עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Cereal Killer,

אני עכשיו מחליף עכבר אז אני רוצה את דעתכם עכבר או track ball עדיין לא חברות או דגמים אלא הקונספט עצמו תנו ל בעדים ונגדים תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by orenweb,

מישהו יודע משהו על העכבר שנמכר כאן http://www.my-deal.co.il/ביגוד%20ותכשיטים/deals/עכבר-אלחוטי?aff_id=aff_id20 האם הוא קרוב למקור ושווה את הכסף או סתם חיקוי סיני עלוב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

שלום, יש לי לפטופ של HP ואני רוצה לקנות תחנת עגינה, ראיתי שלושה דגמים אבל אני לא כל כך הבנתי מה ההבדלים ביניהם, אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה מעולה תודה. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21762#details http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5564&perur=2&t=16&c=296 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3261

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yuvyuv,

האם הישוע הגיע ?! הייתכן שיש רמקולים טובים וזולים...? תראו את המחירים של הרמקולים של Hercules בארץ: הסט הראשון הוא 5.1 והוא עולה 380 ש"ח שזה מחיר זול מאוד בשביל כזה סט.. הסט השני הוא 4.1 והוא עולה 230 ש"ח שגם זה מחיר זול מאוד בשבילו... עוד פרטים ניתן לראות כאן. השאלה הגדולה היא עד כמה הם איכותיים לעומת הרמקולים המובילים בשוק (Altec...). מישהו קרא ביקורת עליהם ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם אבא שלי קנה את המודם של חברת ZTE דגם mf330 ולא מוצא את הדיסק תוכנה , איפה אני יכול להוריד אותה? עריכה : לא חשוב.. נמצא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RonenIL,

אני לא מוצא שום מארז טוב שהוא זול.... ושהוא בתקציב שלי... אני הולך להריץ מע' חדשה של מעבד 920, 2 כוננים קשיחים , 7600GT פחות או יותר ככה שאני צריך ספק טוב שיחזיק את המע' לאורך זמן. בגלל זה ספק טוב עולה בסביבות 400 ש"ח קשה לי למצוא מארז טוב.... הצלחתי להשיג את 3D AURORA של GIGABYTE ב- 600 ש"ח...השאלה אם כדאי לחרוג מהתקציב בשבילו... (אני לא נעול על שום חנות אינטרנט, עדיף זיגזג כי אני סומך עליהם)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ROTEMan,

לפני יומיים נפל על המקלדת שלי קלסר עב קרס מגובה רב ושבר שתי מקשים כך שאני חייב להחליף מקלדת. יש לי צורך במקלדת עם קליטה חזקה כדי שיקלוט גם מהסלון (יש לי עכבר mx620 עם תדר 2.4gh והוא קולט מצויין מהסלון שבמרחק כ5 מטר מהמחשב) תודה , רותם. עריכה : 1)אין לי צורך במקשים עם כיתוב בעברית לכן אין לי בעיה להזמין מאיביי 2)אם יש סט משתלם שכולל מקלדת ועכבר במעבר לתקציב אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AK,

שלום לכולם חבר שלי ביקש ממני המלצה לקניית לוח אם,מארז+ספק,מעבד,זכרון פנימי,דיסק קשיח וכרטיס מסך והמחיר המקסימלי שהוא מוכן לתת הוא 3500 ש"ח אני לא מבין גדול בזה בעצמי אז פניתי אליכם אז מה כדאי לו לקנות? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dennis14,

בקרוב אני מחליף את העכבר הישן (ה - Razer Deathadder 1800dpi) שלי ל - Roccat Kone Pure Optical Core Performance ורציתי להתאים לו משטח טוב. המשטח הקודם שלי היה ה - Steelpad Qck שהיה נח אבל לא עמיד במיוחד ונטה להתפורר/להתפרק/להיפרם מהר יותר ממה שציפיתי. לכן אני מחפש משהו עמיד יותר. כבר הייתי סגור על ה - Steelpad Qck Mass אבל אז ראיתי שהגיעו כל מיני פאדים חדשים (של Speedlink, Antec, Corsair, Roccat, Mad Catz ו - Coolermaster) ל - KSP ורציתי לברר אם כדאי לקחת אחד מהם במקום. http://ksp.co.il/?select=.1304..297.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Gilladriel,

הבנתי שבעדכונים מאוחרים יותר שיפרו את ה Lift off distance. משהו כמו מ45 מ"מ ל 15 בלבד. מישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shgec,

שלום. אני צריך עכבר למשחקים פה ושם (אני לא גיימר כבד) הדרישה העיקרית היא שהלחיצה על הכפתורים תהיה שקטה. רצוי שגם יהיה אלחוטי . תקציב של 200-300 אך אפשר גם יותר אם צריך.. העיקר שלחיצה על כפתורים לא תייצר קול או לפחות כמה שפחות רעש. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by s1nus,

http://www.thermaltake.com/xaserCase/eclipse/silver/eclipsesilver.htm thermalrock eclipse בא עם 2 מאווררי 12 ס"מ מאחורה ומקדימה.. מישהו שמע עליו? ראה ביקורות? איך הזרימת אוויר שלו וכו..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by LiorP23,

אז אולי חלקכם ראו שיש ספקים של חברה בשם Channel Well Tech בחנות מסוימת בארץ יש כמה דגמים שנראו לי באופן מוזר דומים מאוד ל Antecים החדשים אבל זה לא העניין על פניו, לפי ההספק הרשום והמחיר הזול, זה נראה כמו עוד ספק ג'נרי אז מסתבר שלא, Channel Well Tech הם לא ג'נריים, הם ספקים טובים הם מיוצרים באותו מפעל עם ה Antec SmartPower (מה שיכול להסביר את הדמיון במראה החיצוני) מובן שהם קצת פחות איכותיים, אבל עדיין איכותיים במחיר סביר בהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל ששפטתי מוקדם מדי ואמרתי שהספקים האלה נראים לי ג'נריים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום יש לי מדפסת HP ישנה יחסית עם יצאת LPT עכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב הניד של אחותי אבל יש לה רק כניסת USB ואין LPT אז רציתי לדעת אם יש מתאם לזה ואם יש אפו אני יכול לקנות אחד כזה. ואם זה יעבוד לי. תודה מראש

15. מידי פעם אני מנקה את החלק העליון של המקשים באמצעות מטלית אבל בצידי המקשים מצטברת זוהמה וזה ממש מגעיל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. איזה סוג סוללות יש ללוג'יטק MX700? מה עושים אחרי הרבה פעמים שמטעינים את העכבר ואז הסוללות מאבדות מהכוח שלהם? יש משהו חילופי (GP)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by noodle,

שלום לכם, היום קניתי את העכבר logitech mx518, חיברתי אותה ללפטופ של חבר ועבד יופי, חזרתי לבית חיברתי אותו למחשב שלי ועבד יופי הוצאתי אותו התקנתי את התוכנה ומאז הוינדוס לא מזהה שאני מחבר את העכבר פשוט כלום לא קורה, אבל שאני מחבר את העכבר האור האדום נדלק מלמטה. ניסיתי את העכבר על מחשב של חבר ואותו דבר, לא קורה כלום שאני מחבר את העכבר, כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל הוינדוס עדיין לא מזהה את העכבר, וניסיתי בכל החיבורי USB שיש לי במחשב. יש לי עכבר אלחוטי שעובד יופי בכל חיבורי ה-USB, כך שהבעיה בעכבר כנראה. windows 7 pro 64 bit מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omerbar,

קניתי לפני 11 יום את המקלדת Razer Arctosa Black on Black הבעיה שהכתב על המקשים הוא שחור ולכן אני לא יכול לקרוא אותו יש לי את כל מה שהביאו לי בKSP את הקופסא ועד הניירת האם כדאי לי להחזיר את המקלדת לחנות לקבל זיכוי או החזר של כסף להוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה שעולה 400 שקל או שכדאי לי להחליף לרייזר ארקטוסה הסילבר ככה שאני יוכל לקרוא את המקשים ולא להקליד על עיוור או שאולי ללכת לאיש מקצוע שיצבע לי את האותיות והסמלים בכסוף משהו שכנראה יעלה לי פחות מ200 שקל אבל יהיה פחות מקצועי אז שלוש אפשרויות איש מקצוע זיכוי ולהחליף למקלדת סילבר החזר ולהוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה המוארת בלדים מאחורי כל מקש ומקש כולל מקשי המולטימדיה תודה לעוזרים רק רציתי להוסיף שאני לא מציע לאף אחד לק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם במחשבים ניידים מבחינת ביצועים צריכת חשמל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, יש לי סט מקלדת ועכבר (BlueTooth) של לוגי'טק , ונשבר לי הBlueTooth Reciver , אם אני אקנה מתאם BlueTooth רגיל זה יעבוד? תודה.[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 17:07:57 UP!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by guy94,

רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין מערכת ADA890 לבין ADA880 של Altec אני מתכוון לקנות את אחד מהשניים בנוסף לכרטיס קול של Hercules Game Theather 6.1 עוד חודש בערך אחרי המשכורת... בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין ה AUDIGY לבין ה LIVE הרגיל ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by נתנאל אברהם,

היי חברים. רציתי לשאול האם עכבר שמחובר למחשב ל usb 2 יש קצב העברת נתונים נמוכה מל usb 3 ? רציתי גם לשאול אם אני משתמש במפצל usb מהמחשב ולמפצל מחוברים גם מקלדת גם עכבר וגם מצלמה זה יפגע/יחלק את קצב העברת הנתונים למחשב? האם עדיף לפצל אותם בלוח אם עצמו? תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RedEyez,

אז ככה, חבר שלי בארה"ב וחשבתי שזה הזדמנות טובה לעכבר. רציתי גם מקלדת אבל אין עברית בכל מקרה עכבר לגיימר מה אתם ממליצים תקציב הוא בעקרון בלתי מוגבל ממש. חשבתי על G9 מלוגיטק או Sidewinder של מיקרוסופט. יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. השאלה בכותרת... MX518+steel pad qck שזה 320 ש"ח... או ששוה להשקיע על G5 ולהוסיף בהמשך את הפד הזה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולכם! אני מחפש המלצה לספק כוח למחשב הבא: מעבד אינטל D820 לוח אם GIGABYTE 8I945GP כרטיס מסך 6600GT 128 MB עכשיו יש לי כמה אופצייות: ספק ENERMAX 350W ב270 שקל או לקנות מארז+מעבד של HEC ב330 שקל....אבל זה מארז של COMPUCASE שבא עם ספק 300 וואט....האם זה יחזיק את המערכת? אני גם מעוניין לעשות OC בעתיד, אז הספק יתאים? או שעדיף כבר את הENERMAX? תודה ניב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.