ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי בעצת פורום מפרטים מחשב חדש, בו לוח האם כולל רק חריצים מסוג PCI-E. לצערי, אני לא מצליח למצוא כרטיס הרחבה Firewire שמתחבר לחריץ הזה. כל המוצרים שמצאתי הם רק עבור PCI. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחנות רלוונטית. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת ביתית, לשימוש ביתי, בסכום של כ-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). חשיבות גבוהה לעלות הדפסה נמוכה. קצב הדפסה צפוי: 30~40 דפים (שיכללו מדי פעם תמונות). סריקה - בעיקר מסמכים, אבל חשובה איכות הסריקה (יש העדפה לפידר). האם עדיף להעלות את התקציב לטובת משולבת לייזר צבעונית (ראיתי אחת של SAMSUNG ב-1,300)? האם זה ישתלם בחישוב של עלות הדפסה לדף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכל מי שיש לו את הכרטי הזה או מכיר אותו ויוכל לעזור לי בכמה דברים אני ישמח... 1)איך הוא עובד? הרי הוא מתחבר למסך לפני הכרטיס מסך...אם אני לא טועה.. 2)האם זה יפחית ביצועים במשחקים? 3) האם התוכנה של הדי.וי.די שלו טובה? 4) האם היציאה הדיגיטלית שלו עובדת רק בסרט ואגב אני מעוניין בו בגלל שני סיבות.. 1)הוא לא יגרום לי לקיטועים במחשקים 2)אני צריך לחבר את יציאת ה-s/pdif מהרמקולים שלי (altec ada880) ליציאה הדיגיטלית שלו דבר שלא הצלחתי עם הסאונד בלאסטר לייב וליו שלי אשמח אם תעזרו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מתכוון לרכוש מדפסת (משולבת) חדשה הביתה, לאחר סיקור די רחב בזאפ, הגעתי למסקנה, שאלו שלושת המדפסות שעונות על דרישותי: 1. HP OfficeJet 5510 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22455 2. HP PSC2410 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=19743 3. Lexmark X6170 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22170 טווח המחירים שהקצבתי לעצמי הוא עד 1400 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי לבחור את המדפסת הטובה מבינהם (במיוחד כאלו עם בעלי נסיון) ובנוסף לזאת, אם יש עוד מדפסת משולבת (חובה פקס עצמאי) בטווח המחירים שלי, אשמח אם תידעו אותי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות מארז SunShine-X Blade ורשום mainboard size ATX Tower. עכשיו זה משנה איזה לוח אם נכנס למארז או שזה לא יתאים או משהו כזה? ואצלי רשום בלוח אם ככהMSI 661fm2 micro ATX mainboard עכשיו תהיה בעיית תאימות בין ATX Tower לבין-Micro ATX זה בכלל משנה או שצריך לבחור מארז אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שלט עם IR RECIEVER וEMITTER ומצאתי שלט טוב באייבי של HP הבעיה זה שכתוב עליו WIN VISTA ואני לא יודע אם הוא יתאים גם לWIN7 זה לא חנות בארץ שאני יקח תסיכון .... מישהו יודע אם זה יעבוד לי ? השלט: http://cgi.ebay.com/NEW-HP-MCE-REMOTE-CONTROL-USB-IR-RECEIVER-IR-Emitter-/350361473901?pt=LH_DefaultDomain_0 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מארז למחשב המשתמש במעבד איטניום של אינטל (64BIT) יכול לעבוד גם כמארז למחשב רגיל (למשל... AMD ?)? ואם עלה בדעתך איזה מארז, אז הנה הוא.. http://www.sgi.com/workstations/750/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, יש לי שאלה ואני יודע שהיא מאוד מאוד טפשית, אבל אני לא רוצה בסוף להידפק. האם המארז של sunbeam הטרנספורמר מתאים לספק כוח של enermax הליברטי 400W וללוח אם INTEL P4 socket 775??? תודה רבה, אם הכול מתאים אני מזמין היום ( אם תענו לי היום ) ;D
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מעוניין בצורב. המחשב שלו הוא Pentium 4 1.4GHz, 128MB RD-RAM, ASUS P4T. ההתלבטות היא בין: Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI Yamaha 10 x 20 x 40 SCSI (מתאם SCSI) AOpen 10 x 20 x 40 IDE בקשר ל-Yamaha 10 x 20 x 40: זה הרי מתאם SCSI,לכן השאלה שלי היא האם העובדה הזו אומרת שאני לא יכול לקבל את היתרונות של SCSI, או שזה בדיוק כמו צורב SCSI רגיל? האם ה-AOpen, על אף היותו צורב IDE, יהיה יציב יותר מה-Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI? תודה מראש, JCohen.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני מחפש לקנות אוזניות גיימינג ואני מעריץ די גדול של SS למען האמת , ראיתי היום שהם זמינות באייבורי אז חשבתי ללכת על זה , מצד שני הבנתי שיש להן בעיה רצינית עם המיקרופון , מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אחרי הרבה זמן שרציתי להקליט משחקי גיימפלי נתקלתי בכרטיס הזה ורכשתי אחד רק אחרי שרכשתי שמתי לב שכתוב שהוא לא תומך ברזולוציה של המסך שלי 1920x1200 אלא רק ב 1080 אני אנסה לבטל את ההזמנה אבל רציתי לדעת עם למישהו יש ניסיון איתו ... והאם אני עדיין יוכל להקליט איתו עם אני יוריד רזולוציה למשחקים לדוגמא ... לא מצאתי כל כך מידע על הדבר אז אשמח לעזרתכם או דעתכם ... תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. שאלה קצת הזויה: האם ניתן להדפיס ישירות מהאייפון ישירות ללא חיבור רשת/אינטרנט?