עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מדבר על הדרייברים החדשים ל-XP, למי שעוד לא ראה, אפשר לראות פה. אוקיי, הורדתי, התקנתי וההבדל היחיד הוא שבכיבוי/הפעלה מחדש של המחשב אין יותר שגיאה ב-DEVELOPER. יש עוד הבדל קטן, בדרייבר הקודם כל הזמן כשהיה עולה ה-Windows אז הוא היה פותח לי את ה-AudioHQ פעמיים (בשורת משימות), עכשיו הוא בכלל לא פותח אותו, למרות שראיתי שהוא התווסף ל-Startup ברג'יסטרי!! הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי הוא שיש לי עכשיו מיקסר שעושה שימוש באופציות של הכרטיס קול (באסים, עיות קול בזמן אמת וכל הדרעק הזה...). כפי שאתם רואים, זה המיקסר: זה הדבר היחיד שהתווסף לי עכשיו. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את ה-AudioHQ בשום אופן. אתם מכירים אולי דרך בעזרתה אפשר לפתוח את ה-AudioHQ? או להפנות אותי לאתרים בנו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ofer_mat,

אני צרך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי באותו חלק והם חייבים להיות RF לא IR

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

היי, אני צריך מקלדית בתקציב של נגיד 100-150 ש"ח, שמרגישה טוב ולא כמו משהו שעומד להתפרק. יותר נוח לי כשיש איזה גומי מתחת למקשים. אני מבקש לא להציע לי משהו כמו Logitech G15 ולהגיד לי "זה טוב, זה שווה 100 דולר".. עד עכשיו "השקעתי" 50 ש"ח במקלדת שלי והיא שירתה אותי יפה מאוד. הסגנון הוא כזה, מקלדת פשוטה. בעקרון היא נועדה ל"גיימינג" אבל גם קוף יודע שיהודי המציא את המושג כדי להתעשר ביום. העיקר שלא יהיה אלחוטי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by drorel,

מקבל גיבריש בהגדרות כרטיס המסך (ASUS 7700?) לאחר התקנת הדריבירים של NVIDEA גירסה 21.83. מה המלצתכם בנושא ? לחזור להגדרות/דריברים שמגיעים עם ה XP ל GTS 2 ? כמו כן המסך (HITACHI 19' 776ET) לא ניכנס לי למצב POWER SAVE לאחר הזמן המוגדר לו (הוא ממשיך להציג את שומר המסך) , אני לא יודע אם זה קשור (אני מתאר לעצמי שכן) אבל גם עם הדריברים של מיקרוספט הבעיה הזו היתה קימת. אנא עזרו (או לפחות צגידו שגם לכם זה קורא...כי צרת רבים חצי נחמה ). דרור.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by !_Evil_!,

ברצוני לקנות מארז SunShine-X Blade ורשום mainboard size ATX Tower. עכשיו זה משנה איזה לוח אם נכנס למארז או שזה לא יתאים או משהו כזה? ואצלי רשום בלוח אם ככהMSI 661fm2 micro ATX mainboard עכשיו תהיה בעיית תאימות בין ATX Tower לבין-Micro ATX זה בכלל משנה או שצריך לבחור מארז אחר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ranran,

שלום לכם, ראיתי היום בעיתון באג שלט של SUNWAVE SMR-140 ב99 שקל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= עכשיו מבחינת פונקציות הוא נראה לי סבבה אני לא מחפש יותר (ויש גם את העכבר שזה פלוס בשבילי) המחיר ממש טוב אבל השאלה שלי היא האם התוכנות GHOST (וכל אלה שיודעות לשנות את הפקודות של המקשים) יעבדו איתו? כלומר אני מבחינתי מחפש שהוא יעבור טוב עם MPC-HC ו MEDIA PORTAL.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by OrBen91,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מקרן קטן על מנת להקרין עליו סרטים מהמחשב / משחקים מהסוני, מחפש משהו באיכות טובה שיספק את הסחורה מבלי לקרוע את הכיס, יש המלצות על מקרן מסוים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by goldeye,

