עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מדבר על הדרייברים החדשים ל-XP, למי שעוד לא ראה, אפשר לראות פה. אוקיי, הורדתי, התקנתי וההבדל היחיד הוא שבכיבוי/הפעלה מחדש של המחשב אין יותר שגיאה ב-DEVELOPER. יש עוד הבדל קטן, בדרייבר הקודם כל הזמן כשהיה עולה ה-Windows אז הוא היה פותח לי את ה-AudioHQ פעמיים (בשורת משימות), עכשיו הוא בכלל לא פותח אותו, למרות שראיתי שהוא התווסף ל-Startup ברג'יסטרי!! הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי הוא שיש לי עכשיו מיקסר שעושה שימוש באופציות של הכרטיס קול (באסים, עיות קול בזמן אמת וכל הדרעק הזה...). כפי שאתם רואים, זה המיקסר: זה הדבר היחיד שהתווסף לי עכשיו. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את ה-AudioHQ בשום אופן. אתם מכירים אולי דרך בעזרתה אפשר לפתוח את ה-AudioHQ? או להפנות אותי לאתרים בנו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TUCG,

טוב, החלטתי שהגיע הזמן להתקדם עם הטכנולוגיה ולקנות סורק. באיזה דברים כדאי לי להתחשב בבחירת הסורק שאני אקנה (מחיר, באנדל, איכות סריקה (?), מה עוד - תגידו לי אתם) ? ועל איזה סורק אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך, MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB ASUS CD X 52 TASK CASE - TK3003 Screwless ARCTIC SILVER 3 Mitsumi floppy 1.44 FLATRON 17 795 FT יצא לי בפנד'ס 5,372 ¤... הרבה מתחת לתקציב, אבל זה לא בשבילי, זה בשביל ילד צעיר שקונים לו מחשב למשחקים, לא בשביל איזה תותח, אז חבל להוציא הרבה כסף סתם, במסגרת המחיר הזה, פלוס מינוס 500 שקל, מה אתם אומרים ? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by davidz85,

שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג ולקנות פאנל חדש של לG9. אני מתכוון לפאנל המקורי של העכבר, לא השני שמונע החלקה בגלל זיעה. הסיבה שבגללה אני רוצה לקנות פאנל חדש זה שהפאנל הנוכחי כנראה קיבל כמה צ'אפחות וכולו עכשיו עושה רעשים והוא לא יושב בכלל טוב על העכבר, זה מאוד מעיק על חוויית המשחק/גלישה/ניווט לא משנה מה אני עושה זה מרגיש כאילו הפלסטיק לא יושב טוב ועומד להתפרק. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא חנות שמוכרת פאנל כזה מקורי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tom57,

מי מהם עדיף? יש לRAZER כפתורים לשינוי הDPI?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by behagai,

הי, אני מחפש מצלמת רשת איכותית לטובת פרויקט שאני מבצע בתחום זיהוי פנים. בתום הפרויקט התמונות ילקחו על ידי מצלמות של סמארטפונים שלהבנתי באיכות גבוהה יותר מהמצלמות במחשב, ולכן אני צריך מצלמת מחשב ברמה יותר גבוהה מאשר זו שמספיקה לוידאו צ'אט. התקציב יכול להיות מעל 300 אם יש בכך צורך, אבל כמובן מה שיותר איכותי במה שפחות כסף... (לא רוצה למצוא עצמי משלם הרבה כסף למשהו שלא יתרום לי). אשמח להמלצותכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר גדול פיזית אלחוטי עם צריכת סוללה נמוכה ושיחזיק כמה שנים טובות. בריפרוף ברשת הבנתי שיש הבדלים בין חיישן אופטי לליזר ולא כ"כ הבנתי מה טוב יותר, לכן לא משנה לי הסוג. אשמח לקבל הצעות ! תודה

8. Started by jj516,

אני רוצה לקנות 50 CDR ו 50 CDRW מישהוא יכול להמליץ לי על חברות מצויינות גם ל CDR וגם ל CDRW? מחיר זה לא העיקרון אלה החברה עצמה, אני לא מדבר על האלה ב 2 שקל או פחות אז... דיסקים טובים, לא מפונקים, ושהצריבה בהם היא חלקה כמה שיותר. יש המצלות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

iiyama VM pro pro 411 mag 796 fd flat sony e220 wega lg flatron 795 ft סמסונג מקביל משהו כלשהו טוב במחיר ? התקציב הוא כ1500 שימוש משחקים אינטרנט גם תוכנות גרפיקה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Blade2k,

I want 2 know i have asus a7a 266 can i use athlon xp? what memory does it uses? Thanks.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by urinka,

היי חברים אני יודע שמדפסות זה נושא פחות חם ומגניב אבל אני מחפש מדפסת צבעונית עם יכולת סריקה ל SMB (תיקיה משותפת של WINDOWS ) באופן מפתיע הפיצר המאוד נוח הזה לא זוכה להתיחסות במפרטי המדפסות וזה סוג של ניחוש אם הממשק של המדפסת יתמוך בזה או לא ... יש יודעי דבר בקהל ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Boomer,

כל מה ששמעתי זה שהוא מאוד זול.. מישהו יודע אם הוא שווה משהו??? כי האינטרנט הרגיל שלהם גם היה זול, אבל הוא בכלל לא זז!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by X-Viper,

חיפשתי בפורמים, ראיתי דעות של אנשים.. כולם אומרים אין הבדל... אני רוצה תשובה... מה עדיף GamaTronic SmatCompact650VA או ADVICE E-COM600VA הבנתי שלגאמא יש יותר יציאות וגם יציאות AVR בנפרד, וגם תוכנה יותר ידידותית מאשר לאדוויס... אני אשמח מאוד לקבל כמה שיותר מהר תשובה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by puzo,

www.puzo.org

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tpoo40,

אילו אוזניות לקנות? תקציב: עד 300 ש"ח חריגה: עד 50 ש"ח עדיף שלא מה השימושים: בעיקר להשתקת רעשים מבחוץ (שיהיו אטומות) ובנוסף שיתאימו גם לגיימינג בקשות מיוחדות: השתקת רעשים מבחוץ (חשוב!) אם אפשר שיהיה mixer לשיחות וגיימינג כלומר שבאותו הזמן שאני משחק, אני אוכל לדבר ללא הפרעה למשחק. מחו"ל או מהארץ? מהארץ תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

אני צרך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי באותו חלק והם חייבים להיות RF לא IR

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי עכבר (פשוט) אלחוטי של מיקרוסופט ואני מעוניין לכוונן אותו שיהיה יותר מדויק. אני אוהב לשחק סנוקר ברשת אבל יש לי בעיה עם הדיוק שלו. האם ניתן להתעסק עם ההגדרות שלו? או שלצורך כך אצטרך לרכוש עכבר אחר? דיוק = רגישות קלה ביותר לכל תזוזה מפני שקשה (לי) לכוון את המכה בסנוקר. בפועל אני חש שהעכבר אכן זז מילימטר אך החץ המורה כמעט ולא זז אני צריך להניע את העכבר בצורה יותר 'גסה'. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Tiger,

שלום אני מעוניין לדעת איפה אפשר למצוא מבחר של סוגים של headsets (אוזניות+מיקרופון) ... האם יש מבחר בבאג או בכל חנות מחשבים אחרת ??? בתודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Yoram Lev,

מה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך חנויות זולות ואמינות, מישהו מכיר? עריכת המודר: שלא יהיו כל מיני PM מפתיעות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לכידה של וידאו. כרגע יש לי את FLYTV PRIME SPO שהוא כרטיס PCI ישן מאוד. אני מחפש כרטיס PCI או PCI-E. ראיתי את הכרטיסים של ATI ורציתי חוו"ד לגביהם: http://www.amd.com/uk/products/pctv/tv-wonder-tuners/Pages/tv-wonder-product-matrix.aspx אני לא מעוניין בכרטיס מבוסס USB משום שאני מעדיף כרטיס עצמאי עם זכרון ויכולות משלו. אני לא מצאתי יותר מידי אופציות בארץ האומנם? תודה ממתין לתגובות!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Pitzinyelo,

מה המשמעות של ספק כוח עם המושג הנ"ל? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 אני רוצה לקנות את הספק הזה אבל לא מעניינים אותי איזה פיצ'רים מיוחדים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3698 איך הוא לעומת העכבר שיש לי עכשיו? (העכבר המעפן שבא עם ערכת ה cordless desktop ex110 קישור: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/154&cl=us,en ) ואיך הוא לעומת עכברים אחרים בשוק? (לא מתכוון לעכברי הגיימרים המטורפים.. היותר פשוטים) אם יש לכם המלצות אחרות לעכברים טובים עד 100 ש"ח אני אשמח לשמוע.. (אלחוטי, וכדאי עם יותר מ-3 כפתורים)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Student111,

מחפשת את המאפיינים הבאים: - משולבת - מדפסת, סורק, מכונת צילום, פקס - הזרקת דיו - אלחוטית (אין צורך בחיבור חוטי לרשת) - עלויות דיו נמוכות - דו צדדית - אם נגמר הדיו הצבעוני, המדפסת מאפשרת להדפיס בשחור. גם מאפשרת להשתמש בשאר הפונקציות כמו סורק ושליחת פקס, אם נגמר אחד ממיכלי הדיו (הייתה לי פעם מדפסת משולבת שלא אפשרה לעשות כלום במקרה כזה). תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by hadarK,

שלום לכולם, אז ככה יש ברשותי את ה logitech g500 שכבר לא עובד כמו שצריך, אז אני זקוק לעכבר גיימינג חדש. התקציב הוא כ300 ש"ח ומעוניין לחסוך כמה שאפשר, קנייה מחו"ל אפשרית אבל רק עם משלוח ישיר לארץ מהחנות. האחיזה היא palm, יש לי יד די גדולה אם זה רלוונטי (יכול להחזיק כדור כדורסל ביד אחת) וdpi יגיע לאיזור ה4K חובה בנוסף מעוניין באפשרות לשנות dpi מכפתורים פיזיים (כמו ב g500). תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים