עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by חן מ,

-------------------------------------------------------------------------------- היי בשביל משחקים מה יותר טוב:עכבר אלחוטי או עכבר לא אלחוטי אבל כן לייזר? ואיזה עכבר לא אלחוטי טוב של לוג'יטק יש בשביל משחקים? אם יש לי עכשיו MX620 הוא טוב למשחקים או שכדאי לי להחליף אותו בעכבר לא אלחוטי כדי שיהיה לי למשחקים? איך הG5 למשחקים? תודה

• 72 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

אין לי ממש תחום מחיר (אולי בסביבות ה80$) כי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות..

3. Started by Shiker,

היי חברים אני צריך המלצה על מטען לבטריות נטענות שזמן הטעינה שלו לא יותר מ- 4 שעות.. תודה!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום חברים רציתי לשאול אם קיים מוצר כזה: ג'ויסטיק שנראה כמו של PS2 עם אןתם הכפתורים שניתן לחבר לPC עם USB ולשחק בפיפא 2009 או PES 09 במחשב או NBA או כל משחק ספורט זתומרת שאני על המקלדת ומי שנגדי בג'ויסטיק קיים מוצר כזה בחנויות בארץ???ואם כן איפה??ומה כדאי??כמה עולה?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shay999,

שלום, קניתי לא מזמן עכבר של LOGITECH G9) למשחקים לאחר התקנת הדרייבר התוכנה מופיעה כך (כמו בתמונה) ואני לא מצליח להגדיר לו את הכפתורים שלו למרות שניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב כמו שכתוב... אם מישהו מכיר את הבעיה תעזרו בבקשה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by redead,

ההדפסות שלי מסתכמות בחומר לימודי לבית ספר , הדפסת עטיפות לדיסקים וזהו כמעט... כרגע יש לי HP 970CXI שהאמת משרתת אותי כמו שצריך כבר המון שנים ועדיין עובדת נפלא. היות ואין לי סורק חשבתי כבר להחליף את המדפסת ולקנות איזה מדפסת משולבת.. כמה כסף כדאי להשקיע ?? יש הבדל גדול בין תקציב של 300 שקל לתקציב של 500 שקל? בשני המקרים אני מאמין שאיכות ההדפסה תהיה בכל זאת עדיפה על זה של היום נכון? תודה..

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by Knobletz,

לא היה לי פאד לעכבר עד עכשיו, ועכשיו העכבר לא זז חלק בגלל שכל האזור שעליו היה נשחק לגמרי. העכבר זז בסוג של קפיצות קטנות ותקיעות כאלה. אין לי המון מקום בשבילו, והשימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים. יש לי עכבר Logitech MX518 אם זה משנה למשהו. תקציב עד 150 שקל כפי שאמרתי. תודה מראש, אופיר

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by sft,

הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה, עד כמה שהבנתי אני צריך כבל RCA (יש לי אדום צהוב לבן בטלוויזיה) לגבי החלק השני אני לא בטוח - אם זה SVIDEO או משהו כזה, איך יודעים ? לאיפה צריך לחבר אותו ? תודה מראש

9. Started by oryosef1,

שלום אני מחפש דרייבר לסורק hp2300c שיתאים לויסטה 64. באתר של HP רשום שוויסטה לא תומכת לסורק. ניסיתי להוריד את הדרייבר של XP אבל אי אפשר להתקין אותו על ויסטה יש פתרון או שאין סיכוי שהסורק הזה יעבוד בויסטה? עוד שאלה אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו? תודה לעונים

