עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Necessary_Evil,

שבת שלום אנשים, אני צריכה את עזרתכם... לקחתי מחשב, פנטיום 1 משהו, והוצאתי את הHD, CD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך וכרטיס קול והעברתי אותם למחשב פנטיום 1 משהו יותר טוב (ככה אבא אומר...). הפעלתי את המחשב ואחרי הבדיקת זיכרון הוא כותב floppy disk(s) fail (40) על ההארד דיסק מותקן WIN98SE. גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסק והוא מג'ומפר כמו שצריך. החזרתי את הדיסק למחשב הקודם אבל עם כרטיס מסך אחר וגם שם הוא לא מזהה את הדיסק...ולא שיניתי שום דבר בביוס... עזרה תתקבל בברכה תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Component,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, המחיר הוא לא הבעייה, כמובן לא להגזים יותר מדיי. ראיתי בעיתון מודעה של yamsan שבה היו מפרטים חלקיים של מחשב נייד מבוסס פנטיום 4 M ופנטיום 3 טואלטין, נכנסתי לאתר של החברה, שנראה אמין, ומצאתי מפרטים הרבה יותר מפורטים מאשר של חברות אחרות כו קומפאק. אני יודע שהכרטיס מסך לא משהו, אבל זה מש שיש במחשבים ניידים בארץ בינתיים, וחברי לא מוכן להזמין מחו"ל. הנה הלינקים לדפי המידע של שני המחשבים: מבוסס פנטיום 4 מבוסס טואלטין המחירים נראים אטרקטיוויים למדיי, מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shl122,

שלום פירסמתי את ההודעה הזו כבר אבל עדיין לא קיבלתי תגובה ריאלית... כפי שזכור לכם, או שלא... לדוד שלי יש בעיה במחשב, שהמחשב תמיד נתקע ללא סיבה או הודעה מוקדמת. זהו המפרט שוב: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II MB Elitegroup K7VZA-VIA KT133 Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 התקנתי את הדריברים של ויה 4.35 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000... כל הדריברים מעודכנים גם כן. קיבלתי מספר תשובות אך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Sting,

יש למישהו איזה שהיא המלצה ל Game pad טוב ואיכותי עם הרבה כפתורים ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם אני משחק באינטרנט הרבה והעכבר שהיה לי מת אני מחפש עכבר מדוייק ואני מתלבט בין Logitech MX500 http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4998&countryid=25&languageid=1 לבין Logitech mouseman DUAL OPTICAL http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4984&countryid=25&languageid=1 עזבו אותכם מהמחיר או ממה שיותר נוח או למה יש יותר כפתורים או בכלל.. מהמחיר... תתייחסו רק לדיוק תודה לכל העוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by wolly,

אני רוצה להרכיב מחשב תותח ולא אחסוך בדברים חיונים , אבל לא בא לי לזרוק כסף על יופי של מארז רק בגלל שיש לו חלון או מנורה. בצד שני אני רוצה שיהיה למארז מספיק איוורור , ספק חזק יותר מ-300 , ויציאות ל-SOUND קדימה הסתכלתי באתרים וראיתי ש-SIINBADDA יש לה דבררים זולים ונראי טובים מה דעעתכם ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=147

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by redead,

אני מדבר על מקורי ולא חיקויים.. מחיפוש שעשיתי בזאפ החנות הכי זולה ה"איי ניד דיו" מישהו מכיר? יכול לתת המלצות או להזהיר? המדפסת שלי דרך אגב היא HP L7590.. גם איבורי דרך אגב מאוד זולים בתחום הזה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם Sunbeam Samurai BLACK יתאים לwindows 98 או שאני יצטרך לקנות ספק כח חדש או משהו אחר?? תודה נמרוד

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בבקשה המלצות על מקלדת מולטימידה עד 50 ש"ח יפה

10. Started by hellyeahmofo,

זה מה שאמרו לי באופיס דיפו, מוזר מוזר מאוד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lesForce,

אהלן אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב, וסובל מכאבים בכתפיים בעקבות כך. ניסיתי כסא חדש אבל זה עדיין לא זה. חשבתי אולי לקנות את ה-M570. ששמעתי עליו המלצות מצד הארגונומיות שלו ,כמו כן הוא אלחוטי וטראקבול מה שיאפשר לי לעבוד גם עם היד גם על הכיסא וכו' מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון . רכשתי מתאם רשת אלחוטי של TP LINK במטרה למקם אותו בחדר ילדים אך פתאום עלה בי החשש האם זה מסוכן מבחינת קרינה? שאלת המפתח שעליה אני לא מוצא תשובה ודאית היא האם זה נכון שבשונה מראוטר - שגם משדר וגם קולט - כרטיס רשת אלחוטי רק קולט ולא משדר, ולכן הקרינה שלו קטנה יותר עד לא קיימת. חשוב לי לציין שאין לי ראוטר בבית מצ"ב תמונה עם כל הפרטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shfl,

תודה מראש לעוזרים יש מחשב שאליו מחוברים שני מסכים במקביל (אחד בחיבור VGA והשני בחיבור DVI) קניתי עוד מסך טלויזיה בחיבור HDMI וחיברתי אותו במקום המסך השני (בחיבור הDVI עם מתאם), אני מעוניין בדרך נוחה להחליף בין המסך השני והשלישי ולא להסתבך עם החוטים בכל פעם שארצה להחליף ביניהם או ששניהם יפעלו במקביל (עם מפצל), האם יש סוג של מפצל כזה? במקרה של מפצל אני מעוניין שהרולציה לא תרד מ1920X1080 האם יש עדיפות לבורר על מפצל מבחינת איכות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by z999,

שלום, התחלתי לפתח CTS, ולכן אני מחפש עכבר חדש שאפשר להשתמש בו גם ביד ימין וגם בשמאל. אני צריך עכבר שישמש אותי גם לגיימינג, יהיו לו כפתורים בצד וכמובן, יהיה סימטרי. חיפושי מצאו לי רק את הSteelseries Xai, שלא מצאתי בזאפ אבל ראיתי שכן קיים בחנויות בארץ, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות אותו ויותר חשוב, איפה אפשר לנסות אותו, באיזור השרון? כמה הוא עולה בארץ? המחיר שלו טיפה גבוה בשבילי (אני גם אצטרך לקנות ביחד איתו מאוספד קשיח), האם קיימות אלטרנטיבות? תודה, זיו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by naki,

אני מעוניין בקונטרולר חדש. מחיפוש קצר באמאזון מצאתי דגם שנקרא power a בחצי מחיר. מישהו התנסה בדגם הזה? חיצונית הוא נראה בדיוק כמו שלט מקורי של xbox one קראתי שאיכות החומרים שלו פחות טובה. מישהו התנסה בדגם הזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by amit rotem,

אהלן, לא מצאתי המלצות על רמקולים מהשנתיים האחרונות... יש המלצות חדשות לרמקולים 2.1 (ככה שהם יתפסו פחות מקום על השולחן...) באיזור ה 200-300 שקל ? מיועד למוסיקה ומשחקים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by leon2810,

שלום, פחות משנה לי אם הוא חוטי או לא ..העיקר שיהיה נוח. מתאים ליידים קטנות. במחיר עד 100 שח..גג 150 רק אם הוא ממש פצצה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by WildNight,

אני חשבתי על ה CM Advance II ועל המקלדת Thermaltake Chellanger Pro מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nigger84,

אחרי קצת קריאה פה בפורום הבנתי שאני מחזיק את העכבר fingertip. ניסיתי כמה פעמים להתרגל ל palm אבל התנועה של הזרוע לא נוחה לי. הרבה יותר נוח לי להזיז את פרק כף היד. העבודה היום יומית שלי היא תיכנות וכל מה שמסביב (אופיס, דפדפן וכו'). אני עובד על שני מסכים רחבים. חשוב לי - דיוק והרגשה של דיוק. העכבר שיש לי היום מרגיש לי כאילו שאני מפספס איתו את הנקודה שאליה רציתי להגיע ודורש ממני לנסות שוב ושוב. Dpi - רצוי גבוה בגלל העבודה עם שני מסכים ברזולוציה גבוהה. כפתורים צדדיים - רצוי לפחות שניים לפעולות קדימה/אחורה. ממה שקראתי פה בפורום ראיתי שיש את אלו: G300 הבנתי שהוא מרגיש ממש מדוייק אבל הגלגלת שלו לא נראית נוחה במיוחד. והלחצנים העליונים מועדים ללחיצות שגויות. Zowie fk - נראה פשוט ו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by AvlK,

אני מחפש סט אלחוטי לשימוש עם הנייד. יש כמה מאפיינים שחשובים לי ואני לא ממש בקי בכל הדגמים השונים כדי לדעת מי מהם מכיל את האפשרויות שאני רוצה. מה שאני מחפש זה: 1. שהסט יהיה עם ננו רסיבר (המשדר הכי קטן שיש) 2. שהמקלדת תהיה ישרה לגמרי לא ולא איזה חצי עיגול או קמורה או משהו בסגנון.. 3. שבעכבר יהיו כפתורי הקודם\הבא ראיתי את זה לדוג': http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microsoft-wireless-bluetrack-desktop-3000-p-11558?cPath=102_187 רק שאני לא סגור על העכבר אם יש כפתורי הקודם\הבא.. וגם הרסיבר מעט גדול. חשבתי גם על זה: http://www.ebay.com/itm/Logitech-Performance-Mouse-MX-Cordless-Laser-Mouse-Rechargeable-/110962918207?pt=Mice&hash=item19d5e7c33f ואז לקנות מקלדת פש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by avishay126,

מחפש רמקולים חדשים בסביבות 200-300 שקל ולא יודע מה לקנות עד עכשיו היה לי רמקולים + סאב של altec lensing ועשה את העבודה מעולה 9 שנים אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DrowNz,

שלום חברי פורום Moding @ OverClocking! , כאנשים שכל מה שקשור למודינג הוא הצד החזק שלהם לכן מארזים נכללים בזה, רציתי לדעת איזה מארז יספק לי נוחות עבודה, עיצוב, מקומות פנויים לאוורור מסיבי וכדומה..! במארז אחד, רצוי שיהיה המשתלם ביותר מבחינה כספית והכלול כמה שיותר מהמאפיינים הנ"ל, המחיר נע בטווחים של עד 600 ש"ח מחיר מקסימלי רצוי מאוד מחירים זולים יותר! מודה מאוד למי שיעזור, תודה ויום טוב!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, הת'רנד כיום בארץ זה אסוס וג'יגה-בייט לגבי מרבית לוחות האם, ואין כמעט התעניינות בלוחות של חברות אחרות. לפעמים קצת AOPEN, או MSI אבל לא יותר מזה. קשה לי להבין כיצד היבואנים/הצרכנים/המשווקים מתעלמים באופן כ"כ גס מייצרנית הלוחות ABIT, שהיא אחת מהמובילות בתחום, בעלת לוחות מעולים ויציבים ביותר וגם בעלי יכולות אובר-קלוק נהדרות יותר מכל חברת לוחות אם אחרת. ABIT היא זו שהמציאה את הלוח הראשון שאפשר היה להגדיר בו את מהירות ועוצמת החשמל למעבד דרך הBIOS, הלא זה הSoftMenu המפורסם, וכיום הוא עומד גל גרסא שלוש ומשווק עם הלוחות החדשים ביותר של ABIT. בכל פעם שאני משדרג/בונה לעצמי מחשב חדש אני נותן הצצה ללוחות האם של ABIT, שפעם הייתה מיובאת באופן יותר טוב לארץ ע"י אקסלנט, וכיום זו האחר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Or ei,

ASUS TUV4X-E (VIA 694T) ????

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לפי האתר שלהם הכל נראה טוב ויפה...המחירים טובים... השאלה היא איך השירות שלהם...מישהו מכיר אותם ויוכל לעזור לי בזה? www.simpletech.co.il תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.