עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by avivi85,

תקשיבו יש לי גויסטק למחשב, של מטוס יעני, אבל הוא ממש ממש ישן, ממש! יש לו חיבור של 15 פינים, ואין לי חיבור כזה במארז, (COLLER MASTEר 690) . קיצר הצלחתי להביא חיבור של 15 פינים מהמחשב הישן, הוצאתי אותו, וכשבאתי לחבר, לא הצלחתי לימצוא על הלוח אם חיבור כזה..(Gigabyte GA-P43-ES3G), זה הכבל: הכבל עצמו: http://img249.imageshack.us/img249/9716/dsc00485mi.jpg החיבור לבחוץ: http://img97.imageshack.us/img97/9769/dsc00486xw.jpg החיבור ללוח אם: http://img576.imageshack.us/img576/2408/dsc00487c.jpg יש לי משהו לעשות עם החיבור הזה..? או שזה אבוד עם הלוח אם הזה? הצעות למישהו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by AK,

שלום לכולם חבר שלי ביקש ממני המלצה לקניית לוח אם,מארז+ספק,מעבד,זכרון פנימי,דיסק קשיח וכרטיס מסך והמחיר המקסימלי שהוא מוכן לתת הוא 3500 ש"ח אני לא מבין גדול בזה בעצמי אז פניתי אליכם אז מה כדאי לו לקנות? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ThE_BesT,

הציעו לי כרטיס מסך gf2 mx 400 64 mb של חברת pcpartner השאלה שלי היא אם שמעתם על דבר כזה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by no_one,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009433902&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by maxwell10,

מחפש מקלדת עם חיבור USB ועם כניסת USB שאוכל לחבר בה DOK מעדיף מקלדת עם שוליים צרים ככל האפשר ולא כמו המקלדות הענקיות של microsoft שתופסות חצי מהשולחן. משהו בגודל הזה: http://angelo.mandato.com/wp-content/uploads/2008/02/dell-multimedia-keyboard.jpg ועדיף זול ככל האפשר תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 14:48:40 עזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. קניתי אתמול את המקלדת והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר הבעיה: כשאני כותב בעברית פתאום המקלדת מתחילה לכתוב את הסימן ; בלי להפסיק כאילו הכפתור לחוץ ברציפות באנגלית זה עושה אותו דבר עבור הסימון ' בנוסף גם כשאני כותב הוא מכניס בין האותיות את הסימונים האלה (לדוגמא:כשאני רוצה לכתוב שלום יוצא לי: ש;ל;;;;ום) סינכרנתי שוב את המקלדת והמקלט וזה לא עוזר , המקלט קרוב למקלדת כלומר לא אמורה להיות תקשורת לקויה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ktanta harta,

באחת החנויות מרמת גן שלא אציין את שמה יש את המוצר הזה האם הוא מתאים לכל לוחות האם או רק ללוחות אם של SHUTTLE? שחכתי לתת כתובת לאתר המוצר: http://us.shuttle.com/specs_access.asp?pro_id=235

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yoav9,

די כבר די כבר די כבר, זוכרים את הצורב שלי aopen x24 טוב כזה.... הוא ממשיך, אני יהרוג אותו (רק חבל שהוא לא חיי) זוכרים את הבעיה שהוא לא צרב לי מדיסקים לדיסקים... יענטו on the fly ואז זה עבד, יופי, עכשיו זה כן צורה אבל אני לא יכול לראות אותם, ככה שזה לא ממש עוזר לי, לא רק אני, פשוט הדיסקים לא קריאים, ולפי מה שהבנתי זה רק מדיסק לדיסק, יענטו כאשר אני צורב מהמחשב לדיסק הכול טוב!!! אהההההההה אני הולך לירות במישהו > :( :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by VolTAge,

CPU: Inetl P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache Motherboard: EPoX EP-4G4A+ Memory: Corsair 512MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Video Card: SUMA Platinium GForce4 TI4600SE 128MB DVI Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 DVD: Aopen DVD 1648 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supply: Antec TruePower 430 Watt מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. פעם בכמה זמן מומלץ לעשות Cleaning למדפסת Brother?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shimon23,

יש לי שאלה איך לוח אם שפועל ב 133 mhz ddr יפעיל זיכרון ב 333? הזיכרון והלוח ירוצו במהירות באס שונה?

12. איזה סוג סוללות יש ללוג'יטק MX700? מה עושים אחרי הרבה פעמים שמטעינים את העכבר ואז הסוללות מאבדות מהכוח שלהם? יש משהו חילופי (GP)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Infarlock,

ערב טוב! לפני 3 הגיע אליי עכבר גיימינג חדש בשם 6D gamer mouse שהזמנתי חוץ מזה שהוא ענק יש בו 2 בעיות: 1: המהירות האנכית שלו טיפה יותר איטית מהמהירות האופקית, זה די מורגש וזה ממש מפריע. 2: אני רוצה לערוך לו את המהירות של הלחצן של ה DPI ואין לי מושג איך, העכבר כל פעם מהיר או איטי מדי, ניסיתי גם להשתמש בהגדרות של העכבר בלוח בקרה וזה תמיד מהיר או איטי מדי וזה משגע אותי. או שלפעמים במשחקים זה איטי\מהיר ואז מחוץ למשחק זה להפך ונורא קשה להתרגל לזה. ניסיתי להתרגל למהירות איטית יותר אבל זה משגע אותי שהמהירויות שלו ללמעלה ולמטה שונה מימין ושמאל. לעכבר הקודם שלי שעלה איזה 40 שקל לא היו שטויות כאלו אבל כבר זרקתי אותו לפח =\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 מי עוזר לי למצוא פתרון ? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

עשקו את חבר שלי עם PIII800 128 SDRAM ולוח מסריח של אינטל עם שלושה חריצי PCI וללא AGP! אה, וגם כן עם ATI 8Mb עכשיו יש מאיצים PCI שיכולים איכשהו להריץ משחקים מודרניים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by smootskin,

אני מחפש תחליף ראוי שזול יותר מה Logitech G29. אישתי לא מרשה לי לקנות את ההגה כי הוא יקר מדי המלצות בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, אני צריך המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 200-400 ש"ח לשימוש כללי במחשב (ולמשחקים אבל לא צריך משהו רציני) הדברים שחשובים לי זה שגם המקלדת וגם העכבר יעבדו טוב בטווח של 2-3 מטרים, יהיו חסכוניים בסוללות עד כמה שאפשר ושהעכבר יעבוד על כל משטח (שוב עד כמה שאפשר). אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 23:44:06 אגב קצת יוצא מהמחיר שרציתי אבל מישהו ניסה את Logitech Cordless Desktop Wave ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש. חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ. אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש? חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by itayze,

פורסמה באתר הודעה שלמי שי כרטיס voodo ישן הוא יקבל תמורה עם יקנה כרטיס מסך ג'יפורס זה קיים בישראל? איפה? כי פשוט לאח שלי יש voodo3 ו rtcw לא עולה אצלו אזז אולי הוא יקנה חדש ועוד משהו כמה כסף מקבלים בחזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני בקושי מצליח לגרור תיקיה בלי שהיא תיפתח, או בלחיצה על תיקיה נפתח לי גם הקובץ בתוך התיקיה... בהגדרות מוגדר שפתיחת התיקיה תיהיה בשתי לחיצות ועל SLOW... לאחר כמה שנים טובות הגיע הזמן להחליף או שיש מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, רכשתי בעצת פורום מפרטים מחשב חדש, בו לוח האם כולל רק חריצים מסוג PCI-E. לצערי, אני לא מצליח למצוא כרטיס הרחבה Firewire שמתחבר לחריץ הזה. כל המוצרים שמצאתי הם רק עבור PCI. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחנות רלוונטית. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DJO,

הבנתי שהתוכנה הזאת היא הסטנדרט בתחום בדיקת ביצועים, חלק מהאנשים עדיין משתמשים בגרסת 2000, האם היא יותר טובה? במה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by דובי770,

אני מחפש מדפסת להדפסה בשחור לבן, שתהיה גם כן סורק. הסורק זה לא קריטי כל כך. אני אמור להדפיס הרבה דפים (בערך 10-60 ביום) כך שאני צריך מדפסת עם מיכל גדול, אני לא כ"כ מבין במדפסות. כמובן עדיף מדפסת שעלות החלפת הדיו לא תהיה יקרה מאוד. אשמח להמלצות. מבחינת התקציב אין לי מושג אבל אני לא רוצה לשלם 600 ש"ח אלא כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אם אני מחבר רק אחד אז יש תגובה אבל אם אני מנסה לחבר את שתיהם ביחד אז או שאחד עובד או ששתיהם לא עובדים כרגע אפילו כשאני מחבר אחד גם לא עובד. על הגו'ייסטיק: מהבהב בקצב איטי ללא הפסקה בשתיהם...ואם אני עושה את החיפוש על השדר כדי שימצא את הגוייסטיק, הוא מוצא ולאחר מכן שוב מתחיל להבהב לסרוגין הצעות?

25. Started by ybe,

האם אתם יכולים להמליץ על אתר/מאמר הסוקרים בפירוט רב ואף מסבירים את ההגדרות השונות ב - bios (בצרה כללית, לא עבור לוח אם מסוים) ובנוסף אף ממליצים על ההגדרות האופטימיליות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים