ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני עומד בפני רכישת סט אלחוטי לעבודה. אני מתלבט בין שני דגמים: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=23004&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 218 שקל או הדגם הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=252 180 שקל בנוסף, האם יש המלצות למישהו שעובד עם סט אחר ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מקלדת חדשה לאחותי (דגש על שקט בהקלדה!!!) וחשבתי אולי על המקלדת הנ"ל. היא צריכה מקלדת פשוטה לעבודות משרדיות , אולי גם לכתוב הרבה (פסיכומטרי , אוניברסיטה) וסתם לגלישה. עכשיו יש לה את הWAVE ואני פשוט משתגע מהרעש של ההקלדה ... איך המקלדת? שקטה? אמינה? תודה מראש , והמשך לילה שקט לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי ללכת על ה- Turtle Beach Z6A אבל לצערי הן כנראה לא תומכות ב- PS3. למישהו יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לשלב בין הדריברים שיפעלו ביחד? כי כשמותקן אצלי דריברים של ASUS ואני מתקין דריברים של NVIDIA אז האייקון של ASUS נעלם! האם יש אפשרות לשלב ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי תראד בפורום אמריקאי ( נקרא לו ), שביקשתי מכולם לתת חוות דעת, לפי דעתם, מה המשטחים ה Hard ו - Cloth הכי מומלצים לשימוש. בנתיים הרשימה נראית ממש טוב. מבחינתי זה עשה את העבודה, כי מצאתי מחליף ל SX שחיפשתי כל כך הרבה זמן. הוא מופיע בסוף הרשימה אתם תוכלו לרכוש אותו ישירות מהחנות עם משלוח אם אתם מתגעגעים לביצועים של SX ויותר, לפי מה שהמוכר אמר למישהו נוסף בפורום. אני הוספתי את סוג המשטח או סוג ה Surface שהמשטח עצמו מספק. כרגע התראד מתמקד ב Hard ו ה- Cloth זה סוג של בונוס לצורך השוואה או עזרה באיתור משהו יותר טוב שמישהו מחפש. Currently Full List : Hard: Steelseries 9HD ( Plastic ) Razer Scarab ( Fractal 2.0 coating ?) fUnc F-10 XL ( Smooth surface ? / Polycarbo…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר של לוג'יטק מדגם MX5500 ועכבר מדגם MX REVOLUTION. הדבקתי על המקלדת מדבקות בעברית בגלל שקיבלתי אותה מלוג'יטק רק עם מקשים באנגלית. בהתחלה המקלדת הייתה במחשב שלי ואז העברתי אותה למחשב המדיה סנטר שלי. הבעיה היא שהמקלדת והעכבר צוברים שם המון אבק שמצטבר על המקשים במקלדת ועל הלחצנים והעכבר עצמו ויש גם המון שערות כי יש לי חתולה בבית. איך אפשר לנקות את המקלדת והעכבר? אגב יש לי גם אוזניות של לוג'יטק מדגם H360 ויש לי המון שערות עליהם. איך אפשר לנקות אותן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לעבודה ביתית בעיקר עבודות בוורד ואקסל ... טווח המחירים הוא עד 400 ש''ח וחשוב שגם הדיו יהיה חסכוני יחסית .. מקווה שיש מישהו שיכול להמליץ פה על מדפסת במחיר טוב... זהו.. תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, ברשותי UPS של ADVICE מדגם PR750. הוא אצלי כשנה וחצי ולאחרונה הוא עשה בעיות. שלחתי אותו לתיקון, ואכן הוא הגיע (היום) תקין לאחר כשבוע (אמרו לי שהבעיה הייתה בסוללה והחליפו לי אותה מהדגם של 7A לדגם של 9A). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה שלי כרגע היא עם כבל התקשורת שלו. לפני כשנה וחצי לא קיבלתי את כבל התקשורת( COMM ל COMM) שאמור להגיע עם ה UPS וזה גם לא היה קריטי כל-כך. כששלחתי אותו לתיקון, ביקשתי לקבל את הכבל המתאים. הכבל שקיבלתי עם ה UPS מתאים מבחינת החיבורים, אבל על האריזה כתוב שזהו כבל מאריך RS232. התקנתי את התוכנה המתאימה מהאתר של ADVICE, אך היא לא הצליחה לזהות את ה UPS באחת מהיציאות הטוריות (1-4). ניסיתי את התוכנה גם ב XP וגם ב 2000, אך ללא הועיל. בנוסף בדק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי קנה את השלט הנ"ל עם המכשיר שממיר את האות מרדיו לRF (כדי שנוכל לשלוט במכשירים מאחורי קירות וכל זה..) השלט עובד והכל שולטים בטלויזיה בממיר וברסיבר (כששלט מול המכשירים) אבל דרך המתאם זה לא עובד ואנחנו לא מצליכים להגדיר אותו הוא .. המחשב מזהה את המשדר כדי להגדיר והכל אבל הוא רושם שהוא לא עובד מישהו מה .. ולא נותן לסנכרן אותו עם השלט.. (המשדר בתמונה --> http://productstrategy.blogs.com/photos/uncategorized/2007/10/02/h890_4_2.jpg מישהו יודע מה הבעייה ? איך לפתור אותה ? תודה מראש:] עם זה לא במקום המתאים אפשר בבקשה להעביר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק עכשיו נזכרתי שיש לי עוד כונן WD, של 2.5GB(זה היה ענק בזמנו...) בן 6 שנים שהיה ב-Pentium 166Mhz הישן שלי(לפני שהחלפתי אותו ב-6.4GB של WD). אז הכונן הזה עדיין עובד!!! בניגוד ל-6.4 המאוחר יותר שכבר שבק... למה שכחתי אותו - הוא נמצא בקופסת HD ניידת מיוחדת כזאת שמחברים ליציאה הסיריאלית ואז יש לך עוד HD במחשב(שמשמש לגיביו במקרה שלי), ורק עכשיו שאני בא לגבות, אני בעצם חושב שניה "איזה HD יש לי בפנים בעצם..." עד כאן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מארז עדיף זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_62&products_id=1882&osCsid=4200926c908ba4b27c608ba1c0c942b0 או זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_120&products_id=1896&osCsid=4200926c908ba4b27c608ba1c0c942b0 או שיש מארז+ספק באותו מחיר שעדיף משניהם,רק שיהיה מאותה חנות. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה זה שווה? מארז NEC Direction Convertible ATX מעבד Intel Pentium 4 1500 MHz זיכרון 128 MB RDRAM 800 MHz דיסק קשיח 30GB כרטיס קול סטריאו סראונד כרטיס מסך Ge-Force 64MB TV OUT CD X 48 מקלדת NEC עכבר 3D כולל גלגלת NEC מסך '17 איכותי NEC VR 1720 רמקולים LABTEC פקס מודם 56K V90 מערכת הפעלה WIN Me חבילת התוכנות המצורפות חינם : NORTON ANTI VIRUS 2001 VOICE LINKהודעות קוליות ל E MAIL ICQ 2000 PHONE TOOLS תוכנת פקס ON LINE DOCUMENTATION מידע אלקטרוני REAL PLAYER נגן קבצי אודיו ווידאו VIDEO STUDIO עורך קטעי וידאו Winamp נגן מדיה ועוד. .. תוספת שידרוג : שידרוג ממסך 71' למסך 91' תוספת של 097 ש'ח שידרוג מכונן DC לכונן 61*04* DVD תוספת של 093 ש'ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב ושאני מציג את המפרט אומרים לי עם אתה רוצה מחשב מושלם תיקח גם מארז של enermax או chiftec, בשביל מה אני בתור משתמש ביתי צריך כזה מארז? מה זה נותן?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* עכבר עד 300 שקל * שימוש בעכבר ביקר למטרות משחקים, שיהיה נוח. [עכבר שצורתו היא צורת היד], ושלא היה יותר מדי גדול. חברה מועדפת Logitech או Microsoft. * פד עד 100 שקל * רצוי שהפד יהיה גדול ועשוי מחומר שיחזיק הרבה זמן, וישמור על העכבר שלא יהרס. לא משנה איזו חברה. :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום שישי הזמנתי את compucase 6920 מ com4u והיום הם התקשרו ואמרו לי שאין להם אותו אני מחפש מארז אחר שיהיה כמה שיותר דומה וכמובן מגיע עם ספק. בתחום המחיר של 600 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות את הרמקולים של Altech דגם ADA880R אם יש לכם הערות אני ישמח ודרך אגב למי שיש נסיון עם חנות המחשבים מ.ש.ב בראשון (ששם אני קונה אותם) יכול גם להעיר אני מאד ישמח לשמוע ממכם בתודה גבי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת הכל ובמיוחד ביצועים מה יותר טוב? והאם הם יתאימו למארז זהTsunami Virgo bLUE for P4 350W?והספק בסדר? ואיזה דגם של זיכרון לקנות ? שמעתי שהזיכרון של מושקין ה-CAS222 256DDR שלהם מצוין או שלא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר הזה אצלי מאז שאני זוכר את עצמי (יחד עם ה-Elite Keyboard). בימים האחרונים הוא מתחיל לקרטע (בעיה במגעים). איזה עכבר נחשב תחליף ראוי בשבילו? תקציב בסביבות 200 ש"ח. חובה: ארגונומי (יד ימין) שני הכפתורים בצד מדויק (עדיין גיימר מדי פעם) רצוי: שחור אלחוטי כפתור לשינוי רגישות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מאחר והחורף מתקרב רציתי לקנות אל-פסק .. עשיתי חיפוש קצר בזאפ ורק התבלבלתי עוד יותר .. איזה סוג של אל-פסק אני צריך .. ושל איזה עוצמה ? יש לי מסך CRT 19 .. רמקולים CREATIVE INSPIRE 4.1 ספק במחשב 400W AMD Athlon XP 2000 - 1677MHz, Samsung 512MB DDR PC2700, WD 80GB 8MB Cache, Leadtek GF4 Ti 4200 128MB 4X AGP, LG Flatron F900P
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 שקל אני אשמח לקבל המלצות לעכבר, פאד ומקלדת לגיימינג. השימוש העיקרי יהיה גיימינג (FPS), אבל גם הקלדת טקסט כגון WORD, מסנג'ר, פורומים וכדומה. אני מעדיף מקלדת עם עברית אבל זה לא קריטי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברתי עכשיו עם החנות ואמרו שצריך לקחת למרכז שירות. זה לא ממש משתלם להפסיד נסיעות וזמן. עדיף כבר לקנות חדשה (הנוכחית אצלי 9 חודשים). הבעיה שאני רואה מעט עשן מהפתח של יציאת הדפים וגם שמידי פעם היא מושכת מספר דפים להדפסה ולא רק אחד. זה מעצבן כי לפעמים אני מדפיס עבודות גדולות וצריך להדפיס הכל מחדש וגם להדפיס במקבצים קטנים על מנת לשים לב שהיא לא מושכת. מה עצתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה הגה טוב יש למחשב עד 200 שקל, עם הילוכים אם אפשר תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אמא שלי גרפיקאית והיא רוצה לרכוש מדפסת חדשה במחיר של עד800 ש"ח. שמענו המלצות על HP 930 אך אמא שלי מעדיפה מדפסות של קנון בגלל מחסניות הדיו הנפדות שלהן. כמו כן אני מבקש את המלצתכם גם לגביי מדפסת A3. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כותב כאן חוות דעת על עכבר שהזמנתי לפני כמעט חודשיים באתר Massdrop העכבר הגיע באיחור קיבלתי אותו ב7.1 והוא נחת בארץ ב28.12 איחור של שבועיים וקצת אני משתמש בו עם פאד razer goliathus כיוון שהפאד שהזמנתי שגם הוא של מיוניקס עדיין לא הגיע מMassdrop והזמנתי אותו באותו זמן שהזמנתי את העכבר ביצועים: אז אני חייב לציין שמאוד התרשמתי מביצועיו של העכבר העכבר מאוד מדויק והאמת שלא יצא לי לבדוק אותו על יותר ממשחק אחד שיחקתי בGTA V ובזמן משימה שכללה גם יריות דרך רכב העכבר לא זז לצדדים נשאר במקום המדויק אליו כיוונתי בעזרת התוכנה של MIONIX ניתן לתכנת את העכבר לפי רצונו של המשתמש עד 5 פרופילים לתכנות אישי שליטה במהירות התזוזה וגם אפשרות לשינוי צבע התאורה שנמצא על גבי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פחות משנה לי אם הוא חוטי או לא ..העיקר שיהיה נוח. מתאים ליידים קטנות. במחיר עד 100 שח..גג 150 רק אם הוא ממש פצצה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-