עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DJO,

הורדתי את ה 23.11 אבל אמרו לי שיש איתם בעיות... לא להתקין?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Lord,

אני קונה מחשב חדש...סוף סוף. Athlon XP 1600+ Gigabyte GA7VTX-H Mushkin DDR 2100 Maxtor 40GB 7200RPM (ATA-133 Hercules Prophet Geforce 3 Hercules Gamesurrounod Fortissimo ASUS X50 Plextor 24X1040 Logitech internet keyboard (iTouch Logitech MouseMan Optical (כן, זה עם הלייזר הכחול...כמה שהוא חמוד!!) Tsunami virgo Blue 350W (כן...מהחנות האסורה) Teac floppy ATP-3 CTX PR705F Pine ESS 56.6K תודה רבה ולהתראות!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, מזה כמה שנים השתמשתי במשטח של חברת 3M, השטח שלו לא גדול אבל יש לו משענת ג'ל מאוד נוחה המשטח הזה די הרוס ואני רוצה לקנות משטח חדש אם מישהו מכיר משטח עם משענת יד נוחה אני אשמח לשמוע. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ykg,

היי, מעוניין במדפסת לייזר ביתית כמה שיותר זול. להדפסה של שחור לבן פעם ב-.. לא מעניין אותי מהירות, רק אמינות מחיר ושתגיע עם טיונר כמה שיותר מלא. 600 שקלים זה תקציב סביר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amit rotem,

אהלן, לא מצאתי המלצות על רמקולים מהשנתיים האחרונות... יש המלצות חדשות לרמקולים 2.1 (ככה שהם יתפסו פחות מקום על השולחן...) באיזור ה 200-300 שקל ? מיועד למוסיקה ומשחקים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום,אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO-1000 nis Chaintech Geforce 3 Titanium 128MB DDR TV-OUT DVI RETAIL - 850 nis שניהם מבוססים על הTI200, מגיעים עם 128 DDR. רציתי לדעת איז המהם מומלץ יותר, אני מתכנן OC לכרטיס ככה שזו תכונה חשובה- כמו כן ביצועים. הבעיה לא כספית, לכן לא להתייחס לתמורה שניתנת למחיר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eyal00,

איזה מארז עדיף זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_62&products_id=1882&osCsid=4200926c908ba4b27c608ba1c0c942b0 או זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_120&products_id=1896&osCsid=4200926c908ba4b27c608ba1c0c942b0 או שיש מארז+ספק באותו מחיר שעדיף משניהם,רק שיהיה מאותה חנות. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kobibo,

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU רוצה לקנות אותו מנועה אבל בשום מקום לא מצאתי תמונות איך הוא נראה מבפנים, כמה דיסקים קשיחים ניתן להתקין עליו ? האם הוא נחשב למארז שקטטטט..? איך המאווררים שעליו ? האם הוא נחשב למארז רחב ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by huber,

מהם שני האופציות בצד ימין של הטבלה שמוגדרים כ NOT SUPPORTED??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן.אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים והמליצו לי לקחת את אחד משני מארזים- COMPUCASE CI-6919 300w ATX SUPER MIDI-- 489 NIS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=599 Compucase 6C29 Black 300W--- 270 NIS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=601 מי מהם עדיף?אני נוטה לראשון (אגב,עדיף בפחות כסף,אבל אם המארז שווה את הכסף,אז אחלה).אבל..הראשון די מכוער,אם להגיד את האמת.מה מבחינת המאווררים שלו?הם שקטים וטובים?או סתם?וכמה מהם? אני רוצה לדעת מי מהם טוב יותר,ולמה (או מארז יפה בפחות מחיר) אגב,אם יש לאיזהשהוא מארז מאוורים ''טובים וחזקים''זה אומר שהוא יעשה הרבה רעש,או להפך? עכשיו בקשר לשאלת הספק-עם המארז אני מקבל ספק של 300 W.אבל במפרט הביאו לי עוד ספק של 4…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש מערכת שמע 2.1 למחשב, אבל צריך שתהייה בה כניסה לאוזניות מקצועיות גדולות(מדובר על Sennheiser HD 212 pro למי שמכיר), ולא קטנות כמו של אייפוד או נגן mp3. מה שאני לא יודע זה האם יש בכלל דגם של 2.1 כזה - ממה שראיתי באייבורי לא בכל הדגמים יש בכלל כניסה לאוזניות, ובאלה שיש מדובר על אוזניות קטנות. אני כותב את הת'רד הזה כאן ולא בפורום אודיו וקולנוע ביתי כיוון שמדובר במערכת שמע למחשב ולא על אוזניות. האם זה אומר שאני חייב לרכוש מערכת 5.1? האם יש דגם מומלץ(2.1 או 5.1)? אני מעדיף 2.1 כי כרגע יש לי 5.1 ונמאס לי מכל החוטים שמפוזרים ליד המחשב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Corsair HS1A: 280 ש"ח Roccat Kave 5.1: 390 ש"ח או שעדיף לקנות את ה Corsair HS1: שהן עולות 400 ,חיבור USB, ויש בהן מובנה כרטיס קול שיכול ליצור 7.1 של DOLBY. אני ממש מבקש מאנשים שמבינים בזה או שיש להם את אחת האוזניות. התקציב ממש לא חשוב. אז ככה,יש לי כבר כרטיס קול 5.1 שמחובר ב PCI (לא משהו קטן כמו USB sound card) הביקורות על ה CORSAIR ממש טובות,והן אנאלוגיות לא חיבור USB זה אומר שאני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולעשות אותם 5.1 VIRTUAL SURROUND לאומת ה ROCCAT שהם TRUE SURROUND SOUND, אבל הביקורות על ה ROCCAT לא טובות(או שאני טועה) ושהאיכות שלהם לא טובה. או שיש לכם המלצות אחרות? אני ממש השמח לשמוע ביקורות שלכם או ידע אישי . תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by captaincaveman,