שלום, יש בבעלותי עכבר דיאמונדבאק כבר קרוב לשנתיים. העכבר עבד מצוין ללא בעיות עד שעברתי להשתמש במחשב חדש לפני כשבועיים. פתאום העכבר מפסיק לעבוד וכאילו נכבה (לפעמים משילוב עם כיבוי של סנסור). האם משיהוא שמע / מכיר פתרון לבעיה המציקה הזאת? היא מופיעה במשחקים בעיקר ואין דבר מעצבן יותר שיתוק פתאומי באמצע קרב לוהט. נ.ב בדקתי כבר את החיבורי usb , יש לי מקלדת usb שעובדת בסדר גמור ולכן אני מניח שהבעיה בעכבר עצמו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by g@s,

אני מחפש עכבר ומקלדת לגיימיניג, מיועד למשחקי FPS , האחיזה שלי היא פאלם גריפ, בנתיים ראיתי את הrazer taipan, והblacewindoo 2013 ulitimut, האם יש עכברים או מקלדות יותר טובים, הנה הקישורים למקלדת http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.253293900/categoryId.56943600 ולעכבר http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.251800600/categoryId.35208800

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by JCohen,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין בצורב. המחשב שלו הוא Pentium 4 1.4GHz, 128MB RD-RAM, ASUS P4T. ההתלבטות היא בין: Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI Yamaha 10 x 20 x 40 SCSI (מתאם SCSI) AOpen 10 x 20 x 40 IDE בקשר ל-Yamaha 10 x 20 x 40: זה הרי מתאם SCSI,לכן השאלה שלי היא האם העובדה הזו אומרת שאני לא יכול לקבל את היתרונות של SCSI, או שזה בדיוק כמו צורב SCSI רגיל? האם ה-AOpen, על אף היותו צורב IDE, יהיה יציב יותר מה-Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI? תודה מראש, JCohen.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by haifaboy,

האם יש מחליפה באופק ואם לא איפה ניתן להשיג ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by THE_COMMANDER,

איך יודעים איזה דיסק קשיח יש לי??? ואני מתכוון בלי תוכנות!! אני מתכוון דרך הקוד המספר הסידורי של הארד דיסק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The-Magician,

זאתי המדפסת : hp deskjet 920c http://www.printerreviews.nl/imagespersite/images_printerreviews/types/www.jpg אני מעוניין לקנות פעם אחת ערכת מילוי של דיו למדפסת אני שואל האם זה יותר טוב מאשר לקנות ראש דיו שלם ראש דיו למדפסת עולה 125 שקל ==>שחור+צבעוני מספיק לפעם אחת וערכת מילוי עולה 100 שקל ==>שחור + צבעוני שזה מספיק ל-3 פעמים לפי מה שכתוב באתר כדאי לי לנסות להזריק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב. שאלה קצת הזויה: האם ניתן להדפיס ישירות מהאייפון ישירות ללא חיבור רשת/אינטרנט?אני מודע לכך שהמדפסת צריכה להיות תומכת ב AirPrint, והמדפסת אכן תומכת. השאלה היא האם צריך לחברה לרשת, או שאפשר להדפיס ישירות מהאייפון (יתכן והמדפסת יוצרת חיבור WiFi "מזוייף" עבור כך?)?אם מישהו יודע, זה יהיה נהדר. תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Swed,

שלום אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות הגה למחשב לכל המשחקי מירוצים שלי.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות.. מצד אחד אני רוצה שזה באמת יהיה אמיתי ומצד שני אני לא רוצה לשים 1500 שקל על כזה דבר.. יש לי אפשרות לקנות מאיבי כדאי לקנות משם ולהביא G25 ? המחיר שם יותר מציאותי מאשר בארץ.. והאם הוא באמת שווה תכסף ? אשמח לעזרה נ.ב. בהרבה אתרים רשום שאין תמיכה בויסטה כאילו לא רשום שהדרייבר תואם ויסטה או 7 אשמח לדעת אם זה תואם ואין בעיות התקנה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

יש לי אל-פסק ויש לו יציאה כמו של ספק מתח,מסך כמו לכול אל פסק עכשיו אני רוצה לדעת אם יש למכירה רב שקע(6 שקעים נגיד) במקום שיתחבר למתח קיר שיתחבר ל UPS כלומר שיהיה לו מצד שני את הראש שמתחבר לאל פסק. לא נראה לי שזה בעייה להכין את זה אם לא קיים אבל אם קיים רציתי לדעת מה ההפרשים בין מפצל רגיל למפצל הזה תודה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NoahDalal,

שלום לכולם, אני צריך המלצה על מיקרופון פשוט. אבל שישמעו טוב משהו עד 75 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by kobkob,

מחפש תוכנה לראות טלווזיה ל כרטיס מסך Voodo 3500 AGP התוכנה נקראת וירטואל ראלטי אני עובד מערכת הפעלה XP הצילו הצילו הצילו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by the_lighting,

אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by chicipici,

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000WiOnKdK-KOXGmYoYZbWZnKo:12bbi68k5?id=4062667&pr=QJ5 בחיפושי אחר ביקורות וחוות דעת לא מצאתי מידע למעט הודעת השקה מתאריך 07.07.2008 באתר HP http://h41131.www4.hp.com/il/he/press/j4580.html המדפסת נמכרת ב 499 ש"ח באופיס דיפו ותומכת בראשי דיו XL [בתשלום נפרד] כמו ב 5783 המומלצת. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצר, במידה ומכירים... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי אז קודם כל, אציין שלעומת רוב קהל היעד של הפורום הזה (כך הבנתי) - אני לא גיימר. למרות שאני לא גיימר, אני משתמש בעכבר (ובמחשב בכלל) ככלי עבודה באופן אינטנסיבי מאד,... בעיקר פיתוח תוכנה/עיבוד תמונה/גלישה ברשת. עד היום שימשו אותי 2 עכברים: * עכבר אלחוטי: Logitech MX700 - שעדיין משתמש אותי בחלק ניכר מהזמן [עד שאני מגלה ששכחתי לטעון אותו ואז עובר לחוטי] ... ברשותי מבערך 2004. * עכבר חוטי: Microsoft Intellimouse Explorer - ששימש אותי נאמנה מסוף שנות ה90 לדעתי, ועכשיו התחיל לפקשש... הגיע הזמן להחליף אותו. שניהם סיפקו לי את כפתורי הBack/Next בצד שכבר התרגלתי אליהם מאד... ואת הנוחות בכף היד. והגיע הזמן להתחדש באחד חוטי חדש... מחיפושים ברשת, הבנתי שהעכברים האיכותיים מתחל…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Boomer,

כל מה ששמעתי זה שהוא מאוד זול.. מישהו יודע אם הוא שווה משהו??? כי האינטרנט הרגיל שלהם גם היה זול, אבל הוא בכלל לא זז!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ASDAS,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר אלחוטית באזור ה500 שקל משהו פשוט ואמין, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Amit BL,

שלום, אשמח לשמוע הצעות לעכבר קטן ללפטופ. אני אומנם גיימר אבל אין צורך בעכבר גיימינג משוגע, אשמח לעכבר אלחוטי, טוב, מחומרים איכותיים, עמיד ומגיב. התקציב עד 350, אולי ניתן לגלוש ל400. אשמח אם תהיה לו בטריה מובנית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. המוצר עוד לא הגיע לחנויות וכבר ביקורת!!! הביקורת הוא על הסט החדש שכולל תעכבר ותמקלדת החדשים של Logitech. http://reviews.pimprig.com/input_devices/logitech_cordless_desktop_mx_3000.php פשוט נהדר! תהנווו.... Logitech Cordless Desktop® MX 3000 Laser

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.