ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, קודם כל - אני מקווה שרשמתי את השאלה במקום הנכון, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה. לא מזמן קניתי PC חדש ומצויין. עד אותו הרגע הייתי עם מחשב Mac (מקבוק פרו ואיימק) והייתי משתמש בשידור לטלווזיה עם הAppleTV המעולה שהיה מעביר אות בצורה מצויינת, מהירה וחלקה. הייתי מעוניין לדעת האם יש סטירמר כזה גם למחשבי PC שיעביר את המסך בצורה אלחוטית למסך ללא חיבור לHDMI? *קניתי את הChromecast למען המטרה הזאת אבל נוכחתי לדעת שהוא לא משרת את הצרכים שלי שכן הוא תלוי בדפדפן Chorme (המצויין!) אבל אינו מעביר את כלל המסך של המחשב אל הטלווזיה. אשמח לקבל המלצה לסטרימר לפי הדרישות הנ"ל. תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לכידה של וידאו. כרגע יש לי את FLYTV PRIME SPO שהוא כרטיס PCI ישן מאוד. אני מחפש כרטיס PCI או PCI-E. ראיתי את הכרטיסים של ATI ורציתי חוו"ד לגביהם: http://www.amd.com/uk/products/pctv/tv-wonder-tuners/Pages/tv-wonder-product-matrix.aspx אני לא מעוניין בכרטיס מבוסס USB משום שאני מעדיף כרטיס עצמאי עם זכרון ויכולות משלו. אני לא מצאתי יותר מידי אופציות בארץ האומנם? תודה ממתין לתגובות!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא כל כך חשובה לי החברה. אם תהיה לה תמיכה ברשת חוטית זה יהיה אחלה, כמו כן טעינת דפים רבים לצילום תהיה אופציה טובה. גם הדפסה דו צדדית תהיה נחמדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בעבודה בפאד חסר שם, ובבית בכלום - פשוט מניח את העכבר ישירות על השולחן. מעבר לכך שהפאד מעט יותר שקט מציפוי הפורמייקה של השולחן, אני לא מרגיש יתרון כלשהו. מה אני מפספס? האם אפשר לרכוש ב-50 שקלים או פחות פאד שיישנה באופן משמעותי את חווית המשתמש שלי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג ולקנות פאנל חדש של לG9. אני מתכוון לפאנל המקורי של העכבר, לא השני שמונע החלקה בגלל זיעה. הסיבה שבגללה אני רוצה לקנות פאנל חדש זה שהפאנל הנוכחי כנראה קיבל כמה צ'אפחות וכולו עכשיו עושה רעשים והוא לא יושב בכלל טוב על העכבר, זה מאוד מעיק על חוויית המשחק/גלישה/ניווט לא משנה מה אני עושה זה מרגיש כאילו הפלסטיק לא יושב טוב ועומד להתפרק. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא חנות שמוכרת פאנל כזה מקורי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא יודע איזה חנויות מוכרות לוחות אם של אביט (חוצ מ-exlmarket)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר גדול פיזית אלחוטי עם צריכת סוללה נמוכה ושיחזיק כמה שנים טובות. בריפרוף ברשת הבנתי שיש הבדלים בין חיישן אופטי לליזר ולא כ"כ הבנתי מה טוב יותר, לכן לא משנה לי הסוג. אשמח לקבל הצעות ! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה, דווקא העכבר היחיד שנראה לי (ואולי הביקורת עזרה לי), הוא ה -FX, שדומה כי לא נמכר יותר. הסיבה שהוא מצא חן בעיניי, כי כדור העקיבה שלו ניתן (כיביכול) לשימוש גם ע"י האצבע וגם ע"י האגודל. האם אני טועה? מישהו יכו להמליץ לי על עכבר עקיבה אחר? ומה עדיף? הפעלה ע"י האגודל או האצבעות? הסיבה שאני מעוניין לקנות היא ארגונומית, דהיינו נוחות ובריאות. תודה. איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מקלדת שתיהיה טובה לי לגיימינג וגם לעריכה חשוב שיהיה במקלדת כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות, מינימום 6 תקציב פחות בעייתי כרגע אבל לא צריך להשתגע מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היום במזל טוב קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי (HERUCLES 3D PROPHET TI 200) רציתי לחבר את הTV OUT לטלויזייה אז יש את החוט הזה שבא עם הכרטיס מסך, אליו מה אני צריך לחבר (לפי מה שראיתי זה יציאת RCA פשוטה) ובטלויזיה שלי יש 21 פינים, אני צריך ממיר מ RCA ל 21 פינים ?! או שיש עוד דרך לחב ר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיים בישראל משהו שדומה לזה ואם כן איפה אפשר לקנות ומה פחות או יותר המחיר שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (AIO), חסכונית, איכות הדפסה גבוהה ומהירה. סורק ברמת הפרדה גבוהה (1200dpi לפחות) וחיבוריות טובה לממשקים (פלאפון, טאבלט ווירלס וכו'). תקציב עד 500$. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך, MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB ASUS CD X 52 TASK CASE - TK3003 Screwless ARCTIC SILVER 3 Mitsumi floppy 1.44 FLATRON 17 795 FT יצא לי בפנד'ס 5,372 ¤... הרבה מתחת לתקציב, אבל זה לא בשבילי, זה בשביל ילד צעיר שקונים לו מחשב למשחקים, לא בשביל איזה תותח, אז חבל להוציא הרבה כסף סתם, במסגרת המחיר הזה, פלוס מינוס 500 שקל, מה אתם אומרים ? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להורים שלי מדפסת משולבת פקס וסורק התקציב הוא עד סביבות 400 ש"ח רצוי שהדיו יהיה כמובן זול ואם ניתן גם למילוי עצמי (מה שלא עבד כל כך טוב בHP) בנוסף הם מפנטזים על להדפיס כמה תמונות פוטו מדי פעם (זה בכלל ריאלי ומשתלם בימינו ? אני נוטה לחשוב שלא...) אני כבר לא בעניין, אבל פעם בHP היו מחסניות מיוחדות לזה זה עדיין קיים בימינו ? *אין צורך ברשת אלחוטית, המחשב צמוד למדפסת הם די מאוכזבים מHP, ושמעתי על בראדר דברים טובים לאחרונה, אז המלצה בכיוון תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפאנל הזה מגיע עם הלוחות של אסוס ה PT533 יש עליו יציאה קואקסלית SPDIF ואופטית. יש לי לוח של איפוקס יש בו את האפשרות לחבר פאנל כזה רק הבעיה מאיפה אני משיג אותו חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי. יש לכם מושג?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי מזל טוב לי.. אני מחפש אוזניות טובות למשחקים בעיקר וגם למוזיקה וסרטים וכל השאר שיהיה מיקרופון שיהיה טוב למשחקים כמו קונטר סטרייק שיהיו נוחות כי האוזניות שלי מוחצות לי תאוזניות והם ממש לא נוחות שיהיה עוצמה גבוהה כאילו שאני יוכל להגביל הרבה ולשמוע ממש כמו מרמקול אני חשבתי על אלה: SteelSerios SteelSound 4H http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17496&catid= התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח מקסימום! ותודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של TEAC (בשקל 90), כפתורי הF מתוכנתים בה לעשות גם דברים אחרים, לדוג' F5 עושה "OPEN FILE". אני לא מצליץ לגרום לFים לעשות את הדברים הסטנדריטיים (אני רוצה לרענן עם F5 לדוג'). התקנת הדרייבר מוסיפה תוכנה שנותנת לשלוט על הכפתורים. זה נותן לי לבחור בין האופציה הקיימת שזה OPEN FILE לבין WEB SITE ואז אפשר להגדיר כתובת אינטרנט לבין SHORT CUT ואז זה פותח לי את PROGRAM FILES ונותן לבחור תוכנה. קיצר, איך אני מגדיר שF5 יעשה רענון נורמאלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כרגע מחובר לרסיבר ולכן כל פעם שאני רוצה סאונד במחשב אני צריך להעביר ברסיבר למחשב ואז זה בעצם מנטרל לי את הטלויזיה.. רציתי לדעת אם יש איזה מפצל שאפשר לחבר למחשב כדי שאני יוכל להוציא מהמחשב חיבור גם לרסיבר וגם לזוג רמקולים קטנים ליד המחשב ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מקלדת מכנית למחשב הבא שלי אבל הייתי רוצה להתנסות בה קודם. האם יש חנויות שיש בהם עמדות התנסות למקלדות? לאלה שהתקשרתי לא היו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה צורב כדאי לקנות ?? של איזה חברה ?? איזה מהירות כדאי ?? לא משנה כסף עכשיו... אלא יותר איזה חברה כדאי... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1566&catcode=351 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1187&catcode=316. ואני מדבר על המארז עצמו (לא הספק והמאווררים הנלווים...), בסה"כ זה אותו מארז לא?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3698 איך הוא לעומת העכבר שיש לי עכשיו? (העכבר המעפן שבא עם ערכת ה cordless desktop ex110 קישור: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/154&cl=us,en ) ואיך הוא לעומת עכברים אחרים בשוק? (לא מתכוון לעכברי הגיימרים המטורפים.. היותר פשוטים) אם יש לכם המלצות אחרות לעכברים טובים עד 100 ש"ח אני אשמח לשמוע.. (אלחוטי, וכדאי עם יותר מ-3 כפתורים)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על מקורי ולא חיקויים.. מחיפוש שעשיתי בזאפ החנות הכי זולה ה"איי ניד דיו" מישהו מכיר? יכול לתת המלצות או להזהיר? המדפסת שלי דרך אגב היא HP L7590.. גם איבורי דרך אגב מאוד זולים בתחום הזה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-