אני מודע לכך שהמדפסת צריכה להיות תומכת ב AirPrint, והמדפסת אכן תומכת. השאלה היא האם צריך לחברה לרשת, או שאפשר להדפיס ישירות מהאייפון (יתכן והמדפסת יוצרת חיבור WiFi "מזוייף" עבור כך?)?אם מישהו יודע, זה יהיה נהדר. תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוניין לקנות עכבר חדש ולא יודע איזה ליבחור כולם אותו מחירים פחות או יותר וגם מיבחינת נתונים הם זהים. אלה העכברים שאני חושב אליהם. 1. LOGITECH G5 Gaming Laser Mouse New החדש ב305 שח 2. MICROSOFT SideWinder GAMING Mouse ב305 שח 3. Razer Lachesis Gaming Mouse ב420 שח האם יש אבדל ממש משמאותי שאני ירגיש בו בין הRAZER לבין שני העכברים האחרים וששווה לי לשלם הרבה יותר אליו? נ.ב. יש גם את RAZER DiamondBack 3G FROST BLUE ב275 שח רק שהוא אם 1800 DPI האם שווה לי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מדפסת DeskJet D2563 HP ויש לי בעיה. התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה של HP. המדפסת מוגדרת וגם התוכנה של HP כותבת שהכל בסדר, אבל שאני מנסה להדפיס, לא משנה אם זה תמונה מהאינטרנט, מסך אופיס או כל דבר אחר, המדפסת רק לוקחת דף ולא מדפיסה. גם ה TEST שזה מדפיס שמגדירים את המדפסת לא הודפס. הדבר היחיד שהודפס זה דף alignment אחרי שהכנסתי את הראשי דיו. חשבתי שהמדפסת תקולה ולכן החלפתי אותה בחדשה אבל עדיין זה לא עובד! מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אל-פסק ויש לו יציאה כמו של ספק מתח,מסך כמו לכול אל פסק עכשיו אני רוצה לדעת אם יש למכירה רב שקע(6 שקעים נגיד) במקום שיתחבר למתח קיר שיתחבר ל UPS כלומר שיהיה לו מצד שני את הראש שמתחבר לאל פסק. לא נראה לי שזה בעייה להכין את זה אם לא קיים אבל אם קיים רציתי לדעת מה ההפרשים בין מפצל רגיל למפצל הזה תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבל מאריך ל usb נקבה וזכר באורך עשרה מטרים , השאלה שלי עם באמת אני זקוק למגבר usb או איך שזה נקרא , בשביל לחבר מזרים מדיה ליתר דיוק קשר בין הכונן הקשיח שבתוכו למחשב ... , צריך את המגבר usb ? או שכבל 10 מטר' מספיק תודה רבה ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת שחור/לבן וגם צבע שתכלול סורק ופקס, חשוב מאוד האמינות ועלות נמוכה של דיו/טונר איזה דגמים מומלצים כיום? לייזר/דיו? תקציב עד 1500 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני. עריכת המודר: כותרת.
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך במחיר של בסביבות 1000 שקל וחשבתי על asus v7700 64 delux אני רוצה את העריכת ויחדאו ואת היציאה לטלויזיה וכו אבל אין לי מה לעשות עם המשקפיים אז חשבתי למה לא לקנות כרטיס של חברה אחרת שיש לה כניסות ויציאות וידאו אבל בלי המשקפיים ואולי אם פילטרים יותר טובים 0- -יש למישהוא הצעות ? גם על כרטיס מסך אחר בסביבות 1000 שקל וגם על גי טי אס של חברה אחרת
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות טראקבול בסביבות 100-200 ש"ח עכשייו מצאתי שני סוגים על טווח המחירים הזה http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=29 או זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=347258 מה יותר כדאי לי לקחת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רכשתי את הג'וי פאד הזה ואני מרוצה ממנו מאוד,מהיר,מדויק ובעל רטט טוב מאוד אך קיימת בו בעיה אחת בלבד זה המכשיר http://pc210.com/prohtml/45-0-1344-JT-U5542-JT-U166-.html#review לצערי הרב אינני יכול לשנות את הגדרות הכפתורים במשחקים למשל ב NFS MOST WANTED \ CARBON LOST PLANET האם מישהו יוכל לעזור לי בכך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מחבר רק אחד אז יש תגובה אבל אם אני מנסה לחבר את שתיהם ביחד אז או שאחד עובד או ששתיהם לא עובדים כרגע אפילו כשאני מחבר אחד גם לא עובד. על הגו'ייסטיק: מהבהב בקצב איטי ללא הפסקה בשתיהם...ואם אני עושה את החיפוש על השדר כדי שימצא את הגוייסטיק, הוא מוצא ולאחר מכן שוב מתחיל להבהב לסרוגין הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ATHLON XP 1600+ DDR 256MB 266MHz transecond GA-7VTXH+ 40GB 7200RPM IDE maxstor dxl VIRGO P-3 300WATT CD-S520(asus 52) FLOPPY 1.44 Pilot Wheel Mouse Optical KB-16 PINE ROCKWELL 56K ATP3 leadteak gf3 ti 200 זה יוצא 4671¤ יש מה לשפר??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-