עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בס"ד מה המצב? הרבה זמן שלא הייתי פה... תראו קניתי מעיבר של 21pin ל rca ושאני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה על ידי הtv uot דרך כבל svido למעביר ומהמעיבר לטלויזיה זה לא פועל לי המחשב לא נדלק עכשיו יכול להוית שהמעביר דפוק? ניסתי את הבננות של הממיר לחבר דרך המעביר ופעלו טוב מאוד ההיכות לא ממש נקייה הייתה אבל פעל. עכשחן השאלה שלי האם יש סיכוי שהמעביר דפוק? או שאני אמור לסרוק תכנות?למרות שלא נראה לי הגיוני שחיברתי את המחשב לטלויזיה שיש לי שם כניסה כבר מותמאת ל svido לא הייתי צריך לסרוק כי זה פועל לי בתחנה av. או שהקבל svido שלי דפוק? תודה רבה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

היי, נתקלתי במוצר הזה היום: http://www.ebay.com/itm/PS1-PS2-PSX-to-PC-USB-Controller-Adapter-Converter-/260761331142 מישהו השתמש בדבר כזה אי פעם? זה עובד טוב? זה בעצם משתמש בשלט שמתחבר כמו בשלט XBOX (למשחקים תומכים)?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  3. הדרייברים מותקנים ועובדים, אבל הכפתור של האגודל והגלגלת לצדדים לא מזוהים ככפתורים במשחקים. לפני זה היה לי עכבר MICROSOFT עם 5 לחצנים שכולם זוהו ללא דרייברים כך שזו לא בעייה במשחק. עריכה: סידרתי את זה ללחצן האגודל ע"י הגדרתו כ- generic button. איך אני יכול לעשות זאת גם ללחצן הגלגלת שנוטה שמאלה וימינה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  4. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש בכלל מצלמת רשת עם חיבור פיירוויר ולא usb ואם אפשר גם מחיר וקישור תודה רבה לכל העוזרים נ.ב אם אין מצלמה בעלת חיבור פיירוויר אז בבקשה תיתנו המלצה למצלמה טובה (וזולה אם אפשר) אחרת ושוב תודה רבה

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by yuraxp,

ערב טוב, אני צריך להחליף לצערי את הגה שיש לי MICROSOFT SIDE WINDER כי אין לו חיבור USB ואין דרייבים לXP. ההגה שאני חושב עליו בעקבות התציב הוא זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=8413 האם למישהו יש ניסיון איתו? והאם ההגה הזה יכול לתת את אותם רעידות מנוע כמו ה מקירוסופט שעלה בזמנו 850 ונחשב לטופ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by Asaf.Y,

נמאס לי מהעכבר שהיה לי , וגם מהמקלדת של קומפאק( :-X).. אז הלכתי לקניון מצוייד ב 200 שקלים וקניתי את הסט הבא: לפי דעתי זה סט מרשים מאוד,מצורף דיסק דרייברים וכל מה שצריך..ומה שהכי חשוב: גם נראהמצויין וגם אלחוטי.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by iNtro7,

אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת נוחה ומעוצבת יפה לשימוש יומיומי, חשבתי על המקלדת Logitech illuminated Keyboard. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן, אני אשמח לקבל המצלצה למצלמת רשת למחשב נייח, שכוללת מיקרופון. המטרה היא שיחות וידאו (סקייפ, hangouts וכו'). תקציב: 100-200 ש"ח. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  9. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בטווח מחיר של 200 - 300 שקל.. אם האלחוטיות פוגעת בזמן תגובה באופן משמעותי או שיש חיסרון משמעותי אחר אני יוותר.. אני לא גיימר.. אבל אני מקליד הרבה ואני צריך מקלדת איכותית ושלא תשמע כמו טרקטור כשמקלידים עליה.. תודה :]

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by _Amaterasu_,

http://gaming.logitech.com/en-us/product/g700s-rechargable-wireless-gaming-mouse איך העכבר G700s ואם יש לו את הבעיה של דילוגים ולמי שלא הבין אם הוא לא זז חלק לצדדים אלה בקפיצות קטנות ?

• 152 תגובות
    • 20.4k צפיות
  11. Started by Raiden,

שלום אני מחפש מארז איכותי וספק חזק (380 -420 W ) בסכום כולל של 500 - 600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Fertilizer,

אני מחפש המלצה לסורק, הפרמטר הכי חשוב לי זה המהירות סריקה. ועכשיו השאלות: 1. מה הסורק הכי מכיר שניתן לרכוש ? 2. האם הוא מכיל פידר (Feeder)? 3. כמובן שאשמח לקנות את הסורק הכי משתלם ביחס למהירות ומחיר. כל תגובה תתקבל בברכה

13. Started by com,

הרמקולים הגדולים בחדר התחרפנו וצריך להחליף... התחליפים: (הכי מוצא חן בעיני - CREATIVE SW 320) 2 רמקולים וסאב נראים טוב ואני מאמין נותנים סאונד בסדר (מה אחוז העיות קול בהם?) YAMAHA YST M201 - ניראים לי די מעפנים ואלה. (אלה מחנות שבקיסריה שהסקריפט העליון והמהולל לא נותן להגיד...) ככה שזה פחות עדיף כי אבא שלי כבר לא מרשה לי להשתמש בויזה ומשלוח ולחכות שיזמינו את ההרקולס אבל אם מישהו מכיר אחד לטובה אז בבקשה... ד"א האלטק לא משהו למרות שהם "אלטק" ;D שמעתי ככה בפורומים בחול הם חלשים ועולים שם 16 דדולר)

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by makron1,

Hello, I am an owner of PC with a motherboard of LuckyStar company, model: 6vabx2 ver 2.0 Recently, I've bought a new hard drive (Maxtor 40G) ,and I couldn't make it work with UDMA 66, as it should, according to the specifications of the board. Actually the Bios doesn't even recognise the HDD. When I tried to see if there some new bios upgrade, I figured that my board has already using a bios version from Jun. 14 1999 !!! Moreover I've checked my board and saw that this version of bios apparently, is not matching the Model version of my board (because mine has the VIA 693/596A and the CURRENT bios is for VIA 692/596). I wasn't also able to flash the bios to the correct o…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Boomer,

אני מאוד מבולבל! כל הזמן אמרו כאן בפורום שהדיסקים הקשיחים של IBM הם הכי טובים. עכשיו כולם אומרים שה-60GXP עשוה מלא בעיות לארוך זמן. אני עומד לקנות דיסק קשיח עם 30-40 ג'יגה. אז קנות את ה-60GXP 40GB או 30GB של Maxtor או של איזה חברה אחרת? תודה.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by BlackFly,

אני יכול לקנות אותו בזול.. ויש בו גם יציאה למיני-דיסק כדאי? עכשיו יש לי ויברה 128 מקרטע מאוד.. ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום ותודה על העזרה, רכשתי מאייבורי מתאם BlueThooth דרך כניסת USB. המתאם זיהה את הסלולארי (N95) שלי בלי בעיה. המתאם אינו מזהה את האוזניה BlueTooth PLT510. רכשתי את המתאם לשיחות סקייפ עם האוזניה - והעסק לא עובד. אשמח לקבל עזרה. שנה טובה גמר חתימה טובה פיני

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Alex1980,

אחריות 3 שנים---PIXMA MX320 All-in-One Fax Office Printer + Feeder---canon ‏אחריות שנה------Officejet 4500 All-in-One With Feeder +RJ45 Printer CB867A------HP ‏אחריות שנה------Officejet 4500 Wireless All-in-One With Feeder Printer CN547A------HP שימוש במדפסת בעיקר בשביל להדפיס טקסט. העלות של ראשי דיו די דומה. השאלה מה ההבדל המשמעותי בינהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by SomeBody_IT,

בקשת המלצה - אוזניות קשת איכותיות עד 300 ש"ח . מישהו ניסה את אוזניות הגיימנג של שיאומי? , איך הם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המפרט של המחשב שלי מפורט כחתימתי. הוא עייף מדי למשחקים של היום. החלטתי לשדרגו. חושב ללכת על מעבד סלרון חזק יותר 600 700 800 900 או משהו כזה,משיקולי עלות נטו,פשוט כדי להרוויח זמן עד השידרוג המקיף (מארז, לוח אם, מעבד וזכרונות - והמעבר המיוחל ל AMD סוף סוף...). השאלה היא באיזה סלרון לבחור. הוא צריך להיות חזק יותר מהמעבד הנוכחי (P3 500Mhz) אך גם להציג יחס ביצועים\עלות סבירים...יש לקחת בחשבון גם את מגבלות לוח האם שלי...Slot 1 , תמיכה במעבדים עד מהירות מסויימת וכו' האם משהו יכול לסייע ? חיפשתי השוואות ברשת אך לא מצאתי עדיין... ??? ??? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, תשובות מפורטות יתקבלו בברכה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by niv_m,

מחירים ואיזה חומרה כדי, אין צורך בכרטיס גרפי חזק תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by 6kwar,

GIGABITE GA 7VTX תודה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by liordavid,

מחפש מדפסת לשימוש ביתי, בעלת פקס וסורק (שמתי עין על HP5610) הזרקת דיו/לייזר ? לטווח הרחוק, טיונר דיו, איכות

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. ;D

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by NeoNate,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות עכבר חדש , עכשיו , שמתי עין על הקופרהד אבל ראיתי שרובכם אומרים כי הG5 יותר טוב. השאלה שלי היא כזו, אני לא שחקן רציני - משחק סורס וקאונטר סטרייק אבל לא ברמה "גבוהה" (מבחינת משך המשחק , לא מקצועיות) אז רציתי לשאול האם מרגישים הבדל בין עכבר לייזר לאופטי , והאם מרגישים הבדל בין 2000 DPI לבין 1600? מה יותר יתאים לשחקן כמוני : G5 או MX518 ? ועוד שאלה - האם הפאד משפיע רבות על ביצועי העכבר או שלא?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.