ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש סט אלחוטי לשימוש עם הנייד. יש כמה מאפיינים שחשובים לי ואני לא ממש בקי בכל הדגמים השונים כדי לדעת מי מהם מכיל את האפשרויות שאני רוצה. מה שאני מחפש זה: 1. שהסט יהיה עם ננו רסיבר (המשדר הכי קטן שיש) 2. שהמקלדת תהיה ישרה לגמרי לא ולא איזה חצי עיגול או קמורה או משהו בסגנון.. 3. שבעכבר יהיו כפתורי הקודם\הבא ראיתי את זה לדוג': http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microsoft-wireless-bluetrack-desktop-3000-p-11558?cPath=102_187 רק שאני לא סגור על העכבר אם יש כפתורי הקודם\הבא.. וגם הרסיבר מעט גדול. חשבתי גם על זה: http://www.ebay.com/itm/Logitech-Performance-Mouse-MX-Cordless-Laser-Mouse-Rechargeable-/110962918207?pt=Mice&hash=item19d5e7c33f ואז לקנות מקלדת פש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המדפסות brotehr dcp115c ו- hp c3183 או מדפסת משולבת אחרת במחיר הנ"ל. http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=401066 http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=425221 איזו מדפסת יותר חסכונית בדיו ויותר משתלמת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הלך לי הספק, כנראה בגלל המתח הדפוק שיש לי בבית( Thermaltake) גם הלוח כנראה הלך אבל זה סיפור אחר אני צריך עכשיו לקנות ספק + UPS , נתחיל בשאלה.. אם אני מכניס ספר ג'נרי וקונה UPS יש סיכוי לבעיות ? (אני מתכוון לבעיות מתח ) איזה ספק לקחת ? (אם לא גנרי אז OCZ או דומה אבל לפחות 3 שנים אחריות) ואיזה UPS לקנות ? (אין לי שמץ) המפרט: כדי לדעת מה להציע: p4 3 ht geil X2 512 CDRW + DVDRW פלופי radeon 9800 pro 3 דיסקים (120x3 wd ) כרטיס קול ,רשת , מודם ,בקר פאן. עכשיו לשאלה האחרונה (אני רושם כאן כי אין טעם לפתוח עוד תר'ד) על איזה לוח ללכת ? (היה לי p4p800se ) עדיין באחריות אני צריך לוח לraid 0 , 4 כניסות sata, רשת, קול. לא מבצע OC גיימר לגבי סכום: אין לי בעיה של תקציב , אני צריך…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מיתלבט בין שני העכברים מהם היתרונות\חסרונות בין שניהם במיוחד "בקטע" האלחוטי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה על מכשיר משולב שכולל מדפסת ,סורק ופקס - בעיקר חשוב שהאיכות הדפסה תיהיה כמו שצריך (תמונות) ושבסורק יהיו את כל האפשרויות של מכונת צילום רגילה (הגדלה הקטנה וכל זה..) חשבתי בנתיים על ה HP OFFICEJET 1200DP אם מישהו מכיר.. עם מיכלי דיו נפרדים. אם אפשר גם שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו... תודה. *התקציב הוא עד 1000 , כמובן שכמה שפחות יותר טוב...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , כשאני גולל עם הגלגלת העליונה במצב גלילה חופשית /חלק , ואני מפסיק לגלול , על המסך מופיעות מספר תזוזות קטנות של המסך הנגלל . הגילול לא נעצר מיד , אלא יש דיליי קטן . עד כמה שזה נשמע מינורי זה מציק לי בעין נורא. זה קורה רק בגלילה במצב חופשי /חלק . תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכבר Razer Deathadder 2013 ראיתי שבארץ המחיר באזור ה320 שקל באיביי ראיתי שיש מישהו מהונג קונג שמוכר באזור ה200 כולל משלוח כדאי להזמין ולחסוך שליש מחיר או שיש זיופים ועדיף לשלם יותר ולקנות בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ציבעונית כאשר שאר הפיצ'רים פחות חשובים (כגון סורק/פקס וכו' - כי היום עושים הכל באימייל). נניח לשני קבוצות מחיר נורמאליות : כ-500-800 ש"ח ו- 900-1200 ש"ח (חבל לעשות דיון על מחירים של כ-200 ש"ח שעלות הדיו יותר גבוהה). הדברים שצריך בחשבון (ותתקנו אותי אם אני טועה): 1. עלות השוואתית בין ביצועים 2. איכויות (רזולוציה וכו'). 2. אורך חיים 3. עלות החזקה (האם אפשר להניח שמכוונים בכל הסוגים הדפסה באותה רזולוציה?), בעיקר עלות החלפת דיו/תוף וכו'. 4. התאמה לטכנולוגיה, למשל: א. אפשרויות חיבור לרשת ביתית קווית או אלחוטית (בלייזר למשל עלות מדפסת צבעונית רישתית היא 4 א' - סכום הזוי, אך מה העלות להפוך אחת יותר זולה משמעותית עם מודם או משהו אחר לרישתית/אלחוטית…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, שתהיה הכי משתלמת פר דף... אם יש הצעות אני אשמח! תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3089&catcode=430 הוא במחיר די טוב וכולל ספק ו 4 מאווררים. מישהוא מכיר? הוא מיועד לתמוך ב x800xl ואמור להיות שקט...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם תוכנות שמצריכות שימוש בPAN עם הלחיצה ממושכת על הגלגלת של העכבר. דבר זה גורם לעכברים אצלי להיהרס שוב ושוב. יש המלצה לעכבר איכותי שלא ייהרס? לא צריך כפתורים מיוחדים ועיצוב מוגזם. נח לי עם עכבר פשוט. רק שיחזיק מעמד. עדיף אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב, וסובל מכאבים בכתפיים בעקבות כך. ניסיתי כסא חדש אבל זה עדיין לא זה. חשבתי אולי לקנות את ה-M570. ששמעתי עליו המלצות מצד הארגונומיות שלו ,כמו כן הוא אלחוטי וטראקבול מה שיאפשר לי לעבוד גם עם היד גם על הכיסא וכו' מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי בעיה מוזרה בהדפסת טקסט עברי - הכולל ניקוד ( לדוגמא פסוקים מהתנ"ך) המדפסת מדפיסה את הטקסט עם הניקוד אבל יחד עם זה היא משלבת בתוך הטקסט סימנים עגולים משהו מאוד מוזר בסגנון "ס" בתוך המילים בין האותיות ( מיותר לציין שזה מקשה על קריאת הטקסט) רק לציין שהבעיה התחילה לי כאשר שדרגתי לאופיס 2007 באופיס 2003 לא היה לי את זה אני עם WIN 7 מדפסת HP 5610 יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דיסק 40GB, 7200RPM, ATA100 חשבתי בטבעיות ללכת על ה-IBM החדש, 60GXP, אבל מסתבר שהוא בעייתי (אמינות...) *הכי* חשוב לי זה אמינות... אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מקרן קטן על מנת להקרין עליו סרטים מהמחשב / משחקים מהסוני, מחפש משהו באיכות טובה שיספק את הסחורה מבלי לקרוע את הכיס, יש המלצות על מקרן מסוים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הG700 של לוג'יטק ומחפש מקלדת שתתאים. כעקרון אני לא צריך מקלדת מטורפת עם כל מני שטויות מסביב, רק מקלדת בסיסית עם זמן תגובה מכובד. יש המלצות? בנוסף אשמח להמלצות למשטח שהעכבר ירגיש עליו בנוח... מצטער שאני לא מוסיף טווח מחירים רצוי, אני פשוט לא בטוח כמה הסיפור הזה אמור לעלות. נ.ב למען האמת גם בעכבר עצמו אני לא ממש צריך את כל הכפתורים הנוספים לשניים הבסיסים ולגלגלת, אני קונה את הG700 בגלל הזמן תגובה, הדיוק והאלחוטיות שלו. אם קיימים עכברים אלחוטיים נוספים עם זמן תגובה ודיוק דומים ופחות כפתורים במחיר הגיוני יותר אשמח לשמוע עליהם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצות איזה מבין המדפסות שרשמתי מומלץ לרכוש. מיועדת להדפסות לא רבות של טקסטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתם יודעים איפה אני יכול למצוא זרוע כמו זאת שבתמונה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של מינולטה ויש לה כרטיס זיכרון בסיסי של 8 מ"ב של חברת פנסוניק. מצאתי כרטיס דומה בוואלה שופס ואני מעוניין לדעת האם יש עוד מקומות בהם ניתן לרכוש כרטיס זיכרון זה. קישור לתמונה של הכרטיס תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. יש לי את העכבר MX 518 כבר משהו כמו שנתיים +- אני מרבה לשחק במשחקי פעולה כמו CS וכו', ואף פעם לא הייתה לי בעיה של "בריחת העכבר" זאת אומרת שהרגשתי שהעכבר עף לי כתוצאה מsensivety גבוה \ נמוך תמיד לאחר זמן מסוים אחרי עבודה במחשב אתה מרגיש את העכבר נוח ועובד לך ביד ולא בורח בסגנון כזה, זה אף פעם לא קרה לי לפניכן,ישנה אפשרות שזו פתאום בעיה בעכבר של דיוק? לאחרונה גם החלפתי את הפאד מ QCK MINI ל QCK רגיל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המקלדת A4TECH KL-7MU שלי מתחילה להראות סימנים של ניוון (בכל זאת כבר איזה 4 שנים של שימוש) אז חשבתי להתחדש במקלדת חדשה. התקציב די צנוע ואין לי דרישות גבוהות, רק שתהיה נוחה, בתצורה סטנדרטית, מקשי קיצורים (ווליום,HOME) ואם אפשר שתהייה גם שקטה דהיינו. הדרישות הן כמובן בהשוואה למקלדות אחרות בתקציב כזה ואני לא מצפה למקלדת מושלמת, אלא הכי טוב שאפשר במסגרת. ראיתי את הLOGITECH MEDIA KEYBOARD 600, יש משהו יותר טוב ממנה? השימוש הוא להקלדה ולגיימינג. אם יש מקלדת שבאמת שווה את זה וחורגת מהתקציב תציעו לי אני אשמח לבדוק גם אותן (כמובן לא ב250 ש"ח אלא יותר באזור עד 150). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_2624&products_id=18944 פלוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1586&products_id=18955 עבור GAMING מה דעתכם? שילוב טוב? מתלבט בעיקר לגבי המשטח והאם הוא טוב יחד עם העכבר הזה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, התחלתי לפתח CTS, ולכן אני מחפש עכבר חדש שאפשר להשתמש בו גם ביד ימין וגם בשמאל. אני צריך עכבר שישמש אותי גם לגיימינג, יהיו לו כפתורים בצד וכמובן, יהיה סימטרי. חיפושי מצאו לי רק את הSteelseries Xai, שלא מצאתי בזאפ אבל ראיתי שכן קיים בחנויות בארץ, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות אותו ויותר חשוב, איפה אפשר לנסות אותו, באיזור השרון? כמה הוא עולה בארץ? המחיר שלו טיפה גבוה בשבילי (אני גם אצטרך לקנות ביחד איתו מאוספד קשיח), האם קיימות אלטרנטיבות? תודה, זיו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-