ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אוקיי באשכול הקודם פתחתי על המקלדת שאני רוצה התחלתי לעשות בירורים עליה והיא יקרה מאוד - היחידים שמוכרים אותה עם עברית זה פומפה במחיר של 948 שקל http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX5000&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he עכשיו בEBAY אפשר למצוא אותה ב60-70 דולר לדעתי ביזבוז לקנות אותה בארץ , ובשביל אחריות ?! אז חשבתי לקנות אותה בEBAY ולקנות מדבקות של עברית ולהדביק יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום Moding @ OverClocking! , כאנשים שכל מה שקשור למודינג הוא הצד החזק שלהם לכן מארזים נכללים בזה, רציתי לדעת איזה מארז יספק לי נוחות עבודה, עיצוב, מקומות פנויים לאוורור מסיבי וכדומה..! במארז אחד, רצוי שיהיה המשתלם ביותר מבחינה כספית והכלול כמה שיותר מהמאפיינים הנ"ל, המחיר נע בטווחים של עד 600 ש"ח מחיר מקסימלי רצוי מאוד מחירים זולים יותר! מודה מאוד למי שיעזור, תודה ויום טוב!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע האם המבנה של הסלוט בחדש יהיה שונה לגמרי כמו בין 2 ל- 4, או כמו השינוי בין 1 ל- 2. כלומר האם כרטיסים של AGP*4 יתאימו ל- 8 וההפך. הסדרה החדשה של Gforce תיהיה מבוססת AGP*8? תתאים לסלוט AGP*4?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם DELL Inspiron 15 5579. כיום אני משתמש בתחנת עגינה אוניברסלית של WAVLINK באמצעותה, בין היתר אני מחבר מסך מחשב אחד בחיבור HDMI. אני זקוק לחיבור HDMI נוסף למסך נוסף. אז חיפשתי תחנות שתומכות בכך, ושמתי לב שאופן החיבור בין התחנה למחשב השתנה. אני לא כל כך יודע להגדיר זאת נכון אבל החיבור בין התחנה ללאפטופ עכשיו הוא עם מחבר מסוג USB-C. ולי אין חיבור כזה בלאפטופ. תחנה אופיינית לדוגמה: https://www.amazon.com/Multiport-Adapter-Accessories-MacBook-Ethernet/dp/B09NKSQ3VB?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 אשמח לשמוע לעצתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל אני לא יודע למה נעלו לי את הנושא הקודם אבל הנה השאלות עוד פעם 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להשתמש במצלמה כדי לצלם מסמכים ולהעביר אותם למחשב ברמה טובה במום סורק הצורך הוא צילום מסמכים נייד שיבוא במקום סורק כשנמצאים מחוץ לבית או למשרד אודה על הצעות ורעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כן. אם יש נחשול מתח והספק מעפן יש סכנה שעוד רכיבים ילקחו עם הספק לשאול.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז וכל מה שאני יודע הוא שהוא בצבע לבן. איך אני יודע אם הוא מיני , מידי או טאוור או פול טאוור. כל מה שאני יודע שההבדל בין 4 סוגי המארזים האלו הוא הגודל , האם עלי למדוד את הגודל של המארז? או שעלי לספור את מספר המקומות לכוננים? ומה זאת אומרת כונן 5 נקודה מספר כלשהו אינץ'? ומה ההבדל בין AX לAXT (משהו כזה , אני מצטער אם אלו לא בדיוק האותיות הנכונות) תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגם הוא SIMPLE_WAY. היא מתחילה להדפיס, משחקת אותה מדפיסה, אבל יוצא דף ריק. מילאתי דיו, אז לא אמור להיות חסר לה כלום. יכול להיות שזה בכלל שמופיע לה שהמחסנית השחורה ריקה? איך אני יכול לעבוד עליה שתחשוב שהיא לא ריקה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן... יש משהו מומלץ ? עד עכשיו לא השתמשתי... אבל אולי... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באתר של Aiptek PocketCam 3M שלפי נתוניה הטכניים טובה מאד אבל מחירה זול אפילו יותר ורציתי לשאול כמה שאלות: האם המצלמה גרועה,בינונית או אפילו טובה ???? האם החברה נחשבת לחברה מתה או לא איכותית? ולמה?(לשתי השאלות) אם נשאלה שאלה זאת בעבר אני מצטער ואודה אם תביאו לי לינק לדיון תודה עריכת המודר: רוצה לקשר? קשר למוצר באתר החברה, אלא אם אין (ויש). האמת שרציתי לקשר לאתר החברה אבל לא מצאתי את המצלמה שם וסליחה לגבי הלינק אני די חדש פה :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מקלדת CMstorm Trigger עם סוויצ'ים שחורים, הורדתי את הדרייבר של המקלדת. כל כמה זמן האורות נכבים (הLED של המקשים) והמקלדת מפסיקה לעבוד למספר שניות (עד חצי דקה לכל היותר), וזה מראה לי הודעה על המסך שאומרת לא לנתק את המקלדת, ניסיתי לכבות את הדרייבר אבל זה עושה את זה פשוט בלי ההודעה. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תציעו לי אך ורק מפה> http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=272
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיש אותה, תנו המלצות או הערות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפאנל הזה מגיע עם הלוחות של אסוס ה PT533 יש עליו יציאה קואקסלית SPDIF ואופטית. יש לי לוח של איפוקס יש בו את האפשרות לחבר פאנל כזה רק הבעיה מאיפה אני משיג אותו חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי. יש לכם מושג?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[ltr]I was thinking about buying PDA based on Windows Mobile 5.0 mostly for GPS purposes but not only. however the prices are outrageous compared to what you can get on ebay. the question is, is the Windows Mobile OS multilingual? I don't mean, does the OS come in different languages, but can I enter text in other languages, namely hebrew. because I know that old palm OS needs a special firmware to enable writing in hebrew. also do Windows Mobile 5.0 has handwriting recognition and will it recognize hebrew as well or on screen keyboard only?[/ltr]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה הגה ורוצה לדעת איך ההגה ואם כדאי לקנות אותו? עד כמה הוא מציאותי כלומר אם נשלב הילוך ללא מצמד ההילוך יכנס? איזה משחקים מתאימים להגה ואיזה סימולטורים מתאימים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מבקש את דעתכם: רוצה לקנות מדפסת משולבת כולל פקס, לשימוש ביתי, בנפח הדפסה קצת גבוה מהממוצע (מורה ו-3 תלמידים), סביב ה-50-60 דפים בחודש פלוס מינוס.מתלבט בין שני דגמים של HP:מדפסת HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One J7K34Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=8289589&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-400 ש"ח בזאפמדפסת HP OfficeJet Pro 8720 All-in-One D9L19Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=7902036&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-600 ש"ח בזאפאני יודע שה-6970 יכולה לשרת את צרכנו נאמנה ואף מעל ומעבר, ואני יודע שה-8720 מיו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי האתר שלהם הכל נראה טוב ויפה...המחירים טובים... השאלה היא איך השירות שלהם...מישהו מכיר אותם ויוכל לעזור לי בזה? www.simpletech.co.il תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 500 עד 600 שקלים.. רצוי מדפסת שמשולבת עם סורק..כמו מכונת צילום.. מה ההמלצות שלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה לכרטיס קול שתומך ב 64BIT WINDOWS 7 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, המחיר הוא לא הבעייה, כמובן לא להגזים יותר מדיי. ראיתי בעיתון מודעה של yamsan שבה היו מפרטים חלקיים של מחשב נייד מבוסס פנטיום 4 M ופנטיום 3 טואלטין, נכנסתי לאתר של החברה, שנראה אמין, ומצאתי מפרטים הרבה יותר מפורטים מאשר של חברות אחרות כו קומפאק. אני יודע שהכרטיס מסך לא משהו, אבל זה מש שיש במחשבים ניידים בארץ בינתיים, וחברי לא מוכן להזמין מחו"ל. הנה הלינקים לדפי המידע של שני המחשבים: מבוסס פנטיום 4 מבוסס טואלטין המחירים נראים אטרקטיוויים למדיי, מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בדרגה בינונית עד נמוכה. הדרישות לכרטיס עצמו: אין צורך בתמיכה במשחקי 3D כבדים ,עד עכשיו עבדתי עם Rage IIC 3 8MB והספיק לי כמעט לכל המשחקים (המעטים ששיחקתי ) יש צורך בתמיכה בלינוקס (בד"כ זה פשוט אומר לא הכרטיס הכי חדש שיש ) בנוסף אני צריך אפשרות יציאת TV ברמה טובה . כניסת TV יכולה להיות נחמדה אבל בהחלט לא חובה תג המחיר צריך להיות סביבות ה 100 $ (לא כולל מע"מ) המחשב עצמו הוא P 3 450 עם 256MB ו Win 2k pro. המון תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בחדר שלי מותקן מדפסת בדגם סמסונג scx-4729fw, מחוברת למחשב נייח כבל USB, נתב ראוטר אלחוטי נימצא בחדר שלי. ויש לי מחשב נייד HP אני מחובר אינטרנט אלחוטי. ועובד גלישה אינטרנט. אני רוצה להדפיס באלחוטי מהמחשב נייד למדפסת שלי. במחשב נייד HP אני מנסה להתקין תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי סמסונג. בשלב התקנה הוא מחפש באלחוטי ולא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי. אני הגדרתי במדפסת סמסונג WiFi ושם מישתמש וסיסמה . וזה מדפסת אלחוטי מחובר לנתב ראוטר אלחוטי. למה התוכנה דריייבר מדפסת בזמן חיפוש דרייבר אלחוטי לא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי שלי? אגב: נסיתי לקחת מחשב נייד לגשת לחדר שלי להיות קרוב קליטה לנתב ראוטר וליבדוק אם זה קולט בחיפוש דרייבר מדפסת אלחוטי וג…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות שמתלבשות על האוזן, אבל גדולות שכל האוזן תכנס בתוך הספוג. אני לא מעוניין בסאונד משוגע, הדרישה שלי היא אחת: שהאוזניות יאטמו כמה שיותר רעשים מבחוץ. במיוחד תדרים נמוכים שיותר קשה לסנן. כמו כן חשוב מאוד שיהיו נוחות מאוד לזמן ממושך. האטימה צריכה להיות טובה גם כשהמוזיקה בווליום לא גבוה במיוחד. לגבי תקציב בגדול אני מתקצב לכך 300-400 ש"ח. אך אם האוזניות בתקציב זה לא יספקו את הדרישה (אטימה מקסימלית ונוחות) אני אעלה את התקציב בהתאם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-