איזה כבל צריך לחבר ליציאה הדיגיטלית של ה- AUDIGY? כבל LINE-IN רגיל? (בננה לשחור אדום...)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by WizMaster,

יש לי איזו בעיה במדפסת הנ"ל, הבעיה היא שהיא מוכנה להדפיס רק אם יש דף אחד במגש הדפים, אם יש יותר מדף אחד אז היא פשוט מתחילה "לירוק" דפים החוצה ומדי פעם היא מדפיסה עליהם משהו סתמי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Component,

לחבר שלי יש 1400 ש"ח בערך זה המחשב שלו: pentium 4 1.3 GHz לוח אם של אינטל מבוסס על I850 64 MB RDRAM*2 creative vibra 128 genrice case+ 300W PSU newron keyb logitech - אלחוטי yamaha burner *16 DVD *16 hercules GeForce 2 MX 400 LG 17" monitor HP Scanner HP photosmart1000 HP Digital camera 2.1 Mpixel intel video conference camera quantum 60 GB WD 40 GB ADSL 1.5 Mbps הוא הזמין מארז - Enermax FS710 B + Enermax 350W PSU ו 2*128 MB RDRAM של קינגסטון. האם זו הקנייה הנכונה (מזיגזג)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by amitbatito,

מה זה הפיירוייר בלוח אם??? ומה הוא עושה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shl122,

שלום פירסמתי את ההודעה הזו כבר אבל עדיין לא קיבלתי תגובה ריאלית... כפי שזכור לכם, או שלא... לדוד שלי יש בעיה במחשב, שהמחשב תמיד נתקע ללא סיבה או הודעה מוקדמת. זהו המפרט שוב: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II MB Elitegroup K7VZA-VIA KT133 Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 התקנתי את הדריברים של ויה 4.35 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000... כל הדריברים מעודכנים גם כן. קיבלתי מספר תשובות אך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יצרנית הציוד ההיקפי הגיעה לתערוכת PAX East בגדול עם מסך מפלצתי שהורכב מ-160 מקלדות מכאניות עם הארה צבעונית התחרות בעולם החומרה, על כל אפיקיה וסוגיה, קשה כיום יותר מאי פעם בעבר – כמעט כל מוצר שמגיע לשוק זוכה למקבילים תואמים שבדרך כלל גם יהיו זולים או גדולים יותר, ונראה כי מקומו של השיווק בשרשרת הופך למשמעותי יותר ויותר. את הנקודה הזאת מבהירה כעת חברת Logitech, אשר יצרה מיצג מרשים מאוד במסגרת תערוכת PAX East בבוסטון – עם 160 מקלדות G810 Orion Spectrum מכאניות, אשר מסוגלות להציג צבע אינדיווידואלי שונה לכל לחצן ולחצן, שהרכיבו יחד אמצעי תצוגה מקורי וגדול מימדים. הזדמן לנו לראות בעבר שימוש במקלדות בעלי הארה אחורית צבעונית "חכמה" בכדי ליצור אנימציות פש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Mesatla,

אני חייב שולחן חדש למחשב השלחן העכשיוי שלי ממש מעיק עלי אין מקום למקלדת ולעכבר על המשטח הזה היוצא מהשולחן .. אני מחפש משהו שיכול לאפשר לי שטח עבודה טוב וגם שהמסך המפלצתי שלי יוכל לעמוד עליו (22CRT ) ואולי גם המארז (אם לא אפשרי אז על הרצפה) בנוסף הייתי רוצה שתמליצו לי על עכבר טוב למשחקים וגם מקלדת. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 11:00:46 תעשו טובה תענומה אני צריך להקפיץ בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by IIIways,

אהלן חברה, מישהו כבר קנה את הזיכרון הזה? האם משהו יודע האם זה אותו זיכרון שיש גם בחו"ל? המחיר בKSP מפתה, אני חושב לקנות משם, אבל אני ממש לא בטוח בהם, למישהו יש ניסיון איתם? אשמח לשמוע חוות דעת ;D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Vlad3,

מאיפה הכי זול ואמין לקנות את ה - Filco הבאה http://www.diatec.co.jp/en/det.php?prod_c=763

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DAN,

http://members.tripod.de/x3dfx/ דן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני החלפתי מחסנית דיו, ניקיתי את הצינור שמוביל מהמחסנית למדפסת עם סיכה ארוכה וביצעתי מספר פעמים את הניקוי ראש דרך התוכנה של המדפסת. כשאני מדפיס דף טקסט לדוגמא אני אשמע את הראש זז ועושה רעש של הדפסה אבל הדף עצמו יצא ריק. יש רעיונות למישהו? ועוד שאלה על הדרך :האם משתלם לתקן תקלה כזו או לקנות מדפסת חדשה?(המדפסת בת יותר משנה וכבר לא באחריות)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים