ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, המחיר הוא לא הבעייה, כמובן לא להגזים יותר מדיי. ראיתי בעיתון מודעה של yamsan שבה היו מפרטים חלקיים של מחשב נייד מבוסס פנטיום 4 M ופנטיום 3 טואלטין, נכנסתי לאתר של החברה, שנראה אמין, ומצאתי מפרטים הרבה יותר מפורטים מאשר של חברות אחרות כו קומפאק. אני יודע שהכרטיס מסך לא משהו, אבל זה מש שיש במחשבים ניידים בארץ בינתיים, וחברי לא מוכן להזמין מחו"ל. הנה הלינקים לדפי המידע של שני המחשבים: מבוסס פנטיום 4 מבוסס טואלטין המחירים נראים אטרקטיוויים למדיי, מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
במחשב. משחקים כמו פאר קריי, קרייסיס, קוד וכו' כי לדעתי זה בלתי אפשרי ליצור דיוק כמו עם עכבר במשחקים כאלה, ועוד שבמקלת יהיו כפתורים נוספים לשימוש מה שלא יהיה בגיימפאד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז וכל מה שאני יודע הוא שהוא בצבע לבן. איך אני יודע אם הוא מיני , מידי או טאוור או פול טאוור. כל מה שאני יודע שההבדל בין 4 סוגי המארזים האלו הוא הגודל , האם עלי למדוד את הגודל של המארז? או שעלי לספור את מספר המקומות לכוננים? ומה זאת אומרת כונן 5 נקודה מספר כלשהו אינץ'? ומה ההבדל בין AX לAXT (משהו כזה , אני מצטער אם אלו לא בדיוק האותיות הנכונות) תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה על מכשיר משולב שכולל מדפסת ,סורק ופקס - בעיקר חשוב שהאיכות הדפסה תיהיה כמו שצריך (תמונות) ושבסורק יהיו את כל האפשרויות של מכונת צילום רגילה (הגדלה הקטנה וכל זה..) חשבתי בנתיים על ה HP OFFICEJET 1200DP אם מישהו מכיר.. עם מיכלי דיו נפרדים. אם אפשר גם שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו... תודה. *התקציב הוא עד 1000 , כמובן שכמה שפחות יותר טוב...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ציבעונית כאשר שאר הפיצ'רים פחות חשובים (כגון סורק/פקס וכו' - כי היום עושים הכל באימייל). נניח לשני קבוצות מחיר נורמאליות : כ-500-800 ש"ח ו- 900-1200 ש"ח (חבל לעשות דיון על מחירים של כ-200 ש"ח שעלות הדיו יותר גבוהה). הדברים שצריך בחשבון (ותתקנו אותי אם אני טועה): 1. עלות השוואתית בין ביצועים 2. איכויות (רזולוציה וכו'). 2. אורך חיים 3. עלות החזקה (האם אפשר להניח שמכוונים בכל הסוגים הדפסה באותה רזולוציה?), בעיקר עלות החלפת דיו/תוף וכו'. 4. התאמה לטכנולוגיה, למשל: א. אפשרויות חיבור לרשת ביתית קווית או אלחוטית (בלייזר למשל עלות מדפסת צבעונית רישתית היא 4 א' - סכום הזוי, אך מה העלות להפוך אחת יותר זולה משמעותית עם מודם או משהו אחר לרישתית/אלחוטית…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי לפני זמן לא רב את מחשבי החדש עם הדיסק הקשיח המעולה של מקסטור D740X 40GB ועם ASUS A7V266-E. שמעתי וראיתי במו עיניי כתבה שמדברת על כך שיש ללוחות מבוססים צ'יפסטים של VIA בעיות קשות עם בקרים הצורכים מהירות PCI גדולה. האם תהיה לי בעיה עם הקונפיגורציה הזו? מישהו יכול להאיר את עיניי בעוד פרטים על הנושא? תודה רבה, עומר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות איזה מבין המדפסות שרשמתי מומלץ לרכוש. מיועדת להדפסות לא רבות של טקסטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר של לוג'יטק מדגם MX5500 ועכבר מדגם MX REVOLUTION. הדבקתי על המקלדת מדבקות בעברית בגלל שקיבלתי אותה מלוג'יטק רק עם מקשים באנגלית. בהתחלה המקלדת הייתה במחשב שלי ואז העברתי אותה למחשב המדיה סנטר שלי. הבעיה היא שהמקלדת והעכבר צוברים שם המון אבק שמצטבר על המקשים במקלדת ועל הלחצנים והעכבר עצמו ויש גם המון שערות כי יש לי חתולה בבית. איך אפשר לנקות את המקלדת והעכבר? אגב יש לי גם אוזניות