ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי סט מקלדת ועכבר (BlueTooth) של לוגי'טק , ונשבר לי הBlueTooth Reciver , אם אני אקנה מתאם BlueTooth רגיל זה יעבוד? תודה.[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 17:07:57 UP!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין מערכת ADA890 לבין ADA880 של Altec אני מתכוון לקנות את אחד מהשניים בנוסף לכרטיס קול של Hercules Game Theather 6.1 עוד חודש בערך אחרי המשכורת... בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין ה AUDIGY לבין ה LIVE הרגיל ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש סורק בעל איכות מעולה לצורך סריקת אלבומי תמונות ישנים ותיקון התמונות בפוטושופ. המטרה היא לסרוק כמה שיותר תמונות בכמה שפחות זמן מבלי לפגוע בתמונות. ממה שהבנתי יש שני סוגי סורקים שיכולים לשמש אותי. שניהם עם feeder, אחד סורק ושומר את החומר על כרטיס זיכרון שניתן להרחיב בתוך הסורק, סורק כל תמונה בנפרד. אחר שמתחבר למחשב, מכניסים כמות מסויימת של תמונות בfeeder והוא סורק ושומר רגיל. הבקשה שלי שהסורק יעלה לכל היותר 500 שקל, לא חייב להיות נייד או אלחוטי. העיקר שיהיה מהיר מאוד. (10 שניות לתמונה נשמע לי סביר, לכל היותר) כמו כן, מדפסת פקס וכל השאר לא נחוצים לי כאן. תודה על העזרה, איב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה סט מקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים למחשב החדש ,המקלדת שעכשיו אני משתמש בה נמצאת אצלי עוד מתקופת הפנטיום 2 שהיה לי, כך שחשבתי שאם זה אכן דבר שמחזיק מעמד כל כך הרבה זמן וגם זה אחד הדברים שמשתמשים בו הכי הרבה אחרי הכל אז שכדאי להשקיע במשהו איכותי ואלחוטי (חרוז ;D ) אני מתלבט בין "Logitech Cordless Desktop® Optical" http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=968 שההתקשורת בין המקלדת לעכבר מבוצעת על ידי גלי רדיו מוצפנים לבין "Logitech Cordless Desktop MX for Bluetooth" http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=5253 שההתקשורת היא ע"י Bluetooth 1.האם Bluetooth נותן יתרון\שיפור כל שהו ? או שזה רק גימיק ? 2…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הספק הזה? http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=196 יותר טוב מזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 ? ומה ההבדל בין זה: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=100&proid=476 לזה http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=53&proid=89 וזה: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=100&proid=477 תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך המקלדת שמופיעה בכותרת הנ"ל? והאם יש למישהו אותה שיכול להמליץ לי עליה,או על מקלדת אחרת בתקציב הזה של 140 שקלים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה איך לוח אם שפועל ב 133 mhz ddr יפעיל זיכרון ב 333? הזיכרון והלוח ירוצו במהירות באס שונה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הלכתי עם חבר שלי לקנות למכשיר הפליסטישן 2 החדש שלו אקדח רוטט עם כוונת אלחוטי ולאחר שיטוט קצר מצאנו אקדח מענין העונה לכל הציפיות של חברי שמיד החליט לקנות אותו ב- 350 שקל וקיבל גם משחק מתנה. כשחזרנו לביתו וחיברנו את האקדח לפליסטישן 2 הבחנתי כי החיבור הינו חיבור USB רגיל כמו שיש למחשב השולחני הרגיל (שאחד כמהו נמצא שוכב בביתי). שיחקנו בו והיה מענה ביותר לשחק במשחק time crisis שאותו הוא קיבל מתנה. מיד עלה בראשי רעיון, לקנות גם את האקדח כזה או אחר למחשב שלי והתחלתי בהתחלה לחפש אקדח למחשב, דבר שהתגלה כבלתי אפשרי, בכל חנות שנכנסתי אמרו שיש להם רק כאלה המתחברים לפליסטישן אחד או שתיים או לשניהם. ולכן חזרתי עצוב ללא שום אקדח ועם כאב חזק בלב שלא אוכל לנסות לשחק במשחקים הישנים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב! לפני 3 הגיע אליי עכבר גיימינג חדש בשם 6D gamer mouse שהזמנתי חוץ מזה שהוא ענק יש בו 2 בעיות: 1: המהירות האנכית שלו טיפה יותר איטית מהמהירות האופקית, זה די מורגש וזה ממש מפריע. 2: אני רוצה לערוך לו את המהירות של הלחצן של ה DPI ואין לי מושג איך, העכבר כל פעם מהיר או איטי מדי, ניסיתי גם להשתמש בהגדרות של העכבר בלוח בקרה וזה תמיד מהיר או איטי מדי וזה משגע אותי. או שלפעמים במשחקים זה איטי\מהיר ואז מחוץ למשחק זה להפך ונורא קשה להתרגל לזה. ניסיתי להתרגל למהירות איטית יותר אבל זה משגע אותי שהמהירויות שלו ללמעלה ולמטה שונה מימין ושמאל. לעכבר הקודם שלי שעלה איזה 40 שקל לא היו שטויות כאלו אבל כבר זרקתי אותו לפח =\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם 3800X2 ו 7900GT אפשר להשיג משהו ב500 שקל שיחזיק את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, המערכת הישנה מתה ורכשתי לוג'יטק Z533. מערכת 2.1. כאשר אין מוזיקה או סאונד, יוצא רעש סטטי מהרמקולים. הרעש יוצא גם אם המחשב כבוי. עוצמת הרעש תלויה באופן ישיר מכמה שאני מגביר את המערכת. הרעש לא תלוי במחשב (הנמכת הסאונד במערכת ההפעלה לא משנה את כמות הרעש, ניתוק כבל ה AUX לא משנה את עוצמת \ כמות הרעש). הרעש הוא רעש בצורת: ססססססססססססססססססססססס מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות עכבר MX 500 העכבר נראה לי אחלה, כרגע יש לי עכבר ג'נרי ששובר לי את היד דגם: SWOP-35 , האם הייה שינוי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קיבלתי לידי את הכרטיס פיירווייר בתצלום ולא הבנתי כל כך מה הסיבה שיש לו חיבור ממש על הכרטיס? לא קיבלתי דרייבר לכרטיס האם צריך? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
די כבר די כבר די כבר, זוכרים את הצורב שלי aopen x24 טוב כזה.... הוא ממשיך, אני יהרוג אותו (רק חבל שהוא לא חיי) זוכרים את הבעיה שהוא לא צרב לי מדיסקים לדיסקים... יענטו on the fly ואז זה עבד, יופי, עכשיו זה כן צורה אבל אני לא יכול לראות אותם, ככה שזה לא ממש עוזר לי, לא רק אני, פשוט הדיסקים לא קריאים, ולפי מה שהבנתי זה רק מדיסק לדיסק, יענטו כאשר אני צורב מהמחשב לדיסק הכול טוב!!! אהההההההה אני הולך לירות במישהו > :( :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה לדעתכם בטוח ומה לא לחבר או לנתק ממחשב בזמן שהוא עובד: כרטיסי PCI הארד דיסקים - הייתי מחבר ומנתק כשהייתה לי מגירה בשביל זה במחשב, אבל אפשר גם בלי? כונני דיסקטים - חיברתי כמה פעמים ולא נראה לי שיש עם זה בעייה או שכן? כוננים אופטיים SCSI SATA מאווררים - כולנו כבר חיברנו וניתקנו אלף פעם, אבל אני חושב שיש כאלה שאומרים שזה רע. ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משטח לעכבר גיימיג, איך לבחור? מה חשוב שיהיה במשטח?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי שקית אוטמה ליד המחשב כבר הרבה זמן פתחתי אותה ומצאתי סידי וכרטיס אני סרקתי ומראה לכם כאן אם תוכלו לעזור לי נ.ב זה לאהסידי של הדריייברים שלי והכרטיס עצמו בתוך המחשב (של הוודו 2) למתקשים לקרוא: כתוב בהם ATL, NPN, GS ועוד דברים שאולי מובנים לכם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה מנסיון להאב \ דוקינג סטישון אוניברסלי במטרה לחבר מחשב (וינדוס, מק ולינוקס) ושאליו יתחברו שתי מסכים (חיבורי dvi, hdmi), כבל רשת ושיהיו מספר כניסות usb אך אין צורך בהרבה. תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני גרפיקאי מתחיל ואני צריך המלצות למדפסת ביתית\לעסק צבעונית חסכונית ואיכותית ככל האפשר . על המדפסת לטפל גם בדפי A3 ולהיות מסוגלת לטפל בדפים עבים יותר מ-75 גרם (דפי A4 רגילים למדפסת) עד 250 גרם. (אני מתכוון לרכוש דיו בזול במילוי ע"י חנויות מקצועיות שעוסקות בכך). התקציב כ-5000 ש"ח (גמיש) אבל אם יש מדפסת איכותית וחסכונית שיכולה לעשות את העבודה בחצי המחיר אז בבקשה תציינו אותה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך עושים את זה? האם צריך כבלים מיוחדים לחבר שתי מחשבים לתקשורות דו-כיוונית? או האם כבל זכר-זכר USB רגיל מספיק? האם אפשר לעבוד בפרוטוקול TCP/IP בחיבור שתי מחשבים דרך הUSB באמצעות כבל? אני רוצה לחבר שני מחשבים ולהעביר בינהם קבצים ולשחק וכו' אז אני מניח שאני צריך לעבוד בפורטוקול TCP/IP, LAN לפחות בשביל לשחק בינהם...?? אם כן איך אני עושה את זה? כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני 11 יום את המקלדת Razer Arctosa Black on Black הבעיה שהכתב על המקשים הוא שחור ולכן אני לא יכול לקרוא אותו יש לי את כל מה שהביאו לי בKSP את הקופסא ועד הניירת האם כדאי לי להחזיר את המקלדת לחנות לקבל זיכוי או החזר של כסף להוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה שעולה 400 שקל או שכדאי לי להחליף לרייזר ארקטוסה הסילבר ככה שאני יוכל לקרוא את המקשים ולא להקליד על עיוור או שאולי ללכת לאיש מקצוע שיצבע לי את האותיות והסמלים בכסוף משהו שכנראה יעלה לי פחות מ200 שקל אבל יהיה פחות מקצועי אז שלוש אפשרויות איש מקצוע זיכוי ולהחליף למקלדת סילבר החזר ולהוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה המוארת בלדים מאחורי כל מקש ומקש כולל מקשי המולטימדיה תודה לעוזרים רק רציתי להוסיף שאני לא מציע לאף אחד לק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש זרוע למסך שתהיה מחוברת לשולחן ושתהיה מספיק גבוהה כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי כשאני עומד, כלומר שהגובה המקסימלי שלה הוא כ86 ס"מ (זה גובה העיניים שלי יחסית לשולחן). משהו בסגנון הזה רק שהעמוד יהיה יותר גבוה או שהזרוע תוכל לזוז גם למעלה ולמטה ולא רק לצדדים: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19116 זה בשביל שאוכל להשתמש במחשב בעמידה וגם בישיבה. האם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות שם כזה דבר? אולי משהו כמו בלינק רק עם עמוד יותר גבוה? אני מעדיף שזה יהיה כמו שיותר זול ויכולה גם להיות חוליה אחת לזרוע.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-