ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היה לי את הG500 שנים ומאוד נהנתי ממנו,העכבר נהרס והחלפתי לG700 טעות חיי,עכבר נוראי ורואים את השינוי בתוצאות במשחקים. יש לי את הפאד RAZER VESPULA כבר 3-4 שנים ואני מוכן להחליף אותו כדי שיהיה פאד מתאים יותר לעכבר החדש. מקלדת יש לי את הG510 כבר כמה שנים,בסך הכל מרוצה אבל כל הגימיקים שיש במקלדת מיותרים לי היום (היה מגניב כשהייתי ילד) והגיע הזמן להחליף מקלדת. אני צריך ציוד מותאם לFPS ואחיזת CLAW (חובה שתהיה אפשרות לשינוי DPI ישירות מהעכבר ועדיף אבל לא חובה גם אפשרות לגלגלת משוחררת כמו שיש בעכברי לוגיטק) ושיעלה כמה שיעלה,רק שיהיה יחס ביצועים מחיר טוב ולא סתם לזרוק כסף על מקלדת שעולה עוד 300 שקלים כי יש לה מקשי מאקרו ואורות,לא מפריע לי רעשי הקלדה,להפך,אני אוהב את הרעש שיוצא מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מזמין מחשב חדש (שנעזרתי בהרכבתו בפורום זה) ורציתי לקבל ייעוץ לגבי ציוד היקפי. שימוש המחשב הוא בעיקרו למשחקי מחשב. דגש - אני לא משחק כלל במולטיפלייר. לגבי עכבר+מקלדת, התלבטותי היא בין Logitech Media Combo MK200 לבין אחיו האלחוטי MK260. העדפתי היא לאלחוטי מטעמי נוחות, אך איני בטוח אם זה יפגע לי בחווית המשחק עקב חוסר קליטה וכ"ו. לא יצא לי כלל לעבוד עם אביזרים אלחוטיים למעט בקר אלחוטי xbox360 למחשב שאין לי בעיות איתו בכלל ואני מאד מרוצה ממנו. אשמח לקבל ייעוץ בעניין. תודה רבה! לירן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מארז וכפי שסיפרתי בכותרת התקציב שלי הוא 400 ש"ח. הדרישות של המארז הן: *שהוא יהיה מארז Tower (לא משנה איזה,העיקר לא ATX) *שיהיו בו הכנות ל-4 מאווררים לפחות (ושיהיו מקדימה ומאחורה-ואם יש,אני אשמח גם אם יהיה אחד בדלת המארז). *שיתאים לפנטיום 4. *שיהיה מארז עם יכולות של זרימת אוויר טובה ככל האפשר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות עכבר חברים המליצו לי על G5 או MX518 אני לא מבין כזה גדול לדברים האלה אבל אני הולך לתת שיפור רציני לאביזרי הגיימינג שלי אשמח אם תעזרו לי לבחור בתודה שי בן יהודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג בארץ את עכבר הנ"ל? בדקתי בכל הרשתות ואין!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי באינטרנט וזה קורה לעוד אנשים, השכבה מתקלפת Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשברה לי המקלדת והחלתתי שזו הפעם האחרונה שאני קונה מקלדת רגילה (למרות שהיא היתה דיי טובה) לכן אני רוצה המלצות למקלדת גיימינג אני משחק הרבה אבל ממש הרבה במחשב לרוב משחקי MMORPG (משחק תפקידים מרובה משתתפים) וMMOFPS (משחק יריות מרובה משתתפים) כנראה שזה מגיע לשורה תחתונה של LOGITECH VS. RAZER (כמו תמיד) אז הפעם זה Logitech G15 Gaming Keyboard Vs. Razer Lycosa Gaming Keyboard אז אם למישהו יש המלצות או חוות דעת אישיות אודה לכם מאוד בתודה, עמנואל.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מאחר והחורף מתקרב רציתי לקנות אל-פסק .. עשיתי חיפוש קצר בזאפ ורק התבלבלתי עוד יותר .. איזה סוג של אל-פסק אני צריך .. ושל איזה עוצמה ? יש לי מסך CRT 19 .. רמקולים CREATIVE INSPIRE 4.1 ספק במחשב 400W AMD Athlon XP 2000 - 1677MHz, Samsung 512MB DDR PC2700, WD 80GB 8MB Cache, Leadtek GF4 Ti 4200 128MB 4X AGP, LG Flatron F900P
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני פשוט לא מבין כלום בעכבר/מקלדת אלחוטיים אז מאוד אעריך המלצות. שאלתי גם בפורום מפרטי מחשב כחלק ממפרט המחשב אבל לא ענו לי ואני חושב שזה המקום הנכון לשאול. אני צריך את המכשירים הכי זולים שיש אבל שגם עונים על הדרישות הבאות: מקלדת: אני צריך מקלדת אלחוטית - אני לא צריך שתהיה יפה, אני לא צריך שיהיו לה כפתורים מיוחדים מעבר לאלה הרגילים, אני לא צריך טווח ארוך - אני לא צריך כלום מעבר לזה שתהיה זולה וטובה. עכבר: אני צריך עכבר לייזר אלחוטי. אני לא צריך שיהיה יפה או עם הרבה כפתורים ופונקציות, אני לא צריך שיהיה נוח ביד, אני רק צריך שיהיה עם סוללה נטענת (שלא צריך לפרק אותה כדי לטעון אותה, כלומר עם תושבת לטעינה) ואיכותי - זאת אומר גם אמין וגם מדוייק כמו עכבר חוטי או…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי לפני זמן לא רב את מחשבי החדש עם הדיסק הקשיח המעולה של מקסטור D740X 40GB ועם ASUS A7V266-E. שמעתי וראיתי במו עיניי כתבה שמדברת על כך שיש ללוחות מבוססים צ'יפסטים של VIA בעיות קשות עם בקרים הצורכים מהירות PCI גדולה. האם תהיה לי בעיה עם הקונפיגורציה הזו? מישהו יכול להאיר את עיניי בעוד פרטים על הנושא? תודה רבה, עומר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת ^ ^ ^ ^ ^ מה עדיף? למשחקי FPS בעיקר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה הגה טוב יש למחשב עד 200 שקל, עם הילוכים אם אפשר תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם משהו התנסה במוצר, ויש לו חוות דעת עליו. חשבתי לקנות איזה מקלדת יעודית למשחקים או את הבלקין הזה ב 350ש"ח מKSP. יש לינק לאתר: http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/10_04_07n52te.html ברוב אין לי סגנון יחיד שאני משחק.. אבל מה שבטוח זה לא יהיה למשחקים ברשת. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לשלוח פקס, והשליחה נכשלת במדפסת מסוג hp 4500 all in one,המדפסת ישר מנסה להדפיס את הסריקה שהיא ביצעה. איך ניתן לבטל הניסיון להדפסה אוטמטית לאחר כשלון שליחת פקס במדפסת זו? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום עכבר AOPEN שעל האריזה כתוב 800 DPI , אני לא מרגיש כל הבדל בין ביצועי העכבר הזה לעכבר הקודם שלי שהיה גנרי (CHIC) . רציתי לדעת אם קיימת דרך בה ניתן לבדוק את ה-DPI של עכבר כדי לראות אם הוא אכן 800 DPI , או שמא הוא 800 DPI והוא לא מוגדר כך במערכת ולכן אני לא מנצל אותו כיאות (יכול להיות דבר כזה?) , תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום שבאמת מראה את הערכה בפעולה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ביום שישי הזמנתי את compucase 6920 מ com4u והיום הם התקשרו ואמרו לי שאין להם אותו אני מחפש מארז אחר שיהיה כמה שיותר דומה וכמובן מגיע עם ספק. בתחום המחיר של 600 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מחובר לטלויזה בסלון. המרחק מהמחשב לסלון 5 מטר שבדרך יש קיר לבנים. האם קיים עכבר שיכול לשלוט טוב על המחשב או פתרון יותר אלגנטי דמוי שלט ? בזמנו מכרו את עכבר BLUETOOTH של לוג'יטק שיצורו הופסק וקראתי תגובות שהוא יעיל. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=30404 אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שבוע הבא אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להתפנק בציוד מעולה . אבל הבעיה שאני לא כזה מבין גדול בתחום והייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני הקנייה אני אשתמש בכרטיס GTX 295 ובמסך 24 אינץ' . לגבי המקלדות אני מתלבט בין Razer Tarantula \ Microsoft Reclusa חשוב לי שהמקלדת תיהיה בעל אפשרויות מגוונות לא ענקית מידי ולא קטנה מידי שהמקשים יהיו לא רעשנים מידי ושהקלדה תעבור בצורה חלקה שהמקלדת תיהיה נוחה להשים עלייה את הידיים במשך רוב הזמן . לגבי העכברים אני מתלבט בין השלושה : Razer DeathAdder \ Razer Lachesis \ Razer Mamba ממה שאני יודע הMamba עוד לא יצא השאלה שלי מתי הוא אמור לצאת וכמה הוא יעלה בערך ? + - אני מחפש את העכבר שיתן לי את מקסימום הביצועים ואת מקסימום הנוחות…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פחות משנה לי אם הוא חוטי או לא ..העיקר שיהיה נוח. מתאים ליידים קטנות. במחיר עד 100 שח..גג 150 רק אם הוא ממש פצצה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, הג'נרי 300W התחיל להשתגע, OVER VOLTAGEת UNDER VOLTAGE, קופצות לי הזהרות כל הזמן... יש לי: 2 הרדיסקים, סידי, צורב, 4 מאוררי 80 MM, אודיגי 2 פלטניום, פלופי וגיפורס 4. כמו-כן גם המאורר שלו לא ממש עובד (למרות שהוא לא חם...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות: 1. לקנות ספק 300W של HEC, לקוות שהוא יחזיק, ואולי גם לחבר 2 ספקים (גם שלי וגם את החדש). 2. לקנות ספק של TSUNAMI 350W, איך הספקים שלהם??? ANTEC ו אנמרקס לא ממש באים בחשבון, (אני יכול לקנות 2 300W של HEC במחיר ANTECאחד...) אשמח לשמוע את דעותיכם.. בתודה MOOMOO
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-