עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ואין יציאת COM ממנה אני מעוניין להשתמש במדפסת הישנה שלי HP 720C, מה אני עושה? האם יש איזה כבל שממיר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by bck,

שלום יש לי מארז וכל מה שאני יודע הוא שהוא בצבע לבן. איך אני יודע אם הוא מיני , מידי או טאוור או פול טאוור. כל מה שאני יודע שההבדל בין 4 סוגי המארזים האלו הוא הגודל , האם עלי למדוד את הגודל של המארז? או שעלי לספור את מספר המקומות לכוננים? ומה זאת אומרת כונן 5 נקודה מספר כלשהו אינץ'? ומה ההבדל בין AX לAXT (משהו כזה , אני מצטער אם אלו לא בדיוק האותיות הנכונות) תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Gnome,

יש את העכבר הנ"ל אבל הגלגלת לפעמים מעצבנת ולא מורידה את הדף כמו שצריך. מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום! אני צריך מפצל USB ל 7 / 10 פורטים עם מקור מתח חיצוני, 2A (אמפר)+ אני צריך לחבר 3-4 הארד דיסקים חיצוניים 2.5" שאין להם מקור מתח חיצוני, ועוד כמה מכשירים כמו סמרטפונים, מצלמת רשת, מקלדת, עכבר... ושימוש נוסף הוא להטענת כמה מכשירים סלולריים וטאבלטים במקביל. ראיתי שיש כל מיני מפצלים בזאפ, הרוב סינים, ללא תו תקן ישראלי. כמו: http://pc2.co.il/items/97996#techDetailsAName http://usb4.co.il/items/102196 http://www.4com.co.il/products/214762 - יקר! http://www.usbid.co.il/product1324.aspx https://ksp.co.il/?uin=18038 http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=4577000004&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he * בעיקרון המפצלים "הטובים" הם כאלו שיש להם שנאי עם זרם של 2A…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gal555,

הוא טוב למשחקים? נוח?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by EQliz28,

לאחרונה קניתי מקלדת CMstorm Trigger עם סוויצ'ים שחורים, הורדתי את הדרייבר של המקלדת. כל כמה זמן האורות נכבים (הLED של המקשים) והמקלדת מפסיקה לעבוד למספר שניות (עד חצי דקה לכל היותר), וזה מראה לי הודעה על המסך שאומרת לא לנתק את המקלדת, ניסיתי לכבות את הדרייבר אבל זה עושה את זה פשוט בלי ההודעה. מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 12w23e,

שלום רב, אני מחפש מקלדת + עכבר לשימוש אינטרנטי יומיומי. אני מעוניין להוציא סכום נמוך (בערך 200 ש"ח). יש את הדגמים הבאים: 1. Logitech Wireless Desktop MK250 - עולה 120 ש"ח. 2. Microsoft Wireless Media Desktop 1000 - עולה 150 ש"ח. 3. Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 - עולה 215 ש"ח. 4. Logitech Cordless Desktop S520 - עולה 240 ש"ח. האם יש למישהו המלצה??? האם יש כאן עכבר נוח יותר מכולם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by danezeq,

אני עובד הרבה עם תוכנות שמצריכות שימוש בPAN עם הלחיצה ממושכת על הגלגלת של העכבר. דבר זה גורם לעכברים אצלי להיהרס שוב ושוב. יש המלצה לעכבר איכותי שלא ייהרס? לא צריך כפתורים מיוחדים ועיצוב מוגזם. נח לי עם עכבר פשוט. רק שיחזיק מעמד. עדיף אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by B.D.B,

[ltr]I was thinking about buying PDA based on Windows Mobile 5.0 mostly for GPS purposes but not only. however the prices are outrageous compared to what you can get on ebay. the question is, is the Windows Mobile OS multilingual? I don't mean, does the OS come in different languages, but can I enter text in other languages, namely hebrew. because I know that old palm OS needs a special firmware to enable writing in hebrew. also do Windows Mobile 5.0 has handwriting recognition and will it recognize hebrew as well or on screen keyboard only?[/ltr]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולכם! אני מחפש המלצה לספק כוח למחשב הבא: מעבד אינטל D820 לוח אם GIGABYTE 8I945GP כרטיס מסך 6600GT 128 MB עכשיו יש לי כמה אופצייות: ספק ENERMAX 350W ב270 שקל או לקנות מארז+מעבד של HEC ב330 שקל....אבל זה מארז של COMPUCASE שבא עם ספק 300 וואט....האם זה יחזיק את המערכת? אני גם מעוניין לעשות OC בעתיד, אז הספק יתאים? או שעדיף כבר את הENERMAX? תודה ניב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היום קיבלתי את הסט הזה, חינם בעזרת פרוטקציה אבל עזבו את זה אני לא מחפש להתלהב או משהו. רציתי לעביר ביקורת על הסט אז ככה: יתרונות: עיצוב מהמם,המקלדת נוחה במיוחד והכפורים שלה שימושיים ביותר. הטווח של העכבר די גדול נראה לי, בכל אופן הכי הרבה שיכולתי להתרחק בחדר שלי זה 4 מ' ~. את המקלדת לא ניסיתי עדיין בטווח. הגלגלת של העכבר ממש כיפית וקשיחה כזאת. חסרונות: בינתים החיסרון היחיד שמצאתי(אולי בגלל שאני משתמש בה רק שעתיים) הוא שבעכבר יש רק 2 כפתורים בסיסיים ומקלדת,אבל לי זה בסדר כי בתור אחד שהיה לו מקודם את האקספלורר מאוס הגדול ולא ממש התמשתי בכל הכפורים שלו זה לא משנה לי. בכל אופן סט נחמד ביותר אבל יקר במקצת (500 ש"ח). אני יעדכן עוד קצת אח"כ אם יהיה לי מה בכלל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Elrond,

מישהו יודע האם המבנה של הסלוט בחדש יהיה שונה לגמרי כמו בין 2 ל- 4, או כמו השינוי בין 1 ל- 2. כלומר האם כרטיסים של AGP*4 יתאימו ל- 8 וההפך. הסדרה החדשה של Gforce תיהיה מבוססת AGP*8? תתאים לסלוט AGP*4?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Sting,

יש למישהו איזה שהיא המלצה ל Game pad טוב ואיכותי עם הרבה כפתורים ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mol,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בדרגה בינונית עד נמוכה. הדרישות לכרטיס עצמו: אין צורך בתמיכה במשחקי 3D כבדים ,עד עכשיו עבדתי עם Rage IIC 3 8MB והספיק לי כמעט לכל המשחקים (המעטים ששיחקתי ) יש צורך בתמיכה בלינוקס (בד"כ זה פשוט אומר לא הכרטיס הכי חדש שיש ) בנוסף אני צריך אפשרות יציאת TV ברמה טובה . כניסת TV יכולה להיות נחמדה אבל בהחלט לא חובה תג המחיר צריך להיות סביבות ה 100 $ (לא כולל מע"מ) המחשב עצמו הוא P 3 450 עם 256MB ו Win 2k pro. המון תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Corsair HS1A: 280 ש"ח Roccat Kave 5.1: 390 ש"ח או שעדיף לקנות את ה Corsair HS1: שהן עולות 400 ,חיבור USB, ויש בהן מובנה כרטיס קול שיכול ליצור 7.1 של DOLBY. אני ממש מבקש מאנשים שמבינים בזה או שיש להם את אחת האוזניות. התקציב ממש לא חשוב. אז ככה,יש לי כבר כרטיס קול 5.1 שמחובר ב PCI (לא משהו קטן כמו USB sound card) הביקורות על ה CORSAIR ממש טובות,והן אנאלוגיות לא חיבור USB זה אומר שאני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולעשות אותם 5.1 VIRTUAL SURROUND לאומת ה ROCCAT שהם TRUE SURROUND SOUND, אבל הביקורות על ה ROCCAT לא טובות(או שאני טועה) ושהאיכות שלהם לא טובה. או שיש לכם המלצות אחרות? אני ממש השמח לשמוע ביקורות שלכם או ידע אישי . תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kdani,

הי, מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת (פקס/סורק) (חשוב האיכות, כמות ההדפסות נמוכה יחסית, אז עדיף לייזר ולא דיו כי מחליף טונר פעם בשנתיים) הכיוון הוא ש.ל אבל אם יש צבעונית במחיר שפוי עם טונר נפרד לצבע ולש.ל אז זו גם אופציה. חובה תקשורת ETHERNET ויהיה נחמד גם WIFI. דו"צ לא חובה אבל לא פוסל. מבחינת עלות - רצוי באזור ה - 1000-1500, אבל אם יש מוצר טוב, אפשר קצת יותר. תודה.

17. Started by mr.Man,

שלום לכולם אצל דודים שלי המחשב נמצא מצד שמאל למסך וצמוד לקיר... עכשיו... הבן שלהם רוצה מארז שייפתח מצד ימין ולא שמאל (ואני לא מתכוון לדלת של הכוננים האופטים... אלא לדלת של המארז עצמו).. יש מארזים כאלה בכלל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by cganir,

הלו אנשים. אני מניח שכולכם מכירים כבר את התכונה הזו, ותוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה : למה לכל הרוחות אני לא יכול לראות באיזו מהירות עובד הזכרון שלי ! אני רואה כמות, אבל מתחתיו אין מהירות ! אה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Offset,

שלום, לאחרונה התקלקלו לי האוזניות שלי. השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה(פאוור מטאל בעיקר) ושיחות בסקייפ בעיקר. פה ושם קצת גיימינג לא רציני מאוד. אשמח המלצה על אוזניות שמתאימות לשימושים שלי בסביבות 100-300 שקלים, העדפה לKSP כי זה ליד הבית שלי אבל לא לחוץ מידי לקנות שם. נ"ב - אם אפשר גם שיהיה מיקרופון מובנה(אבל לא חובה אם זה בא על חשבון איכות באותו מחיר כי יש לי גם ככה מצלמה עם מיק מובנה). יום טוב, עודד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אני שוקל לקנות את הG700 של לוג'יטק ומחפש מקלדת שתתאים. כעקרון אני לא צריך מקלדת מטורפת עם כל מני שטויות מסביב, רק מקלדת בסיסית עם זמן תגובה מכובד. יש המלצות? בנוסף אשמח להמלצות למשטח שהעכבר ירגיש עליו בנוח... מצטער שאני לא מוסיף טווח מחירים רצוי, אני פשוט לא בטוח כמה הסיפור הזה אמור לעלות. נ.ב למען האמת גם בעכבר עצמו אני לא ממש צריך את כל הכפתורים הנוספים לשניים הבסיסים ולגלגלת, אני קונה את הG700 בגלל הזמן תגובה, הדיוק והאלחוטיות שלו. אם קיימים עכברים אלחוטיים נוספים עם זמן תגובה ודיוק דומים ופחות כפתורים במחיר הגיוני יותר אשמח לשמוע עליהם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Bah_gots_pIII_450,

הumax הישן שלי שבק חיים.... אני צריך סורק באיכות רגילה, לא משו מיוחד שפשוט יסרוק תמונות ומסמכים בסדר, שעולה בסביבות 400-500שקל... גם כן איזה פירמות עדיפות? תודה. עריכה: חשוב לציין שיש לי צורך בסורק שסורק מהר ובאיכות ממוצעת +

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by iib,

simple math - since Xp can get 18 multiplier and model number goes up a 1000 evrey 0.5 increse in clock multiplier... which means it will get to model 3100 and were not even talking about AMD pumping the FSB to 150 or 166 and the next Ali chip set for socet A will be able to run with an Xp cpu that has 166MHZ (DDR) FSB and 166MHZ (DDR) DDR-Sdram my quistion is can Xp ran at 18 multiplier and higher FSB? like - 17 * 166 or 18 *166 ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Lahad,

היי.. יש לי את העכבר MX 518 כבר משהו כמו שנתיים +- אני מרבה לשחק במשחקי פעולה כמו CS וכו', ואף פעם לא הייתה לי בעיה של "בריחת העכבר" זאת אומרת שהרגשתי שהעכבר עף לי כתוצאה מsensivety גבוה \ נמוך תמיד לאחר זמן מסוים אחרי עבודה במחשב אתה מרגיש את העכבר נוח ועובד לך ביד ולא בורח בסגנון כזה, זה אף פעם לא קרה לי לפניכן,ישנה אפשרות שזו פתאום בעיה בעכבר של דיוק? לאחרונה גם החלפתי את הפאד מ QCK MINI ל QCK רגיל. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Xavi06,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת, פקס, סורק, מכונת צילום וכמובן מדפסת התקציב הוא עד 400 שקל (אם יש משהו שממש עדיף בקצת יותר אני אשמח לשמוע) לא אכפת לי כמה רעש היא תעשה או כמה היא רועדת.... הכי חשוב מבחינתי שתיהיה אמינה(שלא תתקלקל אחרי חודש) וחסכונית בדיו עד כמה שאפשר.....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avi12641,

אני צריך עזרה בקניית מקלדת, כאשר למקשים יש את אחד מהמאפיינים הבאים: בתחילת המקש יש מין קימור, כך שאני יכול להחליק את האצבע - כמו שבמחשב נייד אפשר. המקש הוא שטוח, כדי שאוכל להחליק את האצבע - כמו במחשב נייד. תכונות שדרושות במקלדת: במקלדת צריך להיות Number Pad. אני לא רוצה שום מקשים נוספים (מקשי מדיה וכו'). מקשי ה-Home-End צריכים להיות מסודרים באופן הבא:_______Home___End ___Insert___Page Up Delete___Page Down המקלדת צריכה להיות עם חוט. דוגמא למקלדת שיכולה להתאים לי: Rapoo 5GHz 8200P (הבעיות היחידות הן: זה סט שמגיע עם עכבר, והיא אלחוטית) תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים