ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
האם יש מכשירים לזיהוי ביומטרי זולים ואמינים אשר מאפשרים פעולה כול שהיא רק בם גם אם יש נסיון לעקוף אותם???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע איזו חברה כדאי מבחינת אמינות, מחיר וכו' ולכן אשמח לעזרה. הפרמטרים: 1. תאורה כחולה. 2. סוויצ'ים חומים. 3. כבל USB ארוך (כמו שמגיע עם ה- blackwidow ultimate שאגב יש לי אותה אבל היא רועשת בטירוף. סוויצ'ים כחולים וגם לד אחד הפסיק לעבוד). 4. כפתורי מאקרו בצד שמאל. 5. אופציונאלי - כפתורי מדיה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מי מכם מכיר את השולחן הזה, יש לו נסיון מבחינת איכות, נוחות, פונקציונליות כל דעה שווה אשמח לקבל הצעות נוספות לאלטרנטיבה דומה (מבחינת הרעיון) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אין לי בכלל ניסיון במקלדות מכניות.. וזאת נראית לי אופציה במחיר נורמלי להתחלה. Corsair Strafe MX Silent לתכנות (כלומר, לא Gaming). ועבודה ב-Open Space (לכן שקטה). אני לא צריך כפתורים יעודיים למוזיקה וכד'. אני גם ממש לא צריך את כל האורות האלה. יש עוד מקדלות בטווח המחיר הזה, באיכות הזאת, שמתאימה לדרישות שלי? יש כאן מישהו שיש לו ניסיון עם המקלדת הזאת / יכול להמליץ על מקלדת שקטה לתכנות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009722601&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון למסך הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932665 יש לו גם פנל IPS וגם display port והוא זול. מה דעתכם? כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מתי יגיע לארץ המחשב הנייד של טושיבה שרשום עליו פה באתר? וכמה הוא יעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מקלדת ועכבר (לא ב-סט) לשימוש מסיבי, כלומר שעות ארוכות של ישיבה מול המחשב. רצוי אלחוטיים. לגבי המקלדת אחרי הרבה שנים עם מקלדות רגילות נראה לי שהגיע הזמן לעבור למכנית. כמובן שמתאימה ונוחה להקלדה. אין לי צורך במקשים מיוחדים. חשוב שכל מקשי ה-F יהיו סטנדרטיים, וכל שאר המקשים. (היום אני עם ה logitech wave ואני עוד שניה מתחרפן ממנה) לגבי העכבר חשוב שיהיה נוח, חיישן לייזר, dpi גבוה (עבודה עם 2 מסכים) מדוייק, רצוי לחצני קדימה אחורה. היום אני עם ה logitech mx 1100 ולטעמי הוא גבוה מידי מה שיוצר עומס על פרק היד. גם לא מרגיש לי הכי מדוייק. תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני איזה חודש רכשתי מרכזיית USB 3 של טרנסנד אשר מגיע עם כבל קצר שמתחבר ליציאת USB 3 אחורית ובגלל שהוא קצר אז הגישה אם אני רוצה לחבר משהו מקדימה די קשה ולא נוחה.הבנתי שברגע שמחברים כבל מאריך או פשוט יותר ארוך אז יש חשש לאיבוד נתונים ושבעצם זה לא יתן ביצועים טובים.השאלה האם בכלל אני קונה כבל מאריך של 1.8 מטר נגיד לUSB 3 האם יש משהו איכותי ספציפי או שכולם אותו דבר והאם באמת הם עובדים בצורה מיטבית... פשוט ליציאות האחוריות זה לא נוח לחבר דיסק און קי כי צריך להתכופף (המחשב נמצא מתחת לשולחן) והייתי רוצה פתרון...לא אכפת לי אפילו להתפשר על כבל מאריך שאפשר לחבר התקן אחד בלבד....אשמח לתגובות והסברים בתודה מראש גל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר Deathadder והכפתור של הגלגלת כבר לא מגיב תמיד ומציק. אני רוצה עכבר שיחליף אותו ולאו דווקא Deathadder בגלל עמידות יחסית נמוכה משום מה וגם בגלל המחיר. שיהיה יותר זול מה- Deathadder בעל צורה פיזית דומה ל- Deathadder תאורה לא רלוונטית חוטית שיהיה לפחות כפתור אחד אגודל לרוב לFPS אם ה-Deathadder עדיין עכבר רלוונטי בשוק תגידו לי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס קול הנ"ל? כדאי לי לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה צץ לי מאיפהשהו .... אחרי איזה כמה משחקים , עם דריוורים , והביוס של הכרטיס .... קיצר , זה הופיע : מה זה ומה עושים עם זה ??!?!?!?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחר שהזמנתי את ה-M570 לעבודה השיגרתית, אני מחפש עכשיו עכבר נוסף שישמש אותי לגיימינג (BF4) לכמה שעות בשבוע. בעיקרון אני רוצה לשחק מהספה על המסך הגדול, אז עדיף שיעבוד על משטח כזה בצורה סבירה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מוואלה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD4500FIDERSALE http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD3070A השימוש הוא לסטודנט, שימוש בינוני, אני מאמין לא יותר מכמה מאות בחודש בממוצע.... גם משך אותי מאוד ה"הזמן היום קבל מחר"... סורק די נצרך, פקס מיותר, וכמובן שיהיה כמה שיותר זול.. השאלה אם לא יתפרקו לי אחרי כמה חודשים..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת יש לי בעיה בהגה הזה של לוג'יטק... אני לא יודע למה, אבל יש לא נטייה ימינה... זאת אומרת, שכאשר אני משחק, ומעביר את ציר ההגה למצב מאוזן, במשחק המכונית בכל זאת פונה ימינה.... אשמח לפתרונות.... ד"א במשחק הוא NFS Crabon... אם זה יעזור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיסקים הכי גדולים היום הם של 800 מגה לפי מה שהבנתי. דיי ברור לי שהמערכת סטריאו שלי וכאלה לא יקראו אותם אבל השאלה שלי זה האם הצורב והכונן סידירום שלי שהם כבר בני כמה שנים יסדרו איתם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם 24*10*40. אלו שתי האופציות בלבד, וזה סופי (אל תנסו לשכנע לגבי פלקסטור,יאמהה, ליט-און וכו'...). המחירים (KSP, ואני קונה כי אצלם זה הכי זול. נקודה.): RICOH : 530 nis SONY : 455 nis לי יש ריקו אני מבסוט ממנו, השאלה אם זה שווה 80 ש"ח נוספים על סוני. ואגב, לצורב של סוני יש את הטכנולוגיה למניעת בעיות בצריבה (כי אם לא נלך על הריקו..) ? אז מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי mx518 שהפסקתי להשתמש בו אחרי שהוא גרם לי כאבים כרוניים בשורש כף הייד ,וחזרתי ללוגיטק פיילוט (כן ,כן זה עם הגולה ) הענתיקה . תוך זמן קצר הכאבים חלפו ולא חזרו . אני מייחס זאת לעובדה הפשוטה שהפיילוט הרבה יותר נמוך ,קומפקטי ויותר ארגונומי לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. ניסיתי להשתמש ב-mx518 בשילוב עם כרית מיוחדת , אולם לא הצלחתי להתרגל לכך וחזרתי שוב לפיילוט . אני מחפש מאז ,עכבר לייזר חוטי לגיימרים שיהיה נמוך ונוח גם לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. האם g9 הוא הפתרון או שיש משהו עדיף? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 00:04:26 ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המוצר עוד לא הגיע לחנויות וכבר ביקורת!!! הביקורת הוא על הסט החדש שכולל תעכבר ותמקלדת החדשים של Logitech. http://reviews.pimprig.com/input_devices/logitech_cordless_desktop_mx_3000.php פשוט נהדר! תהנווו.... Logitech Cordless Desktop® MX 3000 Laser
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?Mouse%2520Type=Optical&_sacat=3676&_from=R40&_nkw=2400+DPI&rt=nc&_dmpt=Mice&Interface=USB מצאתי עכברים זולים עם 2400DPI נראים טוב המחיר שלהם כמעט שליש מהמחיר של חברות אחרות האם הם שוות משהו ? מישהו ניסה ? כדאי להתסכן ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי פורום "מפרטי מחשב" הרכיבו לי מפרט טוב שמתאים לי סבבה באמת תודה גדולה מגיעה להם על כול הידע והרצון שלהם לעזור... עכשיו, זה המפרט שהרכיבו לי והזמנתי אותו כבר : אבל אני לא כ"כ סומך על המוכר שהציע לי מארז אמנם יפה אבל עם ספק לא מוכר שלטענתו יעשה את העבודה טוב ויחזיק את המערכת. המארז שהוצע לי בחנות נקרא MACA דגם 2439-3 ככה הוא נראה: אשמח לשמוע הצעות למארזים עם ספקים יותר רציניים שיחזיקו את המערכת הזאת כמו שצריך (שיהיה אפשר בעתיד לעשות OC קליל) המארז - יש לי העדפה למארזים עם חלון צדדי ועדיף כמה שיותר גדול ואם יש מאוורר לדים אז בכלל פיצוץ התקציב די בעייתי - אני לא רוצה שתעברו את ה350 שקל כולל הכול. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאחר וה1.6A אזל, אפשר גם AMD יש בפנדה את הבנדלים האלו: EPOX 8K3A+ AMD XP 1900 + FAN CORSAIR 256MB DDR 3000 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR או MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 תוסיפו לשניהם עוד סטיק של זכרון, ומארז של אנרמקס, והארד 40GB 7200, והיטסינק טוב איזה מהבנדלים האלו יעשה לי O\C הכי טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מעלה מדיסקט הפעלה את המחשב ורוצה לגשת לאחד הכוננים וכל הכוננים שלי במחשב הם סקזי, הוא יזהה את הכוננים האלה מדוס ? או שקודם צריך להתקין איזה תוכנה שתגרום לו לזהות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי משהו בעל הדי וי די הזה של סוני הצליח להוריד סרט VCD מהאינטרנט והצליח לראות אותו על הדי וי די הזה של סוני ואם כן שיגיד לי איך הוא עשה את ההישג המדהים הזה? והכי חשוב באיזה דיסק הוא השתמש? כי הדי וי די הזה קורא רק CDRW ולא כל חברה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת מקומית ברשת. אני רוצה להדפיס ממנה אבל אינני יודע מה ה IP הקבוע שלה (יש לה IP קבוע). אני רוצה לשלוח פקודת הדפסה ישירות אליה. איך ניתן לעשות זאת? האם יש תוכנה (שלא צריכה התקנה כי אסור להתקין תוכנות במחשב הזה) שעושה זאת? ועוד שאלה, האם אני יכול לראות קובץ LOG של כל ההדפסות שנעשו למדפסת זו? אני רוצה לראות מי הדפיס וכמה הדפיסו ממנה. האם ניתן לשנות קובץ זה? אם כן, היכן הוא נמצא (אני רוצה שרק אני אוכל לשנותו ולקרוא אותו כי אני אדמין). חבר שלי בנה תוכנה ב C# שעושה את זה. אני לא רוצה להעתיק ממנו את הקוד כרגע כי אני רוצה משהו יותר מקצועי ומסודר. ועוד שאלה, האם ניתן לפנות למדפסת דרך שרת FTP? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-