ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על מקורי ולא חיקויים.. מחיפוש שעשיתי בזאפ החנות הכי זולה ה"איי ניד דיו" מישהו מכיר? יכול לתת המלצות או להזהיר? המדפסת שלי דרך אגב היא HP L7590.. גם איבורי דרך אגב מאוד זולים בתחום הזה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מוצא שום מארז טוב שהוא זול.... ושהוא בתקציב שלי... אני הולך להריץ מע' חדשה של מעבד 920, 2 כוננים קשיחים , 7600GT פחות או יותר ככה שאני צריך ספק טוב שיחזיק את המע' לאורך זמן. בגלל זה ספק טוב עולה בסביבות 400 ש"ח קשה לי למצוא מארז טוב.... הצלחתי להשיג את 3D AURORA של GIGABYTE ב- 600 ש"ח...השאלה אם כדאי לחרוג מהתקציב בשבילו... (אני לא נעול על שום חנות אינטרנט, עדיף זיגזג כי אני סומך עליהם)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלק מכם טוען שעדיף את ההרקולס וחלק טוען שהם ממש מחורבנים אז מה עדיף ההרקולס 5.1 או הג'יניוס 5.1?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה עכבר עדיף?? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=1497 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=6842 התקציב שלי הוא 250 ש"ח.... עוד שאלה, אין כל חשש לקנות מפנדה, נכון??
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת: האם המקלדת הרגילה של אפל (חוטית, כולל keypad) עובדת עם Windows XP/Vista? ומה לגבי האלחוטית? אם קונים אותן בארץ, דרך iDigital, על המקשים יהיו אותיות עבריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ולא מצאתי את הדיסק - דרייבר המקורי אז הורדתי דרייבר למדפסת מהאנטרנט (מה שעבר מצויין בנייד) אך שניסיתי להתקין אותו במחשב השולחני החדש קיבלתי הודעת שגיאה שאמרה משהו כמו לא ניתן למצוא את הנתיב... ניסיתי להוריד דרייבר ממקור אחר וקיבלתי את אותה הודעה. אני מניחה שהבעיה היא לא בדרייבר כי זה עבד בנייד. מה יכולה להיות הבעיה במחשב? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3089&catcode=430 הוא במחיר די טוב וכולל ספק ו 4 מאווררים. מישהוא מכיר? הוא מיועד לתמוך ב x800xl ואמור להיות שקט...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחוברת אליו מדפסת רגילה לא אלחוטית וכמו כן מחובר ראוטר של אדימקס. בנוסף יש לי מחשב נייד שגולש דרך הראוטר. אני מנסה לחבר את הנייד דרך הרשת האלחותית כך שיוכל להדפיס ולא מצליח. הייתי עם התמיכה של אדימקס והם אמרו שבגלל שהנייח הוא 32 ביט והנייד הוא 64 ביט הם לא יודעים איך לקשר ביניהם אבל זה אפשרי. האם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? תודה, גיל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב בוא נתחיל עם העבר, היה לי G400, והוא נגמר (וגם האחריות). בסדר, 3 שנים+, עשה את שלו. כבר 7-8 חודשים אני עם עכבר פשוט ודי נמאס לי. ראיתי שהG400 לא מיוצר יותר והוא הוחלף בG402. שהבנתי שהוא נוח, אבל העיצוב שלו, אם לפני שלוש שנים היה חשוב לי מקלדת מוארת ואם היה אז עכבר כזה הייתי הראשון שיקנה... היום... נראה לי מצועצע ומטומטם. לא מסוגל לעכבר כזה. מה גם, שלקחתי את הגופה של הG400 (אני ממש אלטע זאכן) וראיתי שהוא נוח, אבל שמתי לב שהאחיזה שלי בעכבר השתנתה, אם פעם הייתי מחזיק PLAM, אז אני יותר CLAW עכשיו. אני משאיר את כל החלק שיש בPLAM בתחתית היד, אבל את האצבעות אני מרים, ממש כמו כאן, כאילו לקחתי את התחתית של הPALM עם האצבעות שבCLAW. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי על על השולחן עץ מלא שבניתי משטח זגוגית מחוסמת. משהו גדול כמו 230*70. עד היום יש לי חתיכת עיתון מלפני שבועיים ולכן מחפש עכבר שיעבוד באופן מושלם על משטח זכוכית ללא צורך בשטיחונים ומשטחים יעודיים. גולש בעיקר ברשת ויורה מדי פעם בARMA2. הקטע שיש לי כך יד גדולה ואצבעות ארוכות, כך שעכברים רגילים פשוט קטנים ולא נוחים לי. אשמח להמלצות לעכברי לייזר טובים. התקציב לא מחייב. הקטע השני הוא, שכשאני בא לחנות, אף אחד לא מוכן להוציא מן מלאי עכבר שרציתי למדוד, כמו G500 ודומיו ולכן אשמח לעזרתכם. אה, כן, חובה שיהיה חוטי ורצוי שיעבוד בPS2, למרות שגם בUSB זה לא כ"F מפריע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (AIO), חסכונית, איכות הדפסה גבוהה ומהירה. סורק ברמת הפרדה גבוהה (1200dpi לפחות) וחיבוריות טובה לממשקים (פלאפון, טאבלט ווירלס וכו'). תקציב עד 500$. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום עכבר AOPEN שעל האריזה כתוב 800 DPI , אני לא מרגיש כל הבדל בין ביצועי העכבר הזה לעכבר הקודם שלי שהיה גנרי (CHIC) . רציתי לדעת אם קיימת דרך בה ניתן לבדוק את ה-DPI של עכבר כדי לראות אם הוא אכן 800 DPI , או שמא הוא 800 DPI והוא לא מוגדר כך במערכת ולכן אני לא מנצל אותו כיאות (יכול להיות דבר כזה?) , תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש פד טוב שלא הורס את העכבר אני מתכוון לגומי\בד מחיר עד 200 שח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שתי מחשבים בבית. אחד 700Mhz והשני 133Mhz. ויש לי מדפסת ואני רוצה שהיה בניהם רשת. כדי שבמחשב הישן אני גם יוכל להדפיס עבודות לשמוע מוזיקה מהמחשב השני וכל זה... עכשיו אני לא יודע כלום על רשת כמה כרטיסיים צריכים כמה זה עולה כלום. עכשיו רציתי לדעת אם מישהו פה מוכן לפרט קצת על רשת ביתית. כמה כרטיסיים צריכים ? איזה כרטיסיים (הבנתי שיש הרבה סוגים)? מה הכי טוב ? מה המחירים ? כל הפרטיים בבקשה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למדפסת לייזר שמיועדת לשימוש בייתי. מכיוון שעד עכשיו היו לי מדפסות דיו וכל פעם התייבש לי הדיו החלטתי שאולי עדיף לי ללכת על מדפסת לייזר פשוטה. אין לי צורך במאפיינים מיוחדים ואפילו עדיפות להדפסה בשחור בלבד ( אם זה יכול לחסוך) אם יש אופציה לסורק משולב אז עדיפות למדפסות מסוג זה. כמובן שעדיפות למחירים נמוכים גם בקניה וגם בעתיד. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת ^ ^ ^ ^ ^ מה עדיף? למשחקי FPS בעיקר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי באשכול הקודם פתחתי על המקלדת שאני רוצה התחלתי לעשות בירורים עליה והיא יקרה מאוד - היחידים שמוכרים אותה עם עברית זה פומפה במחיר של 948 שקל http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX5000&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he עכשיו בEBAY אפשר למצוא אותה ב60-70 דולר לדעתי ביזבוז לקנות אותה בארץ , ובשביל אחריות ?! אז חשבתי לקנות אותה בEBAY ולקנות מדבקות של עברית ולהדביק יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד הרכיבים של מחשבי החדש המיועד הוא מארז TSUNAMI 350W + 2 מאווררים. הבעיה שניסיתי למצוא מידע על המארז ונכשלתי. בעיה נוספת שהמארז הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י AMD באתר שלהם. בהנחה שאני לא צריך מארז מפוצץ ל-O/C רציני אבל אולי ארצה לנסות המהרה מתונה, האם המארז זה יכול לספק או שיש משהו טוב יותר ברמת המחיר שלו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טובה שאלה דה פשוטה לפני כמה זמן קראתי אל אעל השדרוג שאתה לעשות בקשר לפנטיום 3 טואלטין והשבחים שנתתה למעבד החלתטי לעשות איזה חיפוש ולחפש BENCHMARKים על המעבד הזה ולא מצאתי כלום אז תגיד לי בבקשה על מסך מה אתה יודע שהמעבד הזה (PIII במהירות שעון 1.4) משתווה בביצועים ל P4 1.9 ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD ATALON XP 1.8 אני רוצה המלצה על לוח אם של GIGABYTE במחיר נורמלי תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני רגיל ל G400 אבל רוצה כבר לשנות לא מצאתי יותר מדי מידע על ה Alcor וה Mizar אבל הם נראים טוב מישהו יכול לתת חוות דעת לגביהם? אני אוהב את ה G400 ורוצה תכונות דומות, כולל אפשרות ל DPI נמוך.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה ניתן לכוון את מספר הצלצולים לקבלת פקס? האם יש לבזק צלצול מובחן? האם ניתן להדפיס רק שחור לבן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם משהו התנסה במוצר, ויש לו חוות דעת עליו. חשבתי לקנות איזה מקלדת יעודית למשחקים או את הבלקין הזה ב 350ש"ח מKSP. יש לינק לאתר: http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/10_04_07n52te.html ברוב אין לי סגנון יחיד שאני משחק.. אבל מה שבטוח זה לא יהיה למשחקים ברשת. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-