עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, יש לי מדפסת Canon הזרקת דיו ורציתי לשאול האם יש כאן מישהו שהתנסה במילוי מחסנית דיו שחורה עם ערכת מילוי שנקנתה בחנות (-קדיחת חור במחסנית המקורית והזרקה של דיו חיצוני). האם זה עובד, האם זה שווה את הכסף ? נאמר לי בחנות מסויימת שאם המחסנית שלי יותר מ6 חדשים בשימוש אז המילוי לא יעשה את העבודה כי "הדיו מתייבש" (-נשמע לי קצת הזוי בהתחשב בזה שאתמול הדפסתי איתה בשחור עוד). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by amircx,

מישהו יכול לתת המלצה לכרטיס קול שתומך ב 64BIT WINDOWS 7 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי hp משולבת דגם 4675. היצרן כותב שהפקסים שלהם דורשים עבודה רק עם קוו אנאלוגי ( כלומר בזק, לא יודע אם יש עוד סוג אנאלוגי). לי יש קוו אינטרנטי של נטויזון. אני לא מתקשר דרכו כמעט בכלל, אלא בסלולארי, אבל צריך אותו לשימוש פקס. רק לאחרונה כשנוצרה לי בעיה עם כיווני הנט בוקס שלהם ( שהוא עצמו לא הדבר הכי ידידותי) שמתי לב שאני מקבל ושולח בהצלחה פקסים אל/מ מכונות פקס שישובות על קוו בזק. שולח בהצלחה גם לאלו על קוו אינטרנטי , אבל המשלוח מהנל אלי נכשל. מה שקצת מוזר לי כאן הוא אם hp דורשת קוו אנאלוגי למה זה עובד בכל זאת לצד אחד, כלומר כשאני שולח לאלו שישובות על הרשת? למישהו הסבר לכך? בהערת אגב קצת מוזר שחברה כמו hp במדפסות המדורניות שלה מתעלמת מכך שהעולם הופך ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות לגיימרים שיתחברו למחשב הנייח שלי. לגבי התקציב - משהו זול וטוב אשמח להמלצה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. על עכבר אני דיי סגור, נראה לי אני ייקח את הG5 של Logitech, אלא אם כן משהו ישכנע אותי אחרת ולגביי המקלדת אין לי מושג אז בבקשה תעזרו =]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני החלפתי מחסנית דיו, ניקיתי את הצינור שמוביל מהמחסנית למדפסת עם סיכה ארוכה וביצעתי מספר פעמים את הניקוי ראש דרך התוכנה של המדפסת. כשאני מדפיס דף טקסט לדוגמא אני אשמע את הראש זז ועושה רעש של הדפסה אבל הדף עצמו יצא ריק. יש רעיונות למישהו? ועוד שאלה על הדרך :האם משתלם לתקן תקלה כזו או לקנות מדפסת חדשה?(המדפסת בת יותר משנה וכבר לא באחריות)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה לדעת מה עדיף יותר לקנות העכבר הזה: http://skypc.co.il/pl_product~910-000094~19~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~910-000616~19~0.htm אני אצטרך אותו לנוחות במחשב בכללי ובעיקר שיהיה נוח מאוד במשחקים. תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gal555,

הוא טוב למשחקים? נוח?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Component,

היי אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית לצורך הפקות דפוס. אני מניח שמצלמה עם 2.1 מגה פיקסל תספיק. על איזו מצלמה אתם ממליצים? ועוד שאלה: כמה תמונות באיכות גבוהה יכנסו בכרטיס של 8 מגה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ^Dr-TrAnCe^,

אז ככה: יש לי שתי מחשבים בבית. אחד 700Mhz והשני 133Mhz. ויש לי מדפסת ואני רוצה שהיה בניהם רשת. כדי שבמחשב הישן אני גם יוכל להדפיס עבודות לשמוע מוזיקה מהמחשב השני וכל זה... עכשיו אני לא יודע כלום על רשת כמה כרטיסיים צריכים כמה זה עולה כלום. עכשיו רציתי לדעת אם מישהו פה מוכן לפרט קצת על רשת ביתית. כמה כרטיסיים צריכים ? איזה כרטיסיים (הבנתי שיש הרבה סוגים)? מה הכי טוב ? מה המחירים ? כל הפרטיים בבקשה אנשים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איך הרמקולים האלה klipsch ProMedia 4.1? שווים את ה300 דולר??? איזה עוד דגמים של אלטק יש באותה עוצמה/איכות/מחיר של ADA890 ??? (נגמר הADA890 בכל החנויות) . אודה לתשובה מהירה כי ביום שני אני טס חזרה לארץ.... נ.ב. קניתי גם את ה Audigy MP3.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by THL,

