ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי כרטיס מסך של קריאטיב מסוג בנש'י. זה שווה משהו מה הוא מסוגל לבצע
-
יש לי סורק 1200 USB של Mustek וגם אני, כמו כולם מאוכזב מהחברה ומתוסכל מהעובדה שלמרות ששילמתי כסף על הסורק שלי, הוא פשוט לא קיים. כרגע אני שוקל אפשרות לקנות סורק חדש, חשוב מאוד שהוא לא יהיה עבה כמו הסורק שלי, הוא צריך להיות USB והכי חשוב שהוא יפעל בXP. אני לא מחפש איכות ממעלה ראשונה וגם לא מחיר בשמיים. הצעות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו רוצה לקנות את שלי? ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה: -אלחוטי -עד-250 ש"ח -אני לא גיימר(אבל זה לא אומר שאם עכבר של גיימרים שונה ויותר טוב אני לא אקנה אותו)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ועוד שאלה: יש הבדל גדול בביצועים בין gf 2 pro ל-gf 2 titanium?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך עושים את זה? האם צריך כבלים מיוחדים לחבר שתי מחשבים לתקשורות דו-כיוונית? או האם כבל זכר-זכר USB רגיל מספיק? האם אפשר לעבוד בפרוטוקול TCP/IP בחיבור שתי מחשבים דרך הUSB באמצעות כבל? אני רוצה לחבר שני מחשבים ולהעביר בינהם קבצים ולשחק וכו' אז אני מניח שאני צריך לעבוד בפורטוקול TCP/IP, LAN לפחות בשביל לשחק בינהם...?? אם כן איך אני עושה את זה? כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הדונגל מEBAY ועובד יופי עם VLC WMC וBLAZE עם הדונגל מגיע שלט אבל אני לא יודע להגדיר אותו באף אחת מתוכנות, אשמח אם תעזרו לי להגדיר לWMC
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במזל טוב אחותי קנתה לאפטופ, ראיתי שעל הסוללה החיצונית יש IN ו-OUT, השאלה שלי היא: א. זה בסדר לחבר את הסוללה לחשמל וגם למחשב? ב. אם כן, האם זה גם יאפשר למחשב לעבוד וגם יטעין את הסוללה או שכשאר עושים כך אז הטעינה נעקפת וזה מאפשר למחשב לפעול עד שאני מכבה אותו ואז זה מטעין את הסוללה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האח של ה795FT הוא ה995FT, תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו מה איכותי יותר? ה 995FT OR 995NF... תודה! הצלתם אותי!
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצות למדפסת לייזר צבעונית (השימוש בצבעוני יהיה יחסית מנורי כך שאיכות ההדפסה בצבע היא פחות קריטית אבל כן חשוב שתהיה קיימת). 1. חשוב שתהיה עם טיונרים מפוצלים לצבעים. 2. חסכונית (אשמח לדעת אם מחוייבים לטיונירים מקוריים של החברה או שאפשר גם תחליפיים) 3. איכות הדפסה ברמה טובה (אמור לשמש להדפסת ברכות ללקוחות כחלק מעסק של מתנות וזה צריך לצאת באיכות טובה. 4. אמינה התקציב הוא לא גדול ואשמח להוציא כמה שפחות, אך עומד על עד 500 ש"ח. (מניח שאם אהיה חייב אז אוכל להתגמש קצת למעלה). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי חברה הרצתי את הבנצ'מרק!! והנה התוצאות שלי CPU-4118 MEMORY-2538 HDD-599 עם מעבד ATHALON XP 1600+ זכרון MUSHKIN 256DDR הרדיסק SEAGATE 40GIGA תנו דעות, רשמו תוצאותכם ונשווה כולנו...
