ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחי מחפש מדפסת הזרקת דיו פשוטה משולבת עם סורק, שחור לבן, לשימוש ביתי ולימודי, בתקציב של כ-200 ש"ח. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מקלדת CMstorm Trigger עם סוויצ'ים שחורים, הורדתי את הדרייבר של המקלדת. כל כמה זמן האורות נכבים (הLED של המקשים) והמקלדת מפסיקה לעבוד למספר שניות (עד חצי דקה לכל היותר), וזה מראה לי הודעה על המסך שאומרת לא לנתק את המקלדת, ניסיתי לכבות את הדרייבר אבל זה עושה את זה פשוט בלי ההודעה. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניות גיימינג, במה הן שונות מאוזניות של 50 שקל למשל? למה קוראים להן אוזניות גיימינג?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הדגם בדיוק Microsoft - Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 (Retail) קניתי ב KSP לפי מה שאני יודע אין על ה Dongle אחריות... השאלה שלי איפה אפשר לקנות רק את ה nano transmiter הזה. זה לא סיפור שעולה הרבה כסף אבל מחיפוש שלי בגוגל לא מצאתי דברים דומים מאחר וזה לא בלוטוס אלא טכנולוגיה של מיקרוסופט שעובדת ב 2.4 ghz help help help תודה רבה ליאור. נ.ב תזהרו לא לשבור את שלכם זה עדין רצח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO-1000 nis Chaintech Geforce 3 Titanium 128MB DDR TV-OUT DVI RETAIL - 850 nis שניהם מבוססים על הTI200, מגיעים עם 128 DDR. רציתי לדעת איז המהם מומלץ יותר, אני מתכנן OC לכרטיס ככה שזו תכונה חשובה- כמו כן ביצועים. הבעיה לא כספית, לכן לא להתייחס לתמורה שניתנת למחיר. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מנועה אבל לא קיבלתי שום דיסקט או משהו שיאפשר לי להגדיר מחדש את הכפתורים הנוספים שעליו tnx
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם מארזי ה ARX הנוכחיים יתמכו פיזית בלוחות ה BTX שיבואו בעתיד ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני החלפתי מחסנית דיו, ניקיתי את הצינור שמוביל מהמחסנית למדפסת עם סיכה ארוכה וביצעתי מספר פעמים את הניקוי ראש דרך התוכנה של המדפסת. כשאני מדפיס דף טקסט לדוגמא אני אשמע את הראש זז ועושה רעש של הדפסה אבל הדף עצמו יצא ריק. יש רעיונות למישהו? ועוד שאלה על הדרך :האם משתלם לתקן תקלה כזו או לקנות מדפסת חדשה?(המדפסת בת יותר משנה וכבר לא באחריות)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני כחודש קניתי מחשב חדש + מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם MK250 מיד אחרי שהתחלתי לשחק איתם הם נתקעו לי ולא הגיבו לי בכלל.. חבר אמר לי שזה בגלל שהם אלחוטיים.. לבסוף החלטתי להחליף אותם ל-G400 ו-Arctosa מה אתם אומרים עליהם? טובים? נוחים? איך הם במשחקים? ועוד משהו.. אם אני קונה את ה-Arctosa אז רוב הסיכויים שזה מ-KSP אבל רשום באתר שלהם שהיא רק באנגלית זה נכון? מישהו קנה אצלהם? וגם מה עדיף? Silver או Black? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי את המדפסת המשולבת Samsung SCX-4200,וכרגע היא מחוברת בusb לראוטר ומשותפת ברשת. הבעיה היא שאי אפשר לסרוק בדרך הזאת,לכן רציתי לקנות שרת מדפסות כזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=99360-110-00&Cat2Cat1ID=135&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם זה יאפשר לי לסרוק דרך הרשת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אצל דודים שלי המחשב נמצא מצד שמאל למסך וצמוד לקיר... עכשיו... הבן שלהם רוצה מארז שייפתח מצד ימין ולא שמאל (ואני לא מתכוון לדלת של הכוננים האופטים... אלא לדלת של המארז עצמו).. יש מארזים כאלה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פירסמתי את ההודעה הזו כבר אבל עדיין לא קיבלתי תגובה ריאלית... כפי שזכור לכם, או שלא... לדוד שלי יש בעיה במחשב, שהמחשב תמיד נתקע ללא סיבה או הודעה מוקדמת. זהו המפרט שוב: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II MB Elitegroup K7VZA-VIA KT133 Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 התקנתי את הדריברים של ויה 4.35 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000... כל הדריברים מעודכנים גם כן. קיבלתי מספר תשובות אך…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיש אותה, תנו המלצות או הערות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז מה היה לנו? אחרי כל ההתרוצצויות והבירורים נשארתי עם הדבר הבא : +AMD XP 1600 (פשרה תקציבית מה-1700) מארז ATX MIDI TSUNAMI 350 + שני מאווררים לוח אם GIGABYTE 7VTX-H זכרון PC2100 256 DDR (לא ברור איזו חברה עדיין) כ. מסך GAINWARD GF2 Ti/500 XP VIVO GOLDEN SAMPLE עם TV OUT מסך "PROVIEW 19 שטוח DX-997N כל זה ב-4500 ש"ח טבין ותקילין. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע עד כאן ועל העצות וההדרכה המצויינים. אם מישהו רוצה להעיר לטוב ולרע, מארז לא ראוי? זכרון מומלץ? או אחר, זה המקום. ובבקשה לגבי הפרוביו, אני יודע שלא שם דבר אבל קיבלתי פידבקים חיוביים מכמה רוכשים ואני מקווה לטוב. בשמחות. :-)