יש למישהו מודם ESS ביחד עם WIN ME ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. זה קצת בעיה מטומטמת,קיבלתי היום את המארז Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower ואני לא הבנתי איך אני מחבר כוננים "5.25 למקומם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו יודע אם מארזי ה ARX הנוכחיים יתמכו פיזית בלוחות ה BTX שיבואו בעתיד ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Component,

לחבר שלי יש 1400 ש"ח בערך זה המחשב שלו: pentium 4 1.3 GHz לוח אם של אינטל מבוסס על I850 64 MB RDRAM*2 creative vibra 128 genrice case+ 300W PSU newron keyb logitech - אלחוטי yamaha burner *16 DVD *16 hercules GeForce 2 MX 400 LG 17" monitor HP Scanner HP photosmart1000 HP Digital camera 2.1 Mpixel intel video conference camera quantum 60 GB WD 40 GB ADSL 1.5 Mbps הוא הזמין מארז - Enermax FS710 B + Enermax 350W PSU ו 2*128 MB RDRAM של קינגסטון. האם זו הקנייה הנכונה (מזיגזג)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kobi_af,

המארז הזה טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1530&catcode=344 ואגב הספק שבתוכו גנרי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jawis,

טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: 231 חריגה: 69 מה השימושים שלכם בפאד? גיימינג מהו סוג הפאד שתרצו לקנות?: control בקשות מיוחדות: large-medium מחוספס אני עם dpi גבוהה 800 dpi 3 windows sensitivity איזה עכבר יש לכם עכשיו?: zowie divine s2 מחו"ל או מהארץ? חו''ל הערות: שיהיה מחוספס מוצר א' להשוואה: MP510 מוצרה ב' להשוואה: …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by psychuil,

הדגם הוא SIMPLE_WAY. היא מתחילה להדפיס, משחקת אותה מדפיסה, אבל יוצא דף ריק. מילאתי דיו, אז לא אמור להיות חסר לה כלום. יכול להיות שזה בכלל שמופיע לה שהמחסנית השחורה ריקה? איך אני יכול לעבוד עליה שתחשוב שהיא לא ריקה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Corsair HS1A: 280 ש"ח Roccat Kave 5.1: 390 ש"ח או שעדיף לקנות את ה Corsair HS1: שהן עולות 400 ,חיבור USB, ויש בהן מובנה כרטיס קול שיכול ליצור 7.1 של DOLBY. אני ממש מבקש מאנשים שמבינים בזה או שיש להם את אחת האוזניות. התקציב ממש לא חשוב. אז ככה,יש לי כבר כרטיס קול 5.1 שמחובר ב PCI (לא משהו קטן כמו USB sound card) הביקורות על ה CORSAIR ממש טובות,והן אנאלוגיות לא חיבור USB זה אומר שאני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולעשות אותם 5.1 VIRTUAL SURROUND לאומת ה ROCCAT שהם TRUE SURROUND SOUND, אבל הביקורות על ה ROCCAT לא טובות(או שאני טועה) ושהאיכות שלהם לא טובה. או שיש לכם המלצות אחרות? אני ממש השמח לשמוע ביקורות שלכם או ידע אישי . תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, כאשר אני מנסה לשלוח פקס, והשליחה נכשלת במדפסת מסוג hp 4500 all in one,המדפסת ישר מנסה להדפיס את הסריקה שהיא ביצעה. איך ניתן לבטל הניסיון להדפסה אוטמטית לאחר כשלון שליחת פקס במדפסת זו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אשמח לקבל המלצות איזה מבין המדפסות שרשמתי מומלץ לרכוש. מיועדת להדפסות לא רבות של טקסטים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by spmguy,

האם מישהו מכיר מקום שבאמת מראה את הערכה בפעולה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by saarxee,

אוזניות גיימינג, במה הן שונות מאוזניות של 50 שקל למשל? למה קוראים להן אוזניות גיימינג?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בוקר טוב בוא נתחיל עם העבר, היה לי G400, והוא נגמר (וגם האחריות). בסדר, 3 שנים+, עשה את שלו. כבר 7-8 חודשים אני עם עכבר פשוט ודי נמאס לי. ראיתי שהG400 לא מיוצר יותר והוא הוחלף בG402. שהבנתי שהוא נוח, אבל העיצוב שלו, אם לפני שלוש שנים היה חשוב לי מקלדת מוארת ואם היה אז עכבר כזה הייתי הראשון שיקנה... היום... נראה לי מצועצע ומטומטם. לא מסוגל לעכבר כזה. מה גם, שלקחתי את הגופה של הG400 (אני ממש אלטע זאכן) וראיתי שהוא נוח, אבל שמתי לב שהאחיזה שלי בעכבר השתנתה, אם פעם הייתי מחזיק PLAM, אז אני יותר CLAW עכשיו. אני משאיר את כל החלק שיש בPLAM בתחתית היד, אבל את האצבעות אני מרים, ממש כמו כאן, כאילו לקחתי את התחתית של הPALM עם האצבעות שבCLAW. …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.