ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה.... עוד מעט אני עושה שידרוג דיי כללי למחשב... המפרט עצמו יהיה ברובו לאוברקלוקינג ואני עדיין מתלבט על הספק כוח למפרט. זה המפרט: AMD Athlon64 3000+ Venice OEM Thermaltake BigThyphoon DFI LanParty UT nf4 Ultra-D Mushkin 512x2 PC3200 DDR400 BH-5 kit Leadtek GeForce 6200TD PCI-E Westren Digital 80G SATA עכשיו כל הזמן הזה חשבתי על הספק של TT http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm אבל הרבה אנשים אמרו שהוא לא משהו בכלל ("חרא ספק" "תחליף לספק אחר הוא זבל") אבל בכל זאת הוא מגיע עם כמה אקסטרות כמו סליבינג לחוטים.. הוא צבוע שחור והוא גם לא ייקר בכלל. השאלה שלי היא אם אני אקנה אותו הוא לא יעמוד באוברקלוק של 500-700MHZ? מה הסיבה שלא ממליצים לקנות אותו? האמפר ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי חדש בארה"ב , ב 4-5 שנים האחרונות יש לי את ה Logitech performance MX אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות. יש רק היום מחיר טוב על ה G700 , אני לא משחק במחשב (אולי מתישהו בקרוב אתחיל , אבל ממש קצת) . השאלה שלי אם מישהו מכיר ואם זה עכבר טוב ושווה את ה 50$ או שאולי כדאי לי לקנות עוד Logitech performance MX ? או שאולי יש לכם המלצה לעכבר אחר בשבילי (בעקרון אני מעדיף מוצרים של לוג'יטק) לינק ל G700 באמזון : http://www.amazon.com/Logitech-G700s-Rechargeable-Gaming-Mouse/dp/B00BFOEY3Y/ref=br_lf_m_8581771011_1_3_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1871630202&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=8581771011&pf_rd_m…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הי אני בונה HTPC בסלון אבל מתכוונת להשתמש בו כמחשב ולא כ HTPC (כלומר סתם מחשב מחובר לטלוויזיה) ומתכוונת לבצע פעולות פשוטות כמו שיטוט באינטרנט בנוסף לצפייה בסרטים. אז אני צריכה מקלדת ועכבר, אני צריכה שזה יתאים לסלון ולכן המחשבות שלי היו בכיוון שניהם במכשיר אחד ויחסית קטן. אבל כל רעיון למשהו מתאים לסלון יהיה נהדר. כמו שאמרתי אין תקציב כי אין לי מושג כמה דבר כזה יכול לעלות, אז לא להתפרע, אני צריכה משהו שיעבוד ויתאים לסלון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב חדש בקרוב. הכל כבר סגור במחשב חוץ מהמקלדת. יש לי שתי אפשרויות: א. מקלדת רגילה של מייקרוסופט. ב. Logitech Internet Navigator. האם ההבדל בין הלוג'יטק למיקרוסופט כזה משמעותי שכדאי לי להוציא עוד 100-200 שקל על מקלדת. ושאלה שניה, מה כל מקלדת תתן לי? אני רק יציין, שהמקלדת מיועדת בעיקר למשחקים. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שתי מחשבים בבית. אחד 700Mhz והשני 133Mhz. ויש לי מדפסת ואני רוצה שהיה בניהם רשת. כדי שבמחשב הישן אני גם יוכל להדפיס עבודות לשמוע מוזיקה מהמחשב השני וכל זה... עכשיו אני לא יודע כלום על רשת כמה כרטיסיים צריכים כמה זה עולה כלום. עכשיו רציתי לדעת אם מישהו פה מוכן לפרט קצת על רשת ביתית. כמה כרטיסיים צריכים ? איזה כרטיסיים (הבנתי שיש הרבה סוגים)? מה הכי טוב ? מה המחירים ? כל הפרטיים בבקשה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי 450 שקל ב גיי מחשבים את LD 256 DDR 2100 ונשאר לי גם הקודם SAMSUNG 128 DDR 2100 אז קודם יכולתי להגידר ב BIOS מצב TURBO עכשיו אם אני מגדיר TURBO המערכת ההעפלה לא עולה לי ויש הודעות שגיע!!!! בXP (לא נסיתי מערכת אחרת ונסיתי פורמט!!!) אבל כך הכל מצוין! ומה דתעכם על חברת LD?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאוורר אחד של 120 מקדימה (או 2 של 80 מקדימה) אם אפשר אז גם עם פילטר אוויר.. מאוורר אחד של 120 מאחור (או 2 של 80 מאחור) עם פתחי USB, קול ו-FireWire מקדימה.. שיהיה רחב.. עם אופציה לאיוורור הכרטיס הגרפי מהצד.. מישהו מכיר מארז בתצורה כזו או דומה לזו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר יהיה בעיקר למשחקים והוא חייב להיות חוטי. אני מביא את העכבר מארה"ב והתקציב שלי הוא 250 שקל + - על מה אתם ממליצים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, הג'נרי 300W התחיל להשתגע, OVER VOLTAGEת UNDER VOLTAGE, קופצות לי הזהרות כל הזמן... יש לי: 2 הרדיסקים, סידי, צורב, 4 מאוררי 80 MM, אודיגי 2 פלטניום, פלופי וגיפורס 4. כמו-כן גם המאורר שלו לא ממש עובד (למרות שהוא לא חם...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות: 1. לקנות ספק 300W של HEC, לקוות שהוא יחזיק, ואולי גם לחבר 2 ספקים (גם שלי וגם את החדש). 2. לקנות ספק של TSUNAMI 350W, איך הספקים שלהם??? ANTEC ו אנמרקס לא ממש באים בחשבון, (אני יכול לקנות 2 300W של HEC במחיר ANTECאחד...) אשמח לשמוע את דעותיכם.. בתודה MOOMOO
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זולה בסיביות ה300+ ש"ח, למטרות הדפסת מסמכים, וסריקה בסיסית... בעלי ראשי דיו זולים... עדיפות לזמינות מיידית באזור חיפה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעדיפה מדפסת סוג של משולבת, זתומרת שיהיה בה סורק הדפסה ולא חובה פקס, אפילו עדיף שלא אם יוצא יותר זול. המחיר הגבוה ביותר בערך 300 שקל.. אני צריכה גם מדפסת שהדיו שלה לא כזה יקר.. לחברה שלי יש מדפסת של canon גרסא MX455 שהמלצתם לה פה והיא ממש מרוצה אבל היא עלתה לה כמעט 400 שקל והיא גם אלחוטית וגם הצבע קצת יקר אבל היא מצוינת. אז אני לא צריכה אלחוטית ואני אשמח גם לדיו זול. תודה רבה על העזרה! (:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש 1400 ש"ח בערך זה המחשב שלו: pentium 4 1.3 GHz לוח אם של אינטל מבוסס על I850 64 MB RDRAM*2 creative vibra 128 genrice case+ 300W PSU newron keyb logitech - אלחוטי yamaha burner *16 DVD *16 hercules GeForce 2 MX 400 LG 17" monitor HP Scanner HP photosmart1000 HP Digital camera 2.1 Mpixel intel video conference camera quantum 60 GB WD 40 GB ADSL 1.5 Mbps הוא הזמין מארז - Enermax FS710 B + Enermax 350W PSU ו 2*128 MB RDRAM של קינגסטון. האם זו הקנייה הנכונה (מזיגזג)?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מזה כמה שנים השתמשתי במשטח של חברת 3M, השטח שלו לא גדול אבל יש לו משענת ג'ל מאוד נוחה המשטח הזה די הרוס ואני רוצה לקנות משטח חדש אם מישהו מכיר משטח עם משענת יד נוחה אני אשמח לשמוע. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קופסת מיתוג , לשני מחשבים אבל אני רוצה קופסת מיתוג שכל החיבורים יהיו מאחורה ! אני רוצה להניח את זה על השולחן מחשב ושיהיה מינימום בלגן בחוטים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, הת'רנד כיום בארץ זה אסוס וג'יגה-בייט לגבי מרבית לוחות האם, ואין כמעט התעניינות בלוחות של חברות אחרות. לפעמים קצת AOPEN, או MSI אבל לא יותר מזה. קשה לי להבין כיצד היבואנים/הצרכנים/המשווקים מתעלמים באופן כ"כ גס מייצרנית הלוחות ABIT, שהיא אחת מהמובילות בתחום, בעלת לוחות מעולים ויציבים ביותר וגם בעלי יכולות אובר-קלוק נהדרות יותר מכל חברת לוחות אם אחרת. ABIT היא זו שהמציאה את הלוח הראשון שאפשר היה להגדיר בו את מהירות ועוצמת החשמל למעבד דרך הBIOS, הלא זה הSoftMenu המפורסם, וכיום הוא עומד גל גרסא שלוש ומשווק עם הלוחות החדשים ביותר של ABIT. בכל פעם שאני משדרג/בונה לעצמי מחשב חדש אני נותן הצצה ללוחות האם של ABIT, שפעם הייתה מיובאת באופן יותר טוב לארץ ע"י אקסלנט, וכיום זו האחר…
-
שלום רצית לדעת אם כרטיס kyro 2 יתן ביצועים טובים על p4 1.4ghz? למישהו יש מספרים מדויקים למשל השוואה בין P4 עם gts ל kyro 2?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אז...מזל טוב לי יש לי בעיה קטנה, אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני מתלבטת איזה: התקציב שלי עומד על בערך 800 שקל. אני צריכה מארז שיהיה טוב ל-OC, גדול ומרווח והכי חשוב, שיראה יפה (ציינתי שאני בת?) :-* חשבתי על Antec SX1030B מה דעתכם? אה אגב, אני רוצה משהו שיהיה זמין מהארץ..לא רוצה להתחיל להסתבך עם הזמנות מחול תודה רבה, -הילה- :saint:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש...סוף סוף. Athlon XP 1600+ Gigabyte GA7VTX-H Mushkin DDR 2100 Maxtor 40GB 7200RPM (ATA-133 Hercules Prophet Geforce 3 Hercules Gamesurrounod Fortissimo ASUS X50 Plextor 24X1040 Logitech internet keyboard (iTouch Logitech MouseMan Optical (כן, זה עם הלייזר הכחול...כמה שהוא חמוד!!) Tsunami virgo Blue 350W (כן...מהחנות האסורה) Teac floppy ATP-3 CTX PR705F Pine ESS 56.6K תודה רבה ולהתראות!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי MX518,ואבא שלי אמר שהוא לא מצא(מעניין מאוד שאזל...)אבל הוא חשב עלי והביא לי MX1000(אני יכול להגיד שאני "מאושר"....) אני גיימר מאוד מאוד רציני,הולך להמון LANPARTIES,ומשחק FPS בעיקר,העכבר הזה ידוע כאחד עם שם רע מאוד למחשקים,יש דרך כלשהיא לעשות משהו איתו???
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר Logitech LX3, ואני מעוניין לקנות עכבר גיימינג שיהיה נוח כמו הLX3. התקציב נאמר בכותרת.. :]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה klipsch ProMedia 4.1? שווים את ה300 דולר??? איזה עוד דגמים של אלטק יש באותה עוצמה/איכות/מחיר של ADA890 ??? (נגמר הADA890 בכל החנויות) . אודה לתשובה מהירה כי ביום שני אני טס חזרה לארץ.... נ.ב. קניתי גם את ה Audigy MP3.....
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הצורב 32*8*8 teac IDE אני יודע שהוא ישן אבל נאי לא צריך מהירות מאוד גבוהה עכשיו השאלה שלי היא האם זהו צורב טוב ואמין? והאם הוא שווה את ה500 שקל שהוא עולה? ובאיזה מהירות אני באמת יוכל לצרוב בלי שהוא ידפוק דיסקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-