עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי רכשתי את הג'וי פאד הזה ואני מרוצה ממנו מאוד,מהיר,מדויק ובעל רטט טוב מאוד אך קיימת בו בעיה אחת בלבד זה המכשיר http://pc210.com/prohtml/45-0-1344-JT-U5542-JT-U166-.html#review לצערי הרב אינני יכול לשנות את הגדרות הכפתורים במשחקים למשל ב NFS MOST WANTED \ CARBON LOST PLANET האם מישהו יוכל לעזור לי בכך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, רכשתי בעצת פורום מפרטים מחשב חדש, בו לוח האם כולל רק חריצים מסוג PCI-E. לצערי, אני לא מצליח למצוא כרטיס הרחבה Firewire שמתחבר לחריץ הזה. כל המוצרים שמצאתי הם רק עבור PCI. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחנות רלוונטית. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shimonben,

שלום , יש לי מחשב עם מעבד ליבה כפולה ואני קונה בקרוב את הספק הזה (חייב מ-KSP וזה מה שיש בתקציב ..) לצוות אותו למעבד 805 ולוח ABIT + אוברקלוק לא גדול נכנסתי לאתר הבית של החברה ולא מצאתי משהו שקשור ל-PFC מייצב מתח אקטיבי\פסיבי (כתוב FCC בהגנות .אם זה קשור) וגם לא חיבור 8 פינים 12V ללוח (4+4 פינים) מישהו יודע אם יש לדגם הזה מייצב מתח (אגב , זה בכלל כל כך חשוב?)וגם את החיבור 8 פינים ? באתר שלהם יש קישור לביקורת ושם בתמונה יש לכאורה חיבור 4+4 .....מוזר מאוד כי בנתונים טכניים מצויין שישנו רק חיבור 4 פינים אחד ולא שתיים .הביקורת מתייחסת לדגם 500W שזהה חוץ מהמפרג' שיותר גבוה. מישהו מכיר ויכול לעזור ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -JobNick-,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009722601&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BONO,

מתי יגיע לארץ המחשב הנייד של טושיבה שרשום עליו פה באתר? וכמה הוא יעלה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by galza,

היי, לפני איזה חודש רכשתי מרכזיית USB 3 של טרנסנד אשר מגיע עם כבל קצר שמתחבר ליציאת USB 3 אחורית ובגלל שהוא קצר אז הגישה אם אני רוצה לחבר משהו מקדימה די קשה ולא נוחה.הבנתי שברגע שמחברים כבל מאריך או פשוט יותר ארוך אז יש חשש לאיבוד נתונים ושבעצם זה לא יתן ביצועים טובים.השאלה האם בכלל אני קונה כבל מאריך של 1.8 מטר נגיד לUSB 3 האם יש משהו איכותי ספציפי או שכולם אותו דבר והאם באמת הם עובדים בצורה מיטבית... פשוט ליציאות האחוריות זה לא נוח לחבר דיסק און קי כי צריך להתכופף (המחשב נמצא מתחת לשולחן) והייתי רוצה פתרון...לא אכפת לי אפילו להתפשר על כבל מאריך שאפשר לחבר התקן אחד בלבד....אשמח לתגובות והסברים בתודה מראש גל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by omri 007,

שלום רב, בזמן האחרון שמתי לב שהעכבר מבצע לי דאבל קליק לאחר לחיצה אחת,וגם לאחר שאני לוחץ על מקש ירי [מקש שמאלי] העכבר לא מגיב ולאחר כמה קליקים אחרים הוא מגיב[במשחקי fps שאני בא לבצע ירי אוטומתי הוא יורה לי צרורורת]מה שמצביע כנראה על בעיה במגעים בתוכו.[רק השארתי ] אבל לצערי הרב הזלמה לי האחריות עליו. יש לי דרך לתקן אותו בצורה כל שהיא ? [עכבר אצלי כ-שנה-שנתיים] תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. הייתה לי אחת כזו מהניינטיז, גרמנית, שנדפקה. המטרה שלי היא דיוק בהקלדה. אצבעות מעט מגושמות ובמקלדת רגילה בגלל שהמקשים "מתנדנדים" כזה לצדדים זה בורח לי לאותיות סמוכות. במקלדת שהייתה לי היה רווח גדול יותר מהרגיל בין האותיות, מה שהקל על הנל.

• אהבתי!
    • 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. עזרו לי להחליט על איזה מבין המשולבות כדאי ללכת? חשוב לי איכות ואמינות, חיסכון בראשי דיו ויכולות סריקה סבירות + ..או אולי יש לכם רעיון יותר טוב בטווח המחיר הנ"ל? תודה מראש,[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 18:07:23 וואללה...ביקשתי עזרה..?... איפה כל המומחים? או שהשתיקה אומרת שעדיף רדת מזה וללכת להדפיס במכון...

10. Started by ^DaRk-MiNd^,

iiyama VM pro pro 411 mag 796 fd flat sony e220 wega lg flatron 795 ft סמסונג מקביל משהו כלשהו טוב במחיר ? התקציב הוא כ1500 שימוש משחקים אינטרנט גם תוכנות גרפיקה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shloosh,

מה דעתכם על הסופרנו של טרמלנטייק? אני מדבר על זה http://www.thermaltake.com/images/cases/products/soprano/vb1000sws/swsenlargedView.jpg אני מזמין מחשב מ-ksp וחשבתי לקחת אותו כי אין להם מארזים נורמלים אחרים... מגיע עם 2 מאווררי 120 ועוד אחד של 90 תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי את הדגם MX500, נקנה לפני שנתיים בערך. עבד מצויין עד לפני כמה דקות, כשהגלגלת של העכבר הפסיקה לפעול פתאום (כשאני רוצה לגלגל למטה באתרים לדוגמה וכו'). הפעלה מחדש של המחשב לא עוזרת. מה יכולות להיות הסיבות? מעל לגלגלת יש שני כפתורים, שהם משמשים כתחליף בשבילה, ושניהם עובדים (איתם אפשר לגלגל בעמוד למטה או למעלה, אבל זה לא נוח).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hadarK,

שלום לכולם, אז ככה יש ברשותי את ה logitech g500 שכבר לא עובד כמו שצריך, אז אני זקוק לעכבר גיימינג חדש. התקציב הוא כ300 ש"ח ומעוניין לחסוך כמה שאפשר, קנייה מחו"ל אפשרית אבל רק עם משלוח ישיר לארץ מהחנות. האחיזה היא palm, יש לי יד די גדולה אם זה רלוונטי (יכול להחזיק כדור כדורסל ביד אחת) וdpi יגיע לאיזור ה4K חובה בנוסף מעוניין באפשרות לשנות dpi מכפתורים פיזיים (כמו ב g500). תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lucky,

היי לכל מי שיש לו את הכרטי הזה או מכיר אותו ויוכל לעזור לי בכמה דברים אני ישמח... 1)איך הוא עובד? הרי הוא מתחבר למסך לפני הכרטיס מסך...אם אני לא טועה.. 2)האם זה יפחית ביצועים במשחקים? 3) האם התוכנה של הדי.וי.די שלו טובה? 4) האם היציאה הדיגיטלית שלו עובדת רק בסרט ואגב אני מעוניין בו בגלל שני סיבות.. 1)הוא לא יגרום לי לקיטועים במחשקים 2)אני צריך לחבר את יציאת ה-s/pdif מהרמקולים שלי (altec ada880) ליציאה הדיגיטלית שלו דבר שלא הצלחתי עם הסאונד בלאסטר לייב וליו שלי אשמח אם תעזרו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yak2060,

מה ואיך יודע מה מספר הפקס לקבלה של פקסים במדפסת אלחוטית ביתית מותקנת ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by cganir,

הצילו ! צורב ימהה סקזי מתעקש שאין לו דיסק בפנים, גם כאשר אני יודע בודאות שיש שם דיסק ! מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מארז את 1.1K משהו יפה אבל עדיף משהו ממש טוב זה מאז טוב? Thermaltake Eureka Black Aluminium או שיש משהו באותו מחיר רק יותר טוב?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Yoram Lev,

מה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש סט יחסית זול של מקלדת ועכבר ל- HTPC דרישות: 2.4GHZ WIRELESS משדר זעיר מקלדת קטנה עכבר שיכול לעבור על זכוכית (לא חובה) בעקרון יש לי את הסט הזה: http://www.a4tech.com/product.asp?cid=100&scid=156&id=601 ואני סהכ דיי מרוצה ממנו יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כזה נכון זה לא ברמה של לוג'יטק, אבל למה שאני צריך זה אמור לעשות את העבודה בכל זאת אולי את הסט הזה אני יעביר ל-HTPC ויקנה לי עכבר ומקלדת אחרים למישהו יש המלצה על סט טוב ב- EBAY/DX? האם העכברים שאמורים להיות לוג'יטק מקורי ב- DX הם באמת לוג'יטק? לדוגמה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45240 תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מחפש לוח ציור אלקטרוני. ראיתי הרבה דגמים (חלקם של חברת GENIUS) ואני פשוט לא מבין בזה... מישהו יכול לכוון אותי לדגם טוב ומומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by danielzy,

שלום לכולם, יש לי מקלדת מכנית של Razer ומקש ה Home נדפק (כאשר לוחצים עליו הוא לא קופץ בחזרה ב 50% מהמקרים). האם לדעתכם אוכל לקבל על העניין מקלדת חדשה ? זה מקש די חשוב וזה די מעצבן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by hagay,

יש לי מחשב פנטים 1700 ו 384 mb זיכרון והורדתי את הגירסה החדשה של 3dmark 2001 והפעלתי את הבדיקה ויצא לי ציון של 2200 ומשהו , וזה בלי FSSA זה נראה לכם הגיוני? ועוד דבר שברוב בסרטים בבדיקה היה לי ממוצא של 20 FPS זה הגיוני?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by weinman,

האם מי מכם מכיר את השולחן הזה, יש לו נסיון מבחינת איכות, נוחות, פונקציונליות כל דעה שווה אשמח לקבל הצעות נוספות לאלטרנטיבה דומה (מבחינת הרעיון) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום בחדר שלי מותקן מדפסת בדגם סמסונג scx-4729fw, מחוברת למחשב נייח כבל USB, נתב ראוטר אלחוטי נימצא בחדר שלי. ויש לי מחשב נייד HP אני מחובר אינטרנט אלחוטי. ועובד גלישה אינטרנט. אני רוצה להדפיס באלחוטי מהמחשב נייד למדפסת שלי. במחשב נייד HP אני מנסה להתקין תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי סמסונג. בשלב התקנה הוא מחפש באלחוטי ולא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי. אני הגדרתי במדפסת סמסונג WiFi ושם מישתמש וסיסמה . וזה מדפסת אלחוטי מחובר לנתב ראוטר אלחוטי. למה התוכנה דריייבר מדפסת בזמן חיפוש דרייבר אלחוטי לא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי שלי? אגב: נסיתי לקחת מחשב נייד לגשת לחדר שלי להיות קרוב קליטה לנתב ראוטר וליבדוק אם זה קולט בחיפוש דרייבר מדפסת אלחוטי וג…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yarin153,

אני צריך שלט עם IR RECIEVER וEMITTER ומצאתי שלט טוב באייבי של HP הבעיה זה שכתוב עליו WIN VISTA ואני לא יודע אם הוא יתאים גם לWIN7 זה לא חנות בארץ שאני יקח תסיכון .... מישהו יודע אם זה יעבוד לי ? השלט: http://cgi.ebay.com/NEW-HP-MCE-REMOTE-CONTROL-USB-IR-RECEIVER-IR-Emitter-/350361473901?pt=LH_DefaultDomain_0 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.