ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
הלו אנשים. אני מניח שכולכם מכירים כבר את התכונה הזו, ותוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה : למה לכל הרוחות אני לא יכול לראות באיזו מהירות עובד הזכרון שלי ! אני רואה כמות, אבל מתחתיו אין מהירות ! אה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קצת מוזרה - כל פעם שאני מנסה להדפיס, התוכנה שממנה אני מנסה (וורד לדוגמה), מתרסקת. זה קורה גם עם תוכנת התחזוקה של המדפסת - כשאני עושה פעולות תחזוקה הכל בסדר אבל אם אני מנסה להדפיס דף ניסיון (כמו אחרי ההתקנה), גם תוכנת התחזוקה מרסקת. כמובן שהסרתי והתקנתי מחדש ולא עזר. אנ יעובד עם windows 7 והורדתי את הדרייברים מהאתר של לקסמרק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש עכבר שמתאים לאחיזת fingertip, למשחקי FPS בעיקר. הבעיה אצלי היא שעכבר עם פרופיל רגיל מכאיב לי בזרת+קמיצה כי הם סוגרות עליו מהצד וזה מפעיל לחץ על המפרקים. אז אני מחפש משהו שבצד ימין אפשר להניח את האצבעות בצורה יותר נוחה. ראיתי את הCoolerMaster CM Storm Spawn נראה חמוד - האם יש המלצות מניסיון אישי? (כן, אני יודע שהוא מופיע ב"ציוד מומלץ") האם יש למישהו המלצה אחרת? תקציב: עד 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה הקשר בין שני מספרים אילו. אם איני טועה, FPS , הוא מספר הפעמים שהכרטיס הגרפי זורק תמונה למסך, בשנייה אחת. ולגבי Refresh Rate זהו מספר הפעמים לשנייה שהכרטיס הגרפי צובע את המסך מחדש. האם Refresh Rate נכון ל-2D ו- FPS נכון ל-3D ? לא ברור לי מה קורה כאשר הקצב רענון במחשב הוא נניח 85HZ אבל המשחק שאני משחק כרגע רץ ב-60FPS נניח... אז מה קורה עכשיו? האם אחד מהם משפיע על השני, או שבמעבר למשחק 3D לדוגמא, משתלט המאיץ על המסך והוא זה שקובע עכשיו את קצב הרענון? בבקשה אודה לכם על הסבר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על הדרייברים החדשים ל-XP, למי שעוד לא ראה, אפשר לראות פה. אוקיי, הורדתי, התקנתי וההבדל היחיד הוא שבכיבוי/הפעלה מחדש של המחשב אין יותר שגיאה ב-DEVELOPER. יש עוד הבדל קטן, בדרייבר הקודם כל הזמן כשהיה עולה ה-Windows אז הוא היה פותח לי את ה-AudioHQ פעמיים (בשורת משימות), עכשיו הוא בכלל לא פותח אותו, למרות שראיתי שהוא התווסף ל-Startup ברג'יסטרי!! הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי הוא שיש לי עכשיו מיקסר שעושה שימוש באופציות של הכרטיס קול (באסים, עיות קול בזמן אמת וכל הדרעק הזה...). כפי שאתם רואים, זה המיקסר: זה הדבר היחיד שהתווסף לי עכשיו. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את ה-AudioHQ בשום אופן. אתם מכירים אולי דרך בעזרתה אפשר לפתוח את ה-AudioHQ? או להפנות אותי לאתרים בנו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה צורב תומך בדיסקים של 800MB/90 MIN? אני מעוניין לקנות צורב וזה מאוד חשוב לי מכיוון שאני צורב המון סרטים וחלקם מעל 700MB אנא- ענו רק אם אתם בטוחים כי אני אקנה לפי ההמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את העכבר הזה כבר חודשיים ויש לי שתי שאלות: יש לו אפשרות מאקרו (פקודות מאקרו) ועד עכשיו לא הבנתי מה זה ולמה זה משמש ושאלה שניה קניתי את העכבר מאייבורי מחשבים וכתוב לי שיש לי אחריות 3 שנים במעבדות אייבורי מחשבים-מחירו היה 250 שקלים לעומת זאת בחנות אחרת הוא עולה כפול בסביבות ה500 שקל אבל זה אחריות ע"י היבואן הרשמי מה ההבדל ומה זה אומר? מה אם יתקלקל לי העכבר לא יחליפו לי אותו בחדש? תודה על העזרה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבתי בפורום לפני חודש לגבי מקלדת ואני ארצה לקנות אחת בחודש הקרוב אם ישאר לי תקציב מהsummer sale בSteam. אני מחפש מקלדת לגיימינג בסביבות ה200-300 שקל. ראיתי את ה CM Storm Trigger לפני חודש אבל מסתבר שכבר לא מוכרים אותה בארץ, ולהזמין מחו"ל יהיה בעייתי כי זה עוד יותר יגביה את המחיר. לגבי פיצ'רים: אני די תלוי מאוד במקשי מדיה, כבר ממש התרגלתי לזה כי היו לי כאלה בשלוש המקלדות האחרונות אז בכל צורה שהיא אני צריך מקשי מדיה. יהיה נחמד אם יהיו מקשי מאקרו משולבים אבל זה פחות חשוב לי. חוץ מזה לא ממש אכפת לי אם היא מכאנית או לא אבל אם היא כן אז אני יחסית רגיש לרעש, אז סוויטצ'ים שחורים לפי מה שהבנתי יחסית זולים ולא ממש רועשים, אז זה יהיה הכי טוב כי הם גם טובים לגיימינג לפי מה שקראתי. ח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי מהם עדיף? יש לRAZER כפתורים לשינוי הDPI?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שבעדכונים מאוחרים יותר שיפרו את ה Lift off distance. משהו כמו מ45 מ"מ ל 15 בלבד. מישהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המרחק המקסימלי יהיה 2-3 מטר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לפטופ lenovo yoga 900. אני מעוניין לקנות lenovo thinkPad Ultra Dock אני מעוניין לחבר את המחשב דרך ה docking station לשני מסכים חיצוניים. עתה, ראיתי ב - http://www.future-x.at/images/datasheet/s252032.pdf שבחיבור של שני מסכים, הרזולוציה המקסימלית הנתמכת היא 2048x1152 / 60Hz אני מעוניין להציב את המסכים במצב אנכי (כלומר להפוך אותם לפי כיוון השעון, ככה שיהיו כמו "ספר פתוח"). האם הנ"ל אפשרי? מאחר ואז הרזולוציה בכל מסך תהיה 1152x2048 / 60Hz אני רוצה לוודא שהנ"ל אפשרי מבחינת ה docking station והכרטיס מסך שיש לי ב yoga 900. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-28891 אני לא כ"כ מבין, אבל לאלו שכן הוא שווה את המחיר או שזה סתאם חארטה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר (פשוט) אלחוטי של מיקרוסופט ואני מעוניין לכוונן אותו שיהיה יותר מדויק. אני אוהב לשחק סנוקר ברשת אבל יש לי בעיה עם הדיוק שלו. האם ניתן להתעסק עם ההגדרות שלו? או שלצורך כך אצטרך לרכוש עכבר אחר? דיוק = רגישות קלה ביותר לכל תזוזה מפני שקשה (לי) לכוון את המכה בסנוקר. בפועל אני חש שהעכבר אכן זז מילימטר אך החץ המורה כמעט ולא זז אני צריך להניע את העכבר בצורה יותר 'גסה'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתוב לי מטלית אנטיסטטית אבל אני לא יודע מזה.... ואם לא איתה אז תמליצו לי עם מה כן,כי המסך שלי מלוכלך קצת,והייתי רוצה לנקות אותו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את ה G7 הישן שלי, כי די, תם ונשלם זמנו היקר מתחת לידי הימינית. מאוד קשה לי לבחור בין שלולשת העכברים שרשמתי למעלה, בבקשה תצביעו אך ורק אם אתם מבינים ולא בגלל רק שיש לכם עכבר כזה או אחר תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצה למדפסת ביתית משולבת. אלה התכונות שחשובות לי: חובה: - מזין מסמכים אוטומטי (עבור סריקה ומשלוח פקסים). - רשת אלחוטית. - הדפסה בצבע. - מחיר דיו שפוי. - גודל מתאים לבית. נחמד שיהיה: - הדפסה דו-צדדית. - הדפסה דרך הטלפון / אינטרנט. אנחנו לא מדפיסים המון. הגבלת תקציב - 900 ש"ח, אבל כמובן עדיף כמה שפחות. למעשה אחרי מחקרים מצאה חן בעיניי Brother MFC-J470DW, אבל נראה שמחסניות הדיו שלה יקרות מאוד (כמעט 400 ש"ח לסט להבנתי) ולכן אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר שיש לי כרגע גוסס ומתפרע... שירת אותי 5 שנים והגיע הזמן להחליפו אני מחפש עכשיו טוב שאוכל לגלוש איתו ולשחק איתו (שיהיה אפשר לכוון כמו שצריך), לא צריך אחד מיוחד לגיימרים שעולים מעל 200 שקל כי אני לא גיימר כבד התקציב שלי הוא 100 שקל לא יותר אם אפשר הצעות רק מTMS KSP או אפילו אייבורי תודה מראש !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות BLUETOOTH ע"מ לצפות בסרטים במחשב (השימוש היחיד, לא ריצות, לא פלאפון וכו'...). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו לא מצאתי הבדל רציני בין שני הלוחות, חוץ מזה שלEpox בOC יש יתרון, עם כל האפשרויות שיש לו. הפרש המחירים הוא 2$, ככה שהמחיא לא קובע פה. על איזה לוח ללכת? ויש גם את גרסת הפלוס של ה8K3A, הכוללת RAID, והיא יקרה יותר ב10$ דולר.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצורב הבא שלי הולך להיות סקאזי על 100%, ורציתי לדעת, האם הבקר מגיע ביחד עם הצורב?או שצריך לקנות בניפרד?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מצלמת רשת איכותית לטובת פרויקט שאני מבצע בתחום זיהוי פנים. בתום הפרויקט התמונות ילקחו על ידי מצלמות של סמארטפונים שלהבנתי באיכות גבוהה יותר מהמצלמות במחשב, ולכן אני צריך מצלמת מחשב ברמה יותר גבוהה מאשר זו שמספיקה לוידאו צ'אט. התקציב יכול להיות מעל 300 אם יש בכך צורך, אבל כמובן מה שיותר איכותי במה שפחות כסף... (לא רוצה למצוא עצמי משלם הרבה כסף למשהו שלא יתרום לי). אשמח להמלצותכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי עכבר של ארגן 520 רגליות הטפלון שלו מואד קטנות ולא איכותיות זה לא ממש נורא אבל ..אם יש אפשרות לקנות מדבקות או פיתרון אחר ? אני זוכר שבעכברים הישנים חיברתי זכוכיות ששברתי מגולות זה היה טס!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-