עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום רב! ברשותי Lenovo ThinkPad USB 3.0 Docking Station מהסוג הבא: https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-Docking-Station-0A33970/dp/B008ABKADI ברצוני לחבר אותו ללנובו x240. הבעייה היא שיציאת הכוח שלו משולבת עם יציאת וידאו ( HDMI) , מה שנקרא אצל לנובו onelink. ואילו כניסת הכוח של x240 של לנובו היא בודדת, אין בצמוד אליה כניסת וידיאו תואמת (יש כניסות כאלה שמתאימות ל onelink בניידים אחרים של לנובו) כך שלא ניתן לחבר את ה x240 אל תחנת עגינה זו. ראה תמונה: ב שאלתי היא:האם יש כבל מאריך של כוח שניתן לחבר ליציאת הכוח של ה docking station הנ"ל ? (כלומר, לכבל הצהוב שבתמונה) ? כמובן שאני מדבר על מאריך למתח יציאה בלבד,…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by chandler,

היי חברים, שלשום מת לי הG400S שלי, (היה לי סיפור עם הG400 שלי החלפתי אותו באחריות שלחו לי G400S מגרמניה כשהוא רק יצא כהחלפה על הG400 הבעייתי שהיה לי) זה העכבר הכי טוב בשבילי ללא ספק, מה גם שאני כבר 10 שנים עם לוג'יטק מימי הMX518 V1 הבעיה היא שאני לא רואה שהוא נמכר בארץ בשום מקום, המקום היחיד שאני ראיתי זה ALIEXPRESS ולפי מה שנראה זה משהו סיני ואני דיי מפחד שיישלח לי משהו בכלל לא LEGIT. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול לקנות אחד? חדש מהקופסא ועדיף מאיפשהו באירופה ולא סין, כי זה קצת לא נראה לי.. אשמח אם מישהו פה מכיר חנות (גם בחו"ל , לא ממש משנה לי) שנמכרים שם G400S עדיין.. אני ממש לא מתחבר לצורה החדשה של ה402/502 וכל העכברים מהסדרה החדשה שלהם, תודה רבה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ArtCore17,

רציתי לדעת איך המקלדת והעכבר הבאים.. מקלדת --> Genius Ergo Media Keyboard עכבר --> Genius Ergo 525 Laser Mouse ראיתי שיש עליהם מבצעים בTMSFOX אז רציתי לדעת עליהם קצת יותר..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי כבר נכוויתי עם 2 ג'ויסטיקים אחד של חברת JETION והשני של חברת ANDGAME כרגע אני אשקיע על ג'ויסטיק מבית מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/gaming/ProductDetails.aspx?pid=091 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5103 האם ניתן לרכוש אותו ביותר זול מהמוצע באתר? מצאתי ג'ויסטיק תואם XBOX 360 למחשב של חברת SPEED LINK http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=SL-6555&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=19&aff=〈=HE האם שניהם דומים ככה שלא אצטרך להסתבך עם הגדרות הג'ויסטיק במשחקים כמו הבקרים הקודמים שלי? אשמח לעזרה

• 61 תגובות
    • 6.9k צפיות
  5. שלום הייתי רוצה המלצות על מצלמות אינטרנט עם מיקרופון פנימי במחיר טוב או מצלמה ניידת שהיא עם 3 פעולות מצלמת אינטרנט + מיקרופון, מצלמת תמונות, מצלמת וידיאו של דקה /שתיים במחיר זול ואל מה אתם יותר ממליצים במחיר של עד 300 ש"ח תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by oz12,

Thermaltake HardCano 13 קראתי באתר את הביקורת על מוצר זה.. לא הצלחתי להבין אם כאשר המחשב מכובה התאורה עדיין עובדת והאם ניתן לכבות ולהפעיל את הפנאל גם בזמן שהמחשב עובד או שזה תמיד קבוע דלוק?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by RubberDuck,

מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. אני לא מבין כל כך במקלדות אז מה המקלדת הגמישה הזאתי מסיליקון (או משהו כזה שנמעכת ואפשר לגלגל אותה וכאלה) הכי טובה? תקציב עד 150-100 ש"ח תודה מראש, גיל

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. מעוניין בעכבר ומקלדת למשחקים. התקציב של שניהם ביחד שיהיה בסביבות ה - 600. עדיף פחות מה שחשוב לי הוא כמובן נוחות. לא קריטי חוטי / אלחוטי. המקלדת - עדיפות לתאורה אחורית. אבל אין לי צורך בטונות של כפתורי מאקרו וכו'.. העכבר - שיהיה בעל משקל נוח ולא עדין מדי. תודה [br]פורסם בתאריך: 12.12.2010 בשעה 09:08:49 ועוד משהו - שהמקשים יהיו מאד שקטים, אפילו "רכים" יחסית. אני מאד סולד ממקלדות קשות שכל לחיצה מלווה ברעש.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by YarYar,

