ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
איזה מארז עדיף זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_62&products_id=1882&osCsid=4200926c908ba4b27c608ba1c0c942b0 או זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_120&products_id=1896&osCsid=4200926c908ba4b27c608ba1c0c942b0 או שיש מארז+ספק באותו מחיר שעדיף משניהם,רק שיהיה מאותה חנות. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מארז SunShine-X Blade ורשום mainboard size ATX Tower. עכשיו זה משנה איזה לוח אם נכנס למארז או שזה לא יתאים או משהו כזה? ואצלי רשום בלוח אם ככהMSI 661fm2 micro ATX mainboard עכשיו תהיה בעיית תאימות בין ATX Tower לבין-Micro ATX זה בכלל משנה או שצריך לבחור מארז אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם 24*10*40. אלו שתי האופציות בלבד, וזה סופי (אל תנסו לשכנע לגבי פלקסטור,יאמהה, ליט-און וכו'...). המחירים (KSP, ואני קונה כי אצלם זה הכי זול. נקודה.): RICOH : 530 nis SONY : 455 nis לי יש ריקו אני מבסוט ממנו, השאלה אם זה שווה 80 ש"ח נוספים על סוני. ואגב, לצורב של סוני יש את הטכנולוגיה למניעת בעיות בצריבה (כי אם לא נלך על הריקו..) ? אז מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת מכנית של Razer ומקש ה Home נדפק (כאשר לוחצים עליו הוא לא קופץ בחזרה ב 50% מהמקרים). האם לדעתכם אוכל לקבל על העניין מקלדת חדשה ? זה מקש די חשוב וזה די מעצבן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את הטייק החדש של ענקית האודיו לעולם הגיימינג, אוזניות ה-GSP 500 המאסיביות, ויצאנו עם מסקנות מעניינות בהחלט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , כשאני גולל עם הגלגלת העליונה במצב גלילה חופשית /חלק , ואני מפסיק לגלול , על המסך מופיעות מספר תזוזות קטנות של המסך הנגלל . הגילול לא נעצר מיד , אלא יש דיליי קטן . עד כמה שזה נשמע מינורי זה מציק לי בעין נורא. זה קורה רק בגלילה במצב חופשי /חלק . תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מקלדת X6 של מיקרוסופת היא עובדת מצויין ישלה בעיה אחת שממש מציקה במשחקים שהיא לא נותנת לי לשלב הליכה ומקש ביחד לדוגמה קול אוף דיוטי אני לא יכול ללכת ולקפוץ בו זמנית בנסיל הפרסי וספיידרמן החדש אותו דבר אבל לחצנים אחרים שהם לא חצים זה לא עושה בעיות וגם אין בעיה עם לוחצים על שניהם לדוגמה ב RESIDENT EVIL 5 אם אני הולך ולוחץ מקש הוא מוציא סכין בלי בעיה מה שאומר שאם אני לוחץ על WASD ללכת הוא עדיין קולט יש למישהו מושג אם זו בעיה במקלדת עצמה או בהגדרות שלה?(וכמובן אם אפשר פיטרון). נא ליקרא לפחות את הקטעים שמפרטים את הבעיה הספציפית!!!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת ביתית, לשימוש ביתי, בסכום של כ-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). חשיבות גבוהה לעלות הדפסה נמוכה. קצב הדפסה צפוי: 30~40 דפים (שיכללו מדי פעם תמונות). סריקה - בעיקר מסמכים, אבל חשובה איכות הסריקה (יש העדפה לפידר). האם עדיף להעלות את התקציב לטובת משולבת לייזר צבעונית (ראיתי אחת של SAMSUNG ב-1,300)? האם זה ישתלם בחישוב של עלות הדפסה לדף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, מפאת העובדה שאני מבלה לא מעט מול מחשב בעבודה, ומצד שני גם משחקים במחשב... חשבתי לקנות מקלדת ארגונומית. ממממ... האם אפשר להסתדר עם מקלדת ארגונומית במשחקים? עניין של התרגלות? חשבתי לקנות את זאת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לפרסם את השאלה, הפורום הזה גם כן קרס והכל נמחק, בקיצור האם יותר טוב או פחות טוב מ RAT7 כי העכבר טוב ויש לי אותו הבעייה זה המחליקים מתו וכשאני מנסה להזיז מאוד לאט זה לא מדוייק וכאילו זה לא קולט את זה כמו שאני צריך שיקלוט. ב DPI 1000, אז אני צריך עכבר שיהיה כמו או אפילו יותר טוב בסיגנון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את העכבר הזה : Logitech Optical Gaming Mouse G400 אך הלחצנים בעכבר של הגברת הוליום והורדת הווליום לא עובדים, לא כשאני שומע מוזיקה ולא במשחקים... האם זה בעיה בעכבר או שצריך להגדיר משהו..? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה יש ברשותי את ה logitech g500 שכבר לא עובד כמו שצריך, אז אני זקוק לעכבר גיימינג חדש. התקציב הוא כ300 ש"ח ומעוניין לחסוך כמה שאפשר, קנייה מחו"ל אפשרית אבל רק עם משלוח ישיר לארץ מהחנות. האחיזה היא palm, יש לי יד די גדולה אם זה רלוונטי (יכול להחזיק כדור כדורסל ביד אחת) וdpi יגיע לאיזור ה4K חובה בנוסף מעוניין באפשרות לשנות dpi מכפתורים פיזיים (כמו ב g500). תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכבה אותו בלילה, ונגיד שב 9 בבוקר ידלק לבד וימשיך הורדות וכן הלאה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חושב להחליף את העכבר שלי (MX1000 שאני מסתדר איתו טוב מאוד במשחקים) לעכבר חדש MX Revolution! השימושים שלי הם משחקים(CS:S) וגלישה באינטרנט מה אתם אומרים, כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מפצל USB 1.1 - ורציתי לדעת מה ההבדל בתחלס(חוץ כמובן מהמהירות) בין 1.1 ל-2,והאם יש אפשרות פיזית להפוך אותו למפצל 2 (נכון-אפשר לרכוש חדש,אבל כל העיניין שלי פה זה בעשייה הפיזית)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה פילטרי 2D יותר איכותיים, של CREATIVE או HERCULES (בכרטיסי מסך)? (או שווים) בכלל, איך הכרטיסים של קריאטיב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו תמונה של המארזים החדשים שאיבורי הביאו? אבא שלי אמר שהוא ראה מארזים יפים עם נאון ושטויות כאלה אז אנשים בבקשה תראו לי תמונות למי שיש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר וה1.6A אזל, אפשר גם AMD יש בפנדה את הבנדלים האלו: EPOX 8K3A+ AMD XP 1900 + FAN CORSAIR 256MB DDR 3000 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR או MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 תוסיפו לשניהם עוד סטיק של זכרון, ומארז של אנרמקס, והארד 40GB 7200, והיטסינק טוב איזה מהבנדלים האלו יעשה לי O\C הכי טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעזרת הרכיבים הבאים רציתי לדעת את דעתכם לוח אם-giga-byte ga-7vtx-h מעבד-athlon xp 1600 plus זיכרון-micron ddr 256mb pc-2100 הארד דיסק-seagate baracuda 40gb 7200 r.p.m מארז- aopen kf-45 300w כרטיס מסך-asus geforce3 ti200 deluxe או elsa geforce3 ti200 מסך-samsung 19" 955df אקבל הצעות ורעיונות בברכה בעיקר לגבי המסך והכרטיס מסך
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות את המארז שמופיע בעמוד החדשות תחת הכותרת מארז ה Dragon בגרסה חדשה ומשופרת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה צץ לי מאיפהשהו .... אחרי איזה כמה משחקים , עם דריוורים , והביוס של הכרטיס .... קיצר , זה הופיע : מה זה ומה עושים עם זה ??!?!?!?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מעוניין בצורב. המחשב שלו הוא Pentium 4 1.4GHz, 128MB RD-RAM, ASUS P4T. ההתלבטות היא בין: Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI Yamaha 10 x 20 x 40 SCSI (מתאם SCSI) AOpen 10 x 20 x 40 IDE בקשר ל-Yamaha 10 x 20 x 40: זה הרי מתאם SCSI,לכן השאלה שלי היא האם העובדה הזו אומרת שאני לא יכול לקבל את היתרונות של SCSI, או שזה בדיוק כמו צורב SCSI רגיל? האם ה-AOpen, על אף היותו צורב IDE, יהיה יציב יותר מה-Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI? תודה מראש, JCohen.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר שהזמנתי את ה-M570 לעבודה השיגרתית, אני מחפש עכשיו עכבר נוסף שישמש אותי לגיימינג (BF4) לכמה שעות בשבוע. בעיקרון אני רוצה לשחק מהספה על המסך הגדול, אז עדיף שיעבוד על משטח כזה בצורה סבירה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אחרי הרבה זמן שרציתי להקליט משחקי גיימפלי נתקלתי בכרטיס הזה ורכשתי אחד רק אחרי שרכשתי שמתי לב שכתוב שהוא לא תומך ברזולוציה של המסך שלי 1920x1200 אלא רק ב 1080 אני אנסה לבטל את ההזמנה אבל רציתי לדעת עם למישהו יש ניסיון איתו ... והאם אני עדיין יוכל להקליט איתו עם אני יוריד רזולוציה למשחקים לדוגמא ... לא מצאתי כל כך מידע על הדבר אז אשמח לעזרתכם או דעתכם ... תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-