ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, חבר שלי בארה"ב וחשבתי שזה הזדמנות טובה לעכבר. רציתי גם מקלדת אבל אין עברית בכל מקרה עכבר לגיימר מה אתם ממליצים תקציב הוא בעקרון בלתי מוגבל ממש. חשבתי על G9 מלוגיטק או Sidewinder של מיקרוסופט. יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב! לפני 3 הגיע אליי עכבר גיימינג חדש בשם 6D gamer mouse שהזמנתי חוץ מזה שהוא ענק יש בו 2 בעיות: 1: המהירות האנכית שלו טיפה יותר איטית מהמהירות האופקית, זה די מורגש וזה ממש מפריע. 2: אני רוצה לערוך לו את המהירות של הלחצן של ה DPI ואין לי מושג איך, העכבר כל פעם מהיר או איטי מדי, ניסיתי גם להשתמש בהגדרות של העכבר בלוח בקרה וזה תמיד מהיר או איטי מדי וזה משגע אותי. או שלפעמים במשחקים זה איטי\מהיר ואז מחוץ למשחק זה להפך ונורא קשה להתרגל לזה. ניסיתי להתרגל למהירות איטית יותר אבל זה משגע אותי שהמהירויות שלו ללמעלה ולמטה שונה מימין ושמאל. לעכבר הקודם שלי שעלה איזה 40 שקל לא היו שטויות כאלו אבל כבר זרקתי אותו לפח =\
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ lenovo yoga 900. אני מעוניין לקנות lenovo thinkPad Ultra Dock אני מעוניין לחבר את המחשב דרך ה docking station לשני מסכים חיצוניים. עתה, ראיתי ב - http://www.future-x.at/images/datasheet/s252032.pdf שבחיבור של שני מסכים, הרזולוציה המקסימלית הנתמכת היא 2048x1152 / 60Hz אני מעוניין להציב את המסכים במצב אנכי (כלומר להפוך אותם לפי כיוון השעון, ככה שיהיו כמו "ספר פתוח"). האם הנ"ל אפשרי? מאחר ואז הרזולוציה בכל מסך תהיה 1152x2048 / 60Hz אני רוצה לוודא שהנ"ל אפשרי מבחינת ה docking station והכרטיס מסך שיש לי ב yoga 900. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין מקלדת מכנית למקלדת רגילה. מה יש במקלדת מכנית שאין במקלדת רגילה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת שחור/לבן וגם צבע שתכלול סורק ופקס, חשוב מאוד האמינות ועלות נמוכה של דיו/טונר איזה דגמים מומלצים כיום? לייזר/דיו? תקציב עד 1500 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באחת החנויות מרמת גן שלא אציין את שמה יש את המוצר הזה האם הוא מתאים לכל לוחות האם או רק ללוחות אם של SHUTTLE? שחכתי לתת כתובת לאתר המוצר: http://us.shuttle.com/specs_access.asp?pro_id=235
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני לא יודע למה נעלו לי את הנושא הקודם אבל הנה השאלות עוד פעם 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה הקשר בין שני מספרים אילו. אם איני טועה, FPS , הוא מספר הפעמים שהכרטיס הגרפי זורק תמונה למסך, בשנייה אחת. ולגבי Refresh Rate זהו מספר הפעמים לשנייה שהכרטיס הגרפי צובע את המסך מחדש. האם Refresh Rate נכון ל-2D ו- FPS נכון ל-3D ? לא ברור לי מה קורה כאשר הקצב רענון במחשב הוא נניח 85HZ אבל המשחק שאני משחק כרגע רץ ב-60FPS נניח... אז מה קורה עכשיו? האם אחד מהם משפיע על השני, או שבמעבר למשחק 3D לדוגמא, משתלט המאיץ על המסך והוא זה שקובע עכשיו את קצב הרענון? בבקשה אודה לכם על הסבר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם במחשבים ניידים מבחינת ביצועים צריכת חשמל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי ביקש ממני המלצה לקניית לוח אם,מארז+ספק,מעבד,זכרון פנימי,דיסק קשיח וכרטיס מסך והמחיר המקסימלי שהוא מוכן לתת הוא 3500 ש"ח אני לא מבין גדול בזה בעצמי אז פניתי אליכם אז מה כדאי לו לקנות? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת להדפסה בשחור לבן, שתהיה גם כן סורק. הסורק זה לא קריטי כל כך. אני אמור להדפיס הרבה דפים (בערך 10-60 ביום) כך שאני צריך מדפסת עם מיכל גדול, אני לא כ"כ מבין במדפסות. כמובן עדיף מדפסת שעלות החלפת הדיו לא תהיה יקרה מאוד. אשמח להמלצות. מבחינת התקציב אין לי מושג אבל אני לא רוצה לשלם 600 ש"ח אלא כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת קשה להחליף ציוד היקפי אחרי שהתרגלת אליו, ביחוד עכבר ומקלדת. הבעיה היא ש-Logitech Performance MX משתמש בקליקר (Microswitch) זול של חברת Omron מדגם D2FC-F-7N, הקליקר הזה, אחרי שימוש ממושך מתחיל לייצר לחיצות כפולות על כל לחיצה, דבר שיכול להוציא כל אדם שעובד על המחשב באופן יומיומי מדעתו. כבר החלפתי 2 עכברים כאלו במסגרת האחריות של Logitech והשלישי בחוסר מזל משווע החליט להתחיל לעשות את הבעיה חודש ויומיים אחרי תום האחריות המוארכת שהם נתנו לי. קשה לי להשקיע עכשיו עוד $100 בעכבר, שלפי הסטטיסטיקה בטוח יתפגר בשלב מוקדם כלשהו של חייו. אז אחרי ההקדמה הארוכה והמייגעת, אני מחפש עכבר למחשב, אלחוטי, שעובד על זכוכית, משהו בסגנון של ה-Performance MX. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הדגם MX500, נקנה לפני שנתיים בערך. עבד מצויין עד לפני כמה דקות, כשהגלגלת של העכבר הפסיקה לפעול פתאום (כשאני רוצה לגלגל למטה באתרים לדוגמה וכו'). הפעלה מחדש של המחשב לא עוזרת. מה יכולות להיות הסיבות? מעל לגלגלת יש שני כפתורים, שהם משמשים כתחליף בשבילה, ושניהם עובדים (איתם אפשר לגלגל בעמוד למטה או למעלה, אבל זה לא נוח).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון שמתי לב שהעכבר מבצע לי דאבל קליק לאחר לחיצה אחת,וגם לאחר שאני לוחץ על מקש ירי [מקש שמאלי] העכבר לא מגיב ולאחר כמה קליקים אחרים הוא מגיב[במשחקי fps שאני בא לבצע ירי אוטומתי הוא יורה לי צרורורת]מה שמצביע כנראה על בעיה במגעים בתוכו.[רק השארתי ] אבל לצערי הרב הזלמה לי האחריות עליו. יש לי דרך לתקן אותו בצורה כל שהיא ? [עכבר אצלי כ-שנה-שנתיים] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין הG5 של לוגטי'ק לבין הG9 לבין הDEATHADDER של רייזר לבין ה MX518. מה אומרים? לכל אחד יש היתרונות וחסרונות משלו, לדוגמא הG9 מכיל צורה קצת יותר קטנה שפחות נוחה ליידים גדולות. יש לי ידיים גדולות ומחפש עכבר סופר נוח גם לעבודה יום יומית, וכמובן שצריך להיות מאוד מדוייק ומהיר (למשחקים).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לוח ציור אלקטרוני. ראיתי הרבה דגמים (חלקם של חברת GENIUS) ואני פשוט לא מבין בזה... מישהו יכול לכוון אותי לדגם טוב ומומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן שאלתי אתכם לפני כשבוע על המלצה למדפסת לייזר ביתית. הייתי די נעול על HP לבסוף בעצת מישהו פה מהפורום שקלתי את ה XEROX. אני נורא נורא שמח שעשיתי את השינוי בהחלטה, מ HP ל XEROX. קניתי אותה בכ 620 שח כולל משלוח עד הבית. אחרי יומיים (נורא מהר!) טונר חדש למדפסת הזאת עולה קצת פחות מ 400 שח מספיק ל 3000 דפים תיאורטית טונר HP עולה יותר מ 450 שח ומספיק רק ל 2000 דפים שישמרו את המוצרים שלהם לעצמם. בנוסף לזה שמתי על 300DPI במקום 600DPI ועדיין האיכות מצויינת בנוסף לזה הפעלתי את האופציה לחסכון בטונר ועדיין האיכות טובה מאוד יש הבדלים קטנים אבל לא נראים לעין אלא אם כן מחפשים את השינויים דף ראשון יוצא בערך אחרי 15 שניות ואז החיים טובים... קצב מהיר מאוד. המדפסת מעוצבת יפה מאוד, גם חשוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מי מכם מכיר את השולחן הזה, יש לו נסיון מבחינת איכות, נוחות, פונקציונליות כל דעה שווה אשמח לקבל הצעות נוספות לאלטרנטיבה דומה (מבחינת הרעיון) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת רגילה עם הזרקת דיו צבעוני ושיהיה אפשר לחבר מיכלים חיצוניים שקופים לצורך מילוי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, מישהו מכיר פיתרון לבעיה הזאת? :'(
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר חדש לגיימינג ואני צריך את המלצתכם . ואני רוצה בו את הדברים הבאים: 1.אלחוטי (חובה!) 2. לייזר 3. עד 400 שקל אפשר גם לחרוג ל450 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן מה שמוזר: תחילה חשבתי להתמקד בטיפים לניקוי משטחי הסריקה. בינתיים זה לא עזר ומסתבר שכאשר אני סורק דף עם טקסט בתוכו (כלומר דף מודפס) הקווים האנכיים מופיעים במד ימין שלו. כאשר אני סורק דף חלק, הם מופיעים בצד השמאלי שלו. איזה הסבר טכני או לוגי ניתן לתת לתופעה כזו? IMG_20180331_0002.pdf IMG_20180331_0001.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מקלדת עם חיבור USB ועם כניסת USB שאוכל לחבר בה DOK מעדיף מקלדת עם שוליים צרים ככל האפשר ולא כמו המקלדות הענקיות של microsoft שתופסות חצי מהשולחן. משהו בגודל הזה: http://angelo.mandato.com/wp-content/uploads/2008/02/dell-multimedia-keyboard.jpg ועדיף זול ככל האפשר תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 14:48:40 עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-