ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני שחקן Counter-Strike, וברשותי העכבר Logitech MX 518 - שאלתי היא, האם כדאי לקנות פד, האם זה יותר טוב לעכבר, לחיישן האופטי שלו? ככה הוא לגמרי בסדר, לא קופץ, עכבר טוב מאד > יש לי שולחן מעץ, אם זה חשוב... כמה והאם כדאי להשקיע בפד לעכבר בשביל גיימינג? תודה רבה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הג'ויסטיק הנ''ל עכשיו שאלה האם הוא בא עם רטט?? אני מתוכנן להזמין מפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1217
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר בחיבור חוטי למשחקים, חשוב לי שהוא יהיה קל מאוד ונוח,יש לי עבר אלחוטי ובגלל שהוא די כבד יש לי כאבים בפרקים ביד ימיו,מה יהיה הכי טוב בשבילי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע בלוח של ה-KT333 או להסתפק בלוח הדי ישן של ה-266? ואני רוצה GA ולא ASUS כי אני רוצה את הכ.רשת המובנה...או שמא עדיף לקחת ASUS+כ.רשת?! ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU: Inetl P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache Motherboard: EPoX EP-4G4A+ Memory: Corsair 512MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Video Card: SUMA Platinium GForce4 TI4600SE 128MB DVI Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 DVD: Aopen DVD 1648 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supply: Antec TruePower 430 Watt מה אתם אומרים ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה צורב תומך בדיסקים של 800MB/90 MIN? אני מעוניין לקנות צורב וזה מאוד חשוב לי מכיוון שאני צורב המון סרטים וחלקם מעל 700MB אנא- ענו רק אם אתם בטוחים כי אני אקנה לפי ההמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות BLUETOOTH ע"מ לצפות בסרטים במחשב (השימוש היחיד, לא ריצות, לא פלאפון וכו'...). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סט של מקלדת ועכבר לשימוש ארוך (8 שעות ביום) שיהיו נוחים ואמינים יחסית. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק ומיקרוסופט אבל אני לא סגור עליהן בהכרח או דגם מסויים. חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואלחוטית (העכבר לא ממש פקטור חשוב, יש לי עכבר נוסף שאני אוהב במידת הצורך) אחד הסטים שחשבתי עליהם הוא ה-Microsoft Sculpt Comfort Desktop אבל לא ראיתי אותו בחנות ולא ניסיתי אותו וגם לא ראיתי עליו ביקורת אמיתית אחת. אני אשמח לקבל עליו חוות דעת או המלצה על סט אחר (או רק מקלדת אחרת) תקציב - בתקווה לא לעבור את ה-200 שח עבור מקלדת בלבד או 300 עבור סט.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עם מיקרופון משולב , שתיהיה איכותית עם תמונה טובה. אם אפשר לינק לחנות באזור השפלה... KSP , IQPC , OFFICE DEPOT , ועוד חנויות באזור פה... (סביבות אשדוד / גדרה / רחובות) תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה centurion-ים של coolermaster ל-SLK3700 או SX1040 של antec וה-6919/6A19 של compucase. לא רוצה raidmax. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למארז+ספק כוח שיחזיק את המפרט הבא 2.4HT P 256*4 160 הארד 2 כוננים צורב+כונן דיוידי וכרטיס מסך בסביבות ה1000-1200 שקל אני לא יודע איזה דגם.. חשבתי על המארז הזה... http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer אבל אני לא יודע איזה ספק כדאי לקחת התקציב כמה שפחות יותר טוב כלומר במארז אני מוכן עד 400 שקל ובספק כמה שפחות
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני אקנה בבאג, ונכנסתי לאתר ויש שם כל מיני פדים של RAZER. העכבר שעומד לרשותי הוא MX1100 , ואשמח שתתאימו לי פד מתאים. לאוו דווקא למשחקים, אלא לנוחות ומהירות העכבר. התקציב כמו המחירים הנ"ל. הנה המבחר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=604&t=9
