ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קניתי 450 שקל ב גיי מחשבים את LD 256 DDR 2100 ונשאר לי גם הקודם SAMSUNG 128 DDR 2100 אז קודם יכולתי להגידר ב BIOS מצב TURBO עכשיו אם אני מגדיר TURBO המערכת ההעפלה לא עולה לי ויש הודעות שגיע!!!! בXP (לא נסיתי מערכת אחרת ונסיתי פורמט!!!) אבל כך הכל מצוין! ומה דתעכם על חברת LD?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לא מצאתי המלצות על רמקולים מהשנתיים האחרונות... יש המלצות חדשות לרמקולים 2.1 (ככה שהם יתפסו פחות מקום על השולחן...) באיזור ה 200-300 שקל ? מיועד למוסיקה ומשחקים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני פשוט לא מבין כלום בעכבר/מקלדת אלחוטיים אז מאוד אעריך המלצות. שאלתי גם בפורום מפרטי מחשב כחלק ממפרט המחשב אבל לא ענו לי ואני חושב שזה המקום הנכון לשאול. אני צריך את המכשירים הכי זולים שיש אבל שגם עונים על הדרישות הבאות: מקלדת: אני צריך מקלדת אלחוטית - אני לא צריך שתהיה יפה, אני לא צריך שיהיו לה כפתורים מיוחדים מעבר לאלה הרגילים, אני לא צריך טווח ארוך - אני לא צריך כלום מעבר לזה שתהיה זולה וטובה. עכבר: אני צריך עכבר לייזר אלחוטי. אני לא צריך שיהיה יפה או עם הרבה כפתורים ופונקציות, אני לא צריך שיהיה נוח ביד, אני רק צריך שיהיה עם סוללה נטענת (שלא צריך לפרק אותה כדי לטעון אותה, כלומר עם תושבת לטעינה) ואיכותי - זאת אומר גם אמין וגם מדוייק כמו עכבר חוטי או…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קודם כל - אני מקווה שרשמתי את השאלה במקום הנכון, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה. לא מזמן קניתי PC חדש ומצויין. עד אותו הרגע הייתי עם מחשב Mac (מקבוק פרו ואיימק) והייתי משתמש בשידור לטלווזיה עם הAppleTV המעולה שהיה מעביר אות בצורה מצויינת, מהירה וחלקה. הייתי מעוניין לדעת האם יש סטירמר כזה גם למחשבי PC שיעביר את המסך בצורה אלחוטית למסך ללא חיבור לHDMI? *קניתי את הChromecast למען המטרה הזאת אבל נוכחתי לדעת שהוא לא משרת את הצרכים שלי שכן הוא תלוי בדפדפן Chorme (המצויין!) אבל אינו מעביר את כלל המסך של המחשב אל הטלווזיה. אשמח לקבל המלצה לסטרימר לפי הדרישות הנ"ל. תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נפח ההדפסה שלי לא גדול במיוחד אבל אני מעדיף מדפסת עם דיו זול. חייב חיבור רשת כלשהו (עדיף אלחוטי אבל חיבור חוטי יכול להספיק). מה שראיתי שנכנס לי בתקציב זה אחת מהמדפסות האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874946 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873634 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859789 איזה מהן הכי טובה או שיש משהו עדיף באותו מחיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכבר Logitech LX3, ואני מעוניין לקנות עכבר גיימינג שיהיה נוח כמו הLX3. התקציב נאמר בכותרת.. :]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי איזו בעיה במדפסת הנ"ל, הבעיה היא שהיא מוכנה להדפיס רק אם יש דף אחד במגש הדפים, אם יש יותר מדף אחד אז היא פשוט מתחילה "לירוק" דפים החוצה ומדי פעם היא מדפיסה עליהם משהו סתמי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים עד 200 שקל.. בינתיים אני מתלבט בין 2: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 או Logitech® Deluxe 650 Cordless Desktop שהמייקרוסופט עולה 160 והלוג'יטק 125 מה יותר טוב לדעתכם? על מה הייתם הולכים? צריך שזה יקלוט עד 3 מטר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה וככה אני רואה סרטים וסדרות, אפילו משחק במשחקים לפעמים. בשביל לא להפריע לסביבה החלטתי לקנות אוזניות אלחוטיות. חשוב לי איכות השמע ומאוד חשוב לי שיהיו נוחות לשימוש ממושך. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. מאוד אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי הגיעה לתערוכת PAX East בגדול עם מסך מפלצתי שהורכב מ-160 מקלדות מכאניות עם הארה צבעונית התחרות בעולם החומרה, על כל אפיקיה וסוגיה, קשה כיום יותר מאי פעם בעבר – כמעט כל מוצר שמגיע לשוק זוכה למקבילים תואמים שבדרך כלל גם יהיו זולים או גדולים יותר, ונראה כי מקומו של השיווק בשרשרת הופך למשמעותי יותר ויותר. את הנקודה הזאת מבהירה כעת חברת Logitech, אשר יצרה מיצג מרשים מאוד במסגרת תערוכת PAX East בבוסטון – עם 160 מקלדות G810 Orion Spectrum מכאניות, אשר מסוגלות להציג צבע אינדיווידואלי שונה לכל לחצן ולחצן, שהרכיבו יחד אמצעי תצוגה מקורי וגדול מימדים. הזדמן לנו לראות בעבר שימוש במקלדות בעלי הארה אחורית צבעונית "חכמה" בכדי ליצור אנימציות פש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מעוניין במדפסת לייזר ביתית כמה שיותר זול. להדפסה של שחור לבן פעם ב-.. לא מעניין אותי מהירות, רק אמינות מחיר ושתגיע עם טיונר כמה שיותר מלא. 600 שקלים זה תקציב סביר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של compaq, והוא עדכן את ה bios שלו. אחרי שהוא עדכן את הביוס המסך נהיה כמעט שחור בקושי רואים משהו, ועוד משהו: עדכון הביוס הפסיק באמצע למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף יותר לקנות העכבר הזה: http://skypc.co.il/pl_product~910-000094~19~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~910-000616~19~0.htm אני אצטרך אותו לנוחות במחשב בכללי ובעיקר שיהיה נוח מאוד במשחקים. תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להלן מה שמוזר: תחילה חשבתי להתמקד בטיפים לניקוי משטחי הסריקה. בינתיים זה לא עזר ומסתבר שכאשר אני סורק דף עם טקסט בתוכו (כלומר דף מודפס) הקווים האנכיים מופיעים במד ימין שלו. כאשר אני סורק דף חלק, הם מופיעים בצד השמאלי שלו. איזה הסבר טכני או לוגי ניתן לתת לתופעה כזו? IMG_20180331_0002.pdf IMG_20180331_0001.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש אל פסק למחשב: amd 3500+, gigabyte k8nslipro, 480V HEC מסך: LG Flatroon F900B 19" ראיתי את זה .. http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=00750&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=244&aff=Zap מה אתם אומרים עליו ? והאם יש יותר טובים ממנו בפחות מחיר ? ומה אתם אומרים על זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=6462371 ? תודה רבה רבה !!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני בלי מדפסת בבית, מאז שהקודמת התקלקלה. אנירוצה לקנות מדפסת צבעונית ביתית, ומתלבט לגבי שני דברים: 1. האם יש טעם לקנות מדפסת משולבת? (כמה פקסים אני כבר אשלח? כמה מסמכים אני כבר סורק? במקרה הגרוע אפשר לצלם בסלולרי). 2. יש לי נטייה להעדיף מדפסת לייזר - לדעתי ההדפסה יותר איכותית (צודק?), וגם יש צרכים ספציפיים באחד התחביבים של אשתי שמתעדף שימוש במדפסת לייזר. אשמח לקבל המלצות ודיעות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה מדפסת לייזר משולבת (עדיף שחור ולבן), עם חיבור WIFI ויציאה ישירה לפקס (לא דרך המחשב). מה הייתם ממליצים לבית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, הג'נרי 300W התחיל להשתגע, OVER VOLTAGEת UNDER VOLTAGE, קופצות לי הזהרות כל הזמן... יש לי: 2 הרדיסקים, סידי, צורב, 4 מאוררי 80 MM, אודיגי 2 פלטניום, פלופי וגיפורס 4. כמו-כן גם המאורר שלו לא ממש עובד (למרות שהוא לא חם...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות: 1. לקנות ספק 300W של HEC, לקוות שהוא יחזיק, ואולי גם לחבר 2 ספקים (גם שלי וגם את החדש). 2. לקנות ספק של TSUNAMI 350W, איך הספקים שלהם??? ANTEC ו אנמרקס לא ממש באים בחשבון, (אני יכול לקנות 2 300W של HEC במחיר ANTECאחד...) אשמח לשמוע את דעותיכם.. בתודה MOOMOO
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל מהותי בין הג'יניוס 5.1 לייב לבין הסאונד בלאסטר5.1 לייב (קריאייטיב), ואם כן מהו?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בין : "עכבר אופטי -ליזר- אלחוטי נטען המתקדמת והאיכותית ביותר בעולם מבצע מיוחד דגם GPT" ל "עכבר אופטי לייזר אלחוטי מתקדם תוצר A4TECH וטעינת סוללות. דגם ומק¨ט: RP-648 " מה כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה שאליו אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי. חשבתי שדרך שיתוף שולחן העבודה יוכל עמיתי לראות את השיחה אולם דבר זה הוא איטי מאוד...... מאוד האם יש איזושהיא תוכנה שתוכל לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב, וסובל מכאבים בכתפיים בעקבות כך. ניסיתי כסא חדש אבל זה עדיין לא זה. חשבתי אולי לקנות את ה-M570. ששמעתי עליו המלצות מצד הארגונומיות שלו ,כמו כן הוא אלחוטי וטראקבול מה שיאפשר לי לעבוד גם עם היד גם על הכיסא וכו' מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מדפסת Canon הזרקת דיו ורציתי לשאול האם יש כאן מישהו שהתנסה במילוי מחסנית דיו שחורה עם ערכת מילוי שנקנתה בחנות (-קדיחת חור במחסנית המקורית והזרקה של דיו חיצוני). האם זה עובד, האם זה שווה את הכסף ? נאמר לי בחנות מסויימת שאם המחסנית שלי יותר מ6 חדשים בשימוש אז המילוי לא יעשה את העבודה כי "הדיו מתייבש" (-נשמע לי קצת הזוי בהתחשב בזה שאתמול הדפסתי איתה בשחור עוד). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על עכבר אני דיי סגור, נראה לי אני ייקח את הG5 של Logitech, אלא אם כן משהו ישכנע אותי אחרת ולגביי המקלדת אין לי מושג אז בבקשה תעזרו =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-