ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לפני חודשיים קניתי G400 של לוג'יטק ואיתו פד זול ב20 שקל, כמו שהבטיחו לי בחנות הוא נהרס תוך חודשיים (במרכז שלו העכבר כבר לא זז חלק, כאילו שהמשטח מחוספס מידי) ואני עכשיו רוצה לקנות לו פד איכותי שיחזיק המון זמן. אני אשמח לקבל המלצות עד 150 שקל. בנוסף בקשר לבעיה שיש לי: אני משחק SC2 וגולל את המסך ע"י לחיצה על הגלגלת. הקטע המוזר הוא שפעם בכמה זמן קורה שלחיצה על הגלגלת מקפיצה לי את המסך כאילו גללתי למקום ממש רחוק, למרות שלא עשיתי את זה. למישהו יש מושג מה גורם לזה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לרכוש מקלדת מכאנית לגיימינג, חשוב לי שתהיה שקטה ומוארת, כרגע אני משתמש במקלדת של לוג'טיק והמקשים די רכים, אשמח למשהו דומה. בקשר לסוויצ'ים ולצבעם אני פחות מבין לכן הנני כאן, כמו שאמרתי שקטה, מוארת, לא צריך יותר מדי מקשי מאקרו וכו'. התנסתי אצל חבר במקלדת של רייזר, אין לי מושג מה הדגם אבל הייתי שמח על המלצה למקלדת מאותה החברה. תודה מראש, גל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה עכבר טוב לפי דעתכם ??? אני לא ממש יודע מה יותר טוב ולכן אני שואל אותכם! G500 או RAZER בכללי ומה אתם מציעים לי לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, בנוסף למסך מחשב 22-23 אינץ' (פורסם פוסט נפרד בפורום מסכים) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. (עבודה ב2 מסכים) אשמח לקבל עצה בקשר למקדלת ועכבר חיצוני כלשהם או משהו נוסף אשמח לדעת. (עדיף לא אלחוטי כי לא רוצה להחליף בטריות) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. שאלה קצת הזויה: האם ניתן להדפיס ישירות מהאייפון ישירות ללא חיבור רשת/אינטרנט?אני מודע לכך שהמדפסת צריכה להיות תומכת ב AirPrint, והמדפסת אכן תומכת. השאלה היא האם צריך לחברה לרשת, או שאפשר להדפיס ישירות מהאייפון (יתכן והמדפסת יוצרת חיבור WiFi "מזוייף" עבור כך?)?אם מישהו יודע, זה יהיה נהדר. תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לראות טלווזיה ל כרטיס מסך Voodo 3500 AGP התוכנה נקראת וירטואל ראלטי אני עובד מערכת הפעלה XP הצילו הצילו הצילו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
v1.03 for Plextor PX-W2410A | D/L Mirror - | Flash Utility - Mirror - -------------------------------------------------------------------------------- What's New: 1. The occasion where it returns from stand-by mode of the Windows2000, correction of the trouble which transfer mode from the DMA is modified to the PIO 2. With the WinXP, correspondence to the problem where the disk of the AutoRun is not automatically executed after the first initializing the after the power source throwing. 3. When the packet format it does the CD-R disk with WinXp environment, after ejecting that media, it inserts, the Audio CD and misconception recognition correction of the trouble whic…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכל מי שיש לו את הכרטי הזה או מכיר אותו ויוכל לעזור לי בכמה דברים אני ישמח... 1)איך הוא עובד? הרי הוא מתחבר למסך לפני הכרטיס מסך...אם אני לא טועה.. 2)האם זה יפחית ביצועים במשחקים? 3) האם התוכנה של הדי.וי.די שלו טובה? 4) האם היציאה הדיגיטלית שלו עובדת רק בסרט ואגב אני מעוניין בו בגלל שני סיבות.. 1)הוא לא יגרום לי לקיטועים במחשקים 2)אני צריך לחבר את יציאת ה-s/pdif מהרמקולים שלי (altec ada880) ליציאה הדיגיטלית שלו דבר שלא הצלחתי עם הסאונד בלאסטר לייב וליו שלי אשמח אם תעזרו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על ה Iiyama Vision Master 451 Pro. האם הוא באמת הכי טוב ? יש לי תקציב של עד 3500שח. ואני רוצה רק CRT ולא LCD. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש במקום עבודה שלי ויש לי בעיה קטנה עם אבטחת מידע (הם יותר גרועים מ...) והבעיה הזאת צצה במיוחד שאני מתחיל לבצע Downloads. יש למישהו רעיון/תוכנה שמסתירה את ה Netbios Name ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיסקים הכי גדולים היום הם של 800 מגה לפי מה שהבנתי. דיי ברור לי שהמערכת סטריאו שלי וכאלה לא יקראו אותם אבל השאלה שלי זה האם הצורב והכונן סידירום שלי שהם כבר בני כמה שנים יסדרו איתם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:spiny: מה כדאי יותר? האם שווה לשלם פי 1.5-2 בשביל LCD?!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני סתם גולש באינטרנט....קורה תמיד שהמסך מקבל פתאום גוון יותר צהוב ואז לבן זה כבר לא לבן וזה מעצבן...זה קורה, ושוב פעם חוזר כל הזמן....מה אני עושה עם זה?? יש לי CTX PR705F 17"
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הבאתי מחבר ג'ויסטיק לסימולטור טיסה אבל הוא ישן והחיבור שלו הוא של 15 פינים (GAMEPORT) ואין לי כזה חיבור במחשב... מה אני יכול לעשות?? ובלי תגובות לא עוזרות כמו תקנה חדש. תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי היום בעיתון באג שלט של SUNWAVE SMR-140 ב99 שקל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= עכשיו מבחינת פונקציות הוא נראה לי סבבה אני לא מחפש יותר (ויש גם את העכבר שזה פלוס בשבילי) המחיר ממש טוב אבל השאלה שלי היא האם התוכנות GHOST (וכל אלה שיודעות לשנות את הפקודות של המקשים) יעבדו איתו? כלומר אני מבחינתי מחפש שהוא יעבור טוב עם MPC-HC ו MEDIA PORTAL.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבל מאריך ל usb נקבה וזכר באורך עשרה מטרים , השאלה שלי עם באמת אני זקוק למגבר usb או איך שזה נקרא , בשביל לחבר מזרים מדיה ליתר דיוק קשר בין הכונן הקשיח שבתוכו למחשב ... , צריך את המגבר usb ? או שכבל 10 מטר' מספיק תודה רבה ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי שאלה קצת מוזרה. שאלה שלא מצאתי אפילו קצה של תשובה ברחבי האינרטנט (השאלה כל כך מעניינת אותי שאני שוקל לשלוח מייל לחברה) קניתי את kone xtd אז מעבר להיותו עכבר מצוין! (יכלו לעשות אותו קצת יותר קל + עוד כמה אופציות לתוכנה לא היו מזיקות) עכשיו לעכבר יש ארבעה לדים בעלי צבעים שונים ותהיתי לי, לכמה זמן הנורות הללו מספיקות. האם אלו נורות הלד הרגילות שעובדות כחמש שנים ברציפות? או שהן אמורות להחזיק יותר זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם יש לי בעיה קטנה. מאד הייתי רוצה להחזיק מדפסת בבית, הבעיה היא שבגלל שאני מדפיס ממש מעט, ופעם ב, אז כל פעם כשאני קונה מדפסת, המדפסת או הדיו נהרסים ומפסיקים לעבוד, עקב חוסר השימוש הזה. זה קרה לי כבר 3 פעמים, עד שהתייאשתי והפסקתי לקנות מדפסת/דיו חדש. אני תוהה לעצמי אולי דפוס השימוש המועט הזה לא מתאים למדפסות הזרקת דיו, אבל אולי אם אעבור למדפסת לייזר, זה כן ישרוד משתמש כזה שבקושי משתמש? מדפסות לייזר נהיו זולות, ואפשר להשיג היום אחת זולה במחיר של החל מ-300שח. לדוגמא: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db6754951=6755030&orderby=price …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש את המסך aoc ft700, אם למישהו יש אותו אני נוכן לקנות ב 500 שקל איימיל: doronbachar@gmail.com טלפאון : 09-7964182
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת, פקס, סורק, מכונת צילום וכמובן מדפסת התקציב הוא עד 400 שקל (אם יש משהו שממש עדיף בקצת יותר אני אשמח לשמוע) לא אכפת לי כמה רעש היא תעשה או כמה היא רועדת.... הכי חשוב מבחינתי שתיהיה אמינה(שלא תתקלקל אחרי חודש) וחסכונית בדיו עד כמה שאפשר.....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רכשתי רמקולים של קריאטיב דגם: a220 חיברתי את הרמקולים למחשב הנורת ביקורת עובדת וברגע שמגבירים את הווליום ישנו צליל חזק מהסאב והרמקולים ואין שמע מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!! עריכה: YuvYuv: בפעם הבאה תבחר כותרת נורמלית....!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יודעים איזה דיסק קשיח יש לי??? ואני מתכוון בלי תוכנות!! אני מתכוון דרך הקוד המספר הסידורי של הארד דיסק
-
כלומר לאיזה שוק מיועד ה XP ןלאיזה שוק מיועד ה MP! ובכללי מה ההבדל הטכני בניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-