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP DESKJET 930C ושני הראשים שלי התיבשו (היו דיי גמורים, אבל שכבו בארון איזה שנה והתיבשו לחלוטין). ראשים חדשים מקוריים יעלו לי 300 שקל (לשניהם, שחור וצבעוני). יש איזה חלופה שממלאים בראשים הקיימים שיש לי, או ראשים לא מקוריים זולים יותר? אם כן, מאיפה אני יכול להשיג כאלה בחיפה, ומה בנוגע לאיכות הצבע, אורך החיים של הראש וכו, מה בעצם שונה ראש מקורי מלא מקורי? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חברה אני צריך שתעזרו לי קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי תקבל של ה 6 pin אז נדפקתי עכשיו אני צריך ספק שאני מקבל איתו תכבל הזה מישהו יכול להמליץ לי משהו לא יותר מדי כסף הכי קצת שאפשר אבל אפשר קצת גבוהה לא מעלה 600 שקל אבל לנסות באמת כמה שפחות תודה מראש תודה רבה !! סליחה אם עשיתי טעות בפורום או משהו!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני מחליף את העכבר הישן (ה - Razer Deathadder 1800dpi) שלי ל - Roccat Kone Pure Optical Core Performance ורציתי להתאים לו משטח טוב. המשטח הקודם שלי היה ה - Steelpad Qck שהיה נח אבל לא עמיד במיוחד ונטה להתפורר/להתפרק/להיפרם מהר יותר ממה שציפיתי. לכן אני מחפש משהו עמיד יותר. כבר הייתי סגור על ה - Steelpad Qck Mass אבל אז ראיתי שהגיעו כל מיני פאדים חדשים (של Speedlink, Antec, Corsair, Roccat, Mad Catz ו - Coolermaster) ל - KSP ורציתי לברר אם כדאי לקחת אחד מהם במקום. http://ksp.co.il/?select=.1304..297.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש אזניות משולבות מיקרופון אלחוטיות או אפילו משהו בסגנון של טלפון לשיחות סקייפ. חשוב שיהיו עמידות, אני לא יודע עד כמה האזניות הקלאסיות המאסיביות יתאימו למקרה, כי בכל זאת זה לצורך סקייפ בלבד ודרושה ניידות (אולי אפילו משהו לאוזן אחת או רמקול קטן?? ) אני יודע שהבקשה מעורפלת, פשוט לא מצליח להתמקד על רעיון כיצד לנייד שיחת סקייפ. אשמח לתגובות אפילו אם זה רק כיוון מחשבה... תקציב התחלתי נגיד 200 ש"ח ואין בעיה לעלות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש המון דגמים, למישהוא יש טיפים ? אני כרגע נוטה לכיוון זירוקס / בראדר . טווח מחירים בסביבות ה 600 שח. למישהוא יש המלצות ? או לפחות ממה להיתרחק ? (HP לדוגמא..)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו לא מצאתי הבדל רציני בין שני הלוחות, חוץ מזה שלEpox בOC יש יתרון, עם כל האפשרויות שיש לו. הפרש המחירים הוא 2$, ככה שהמחיא לא קובע פה. על איזה לוח ללכת? ויש גם את גרסת הפלוס של ה8K3A, הכוללת RAID, והיא יקרה יותר ב10$ דולר.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר יהיה בשימוש בסלון עם ה HTPC שלי, יש מצב טוב מאד מאד מאד שאשתמש במחשב כדי להריץ תוכנות CAD, משחק מדי פעם.. מה קיים בתקציב שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המרחק המקסימלי יהיה 2-3 מטר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק הג'נרי הנוכחי שלי לא סוחב היתי צריך לנתק מאוררים ואת הרדיאטור ולעבור לקירור הישן,אז ככה אני צריך ספק חדש,יש המלצות? התקציב עד סביבות ה1000.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי הטלוויזיה - Samsung LCD 32' LA32s81B שרק שבת קודמת תליתי בשעה טובה על הקיר. אני מעוניין להעביר קבל וידיאו באורך של כ-15/10 מטר,מהמחשב לטלויזיה. הכבל עובר בקיר. בקיצור,ראיתי חנות שמוכרת את הכבל SVGA באורך הרצוי ממש זול,והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין חיבור VGA ל-SVGA. חיפשתי בויקיפדיה,אך לא ממש הבנתי את ההבדלים. הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-SVGA שהוא יותר זול מה-VGA, ואם אפשר,גם את ההבדלים בינהם. בתודה מראש, רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למישהו פה יש המלצה על בטריות נטענות טובות ששוה להשקיע בהם את הכסף? או שאין משהו טוב באמת, והכל אותו דבר? אשמח לקבל המלצות לגבי בטריות נטענות+מטען כמובן וגם מחירים שלהם אם אפשר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-