של לוג'יטק מדגם H360 ויש לי המון שערות עליהם. איך אפשר לנקות אותן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום Moding @ OverClocking! , כאנשים שכל מה שקשור למודינג הוא הצד החזק שלהם לכן מארזים נכללים בזה, רציתי לדעת איזה מארז יספק לי נוחות עבודה, עיצוב, מקומות פנויים לאוורור מסיבי וכדומה..! במארז אחד, רצוי שיהיה המשתלם ביותר מבחינה כספית והכלול כמה שיותר מהמאפיינים הנ"ל, המחיר נע בטווחים של עד 600 ש"ח מחיר מקסימלי רצוי מאוד מחירים זולים יותר! מודה מאוד למי שיעזור, תודה ויום טוב!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 500 עד 600 שקלים.. רצוי מדפסת שמשולבת עם סורק..כמו מכונת צילום.. מה ההמלצות שלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום: קניתי לא מזמן מחשב ובקניה נכללה מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט. קיבלתי את הכל ואז כשהורדתי את הדרייבר למקלדת התברר לי שכמו ברוב המקלדות גם כאן קיים הפלסטיק למנוחת מפרקי הידיים - אך גם לאחר חיפוש מדוקדק שני לא נמצא הפלסטיק הנ"ל בקרטון המקלדת. שאלת תם- האם אמור להיות הפלסטיק הנ"ל או שאצל מיקרוסופט זה מסופק ללא ואמורים לקנות אותו ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מיתלבט בין שני העכברים מהם היתרונות\חסרונות בין שניהם במיוחד "בקטע" האלחוטי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי הגיעה לתערוכת PAX East בגדול עם מסך מפלצתי שהורכב מ-160 מקלדות מכאניות עם הארה צבעונית התחרות בעולם החומרה, על כל אפיקיה וסוגיה, קשה כיום יותר מאי פעם בעבר – כמעט כל מוצר שמגיע לשוק זוכה למקבילים תואמים שבדרך כלל גם יהיו זולים או גדולים יותר, ונראה כי מקומו של השיווק בשרשרת הופך למשמעותי יותר ויותר. את הנקודה הזאת מבהירה כעת חברת Logitech, אשר יצרה מיצג מרשים מאוד במסגרת תערוכת PAX East בבוסטון – עם 160 מקלדות G810 Orion Spectrum מכאניות, אשר מסוגלות להציג צבע אינדיווידואלי שונה לכל לחצן ולחצן, שהרכיבו יחד אמצעי תצוגה מקורי וגדול מימדים. הזדמן לנו לראות בעבר שימוש במקלדות בעלי הארה אחורית צבעונית "חכמה" בכדי ליצור אנימציות פש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי קצת קריאה פה בפורום הבנתי שאני מחזיק את העכבר fingertip. ניסיתי כמה פעמים להתרגל ל palm אבל התנועה של הזרוע לא נוחה לי. הרבה יותר נוח לי להזיז את פרק כף היד. העבודה היום יומית שלי היא תיכנות וכל מה שמסביב (אופיס, דפדפן וכו'). אני עובד על שני מסכים רחבים. חשוב לי - דיוק והרגשה של דיוק. העכבר שיש לי היום מרגיש לי כאילו שאני מפספס איתו את הנקודה שאליה רציתי להגיע ודורש ממני לנסות שוב ושוב. Dpi - רצוי גבוה בגלל העבודה עם שני מסכים ברזולוציה גבוהה. כפתורים צדדיים - רצוי לפחות שניים לפעולות קדימה/אחורה. ממה שקראתי פה בפורום ראיתי שיש את אלו: G300 הבנתי שהוא מרגיש ממש מדוייק אבל הגלגלת שלו לא נראית נוחה במיוחד. והלחצנים העליונים מועדים ללחיצות שגויות. Zowie fk - נראה פשוט ו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שצריך להגדיר תקציב לפני שמתחילים בהמלצות, הבעיה היא שאני לא יודע כמה מדפסת טובה אמורה לעלות היום . אני צריך אותה לשימושים מאוד בסיסיים, הדפסת מצגות ומאמרים מהאינטרנט במהלך הלימודים באוניברסיטה בשנתיים הקרובות. מהירות הדפסה לא חשובה, איכות אולי קצת אבל לא מחפש את הטופ. אני משער שצריך גם צבעוני ולא רק שחור. כמה אני צריך מינימום להקציב לנושא?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר גיימינג טוב רצוי אלחוטי , או לגיימינג מומלץ רק חוטי? לא גיימר מקצועי תקציב לא מוגבל יחס עלות תועלת חשוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בKSP מוכרים את HEC Compucase CI-6A21 400W?