עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by constantine16,

יש משטחים טובים בחנות באג?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מתלבט בין הG5 של לוגטי'ק לבין הG9 לבין הDEATHADDER של רייזר לבין ה MX518. מה אומרים? לכל אחד יש היתרונות וחסרונות משלו, לדוגמא הG9 מכיל צורה קצת יותר קטנה שפחות נוחה ליידים גדולות. יש לי ידיים גדולות ומחפש עכבר סופר נוח גם לעבודה יום יומית, וכמובן שצריך להיות מאוד מדוייק ומהיר (למשחקים).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by psychuil,

אני שוקל ברצינות לקנות אותו, אבל הצורה היחודית מדאיגה אותי, אם למישהו יש אחד, יש מצב שאני אוכל לנסות אותו כדי לראות אם הוא נוח בכלל?

4. Started by ovadiadn,

הציעו לנו לעבודה את הפקס המשולב הזה. http://www.kyoceramita.eu/index/products/product/fs1028mfp.html יש למעלה מ4000 דף בחודש 80% שימושי פקס 20% סורק מחיר לפי דף 8 אג' לדף. איך המכשיר? אמין? לא תוקע דפים? עובד כמו שצריך ברשת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה ההבדל בכלל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ccc,

זהו מאז מידי טאוורר בצבע כסף עם חלון מובנה ודלת לכל אחד ממכסי הכונן כך שיש בהם שימוש במארז 2 מאווררים ומנורת קטודה כחולה שבאה ביחד איתו כל זה 250 שקל שווה לי? או שיש יותר זול זה בא עם 400 ואט ספק כוח וזה של MASTER I LU חברה טובה.. כך הוא נראה:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שניהם 24*10*40. אלו שתי האופציות בלבד, וזה סופי (אל תנסו לשכנע לגבי פלקסטור,יאמהה, ליט-און וכו'...). המחירים (KSP, ואני קונה כי אצלם זה הכי זול. נקודה.): RICOH : 530 nis SONY : 455 nis לי יש ריקו אני מבסוט ממנו, השאלה אם זה שווה 80 ש"ח נוספים על סוני. ואגב, לצורב של סוני יש את הטכנולוגיה למניעת בעיות בצריבה (כי אם לא נלך על הריקו..) ? אז מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב. שאלה קצת הזויה: האם ניתן להדפיס ישירות מהאייפון ישירות ללא חיבור רשת/אינטרנט?אני מודע לכך שהמדפסת צריכה להיות תומכת ב AirPrint, והמדפסת אכן תומכת. השאלה היא האם צריך לחברה לרשת, או שאפשר להדפיס ישירות מהאייפון (יתכן והמדפסת יוצרת חיבור WiFi "מזוייף" עבור כך?)?אם מישהו יודע, זה יהיה נהדר. תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חברים, מישהו מכיר פיתרון לבעיה הזאת? :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by jonid14,

רציתי לדעת עד כמה מטרים אפשר לחבר מאריכי USB כדי להטעין פלאפון (דרך המתח ולא מהמחשב) בלי שהמתח יירד יותר מדי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מחפש אוזניות רגילות לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים שהיו בערך ברמה של אוזניות לפלאפון ממוצאות (כמו של האייפון לדוגמא) ומחפש עכבר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית בסיסית. עירכה: עכשיו קראתי וגילתי שזה לא הפורום לבקש אוזנייות אז תתעלמו מהבקשה של האוזנייות ותתחיסו לעכבר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לאחר שהזמנתי את ה-M570 לעבודה השיגרתית, אני מחפש עכשיו עכבר נוסף שישמש אותי לגיימינג (BF4) לכמה שעות בשבוע. בעיקרון אני רוצה לשחק מהספה על המסך הגדול, אז עדיף שיעבוד על משטח כזה בצורה סבירה.

13. מוואלה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD4500FIDERSALE http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD3070A השימוש הוא לסטודנט, שימוש בינוני, אני מאמין לא יותר מכמה מאות בחודש בממוצע.... גם משך אותי מאוד ה"הזמן היום קבל מחר"... סורק די נצרך, פקס מיותר, וכמובן שיהיה כמה שיותר זול.. השאלה אם לא יתפרקו לי אחרי כמה חודשים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by orryou,

שלום, ברצוני לקנות עכבר גיימינג. אני שמאלי אז העכבר צריך להיות מתאים לשמאליים או לפחות לשני הידיים ועוד דבר אני אוחז בעכבר בצורה CLAW. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DJO,

הדיסקים הכי גדולים היום הם של 800 מגה לפי מה שהבנתי. דיי ברור לי שהמערכת סטריאו שלי וכאלה לא יקראו אותם אבל השאלה שלי זה האם הצורב והכונן סידירום שלי שהם כבר בני כמה שנים יסדרו איתם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by !_Evil_!,

ברצוני לקנות מארז SunShine-X Blade ורשום mainboard size ATX Tower. עכשיו זה משנה איזה לוח אם נכנס למארז או שזה לא יתאים או משהו כזה? ואצלי רשום בלוח אם ככהMSI 661fm2 micro ATX mainboard עכשיו תהיה בעיית תאימות בין ATX Tower לבין-Micro ATX זה בכלל משנה או שצריך לבחור מארז אחר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Lirux,

מה ההבדל בספקי fsp בין thn ל GLN והאם הוא משמעותי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. המוצר עוד לא הגיע לחנויות וכבר ביקורת!!! הביקורת הוא על הסט החדש שכולל תעכבר ותמקלדת החדשים של Logitech. http://reviews.pimprig.com/input_devices/logitech_cordless_desktop_mx_3000.php פשוט נהדר! תהנווו.... Logitech Cordless Desktop® MX 3000 Laser

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Or ei,

ATHLON XP 1600+ DDR 256MB 266MHz transecond GA-7VTXH+ 40GB 7200RPM IDE maxstor dxl VIRGO P-3 300WATT CD-S520(asus 52) FLOPPY 1.44 Pilot Wheel Mouse Optical KB-16 PINE ROCKWELL 56K ATP3 leadteak gf3 ti 200 זה יוצא 4671¤ יש מה לשפר??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ibrow-Now,

אם אני מעלה מדיסקט הפעלה את המחשב ורוצה לגשת לאחד הכוננים וכל הכוננים שלי במחשב הם סקזי, הוא יזהה את הכוננים האלה מדוס ? או שקודם צריך להתקין איזה תוכנה שתגרום לו לזהות?

21. Started by !_Evil_!,

אני מקווה שאני יצליח להחזיר את הספק שמקבלים איתו כי אני קונה ליברטי. עכשיו המפרט הזה יכנס בו: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS כרטיס מסך POINT OF VIEW GEFORCE 7600GS 512MB זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos יהיה מרחב עבודה? לא יהיה בעיה של מקום? עם לא תמליצו לי על מארז שעונה לדרישטת שלי עד 300 שקל(אני לא רוצה טרנספורמר)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה צץ לי מאיפהשהו .... אחרי איזה כמה משחקים , עם דריוורים , והביוס של הכרטיס .... קיצר , זה הופיע : מה זה ומה עושים עם זה ??!?!?!?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by almogas,

יש למישהו תמונה של המארזים החדשים שאיבורי הביאו? אבא שלי אמר שהוא ראה מארזים יפים עם נאון ושטויות כאלה אז אנשים בבקשה תראו לי תמונות למי שיש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי mx518 שהפסקתי להשתמש בו אחרי שהוא גרם לי כאבים כרוניים בשורש כף הייד ,וחזרתי ללוגיטק פיילוט (כן ,כן זה עם הגולה ) הענתיקה . תוך זמן קצר הכאבים חלפו ולא חזרו . אני מייחס זאת לעובדה הפשוטה שהפיילוט הרבה יותר נמוך ,קומפקטי ויותר ארגונומי לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. ניסיתי להשתמש ב-mx518 בשילוב עם כרית מיוחדת , אולם לא הצלחתי להתרגל לכך וחזרתי שוב לפיילוט . אני מחפש מאז ,עכבר לייזר חוטי לגיימרים שיהיה נמוך ונוח גם לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. האם g9 הוא הפתרון או שיש משהו עדיף? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 00:04:26 ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מחפש מקלדת אלחוטית, אבל לא בסט. מסתבר שאין דבר כזה בארץ, מבקש עזרה!!! תודה, דור לוי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים