ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
כל מה ששמעתי זה שהוא מאוד זול.. מישהו יודע אם הוא שווה משהו??? כי האינטרנט הרגיל שלהם גם היה זול, אבל הוא בכלל לא זז!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך יודעים איזה דיסק קשיח יש לי??? ואני מתכוון בלי תוכנות!! אני מתכוון דרך הקוד המספר הסידורי של הארד דיסק
-
שלום. אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת ביתית, לשימוש ביתי, בסכום של כ-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). חשיבות גבוהה לעלות הדפסה נמוכה. קצב הדפסה צפוי: 30~40 דפים (שיכללו מדי פעם תמונות). סריקה - בעיקר מסמכים, אבל חשובה איכות הסריקה (יש העדפה לפידר). האם עדיף להעלות את התקציב לטובת משולבת לייזר צבעונית (ראיתי אחת של SAMSUNG ב-1,300)? האם זה ישתלם בחישוב של עלות הדפסה לדף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת יש לי בעיה בהגה הזה של לוג'יטק... אני לא יודע למה, אבל יש לא נטייה ימינה... זאת אומרת, שכאשר אני משחק, ומעביר את ציר ההגה למצב מאוזן, במשחק המכונית בכל זאת פונה ימינה.... אשמח לפתרונות.... ד"א במשחק הוא NFS Crabon... אם זה יעזור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מי מכם מכיר את השולחן הזה, יש לו נסיון מבחינת איכות, נוחות, פונקציונליות כל דעה שווה אשמח לקבל הצעות נוספות לאלטרנטיבה דומה (מבחינת הרעיון) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי די וי די של pilot divx ואני רואה את הכתוביות הפוך למשל פצצה אז זה כך הצצפ ויתקשרתי לחברה ועם אמרו לי שאני צריך לעדכן ואני לא יודע מאיפה להוריד תודה לעוזרים הדגם divx 565 סליחה על השגיעות כתיב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוניין לקנות עכבר חדש ולא יודע איזה ליבחור כולם אותו מחירים פחות או יותר וגם מיבחינת נתונים הם זהים. אלה העכברים שאני חושב אליהם. 1. LOGITECH G5 Gaming Laser Mouse New החדש ב305 שח 2. MICROSOFT SideWinder GAMING Mouse ב305 שח 3. Razer Lachesis Gaming Mouse ב420 שח האם יש אבדל ממש משמאותי שאני ירגיש בו בין הRAZER לבין שני העכברים האחרים וששווה לי לשלם הרבה יותר אליו? נ.ב. יש גם את RAZER DiamondBack 3G FROST BLUE ב275 שח רק שהוא אם 1800 DPI האם שווה לי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם 3800X2 ו 7900GT אפשר להשיג משהו ב500 שקל שיחזיק את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש את ה 9800 פרו או את ה 6800 הרגיל ואני חושב שאני צריך ספק חדש יש לי עכשיו ספק 350 ג'נרי. אני צריך להחליף ספק לאחד מכרטיסים המסך שאני רוצה לקנות? איזה ספק כדאי לי לקנות? הספק של ריידמקס 420W יהייה טוב ל 9800 פרו או ל 6800 הרגיל? המפרט שלי: AMD 2400 לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L 512 RAM DDR 333 הארד דיסק 60 ג'יגה של מקסטור כונן CD רגיל וצורב רגיל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאחר וה1.6A אזל, אפשר גם AMD יש בפנדה את הבנדלים האלו: EPOX 8K3A+ AMD XP 1900 + FAN CORSAIR 256MB DDR 3000 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR או MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 תוסיפו לשניהם עוד סטיק של זכרון, ומארז של אנרמקס, והארד 40GB 7200, והיטסינק טוב איזה מהבנדלים האלו יעשה לי O\C הכי טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון שמתי לב שהעכבר מבצע לי דאבל קליק לאחר לחיצה אחת,וגם לאחר שאני לוחץ על מקש ירי [מקש שמאלי] העכבר לא מגיב ולאחר כמה קליקים אחרים הוא מגיב[במשחקי fps שאני בא לבצע ירי אוטומתי הוא יורה לי צרורורת]מה שמצביע כנראה על בעיה במגעים בתוכו.[רק השארתי ] אבל לצערי הרב הזלמה לי האחריות עליו. יש לי דרך לתקן אותו בצורה כל שהיא ? [עכבר אצלי כ-שנה-שנתיים] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש זרוע למסך שתהיה מחוברת לשולחן ושתהיה מספיק גבוהה כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי כשאני עומד, כלומר שהגובה המקסימלי שלה הוא כ86 ס"מ (זה גובה העיניים שלי יחסית לשולחן). משהו בסגנון הזה רק שהעמוד יהיה יותר גבוה או שהזרוע תוכל לזוז גם למעלה ולמטה ולא רק לצדדים: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19116 זה בשביל שאוכל להשתמש במחשב בעמידה וגם בישיבה. האם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות שם כזה דבר? אולי משהו כמו בלינק רק עם עמוד יותר גבוה? אני מעדיף שזה יהיה כמו שיותר זול ויכולה גם להיות חוליה אחת לזרוע.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה centurion-ים של coolermaster ל-SLK3700 או SX1040 של antec וה-6919/6A19 של compucase. לא רוצה raidmax. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת שחור/לבן וגם צבע שתכלול סורק ופקס, חשוב מאוד האמינות ועלות נמוכה של דיו/טונר איזה דגמים מומלצים כיום? לייזר/דיו? תקציב עד 1500 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך ספק כוח שיתאים לכרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים שיעלו בסביבות ה2000, אני יודע שאתם לא יכולים לדעת אבל תנחשו כי אני קונה מחשב ואני רוצה רק להחליף כרטיס מסך אחרי שנתיים ואני לא רוצה להגיע למצב שאני יצטרך להחליף גם ספק אז איזה ספק יתאים לי (תשערו) משהו בסביבות ה400 500 שקל??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטים 1700 ו 384 mb זיכרון והורדתי את הגירסה החדשה של 3dmark 2001 והפעלתי את הבדיקה ויצא לי ציון של 2200 ומשהו , וזה בלי FSSA זה נראה לכם הגיוני? ועוד דבר שברוב בסרטים בבדיקה היה לי ממוצא של 20 FPS זה הגיוני?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז למחשב המשתמש במעבד איטניום של אינטל (64BIT) יכול לעבוד גם כמארז למחשב רגיל (למשל... AMD ?)? ואם עלה בדעתך איזה מארז, אז הנה הוא.. http://www.sgi.com/workstations/750/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי היום בעיתון באג שלט של SUNWAVE SMR-140 ב99 שקל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= עכשיו מבחינת פונקציות הוא נראה לי סבבה אני לא מחפש יותר (ויש גם את העכבר שזה פלוס בשבילי) המחיר ממש טוב אבל השאלה שלי היא האם התוכנות GHOST (וכל אלה שיודעות לשנות את הפקודות של המקשים) יעבדו איתו? כלומר אני מבחינתי מחפש שהוא יעבור טוב עם MPC-HC ו MEDIA PORTAL.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לפרסם את השאלה, הפורום הזה גם כן קרס והכל נמחק, בקיצור האם יותר טוב או פחות טוב מ RAT7 כי העכבר טוב ויש לי אותו הבעייה זה המחליקים מתו וכשאני מנסה להזיז מאוד לאט זה לא מדוייק וכאילו זה לא קולט את זה כמו שאני צריך שיקלוט. ב DPI 1000, אז אני צריך עכבר שיהיה כמו או אפילו יותר טוב בסיגנון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מקלדת חוטית Logitech Wave, ויש לי בעיה עם מקשי החיצים שלה. במקשי החיצים (לא בNumpad), כפתור למטה וימינה עובדים, אבל הכפתורים למעלה ושמאלה לא עובדים. לעומת זאת, כפתורי החיצים בNumpad כן עובדים. האם המקלדת מקולקלת ואני צריך להחליף אותה, או שמדובר בבעיה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת מכנית של Razer ומקש ה Home נדפק (כאשר לוחצים עליו הוא לא קופץ בחזרה ב 50% מהמקרים). האם לדעתכם אוכל לקבל על העניין מקלדת חדשה ? זה מקש די חשוב וזה די מעצבן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מחליפה באופק ואם לא איפה ניתן להשיג ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קונה סט אלחוטי , לדוגמא זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9582 אני יכול לקנות עוד מתאם בנוסף , ולהשתמש במקלדת במחשב הנייח שלי בעכבר במחשב הנייד ? כלומר כל אחד מהם במחשב נפרד ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכל מי שיש לו את הכרטי הזה או מכיר אותו ויוכל לעזור לי בכמה דברים אני ישמח... 1)איך הוא עובד? הרי הוא מתחבר למסך לפני הכרטיס מסך...אם אני לא טועה.. 2)האם זה יפחית ביצועים במשחקים? 3) האם התוכנה של הדי.וי.די שלו טובה? 4) האם היציאה הדיגיטלית שלו עובדת רק בסרט ואגב אני מעוניין בו בגלל שני סיבות.. 1)הוא לא יגרום לי לקיטועים במחשקים 2)אני צריך לחבר את יציאת ה-s/pdif מהרמקולים שלי (altec ada880) ליציאה הדיגיטלית שלו דבר שלא הצלחתי עם הסאונד בלאסטר לייב וליו שלי אשמח אם תעזרו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מתאם (דונגל) IR (אינפרא אדום) רציתי לדעת האם אפשרי שבעזרת מתאם זה אוכל "לקלוט" אותות IR מהשלט טלוויזיה ולהמיר אותם לקובץ כלשהוא אינני רוצה תוכנה שתשלוט על הטל' אלה רק אפשרות לקלוט את השדרים אפילו בPPC זה אפשרי אז אני מאמין שגם בPC תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-