ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח להסבר מזה עכבר אופטי ומזה עכבר ליזר. לדוגמא ה MX518 הוא עכבר אופטי, וה G5 הוא עכבר ליזר, מה ההבדלים בין השיטות? בנוסף לכך אני מעונין לקנות את אחד העכברים האלו. הדרישות שלי הם דיוק כי אני עובד בפוטושופ ואני גם משחק הרבה במשחקים. איזה עכבר מביניהם עוה על הדרישות שלי, ומה כדאי באמת, אופטי או ליזר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי ...אחרי 6 שנים הסוס עבודה שלי מתחיל להתעייף ......פעם הימיני עובד פעם לא בא לו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502960 ואני לא יכול לסמוך עליו יותר לצערי כאשר אני חייב זום (כפתור ימיני) בבטפילד 2 השאלה מה לקחת ? את אחיו הבכור (+2 כפתורים בצד) ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30388 או להשקיע יותר ולקחת לייזר אבל עדיין לא ייקר ....? http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=464167# יש לו גם 2 כפתורים צדדיים ? לא ראיתי ... השאלה אם יש הבדל בכלל במשחקים בין לייזר לאופטי ? (ההבדלים בין המשטחים שהלייזר יכול לעבוד עליהם זה ידוע אבל זה לא מעניין....) ? 10X !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב. משחקים כמו פאר קריי, קרייסיס, קוד וכו' כי לדעתי זה בלתי אפשרי ליצור דיוק כמו עם עכבר במשחקים כאלה, ועוד שבמקלת יהיו כפתורים נוספים לשימוש מה שלא יהיה בגיימפאד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי באשכול הקודם פתחתי על המקלדת שאני רוצה התחלתי לעשות בירורים עליה והיא יקרה מאוד - היחידים שמוכרים אותה עם עברית זה פומפה במחיר של 948 שקל http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX5000&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he עכשיו בEBAY אפשר למצוא אותה ב60-70 דולר לדעתי ביזבוז לקנות אותה בארץ , ובשביל אחריות ?! אז חשבתי לקנות אותה בEBAY ולקנות מדבקות של עברית ולהדביק יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שיש נסיון בגויסטיקים או שיודע להצביע על ביקרות מה עדיף Logitech Force 3D http://zap.co.il/model.asp?Model_id=29829 או Thrustmaster-11 - Top Gun Fox 2 Pro http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Thrustmaster-11&affiliate=zap אם משהו יועד על הבדלים בינהם או שיחק בהם אשמח לקבל התרשמות. בתודה מראש, קובי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה בדיוק הכוונה במהירות- RDRAM 1066MHZ. לוחות אם מסוגלים לתמוך במהירות מקסימאלית של FSB 266MHZ אז למה הכוונה כאשר מציינים את המהירות 1066MHZ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחד הרכיבים של מחשבי החדש המיועד הוא מארז TSUNAMI 350W + 2 מאווררים. הבעיה שניסיתי למצוא מידע על המארז ונכשלתי. בעיה נוספת שהמארז הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י AMD באתר שלהם. בהנחה שאני לא צריך מארז מפוצץ ל-O/C רציני אבל אולי ארצה לנסות המהרה מתונה, האם המארז זה יכול לספק או שיש משהו טוב יותר ברמת המחיר שלו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO-1000 nis Chaintech Geforce 3 Titanium 128MB DDR TV-OUT DVI RETAIL - 850 nis שניהם מבוססים על הTI200, מגיעים עם 128 DDR. רציתי לדעת איז המהם מומלץ יותר, אני מתכנן OC לכרטיס ככה שזו תכונה חשובה- כמו כן ביצועים. הבעיה לא כספית, לכן לא להתייחס לתמורה שניתנת למחיר. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש...סוף סוף. Athlon XP 1600+ Gigabyte GA7VTX-H Mushkin DDR 2100 Maxtor 40GB 7200RPM (ATA-133 Hercules Prophet Geforce 3 Hercules Gamesurrounod Fortissimo ASUS X50 Plextor 24X1040 Logitech internet keyboard (iTouch Logitech MouseMan Optical (כן, זה עם הלייזר הכחול...כמה שהוא חמוד!!) Tsunami virgo Blue 350W (כן...מהחנות האסורה) Teac floppy ATP-3 CTX PR705F Pine ESS 56.6K תודה רבה ולהתראות!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הצורב 32*8*8 teac IDE אני יודע שהוא ישן אבל נאי לא צריך מהירות מאוד גבוהה עכשיו השאלה שלי היא האם זהו צורב טוב ואמין? והאם הוא שווה את ה500 שקל שהוא עולה? ובאיזה מהירות אני באמת יוכל לצרוב בלי שהוא ידפוק דיסקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז מה היה לנו? אחרי כל ההתרוצצויות והבירורים נשארתי עם הדבר הבא : +AMD XP 1600 (פשרה תקציבית מה-1700) מארז ATX MIDI TSUNAMI 350 + שני מאווררים לוח אם GIGABYTE 7VTX-H זכרון PC2100 256 DDR (לא ברור איזו חברה עדיין) כ. מסך GAINWARD GF2 Ti/500 XP VIVO GOLDEN SAMPLE עם TV OUT מסך "PROVIEW 19 שטוח DX-997N כל זה ב-4500 ש"ח טבין ותקילין. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע עד כאן ועל העצות וההדרכה המצויינים. אם מישהו רוצה להעיר לטוב ולרע, מארז לא ראוי? זכרון מומלץ? או אחר, זה המקום. ובבקשה לגבי הפרוביו, אני יודע שלא שם דבר אבל קיבלתי פידבקים חיוביים מכמה רוכשים ואני מקווה לטוב. בשמחות. :-)
-
שלום רב, אני מחפש מקלדת + עכבר לשימוש אינטרנטי יומיומי. אני מעוניין להוציא סכום נמוך (בערך 200 ש"ח). יש את הדגמים הבאים: 1. Logitech Wireless Desktop MK250 - עולה 120 ש"ח. 2. Microsoft Wireless Media Desktop 1000 - עולה 150 ש"ח. 3. Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 - עולה 215 ש"ח. 4. Logitech Cordless Desktop S520 - עולה 240 ש"ח. האם יש למישהו המלצה??? האם יש כאן עכבר נוח יותר מכולם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחי מחפש מדפסת הזרקת דיו פשוטה משולבת עם סורק, שחור לבן, לשימוש ביתי ולימודי, בתקציב של כ-200 ש"ח. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש שולחן זיי גדול כדיי שאני אוכל לשים אליו את המישב ואת המסך כמובן מקלדת ועכבר ועוד כמה תוספות למיניהם תודה מראש😁
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכתובת, אני מחפש עכבר איכותי למשחקים ושימוש כללי עליו להיות אלחוטי, בתצורת claw/fingertip (אני מזיז את העכבר בעיקרת עם האצבעות ללא פרק כף היד) ואם אפשר גם המלצה על פד מוצלח, אני אשמח בברכת שבוע טוב, שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני רגיל ל G400 אבל רוצה כבר לשנות לא מצאתי יותר מדי מידע על ה Alcor וה Mizar אבל הם נראים טוב מישהו יכול לתת חוות דעת לגביהם? אני אוהב את ה G400 ורוצה תכונות דומות, כולל אפשרות ל DPI נמוך.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז בקצרה ולעניין יש לי ספקית אינטרנט זהב 015 אחת הגרועות אם לא הגרועה ביותר, 3 שנים ברציפות האינטרנט מתנתק בזמן האחרון(חצי שנה אחרונה) כל יום, והיום כל חצי שעה!!!! אני לא עומד בזה החליפו לי מודם על היום הראשון של האינטרנט לפני 3 שנים הכל עבד והמודם החדש תמיד התנתק לי, החלפתי 3 מחשבים כי אמרו שזה בעיה במחשב ואז לא הבנתי בזה ולא עזר כלום לא עוזר החלטתי שאני לא רוצה לאכול חרא. עכשיו שמעתי שלהתנתק מספקית זה קשה איך עושים את זה? ואיזו ספקית אתם ממליצים בשירות של 1.5 מגהבייט גלישה? אחת שלא תגביל את הGB בחודש,תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה על מכשיר משולב שכולל מדפסת ,סורק ופקס - בעיקר חשוב שהאיכות הדפסה תיהיה כמו שצריך (תמונות) ושבסורק יהיו את כל האפשרויות של מכונת צילום רגילה (הגדלה הקטנה וכל זה..) חשבתי בנתיים על ה HP OFFICEJET 1200DP אם מישהו מכיר.. עם מיכלי דיו נפרדים. אם אפשר גם שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו... תודה. *התקציב הוא עד 1000 , כמובן שכמה שפחות יותר טוב...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את העכבר שלי במחשב הוא (העכבר) ישן להחליף למשהו יותר טוב וגם שיראה יפה. אני לא צריך עכבר למשחקי מחשב אלא לעבודות במחשב גלישה באינטרנט וכ"ו משהו שיהיה מעוצב יפה ושיהיה נוח. לא איכפת לי מחירים. חשוב לי העיצוב לא משהו משוגע מדי אבל יפה. דרך אגב אני משתמש עם העכבר בצד שמאל כך שאני צריך עכבר לשמאליים או סימטרי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אז...מזל טוב לי יש לי בעיה קטנה, אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני מתלבטת איזה: התקציב שלי עומד על בערך 800 שקל. אני צריכה מארז שיהיה טוב ל-OC, גדול ומרווח והכי חשוב, שיראה יפה (ציינתי שאני בת?) :-* חשבתי על Antec SX1030B מה דעתכם? אה אגב, אני רוצה משהו שיהיה זמין מהארץ..לא רוצה להתחיל להסתבך עם הזמנות מחול תודה רבה, -הילה- :saint:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבבבבבבבאאאאאאאאססססססססההההההההההה!!!!!!!!!!!! ב א ס ה!!! דווקא כשקניתי את הGXP60 שלי סמכתי עליהם... אבל כשהפעלתי תמחשב אחרי שלחצתי על כפתור RESET נדהמתי לגלות שהוא באמת הלך לי!! מת לגמרי!!! הבאתי את הדיסק בחזרה ליבואן והם צריכים עכשיו לתת לי חדש... הדיסק שלהם דווקא מאוד טוב - הכי מהיר והכי שקט - אבל האמינות - א כ ז ב ה! תגובות??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באתר של Aiptek PocketCam 3M שלפי נתוניה הטכניים טובה מאד אבל מחירה זול אפילו יותר ורציתי לשאול כמה שאלות: האם המצלמה גרועה,בינונית או אפילו טובה ???? האם החברה נחשבת לחברה מתה או לא איכותית? ולמה?(לשתי השאלות) אם נשאלה שאלה זאת בעבר אני מצטער ואודה אם תביאו לי לינק לדיון תודה עריכת המודר: רוצה לקשר? קשר למוצר באתר החברה, אלא אם אין (ויש). האמת שרציתי לקשר לאתר החברה אבל לא מצאתי את המצלמה שם וסליחה לגבי הלינק אני די חדש פה :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה לעכבר זול יחסית שניתן לשלוט בו על הרגישות של התנועה של העכבר, הסיבה היא נוחות בעיצוב פנים של בתים בתוכנות ייעודיות ועיצוב אתר לשליטה על פרטים קטנים ביותר. ברשותי יש עכבר Logitecg G903 עכבר הכי טוב שנפגשתי בו עד היום, יש אפשרות לשלוט על כל מה שרק רוצים דרך תוכנה של Logitech ובעזרת שני כפתורים ניתן להגביר ולהנמיך את הרמות של הרגישות של העכבר על פי מה שהגדרתי בתוכנה. העכבר שיש לי מאוד יקר אני אישית קניתי אותו ב - 575 ש"ח אך הוא עולה הרבה יותר, העכבר שאני צריך הוא לא בשבילי, ולכן, אני מחפש עכבר עד 150 ש"ח עם אופציה ממש לא רצויה לחריגה ל - 200 ש"ח. נתתי את הדוגמה של העכבר שלי להבנה של מה שאני רוצה. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-