(!!) ב360ש"ח ואילו את HEC Compucase CI-6A19 300W? ב400 ש"ח מה ההגיון?? לפי http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44344 ו- http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44342 ההבדל העיקרי שהבנתי הוא בכך של6A21 יש 2 מאווררים לעומת 1 של 6A19 (תקנו אותי אם אני טועה) וכן ה6A21 מותאם לכוננים 4x 5.25"+ 1x 3.5" לעומת 4x 5.25" + 2x 3.5" של 6A19 1.זה לא מוזר מאוד שKSP מוכרת מארז עם הספק גבוה יותר ב100W אך זול יותר?? 2.איך ההבדל הנ"ל לגבי תאימות כוננים משפיע עליי? מה השימוש לכונן 3.5" מלבד פלופי 1.44(או שפספסץי פה משהו?) נ.ב. תהייה-מה אתם חושבים עדיף:מארז+ספק מעפנים-דפוקים-זולים יחד עם אל פסק - או : מארז איכותי כמ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על מתקן\מעמד ללפטופ שמתאים למגוון שימושים - בישיבה על כורסא נוחה בהישענות אחרונה, על ספה, במיטה וכו' - ? משהו כמו זה למשל: http://www.top-desk.co.il/ ראיתי כמה אופציות דרך גוגל, אבל אשמח להמלצה ממישהו שמרוצה ממשהו שכבר יש לו, ואם אפשר, אז גם בפחות מ270 שקל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ואין יציאת COM ממנה אני מעוניין להשתמש במדפסת הישנה שלי HP 720C, מה אני עושה? האם יש איזה כבל שממיר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב תותח ולא אחסוך בדברים חיונים , אבל לא בא לי לזרוק כסף על יופי של מארז רק בגלל שיש לו חלון או מנורה. בצד שני אני רוצה שיהיה למארז מספיק איוורור , ספק חזק יותר מ-300 , ויציאות ל-SOUND קדימה הסתכלתי באתרים וראיתי ש-SIINBADDA יש לה דבררים זולים ונראי טובים מה דעעתכם ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=147
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז בקצרה ולעניין יש לי ספקית אינטרנט זהב 015 אחת הגרועות אם לא הגרועה ביותר, 3 שנים ברציפות האינטרנט מתנתק בזמן האחרון(חצי שנה אחרונה) כל יום, והיום כל חצי שעה!!!! אני לא עומד בזה החליפו לי מודם על היום הראשון של האינטרנט לפני 3 שנים הכל עבד והמודם החדש תמיד התנתק לי, החלפתי 3 מחשבים כי אמרו שזה בעיה במחשב ואז לא הבנתי בזה ולא עזר כלום לא עוזר החלטתי שאני לא רוצה לאכול חרא. עכשיו שמעתי שלהתנתק מספקית זה קשה איך עושים את זה? ואיזו ספקית אתם ממליצים בשירות של 1.5 מגהבייט גלישה? אחת שלא תגביל את הGB בחודש,תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לא מצאתי המלצות על רמקולים מהשנתיים האחרונות... יש המלצות חדשות לרמקולים 2.1 (ככה שהם יתפסו פחות מקום על השולחן...) באיזור ה 200-300 שקל ? מיועד למוסיקה ומשחקים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתם יודעים איפה אני יכול למצוא זרוע כמו זאת שבתמונה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כותב כאן חוות דעת על עכבר שהזמנתי לפני כמעט חודשיים באתר Massdrop העכבר הגיע באיחור קיבלתי אותו ב7.1 והוא נחת בארץ ב28.12 איחור של שבועיים וקצת אני משתמש בו עם פאד razer goliathus כיוון שהפאד שהזמנתי שגם הוא של מיוניקס עדיין לא הגיע מMassdrop והזמנתי אותו באותו זמן שהזמנתי את העכבר ביצועים: אז אני חייב לציין שמאוד התרשמתי מביצועיו של העכבר העכבר מאוד מדויק והאמת שלא יצא לי לבדוק אותו על יותר ממשחק אחד שיחקתי בGTA V ובזמן משימה שכללה גם יריות דרך רכב העכבר לא זז לצדדים נשאר במקום המדויק אליו כיוונתי בעזרת התוכנה של MIONIX ניתן לתכנת את העכבר לפי רצונו של המשתמש עד 5 פרופילים לתכנות אישי שליטה במהירות התזוזה וגם אפשרות לשינוי צבע התאורה שנמצא על גבי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-