עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by orenweb,

מישהו יודע משהו על העכבר שנמכר כאן http://www.my-deal.co.il/ביגוד%20ותכשיטים/deals/עכבר-אלחוטי?aff_id=aff_id20 האם הוא קרוב למקור ושווה את הכסף או סתם חיקוי סיני עלוב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחפש מקלדת נוחה לשימוש שקל ללחוץ על המקשים ושהמקשים לא יהרסו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by NoahDalal,

שלום לכולם, אני צריך המלצה על מיקרופון פשוט. אבל שישמעו טוב משהו עד 75 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avi01,

מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות את המארז שמופיע בעמוד החדשות תחת הכותרת מארז ה Dragon בגרסה חדשה ומשופרת

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני מחפש להחליף את המדפסת HP שלי, למדפסת ALL IN ONE, אלחוטית שכוללת פקס וסורק. קודם כל, איך המדפסות האלחוטיות? שוות משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AK,

שלום לכולם חבר שלי ביקש ממני המלצה לקניית לוח אם,מארז+ספק,מעבד,זכרון פנימי,דיסק קשיח וכרטיס מסך והמחיר המקסימלי שהוא מוכן לתת הוא 3500 ש"ח אני לא מבין גדול בזה בעצמי אז פניתי אליכם אז מה כדאי לו לקנות? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 מי עוזר לי למצוא פתרון ? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by no_one,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009433902&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by talmAn,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש את ה 9800 פרו או את ה 6800 הרגיל ואני חושב שאני צריך ספק חדש יש לי עכשיו ספק 350 ג'נרי. אני צריך להחליף ספק לאחד מכרטיסים המסך שאני רוצה לקנות? איזה ספק כדאי לי לקנות? הספק של ריידמקס 420W יהייה טוב ל 9800 פרו או ל 6800 הרגיל? המפרט שלי: AMD 2400 לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L 512 RAM DDR 333 הארד דיסק 60 ג'יגה של מקסטור כונן CD רגיל וצורב רגיל

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. טוב אני גיימר בן 22 שעד היום שיחק עם עכבר ומקלדת ששווים 100 שקל - אני כן יודע שעכבר תורם במשחקים אבל אין לי מושג מה תורם מקלדת (בכל אופן שני אלה לא הפריעו לי להיות שחקן טוב ) אז אני קונה מחשב חדש (משהו איכותי, סוף סוף) והחלטתי על הדרך להתפנק גם במקלדת ועכבר חדשים אז ידע בנושא - אין לי אני מחפש מקלדת, עכבר ופאד אגב שידועים בשוק כטובים ואיכותיים לגיימרים ושהמחיר שלהם משתלם. משתלם- שכן יתנו לי הרגשה טובה יותר אבל מצד שני, לא לבזבז יותר מדיי כסף, כי בכל זאת כמו שאמרתי, אני משחק בסדר גמור עם ציוד מלפני כמה שנים שאז עלה לי 100 שקל עריכה - שכחתי גם אוזניות אני צריך

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RedEyez,

אז ככה, חבר שלי בארה"ב וחשבתי שזה הזדמנות טובה לעכבר. רציתי גם מקלדת אבל אין עברית בכל מקרה עכבר לגיימר מה אתם ממליצים תקציב הוא בעקרון בלתי מוגבל ממש. חשבתי על G9 מלוגיטק או Sidewinder של מיקרוסופט. יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by haifaboy,

האם יש מחליפה באופק ואם לא איפה ניתן להשיג ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם אבא שלי קנה את המודם של חברת ZTE דגם mf330 ולא מוצא את הדיסק תוכנה , איפה אני יכול להוריד אותה? עריכה : לא חשוב.. נמצא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מידי פעם אני מנקה את החלק העליון של המקשים באמצעות מטלית אבל בצידי המקשים מצטברת זוהמה וזה ממש מגעיל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני בקושי מצליח לגרור תיקיה בלי שהיא תיפתח, או בלחיצה על תיקיה נפתח לי גם הקובץ בתוך התיקיה... בהגדרות מוגדר שפתיחת התיקיה תיהיה בשתי לחיצות ועל SLOW... לאחר כמה שנים טובות הגיע הזמן להחליף או שיש מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by THE_COMMANDER,

איך יודעים איזה דיסק קשיח יש לי??? ואני מתכוון בלי תוכנות!! אני מתכוון דרך הקוד המספר הסידורי של הארד דיסק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by noodle,

שלום לכם, היום קניתי את העכבר logitech mx518, חיברתי אותה ללפטופ של חבר ועבד יופי, חזרתי לבית חיברתי אותו למחשב שלי ועבד יופי הוצאתי אותו התקנתי את התוכנה ומאז הוינדוס לא מזהה שאני מחבר את העכבר פשוט כלום לא קורה, אבל שאני מחבר את העכבר האור האדום נדלק מלמטה. ניסיתי את העכבר על מחשב של חבר ואותו דבר, לא קורה כלום שאני מחבר את העכבר, כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל הוינדוס עדיין לא מזהה את העכבר, וניסיתי בכל החיבורי USB שיש לי במחשב. יש לי עכבר אלחוטי שעובד יופי בכל חיבורי ה-USB, כך שהבעיה בעכבר כנראה. windows 7 pro 64 bit מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש. חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ. אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש? חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by itayze,

פורסמה באתר הודעה שלמי שי כרטיס voodo ישן הוא יקבל תמורה עם יקנה כרטיס מסך ג'יפורס זה קיים בישראל? איפה? כי פשוט לאח שלי יש voodo3 ו rtcw לא עולה אצלו אזז אולי הוא יקנה חדש ועוד משהו כמה כסף מקבלים בחזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

עשקו את חבר שלי עם PIII800 128 SDRAM ולוח מסריח של אינטל עם שלושה חריצי PCI וללא AGP! אה, וגם כן עם ATI 8Mb עכשיו יש מאיצים PCI שיכולים איכשהו להריץ משחקים מודרניים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by fedora,

שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה ומתלבט בין כמה דגמים: 2 דגמים של Xiaomi: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-YI-Dome-Home-Camera-112-720P-360-Degree-PTZ-WiFi-International-Edition-/112362011892?hash=item1a294c3cf4:g:8GkAAOSwmgJY3f92 דגם 360. חיבור WIFI בלבד http://www.wallashops.co.il/מצלמת-אבטחה-אלחוטית-yi-home-camera/pi6ja111095?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_campaign=storeya10 חיבור WIFI בלבד https://www.aliexpress.com/item/VStarcam-IP-Camera-WiFi-Wireless-Mini-CCTV-Camera-P2P-Baby-Monitor-P-T-Micro-TF-Card/32385677608.html בעדיפות אחרונה. אומנם זולה יותר אבל לא 360 ונראית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by omri 007,

שלום רב, בזמן האחרון שמתי לב שהעכבר מבצע לי דאבל קליק לאחר לחיצה אחת,וגם לאחר שאני לוחץ על מקש ירי [מקש שמאלי] העכבר לא מגיב ולאחר כמה קליקים אחרים הוא מגיב[במשחקי fps שאני בא לבצע ירי אוטומתי הוא יורה לי צרורורת]מה שמצביע כנראה על בעיה במגעים בתוכו.[רק השארתי ] אבל לצערי הרב הזלמה לי האחריות עליו. יש לי דרך לתקן אותו בצורה כל שהיא ? [עכבר אצלי כ-שנה-שנתיים] תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by galmsi,

שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר חדש לגיימינג ואני צריך את המלצתכם . ואני רוצה בו את הדברים הבאים: 1.אלחוטי (חובה!) 2. לייזר 3. עד 400 שקל אפשר גם לחרוג ל450 תודה מראש

24. צריך ספק כוח שיתאים לכרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים שיעלו בסביבות ה2000, אני יודע שאתם לא יכולים לדעת אבל תנחשו כי אני קונה מחשב ואני רוצה רק להחליף כרטיס מסך אחרי שנתיים ואני לא רוצה להגיע למצב שאני יצטרך להחליף גם ספק אז איזה ספק יתאים לי (תשערו) משהו בסביבות ה400 500 שקל??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TNT,

אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים