ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
על עכבר אני דיי סגור, נראה לי אני ייקח את הG5 של Logitech, אלא אם כן משהו ישכנע אותי אחרת ולגביי המקלדת אין לי מושג אז בבקשה תעזרו =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה מדפסת לייזר משולבת (עדיף שחור ולבן), עם חיבור WIFI ויציאה ישירה לפקס (לא דרך המחשב). מה הייתם ממליצים לבית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש שולחן זיי גדול כדיי שאני אוכל לשים אליו את המישב ואת המסך כמובן מקלדת ועכבר ועוד כמה תוספות למיניהם תודה מראש😁
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה אתם אומרים?? ושמעתי שאי אפשר להזיז את הסטיקים(העיגולים למטה באמצע) בצורת עיגול אלה שהם נעים בצורת ריבוע זה מפריע?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טובה שאלה דה פשוטה לפני כמה זמן קראתי אל אעל השדרוג שאתה לעשות בקשר לפנטיום 3 טואלטין והשבחים שנתתה למעבד החלתטי לעשות איזה חיפוש ולחפש BENCHMARKים על המעבד הזה ולא מצאתי כלום אז תגיד לי בבקשה על מסך מה אתה יודע שהמעבד הזה (PIII במהירות שעון 1.4) משתווה בביצועים ל P4 1.9 ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקלדת מכנית (עדיף אלחוטית אבל מוכן להתפשר כי יודע שאין הרבה). אני עובד עם מחשב נייד לנובו t460 והתמכרתי לטראקפוינט (הנקודה האדומה) ולכן אני מחפש מקלדת שגם בה יש כזה דבר. השימוש הוא בעיקר כדי לייעל עבודה בהקלדה: כתיבת מסמכי וורד ובעיקר בשביל כתיבה מתמטית ב-lyx. בלי תיכנות. מישהו מכיר מקלדות כאלה? עדיפות גבוהה לדברים שאפשר לקנות בארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה וככה אני רואה סרטים וסדרות, אפילו משחק במשחקים לפעמים. בשביל לא להפריע לסביבה החלטתי לקנות אוזניות אלחוטיות. חשוב לי איכות השמע ומאוד חשוב לי שיהיו נוחות לשימוש ממושך. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. מאוד אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב,אחי רוצה אוזניות חדשות אז הצעתי להביא לו את הTHERMALTAKE SHOCK ONE שלי(שהוא דיי מתלהב מהם),ואני אתפנק באיזה אוזניות חדשות ^^,למרות שהם נרכשו לפני איזה חודשיים.. יש המלצות לאוזניות גיימינג ומוזיקה עד 350 ש"ח~ ? בעיקר גיימינג,מוזיקה וסרטים הם שימוש דיי צדדי,כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח - אם(בחתימה),ככל הנראה ארכוש בקרוב X-FI XTREME AUDIO. היה לי ניסיון דיי מר עם הסיבריה,שנהרסו כל חודשיים בערך והייתי צריך לשלוח אותם לתיקון לעיתים תכופות,כדאי שהאוזניות שתמליצו לי עליהם יהיו כאלה שלא יתקלקלו פתאום בלי סיבה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מדפסת Canon הזרקת דיו ורציתי לשאול האם יש כאן מישהו שהתנסה במילוי מחסנית דיו שחורה עם ערכת מילוי שנקנתה בחנות (-קדיחת חור במחסנית המקורית והזרקה של דיו חיצוני). האם זה עובד, האם זה שווה את הכסף ? נאמר לי בחנות מסויימת שאם המחסנית שלי יותר מ6 חדשים בשימוש אז המילוי לא יעשה את העבודה כי "הדיו מתייבש" (-נשמע לי קצת הזוי בהתחשב בזה שאתמול הדפסתי איתה בשחור עוד). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה קצת בעיה מטומטמת,קיבלתי היום את המארז Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower ואני לא הבנתי איך אני מחבר כוננים "5.25 למקומם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאיזה מבין השניים אני צריך לחבר את הכבל כדי לשלוח ולקבל פקס, ומה אומר הכניסה השניה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני צריך מדספת , מהירה , שחור לבן , טיונר מחזיק הרבה הכיוון שלי הוא איזשהו טיונר ( מה יש היום? ) , אבל אני לא יודע ( בגלל זה אני פה ) המדספת היא לבית , לאבא שלי , שיש לו עסק קטן שהוא צריך להדפיס כל מיני חשבנוניות , לא מאוד מסיבי