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
זה הדגם שלה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378013 הפשוטה הנוחה והישנה...היא נהרסה לי ואני רוצה להביא אחת כזאת השחור ולבן ולא כחול ולבן כמו בתמונה... איפה בתל אביב וירושליים אני יכול למצוא אותה זמינה ליום שלישי הזה?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אם יש עצות איך לשפר בלי להעלות את המחיר יותר מדי אז לתת עצות בבקשה תודה רבה AMD XP 1700 GIGABYTE 7VTXH DDR 256 GEFORCE MX 400 64+TV צורב LG 24*10*40 MAXTOR 40GB 7200 מסך SAMSUNG 765DFX 17'' MIDI TOWER ATX GENERIC FLOPPY DRIVE QUANTUM PS/2 מקלדת עכבר GENERIC PS/2 ACER *52 רמקולים 300W מודם GENERIC 56K
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קניתי המחשב שלי אצל איבורי מחשבים, המסך התחיל לעשות טיפה בעיות, אז שלחתי אותו לתיקון דרך איבורי. המסך הוא מאג 770V. הם נתנו לי איזה טופס לתיקון, משהו מצוקמק, נתתי להורים, שישימו את זה במקום בטוח. הם צינו שהיבואן של מאג, מעפן, ולוקח לו המון זמן לתקן את המסך. עבר חודש, התקשרתי אלהם, הם אמרו לשהם יחיזרו תשובה. לא החזירו תשובה, התקשרתי אלהם היום, חודש וחצי עברו, והם אומרים לי, לא שלחת שום מסך לתיקון. לא רשום אצלנו כלום. הם רוצים את הקבלה, ואבא לא מוצא אותה! אחרי שהפכננו את הבית, מצאנו את הקבלה, מסתבר, שהם טעו, ורשמו את שמי בשגיאת כתיב, במקום צחי, צבי. שאמרתי להם ששמי הוא צחי, הם מצאו את קבלה אצלהם, והבטיחו לי לטפל בזה במהירות. יש לי אצלי מסך חילופי שווה לתחת, 14 אורטק, הכי חר…
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברי קנה מחשב מבחור שעובד איתי , וכמובן בהמלצתי והמלצות באתר .... מדובר במחשב Amd 1600XP לוח אם של Gigabyt VTX-E עם כל התוספות המענינות - Dvd , Geforce 2 ... חיברנו את הצורב שלו (מהמחשב הקודם ) והכל טוב ויפה . רק שלפני חג הפסח , המחשב הודלק ע"י חברתו , ו- ריח שרוף , והמחשב מת . מהמוכר נאמר לי שזה המחשב ה-6 שנשרף לו .(הוא חושד ברשת הביתי החשמלית אבל זה לא הגיוני) ובכן הנזקים הם : לוח אם נשרף , מעבד , DVD , דיסק קשיח , הצורב (לא קנוי בקניה האחרונה ) . המוכר סיפק לו מחשב חלופי (בינתיים) ונאמר לי שהוא ינסה למכור לו צורב במחיר עלות . מה דעתכם ? האם הנזק שנגרם לדיסק הקשיח (גיבוים חומר אישי וכ.. ) והצורב שווים סוג של תביעה נגד חברת ספרי הכוח ? כל השאר באחריות חוץ מ-הצורב , …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשת איתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-link אחרי שחיברתי התברר שזה לא תומך בשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wd http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2F יש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויות אבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותו השאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר …
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת הכוללת גם פקס התקציב שלי עד 1500 ש"ח (אפשרות לגלוש ל-2000 ש"ח אם המוצר ממש ממש שווה את זה) תכונות שחשובות לי: 1."סוס עבודה". לא מכשיר שמתקלקל כל יומיים 2.פשוט וקל לתפעול, כולל פעולות כגון החלפת דיו 3.איכות הדפסה וסריקה ברזולוציה גבוהה מאוד, כולל הדפסת תמונות 4.אפשרות סריקת דפים גם מתוך ספר או חוברת 5.משלוח פקסים עצמאי, ללא תלות במחשב ההתלבטות שלי כוללת את הדגמים C6183 או 6313 או דגם אחר של HP ואולי בכלל כדאי לשקול חברה אחרת כמו BROTHER (דרך אגב יש ל-HP סדרות של OfficeJet ו-Photosmart ,מה ההבדל בינהם?) האמת היא שיש לי ניסיון קצת מר עם HP .היה לי מדפסת מסדרת 690C שעשתה די הרבה בעיות, בעיקר בכך שהרבה פעמים היא משכה פנימה מספר רב של ד…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת עם סורק בסביבות ה-300 ש"ח. צריך שהיא תהיה חסכונית ומספיקה להרבה הדפסות, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית. האם יש באמת מדפסת שהיחס בין מספר ההדפסות למחיר של הדיו משתלם, או שתמיד יצא מצב שהדיו מספיק להרבה הדפסות אך הוא יקר מאוד או להפך, הדיו זול מאוד אך מספיק לקצת הדפסות ואז המחיר נשאר בערך אותו הדבר? אם אתם מכירים מדפסת שהדיו יחסית זול ומספיק להרבה הדפסות אשמח להצעות! תודה !
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא לוקח את כול הרכיבים של המחשב כי אני לא צריך מסך,הארד דיסק,צורב,כרטיס קול,מקלדת,עכבר,מדפסת ועוד כמה דברים רק תגידו בבקשה מה דעתכם על הרכיבים שאני לוקח והאם המחיר טוב? ובקשר לGEFORCE4 של INVSION אני ישנה את זה אבל זה סתם לביתניים כי בטח גם החברה שאני יחליף אלייה היא תעלה כמעט אותו הדבר אז זה רק לביתניים בשביל לדעת אם המחיר טוב http://members.rambler.co.il/blaaat/PCHARDWARE%20-%20Computer%20Configuration3.htm
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את העכבר הזה ואני מאוד מרוצה. שמתי לב כי הנורה שמראה את עוצמת הסוללה(הירוקה שבצד)אינה דולקת באופן קבוע. האם זה ככה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הולך חברה, אני מחפש לקנות זוג אוזניות חדש למוסיקה וגיימינג (30-70 מבחינת אחוזי שימוש), מעדיף בלי noise cancelation, חובה מיקרופון סביר לשיחות. טווח מחירים בין 300-400, בגדול חריגה של 50 שקל. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , שאלתי לפני כמה הודעות אם כדאי להזמין מחול - Logitech Cordless Desktop Optical . בקיצור מצאתי מכירה מ-eBay ששלחים לישראל (Airship - 30$ Surface-24$) והמקלדת+עכבר עצמם לא מגיעים ל-70$ הם בסביבות ה-50$.... ככה שיוצאת לי מכירה שחבל"ז...נגיד אני לוקח AIRSHIP זה 70$ זה 350 שקל ! ויש לי עוד 100 אם יש עוד טיפולים וכאלו שטויות.... או שאפילו חברים שלי מארה"ב חוזרים לארץ עוד שבועיים ככה שהם אמרו שהם יכולים לקנות שם ולהביא אלי. אם יש למישהו משהו להמליץ\לספר רעיונות תרשמו ! זאת הפעם הראשונה שאני מזמין משהו מחול ככה שאני לא ממש בקיא בפרטים... ודרך אגב...המקלדת תהיה באנגלית ככה שבהתקנה שלה בווינדוס (חוץ מהעבודה שאני ידביק על המקשים אותיות בעברית) אני יצטרך לשים פונטים מיוחדים או…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אוקיי אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון אם לא סוריי מנהלים אני רוצה להחליף סוף סוף את המארז שקיבלתי עם המחשב ויש לי כיס מצומצם של בין 400-600 שקל מקסימום עכשיו רצוי שהמארז יעלה בסביבות ה400 כדי שיישאר לי קצת כסף כדי לקנות קטדות מאווררים וכל שאר הדברים מסביב (אלה אם אתם ממליצים על מארז שכבר מגיע עם כל השטויות האלה) אוקיי עכשיו לעניין אני מחפש מארז שיישמור לי על המחשב קר (כרגע הטמפרטורה שלו בשמיים) שיהיה גם יפה (כמובן) ושיהיה גם אפקטיבי אהה ואם זה אפשרי שיהיה הרבה פיצ'פקס כמו לדוגמה במארזים של טרמל טייק (שכל אחד מהם עולה איזה 700-1100 שקל) שמגיעים עם מכווני מהירות למאווררים מד טמפרטורה וכו' אני חורש על הרשת כבר מלא זמן מוצא אתרים יותר יקרים ופחות יקרים וביינתיים …
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך ואני צריך עוד חיבור של הספק השאלה שלי עם אלה בקשר לMolex TO SATA Power Cable זה מין חות שמחברים לאחד וזה מפצל אותו לשני חיבורים? הנה תמונה של זה: והנה המוצר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1347&products_id=10404 הא וגם אני רוצה לדעת עם זה יכול לגרם לספק יותר מדי עומס (אני רוצה לחבר אחד לצורב ואחד לכרטיס)? עריכה : לפי מה שהבנתי זה לא זה אז תתנו לי תשם של איך שקורים לזה בבקשה ותאנו לי על השאלה ששאלתי עם זה פוגע בספק. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מדפסת ברדר j470dw הצלחתי להגיע לקבל את הפקס במחשב אבל עדיין המדפסת מדפיסה את הפקס, ולא מצאתי איך מבטלים הדפסה אוטומטית. יש למישהו מושג? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-