ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה נשברה לי המקלדת והחלתתי שזו הפעם האחרונה שאני קונה מקלדת רגילה (למרות שהיא היתה דיי טובה) לכן אני רוצה המלצות למקלדת גיימינג אני משחק הרבה אבל ממש הרבה במחשב לרוב משחקי MMORPG (משחק תפקידים מרובה משתתפים) וMMOFPS (משחק יריות מרובה משתתפים) כנראה שזה מגיע לשורה תחתונה של LOGITECH VS. RAZER (כמו תמיד) אז הפעם זה Logitech G15 Gaming Keyboard Vs. Razer Lycosa Gaming Keyboard אז אם למישהו יש המלצות או חוות דעת אישיות אודה לכם מאוד בתודה, עמנואל.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
דודים שלי נוסעים לארה"ב וביקשתי שייקנו לי עכבר, בנתיים יש לי עכבר אופטי של חברה בשם APOMAX (סתם עכבר) והבעייה היא שאני לא יודע איזה עכבר כדאי לי (בלי שום קשר למחיר): Microsoft Wireless Intellmouse with Tilt Logitech MX500 Logitech MX700 מה אתם אומרים? מה הכי שווה לקחת? אני מדבר מבחינת נוחות, איכות ודיוק במשחקים. אף פעם לא היה לי עכבר אלחוטי והרעיון מלהיב אותי, מה אתם אומרים? שווה את התוספת או שהעכבר הופך לכבד ומסורבל בגלל הסוללות? (הקטע הזה לא מדאיג אותי כי במייקרוסופט הסוללות יחזיקו מעמד המון זמן ויש לי נטענות, וב-700 יש תחנת עגינה).
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 1, אתמול אחי החליף את המארז, הלוח והמעבד, והחזיר את כל מה שהיה לי בפנטיום 1 (כונן סידי, הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול). שקיבלתי את המחשב בחזרה, והדלקתי אותו, הוא התחיל לזהות חומרה, וזיהה עוד פעם ועוד פעם, התקשרתי לאחד מחבריי שהמליץ להתקין וינדוז על הקיים, התקנתי, ואחרי שוינדוז עלה, התקנתי את הדרייברים לקריאטיב LIVE ויש צלילים. הבעיה היא שבמנהל ההתקנים, יש לי את השורה של המקלדת, ובדיוק מתחתיה אותה שורה זהה עם סימן קריאה, אני מורידה את השורה הזו, שוב יש זיהוי חומרה ושוב החומרה (המקלדת) מופיעה עם סימן קריאה, מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה תפקידו של ה Scroll Lock במקלדת? ? ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר של מייקרוסופט יש דף שיש בו מנוע חיפוש ששם אני רושם שם של קובץ וזה כותב לי למה הוא מיועד ולמה הוא משמש ונותן עליו פרטים, למשל יש לי קובץ בתיקיית SYSTEM שנקרא msipcsv.exe, אני מעוניין לדעת מה הוא עושה ולמה הוא משמש, אבל שכחתי את הכתובת של הדף הזה במייקרוסופט וזה נורא חשוב לי. נ.ב - זה מן מנוע חיפוש כזה... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת לכמה מהאנשים פה יש את המארז הזה? לי יש אותו...ואני מרוצה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קופסת מיתוג , לשני מחשבים אבל אני רוצה קופסת מיתוג שכל החיבורים יהיו מאחורה ! אני רוצה להניח את זה על השולחן מחשב ושיהיה מינימום בלגן בחוטים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב (P4) והספק כוח נשרף. המארז תמיד היה חם ולא אהבתי את זה, לכן אני רוצה להחליף מארז, מאווררים וספק כוח. על מה אתם יכולים להמליץ לי? תודה עריכה: נוספה המילה 'צריך' כדי שידעו שאתה צריך המלצה ולא ממליץ בעצמך.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה שאליו אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי. חשבתי שדרך שיתוף שולחן העבודה יוכל עמיתי לראות את השיחה אולם דבר זה הוא איטי מאוד...... מאוד האם יש איזושהיא תוכנה שתוכל לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האם יש בעיה לקנות דיו תואם? האם זה עושה בעיות במדפסת? יש את הדיו הזה http://www.matiprint.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1730 והזה http://www.dmo.co.il/cartridges.aspx?cart_type=2&keyword=&printers_select=12294&printer_type=&man_list=209 לעומת המקור שעולה 120 ש"ח http://www.tonerink.co.il/product.aspx?p_id=15094 אודה על המלצתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מזמין מחשב חדש (שנעזרתי בהרכבתו בפורום זה) ורציתי לקבל ייעוץ לגבי ציוד היקפי. שימוש המחשב הוא בעיקרו למשחקי מחשב. דגש - אני לא משחק כלל במולטיפלייר. לגבי עכבר+מקלדת, התלבטותי היא בין Logitech Media Combo MK200 לבין אחיו האלחוטי MK260. העדפתי היא לאלחוטי מטעמי נוחות, אך איני בטוח אם זה יפגע לי בחווית המשחק עקב חוסר קליטה וכ"ו. לא יצא לי כלל לעבוד עם אביזרים אלחוטיים למעט בקר אלחוטי xbox360 למחשב שאין לי בעיות איתו בכלל ואני מאד מרוצה ממנו. אשמח לקבל ייעוץ בעניין. תודה רבה! לירן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הבא לעסק ואני צריך לחבר אליו 3 מגברים בו זמנית 1 דרך hdmi ו2 האחרים דרך כבל כמו של אוזניות. יש אפשרות להשמיע hdmi וגם 2 חיבורי אוזניות בו זמנית? אם לא, אשמח להמלצה לכרטיס שיאפשר זאת ושיהיה איכותי. המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים:…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה שבוע הבא אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להתפנק בציוד מעולה . אבל הבעיה שאני לא כזה מבין גדול בתחום והייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני הקנייה אני אשתמש בכרטיס GTX 295 ובמסך 24 אינץ' . לגבי המקלדות אני מתלבט בין Razer Tarantula \ Microsoft Reclusa חשוב לי שהמקלדת תיהיה בעל אפשרויות מגוונות לא ענקית מידי ולא קטנה מידי שהמקשים יהיו לא רעשנים מידי ושהקלדה תעבור בצורה חלקה שהמקלדת תיהיה נוחה להשים עלייה את הידיים במשך רוב הזמן . לגבי העכברים אני מתלבט בין השלושה : Razer DeathAdder \ Razer Lachesis \ Razer Mamba ממה שאני יודע הMamba עוד לא יצא השאלה שלי מתי הוא אמור לצאת וכמה הוא יעלה בערך ? + - אני מחפש את העכבר שיתן לי את מקסימום הביצועים ואת מקסימום הנוחות…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני בונה HTPC בסלון אבל מתכוונת להשתמש בו כמחשב ולא כ HTPC (כלומר סתם מחשב מחובר לטלוויזיה) ומתכוונת לבצע פעולות פשוטות כמו שיטוט באינטרנט בנוסף לצפייה בסרטים. אז אני צריכה מקלדת ועכבר, אני צריכה שזה יתאים לסלון ולכן המחשבות שלי היו בכיוון שניהם במכשיר אחד ויחסית קטן. אבל כל רעיון למשהו מתאים לסלון יהיה נהדר. כמו שאמרתי אין תקציב כי אין לי מושג כמה דבר כזה יכול לעלות, אז לא להתפרע, אני צריכה משהו שיעבוד ויתאים לסלון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן והוא לא יודע איזה משקל כדאי לו לשים... אז הוא ביקש ממני לשים פה פוסט ולשאול את כל בעלי העכבר הזה מה המשקל שאתם שמים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים עד 200 שקל.. בינתיים אני מתלבט בין 2: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 או Logitech® Deluxe 650 Cordless Desktop שהמייקרוסופט עולה 160 והלוג'יטק 125 מה יותר טוב לדעתכם? על מה הייתם הולכים? צריך שזה יקלוט עד 3 מטר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקן Usb 1.0 פועל במהירות 1.5 mega bit per second או ב mega byte per second? ו Usb 1.1 על 10 (בייט או ביט)?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב חדש בקרוב. הכל כבר סגור במחשב חוץ מהמקלדת. יש לי שתי אפשרויות: א. מקלדת רגילה של מייקרוסופט. ב. Logitech Internet Navigator. האם ההבדל בין הלוג'יטק למיקרוסופט כזה משמעותי שכדאי לי להוציא עוד 100-200 שקל על מקלדת. ושאלה שניה, מה כל מקלדת תתן לי? אני רק יציין, שהמקלדת מיועדת בעיקר למשחקים. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסט הנוכחי שלי מזה שנה: razaer taipan mouse razer deathstalker expert keyboard razer carcharias 2013 headset razer orbweaver gaming pad עם הזמן שהעברתי עם הרייזרים הבנתי איזה מאפיינים חסרים לי והחלטתי לשדרג. עשיתי מחקר בסיסי אבל אני עדיין רוצה המלצות, על כל דבר אני אכתוב מה אני מחפש ואיזה דגמים יצא לי לראות שלדעתי מתאימים אגב ג'אנר המשחקים זה MMO, RPG, MOBA עכבר: החלטתי לעבור לאלחוטי, ההעדפה שלי זה לא פחות מ2 כפתורי צד, כמובן programable הדגמים שאהבתי בנתיים mad catz R.A.T 9 mad catz M.O.U.S 9 razer naga epic (אם המאקרופד שלו נוח ולא מפריע) razer ouroboros (יש בו משהו שמצדיק את המחיר המוגזם?) מקלדת: עד כמה שנהנתי מהממברנות אכן מורגש חוסר פידבק לפעמים והחלט…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה מדפסת לייזר משולבת (עדיף שחור ולבן), עם חיבור WIFI ויציאה ישירה לפקס (לא דרך המחשב). מה הייתם ממליצים לבית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp Officejet 6960 עם בעיה מוזרה אני מחבר את הדיו הכחול, והוא רושם לא שאין מחסנית החלפתי לדיו חדש והוא עדיין רושם לי את הבעיה הזו הבעיה עם hp היא שאם אין דיו אחד הוא לא נותן להדפיס מישהו יודע מה אפשר לעשות? או שהלכה המדפסת? אם המדפסת הלכה, אפשר לקבל המלצה למדפסת אחרת , אבל ששם אם הדיו נגמר או אין מחסנית המדפסת תמשיך לעבוד תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למדפסת לייזר שמיועדת לשימוש בייתי. מכיוון שעד עכשיו היו לי מדפסות דיו וכל פעם התייבש לי הדיו החלטתי שאולי עדיף לי ללכת על מדפסת לייזר פשוטה. אין לי צורך במאפיינים מיוחדים ואפילו עדיפות להדפסה בשחור בלבד ( אם זה יכול לחסוך) אם יש אופציה לסורק משולב אז עדיפות למדפסות מסוג זה. כמובן שעדיפות למחירים נמוכים גם בקניה וגם בעתיד. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-