אשמח לכמה המצלות ולינקים כמובן שעדיף הכי משתלם מבחינת מחיר , תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מעוניין במדפסת לייזר ביתית כמה שיותר זול. להדפסה של שחור לבן פעם ב-.. לא מעניין אותי מהירות, רק אמינות מחיר ושתגיע עם טיונר כמה שיותר מלא. 600 שקלים זה תקציב סביר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הוא נראה לכם? והאם למישהו יש ביקורות מהאינטרנט? ודבר שני, הוא בא עם ספק כח נמוך יחסית... רק 300WAT אבל מאושר AMD. אתם חושבים שהוא יחזיק מערכת של RADEON 9700 וXP1900?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אני לא יודע עם זה קשור לפה אבל בכל זאת, אז ככה: יש לי מארז ג'נרי מסוג e-star עם ספק כח ג'נרי של 350w וקירור גנרי על המעבד (פנטיום 4 2.4 נורטווד) המחשב שלי מלא בכרטיסים (כרטיס מסך, מודם, בקר FireWire, כרטיס קול Audigy Platinum Ex) ונכון להיום יש בו שלושה כונני תקליטורים (כונן DVD, צורב DVD, צורב רגיל), דיסק SATA וכמובן כונן דיסקטים. עכשיו המאוורר של המעבד לא עובד טוב ועל כן הטמפרטורות של המעבד שלי במנוחה מגיעות לאיזור ה 40+ אפילו 50+ כמו כן הספק נראה לי שגם לא מחזיק לי טוב את הדברים שיש לי במחשב ומה שמחובר חיצונית לו כמו התקני USB . חשבתי לקנות: מוצרים ------------------------------------------------------ כמות פריט מחיר 1 x Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - PO…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי hp משולבת דגם 4675. היצרן כותב שהפקסים שלהם דורשים עבודה רק עם קוו אנאלוגי ( כלומר בזק, לא יודע אם יש עוד סוג אנאלוגי). לי יש קוו אינטרנטי של נטויזון. אני לא מתקשר דרכו כמעט בכלל, אלא בסלולארי, אבל צריך אותו לשימוש פקס. רק לאחרונה כשנוצרה לי בעיה עם כיווני הנט בוקס שלהם ( שהוא עצמו לא הדבר הכי ידידותי) שמתי לב שאני מקבל ושולח בהצלחה פקסים אל/מ מכונות פקס שישובות על קוו בזק. שולח בהצלחה גם לאלו על קוו אינטרנטי , אבל המשלוח מהנל אלי נכשל. מה שקצת מוזר לי כאן הוא אם hp דורשת קוו אנאלוגי למה זה עובד בכל זאת לצד אחד, כלומר כשאני שולח לאלו שישובות על הרשת? למישהו הסבר לכך? בהערת אגב קצת מוזר שחברה כמו hp במדפסות המדורניות שלה מתעלמת מכך שהעולם הופך ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד הרכיבים של מחשבי החדש המיועד הוא מארז TSUNAMI 350W + 2 מאווררים. הבעיה שניסיתי למצוא מידע על המארז ונכשלתי. בעיה נוספת שהמארז הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י AMD באתר שלהם. בהנחה שאני לא צריך מארז מפוצץ ל-O/C רציני אבל אולי ארצה לנסות המהרה מתונה, האם המארז זה יכול לספק או שיש משהו טוב יותר ברמת המחיר שלו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת שמע 2.1 למחשב, אבל צריך שתהייה בה כניסה לאוזניות מקצועיות גדולות(מדובר על Sennheiser HD 212 pro למי שמכיר), ולא קטנות כמו של אייפוד או נגן mp3. מה שאני לא יודע זה האם יש בכלל דגם של 2.1 כזה - ממה שראיתי באייבורי לא בכל הדגמים יש בכלל כניסה לאוזניות, ובאלה שיש מדובר על אוזניות קטנות. אני כותב את הת'רד הזה כאן ולא בפורום אודיו וקולנוע ביתי כיוון שמדובר במערכת שמע למחשב ולא על אוזניות. האם זה אומר שאני חייב לרכוש מערכת 5.1? האם יש דגם מומלץ(2.1 או 5.1)? אני מעדיף 2.1 כי כרגע יש לי 5.1 ונמאס לי מכל החוטים שמפוזרים ליד המחשב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר בדיקה קצת יותר מעמיקה החלטתי לנסות להשיג את הדגם הזה. מן הסתם רציתי קודם לראות כמה היא עולה פה. לא יכול למצוא את המוצר בשום אתר. מישהו מוכר את המצלמה הזאת בארץ? מישהו יכול להפנות אותי לחנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום שבאמת מראה את הערכה בפעולה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-