ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת נוחה ומעוצבת יפה לשימוש יומיומי, חשבתי על המקלדת Logitech illuminated Keyboard. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחוברת אליו מדפסת רגילה לא אלחוטית וכמו כן מחובר ראוטר של אדימקס. בנוסף יש לי מחשב נייד שגולש דרך הראוטר. אני מנסה לחבר את הנייד דרך הרשת האלחותית כך שיוכל להדפיס ולא מצליח. הייתי עם התמיכה של אדימקס והם אמרו שבגלל שהנייח הוא 32 ביט והנייד הוא 64 ביט הם לא יודעים איך לקשר ביניהם אבל זה אפשרי. האם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? תודה, גיל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 שקל אני אשמח לקבל המלצות לעכבר, פאד ומקלדת לגיימינג. השימוש העיקרי יהיה גיימינג (FPS), אבל גם הקלדת טקסט כגון WORD, מסנג'ר, פורומים וכדומה. אני מעדיף מקלדת עם עברית אבל זה לא קריטי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הדגמים שראיתי הם לוג'יטק WAVE ומיקרוסופט 5000 או 7000 אשמח לקבל חוודת דעת מי מהסטים עדיפים או המלצה לסט אחר או קני ה בנפרד של מקלדת ועכבר תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני ביקורות פה (כמו של הmx1000 ) שאפשר לעשות OC לחריץ הUSB ובכך לשפר את ביצועי העכבר רציתי שמישהו יסביר לי מזה ואיך עושים זאת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במשטח הרגיל הסורק עובד מצוין. בסורק מעליו לא עובד ומקבל שגיאה. איפה הבעיה? יש אפשרות שהבעיה עם בדרייבר/בתוכנה או בוודאות הבעיה היא פיזית בסורק העליון? זאת מדפסת ALL IN ONE של חברת HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שאמרו לי באופיס דיפו, מוזר מוזר מאוד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה : אחרי התמוטטות עצבים היסטרית , הגעתי למצב כזה : 2 דיסקים בRAID עם XP עליהם , עוד 2 דיסקים על PROMISE , ונשאר לי צורב וDVD . מה יהיה עדיף ? להשאיר אותם על הלוח , כל התקן על ערוץ משלו , או לדחוף את הDVD והצורב על הערוץ הנותר של הPROMISE ?
-
מאיפה ניתן לכוון את מספר הצלצולים לקבלת פקס? האם יש לבזק צלצול מובחן? האם ניתן להדפיס רק שחור לבן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.amperel.co.il/products/187941
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי קנה את השלט הנ"ל עם המכשיר שממיר את האות מרדיו לRF (כדי שנוכל לשלוט במכשירים מאחורי קירות וכל זה..) השלט עובד והכל שולטים בטלויזיה בממיר וברסיבר (כששלט מול המכשירים) אבל דרך המתאם זה לא עובד ואנחנו לא מצליכים להגדיר אותו הוא .. המחשב מזהה את המשדר כדי להגדיר והכל אבל הוא רושם שהוא לא עובד מישהו מה .. ולא נותן לסנכרן אותו עם השלט.. (המשדר בתמונה --> http://productstrategy.blogs.com/photos/uncategorized/2007/10/02/h890_4_2.jpg מישהו יודע מה הבעייה ? איך לפתור אותה ? תודה מראש:] עם זה לא במקום המתאים אפשר בבקשה להעביר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות לגיימרים שיתחברו למחשב הנייח שלי. לגבי התקציב - משהו זול וטוב אשמח להמלצה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם למישהו יש המלצות למקלדת טובה עם מקשים נוחים? לא מעניינים אותי דברים כמו "מקלדת מולטימדיה", "מקלדת אינטרנט" ושאר השטויות; זו גם לא צריכה להיות מקלדת אלחוטית. חשוב לי רק שהמקשים שלה יהיו נוחים להקלדה אינטנסיבית, ושיהיה לה חיבור usb. אה, וכמובן רצוי שהמחיר יהיה שפוי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תעזרו לי !!! איזה רמקולים כדי לי לקנות ???:: סאב וופר +4 רמקולים של קריאיטב -1000wat 620ש"ח או של פיליפס- ??? 500wat? 580 ש"ח ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי הגה לפני יומיים של חברה בשם MULLER, ההגה עלה לי 199 שקל מOFFICE DEPOT. גיליתי אחרי שחיברתי אותו שיש בעיה עם ההגה.. כשמסובבים לצד ימין הכל מגיב מעולה,אבל לצד שמאל צריך לסובב יותר בשביל שהוא יסובב במשחק את הגלגל. חשבתי שזה בטח בעיה בהגה הספציפי הזה, אז החלפתי אותו באותו אחד כי חשבתי שמה שקיבלתי היה דפוק, חיברתי, ואותו אחד, כאמור, היה עם אותה הבעיה. בדקתי על מחשב אחר, וגם שם, אותו דבר. הבעיההיא שיש לי חבר שאומר שאין לו תבעיה הזאת.. הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה שאפשר לסדר, ואם לא, מישהו שיכול להמליץ לי על הגה עם הילוכים ודוושותשיעלה בסביובות ה250-300. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 20:04:04 מישהו בבקשה יכול לעזור לי? כי מחר אני ככל הנראה מחזיר את ההגה, והייתי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לקניית מחשב בעוד חודש+-. חשבתי ללכת על מערכת מבוססת AMD 3800+ כפול ליבה או משהו באזור (ממש לא נראה לי שמשחק כלשהו ידרוש מעבד חזק יותר ב4 שנים הקרובות...), וכרטיס מסך בינוני, עם אפשרות לשידרוג בעוד שנה +-. ההתלבטות שלי היא לגבי הספק (אני צריך לקנות ספק למחשב שיש לי עכשו לפני שהוא נשרף עם המוד והOC שעשית ). האם כדאי לקחת עכשו ספק חזק שיספיק לכרטיסי המסך בעתיד (אלה שידרשו יותר מ200W לפי כתבה שהתפרסמה פה לפני כמה זמן...)+ 2 HD, או כדאי לי לקחת עכשו ספק פשוט ב200~300 ש"ח, ולקנות ספק חדש למחשב הבא? (המחשב הישן יעבור לאחותי אחרי שאני קונה את החדש, בלי OC וכנראה שגם בלי המוד, ככה שהספק הג'נרי שיש לי יספיק...) תודה. נ.ב: המלצות לספקים משתלמים (ביצועים\ מחיר) ית…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! חיפשתי שעה באיזה מקום לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אם לא קבלו התנצלותי מראש קניתי מפצל HDMI כזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono לטלוויזיה שלי יש חיבור אחד של HDMI ורציתי לחבר את הPS3 ואת הממיר של HOT.. עכשיו הבעיה היא, שכאשר הPS3 מכובה, הטלוויזיה לא מקבלת כלום מהממיר, וכשמדליקים את ה PS3 הכל עובד מצויין וגם הממיר מראה.... חשבתי שזה בעיה של חשמל, כי המפצל מקבל חשמל מהמוצרים שהוא מחובר אליהם, למרות שהנורות דולקות על המפצל.. (מהבהבות..) שיניתי כבלים כבר וזה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת לכמה מהאנשים פה יש את המארז הזה? לי יש אותו...ואני מרוצה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה על ציוד גיימינג אני מחפש אוזניות בטווח ה400 שקלים האוזניות חיבות להיות עם מיקרופון ושהן ווירלס במידה וידוע על דגם שיוצא עוד כמה זמן ועדיף לחכות, אין לי בעיה לחכות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז הזה טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1530&catcode=344 ואגב הספק שבתוכו גנרי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"מצאתי" כבל שהוא DVI ל-VGA עם מחבר של USB ...מישהו יודע למה הכבל משמש ולמה ה-USB נועד??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מדפסת סמסונג פשוטה, לייזר שחור-לבן. לאחרונה הפידר שלה התחיל לעשות בעיות, או שהוא תופס כמה דפים יחד ונתקע או שהוא לא מצליח למשוך דף בכלל. האם יש דרך לתקן את הפידר, איזה מדריך HOWTO ? אין לי עתה תקציב למדפסת חדשה.. וסך הכל היא כן מדפיסה כשעוזרים לה להכניס את הדף. רק המשיכה הראשונה עושה בעיות. תודה לכל העונים. govner
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-