ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009722601&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שלט עם IR RECIEVER וEMITTER ומצאתי שלט טוב באייבי של HP הבעיה זה שכתוב עליו WIN VISTA ואני לא יודע אם הוא יתאים גם לWIN7 זה לא חנות בארץ שאני יקח תסיכון .... מישהו יודע אם זה יעבוד לי ? השלט: http://cgi.ebay.com/NEW-HP-MCE-REMOTE-CONTROL-USB-IR-RECEIVER-IR-Emitter-/350361473901?pt=LH_DefaultDomain_0 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
היי חברה, עוד מעט יש לי יומולדת וחשבתי לקנות משהו מיוחד למחשב, חשבתי על nvidia shield או 3D Vision 2 אבל לאחר כמה סיקורים ירדתי משניהם, מישהו יכול לעזור לי למצוא גאדג׳ט מגניב שישדרג את החוויה? טווח ההשקה בסביבות ה1000-1500 שקל, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי G5 מנועה ומקלדת מולטימדיה גם כן של לוג'יטק ויש לי כמה שאלות. 1. אני באמת היחיד שחושב שהמשקל של העכבר מספיק ללא המשקולות והמשקולות סתם עושות אותו כבד מידיי? 2. רק אני מרגיש שכשיש משקולות במשקל כבד יחסית אז מרגישים בצורה מוגזמת שהמשקל בתוך העכבר ממוקד על האיזור האמצעי-אחורי? 3. איזה שימוש ננתם אצלכם לכפתור שליד הבוהן? הקטע של "הקודם" שיגע אותי.. הייתי לוחץ עליו בטעות והוא היה זורק אותי דפים אחורה.. וגם בלי "הבא" הוא לא ממש שווה לדעתי.. בינתיים עשיתי אותו Middle Button בנוסף לגלגלת ואני משתמש בו כדי לפתוח ולסגור טאבים בפיירפוקס כי הגלגלת קשה ללחיצה... תודה לכל מי שיענה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על מיקרופון פשוט. אבל שישמעו טוב משהו עד 75 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה ואני יודע שהיא מאוד מאוד טפשית, אבל אני לא רוצה בסוף להידפק. האם המארז של sunbeam הטרנספורמר מתאים לספק כוח של enermax הליברטי 400W וללוח אם INTEL P4 socket 775??? תודה רבה, אם הכול מתאים אני מזמין היום ( אם תענו לי היום ) ;D
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, המערכת הישנה מתה ורכשתי לוג'יטק Z533. מערכת 2.1. כאשר אין מוזיקה או סאונד, יוצא רעש סטטי מהרמקולים. הרעש יוצא גם אם המחשב כבוי. עוצמת הרעש תלויה באופן ישיר מכמה שאני מגביר את המערכת. הרעש לא תלוי במחשב (הנמכת הסאונד במערכת ההפעלה לא משנה את כמות הרעש, ניתוק כבל ה AUX לא משנה את עוצמת \ כמות הרעש). הרעש הוא רעש בצורת: ססססססססססססססססססססססס מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת מקומית ברשת. אני רוצה להדפיס ממנה אבל אינני יודע מה ה IP הקבוע שלה (יש לה IP קבוע). אני רוצה לשלוח פקודת הדפסה ישירות אליה. איך ניתן לעשות זאת? האם יש תוכנה (שלא צריכה התקנה כי אסור להתקין תוכנות במחשב הזה) שעושה זאת? ועוד שאלה, האם אני יכול לראות קובץ LOG של כל ההדפסות שנעשו למדפסת זו? אני רוצה לראות מי הדפיס וכמה הדפיסו ממנה. האם ניתן לשנות קובץ זה? אם כן, היכן הוא נמצא (אני רוצה שרק אני אוכל לשנותו ולקרוא אותו כי אני אדמין). חבר שלי בנה תוכנה ב C# שעושה את זה. אני לא רוצה להעתיק ממנו את הקוד כרגע כי אני רוצה משהו יותר מקצועי ומסודר. ועוד שאלה, האם ניתן לפנות למדפסת דרך שרת FTP? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני. עריכת המודר: כותרת.
-
היי רכשתי את הג'וי פאד הזה ואני מרוצה ממנו מאוד,מהיר,מדויק ובעל רטט טוב מאוד אך קיימת בו בעיה אחת בלבד זה המכשיר http://pc210.com/prohtml/45-0-1344-JT-U5542-JT-U166-.html#review לצערי הרב אינני יכול לשנות את הגדרות הכפתורים במשחקים למשל ב NFS MOST WANTED \ CARBON LOST PLANET האם מישהו יוכל לעזור לי בכך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה מנסיון להאב \ דוקינג סטישון אוניברסלי במטרה לחבר מחשב (וינדוס, מק ולינוקס) ושאליו יתחברו שתי מסכים (חיבורי dvi, hdmi), כבל רשת ושיהיו מספר כניסות usb אך אין צורך בהרבה. תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אחרי הרבה זמן שרציתי להקליט משחקי גיימפלי נתקלתי בכרטיס הזה ורכשתי אחד רק אחרי שרכשתי שמתי לב שכתוב שהוא לא תומך ברזולוציה של המסך שלי 1920x1200 אלא רק ב 1080 אני אנסה לבטל את ההזמנה אבל רציתי לדעת עם למישהו יש ניסיון איתו ... והאם אני עדיין יוכל להקליט איתו עם אני יוריד רזולוציה למשחקים לדוגמא ... לא מצאתי כל כך מידע על הדבר אז אשמח לעזרתכם או דעתכם ... תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי יגיע לארץ המחשב הנייד של טושיבה שרשום עליו פה באתר? וכמה הוא יעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום - אני מתבלט בין שני סטים של עכבר ומקלדת לקניה בארה"ב. הראשון - logitech cordless wave pro יחד עם העכבר mx1100. השני Wireless Desktop MK710. הנה הקישורים שלהם: http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677 http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/6541 יש למישהו דעה איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני איזה חודש רכשתי מרכזיית USB 3 של טרנסנד אשר מגיע עם כבל קצר שמתחבר ליציאת USB 3 אחורית ובגלל שהוא קצר אז הגישה אם אני רוצה לחבר משהו מקדימה די קשה ולא נוחה.הבנתי שברגע שמחברים כבל מאריך או פשוט יותר ארוך אז יש חשש לאיבוד נתונים ושבעצם זה לא יתן ביצועים טובים.השאלה האם בכלל אני קונה כבל מאריך של 1.8 מטר נגיד לUSB 3 האם יש משהו איכותי ספציפי או שכולם אותו דבר והאם באמת הם עובדים בצורה מיטבית... פשוט ליציאות האחוריות זה לא נוח לחבר דיסק און קי כי צריך להתכופף (המחשב נמצא מתחת לשולחן) והייתי רוצה פתרון...לא אכפת לי אפילו להתפשר על כבל מאריך שאפשר לחבר התקן אחד בלבד....אשמח לתגובות והסברים בתודה מראש גל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני גיימר בן 22 שעד היום שיחק עם עכבר ומקלדת ששווים 100 שקל - אני כן יודע שעכבר תורם במשחקים אבל אין לי מושג מה תורם מקלדת (בכל אופן שני אלה לא הפריעו לי להיות שחקן טוב ) אז אני קונה מחשב חדש (משהו איכותי, סוף סוף) והחלטתי על הדרך להתפנק גם במקלדת ועכבר חדשים אז ידע בנושא - אין לי אני מחפש מקלדת, עכבר ופאד אגב שידועים בשוק כטובים ואיכותיים לגיימרים ושהמחיר שלהם משתלם. משתלם- שכן יתנו לי הרגשה טובה יותר אבל מצד שני, לא לבזבז יותר מדיי כסף, כי בכל זאת כמו שאמרתי, אני משחק בסדר גמור עם ציוד מלפני כמה שנים שאז עלה לי 100 שקל עריכה - שכחתי גם אוזניות אני צריך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו הרבה יחסית, האם מישהו יודע אם מגן קרינה באמת עוזר? פשוט קראתי קצת באינטרנט והדעות דיי חלוקות. אם כן האם למישהו יש המלצות על מגן קרינה טוב? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המקלדת שלי ואת העכבר התקציב שלי הוא בערך 200 שקל לעכבר ו200 למקדת אני מעדיף עכבר חוטי (למשחקים) שיהיה נוח וטוב מקלדת לא משנה לי חוטי או לא רק המחשב שלי נמצא בחדר חשוך ואני צריך להדליק אור חיצוני כדי לראות את המקשים אז חשבתי על מקלדת עם תאורה אחורית תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו במשרד מדפסת טושיבה מדגם e-studio 355SE הבוקר הופיע אייקון מוזר ליד המגש הראשון (במסך כמובן) אני מצרף תמונה. מאז שהופיע האייקון, כל מי ששולח הדפסה צריך ללכת למדפסת ולבחור ידנית את המגש הבעיה שזה אמור להיות לצאת אוטומטית דרך המגש הראשון. בקיצור אני מנסה לפתור את הבעיה אבל יש לי הרגשה שהאייקון המוזר הזה הוא הגורם לבעיה. רק שאני לא יודע מה זה אומר. יש למישהו מושג? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סט יחסית זול של מקלדת ועכבר ל- HTPC דרישות: 2.4GHZ WIRELESS משדר זעיר מקלדת קטנה עכבר שיכול לעבור על זכוכית (לא חובה) בעקרון יש לי את הסט הזה: http://www.a4tech.com/product.asp?cid=100&scid=156&id=601 ואני סהכ דיי מרוצה ממנו יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כזה נכון זה לא ברמה של לוג'יטק, אבל למה שאני צריך זה אמור לעשות את העבודה בכל זאת אולי את הסט הזה אני יעביר ל-HTPC ויקנה לי עכבר ומקלדת אחרים למישהו יש המלצה על סט טוב ב- EBAY/DX? האם העכברים שאמורים להיות לוג'יטק מקורי ב- DX הם באמת לוג'יטק? לדוגמה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45240 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מכשירים לזיהוי ביומטרי זולים ואמינים אשר מאפשרים פעולה כול שהיא רק בם גם אם יש נסיון לעקוף אותם???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע איזו חברה כדאי מבחינת אמינות, מחיר וכו' ולכן אשמח לעזרה. הפרמטרים: 1. תאורה כחולה. 2. סוויצ'ים חומים. 3. כבל USB ארוך (כמו שמגיע עם ה- blackwidow ultimate שאגב יש לי אותה אבל היא רועשת בטירוף. סוויצ'ים כחולים וגם לד אחד הפסיק לעבוד). 4. כפתורי מאקרו בצד שמאל. 5. אופציונאלי - כפתורי מדיה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה לכם סיבה מספיק טוה למה AMD על הפנים... http://www.extremcooling.de/Download/THG_CPU_Cooling.avi
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-