-
אני מחפש להחליף את העכבר שלי במחשב הוא (העכבר) ישן להחליף למשהו יותר טוב וגם שיראה יפה. אני לא צריך עכבר למשחקי מחשב אלא לעבודות במחשב גלישה באינטרנט וכ"ו משהו שיהיה מעוצב יפה ושיהיה נוח. לא איכפת לי מחירים. חשוב לי העיצוב לא משהו משוגע מדי אבל יפה. דרך אגב אני משתמש עם העכבר בצד שמאל כך שאני צריך עכבר לשמאליים או סימטרי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הסט הזה, חינם בעזרת פרוטקציה אבל עזבו את זה אני לא מחפש להתלהב או משהו. רציתי לעביר ביקורת על הסט אז ככה: יתרונות: עיצוב מהמם,המקלדת נוחה במיוחד והכפורים שלה שימושיים ביותר. הטווח של העכבר די גדול נראה לי, בכל אופן הכי הרבה שיכולתי להתרחק בחדר שלי זה 4 מ' ~. את המקלדת לא ניסיתי עדיין בטווח. הגלגלת של העכבר ממש כיפית וקשיחה כזאת. חסרונות: בינתים החיסרון היחיד שמצאתי(אולי בגלל שאני משתמש בה רק שעתיים) הוא שבעכבר יש רק 2 כפתורים בסיסיים ומקלדת,אבל לי זה בסדר כי בתור אחד שהיה לו מקודם את האקספלורר מאוס הגדול ולא ממש התמשתי בכל הכפורים שלו זה לא משנה לי. בכל אופן סט נחמד ביותר אבל יקר במקצת (500 ש"ח). אני יעדכן עוד קצת אח"כ אם יהיה לי מה בכלל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם משהו התנסה במוצר, ויש לו חוות דעת עליו. חשבתי לקנות איזה מקלדת יעודית למשחקים או את הבלקין הזה ב 350ש"ח מKSP. יש לינק לאתר: http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/10_04_07n52te.html ברוב אין לי סגנון יחיד שאני משחק.. אבל מה שבטוח זה לא יהיה למשחקים ברשת. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פחות משנה לי אם הוא חוטי או לא ..העיקר שיהיה נוח. מתאים ליידים קטנות. במחיר עד 100 שח..גג 150 רק אם הוא ממש פצצה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח להסבר מזה עכבר אופטי ומזה עכבר ליזר. לדוגמא ה MX518 הוא עכבר אופטי, וה G5 הוא עכבר ליזר, מה ההבדלים בין השיטות? בנוסף לכך אני מעונין לקנות את אחד העכברים האלו. הדרישות שלי הם דיוק כי אני עובד בפוטושופ ואני גם משחק הרבה במשחקים. איזה עכבר מביניהם עוה על הדרישות שלי, ומה כדאי באמת, אופטי או ליזר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהם שני האופציות בצד ימין של הטבלה שמוגדרים כ NOT SUPPORTED??? [attachment deleted by admin]
-
אני מחפש פד טוב שלא הורס את העכבר אני מתכוון לגומי\בד מחיר עד 200 שח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר הזה אצלי מאז שאני זוכר את עצמי (יחד עם ה-Elite Keyboard). בימים האחרונים הוא מתחיל לקרטע (בעיה במגעים). איזה עכבר נחשב תחליף ראוי בשבילו? תקציב בסביבות 200 ש"ח. חובה: ארגונומי (יד ימין) שני הכפתורים בצד מדויק (עדיין גיימר מדי פעם) רצוי: שחור אלחוטי כפתור לשינוי רגישות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[ltr]I was thinking about buying PDA based on Windows Mobile 5.0 mostly for GPS purposes but not only. however the prices are outrageous compared to what you can get on ebay. the question is, is the Windows Mobile OS multilingual? I don't mean, does the OS come in different languages, but can I enter text in other languages, namely hebrew. because I know that old palm OS needs a special firmware to enable writing in hebrew. also do Windows Mobile 5.0 has handwriting recognition and will it recognize hebrew as well or on screen keyboard only?[/ltr]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, מישהו כבר קנה את הזיכרון הזה? האם משהו יודע האם זה אותו זיכרון שיש גם בחו"ל? המחיר בKSP מפתה, אני חושב לקנות משם, אבל אני ממש לא בטוח בהם, למישהו יש ניסיון איתם? אשמח לשמוע חוות דעת ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק עכשיו נזכרתי שיש לי עוד כונן WD, של 2.5GB(זה היה ענק בזמנו...) בן 6 שנים שהיה ב-Pentium 166Mhz הישן שלי(לפני שהחלפתי אותו ב-6.4GB של WD). אז הכונן הזה עדיין עובד!!! בניגוד ל-6.4 המאוחר יותר שכבר שבק... למה שכחתי אותו - הוא נמצא בקופסת HD ניידת מיוחדת כזאת שמחברים ליציאה הסיריאלית ואז יש לך עוד HD במחשב(שמשמש לגיביו במקרה שלי), ורק עכשיו שאני בא לגבות, אני בעצם חושב שניה "איזה HD יש לי בפנים בעצם..." עד כאן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-