10. Started by eyalicohen,

שלום האם יש הגדרה שתגרום למדפסת להדפיס דף לבן אחרי כול הדפסה? תודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  11. טוב, אז הדרישה שלי נשמעת אולי מוזרה, אבל היא מאוד פשוטה- אני מעוניין בעכבר אלחוטי, שישמש אותי בעיקר מהמיטה (מסך המחשב הוא טלוויזית LCD 32" התלויה מול המיטה). היה לי MX revolutions עם חיישן לייזר, שכנראה לא ממש מסתדר עם סדינים (מכרתי אותו השבוע) על השולחן הוא עבד נפלא, אבל על סדינים (בעיקר בהירים) הוא קרטע לגמרי, והשימוש בו מהמיטה היה ממש מלחמה עם הסמן. אני חושב שהבעיה טמונה בחיישן הלייזר שלו, שכן כשאני משתמש ב MX-518 החוטי שלי באמצעות כבל מאריך - במיטה, הוא זז מעולה (החיישן של ה MX 518 הוא אופטי, ולא לייזר). אז לסיכום, הייתי מעוניין בעכבר כמה שיותר דומה ל MX-518, רק שיהיה אלחוטי, ועם חיישן אופטי (לא לייזר). מבחינה פיזית, האלחוטי שהכי דומה ל MX-518 הוא ה G7 עד כמה שיצא לי…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות עכבר יחד אם המחשב החדש שלי (שאותו אני קונה ב-TMS.co.il) אז חיפשתי עכבר שיהיה נוח לשים עליו את היד ומצאתי את זה: Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse http://tms.co.il/product/3078 ואני צריך שתגידו לי מה הוא שווה ואם הוא אמין וכדי לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by אבשה,

אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by deking,

הכנסתי את הדיסק לפני שחיברתי את הגיימפד ואז הוא רשם לי הודעה שאני צריך sp1 או sp2 כדי להתקין ויש לי sp3.. מה לעשות?!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. Started by EpoXi,

שלום.. ברשותי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור GAMEPORT... רציתי לשאול אם אפשר ליצר מתאם לבד בבית מ GAMEPORT ל USB? תודה רבה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by dannyg,

שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

17. אז ככה אני צריך מקלדת ועכבר למשחקים הכי טובים שאתם מוצאים התקציב שלי הוא 1100שח' אני לא מבין בזה כלום ובגלל זה אני שואל אותכם אז תעזרו לי בבקשה . :iamstupid:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by kubeb,

תגידו חבר'ה ממה נובע הקטע המעצבן הזה של הקווים הלבנים לאורך הטקסט המודפס ובכלל לאורך כל מה שאני מדפיס?? אל תגידו דיו, כי הרגע החלפתי מחסנית וזה עדיין, המחסנית שחור-לבן חדשה והצבעונית אולי ריקה אבל אני בכלל מדפיס רק בשחור. ביצעתי יישור וניקוי כמו שאשף הכלים של המדפסת מציע, אבל זה לא עוזר בשיט. למישהו יש רעיון? ככה משהו מהניסיון שלו? אגב זו לקסמרק... תודה.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by AleXGanGSteR,

היי! אני צריך עכבר אלחוטי שיהיה לו טווח קליטה די גדול (משהו כמו 5 או 10 מטר) ושהסוללה לא תיגמר מהר ושתהיה אפשרות להטענה. רוב הזמן ייעשה בו שימוש משרדי רגיל .. אולי פה ושם משחקים. חשבתי על LOGITECH MX1000 אבל אין לי מושג מה הטווח קליטה שלו ... כנ"ל LOGITECH LX8 . ראיתי גם את העכבר Logitech MX Revolution אבל איך שהבנתי אין לו כפתור אמצעי שזה קצת מפריע. טווח המחירים שלי הוא די רחב כי אני קונה את העכבר כנראה בחו"ל. אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by עידן192,

סביב ה-800 ש"ח. מעדיף שיסתובב 900 מעלות, אך לא חובה. מעדיף גם חוות דעת ראשונה בנוגע לאמינות ותחושה תודה!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by 125,

זה כותב לי Replace Ink מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by Dusk,

איזה מין העכברים שווה יותר כיום ומה הסיבות?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by garfilld,

ערב טוב יש לי אכבר אלחוטי של לוגיטק והוא עושה לי קצת בעיות אז חשבתי להחליף אותו באחד העכברים האלה או Razer Lachesis לאו logitech G5 עכשיו אני יודע שהrazer יותר יקר אבל לא כזה משנה לי המחיר אז רציתי לקבל מיכם דעה נוספת תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by alonlior,

.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by skycaller,

היי, אני מחפש מקלדת חדשה שתעלה לי בסביבות ה-300 350 ש"ח. המקלדת היא בעיקר לגיימינג.. אבל הבנתי שמקלדות שמיועדות למשחקים עולות 400+ והן גם לא אלחוטיות.. המקלדת שאני מחפש היא אלחוטית שטובה למשחקים (בעיקר) ונוחה (חשוב). תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים