ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב ואני לא יודע איזה אני מחפש משהוא אם 3 דוושות והילוכים ואני לא מוצא יש רק אם 2 דוושות יש למשהוא המלצה לכזה הגה ושיהיה טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009722601&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בביוס של הלוח GA-7Vtx-e יש פרמטר שנקרה FDC מישהו יודע מה זה???????????????.
-
-
יש לי שאלה איך לוח אם שפועל ב 133 mhz ddr יפעיל זיכרון ב 333? הזיכרון והלוח ירוצו במהירות באס שונה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לקנות מדפסת חדשה, לאחר ש-2 מדפסות שקניתי ללא יעוץ מפורום כלשהו היו גרועות ביותר, וחשבתי שהרעיון הטוב ביותר הוא להתייעץ איתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח (אני יודע שנמוך). ומה שאני מצפה לה זה מדפסת שלא מדפיסה באיכות יוצת מן הכלל ולא לייזר ולא פטנטים אחרים, אלא היא רק יכולה להדפיס רגיל, לא מתקלקלת, הדיו שלה לא נגמר כ"כ מהר (מכסניות דיו גדולות יחסית), והדפים שלה לא נתקעים (שמאגר הדפים לא יהיה מעל הדפסת, זה גורם לתקיעתם). המדפסת צריכה להיות מאופיס דיפו. אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מכשירים לזיהוי ביומטרי זולים ואמינים אשר מאפשרים פעולה כול שהיא רק בם גם אם יש נסיון לעקוף אותם???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם אפשר לקנות מאארז של alienware בכלל ובארץ כי באתר לא ראיתי בנפרד מארזים למכירה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6159 איך העכבר הזה ,אני צריך אותו למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקבל גיבריש בהגדרות כרטיס המסך (ASUS 7700?) לאחר התקנת הדריבירים של NVIDEA גירסה 21.83. מה המלצתכם בנושא ? לחזור להגדרות/דריברים שמגיעים עם ה XP ל GTS 2 ? כמו כן המסך (HITACHI 19' 776ET) לא ניכנס לי למצב POWER SAVE לאחר הזמן המוגדר לו (הוא ממשיך להציג את שומר המסך) , אני לא יודע אם זה קשור (אני מתאר לעצמי שכן) אבל גם עם הדריברים של מיקרוספט הבעיה הזו היתה קימת. אנא עזרו (או לפחות צגידו שגם לכם זה קורא...כי צרת רבים חצי נחמה ). דרור.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק Seagate Baracudda 40GB שמותקן במחשב עם לוח ASUS CUV4X-C על הדיסק יש רק Partition אחד והא משמש כמחסן! על הדיסק יש חומר מאוד מאוד חשוב לי! :'( על המחשב סיימתי בזה הרגע להתקין SBS2000 לאחר כמעט שבוע של תלאות שהמחשב עשה לי בין היתר בגלל מודול זיכרון דפוק וכבל 80Pin פצוע.... עכשיו לאחר סיום ההתקנה של מערכת ההפעלה המחשב לא מוכן לגשת אל הדיסק (מפאת מגבלת נפח/Bios) שאני מריץ Disk Manager הוא מוכן להכין את הדיסק לשימוש רק לאחר מחיקת החומר מעל גבי הדיסק... מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צרך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי באותו חלק והם חייבים להיות RF לא IR
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב בקרוב ואני רוצה לשאול עם המארז הוא באמת חלק חשוב? או שזה סתם להיתלהבות? ועם זה חלק חשוב מישהו יודע אולי עם יש מארז טוב עם ספק ב-400ש"ח? תודה מראש, gonzila
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו מאז מידי טאוורר בצבע כסף עם חלון מובנה ודלת לכל אחד ממכסי הכונן כך שיש בהם שימוש במארז 2 מאווררים ומנורת קטודה כחולה שבאה ביחד איתו כל זה 250 שקל שווה לי? או שיש יותר זול זה בא עם 400 ואט ספק כוח וזה של MASTER I LU חברה טובה.. כך הוא נראה:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאתי המדפסת : hp deskjet 920c http://www.printerreviews.nl/imagespersite/images_printerreviews/types/www.jpg אני מעוניין לקנות פעם אחת ערכת מילוי של דיו למדפסת אני שואל האם זה יותר טוב מאשר לקנות ראש דיו שלם ראש דיו למדפסת עולה 125 שקל ==>שחור+צבעוני מספיק לפעם אחת וערכת מילוי עולה 100 שקל ==>שחור + צבעוני שזה מספיק ל-3 פעמים לפי מה שכתוב באתר כדאי לי לנסות להזריק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה סט אלחוטי , לדוגמא זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9582 אני יכול לקנות עוד מתאם בנוסף , ולהשתמש במקלדת במחשב הנייח שלי בעכבר במחשב הנייד ? כלומר כל אחד מהם במחשב נפרד ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות שסוגרות על כל האוזן איכותיות עם מיקרופון שיהיה אפשר לשחק איתם משחקים ולשמוע מוזיקה ולדבר בסקייפ. מעדיף עד 200 ש"ח אבל אם יש לכם המלצה על משהו ממש טוב יותר מ 200 גם טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על "סריקה" שומדבר לא קורה, כשאני לוחץ על scan picture דרך הHP Director זה טוען ואומר לי שאי אפשר לבצע את הפעולה כי תוכנה אחרת משתמשת בהתקן. "another program already has control of the device". אני לא מבין למה, כי אין שום תוכנה שפועלת ברקע, זה מראה את השגיאה גם אם רק עכשיו הפעלתי את המדפסת.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון המלצה? ב E BAY בסביבות 10 $
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני שאלות: יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוזטיים לייזר וrf 2.4hgz teac sx-60 שעלה לי לפני 3 שנים כ250 שקל לאחרונה היה לי הרבה פאשלות עם המקלדת(למשל בזמן משחקים) והלחצן בעכבר נלחץ רק אם לוחצים ממש חזק או מוצאים את הנקודה המיוחדת אני ממש אוהב את העכבר ומחפש בדיוק עוד אחד כמוהו אולי דגם חדש יותר? על העכבר כתוב דגם sx-60 ועל העכברים שמוכרים בנפרד כתוב op 1400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016 או הדגם הכי חדש op 1700 שרוצים בשבילו 170 שקל כששסט חדש עולה 200 אני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על סט חדש smx-100 של מקלדת ועכבר רק בשביל העכבר איפה אני יכול למצוא עכבר בדיוק כמו אצלי? פשוט כחלק מסט קוראים לו sx-60 ובנפרד אין לי מושג 2: אני מתחיל לימודים עוד מעט ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מקלדית בתקציב של נגיד 100-150 ש"ח, שמרגישה טוב ולא כמו משהו שעומד להתפרק. יותר נוח לי כשיש איזה גומי מתחת למקשים. אני מבקש לא להציע לי משהו כמו Logitech G15 ולהגיד לי "זה טוב, זה שווה 100 דולר".. עד עכשיו "השקעתי" 50 ש"ח במקלדת שלי והיא שירתה אותי יפה מאוד. הסגנון הוא כזה, מקלדת פשוטה. בעקרון היא נועדה ל"גיימינג" אבל גם קוף יודע שיהודי המציא את המושג כדי להתעשר ביום. העיקר שלא יהיה אלחוטי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי סט אלחוטי של מקלדת ועכבר logitech cordless 3000. מזה כחודש, לאחר ההתקנה של win7, העכבר מגמגם לי כאשר אני לוחץ - כלומר המחשב לא קולט כל לחיצה שלי ולפעמים כשאני לוחץ הרבה זמן אז הוא מקבל את זה כלחיצה כפולה, כאילו לעתים הוא מקבל את הסיגנל ולעתים יש השהייה מסויימת. יש לציין כי זה קיים אך ורק בעכבר, ללא בעיה במקלדת, וכי אין בעיה בעקיבה של העכבר, אלא רק בלחצנים. כאשר הייתי עם מערכת הפעלה XP הבעיה לא היתה קיימת. בנוסף, כאשר אני מחבר עכבר חוטי רגיל למחשב, אין לו כל בעיה. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר מהאתר של לוגיטק, אל ללא שינוי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הוא בכללי? טוב? מאורר היטב? יש נפח גדול? אם לא אפשר המלצה למארז אחר במחיר תואם (לא פחות)?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. היה לי את המדפסת LEXMARK X1190 והיא התקלקלה. ונשאר לי ערכת מיליו דיו של עד 5000 עמודים,עכשיו בגלל שיש לי את הערכה חבל לי לזרוק אותה לפח ולבזבז כסף בקניית דיו. הערכת דיו מתאימה למחסניות 16,17,71 והמדפסת שאני מתכנן לקנות משתמשת ב14 שכן בתקופה שקניתי את הערכה לא היו המחסניות של ה14. בקיצור אחרי כל הסיפור השאלה שלי היא: האם הדיו או אותו דיו בכל המחסניות של לקסמרק?(או האם הערכה שלי תתאים למחסנית החדשה?) המדפסת שאני מתכנן עליה היא LEXMARK X2650 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההגה כבר קיים בשוק לפחות שנה וחצי, האם כדאי לחכות לדגם הבא (אם בכלל יהיה) או שפשוט לקנות עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-