ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי. צריך המלצה למדפסת פשוטה, צבע+ש"ל, שתהיה זמינות דיו נורמלית, לא לחפש בנרות. תקציב לא מוגדר, אבל לא אמור לעלות הרבה משהו כזה. כאלטרנטיבה, אם יש מדפסת+פקס+סורק מומלצת בתקציב זול יחסית, גם תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני על סף רכישת מדפסת חדשה לשנה החדשה. אני מתלבט בין 2 דגמים: Samsung 4828FN או HP M2727NF הראשונה דגם ממש חדש ומגיעה עם טונר של 2000 דף מתוך 5000. מחיר מדפסת: 1700 שח. השנייה דגם ישן יחסית מגיעה עם טונר מלא של 3000 דף. ניתן להרחיב אחריות ל 3 שנים באתר הלקוח בתוספת של 460 ש"ח. מחיר מדפסת: 1350 שח. הכי חשוב לי DUPLEX וכרטיס רשת מובנה. מיועדת בעיקר להדפסה ואחרי זה סריקה בשחור לבן. מה אתם אומרים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אבא מחפש מכשיר משולב איכותי וידידותי למשתמש לצורכי עבודה במשרד קטן בבית. הדרישות שיעבוד בפני עצמו, וגם ידע לתקשר עם המחשב (עם עלויות תפעול, מחסניות דיו סבירות) אחריות יבואן טובה, איכויות הדפסה וסריקה סבירות, לא מחפש איכויות פוטו משוגעות, אבל גם לא רוצה להתפשר יותר מידי.. תקציב עוד אין מהסיבה שאני לא יודע סביב איזה מחיר נעים המכשירים הללו. מישהו יוכל לכוון? תודה רבה, ויום נפלא ..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה לכל הרוחות יש להשיג את זה ?! היה לי אחד ונגמר קניתי אחד באופיס דיפוט הוא לא מתקרב בעוצמה שלו...
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
העכבר שיש לי כרגע גוסס ומתפרע... שירת אותי 5 שנים והגיע הזמן להחליפו אני מחפש עכשיו טוב שאוכל לגלוש איתו ולשחק איתו (שיהיה אפשר לכוון כמו שצריך), לא צריך אחד מיוחד לגיימרים שעולים מעל 200 שקל כי אני לא גיימר כבד התקציב שלי הוא 100 שקל לא יותר אם אפשר הצעות רק מTMS KSP או אפילו אייבורי תודה מראש !!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול GPS של QUE דגם NQ430 הGPS מגיע בלי מטען ביתי אלה רק עם USB למחשב ומטען רכב לי זה לא עוזר כי אני עם אופנוע וכתוב שבפעם ראשונה חשוב להטעין עם המטען הביתי (DC) נסיתי להטעין כל הלילה עם ה USB של המחשב אבל לא עזר בקושי מילא חצי מהבטריה בקיצור אני מחפש מטען עם אפשרות חיבור USB בעל הנתונים הבאים AC/DC Adapter Input AC 110~240V Output DC +5V, 1.5A, via USB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה למדפסת משולבת( מדפסת+פקס+סורק+מכונת צילום). התקציב רשום בכותרת. ראיתי את המדפסת של HP OFFICEJET 5610-האם היא ממולצת? בכל מקרה, אני אשמח לעוד הצעות. תודה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את העכבר הזה- http://tms.co.il/product/1055 וחיפשתי פדים (לא יקרים) כי אני לא מתכוון להוציא יותר מ-50שח' על פד זה נראה לי די דבילי אבל מצאתי את הפד הזה תקראו את מה שכתוב עליו ומה אתם חושבים זה שווה את זה זה לא בולשיט?? http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=6353
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעכבר הקודם בהגדרות יכלתי לעשות שכפתור הגלגלת (הלחיצה) ימזער לי הכל בדיוק פקודת ה SHOWDESKTOP בעכבר החדש שקניתי עכשיו ה MX518 המשוכלל הזה ...לא מצליח למצוא דרך לעשות את זה !!! ועוד משהו , איך ניתן לשים לכפתור מאחד מהם את פקודת האקספלורר "פתח בחלון חדש" כאשר אני עומד על לינק מסויים ...אני לא מדבר על CONTROL+N ... ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום היום הגיע עכבר genius ergo 525 שהזמנתי מקוברה. חשבתי לפני שקניתי אותו ששני הכפתורים שבצדדים הם גם ל back ן forward בדפדפן, אבל לא כך! מסתבר שהם משמשים רק לווליום. שאלתי- האם יש איזה דרייבר או משהו שאפשר לכוון את שני הכפתורים האלו, כי זה מאוד נוח באינטרנט לדפדף קדימה ואחורה. ואם לא, אולי שווה להחליף אותו בעכבר אחר? ואם כן, אפשר בבקשה המלצה לעכבר אחר שיש לו את האפשרות לדפדף קדימה ואחורה עם הלחצנים שבצד? (מהאתר של קוברה) אני חייב לציין שהעכבר עצמו מאוד נוח עד כמה שהספקתי לראות , אבל שוב, זה מאוד חשוב לי האפשרות הזאת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
רציתי לקנות מפצל USB וראיתי שבחלק מהדגמים יש כניסה לחשמל.... רציתי לשאול בשביל מה צריך את הכניסה לחשמל??? זה עוזר במשו???.. נ.ב.: אם לא הבנתם אותי....כנסו לקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1781&CatCode=461
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יכול להמליץ לי אולי למיקלדת ועכבר לא חייב שיבוא בסט.. אני צריך שהם יהיו אלחוטיים... השימושים הם בעצם עבודה שוטפת במחשב מעבודות גלישה באינטרנט מוסיקה עד למשחקים... למראות שמשחקים פחוט....אם יש איזו מקלדת טובה אם עכבר אני ישמח להמלצה תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסוללות הנוכחיות של GP בקיבולות בין 1800 ל 2700 לבין דור ה Recyko החדש שעומד על 2050 (מדובר על מיליאמפר שעה - קיבולת הסוללה) יש לי מטענים ישנים והרבה ציוד ואני רוצה לרכוש סטים נוספים של סוללות נוסף על השניים שכבר יש לי.הבנתי שבריסייקו אין את אפקט הזיכרון אבל קיבולת נמוכה זה חיסרון משמעותי.אני אציין שאני עובד עם הסוללות על ציוד היקפי כמו שלט מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עכבר בלוטוס מהדגם BlueTooth NoteBook Laser Mouse 5000 אני מחבר אותו והבלוטוס קולט אותו יש לו סוללות חדשות והבעיה היא כזו: העכבר לא זז כמו שצריך אין לי מה להסביר בדיוק אבל הדיוק שלו גרוע ביותר נגיד אני זז לצדדים או למעלה ואני רוצה ללחוץ על נקודה קטנה במדוייק ייקח לי שענה לעמוד עליה או שאני מזיז אותו לצד או למעלה הוא זז נגיד 10 ס"מ נתקע ס"מ ואז ממשיך כלומר הוא לא זורם עם תנועת היד שלי, הבעייה העיקרית היא חוסר זרימה עם תנועת היד. העכבר חדש ולא נראה לי שיש לו בעייה תכנית עכשיו נכנסתי לאתר של מייקרוסופט רציתי להוריד לו תוכנה אבל הדבר המוזר הוא שיש להם דרייבר שתומך בכל עכברי מייקרוסופט ומשום מה אין את העכבר הזה שם זה ממש מוזר כל העניין הזה, והורדתי את הדרייב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הרוב. מחפש סורק אמין, בעיקר לסריקת מאמרים באנגלית והקראתם במחשב. בטווח הסורקים עד 300-350 ש"ח, האם הסורק הנ"ל מומלץ? תודה לעונים, נועם.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אתמול רכשתי לי את המלקדת הנ"ל במחיר של כ450 ש"ח. האריזה נחמדה מאוד, אני פותח את המלקדת ודבר ראשון מנסה את ה"מזלג" ההוא שאמור לשלוף מקשים- היתי נותן לו 0, עם מזלג קל ונוח יותר להוציא מקשים. הדרייברים מסובכים ומלאים תקלות, לפעמים הפרופיל נטען לבד על ידי ישום EXE לפעמים לא המקרואים מוגבלים ל 8 לחיצות, ואם נניח באמצע משחק תלחצו W, ועל מקרו, המקרו לא יפעל. המקשי מולטימדיה מתחת לכל ביקורת, פשוט גרועים וקשים מאוד ללחיצה. שלא נדבר על זה שהזום שם לא כמו הזום במקלדות של לוג'יטק המשך בקרוב
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם הסטיקים האנלוגים מסתובבים ב 360 מעלות בצורה עגולה בדומה לשלט של SP2/3 או בצורה מרובעת? בחנויות רשום 360 מעלות אבל תגובה ב ZAP של אחד המשתמשים נאמר שזה זז בצורה מרובעת. מה מבין השניים הוא הנכון (מבקש תשובה רק ממי שיודע ב 100%) תודה וכן אני יודע שקיים גיים פאד של XBOX360 - אני לא מעוניין בו (מעדיף צורה של סוני פלייסטשיין)
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בנוגע להדפסה מיוחדת למדפסות שמשתמשים בהם בעיקר בחברות גדולות. איזה מדפסת תתאים להדפסה באיכות חדה במיוחד? האם יש מדפסות(למכירה) שמדפיסות צבע בשכבה עבה מהרגיל כך שאחרי ההדפה יהיה ניתן לממש את הצבע על הנייר עם עצבע? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבע עם אחוזי ברזל בהרכב? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבעי זהב וכסף?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני גר בבאר שבע ורק באיבורי מוכרים את ה- g5 גירסה שנייה ב- 190 ש"ח בערך... עכשיו הבנתי שאסור לקנות מהם כי הם מתקנים מוצרים פגומים ומוכרים את זה בזול...מה דעתכם על זה? ועוד שאלה קטנטונת מאיפה אני יכול לקנות את הפאד qck (הרגיל שעולה 65 ש"ח בערך) באזור הדרום? אשמח נורא אם תענו לי ותרשמו את דעתכם הכנה.. בתודה מראש אביעד...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישו בבקשה יכול להמליץ לי על עכבר טוב לגיימרים? עד 200 ש"ח.. ובבקשה שיתן פרטים על העכבר גם לא רק את השם תודה אחים שלי =]
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש ברשותי שלט Cordless Rumblepad 2 LOGITECH והייתי רוצה להוסיף שלט נוסף כמוהו. זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם: מצטער שאני שם את זה פה, לא עונים לי בפורום audio..
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לבקר משחקים טוב אשר יעלה לי עד 160 ש''ח למחשב כמו השלט של XBOX 360 לדוגמא אשמח למשהו בסיגנון
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
EB-DGC2 Edimax זה הבלוטוס שיש לי עכשיו המכשיר עצמו מזהה תפאלפון והפאלפון מזהה תמחשב אבל אני רוצה לעביר משהו או להיכנס לפאלפון עצמו מי הבלוטוס זה רושם לי Service Discovevry Failed אני מנסה להעביר משהו זה תמיד רושם לי Service Discovevry Failed מה יוכל להיות הבעיה בחיית נשבע לכם אין לי מזל כול דבר שאני קונה תמיד חייב להיות איזה בעיה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי אשמח אם מישהו יודע על התקן USB תומך לינוקס (לא ממש משנה איזו הפצה) ניסיתי אצל מספר לא קטן של משווקים,אבל לא ממש יודעים להגיד לי ולא מבינים בתחום. הפעולה לזיהוי בלינוקס מאוד מורכבת,לא כמו חלונות כמובן... תודה!
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-