ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי לפני כחודש קניתי מחשב חדש + מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם MK250 מיד אחרי שהתחלתי לשחק איתם הם נתקעו לי ולא הגיבו לי בכלל.. חבר אמר לי שזה בגלל שהם אלחוטיים.. לבסוף החלטתי להחליף אותם ל-G400 ו-Arctosa מה אתם אומרים עליהם? טובים? נוחים? איך הם במשחקים? ועוד משהו.. אם אני קונה את ה-Arctosa אז רוב הסיכויים שזה מ-KSP אבל רשום באתר שלהם שהיא רק באנגלית זה נכון? מישהו קנה אצלהם? וגם מה עדיף? Silver או Black? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
איפה ניתן להשיג בארץ את עכבר הנ"ל? בדקתי בכל הרשתות ואין!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"מצאתי" כבל שהוא DVI ל-VGA עם מחבר של USB ...מישהו יודע למה הכבל משמש ולמה ה-USB נועד??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. טוב, אני צרכן גדול של חיבורי USB וצריך הרבה כאלו במחשב, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ואני יודע שהלוח אם (DS3L) מגיע עם ארבעה מאחורה בלבד. אני כרגע משתמש בשישה במחשב הנוכחי. בואו נגיד שסך הכל אני רוצה שמונה אז אני צריך: - USB HUB חיצוני עם 5 פורטים לפחות. או, שגם אני חושב שאני יותר מעדיף.. - כרטיס שיוכל לשבת בחריץ הרחבה של המארז ויתחבר ל- בלוח אם (לאן אמור להתחבר? ) נראה לי משהו בסגנון הזה: http://cgi.ebay.com/6-port-USB-2-High-Speed-PCI-Card-Front-Floppy-Bay-Hub_W0QQitemZ170158823762QQihZ007QQcategoryZ90718QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting לא? אשמח להמלצות ולמחירים נורמליים, עדיף מחנות בארץ (אפשרות גם לאיבי..) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת נוחה ומעוצבת יפה לשימוש יומיומי, חשבתי על המקלדת Logitech illuminated Keyboard. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הצילו ! צורב ימהה סקזי מתעקש שאין לו דיסק בפנים, גם כאשר אני יודע בודאות שיש שם דיסק ! מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא יכול לחבר גם אינטרנט ואת הפקס ביחד איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת כי אני רוצה שיהיה לי גם פקס וגם אינטרנט ביחד ושאני מנתק את הטלפון שמחובר לפקס אז אין לי אינטרנט אשמח לדעת אם קיים פתרון לבעיה הזאת תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי חדש בארה"ב , ב 4-5 שנים האחרונות יש לי את ה Logitech performance MX אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות. יש רק היום מחיר טוב על ה G700 , אני לא משחק במחשב (אולי מתישהו בקרוב אתחיל , אבל ממש קצת) . השאלה שלי אם מישהו מכיר ואם זה עכבר טוב ושווה את ה 50$ או שאולי כדאי לי לקנות עוד Logitech performance MX ? או שאולי יש לכם המלצה לעכבר אחר בשבילי (בעקרון אני מעדיף מוצרים של לוג'יטק) לינק ל G700 באמזון : http://www.amazon.com/Logitech-G700s-Rechargeable-Gaming-Mouse/dp/B00BFOEY3Y/ref=br_lf_m_8581771011_1_3_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1871630202&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=8581771011&pf_rd_m…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קצת בעיה מטומטמת,קיבלתי היום את המארז Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower ואני לא הבנתי איך אני מחבר כוננים "5.25 למקומם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלן, האם יש למישהו רמקולים שקופים? מצאתי באינטרנט רמקולים של Microlab http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=222 הם יפים אין מה להגיד ובה לי לקנות אותם, אבל האם צורת המיקום של וופר והחומר שהם עשויים ממנו לא משפיע על האיכות לאומת הרמקולים באותו רמת תקציב? אולי עדיף ללכת על עץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הלך לי הספק, כנראה בגלל המתח הדפוק שיש לי בבית( Thermaltake) גם הלוח כנראה הלך אבל זה סיפור אחר אני צריך עכשיו לקנות ספק + UPS , נתחיל בשאלה.. אם אני מכניס ספר ג'נרי וקונה UPS יש סיכוי לבעיות ? (אני מתכוון לבעיות מתח ) איזה ספק לקחת ? (אם לא גנרי אז OCZ או דומה אבל לפחות 3 שנים אחריות) ואיזה UPS לקנות ? (אין לי שמץ) המפרט: כדי לדעת מה להציע: p4 3 ht geil X2 512 CDRW + DVDRW פלופי radeon 9800 pro 3 דיסקים (120x3 wd ) כרטיס קול ,רשת , מודם ,בקר פאן. עכשיו לשאלה האחרונה (אני רושם כאן כי אין טעם לפתוח עוד תר'ד) על איזה לוח ללכת ? (היה לי p4p800se ) עדיין באחריות אני צריך לוח לraid 0 , 4 כניסות sata, רשת, קול. לא מבצע OC גיימר לגבי סכום: אין לי בעיה של תקציב , אני צריך…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום שבאמת מראה את הערכה בפעולה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניות גיימינג, במה הן שונות מאוזניות של 50 שקל למשל? למה קוראים להן אוזניות גיימינג?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז מה היה לנו? אחרי כל ההתרוצצויות והבירורים נשארתי עם הדבר הבא : +AMD XP 1600 (פשרה תקציבית מה-1700) מארז ATX MIDI TSUNAMI 350 + שני מאווררים לוח אם GIGABYTE 7VTX-H זכרון PC2100 256 DDR (לא ברור איזו חברה עדיין) כ. מסך GAINWARD GF2 Ti/500 XP VIVO GOLDEN SAMPLE עם TV OUT מסך "PROVIEW 19 שטוח DX-997N כל זה ב-4500 ש"ח טבין ותקילין. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע עד כאן ועל העצות וההדרכה המצויינים. אם מישהו רוצה להעיר לטוב ולרע, מארז לא ראוי? זכרון מומלץ? או אחר, זה המקום. ובבקשה לגבי הפרוביו, אני יודע שלא שם דבר אבל קיבלתי פידבקים חיוביים מכמה רוכשים ואני מקווה לטוב. בשמחות. :-)
-
הי, מבקש את דעתכם: רוצה לקנות מדפסת משולבת כולל פקס, לשימוש ביתי, בנפח הדפסה קצת גבוה מהממוצע (מורה ו-3 תלמידים), סביב ה-50-60 דפים בחודש פלוס מינוס.מתלבט בין שני דגמים של HP:מדפסת HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One J7K34Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=8289589&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-400 ש"ח בזאפמדפסת HP OfficeJet Pro 8720 All-in-One D9L19Ahttp://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=7902036&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001>>> מחיר: קצת יותר מ-600 ש"ח בזאפאני יודע שה-6970 יכולה לשרת את צרכנו נאמנה ואף מעל ומעבר, ואני יודע שה-8720 מיו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש רמקולים חדשים בסביבות 200-300 שקל ולא יודע מה לקנות עד עכשיו היה לי רמקולים + סאב של altec lensing ועשה את העבודה מעולה 9 שנים אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני לא יודע למה נעלו לי את הנושא הקודם אבל הנה השאלות עוד פעם 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מארז חדש ואני צריך לדעת אם זה נכון שמארז מאלומיניום מרעיש יותר ממארז מפח ( ששניהם בעובי 1mm ) ובנוסף האים עדיף לקנות מארז מפח עם 2 מאוררי 12CM + מאוורר למעבד- BigTyphoon או מאוורר לכרטיס מסך בסך 200 ש"ח. או אותו מארז באותו עובי שעשוי מאלומיניום עם 3 מאוררי 12cm( השלישי הנוסף מאחורה ) אבל בלי הקירור למעבד או לכרטיס מסך? ודבר אחרון רציתי לדעת... האם לחלון גדול בדלת המארז יהיה השפעה גדולה לרעה על המארז מבחינת טמ"פ ורעש? ( חלון כמו של ה-SOPRANO או של ה-ANTEC Super LANBOY )
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני בונה HTPC בסלון אבל מתכוונת להשתמש בו כמחשב ולא כ HTPC (כלומר סתם מחשב מחובר לטלוויזיה) ומתכוונת לבצע פעולות פשוטות כמו שיטוט באינטרנט בנוסף לצפייה בסרטים. אז אני צריכה מקלדת ועכבר, אני צריכה שזה יתאים לסלון ולכן המחשבות שלי היו בכיוון שניהם במכשיר אחד ויחסית קטן. אבל כל רעיון למשהו מתאים לסלון יהיה נהדר. כמו שאמרתי אין תקציב כי אין לי מושג כמה דבר כזה יכול לעלות, אז לא להתפרע, אני צריכה משהו שיעבוד ויתאים לסלון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב חדש בקרוב. הכל כבר סגור במחשב חוץ מהמקלדת. יש לי שתי אפשרויות: א. מקלדת רגילה של מייקרוסופט. ב. Logitech Internet Navigator. האם ההבדל בין הלוג'יטק למיקרוסופט כזה משמעותי שכדאי לי להוציא עוד 100-200 שקל על מקלדת. ושאלה שניה, מה כל מקלדת תתן לי? אני רק יציין, שהמקלדת מיועדת בעיקר למשחקים. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי באינטרנט וזה קורה לעוד אנשים, השכבה מתקלפת Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-