ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
ארגנתי לי כמה תוכנות לזיהוי של רכיבי המחשב שאקבל עוד כמה ימים. הבעיה היא שסנדרה משום מה תוקעת את עצמה כשאני מריץ את המודול לזיהוי לוח אם במחשב הנוכחי ולא יודע אם הבעיה בה או בלוח האם שבמחשב. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חליפית טובה שתעשה את האבחון? ניסיתי למצוא באתר של GIGABYTE (לוח 7VTX-H) ולא מצאתי. ודבר נוסף : האם אפשר עם סנדרה לוודא שהזכרון הוא PC2100/DDR266 ולא PC1600/DDR200?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב לחבר בתקציב של 4100 שקל. יש לי בערך מפרט בראש אבל רציתי לראות מה אתם מסוגלים "לקמבן" לי תודה! דרך אגב התקציב כולל מסך...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יותר טוב? כי בעקרון Game Theater XP יצא לפני האודיג'י, אז השאלה האם Game Theater XP יכול להיות מספיק עכשווי.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני יודע שזאת שאלה מוזרה אבל איפה נמצא כפתור הריסט במארז Compucase 6al9 ?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המשחק Guitar Hero 3 למחשב אני מחפש גיטרה שתתחבר למחשב ותתאים למשחק כמה זה בערך עולה? ואיפה אפשר לקנות??? תודה רבה מראש ברק גונן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה סוגים/חברות (לגבי זכרונות): MUSHKIN 256MB PC2700 DDR SDRAM או Mushkin 256 rev 3+ cas 2 - הקטע שהוא די איטי לעומת האחרים. או OCZ DDR PC2700 Rev 2 256MB או ;D OCZ DDR PC3000 Memory 256MB לגבי לוחות אם: ASUS A7V333EA או Gigabyte GA-7VRXP הקטע שאני רוצה ציפסט 333 לא 266. בבקשה תעזרו לי לבחור משהו שווה ולא יקר כל כך. כי אני מעדיף ללכת על זול מאשר איכותי, למרות שאם יהיו הבדלים משמעותיים בביצועים אז אני אלך על הטוב.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יו.אני צריך המלצה לגויסטיק איכותי במיוחד עבור המשחק הנ"ל.המלצות יתקבלו בברכה.אין תקציב משוער כי אני לא מאמין שזה הוצאה גדולה מידי.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
למישהו יש את Mio 168? אני מעוניין בחוות דעת לגבי ה-PDA הזה. האם יש לו Flashable ROM? האם המכשיר תומך ב-USB 2.0 או רק ב-USB 1.1? איך האנטנת GPS המובנית שלו? קליטה טובה/לא טובה? האם צריך לפתוח את האנטנת GPS כדי להשתמש ב-NavN'Go, או שאפשר לנווט גם כאשר האנטנה סגורה והמכשיר נמצא בכיס (באמצעות אוזנייה)? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו (בשימוש ב-GPS)? מה ההבדל בין Mio 168 ל-Mio 168RS? נ.ב. אני מעוניין גם בחוות דעת לגבי Windows Mobile 2003SE לעומת הגירסה החדשה, ובחוות דעת לגבי התוכנה NavN'Go.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש USB HUB עם ספק כוח, דרישות: 1. לפחות 4 כניסות 2. עדיפות ל USB 3.0 ( אבל לא תנאי הכרחי) 3. שקע אחד של לפחות 2.0A (קריטי בשביל הטענה מהירה) 4. עדיפות למותג מוכר ולא זבל סיני. 5. תקציב - עד 150 ש"ח, כמובן אפשר להזמין מחו"ל..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אני רוצה להביא את ההגה הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=26-128-006&depa=1 עכשיו מישהו יודע כמה זה יעלה לי להביא אותו (ואם כדאי - איך הניו אייג' הזה?) ?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, חברים יקרים. אני מאד אשמח לקבל המלצה עבור הגה למחשב. רצוי שיהיה עם פדלים ומנגנון העברת הילוכים. ראיתי פרסומת של הגה MOMO של LOGITECH ויש לי הרגשה שהוא טוב. בעיתיות היא שהוא יקר (כ-650 שקלים) . השאילה היא האם יש מוצרים אחרים טובים אבל זולים יותר? בתודה מראש , קוסטי, חולה נהיגה...
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה בתקציב הנתון. רצוי מאוד שאני אוכל לקנות אותה מחנות באיזור ת"א (אני צריך די דחוף ואין לי זמן לחכות למשלוח) השימוש העיקרי של המצלמה יהיה לשיחות ווידאו באינטרנט (סקייפ, ג'ימייל , מסנג'ר וכד') תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איפה אפשר למצוא מבחר של סוגים של headsets (אוזניות+מיקרופון) ... האם יש מבחר בבאג או בכל חנות מחשבים אחרת ??? בתודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב קראתי כמה ריוויו שהיו עליו וכמה נתונים טכניים ואישית לא הבנתי כלום....... * 1600 dpi, twice that of conventional high performance sensors * High speed motion detection, up to 40ips and 15g * Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second) * 16 bit data path, as compared to 8 bit and 12 bit data paths used by other conventional mice * Always On Mode the optical sensor never powers down - provides instantaneous response at all times during gameplay * Buttons 7 physical buttons optimized for gaming response and independently programmable * Ultra large non-slip mouse buttons, tactile response design * Non-slip side rails and new ergono…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אתם רואים את ה-Pin 10 (USBOC) משהוא יכול להגיד לי למה הוא משמש? כי כפי שאתם רואים בתמונה הזאת: בסוף החיבור הוא מבקש GND נוסף ואני רואה שיש שם גישור שכזה עם חוט שחור... עכשיו השאלה היא האם הפין העשירי לא ישבש לי משהו והאם זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מבצע בבאג... .? יש לי כרגע MX1000 .. מה בעצם ההבדלים ביניהם?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בלי הרבה מילים אני רגש לתמונות. היה לי גם סירטון של המצלמה בפעולה, אך, לצערי, הוא נחמק (אני טיפש טיפש טיפש).
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום האם שווה להשקיע עוד כ-200 ש"ח בשביל המארז של HEC?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לקנות hec שלפי מה ששמעתי הם טובים או משהו חדש שראיתי ספק של sweex או משהו כזה לא ממזמן התאכזבתי מספק של termaltec ב 350 שקל שקרס והפסיק לפעול אשמח להצעות או אפילו לספק יד שניה אם מישהו מוכר נ.ב מצטער שזה לא באשכול המתאים אבל יש שם כל כך הרבה הודעות שאני מפחד שלא יראו את ההודעה שם
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מתלבת בין: Olympus C 730 ZOOM Olympus C 4000 Olympus C 720 ULTRA ZOOM שלושתם נעים בסביבות ה-3000 ש"ח אם יש לכם המלצה למצלמה יותר טובה בתווח מחירים הנ"ל אני פתוח להצעות....... (אם מישהוא יוכל להסביר לי מה היתרונות והחיסרומנות של כל אחד מהדגמים הנ"ל אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-