עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zoyaniv,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009730964&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ohad5g,

שלום . יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת לחשמל נדלקים כל אורות של המדפסת והם מהביבים וכתוב trun power of and then on איאפשר להדפיס לעשות כלום. התקשרתי לתמיכה של hp ואמרו שלא שווה לתקן אותה (אין לי אחריות) מישהו מכיר את הבעיה הזאת ואם שווה לתקן אותה רק בדיקה עולה 100 שקל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Fetalo,

מה עדיף, לקנות את המייקרוסופט ב130 (פלוס/מינוס) או לחסוך ולהשקיע בלוגיטק שעולה בסביבות ה 280??? או אולי עכבר אחר באותו טווח מחירים (אין צורך העל-חוטי) thanks dudes & dudets!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Haflo,

מישהו יודע מה תפקידו של ה Scroll Lock במקלדת? ? ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gnk,

האם זה בטוח לנקות אבק מכרטיסים עם מברשת? ואם כן איזה מברשת??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חבר שלי מחפש דרך ללכוד למחשב ממצלמת DV (קלטת) למחשב הכי מהר ולא לחכות את כל הזמן של הקלטת. -ברך כלל הוא לוכד דרך פייר וייר נגיד אם קלטת היא 60 דקות אז הוא מחכה את כל הזמן הוא מחפש פיתרון חומרה או תוכנה בנושא אני לא מצליח למצוא לו אבל יש כאן מקצוענים שאני בטוח שימצעו משהוא . תודה לכולם מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי מחפש אוזניות עד 15 דולר כולל משלוח שלא יהיו מקצועיות, רק סבירות ותקינות. ואלחוטיות. אני מעדיף שהן תעבודנה עם תדר FM השאלה האם FM יכול לעבוד עם מחשב ? מצאתי את האוזניות הללו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/271200685177?ss ... 1438.l2649 מה אתם אומרים? האם יש הצעה אחרת טובה יותר ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Nachum987,

שלום לכל חברי הפורום, המלצתכם למדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס, וחיוג חוזר אוטומטי באם תפוס. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. היי רציתי לדעת עם העסקה הבאה משתלמת הן מבחינת המוצר והן מבחינת המחיר [h=1]HP LaserJet Pro M1212NF[/h]http://www.freedio.co.il/items/172791

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. רציתי ללכת על ה- Turtle Beach Z6A אבל לצערי הן כנראה לא תומכות ב- PS3. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by J.t.R,

אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה ועיקר ההתלבטות שלי היא בין שלושת הגדולות Canon s750 Epson C80 HP Deskjet 940c השימוש הוא ביתי.... להדפסת עבודות עם תמונות וגרפיקה מינימלית.... מעוניין בהמלצות לגביי הקניה... תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by PriorTak,

שלום, אני מתכוון לפרוס תשתית של מס' כבלים מאריכים לUSB. לפני הפריסה, אני מעוניין לבדוק האם הכבלים המאריכים עלולים לגרום להפרעות בהעברת המידע, אובדן נתונים העוברים בהם וכ"ו. האם יש תוכנה מסוימת שאוכל להפעיל כך שתיתן לי נתונים סטטיסטיים לגבי אחוזי אובדן המידע ומהירות ההעברה תוך שימוש בכבל, על מנת שאוכל להשוות למצב הנוכחי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי לפטופ ונייח ורציתי לדעת האם יש אפשרות שמקלדת אלחוטית תחליף שליטה בין המחשבים בצורה מהירה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בוקר טוב, כיום יש לי משולבת HP PSC 2210 שיש בה תקלה במנגנון הוצאת הדפים. להבנתי לא כדאי כלל לשלם עבור תיקון (לאור המחיר הנמוך של מדפסות חדשות). אני מדפיס מעט מאוד, ובד"כ במוד חסכוני כדי לחסוך בעלויות דיו. הצרכים שלי הם סריקות מעת לעת וגם משלוח פקסים. אני כמעט ולא מדפיס גרפיקה/תמונות (ואם כן - זה חלק ממאמר או משהו). למרות היקפי ההדפסה הנמוכים, אני מעדיף לקנות מכשיר טוב, גם אם זה עולה קצת יותר כסף. לאחר כמה שעות של בדיקת מפרטים ודירוגים במגוון אתרים, נשארתי עם הרשימה הבאה: CANON MX320 CANON MX330 LEXMARK X5075 LEXMARK X5650 LEXMARK X6675 HP J4680 HP 6500 וכמה דגמים שאני רואה שקיבלו ציונים גבוהים, אך אינני מוצא בחנויות בארץ: CANON MP620 CANON MP640 LEXMARK X7675 אני יודע שלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Armageddon1,

קניתי משטח לעכבר של חברת steelseries דגם QcK. העכבר שברשותי הינו של חברת logitech דגם G5 חיישן לייזר. לצערי משטח העכבר שרכשתי לא כלכך טוב בשביל העכבר הנ"ל, התזוזה מאוד לא טובה/חלקה (רעידות). מניסיונכם, לאיזה משטח אני צריך להחליף כדי להימנע מתופעות כמו אלו שציינתי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. איזו מדפסת בעלת כרטיס רשת מובנה מומלצת לעבוד ב DOS ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המארז החדש שלהם פשוט מדהים - http://www.compucasecorp.com/case/ci-6920[3].htm מישהו ראה אותו במציאות ? אמרו לי שהוא לא נופל מהאנרמקס,צ'יפטק

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם יש כרטיס ללכידת וידאו מקצועית שגם מכיל tv out איכותי מלבד לכידת הוידאו? הדילמה היא כזאתי.אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה בו גם את כל הפיצ'רים האיכותיים של לכידת וידאו מקצועית לצרכי עבודה גם tvout איכותי עד כמה שניתן גם לצרכי עבודה וגם קצת למשחקים ושיהיה חזק במשחקים לפחות כמו ti500. בכל אופן חשבתי על radeon 8500dv אבל כמו שהבנתי הוא לא אמור להגיע בזמן הקרוב אז אמרתי אם יש כרטיס בנפרד שנותן גם לכידת וידאו מקצועית וגם הקרנה איכותית על טלויזיה של סרטים ומשחקים אז אני יקנה אותו וגם כרטיס מסך בלי קשר אליו. בכל אופן אם יש משהוא טוב שיש לכם ניסיון איתו אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה מראש demulti

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shimon23,

שלום רצית לדעת אם כרטיס kyro 2 יתן ביצועים טובים על p4 1.4ghz? למישהו יש מספרים מדויקים למשל השוואה בין P4 עם gts ל kyro 2?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם Sunbeam Samurai BLACK יתאים לwindows 98 או שאני יצטרך לקנות ספק כח חדש או משהו אחר?? תודה נמרוד

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים עבור מחשב HTPC. שכל היעוד שלהם הוא להפעיל קובץ, ואולי לגלוש קצת באינטרנט. סט מקלדת ועכבר מינימאלי בסביבות המחיר 100 ש"ח. אם יש לכם המלצה מאוד ספציפית אשמח לשמוע. הסט הנורמלי שמצאתי הוא: Logitech Wireless Desktop Set MK260 Retail http://ksp.co.il/index.php?uin=13834 הדבר החשוב ביותר שהם לא "יזללו" סוללות, כמה שיותר חסכוני ועם מנגנון השהייה כשלא עובדים עליהם (בהנחה וקיים דבר כזה). תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BUNG,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811129154 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817703001 שווה לי את שניהם בבערך 1000 שח?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by vered,

יש לי פנטיום 1, אתמול אחי החליף את המארז, הלוח והמעבד, והחזיר את כל מה שהיה לי בפנטיום 1 (כונן סידי, הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול). שקיבלתי את המחשב בחזרה, והדלקתי אותו, הוא התחיל לזהות חומרה, וזיהה עוד פעם ועוד פעם, התקשרתי לאחד מחבריי שהמליץ להתקין וינדוז על הקיים, התקנתי, ואחרי שוינדוז עלה, התקנתי את הדרייברים לקריאטיב LIVE ויש צלילים. הבעיה היא שבמנהל ההתקנים, יש לי את השורה של המקלדת, ובדיוק מתחתיה אותה שורה זהה עם סימן קריאה, אני מורידה את השורה הזו, שוב יש זיהוי חומרה ושוב החומרה (המקלדת) מופיעה עם סימן קריאה, מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hellspawned,

שלום, יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל כבר כמעט שנה ועד עכשיו ללא כל בעיות. לאחרונה נגמר הדיו במדפסת. אם זה רלוונטי - המדפסת משתמשת בארבעה ראשים - שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. כל הראשים הגיעו לטיפות האחרונות שלהם, והמדפסת קצת התמרמרה על כך וסירבה להדפיס . נכון לעכשיו אין צורך בהדפסה צבעונית, והסתפקתי בקניית ראש דיו שחור מקורי של Brother. החלפתי את המחסנית :2gunsfiring: וניסיתי לעשות הדפסת מבחן, אבל המדפסת פשוט לא מוכנה להוציא כלום. היא רק מודיעה על זה שחסרים לה הראשים האחרים. יותר מזה, כשרק הכנסתי את המחסנית החדשה, המדפסת הציגה שאלה אם החלפתי את המחסנית, סימנתי כן ואז פשוט הופיעה הודעה "אין מחסנית" ניסיתי כל מיני דברים, התקנת דרייברים מחדש, כיבוי והדלקה ועוד כל מיני שטו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by serg122,

שלום יש לי כמה שאלות בנוגע להדפסה מיוחדת למדפסות שמשתמשים בהם בעיקר בחברות גדולות. איזה מדפסת תתאים להדפסה באיכות חדה במיוחד? האם יש מדפסות(למכירה) שמדפיסות צבע בשכבה עבה מהרגיל כך שאחרי ההדפה יהיה ניתן לממש את הצבע על הנייר עם עצבע? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבע עם אחוזי ברזל בהרכב? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבעי זהב וכסף?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים