ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
היי, יש לי מדפסת HP DESKJET 930C ושני הראשים שלי התיבשו (היו דיי גמורים, אבל שכבו בארון איזה שנה והתיבשו לחלוטין). ראשים חדשים מקוריים יעלו לי 300 שקל (לשניהם, שחור וצבעוני). יש איזה חלופה שממלאים בראשים הקיימים שיש לי, או ראשים לא מקוריים זולים יותר? אם כן, מאיפה אני יכול להשיג כאלה בחיפה, ומה בנוגע לאיכות הצבע, אורך החיים של הראש וכו, מה בעצם שונה ראש מקורי מלא מקורי? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
העכבר שיש לי כרגע גוסס ומתפרע... שירת אותי 5 שנים והגיע הזמן להחליפו אני מחפש עכשיו טוב שאוכל לגלוש איתו ולשחק איתו (שיהיה אפשר לכוון כמו שצריך), לא צריך אחד מיוחד לגיימרים שעולים מעל 200 שקל כי אני לא גיימר כבד התקציב שלי הוא 100 שקל לא יותר אם אפשר הצעות רק מTMS KSP או אפילו אייבורי תודה מראש !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע בלוח של ה-KT333 או להסתפק בלוח הדי ישן של ה-266? ואני רוצה GA ולא ASUS כי אני רוצה את הכ.רשת המובנה...או שמא עדיף לקחת ASUS+כ.רשת?! ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שאפשר לחבר אותן למחשב. אני רוצה להזמין אותן מ EBAY. סכום בין 20-40 דולר. מדובר באוזניות שתישבות על כל האוזן אוזניות קשת נקראות. אם יש משהו בארץ שהוא זול וטוב אני אשמח גם לקבל הצעות תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן!! לכל אלה שכל הזמן ממליצים על מסך שטוח!! זה סתם בזבוז כסף לדעתי!!!! הוא פחות טוב ממסך שולחני רגיל!!! היה לי מסך 19 אינץ ששבק חיים!! למרבה המזל אבא שלי מנוי על גלובס ....וכמו שאתם יודעים ...מי שחותם להם בקבל מסך שטוח!!! ובכן אבא שלי חתם לשנתיים וקיבל את המסך השטוח בחינם! קיבלתי את המסך בזמן מה שנקרה.... אבל!....דעתי עדיין נשארה ...עדיך מסך רגיל!! יכול להיות שאני אתחלף עם אחותי במסך יש לך LG
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נדלקתי על המארז הזה מה אתם אומרים עליו ? למישהו יש נסיון איתו, כדי לקנות ? ובעיה נוספת - יהיה חבל לחורר אותו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש. חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ. אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש? חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם לא אז גם ה-MX 500 של לוג'יטק כולל את המטען סוללות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס על דף גלוסס תמונות אני רוצה שזמן הדפסה יהיה מהיר , ושהדפס לא תהיה כמו תמונות שמפתחים בחנות צילום על איזה חומר אני צריך להדפיס?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אזניות עם מיקרופון + מקלדת למשחקים ובעיקר ל counter strike. המחיר המתוכנן לשניהם ביחד היה 400 שקלים אבל אני יכול לגרד ולהגיע ל 500. ראיתי פה לא מעט המלצות אבל שום דבר במחירים שציינתי. ראיתי ב KSP את המקלדות : [h=1]Corsair Raptor K30[/h][h=1]Razer DeathStalker Essential[/h][h=1]Logitech Gaming Keyboard G105 Retail[/h]ובחריגה קטנה את : [h=1]Corsair Raptor K40[/h] בתחום האזניות ראיתי את : [h=1]Corsair Raptor HS30[/h] אשמח להמלצות בנושא מאחר ואין לי שמץ של מושג בתחום. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אילו אוזניות לקנות? תקציב: עד 300 ש"ח חריגה: עד 50 ש"ח עדיף שלא מה השימושים: בעיקר להשתקת רעשים מבחוץ (שיהיו אטומות) ובנוסף שיתאימו גם לגיימינג בקשות מיוחדות: השתקת רעשים מבחוץ (חשוב!) אם אפשר שיהיה mixer לשיחות וגיימינג כלומר שבאותו הזמן שאני משחק, אני אוכל לדבר ללא הפרעה למשחק. מחו"ל או מהארץ? מהארץ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי במחשב סי די רום צורב ושני הארד דיסקים, איך עדיף לחבר רת כבל ה-IDE, ישנם רק שתי יציאות בלוח, ה-HD הראשון במהירות 7200 והשני 5400, תודה מראש :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוג'יטק הוציאה עכבר חדש למשחקי MMO, לוג'יטק G600: http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/g600-mmo-gaming-mouse - 20 כפתורים הניתנים לתכנות - זכרון פנימי לאחסון פרופילים - מותאם לשימוש ביד ימין - תומך ב-Logitech Gaming Software מה דעתכם על העכבר הזה? האם הייתם רוכשים אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש סורק בעל איכות מעולה לצורך סריקת אלבומי תמונות ישנים ותיקון התמונות בפוטושופ. המטרה היא לסרוק כמה שיותר תמונות בכמה שפחות זמן מבלי לפגוע בתמונות. ממה שהבנתי יש שני סוגי סורקים שיכולים לשמש אותי. שניהם עם feeder, אחד סורק ושומר את החומר על כרטיס זיכרון שניתן להרחיב בתוך הסורק, סורק כל תמונה בנפרד. אחר שמתחבר למחשב, מכניסים כמות מסויימת של תמונות בfeeder והוא סורק ושומר רגיל. הבקשה שלי שהסורק יעלה לכל היותר 500 שקל, לא חייב להיות נייד או אלחוטי. העיקר שיהיה מהיר מאוד. (10 שניות לתמונה נשמע לי סביר, לכל היותר) כמו כן, מדפסת פקס וכל השאר לא נחוצים לי כאן. תודה על העזרה, איב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי לידי את הכרטיס פיירווייר בתצלום ולא הבנתי כל כך מה הסיבה שיש לו חיבור ממש על הכרטיס? לא קיבלתי דרייבר לכרטיס האם צריך? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה! קניתי מארז של קומפיוקייס דגם 6C29 ויש לו חיבורי USB מקדימה, עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח אם אלה חיבורי USB 1 או 2 ועל הלוח אם יש לי 2 חיבורים אחד ל-USB 1 והשני ל-USB 2 איך אני יודע לאן אני מחבר אותם???? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתוב לי מטלית אנטיסטטית אבל אני לא יודע מזה.... ואם לא איתה אז תמליצו לי עם מה כן,כי המסך שלי מלוכלך קצת,והייתי רוצה לנקות אותו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שאלתי אתכם לפני כשבוע על המלצה למדפסת לייזר ביתית. הייתי די נעול על HP לבסוף בעצת מישהו פה מהפורום שקלתי את ה XEROX. אני נורא נורא שמח שעשיתי את השינוי בהחלטה, מ HP ל XEROX. קניתי אותה בכ 620 שח כולל משלוח עד הבית. אחרי יומיים (נורא מהר!) טונר חדש למדפסת הזאת עולה קצת פחות מ 400 שח מספיק ל 3000 דפים תיאורטית טונר HP עולה יותר מ 450 שח ומספיק רק ל 2000 דפים שישמרו את המוצרים שלהם לעצמם. בנוסף לזה שמתי על 300DPI במקום 600DPI ועדיין האיכות מצויינת בנוסף לזה הפעלתי את האופציה לחסכון בטונר ועדיין האיכות טובה מאוד יש הבדלים קטנים אבל לא נראים לעין אלא אם כן מחפשים את השינויים דף ראשון יוצא בערך אחרי 15 שניות ואז החיים טובים... קצב מהיר מאוד. המדפסת מעוצבת יפה מאוד, גם חשוב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך המקלדת שמופיעה בכותרת הנ"ל? והאם יש למישהו אותה שיכול להמליץ לי עליה,או על מקלדת אחרת בתקציב הזה של 140 שקלים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הלכתי עם חבר שלי לקנות למכשיר הפליסטישן 2 החדש שלו אקדח רוטט עם כוונת אלחוטי ולאחר שיטוט קצר מצאנו אקדח מענין העונה לכל הציפיות של חברי שמיד החליט לקנות אותו ב- 350 שקל וקיבל גם משחק מתנה. כשחזרנו לביתו וחיברנו את האקדח לפליסטישן 2 הבחנתי כי החיבור הינו חיבור USB רגיל כמו שיש למחשב השולחני הרגיל (שאחד כמהו נמצא שוכב בביתי). שיחקנו בו והיה מענה ביותר לשחק במשחק time crisis שאותו הוא קיבל מתנה. מיד עלה בראשי רעיון, לקנות גם את האקדח כזה או אחר למחשב שלי והתחלתי בהתחלה לחפש אקדח למחשב, דבר שהתגלה כבלתי אפשרי, בכל חנות שנכנסתי אמרו שיש להם רק כאלה המתחברים לפליסטישן אחד או שתיים או לשניהם. ולכן חזרתי עצוב ללא שום אקדח ועם כאב חזק בלב שלא אוכל לנסות לשחק במשחקים הישנים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תחילה יש לי את אותו עכבר רק הדגם הישן DPI 1.8 , פשוט הוא נהרס - גם איתו הDPI לא מגיב כשאני רוצה לשנות. חשבתי זאת בעיה של העכבר. עכשיו הגיע החדש ואותה בעיה. מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את הדרייבר שמתאים לחחדש . מה עושים? הסתדרתי. אם מחברים את העבר לUSB3 אז יש תבעיה. מה זה כך צריך להיות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-