA 5, איך אני מפעיל את האופציה לDMA ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006257387&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
SDRAM לבין DDR מהאתר הבנתי כבר ש DDR יותר טוב אבל האם אני אוכל להחליף את ה SDRAM ב DDR ? ז"א- האם הלוח אם תואם גם ל DDR ? רועי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתה לי המקלדת ואני צריך חדשה חוטית בלבד, אין לי צורך באל-חוטית ועדיף שתיהיה שחורה אבל לא מחייב אם תוכלו גם לספק לינק לקניה של המקלדת אני אודה לכם מאוד :-* תדה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני רוצה לזוז (במשחק) ימינה, למעלה, לירות ברובה ולזרוק רימון. הכל בבת אחת. האם זה תלוי במקלדת?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הצילו! ??? בחודש האחרון יש לי המון בעיות עם המחשב. מה שקורה הוא: 1. לפעמים בלי כל סיבה הוא מבצע אתחול פתאומי (ללא שום מסך כחול, הודעת שגיאה). האתחולים הפתאומיים מתבצעים לפעמים אפילו לפני ש-Windows התחיל לעלות וגם ב-DOS (לא תחת Windows, ככה שאני לא חושב ש-Windows אשמה). 2. ה-USB חדל לעבוד לחלוטין, זה קרה כבר לפני כחודשיים, פשוט אי אפשר להדפיס (מדפסת HP840 בחיבור USB). בדקתי את המדפסת על שני מחשבים אחרים והיא פעלה מצויין. ניסיתי לחבר מצלמת Web בחיבור USB (לא שלי - LG) וגם היא לא עבדה, למרות שבמחשב אחר היא עובדת מצויין. 3. לפעמים המקלדת והעכבר שמדליקים את המחשב לא עובדים בכלל (המקלדת לא עובדת גם לפני שחלונות עולה, בדקתי את זה עם Num Lock). הוצאת המקלדת מהשקע וה…
-
- 6 תגובות
- 6.5k צפיות
-