לפי מה שהבנתי הוא העכבר הכי טוב שיש היום. עכשיו, איך הוא מבחינת נוחות? יש לי יד דיי גדולה, ועכשיו יש לי Wireless Intellimouse Explorer 2.0 שמאוד נוח לי. פשוט הוא אצלי כבר כמה שנים טובות והוא כבר ג'יפה לגמרי, והגעתי למסקנה שאני צריך להחליף עכבר. גם לא מוכרים אותו בשום מקום באיזור ראשון לציון, ואני לא אסע רחוק בשביל לבדוק אותו, ולא בא לא ללכת על עיוור. בגלל שהבנתי שהעיצוב שלו ושל המייקרוסופט דומה יחסית, אז לא אמורה להיות בעיה. ההתלבטות שלי היא בינו לבין ה MX518 כעיקרון. עוד משהו, החוט שלו לא נגרר ומפריע? (ראיתי כמה עכברים שהחוט שלהם מצופה בבד - זה אמור להפריע הרבה פחות מאחד רגיל מגומי) והאם יהיה הבדל מורגש בזמן תגובה במשחקים בינו לבין העכבר שיש לי עכשיו? או שזה מתייחס…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות אנטנה נורמלית לכרטיס רדיו? הכניסה בכרטיס היא ל-"בננה" כמו של אוזניות. אני מעוניין באנטנה רצינית ולא סתם כבל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mr.Man,

שלום לכולם אצל דודים שלי המחשב נמצא מצד שמאל למסך וצמוד לקיר... עכשיו... הבן שלהם רוצה מארז שייפתח מצד ימין ולא שמאל (ואני לא מתכוון לדלת של הכוננים האופטים... אלא לדלת של המארז עצמו).. יש מארזים כאלה בכלל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה שלי מדפסת לייזר שחורה לשימוש ביתי פשוט (סטודנטית - הדפסת מאמרים, עבודות וכו') בתקציב של כ-500 ש"ח. אני מחפש מדפסת בלבד ולא מכשיר משולב כלשהו. אם הדבר מצדיק זאת, היא יכולה לחרוג מהתקציב ב-100 -150 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shai265,

האם אפשרי לשים שתי ספקי כוח במחשב אחד????

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by xXDevilXx,

תקשיבו כדאי לי לקנות את המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3536 ואם לא אז איזה כדאי ואיפה נימצאות יציאות ה-usb שלו....

16. Started by תושב העיר,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה שיש לה רק כניסת RCA (3 בננות אדום צהוב לבן) יש כבל כזה ? ואיפה קונים ?

17. Started by abcdjkh,

ראיתי מקלדת כזו אל חוטית, אך אני מעוניין במקלדת חוטית עם גלילה (גדור כזה כמו במחשבים ניידים) התקציב לא ידוע כי אני לא יודע מה תחום המחירים של אלו.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  18. מרפרוף בפורום צדו את עיניי העכברים הבאים: SteelSeries Rival 600 Logitech G900/903 חשוב לי נוחות לאורך זמן ועכבר שמתאים ל-2 הידיים

19. Started by DJO,

אהלן. הגעתי למסקנה שכרגע אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בלוח ומעבד וזה אבל מה שכן החלטתי לשדרג לכרטיס גרפי יותר טוב מהריוה TNT PRO2 32MB שלי כרגע. חשבתי ש GeForce2MX יהיה רעיון טוב. בעקרון אין לי בעיה להשקיע כמה מאות שקלים בזה אז אמרו לי אולי ללכת כבר על ה GEFORCE3 אבל עם המחשב הגרוטאה שלי PENTII 350 אני חושב שהוא לא יוכל לנצל בכלל את הכרטיס.. עזרו לי.. ועוד דבר שווה לנסות לקנות כרטיס יד שנייה או שזה לא טוב? ואיפה הכרטיסים הגרפיים הכי זולים? זיגזג? תודה :>

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by unknown,

ההורים שלי הסכימו לקנות לי כרטיס ב-900 ש"ח(אחרי כמה שכנועים) אז החלטתי ללכת על: innovision geforce 2 ti200 64mb ddr, הוא אמור לעלות פה בערך 900 ש"ח, יש אותו כבר? עזבו את החברה, טוב? אם לא כנראה שבכסף הזה את יקנה geforce 2 ti 64mb ddr של leadtek.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Component,

ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

22. ניסיתי אותה ממש בקצרה אצל חבר, לפני כשבוע. feels quality ! אאל"ט הוא קנה אותם בצ'רי אדום. בקיצור... אשמח לשמוע ממי שקנה ויש לו חוות דעת *קצת* יותר עמוקה.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. לקחנו לסיבוב ראוטר אימתני מחברת הענק הטאיוואנית - בכדי לגלות כמה מהיר יכול להפוך האינטרנט האלחוטי שלכם בבית לכתבה

24. או שכדאי לי לשדרג

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  25. מדפסת רגילה , לא משולבת עם פקס סורק ושאר החרא אני כנראה יקנה מאופיס דיפו או באג אין לי כוח להתחרבט ולשבור את הראש בזאפ , ככה שעדיף שתמליצו בבקשה רק על דגמים נפוצים שאפשר למצוא בקלות חוצמה ממה שציינתי כבר , אין שום דרישות מיוחדות מהמדפסת , העיקר שתעשה את העבודה כמו שצריך ותיהיה אמינה תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.