עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. במדפסת לייזר צבעונית יש 2 טונרים? אחד שחור ואחד צבעוני? או רק טיונר אחד עם כל הצבעים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לכידה של וידאו. כרגע יש לי את FLYTV PRIME SPO שהוא כרטיס PCI ישן מאוד. אני מחפש כרטיס PCI או PCI-E. ראיתי את הכרטיסים של ATI ורציתי חוו"ד לגביהם: http://www.amd.com/uk/products/pctv/tv-wonder-tuners/Pages/tv-wonder-product-matrix.aspx אני לא מעוניין בכרטיס מבוסס USB משום שאני מעדיף כרטיס עצמאי עם זכרון ויכולות משלו. אני לא מצאתי יותר מידי אופציות בארץ האומנם? תודה ממתין לתגובות!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני שוקל לקנות מקלדת מכנית למחשב הבא שלי אבל הייתי רוצה להתנסות בה קודם. האם יש חנויות שיש בהם עמדות התנסות למקלדות? לאלה שהתקשרתי לא היו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לא כל כך חשובה לי החברה. אם תהיה לה תמיכה ברשת חוטית זה יהיה אחלה, כמו כן טעינת דפים רבים לצילום תהיה אופציה טובה. גם הדפסה דו צדדית תהיה נחמדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RAPIDFIRE,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי בעיה מוזרה בהדפסת טקסט עברי - הכולל ניקוד ( לדוגמא פסוקים מהתנ"ך) המדפסת מדפיסה את הטקסט עם הניקוד אבל יחד עם זה היא משלבת בתוך הטקסט סימנים עגולים משהו מאוד מוזר בסגנון "ס" בתוך המילים בין האותיות ( מיותר לציין שזה מקשה על קריאת הטקסט) רק לציין שהבעיה התחילה לי כאשר שדרגתי לאופיס 2007 באופיס 2003 לא היה לי את זה אני עם WIN 7 מדפסת HP 5610 יש למישהו רעיון ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by thechecker,

שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האוזניות האלה, אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אוזניות שיתאימו גם למוסיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אוזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד, וגם רציתי לדעת כמה האוזניות האלו עולות בארץ בגרסה בלי ה-USB. אם יש לכם אוזניות טובות אחרות להמליץ(אבל לא האזניות היקרות מאוד) אז תמליצו ;D תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר גדול פיזית אלחוטי עם צריכת סוללה נמוכה ושיחזיק כמה שנים טובות. בריפרוף ברשת הבנתי שיש הבדלים בין חיישן אופטי לליזר ולא כ"כ הבנתי מה טוב יותר, לכן לא משנה לי הסוג. אשמח לקבל הצעות ! תודה

8. Started by semi-t,

מאוורר אחד של 120 מקדימה (או 2 של 80 מקדימה) אם אפשר אז גם עם פילטר אוויר.. מאוורר אחד של 120 מאחור (או 2 של 80 מאחור) עם פתחי USB, קול ו-FireWire מקדימה.. שיהיה רחב.. עם אופציה לאיוורור הכרטיס הגרפי מהצד.. מישהו מכיר מארז בתצורה כזו או דומה לזו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by InspectorGadget,

איזה צורב כדאי לקנות ?? של איזה חברה ?? איזה מהירות כדאי ?? לא משנה כסף עכשיו... אלא יותר איזה חברה כדאי... תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Gnome,

יש את העכבר הנ"ל אבל הגלגלת לפעמים מעצבנת ולא מורידה את הדף כמו שצריך. מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by robben,

אהלן, מזמן לא הייתי פעיל כאן בHWZONE לאחרונה אתר גיימינג החליט לשתף איתי פעולה ולצאת בבלוג כתבות שאני מריץ מספר ימים.(ממוצע צפיות של 250, כאשר אין תוכן) בתור כתבת פתיחה החלטתי לצאת בדירוג קצת שונה של עשרה עכברי גיימינג שלדעתי, נמצאים בשימוש המירבי ביותר קיום ובעתיד הקרוב.. בהמשך יעשו סיקורים ודירוגים דומים לגבי ציוד נוסף. רציתי לדעת אם זה אפשרי מכם חברי הפורום לקבל משוב לגבי עכברים שונים שאת הנתונים אני אשכלל לתוצאה סופית. אני לא מעוניין בויכוחים מיותרים לגבי העכבר של מי יותר טוב, ואת הנתונים היבשים לגבי כל עכבר כבר יש לי... אני ארשום את רשימת העכברים, אם לדעתכם כדאי להוסיף עכבר\להוריד, בכיף, ביקורות תמיד מתקבלות בשמחה אם יש לכם את אחד העכברים, אני אשמח לסקירה קצרה בצורה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מקלדת של TEAC (בשקל 90), כפתורי הF מתוכנתים בה לעשות גם דברים אחרים, לדוג' F5 עושה "OPEN FILE". אני לא מצליץ לגרום לFים לעשות את הדברים הסטנדריטיים (אני רוצה לרענן עם F5 לדוג'). התקנת הדרייבר מוסיפה תוכנה שנותנת לשלוט על הכפתורים. זה נותן לי לבחור בין האופציה הקיימת שזה OPEN FILE לבין WEB SITE ואז אפשר להגדיר כתובת אינטרנט לבין SHORT CUT ואז זה פותח לי את PROGRAM FILES ונותן לבחור תוכנה. קיצר, איך אני מגדיר שF5 יעשה רענון נורמאלי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ilia121,

אהלן אנשים, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, שתהיה הכי משתלמת פר דף... אם יש הצעות אני אשמח! תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אחרי שקניתי לפני הרבה זמן מדפסת לייזר :חסכונית" בהמלצת מוכר "חביב" באופיס דיפו מדגם ML 1640 של SAMSUNG והיתאכזבתי קשות מהתפוקה הנמוכה שלה של 1500 דפים לטיונר, החלטתי לקנות מדפסת חדשה. אני סטודנט ומדפיס הרבה מאוד , אני מחפש מדפסת חסכונית כלומר שתיתן לי כמות מכובדת של דפים לטיונר. התקציב עד 1000 שקל למרות שהייתי מעדיף לא לעבור את ה600, אני מעדיף לשלם פעם אחת מחיר גבוהה בשביל המדפסת ולקבל תמורה מבחינת כמות ההדפסות. אני צריך שחור לבן בלבד ולא צריך שתעשה שום דבר מעבר להדפסה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by davidz85,

שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג ולקנות פאנל חדש של לG9. אני מתכוון לפאנל המקורי של העכבר, לא השני שמונע החלקה בגלל זיעה. הסיבה שבגללה אני רוצה לקנות פאנל חדש זה שהפאנל הנוכחי כנראה קיבל כמה צ'אפחות וכולו עכשיו עושה רעשים והוא לא יושב בכלל טוב על העכבר, זה מאוד מעיק על חוויית המשחק/גלישה/ניווט לא משנה מה אני עושה זה מרגיש כאילו הפלסטיק לא יושב טוב ועומד להתפרק. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא חנות שמוכרת פאנל כזה מקורי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gershia,

שלום, יש לי ראוטר במקלט (חדר מקלט) ואני גולש במחשב נייד בקומה העליונה (שתי קומות מעל), בכל אופן, היה לי כרטיס רשת של tplink הרגיל והסטנדרטי שלהם והוא היה סביר מבחינת קליטה אבל נהרס לי יחסית מהר, הכרטיס קצת קיבל זווית והתחיל לרקוד בחיבור USB (אני לא משתמש עדין). אח"כ קניתי TPlink עם אנטנה חיצונית שקלט טוב יותר אבל גם הוא נהרס, (שוב בחיבור). אשמח לקבל המלצה לכרטיס רשת קטן!, ראיתי שיש כמה סוגים אבל אני לא סגור על הקליטה שלהם. האם יש כרטיס רשת שהוא לא בולט החוצה וקולט טוב?, אני יודע שזה אחד על חשבון השני אבל אולי יש כרטיס עם אנטנה פנימית מסולסלת שיכול לעשות את העבודה. גם כרטיס עם קליטה סבירה ויקר יתקבל בברכה. במידה ואין כזה שעונה על כל הקריטריונים, על איזה כרטיס הייתם ממליצ…

17. Started by ל13,

הי, מבקש את דעתכם: רוצה לקנות מדפסת משולבת כולל פקס, לשימוש ביתי, בנפח הדפסה קצת גבוה מהממוצע (מורה ו-3 תלמידים), סביב ה-50-60 דפים בחודש פלוס מינוס.מתלבט בין שני דגמים של HP:מדפסת HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One J7K34Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=8289589&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-400 ש"ח בזאפמדפסת HP OfficeJet Pro 8720 All-in-One D9L19Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=7902036&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-600 ש"ח בזאפאני יודע שה-6970 יכולה לשרת את צרכנו נאמנה ואף מעל ומעבר, ואני יודע שה-8720 מיו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני משתמש בעבודה בפאד חסר שם, ובבית בכלום - פשוט מניח את העכבר ישירות על השולחן. מעבר לכך שהפאד מעט יותר שקט מציפוי הפורמייקה של השולחן, אני לא מרגיש יתרון כלשהו. מה אני מפספס? האם אפשר לרכוש ב-50 שקלים או פחות פאד שיישנה באופן משמעותי את חווית המשתמש שלי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. השבוע נאלצתי לקנות מדפסת חדשה ובחרתי במדפסת מדגם MFC-J740DW של Brother. הם ממליצים להשתמש להדפסת תמונות בנייר מיוחד שלהם. יש לי נייר HP Premium Photo Paper ממדפסת HP שקניתי לפני כמה שנים טובות ומעולם לא השתמשתי בו. האם יש סיבה לא להשתמש בו עכשיו? יכול להיות שלמרות שנראה שמדובר בנייר איכותי המדפסת של Brother לא תדע להתמודד איתו טוב? יש סיכוי שיגרם למדפסת עצמה נזק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי חדש בארה"ב , ב 4-5 שנים האחרונות יש לי את ה Logitech performance MX אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות. יש רק היום מחיר טוב על ה G700 , אני לא משחק במחשב (אולי מתישהו בקרוב אתחיל , אבל ממש קצת) . השאלה שלי אם מישהו מכיר ואם זה עכבר טוב ושווה את ה 50$ או שאולי כדאי לי לקנות עוד Logitech performance MX ? או שאולי יש לכם המלצה לעכבר אחר בשבילי (בעקרון אני מעדיף מוצרים של לוג'יטק) לינק ל G700 באמזון : http://www.amazon.com/Logitech-G700s-Rechargeable-Gaming-Mouse/dp/B00BFOEY3Y/ref=br_lf_m_8581771011_1_3_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1871630202&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=8581771011&pf_rd_m…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by guy94,

היום במזל טוב קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי (HERUCLES 3D PROPHET TI 200) רציתי לחבר את הTV OUT לטלויזייה אז יש את החוט הזה שבא עם הכרטיס מסך, אליו מה אני צריך לחבר (לפי מה שראיתי זה יציאת RCA פשוטה) ובטלויזיה שלי יש 21 פינים, אני צריך ממיר מ RCA ל 21 פינים ?! או שיש עוד דרך לחב ר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by z.g,

כשאני סורק מופיע לי פס צהוב בשני הצדדים לכל אורך הסריקה. הבעיה הזאת לא היתה קיימת בעבר. אני יכול למקם את התמונה באמצע אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת אם יש פתרון לבעיה ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1566&catcode=351 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1187&catcode=316. ואני מדבר על המארז עצמו (לא הספק והמאווררים הנלווים...), בסה"כ זה אותו מארז לא?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בKSP מוכרים את HEC Compucase CI-6A21 400W?(!!) ב360ש"ח ואילו את HEC Compucase CI-6A19 300W? ב400 ש"ח מה ההגיון?? לפי http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44344 ו- http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44342 ההבדל העיקרי שהבנתי הוא בכך של6A21 יש 2 מאווררים לעומת 1 של 6A19 (תקנו אותי אם אני טועה) וכן ה6A21 מותאם לכוננים 4x 5.25"+ 1x 3.5" לעומת 4x 5.25" + 2x 3.5" של 6A19 1.זה לא מוזר מאוד שKSP מוכרת מארז עם הספק גבוה יותר ב100W אך זול יותר?? 2.איך ההבדל הנ"ל לגבי תאימות כוננים משפיע עליי? מה השימוש לכונן 3.5" מלבד פלופי 1.44(או שפספסץי פה משהו?) נ.ב. תהייה-מה אתם חושבים עדיף:מארז+ספק מעפנים-דפוקים-זולים יחד עם אל פסק - או : מארז איכותי כמ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by giliboy,

מה עדיף?? 1.אחד מהרמקולים למעלה+ SOUND BLASTER AUDIGY 2. ATP3 + SOUND BLASTER LIVE+שתי רמקולים של מערכת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.