עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sagi_,

כמה זה שווה? מארז NEC Direction Convertible ATX מעבד Intel Pentium 4 1500 MHz זיכרון 128 MB RDRAM 800 MHz דיסק קשיח 30GB כרטיס קול סטריאו סראונד כרטיס מסך Ge-Force 64MB TV OUT CD X 48 מקלדת NEC עכבר 3D כולל גלגלת NEC מסך '17 איכותי NEC VR 1720 רמקולים LABTEC פקס מודם 56K V90 מערכת הפעלה WIN Me חבילת התוכנות המצורפות חינם : NORTON ANTI VIRUS 2001 VOICE LINKהודעות קוליות ל E MAIL ICQ 2000 PHONE TOOLS תוכנת פקס ON LINE DOCUMENTATION מידע אלקטרוני REAL PLAYER נגן קבצי אודיו ווידאו VIDEO STUDIO עורך קטעי וידאו Winamp נגן מדיה ועוד. .. תוספת שידרוג : שידרוג ממסך 71' למסך 91' תוספת של 097 ש'ח שידרוג מכונן DC לכונן 61*04* DVD תוספת של 093 ש'ח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by proloms,

הלן, האם יש למישהו רמקולים שקופים? מצאתי באינטרנט רמקולים של Microlab http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=222 הם יפים אין מה להגיד ובה לי לקנות אותם, אבל האם צורת המיקום של וופר והחומר שהם עשויים ממנו לא משפיע על האיכות לאומת הרמקולים באותו רמת תקציב? אולי עדיף ללכת על עץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by -JobNick-,

טובה שאלה דה פשוטה לפני כמה זמן קראתי אל אעל השדרוג שאתה לעשות בקשר לפנטיום 3 טואלטין והשבחים שנתתה למעבד החלתטי לעשות איזה חיפוש ולחפש BENCHMARKים על המעבד הזה ולא מצאתי כלום אז תגיד לי בבקשה על מסך מה אתה יודע שהמעבד הזה (PIII במהירות שעון 1.4) משתווה בביצועים ל P4 1.9 ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Amir Chazan,

היי, אני רוצה לקנות מקלדת מכנית (עדיף אלחוטית אבל מוכן להתפשר כי יודע שאין הרבה). אני עובד עם מחשב נייד לנובו t460 והתמכרתי לטראקפוינט (הנקודה האדומה) ולכן אני מחפש מקלדת שגם בה יש כזה דבר. השימוש הוא בעיקר כדי לייעל עבודה בהקלדה: כתיבת מסמכי וורד ובעיקר בשביל כתיבה מתמטית ב-lyx. בלי תיכנות. מישהו מכיר מקלדות כאלה? עדיפות גבוהה לדברים שאפשר לקנות בארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by USR,

מבחינת הכל ובמיוחד ביצועים מה יותר טוב? והאם הם יתאימו למארז זהTsunami Virgo bLUE for P4 350W?והספק בסדר? ואיזה דגם של זיכרון לקנות ? שמעתי שהזיכרון של מושקין ה-CAS222 256DDR שלהם מצוין או שלא?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש את המקלדת הנ"ל, יש כאן אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזאת ויכולים להביא חוות דעת עליה? אשתמש בה בעיקר לגיימינג. כמו כן אני חייב לציין שיצא לי לשחק פעם אחת עם מקלדת מכאנית והיא הייתה בעלת כפתורים כחולים ולא אהבתי כי היא הייתה רועשת מדי והיה ממש צריך ללחוץ על הכפתור עד הסוף כדי לשלוח פקודה. נכון להיום אני משתמש במקלדת מיקרוסופט מלפני 15 שנה ואין לי ניסיון עם מקלדות מכאניות, חשוב לי שהמקלדת תהיה שקטה וכמו שהבנתי המקלדת הזו שקטה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני עומד בפני רכישת סט אלחוטי לעבודה. אני מתלבט בין שני דגמים: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=23004&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 218 שקל או הדגם הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=252 180 שקל בנוסף, האם יש המלצות למישהו שעובד עם סט אחר ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by b3ta0,

כרגע אני רגיל ל G400 אבל רוצה כבר לשנות לא מצאתי יותר מדי מידע על ה Alcor וה Mizar אבל הם נראים טוב מישהו יכול לתת חוות דעת לגביהם? אני אוהב את ה G400 ורוצה תכונות דומות, כולל אפשרות ל DPI נמוך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. פתחתי תראד בפורום אמריקאי ( נקרא לו ), שביקשתי מכולם לתת חוות דעת, לפי דעתם, מה המשטחים ה Hard ו - Cloth הכי מומלצים לשימוש. בנתיים הרשימה נראית ממש טוב. מבחינתי זה עשה את העבודה, כי מצאתי מחליף ל SX שחיפשתי כל כך הרבה זמן. הוא מופיע בסוף הרשימה אתם תוכלו לרכוש אותו ישירות מהחנות עם משלוח אם אתם מתגעגעים לביצועים של SX ויותר, לפי מה שהמוכר אמר למישהו נוסף בפורום. אני הוספתי את סוג המשטח או סוג ה Surface שהמשטח עצמו מספק. כרגע התראד מתמקד ב Hard ו ה- Cloth זה סוג של בונוס לצורך השוואה או עזרה באיתור משהו יותר טוב שמישהו מחפש. Currently Full List : Hard: Steelseries 9HD ( Plastic ) Razer Scarab ( Fractal 2.0 coating ?) fUnc F-10 XL ( Smooth surface ? / Polycarbo…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים 'סטים עבור מחשב שנמצא בסלון, מרחק 3-5 מטר... מחפש רק 2.4GHZ. שהטווח יהיה טוב , תודה GIGABYTE GK-KM7500 - בעלות 230 כולל משלוח. http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2640&CatCode= TEAC SMX-10 בעלות של 180 באייבורי וקיאספי..אחריות ל3 שנים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3300 תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי על על השולחן עץ מלא שבניתי משטח זגוגית מחוסמת. משהו גדול כמו 230*70. עד היום יש לי חתיכת עיתון מלפני שבועיים ולכן מחפש עכבר שיעבוד באופן מושלם על משטח זכוכית ללא צורך בשטיחונים ומשטחים יעודיים. גולש בעיקר ברשת ויורה מדי פעם בARMA2. הקטע שיש לי כך יד גדולה ואצבעות ארוכות, כך שעכברים רגילים פשוט קטנים ולא נוחים לי. אשמח להמלצות לעכברי לייזר טובים. התקציב לא מחייב. הקטע השני הוא, שכשאני בא לחנות, אף אחד לא מוכן להוציא מן מלאי עכבר שרציתי למדוד, כמו G500 ודומיו ולכן אשמח לעזרתכם. אה, כן, חובה שיהיה חוטי ורצוי שיעבוד בPS2, למרות שגם בUSB זה לא כ"F מפריע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך קיר משותף וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית שתשלוט על המחשב והמדיה סנטר (VISTA?) אני מעוניין במקלדת משולבת עכבר(TRACKBALL) בסכום של עד 800ש"ח +- חובה עם עברית צרובה /מדבקות ובונוס של מקשים מוארים (ניתן לוותר) יש לי שאלת תם האם אפשר לעבוד עם מקלדת אלחוטית בנוסף למקלדת חוטית USB או צריך לנתק את אחת מהן חזור למעלה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SEangel,

חלק מכם טוען שעדיף את ההרקולס וחלק טוען שהם ממש מחורבנים אז מה עדיף ההרקולס 5.1 או הג'יניוס 5.1?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (AIO), חסכונית, איכות הדפסה גבוהה ומהירה. סורק ברמת הפרדה גבוהה (1200dpi לפחות) וחיבוריות טובה לממשקים (פלאפון, טאבלט ווירלס וכו'). תקציב עד 500$. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. זה קצת בעיה מטומטמת,קיבלתי היום את המארז Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower ואני לא הבנתי איך אני מחבר כוננים "5.25 למקומם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי hp משולבת דגם 4675. היצרן כותב שהפקסים שלהם דורשים עבודה רק עם קוו אנאלוגי ( כלומר בזק, לא יודע אם יש עוד סוג אנאלוגי). לי יש קוו אינטרנטי של נטויזון. אני לא מתקשר דרכו כמעט בכלל, אלא בסלולארי, אבל צריך אותו לשימוש פקס. רק לאחרונה כשנוצרה לי בעיה עם כיווני הנט בוקס שלהם ( שהוא עצמו לא הדבר הכי ידידותי) שמתי לב שאני מקבל ושולח בהצלחה פקסים אל/מ מכונות פקס שישובות על קוו בזק. שולח בהצלחה גם לאלו על קוו אינטרנטי , אבל המשלוח מהנל אלי נכשל. מה שקצת מוזר לי כאן הוא אם hp דורשת קוו אנאלוגי למה זה עובד בכל זאת לצד אחד, כלומר כשאני שולח לאלו שישובות על הרשת? למישהו הסבר לכך? בהערת אגב קצת מוזר שחברה כמו hp במדפסות המדורניות שלה מתעלמת מכך שהעולם הופך ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איך הרמקולים האלה klipsch ProMedia 4.1? שווים את ה300 דולר??? איזה עוד דגמים של אלטק יש באותה עוצמה/איכות/מחיר של ADA890 ??? (נגמר הADA890 בכל החנויות) . אודה לתשובה מהירה כי ביום שני אני טס חזרה לארץ.... נ.ב. קניתי גם את ה Audigy MP3.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ^Dr-TrAnCe^,

אז ככה: יש לי שתי מחשבים בבית. אחד 700Mhz והשני 133Mhz. ויש לי מדפסת ואני רוצה שהיה בניהם רשת. כדי שבמחשב הישן אני גם יוכל להדפיס עבודות לשמוע מוזיקה מהמחשב השני וכל זה... עכשיו אני לא יודע כלום על רשת כמה כרטיסיים צריכים כמה זה עולה כלום. עכשיו רציתי לדעת אם מישהו פה מוכן לפרט קצת על רשת ביתית. כמה כרטיסיים צריכים ? איזה כרטיסיים (הבנתי שיש הרבה סוגים)? מה הכי טוב ? מה המחירים ? כל הפרטיים בבקשה אנשים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני לא יכול לחבר גם אינטרנט ואת הפקס ביחד איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת כי אני רוצה שיהיה לי גם פקס וגם אינטרנט ביחד ושאני מנתק את הטלפון שמחובר לפקס אז אין לי אינטרנט אשמח לדעת אם קיים פתרון לבעיה הזאת תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למדפסת לייזר שמיועדת לשימוש בייתי. מכיוון שעד עכשיו היו לי מדפסות דיו וכל פעם התייבש לי הדיו החלטתי שאולי עדיף לי ללכת על מדפסת לייזר פשוטה. אין לי צורך במאפיינים מיוחדים ואפילו עדיפות להדפסה בשחור בלבד ( אם זה יכול לחסוך) אם יש אופציה לסורק משולב אז עדיפות למדפסות מסוג זה. כמובן שעדיפות למחירים נמוכים גם בקניה וגם בעתיד. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. הי אני בונה HTPC בסלון אבל מתכוונת להשתמש בו כמחשב ולא כ HTPC (כלומר סתם מחשב מחובר לטלוויזיה) ומתכוונת לבצע פעולות פשוטות כמו שיטוט באינטרנט בנוסף לצפייה בסרטים. אז אני צריכה מקלדת ועכבר, אני צריכה שזה יתאים לסלון ולכן המחשבות שלי היו בכיוון שניהם במכשיר אחד ויחסית קטן. אבל כל רעיון למשהו מתאים לסלון יהיה נהדר. כמו שאמרתי אין תקציב כי אין לי מושג כמה דבר כזה יכול לעלות, אז לא להתפרע, אני צריכה משהו שיעבוד ויתאים לסלון. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by slim_shady,

חבר שלי קנה לא מזמן והוא לא יודע איזה משקל כדאי לו לשים... אז הוא ביקש ממני לשים פה פוסט ולשאול את כל בעלי העכבר הזה מה המשקל שאתם שמים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by r1plet,

שלום, לפני מספר ימים רכשתי את הDEATHADDER 3.5G של RAZER והעכבר הוא פשוט תענוג. מה שכן, אני שחקן שרגיל לשחק בלי פד לעכבר, על השולחן העץ שלי שיש לו טקסטורה כמעט חלקה לגמרי ואני בטוח ב100% שהTRACKING מדוייק והכול קשיח. רגלי הטפלון של העכבר כל-כך חלקות שתזוזת עכבר כזו עוד לא הכרתי, ואני לא רוצה לאבד את זה. האם באמת נחוץ לרכוש פד לעכבר כדי לשמור על רגליות הטפלון, או שהן לא באמת נשחקות על משטח קשיח בצורה שתגרום לי לשים לב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים